4.Bölüm=Misafirler
-Sirius?Sirius uyan.
-Yaw nooluyo?
-Bir misafirin var Sirius.
-Kim?
-Bak.
Sirius gözünü ovuşturarak bakınca taze çiftler Snape ve Bellatrix’i gördü.Harry tarafından uyandırılmanın şoku içindeydi.Genelde onu Ellen uyandırırdı; ya kulağına bazı güzel sözler fısıldardı
ya da öperdi.
-Hoş geldin Sümsükus dedi yorgun bir şekilde.Sonra Harry’e döndü.
-Ellen nerde?
-İşi varmış bana pek açıklamadı ama sürekli ‘’emin olmalıyım ona demem için bir kanıt’’
diyordu.O dediği sensin anladım orasını ama..
-Sırf bunu mu diyordu?
-Senin daha iyi bilmen gerekmiyor mu?
-Neyi?
-Konuşmanız bittiyse beyler buraya geliş nedenimizi bilmek istersiniz diye düşündük,
dedi Bellatrix biraz titreyen bir sesle.
…………………………………………………………………………..
-İnanmıyorum, dedi Ellen önündeki pembe test çubuğuna bakarak.
-Tebrikler, anne olacaksınız, dedi hemşire.
-Peki kaç aylık?
-2 aylık olmuş, isterseniz ultrasonla görülebilir.
-Gerçekten mi?,
-Elbette.Eşinize söyleyeceksiniz herhalde.
-Evet ama o şuan benim eşim değil, dedi Ellen gülerek.
-Öyleyse size acilen düğünü öneririm, en azından nikah.Hamile bir halde bir gelinlik giymek
pek kolay olmayabilir, görünüş açısından.
-Şuan pek müsait değiliz, belki başka bir zaman geliriz.
-İyi o zaman yeniden tebrikler.
-Teşekkürler, dedi Ellen ve hastaneden çıktı.Bir kaç adım attıktan sonra ‘’burası müsait
olmalı’’ diyerek Grimmauld Meydanı 12 numaraya Cisimlendi.
…………………………………………………………………….
-NE?

-Sakin ol Sirius dedi Snape.
-Nasıl sakin olayım?
-Sirius yapma, dedi Harry.İlk defa Sirus’tan korkuyordu, onu hiç böyle kızgın görmemişti.
Aslında bütün konuşma iyi başlamıştı.Çay, kahve, kahvaltı derken Bellatriz Sirius’a bir
bebek beklediğini açıklamıştı.Harry şaşırmıştı, çünkü hangi aklı başında bir kadın Snape gibi
iğrenç bir adamdan hamile kalırdı.Hoş bu o kadının tercihiydi.Sirius biraz sevinmiş gibiydi birazda kızgınımsıydı.Ama işin garip yanı Bellatrix sevinemiyor gibiydi.Snape’de üzgün üzgün oturuyordu.
-Bir problem mi var?, dedi Sirius, sırıtması yavaş yavaş yok oluyordu.
-Ne yazık ki bebek benim değil, dedi Snape.
-NE?Kimin peki?
Bellatrix’in gözleri dolmuştu, titreyen dudaklarını hafifçe araladı ve ‘’Selweyn’’ diye fısıldadı.
Ve işte ondan sonra kıyamet koptu.Sirius kendi yeğeninin Selweyn gibi bir heriften doğacağına inanamıyor, içten içe Bellatrix’e kızıyor, ona bağırıp çağırmak hatta en iyisi onu saçından tutup
dışarı sürüklemek.Ama bu bir şey değiştirmezdi.
-Şimdi ne yapacaksınız?Anladığım kadarıyla bu yüzden evlenmişsiniz, dedi Sirius biraz sakinleşince.
-Evet.Bu bebek doğacak, Severus ve ben bu çocuğu kendimizin ki gibi büyüteceğiz,
hem Severus babalık için en ideal insan.
-Başka seçeneğin var mı ki?, dedi Sirius havlarcasına.Sonra bu lafı dediğine bin pişman
oldu çünkü Bellatrix tam sakinleşmişken yeniden ağlamaya başladı.Snape onun omzunu
sıvazlarken bir yandan Harry’den su istedi.Harry suyu getirdi, Snape bardağı Bellatrix’e verdi
ve içmesine yardım etti.Tam o anda kapı çaldı.
-Kim o?, dedi Sirus.
-Benim aşkım, dedi Ellen’ın sesi.
-Nerdeydin?, dedi kaygıyla, kapıyı açmıştı.
-İşim vardı.
-Ne işi?
-Sonra konuşalım, misafirlerimiz va-
Ellen’ın gözü Snape’e takıldı, ağlayan bir Bellatrix’e sarılmış teselli ederken.Snape onu gördü.
-Bizde kalkıyorduk Ellen.
Ellen şoktaydı.Bir adamdan hamileydi, evleneceklerdi, ama onun gözü hala başka bir
adamdaydı bunu itiraf etmek zordu.Onu başka bir kadına sarılmış teselli ederken görmek Ellen’ı mahvetmişti.Bu düğün hemen olmalıydı.
-Sirius sana bir haberim var, dedi bakışlarını ona çevirerek.
-Ne?
-Ben hamileyim.
-NEEE?

-Aaa!! Ne güzel , dedi Harry şaşırarak.
-Evet değil mi?, dedi Ellen, mıhlanmış bir Sirius’a bakarak.
-Tam isabet oldu ama, dedi harry.
-Anlayamadım.
-Bellatrix’te hamile, dedi Snape, Bellatrix’e biraz daha sarılarak.
-Harika, tebrikler
-Sağ ol Ellen, dedi Bellatrix bir mendille yüzünü kurulayarak.
-Neyse biz kalkalım dedi Snape.
-İyi günler dedi Ellen.
Kapı kapndı.Harry:
-Ben Hedwig’in kafesini temizleyeyim, dedi ve yukarı çıkarak çifti yalnız bıraktı.Sirius
ilk defa konuştu:
-Şimdi..Ben…Gerçekten baba mı oluyorum ya?, dedi şaşırarak.
-Evet.
Sonra Ellen bir çığlık attı çünkü Sirius hızla ona sarılmış, sevgilisini kaldırmış, döndürdükçe döndürüyordu.
-Bırak beni Sirius..Yeter…..Başım dönüyor…AAYYY!!!!!!!!!
Sonunda Sirius onu bıraktı ve onun dudaklarını, saçını, yüzünü öperken Ellen’ın aklına
Snape geldi ve ağlamaya başladı.Sirius onu öpmeyi bıraktı:
-Ne oldu?Niye ağlıyorsun?Ağlama hadi sil gözlerini aşkım, anne olacağına üzülen bir
seni gördüm başka kimseyi görmedim.
Ellen güldü ama bu sırıtış zorakiydi.’’Asla beni anlayamayacak’’ diye düşündü içinden.
-Şimdi bize evlilik yolu görünüyor değil mi?
-Evet, dedi Ellen kendini toplayarak.Ve bunun için önümüzde sadece 7 ay var.
……………………………………………………………………………………………
Kapı çaldı.Ron gitti açtı ve Cho ile yüz yüze geldi.Kızın üstende beyaz bir gömlek vardı
onun üstüne ise kırmızı süveter ve siyah mont giymişti.Altında bir kot etek ve beyaz çorabıyla
Ron’a okula giden küçük Muggle öğrencileri anımsattı.Ama kız çok güzeldi, çok…çok güzel,
Saçlarını ise sarı şeritlerle boyamıştı, süperdi yani, harika…
-Ron?
-E-Efe…Efendim?
-Merhaba Harry burda mı?
-Ne..Yok o Sirius’la kalıyor,
-Ahh…
Cho de Ron’u inceliyordu.Kot pantolonunun dizleri yırtıktı ama bu ona asi bir hava veriyordu.Üstünde mavi bir gömlek vardı siyah bir hırka giymişti üstüne.Kızıl şaçları eskisi gibi
uzun değildi kısaydı artık.Yüzündeki ufak sivilceler artık yoktu ve çok hafif bir sakal vardı galiba
Cho yanlış görmüyorsa.Çok yakışıklıydı çoookkk…..
-Orda mı yaşamaya başladı tatilde mi?
-Okul bittiğinden beri ordaydı zaten ama şimdi Sirius ve Ellen evlenirse ya buraya
gelecek, ya da şimdiden ayrı bir ev tutacak.İkinci seçenek daha iyi bence çünkü birkaç ay
sonra Ginny ile evleniyor, biliyorsun heralde.
-Evet biliyorum, ve emin ol ki niyetim sandığın şey değil.
-Ha tamam o zaman sorun yok, ama Ginny seni Harry’le çok samimi görmesin, fatura
Harry’e patlar valla.
‘’ ama Ginny seni Harry’le çok samimi görmesin, fatura Harry’e patlar valla.’’ Faturaymış,
Ginny’miş hıh!Avucunu yalar o Ginny diye düşündü Cho.
-İyi o zaman ben gideyim eh neyse sonra görüşürüz Ron, bu arada sakal süper.
-Ahh gerçekten mi?Çok sağol valla Hermione çok çocuksu demişti.
-Boşver sen onu zaten Hermione pek bir şey anlamıyor modadan falan.Neyse görüşürüz,
dedi ve cisimlendi.
Tanrım çok seksi, diye düşündü Ron.Galiba Cho’ya aşık oluyordu.
…………………………………………………………….
YORUMMM!!!!!!!!!!!!