|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 09, 2007, 05:05:11 » |
|
bende bı yorum yapıyım bari: bı kere hıc tasvır yok hemen ,ismini sölemişin.Bu adam nasıldır? nedir anlatmamısın. sonra betımleme yok cok hızlı gırış yapmıssın kısacık olmus tek olumlu yanı deısık bı karakterı ılave etmıs olman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 07, 2008, 14:24:29 » |
|
bende bı yorum yapıyım bari: bı kere hıc tasvır yok hemen ,ismini sölemişin.Bu adam nasıldır? nedir anlatmamısın. sonra betımleme yok cok hızlı gırış yapmıssın kısacık olmus tek olumlu yanı deısık bı karakterı ılave etmıs olman
arkadaşa tamamen katılmakla birlikte acaba hikayenin devamı var mı varsa da ne zaman gelecek öğrenebilirmiyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 17, 2008, 16:23:05 » |
|
ginnys snape we miss-potter'in tüm yorum we sorularına katılıorm hiç tanıtmamışsın yeni karakteri biiiirr kısa olmuş ikiiii damdan düşer gibi konuya dalmışsın üüüüç... böyle gider arkadaşım biraz daha uzun olsun biraz daha ilgi göster çok daha güzel olur sanırım yeni bi konuya benziyo daha da güzelleştirmek senin elinde sadece biraz daha uğraşman lazım 
|
|
|
|
|
|
Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız. Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız 
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 01, 2008, 20:48:27 » |
|
meraba bende yenı katıldım yorum yapıyım dedım güzel olmus ama sankı biraz amatorce olmus 2 dkkada okudum guzeldi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 01, 2008, 22:49:57 » |
|
arkadaşa tamamen katılmakla birlikte acaba hikayenin devamı var mı varsa da ne zaman gelecek öğrenebilirmiyim Katılıyorum... Ayrıca kaanlık sanatlara karşı savunma dersinde karanlık büyü yapmaları da şaşırtıcı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 01, 2008, 23:12:15 » |
|
ne yani öldüren laneti mi denemişler derste  yazma yeteneğine göre değerlendiremem ama hikaye biraz(  ) mantıksız olmuş.harry potter hikayesi ama harry potter mantığına daha fazla uyan şeyler yazarsan daha güzel olabilir 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 02, 2008, 11:54:07 » |
|
konu HORT 
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
demendor
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 05, 2008, 00:05:44 » |
|
2 bölüm nerede harry ile ginny çıkıyot mu hermonie ile ron?
bunları cevaplarsen süper dwm derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaera
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 23, 2008, 20:31:55 » |
|
güzel ama kısa olmus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmut16
Şeker

Slytherin
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 24, 2008, 00:14:30 » |
|
önce hikayenin yazım tarihine bakın 2 sene olmuş siz hala 2. bölümü bekliyorsunuz lütfen biraz daha dikkatli olalım boşuna konular yukarı çıkıyor kirlilik oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|