öncelikle tekra tekrar özür diliyorum ne zaman dedim ne zaman yayınlıyorum

devamı yakında gelicek inş. buyrun iyiy okumalar ve uzun yorumlar
… ahhh!! …
…acı…
…aaaa…
…çığlık…
…YETER!...
…nefret…
…”Senden nefret ediyorum aşağılık” …
…tekrar acı…
…tekrar çığlık… …Bu asayı görmek istemiyorum artık!
…Bir kadın hoş ve adamın son olmasını dilediği bir kahkaha attı.
…karanlık asa tekrar sert ama zevkle sallandı. Acı ve çığlık daha da arttı. Bağırış kesilir gibi oldu ancak geri döndüğünde daha da isyankardı. Sanki her seferinde çoğalıyordu.
Kadın bir kahkaha daha attı ve asayı doğrulttuğu bedene bağırdı.
_Fozusoro!
…aaaahhhh!!!...
….Ayak sesleri….
…koridorun başında ki ayak sesleri adamın acı haykırışını bastırdı…
….boş ve geniş koridorda yankılanıyordu ayak sesleri, yavaş adımlarla yürüyordu…
….ayak sesleri daha yakına geldi, gelmişti artık o alımlı ve harika şeytan çıkmıştı sahneye… zamanın öncesindeki rolünü oynuyordu Şimdik….
Sessizliğini koruyamadı ve az önce arkadaşının (!?) yaptığı gibi kahkaha attı zevkle…
…a…cıııı…. Diye heceledi alımlı şeytan. Yüzü yere bakan adama kafasını ağdi.
….seni öldürmiycem ama öldüremiyceğimi sanma
Kulağına fısıldıyor gibi görünüyordu ama az sonra yüksek sesle ve odayı inleten bir öfkeyle bağırdı.
Ayağa kalktı adam şimdi kadının ayaklarının ucunda duruyordu. Kadın dik durdu, adamın suratına kirli bir bakış attı ve asasıyla birlikte öfkeyle bağırdı.
_ĞOĞUSEROMODRE!
Asa adamın göğsünü gösteriyordu. İşaret şeytanın bağırışıyla adamın göğsünü dağlamaya başladı. Alımlı şeytan asayı çekti, işaret artık tam anlamıyla kazınmıştı, simsiyah işaret karanlıkta daha da cazibeli yanıyordu. Adamın bağırmaktan gözleri yaşlarla dolmuştu. Yerde hissiyatsızca yatıyordu. Kadın nahoş kahkahasını arkadaşıyla beraber bir kez daha attı.
_HAYIR!
Severus gözlerini zorlukla açtı, alnından soğuk ter boşalıyordu. Hızla nefes alıp verdi, sanki çoktandır soluk almıyordu. Etrafına bakındı, yere yığılmıştı yanında Regalius ve Alice şaşkın, endişeyle bakıyordu.
_Severus… iyi misin dostum?
Konuşan Regalius’tu, cevabı çok çabuk bekler bir hali vardı.
_İi.. iyiyim şey… bu işaretin sahibini hatırladım biran ve zamanında şeye yaptıklarını şeye ee…
Alice buradayken söyleyemem. Bunu yapamam… ölümünü duyduğunda yeterince yıkılmıştı. Ona bunu birkez daha yapamam. Buna hakkım yok..
Severus; aklının bir köşesinde fısıldaşan düşüncelerini; bir kenar rafına itti. Regalius’a Alice’i işaret etti gözleriyle “o buradayken konuşamam” der gibi bir bakış attı. Regalius; bunu kolayca anlamıştı onlar yıllardır dostu, yıllardır neler yaşadıklarını biliyorlardı. Onlar karanlıktan dönen yegane iki kardeşti.
_Severus burda ki işimiz nerdeyse bitti, seherbazlar gelmek üzere ve ben derim ki bizim gitme vaktimiz geldi. Dedi Regalius bir kaşı havada ve ters bir yanıt gelmemesini umarak öylece bakıyordu.
_Ah evet iyi olur Rab bu yorgunluk beni bitiricek. Al tek başına halledebilir misin?
_Oh! Elbette Sev… unutma ben bir seherbazım. Diye göz kırptı Alice, Severus zorda olsa yüzünde kıvırık bir gülümseyiş oluşturdu.
_ Evet Voldemort’un yakalayamadığı için delirmek üzere olduğu bir seherbazsın.
Severus’un göğsü istem dışı öne itildi. Gururla dolmuştu, Regalius da aynı hisse kapılmıştı. Alice’in yaptıklarını hiçbir seherbaz unutamazdı, onun kazandığı savaşları ve kaybettiği nice yakın arkadaşını ve hayatının varlığını, bir daha olamıycak olan canlıyı kaybedişini hiç kimse unutamazdı. O sokakta yürürken büyücülerin “ne cesur… ne güçlü bir kadın” diye parmakla işaret ettikleri bir seherbazdı. Onun karargah adına yaptığı fedakarlıklar unutulması çok güçtü.
_Görüşmek üzere Al… kolaylıklar dilerim sana dedi Regalius şakayla karışık, Alice’in yüzünde gülümseyiş belirdi.
_Hadi ama abartmayın sanki hiç tek başıma görev yapmadım. Dedi Alice.
_Evet gerçekten abartıyoruz Rab hadi yürü.