Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 22:39:35  

Sayfa: 1 ... 17 18 19 [20] 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )  (Okunma Sayısı 8715 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #285 : Şubat 14, 2008, 19:06:45 »

oh beeee şükür kavuşturana Sarılan canım gerçekten ben de Dilşat gibi düşünmeye başlamıştım artık Ağlayan  sonun dageldin ama Sarılan hayırsız insan haber verir <.< neyse efeeem sarılma ve azarlama faslını geçersek Kahkaha yeni bölümümüz pek güzele benziyor, ama aaaa yeter ben merak etmek istemiyorum meraklı Melahat yapacaksın sonunda beni Kahkaha Hede Hödö ben işkence görenin Snip olduğunu düşünmüşüt o değil demek ki [oh sevindim Kahkaha] neyse canım yarın görüşürüz Sırıtan

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 22:39:35 »

Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #286 : Şubat 20, 2008, 22:25:59 »

öncelikle tekra tekrar özür diliyorum ne zaman dedim ne zaman yayınlıyorum Terleyen devamı yakında gelicek inş. buyrun iyiy okumalar ve uzun yorumlar  Sırıtan

… ahhh!! …
   …acı…
  …aaaa…
  …çığlık…
  …YETER!...
  …nefret…
  …”Senden nefret ediyorum aşağılık” …
  …tekrar acı…
  …tekrar çığlık…

…Bu asayı görmek istemiyorum artık!
   …Bir kadın hoş ve adamın son olmasını dilediği bir kahkaha attı.
  …karanlık asa tekrar sert ama zevkle sallandı. Acı ve çığlık daha da arttı. Bağırış kesilir gibi oldu ancak geri döndüğünde daha da isyankardı. Sanki her seferinde çoğalıyordu.
     Kadın bir kahkaha daha attı ve asayı doğrulttuğu bedene bağırdı.
_Fozusoro!

…aaaahhhh!!!...

….Ayak sesleri….
…koridorun başında ki ayak sesleri adamın acı haykırışını bastırdı…
….boş ve geniş koridorda yankılanıyordu ayak sesleri, yavaş adımlarla yürüyordu…
….ayak sesleri daha yakına geldi, gelmişti artık o alımlı ve harika şeytan çıkmıştı sahneye… zamanın öncesindeki rolünü oynuyordu Şimdik….

Sessizliğini koruyamadı ve az önce arkadaşının (!?) yaptığı gibi kahkaha attı zevkle…
…a…cıııı…. Diye heceledi alımlı şeytan. Yüzü yere bakan adama kafasını ağdi.

….seni öldürmiycem ama öldüremiyceğimi sanma

Kulağına fısıldıyor gibi görünüyordu ama az sonra yüksek sesle ve odayı inleten bir öfkeyle bağırdı.
 Ayağa kalktı adam şimdi kadının ayaklarının ucunda duruyordu. Kadın dik durdu, adamın suratına kirli bir bakış attı ve asasıyla birlikte öfkeyle bağırdı.

_ĞOĞUSEROMODRE!

Asa adamın göğsünü gösteriyordu. İşaret şeytanın bağırışıyla adamın göğsünü dağlamaya başladı. Alımlı şeytan asayı çekti, işaret artık tam anlamıyla kazınmıştı, simsiyah işaret karanlıkta daha da cazibeli yanıyordu. Adamın bağırmaktan gözleri yaşlarla dolmuştu. Yerde hissiyatsızca yatıyordu. Kadın nahoş kahkahasını arkadaşıyla beraber bir kez daha attı.

_HAYIR!
   Severus gözlerini zorlukla açtı, alnından soğuk ter boşalıyordu. Hızla nefes alıp verdi, sanki çoktandır soluk almıyordu. Etrafına bakındı, yere yığılmıştı yanında Regalius ve Alice şaşkın, endişeyle bakıyordu.
  _Severus… iyi misin dostum?
   Konuşan Regalius’tu, cevabı çok çabuk bekler bir hali vardı.
_İi.. iyiyim şey… bu işaretin sahibini hatırladım biran ve zamanında şeye yaptıklarını şeye ee…

Alice buradayken söyleyemem. Bunu yapamam… ölümünü duyduğunda yeterince yıkılmıştı. Ona bunu birkez daha yapamam. Buna hakkım yok..

Severus; aklının bir köşesinde fısıldaşan düşüncelerini; bir kenar rafına itti. Regalius’a Alice’i işaret etti gözleriyle “o buradayken konuşamam” der gibi bir bakış attı. Regalius; bunu kolayca anlamıştı onlar yıllardır dostu, yıllardır neler yaşadıklarını biliyorlardı. Onlar karanlıktan dönen yegane iki kardeşti.

_Severus burda ki işimiz nerdeyse bitti, seherbazlar gelmek üzere ve ben derim ki bizim gitme vaktimiz geldi. Dedi Regalius bir kaşı havada ve ters bir yanıt gelmemesini umarak öylece bakıyordu.

_Ah evet iyi olur Rab bu yorgunluk beni bitiricek. Al tek başına halledebilir misin?
 _Oh! Elbette Sev… unutma ben bir seherbazım. Diye göz kırptı Alice, Severus zorda olsa yüzünde kıvırık bir gülümseyiş oluşturdu.
_ Evet Voldemort’un yakalayamadığı için delirmek üzere olduğu bir seherbazsın.
    Severus’un göğsü istem dışı öne itildi. Gururla dolmuştu, Regalius da aynı hisse kapılmıştı. Alice’in yaptıklarını hiçbir seherbaz unutamazdı, onun kazandığı savaşları ve kaybettiği nice yakın arkadaşını ve hayatının varlığını, bir daha olamıycak olan canlıyı kaybedişini hiç kimse unutamazdı. O sokakta yürürken büyücülerin “ne cesur… ne güçlü bir kadın” diye parmakla işaret ettikleri bir seherbazdı. Onun karargah adına yaptığı fedakarlıklar unutulması çok güçtü.

_Görüşmek üzere Al… kolaylıklar dilerim sana dedi Regalius şakayla karışık, Alice’in yüzünde gülümseyiş belirdi.
_Hadi ama abartmayın sanki hiç tek başıma görev yapmadım. Dedi Alice.
_Evet gerçekten abartıyoruz Rab hadi yürü.

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #287 : Şubat 20, 2008, 22:37:05 »

a- ama bu kadar uzun bi ardan sonra bol gelir sandıımm Üzgün
neyse gzldide bu bölümdede kim olduğunu öğrenemdik gitti
Alice'in kocası frank mİ?
Alkış gzl di ama yaa Sniippp Âşık ,eline sağlık raziell

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #288 : Şubat 21, 2008, 15:48:17 »

Atrık geldin sanırım Kahkaha gel yani Sarılan neysem biz yine bu kadını öğrenemedik <.< meraktan çatlatmak niyetinde misin <.< Kahkaha voldemort ile bağı var mı diye de düşünüyorum ama bir türlü bir şey çıkmadı. neyse ,Frank ölmüş müydü Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Ağlayan of ama ya yazık değil mi kadına [ne zaman öldü ki bir de ben sırf yaşlı kadın öldü biliyordum Şaşırmış ] Alice'e hem pek acıdım hem de pek gurur duydum [düşünceli snip Aww ] Eline sağlık canım Alkış

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #289 : Şubat 25, 2008, 15:54:56 »

yorumlarınıza teskur edıyorum ve kısa oldugu ıcın kusura bakmamanızı istiyorum. devam  bölümü gelicek mi bilmiyorum cünkü tüm yazma hevesim ve fikirlerim su an ki özel sebeplerim yüzünden ucup gitti.  Üzgün sanırım hikayeyi sonlarıcam, çok üzgünüm sizi böyle bekletmek istemedim en iyisi haber vermek diye düşündüm. ama merak etmeyin aklınızda kalan tüm soruları cevaplıycam hikayeyle ılgılı  veya her türlü sorunuzu  Ağlayan

canı gönülden affınızı sığınıyorum değerli ve biricik okuyucu arkadaslarım  Sarılan  Üzgün

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #290 : Şubat 25, 2008, 18:06:33 »

canım benim... umarım moralin bir an önce düzelir Gülümseyen üzülme her ne olduysa çok fazla olur mu Gülümseyen  haber verdiğin için de teşekkürler...  sorularımızı da düşünmüşün canım ya Sarılan    üzülme olurmu ? 

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #291 : Şubat 28, 2008, 22:14:49 »

Olur mu canım öyle şey Acayip Gözlerini Deviren Evet , Zeynep ablaya katılıyorum , moralin inşallah bi an önce düzelir Gözlerini Deviren Sarılan Biz bekleriz , bak sen .. Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve senin kararların Aww Gözlerini Deviren Bizim sorularımızı boşver Kahkaha Kahkaha

Bölüm çoo..ok güzel olmuş Aww Ellerine sağlık Alkış Alkış Sarılan Ahh Snipimm Sarılan Âşık Sayıklar mıymış o Gözlerini Deviren Canımm .. Âşık Tekrar ellerine sağlık canım Sarılan Sorunun nedir bilemem ama , zaman .. derim Gözlerini Deviren İşte böyle Gözlerini Deviren
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #292 : Mart 01, 2008, 10:44:19 »

ya ben umudu kestim razielden Üzgün
hep ben mi yazıcam snipi yaaa Ağlayan
snipimi başkasından okumak güzeldi Ağlayan
ühüüüüüü

Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #293 : Mart 03, 2008, 21:00:43 »

anlayışınız için ve beni düşündüğünüz için çok saolun... çok tesekur ederım ama yazmak zorunda hissediyorum kendimi ve bunun ıcın hıcbırsey de aklıma gelmıo, aklımın içinde dolanan tek bır sey var onu da satırlara dökmek öyle zor ki anlatmakla yetmez...

umudunuzu kesin veya bana bel bağlayın sizi bırakmıycam gibi birşey demiyorum size, yazmıcam artık demiyorum yazıcam diyemeiyorum bilmiyorum ben kendimi bilmiorum ya Kahkaha

Ama yazıcam diyipte sizi bekletmek istemiyorum, bekleyişler boşa çıkabılıyor... neyse ben kararımı verdiğim zaman size haber vericem ama hıkayeyle ılgılı sorularınızı sorabılırsınız cevaplarım sorun değil bu şekilde sonlandırmış olurum hikayeyi... Sırıtan

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #294 : Mart 03, 2008, 21:17:30 »

Nilcim Sarılan kısa ama en azından güzeldi..sen kendini zorunlu hissetme sakın..zorunluyken yazamazsın zaten istediklerini Aww biz ne kadar uzun zaman olursa olsun bekleriz Aww (bakınız hala zeynep ablayı bekliyoruz,ama baskı yok Kahkaha Kahkaha )

sen kendini rahat hisset yeter ki..umarım en yakın zamanda moralin yerine gelir Sarılan haber verdiğin için de çok çok teşekkür ederiz Öpücük
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #295 : Mayıs 25, 2008, 18:15:33 »

slm öncelikle herkese Gülümseyen  biliorum hepinizi cok merakta bıraktım  Utanmış çok uzun süre dönmedim, hiç girmedim siteye köşeme çekildim ve bişeyler karaladım  Gülümseyen öncelikle özür diliorum we bidaha gitmiyceğime dair söz werıorum size tabi siz git derseniz baska  Dil Çıkaran  Sırıtan

nese özrümü diledim ve affınıza sığındım. Gözlerini Deviren  şimdik sormak istedıgım ve cevabını merakla beklediğim bi sorum war. hikayeyi dewam ettırıyım mı ettırmıyım mı. bunu size bırakorum cunku bu kadar uzun süre de muhtemelen bi çoğunuz hikayeyi unutmuştur hatta beni bile unutmuş olabılırsınız  Terleyen  Sırıtan eger hıkaye dewam etmesın dersenız söyle yapabılırız sız merak ettıklerınızı sorarsınız bnde cwaplarım böylece nolcaktı ne bitcekti die soru kalamaz aklınızda  Aww

tekrar özür diliyorum sizden  Üzgün

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #296 : Mayıs 25, 2008, 18:45:24 »

Kahkaha Bir kere yeniden hoşgeldin Nil'cim Öpücük Sarılan Gerçekten dediğim gibi özleiş ve merak etmiştik ama iyi ki de döndün Kahkaha Merak etme demeyiz Sırıtan

Unutanlar var mıdır bilmiyorum ama benim çok sevdiğim ve beğenerek okuduğum bir hikayeydi Kahkaha Bella iyi Junior Black hayatta ve o da iyi, sirius var daha ne olsun da sevmeyeyim ben bu hikayeyi değil mi Kahkaha kısacası ben eğer sen devam edeccek olursan büyük bir istekle okurum Aww Daha ne diyeyim bilemiyorum Dil Çıkaran Kahkaha Ayrıca yazdın mı yeni bölümler ya da başka bir hikaye ile ilgili Ne?  Neyse yeniden hoşgeldiiiiiiiiiin  Sırıtan Sarılan

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Narnia Kraliçesi
New York'un Yukarı Doğu Yakasına Hoşgeldiniz...
Telve

Aşk,eğer bulabilirsen güzeldir...

ekin_bayrak95@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #297 : Mayıs 25, 2008, 20:42:10 »

yaz yaz yaz Dans Boogie Tapan Yehuu

Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #298 : Mayıs 28, 2008, 10:46:46 »

Kahkaha Bir kere yeniden hoşgeldin Nil'cim Öpücük Sarılan Gerçekten dediğim gibi özleiş ve merak etmiştik ama iyi ki de döndün Kahkaha Merak etme demeyiz Sırıtan

Unutanlar var mıdır bilmiyorum ama benim çok sevdiğim ve beğenerek okuduğum bir hikayeydi Kahkaha Bella iyi Junior Black hayatta ve o da iyi, sirius var daha ne olsun da sevmeyeyim ben bu hikayeyi değil mi Kahkaha kısacası ben eğer sen devam edeccek olursan büyük bir istekle okurum Aww Daha ne diyeyim bilemiyorum Dil Çıkaran Kahkaha Ayrıca yazdın mı yeni bölümler ya da başka bir hikaye ile ilgili Ne?  Neyse yeniden hoşgeldiiiiiiiiiin  Sırıtan Sarılan

canımcım cok saol ama senden baskasından ses cıkmadı öm atmaya da tırsıorum sen kımdın derler dıe Kahkaha onlarında yorumlarını merak edıorum aslında... nese bekleyım bıraz daha belkı gorurler  Terleyen

« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 10:47:30 Gönderen: Raziel Neith » Logged

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #299 : Mayıs 28, 2008, 11:47:56 »

öncelikle tekrar hoşgeldin ve devam ettirmeni isterim hikayeni. Utanmış  benim de hatam olmuştur .genelde okuyor ama yorum yazmayı unutuyordum bazen ee insan çalışınca ölee oluyor.neyse yorumlarımı eksik etmicem.kolay gelsin.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Sayfa: 1 ... 17 18 19 [20] 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: