Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 12:51:57  

Sayfa: 1 ... 18 19 20 [21]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )  (Okunma Sayısı 8541 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #300 : Mayıs 28, 2008, 12:00:14 »

Ya Nil'cimm Sarılan Nerdesin sen Acayip Ağlayan <.< Yoksun ortalarda Ağlayan Aaa <.< Umarım sorunlarını halletmişsindir ve bu temelli bir dönüşse , şöyle bağıra bağıra bir "Yuhuuuuuu ! Yehuu " patlatmak isterim Kahkaha Kahkaha

Öte yandan , benim geri döndüğünden haberim yoktu yahu , olsa vallahi yakanı bırakmazdım XD Dil Çıkaran Bence hikayene "kesinlikle" devam etmelisin Gözlerini Deviren Sarılan Hem çok heyecanlı yerde kaldı yahu Kahkaha Dimi ama Kahkaha

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Karanlığı Beklerken (11.Bölüm Geçmişin Gelecek Acıları )
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 12:51:57 »

Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #301 : Mayıs 28, 2008, 16:09:40 »

öncelikle tekrar hoşgeldin ve devam ettirmeni isterim hikayeni. Utanmış  benim de hatam olmuştur .genelde okuyor ama yorum yazmayı unutuyordum bazen ee insan çalışınca ölee oluyor.neyse yorumlarımı eksik etmicem.kolay gelsin.

çok tesekur ederım marissa snn yorumlarında bnm için ayrı bır önem tasıo  Sarılan önerini yanı dewam ettırmemı istemene çok sevındım çok saol  Sırıtan

Ya Nil'cimm Sarılan Nerdesin sen Acayip Ağlayan <.< Yoksun ortalarda Ağlayan Aaa <.< Umarım sorunlarını halletmişsindir ve bu temelli bir dönüşse , şöyle bağıra bağıra bir "Yuhuuuuuu ! Yehuu " patlatmak isterim Kahkaha Kahkaha

Öte yandan , benim geri döndüğünden haberim yoktu yahu , olsa vallahi yakanı bırakmazdım XD Dil Çıkaran Bence hikayene "kesinlikle" devam etmelisin Gözlerini Deviren Sarılan Hem çok heyecanlı yerde kaldı yahu Kahkaha Dimi ama Kahkaha

dilşatcım canım benim  Sarılan ewet bu tam dönüş bida hiç bir yere gitmicem sizi bırakıp  Sırıtan bnde bir yehuuuuu  Yehuu Yehuu die bağrim  XD çok tesekkur ederım canım ya yorumun için  Sarılan
 zeynep sana da bida tesekkur edım içimden geldı  Sarılan Sarılan Sarılan

çoğunluk dewam etmemi istediğine göre bu hafta içinde yenı bölüm huzrunuza çıkar sanırım daha fazla bekletmıyım sızı  Sırıtan dimi soluğunuzu kesmek için geç bile kaldım şu size bahsetttiğim alımlı şeytan sizi baya bir şaşırtıcak sölemeden geçemedim  Sırıtan

sorularınız, yorumlarınız, eleştirilerinizle yeniden karşınızdayım  Hede Hödö  Sırıtan

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #302 : Haziran 11, 2008, 19:18:54 »

eet büyük gün geldi  Hede Hödö abartmiyim tmm kısa kesip sizeyeni bölümü geçikmiş ve birazda sönğk sunuyorum sizlere  Terleyen

bir süre sonra asalarını kaldırdıkları gibi londradan başka bir yere gelmıslerdı. Bir muggle cafesine girdiler aceleyle. Regalius olanları duymak için sabırsızlanıyordu. Nede olsa bu ona Blacklerden kalma bir alışkanlıktı merak…

cafede en yakında duran boş masaya oturdular. Regalius; seversun nefes almasına izin vermeden sordu.
_ewet Sev seni dinlemekteyim. Dedi
_ah benim kibar ve nazik dostum. Dedi zoraki bir gülümseyişle tekrar konuşmaya başladı.
_o işareti daha önce çok acı bir şekilde görmüştüm Rab. Neville esir alındıgında bende vardım. Durduramadım onları . ben başaramadım tıpkı bundan öncelerde oldugu gibi… beceremedım yıne bırının ölmesini izledim… ve o kişi alicein oğluydu. Kendime lanet ediyorum. Off..
Ellerini başını arasına aldı. Düşünmek acıtıyordu. Vicdanını rahatlatmaya uğraşmıyordu. Her zamanki soğukkanlı severus snape değildi. Bu bir sinir boşalmasıydı muggle doktorları böyle tabir ederdi şüphesiz. Belki de doğruydu onca yıldır bu savaş için çabaladı, bu yıllar içinde birçok sevdiği insanı kaybetti, onlarla birlikte giden yaşama arzunu saymıyordu bile. Onlar için, daha fazla kimse ölmemesi adına yıllarca bu savaşta büyük bir rol üstelenmişti. Ve şimdi geçmişten gelen bir katil yüzünden kendini işe yaramaz hissediyordu. Bu bir duygu boşluğuydu, şaşırılması gerekense bunun snapede olmasıydı. Bugün  tabusunu yıkmıştı. Gözlerindeki ağlamak için yalvaran yaşları akıtmamak için uğraşıyordu sadece. 

Regalius ona öylece bakıyordu. Susuyordu, konuşması gerekiyordu, bunu biliyordu. Ancak konuşursa saçmalıycagını ve olayı daha kötü bir hale getirmekten korkuyordu. Korkularla yaşanmaz dedi kendi kendine ve dudaklarını diliyle ıslattı konuşmaya hazırlanıyordu. Derin nefes aldı ve..

_ kendini böyle suçlayamasın. Sen severus snapesin karanlık lordun tahtını ciddi derecede sarsan tek büyücüsün. Kimse yapamazken sen ona ihanet ettin ve casusluk yaptın. Onun karanlık yolundan kendini çevirdin. Nevillı kurtaramadın evet ama onun kadar birçok seherbazı kurtardın. Casus oldugunun öğrenildiği geceyi hatırla. Hani tüm ölüm yiyenler o gece geçici karargahı basıp birkaç seherbazı kaçırdığı gece onları sen kurtarmıştın dostum. Benim tanıdığım severus kendine acımaz kalk ayağa hadi asıl bombayı sen unuttun galiba.

_şey evet bir bakıma haklısın ama  dur dur dur bomba mı dedin sen ne bombası . Dedi severus kendine gelmişti, Regalius onu rahatlatmayı başarıyordu. Ona moral veriyordu.
_abim… bu geçmişten gelen katil cadıyı öğrendiğinde pek memnun olmiycak biliyorsun. ona söylemesek mi acaba.

_ah… evet sirius… ona söylemesek cehennemden bize bir çukur satın alır biliyorsun. elinde sonunda öğrenicek.  Ha bugün ha yarın.

_o da doğru ama en son karşılaştıklarında of neyse…

_bence de bu kadar yeter..     

Voldemortun yüzündeki ifade gümüş dev kapıların açılmasıyla yok oldu. Yerini hafif şeytani bir sırıtışa bıraktı. Kapıdan içeriye; uzun sarı saçlara, bir yaprağın olabiliceği en koyu tondaki yeşil rengin gözlerine, ince narin dudaklara, asil ve zarif duruşa sahip kadın girdi. Kafası hafif öne eğikti Lordunu görebilmek için yavaşca kafasını kaldırdı. Lordunun huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyordu ama asilliğinden ödün vermiyordu. Yavaş, sakin ve zarif adımlarla Lorduna doğru yürüdü.

Durması gereken yeri biliyordu. Makamını yıllar önce bırakmıştı. Şimdi düşünüyordu da aptallık etmişim dedi kendine şöhretim köklerini uzatırken karanlığı bıraktım kendime şaşıyorum diye geçirdi içinden. Lordunun önünde durdu, Lordunu nazikçe, hafif öne eğilerek selamladı. Lord Voldemort; ayağa kalktı ve ondan beklenmeyen bir hareketle kadını selamladı.

Karanlık odayı ölüm yiyenlerin uğuldamaları doluşturdu. Herkes birbirine bakıyordu.  Voldemort bir ölüm yiyenini mi selamlıyordu. BU mümkün olamazdı. Kibirli, kendini beğenmiş Voldemort… ölüm yiyenler şaşkınlıktan hepsinin gözleri büyümüştü. İnanmakta zorlanıyorlardı. Grupta bu duruma şaşırmayan tek kişi vardı. O da şüphesiz Malfoylardı.

Voldemort doğruldu ve kadının zarif elinden tuttu hafif bir öpücük kondurdu. Kadın gülümsedi, gözleri kısıldı Lordunu başıyla selamladı yeniden. Voldemort sessizliği bozdu

_sizi yeniden görmek çok güzel Leydim. Dedi Voldemort.
 _sizi de öyle Lordum. Diye yanıtladı onu kadın.

Voldemort; ona masadaki yerini gösterdi. Kadın geriye doğru yürüdü ve masanın başındaki yerini aldı. Masanın hemen karşısında yer alan Luciusla bakışları çarpıştı birbirlerine hafif bir gülümseme gönderdiler. Ve Lord Voldemort konuşmaya başladı.

kusurlarım olduysa affola arkadaslar. yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliorum.
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 19:48:49 Gönderen: Raziel Neith » Logged

- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #303 : Haziran 11, 2008, 19:41:22 »

İnanmıyorum...Niillll Sarılan Canım tekrar hoşgeldin Sarılan Sarılan

Hikayeye devam etmen beni çok mutlu etti Aww

Bu alımlı şeytanın Sirius'la ne gibi bir bağı var çok merak ediyorum.Sevdiği kadının kötü biri olması ve ona karşı savaşmak zornda olması mı mahvediyor Sirius'u Terleyen Ne çabuk da senaryo yazdım Terleyen

Leydi Gözlerini Deviren Alımlı şeytanımız yoksa Voldemort'un saygıyla selamladığı Leydi mi Ne? Aklım alımlı şeytanda kaldı Şeytani

Rab ile Sev dostluğunu seviyorum Aww Canlarım yaa Kahkaha Birbirilerini anlıyorlar ve rab,Sev'in derdini hafifletiyor Aww Alkış Öpücük

Çok güzeldi.Sonunda merakla beklediğimiz ve devamını okumak için sabırsızlandığımız hikayen,beni hayata döndürdü Aww Can sıkıntımı giderdi Sarılan Ellerine sağlık Alkış Alkış Devamını mutlaka bekliyoruz Alkış Alkış

(göstermek/gizlemek için tıkla)
Raziel Neith
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #304 : Haziran 11, 2008, 19:45:45 »

hiiii çook tesekur ederım canım ya.  Öpücük  yorumun için çok saol. alımlı şeytan o leydi oluo voldinin slmladıgı ve ewt siriusla bi yakınlıgı war ama susuyorum spoil  Dudaklarını Mühürlemiş  ve hatamı söylediğin için saol hemen düseltiorum  Terleyen

pcdeki bazı tuslarım protesto ediolar bni onun için bazı yerlerde kesme işareti, soru işareti vb. eksiklikleri mağzur görün lütfen  Terleyen
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 19:49:56 Gönderen: Raziel Neith » Logged

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #305 : Haziran 11, 2008, 21:25:04 »

Aiii, yeni bölüm gelmiş Sırıtan Snape'i teselli edişi Rab'ın çok güzeldi. Ama tabi şu Leydi ile Sirius'umuzun ne gibi bir alakası olabilir bulamıyorum Dil Çıkaran Neyse gelecek bölümde artık Gözlerini Deviren Eline sağlık canım Aww Bella'yı da geelcek bölümde görürüz umarım Kahkaha

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Sayfa: 1 ... 18 19 20 [21]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: