Açıklamalar→ Bu hikaye Dumbledore ve Grindelwald'ın düellosundan 15 yıl sonra Grindelwald'ın hapishaneden çıkması ve Dumbledore'dan öcünü haince almasıyla başlar.Grindelwald Dumbledore'u St.Mungoluk edince Dumbledore'da yaşı yüzünden ve yaralarının ağır olması nedeni ile ölünce başında Dumbledore'un hocalık ettiği Rupért vardır ve hocasıyla çok özel şeyler paylaşmışlardır.Bu yüzden Rup hocasını çok sever.İntikamını almak için and içtikten sonra gerisi aşağıda buyrun
→ Not: İlk hikayem

→ Görüşleriniz benim için çok değerli olumlu / olumsuz bekliyorum.
→ Ek bilgiler ;
Hikayenin ilk 10 Bölümünde her an savaş görebilirsiniz ki bu da normal birşey konumuz intikam olduğu için.
→ ~ Bu işaretle başladığım her yer bölüm başıdır benden söylemesi bazem betimleme olarak ta kullana biliyorum yanlış anlaşılmasın.
Rupért Grégory = Ben
Rémus = Rup'un can yoldaşı
Grindelwald= Rupért'in düşmanı
Mary Osborn=Rup'un eskiden çok sevdiği kadın.
Rupért Grégory / Eray Aydın
Sezon I
-Beklenmedik Ölüm
-Can Alıcı Bilgiler
-Fiyasko
-Yanlızlığa Son
-Tehlikeli Günler
-Pelerin
-Bakanlığa Ziyaret
-Düşünceler
~Béklénmédik Ölüm~
''Kalk Grégory ! '' Rup Madam . Pomfrey'in sesine uyanmıştı.Hemen etrafına baktı nerede olduğunu hatırlayamamıştı.St. Mungo'da olduğunu fark edince kendine geldi ve güler yüzel Madam.Pomfrey'e baktı.Fakat Madam.Pomfrey'in gülmeye mecali yokmuş gibi gözüküyordu dokunsanız ağlayacak gibiydi.Rup onun bu halini öğrenmek için meraklı bir tonda konuştu.
'' Noldu efendim ? '' Madam.Pomfrey biraz yutkundu.Gözleri dolarken konuştu.
''Dumbledore . '' Rup neredeyse Dumbledore'u unutuyordu.Fakat Pomfrey'in sesi onu biraz endişelendirmişti.Dumbledore St.Mungo'ya Grindelwald yüzünden gelmişti. Rup Dumbledore'un nabzını yokladı nabzı atmıyordu.Rup'un gözleri doldu son bir ümitle kafasını Dumbledore'un kalbine koyup dinlemeye başladı.Kalbide atmıyordu.Rup'un kalbi sıkıştı sonra aklı Dumbledore'un Grindelwald ile yaptığı düelloya gitti.
Grindelwald 15 sene önce Dumbledore'a yenilmişti ama ölmemişti demekki gücünü toplayıp intikam için geri dönmüştü.Geri dönüp Rup'a her konuda yardım eden biricik hocası Dumbledore'u elinden almıştı.Hemde haince hemde tuzakla teke tekte Dumbledore'u kimse yenemezdi.Rup buna tüm kalbiyle inanıyordu ve Dumbledore'suz bir hayatı aklına bile getirmek istemiyordu ama nafile hayat acımasızdı ve kahpeliğiyle boşuna ün salmamıştı. Rup gerçek düşüncelere kendini zor attı ve Madam.Pomfrey'e birşey demeden odadan çıktı.Titriyordu aklı kalbi herşeyi Grindelwald'ı bulup onu öldürmek için can atıyorlardı.Rup bu düşüncelerle çoktan St.Mungo'nun kapısına varıp çıkmıştı.
Rup Zay'lı dostlarından aldığı bilgiye göre Grindelwald İngiltere'de biryerlerdeydi ama nerede ?Rup bu düşüncelerle evinin yolunu tutmuştu.Cisimlenile bilecek bir noktaya gelince bir '' Şak '' sesi ile cisimlendi. Cisimlenmedeki o sıkışıklık duygusu kalbinin sıkışması yanında hiç kalırdı.
Rup evini görünce içi biraz rahatladı hemen eve gitti.Yeni bir büyü keşfedicekti ve keşfedeceği büyü hiç kimsenin tahmin edemiyeceği birşeydi.Rup evine bu düşüncelerle adımını atıp hemen çalışma masasına tünedi.Kaç aydır eve gelmediği için evini unutmuştu neredeyse.Ama şimdi bunları düşünmemem gerekerek diye düşünüp hemen asasını çıkarıp kendi kendine mırıldanmaya başladı.
'' Clereo ! Clereo ! Clereo ! '' asasından bir şeyler çıktı ama ne olduğu belirsizdi.Büyü üzerinde biraz daha çalışıp kelimeler üzerinde biraz daha oynadıktan sonra evin içinde denememeye karar verip çatıya çıktı.
Asasını gökyüzüne doğrultup böğürdü.
''Clementio !'' Gökyüzünde harfler çıkıp anlamlı bir cümle oluşturmaya başladılar.
'' Beni bul Grindelwald senle görecek hesabımız var Rupért Grégory ! '' Rup Grindelwald'ın ordu topladığını biliyordu ordusunu tek tek halledicekti ardından da sıra Grindelwald'a gelecekti.
Rup Dumbledore'u gömmesi gerektiğini düşünüp St.Mungo'ya cisimlendi.Adımlarını boğuk boğuk atıyordu.Sanki her adımda birşey Rup'u çekiyordu.Rup bu düşüncelerle bir duvara toslayıp kendine gelmişti.Başının acısına aldırmayarak kendine Dumbledore'un ölmüş olduğu biricik her zaman yanında olan hocasının ölmüş olduğu odaya girdi.Madam Pomfrey göz yaşlarına boğulmuş dururken odanın daha önce St.Mungo'da gördüğü hiç bir hasta veya ölü için bu kadar dolmadığını gördü.Kendini Dumbledore'un cesedine bakanların yanına zor attıktan sonra onu eline aldı.Herkes ona şaşkın şaşkın bakarken Dumbledore'u alıp St.Mungonun dışına boğulacakmış gibi çıktıktan sonra '' Puff '' sesi ile cisimlendi.Cisimlenirken yaşanan duygular şimdi ona daha bir kötü geliyordu. 1 Saniye sonra gözlerini açtı evindeydi.Büyülü sözler hala gökyüzünü aydınlatırken Rup adımlarını bahçenin boş mezar gibi kazılmış yerine çevirdi.Oraya hızlı adımlarla gittikten sonra hocasının cesedi oraya bıraktı.Üstüne asasının bir hareketiyle kapattıktan sonra oracıkta ölmek istedi.Gözlerinden yaşlar boşanırken '' Şak '' sesleri duymaya başladı.Rup kimsenin ağladığını görmesini istemediği için 1000 - lerce kilometre öteye cisimlendi.