Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 06:03:38  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hogwarts Gençliği 4.Bölüm:Hogwarts'a Bir Kala  (Okunma Sayısı 2489 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 17, 2008, 09:48:30 »

Başlarken;

Hogwarts Gençliği arkadaşlar adında anlaşılacağı üzere bir gençlik hikayesi genel gerçekliklerde birazcık değiştirmeler yaptım sadece şöyleki; hikayemizde Sirius Black ve James Potter hayattalar.İkiside bir kaza sonucu eşlerini kaybediyorlar ve aynı evde çocukları Harry ve Lethe ile yaşamaya başlıyorlar.Harry bildiğiniz gibi James'in oğlu Lethe ise Sirius'un kızı arkadaşlar.Genel olarakta hikaye Lethe, Harry ve onların arkadaşları Ron, Hermione, Ginny, Luna ve daha bir çok karakter üzerinden gelişecek.Umarım beğenirsiniz olumlu olumsuz fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim Gülümseyenİşte ilk bölüm keyifli okumalar Gülümseyen

Hikayeme Lethe ismini kazandıran Fraktal'a sonsuz teşekkürler...

1.Bölüm:Godric's Hollow
       Yaz mevsiminin kavurucu etkisinin yavaş yavaş kaybolmaya başlaladığı, havaya insanı boğmayan bir ılımanlığın hakim olduğu Ağustos ayanın son günlerinde Godric's Hollow 'da  üç katlı, bahçesinde kocaman bir ıhlamur ağacının gölgelediği dışarıdan bakıldığında gayet normal gözüken fakat içinde bu dünyanın çok farklı sırlarına erişmiş belkide en enteresan hayatını yaşayan insanları barındıran bu şirin evin mutfağında her zamanki gibi erkenden kalkmış artık boğucu olmayan bu ılıman havanın tadını çıkartan bir genç kız: "Lethe Caroline Black" bir elinde portakal diğerinde sıkma makinesi mutfaktan içeri giriyordu.Hemen ardından da ayağının dibinde gezinerek onun ilgisini çekmeye çalışan kapkara karmakarışık tüylere sahip bir köpek peşinden içeri girdi ve  son bir gayret kızın eşofmanın paçasına yapıştı. Lethe, sahte bir kızgınlık ifadesiyle söylendi: "Beni rahat bırak Şanon işim bitince beraber oynayacağız söz" ve eğilip kara köpeğin kafasını okşadı. Ve gülerek işine geri döndü.Şanon birden mutfak camından gördüğü bir kediyle ok gibi mutfak kapısından fırladı. Kedi tehlikeyi çoktan sezmiş kedilere özel bir çeviklikle bahçedeki ağacın tepesine çıkmıştı bile Şanon, ağacın dibinde başanı kaldırmış kediye bakarak havlıyordu.Lethe, köpeğin bu haline gülerken sıktığı son bardak portakal suyunuda kahvaltı masasına yerleştirip mutlulukla kahvaltı masasına baktı. Her şey mükemmel gözüküyordu.Sadece tek bir eksik vardı oda bu güzel kahvaltıyı silip süpürecek bir ev ahalisi...

Lethe,  üzerine geçirdiği yeşil mutfak önlüğünü kafasından çıkartıp ellerini kurulayarak havluyu tezgahın üzerine bıraktı ve mutfakaktan salona açılan küçük korüdorda  ki merdivenlerin başında geldi ve bağarmaya başladı : "HERKES KALKSIN KAHVALTI VAKTİİ!!" ve yukarıdan gelen birinci kapı açılma sesiyle merdivenlerin başında beliren uzun boylu siyah saçları neredeyse omuzlarına gelen lacivert gözlere sahip "Sirius Black" uykudan yeni kalkmış olmanın verdiği mahmurlukla kızına gülümsedi.
     "Günaydın Lethe"

"-Sanada baba kahvaltı hazır elini, yüzünü yıkada gel."

Sirius, banyoya doğru hareketlenecekken koridordan başka bir kapı açılma sesi daha duyuldu ve bu sefer dağanık kuzgun karası saçlı ela gözlü oda en az arkadaşı kadar uyku sersemi  olan "James Potter" kapıda göründü."Bu evde bir sabahta köpek havlaması olmadan uyanamaycak mıyım ben?" dedi.Sirius gülerek arkadaşına dönüp:"Hayır, dostum bizimle aynı evde yaşamayı kabul ettiğin zaman bu şansını kaybettin talih"  dedi.Ve arkadaşının sırtını pat patlayıp tam onu geçecekken James onu durdu ve "hayır önce ben" ve tuvaletin kapısına doğru hareketlenirken Lethe,  çoktan ne olacağını anlamış merdivenlerden uzaklaşıp kendini emniyete almıştı.
     Sirius ve James birbirlerini itekleyerek merdivenlerden önce inme savaşı veriyorlardı. Ve tuvaletin kapsına vardıklarında içeri ilk önce James girmeyi başrıp suratında bir zafer ifadesiyle kapıyı sirius'un suratına çarparken, Lethe gülerek onları izllemişti.Bu iki yetişkin adamda aslında büyüyememiş birer çocuktu.Sirius suratına çarpılan kapıyla yüzünü buruşturdu ve kızgınlıkla karışık bir ifadeyle homurdanarak  mutfağa doğru yol aldı. Lethe, ise hala üçüncü kapnın açılma sesinin gelmemiş olmasıyla kaşlarını çatarak mutfağa doğru ilerledi ve mutfak kapısından çıkarak hala ağacın tepesindeki kediye havlamakta olan Şanon'un yanına gitti. "Hadi Şanon o kedi için yeterince havladın oğlum hatta bütün herkesi uyandırdın ama bir kişi hariç" köpek sarımsı yeşil gözleriyle havlamayı bırakarak ona baktı.
  Lethe onun kafasını okşayıp, "Harry, git ve onu uyandır oğlum hadi" köpek hızla mutfak kapısından geçti ve içerde kayboldu.Lethe'de Şanon'un ardından mutfağa girdi. Sirius ok gibi mutfaktan çıkan Şanon'un ardından bakarken "nereye gitti Şanon öyle hevesli hevesli"diye sordu. Lethe kahvaltı masasına babasının tam karşısına otururken cevapladı:"Harry'i uyandırmaya" ve bir dilim kızarmış ekmek alarak yağ sürüp babasına uzattı. "Harry bundan hiç memnun kalmayacak Lethe"  Lethe,  sırıtırken mutfak kapısından şimdi girmiş olan James sofraya oturup ağazına bir şeyler atarken "Harry neden memnun Kalmayacakmış?" diye sordu.Baba ve kız bir ağazdan Şanon derken James kafası karışmış onlara baktı. Bir an sonra evin üst katlarından bir feryat duyuldu.

"ŞANON !!HAYIR HAYIR... DEDİM SANA HAYIR! BIRAK ŞUNU "

Merdivenlerden paldır küldür inme sesleri duyuldu ve üzerinde sadece pjamasının altıyla kızgın bir Harry  mutfağa girdi.

"Lethe!! sana kaç kere beni uyandırmak için Şanon'u gönderme demedim mi?"

Yeşil gözlerinden ateşler çıkıyordu adeta.Sirius ve James gülmemek için birbirlerinin yüzüne bakmadan kahvaltılarını ederlerken. Şanon, ağazında Harry'nin pjamasının üstü neşeyle Harry'nin yanından geçip Lethe'in bacaklarına süründü. Lethe, Harrry'nin pjamasını Şanon'un ağazından çekip kurtardı.
    "Aaa ! Şanon sana kaç kere Harry'i bu şekilde uyandırma demedim mi?"
    "Bu son zaten Lethe artık o salyalı tüy yumağı odama giremeycek bariyer koyuyorum"ve Şanon'a pis bir bakış attı.
    Sirius:
   "Abarma Harry Şanon seni sevdiğinden yapıyor"
   "Abartmak mı? sabah sabah  yüzümde salya bırakmadık yer kalmadı Sirius"

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Harry, üzerini değiştirmiş duşunu almış ve tam olarak uyanmış olarak kahvaltı masasına oturduğunda.Sirius, James ve Lethe kahvaltılarının sonuna gelmişlerdi. Lethe kendi önündeki servisi toparladı  tabağını ve bardağını lavoboya bıraktı.James ve Sirius ise gelecek postalarının (Her sabah gazeteyi önce okumak için çıkan patırtıdan sıkılmış olan  Lethe çözüm olarak her sabah iki gazete alıyordu.) ardında kaybolmuşlardı bile,  Lethe onlarında servislerini de alıp lavaboya bıraktı.Harry ise sesizlik yemini etmiş gibi hiç konuşmadan kahvaltısını ediyordu. Lethe, ona bakarak iç geçirdi."Şanon yüzünden ona çok kızmıştı"James gelecek postasını katlayarak masanın üzerine bıraktı ve "Saat 10:00 geliyor biraz daha oyalanırsak işe geç kalacağız"dedi. Sirius'ta kendi gelecek postasını aceleyle masaya bırakarak ayaklandı."İşe gitmememiz cisimlenme ile bir dakika sürüyor ama biz hala geç kalabiliyoruz dostum ya muggle olsaydık"James, bu ihtimalle dehşete düşerken"Merlin korusun o trafik denilen şey berbat dostum"dedi.  Lethe yeşil mutfak önlüğünü başından geçirirken "Ben muggle gibi yaşamaya seviyorum" dedi."İnan tatlım trafik denen şeyi görsen sende sevmezsin" dedi. Sirius ve işe hazırlanmak  için arkadaşının ardından mutfaktan çıktı.
    Lethe, babasının arkasından seslendi:"Bugün Ginevra'lar geliyor baba" bu cümle ilgisini çekmiş olacak ki Harry  annesinden yadigar yeşil gözlerini kırpıştırarak "Ginevra'lar derken yani kimler geliyor? "  diye sordu.Lethe  kahvaltılıkları buzdolabına koyarken "Bizim kızlar işte Gin, Herm ve Luna geleneksel yaz sonu buluşmalarımızdan bu yılki bizde"

"-Desene evi kızlar yurduna çevireceksiniz"

James, mutfaktan içeri girmiş sözde kravatını bağlamaya çalışıyordu.Ama nedense her denemesinde kravat  daha da düğümleniyordu(!) Lethe gülerek "Eh biraz öyle olacak ama söz veriyorum fazla patırtı çıkarmayız"dedi.

Harry, geçen yıl kovukta yapılan geleneksel yaz sonu buluşmalarını hatırlayarak "Yine şu adam otlu güzellik maskelerinden yapacak mısınız? ona göre  tebrimi alayım ben ne olur ne olmaz bir sürü çığlık atan minik canavarın saldırılarına uğramak istemiyorum"dedi.Sırıtarak

Kulaklarına kadar kızaran Lethe "Ron! çenesini tutmayı bir türlü beceremez mi? Üstelik bunu kimseye söyleyememek için aldığı rüşvette cabası ona güvenilmeyeceğini bilmeliydim."

"-Böyle bir şey saklanamazdı Lethe inan o söylemese diğer Weasleyler'den mutlaka duyardık"
  "-Ama bunu ödeyecek pis hayin hele bir Ginny gelsin"

Harry, kırdığı potu düzeltmeye çalıştıysada laf ağazından bir kere çıkmıştı.Ron için üzülmekten başka bir şey yapamazdı artık.Yinede okula döndükleri ilk hafta bu olayın patlak vermemesini umarak odasına doğru yol aldı. Ve Lethe'i hazırlıklarıyla baş başa bıraktı.

Lethe, mutfaktaki işini bitirmiş salonu  toparlamış ve bu evde yaşayan üç erkeğinde odasını teğet geçerek kendi odasına çıkan merdivenleri tırmandı.Bu oda belki evin en güzel odası değildi  ama çok şirindi ve Lethe odasını gerçekten seviyordu.Şimidi bu pek fazla büyük olmayan oda da fazladan iki yatak daha vardı.Kızlar bir araya geldiklerinde her zaman aynı odada  kalmaktan hoşlanmışlardı.Pijamalı gece sohpetleri, kurulan hayaller...Lethe, iç çekerek arkadaşlarını ne kadar da özlediğini düşündü.Bütün bir yaz mektuplaşmışlardı ama bir arada olmak farklıydı.Konuşacak o kadar çok şey birikmişti ki...

Lethe,  çalışma masasına ilerleyerek ilk çekmeceyi açtı ve kahverengi bir fotoğraf albümü çıkartarak kapağını açtı. İlk sayfasında yan yana durmuş üç genç kız vardı. En baştaki eskiden bir çalıyı andıran kabarık saçlara sahip ama şimdi  dalgalar halinde omuzlarına dökülen kahverengi gözlü kumral bir kız Hermione, hemen yanında ona sarılmış kızıl bir şellale gibi akan saçlarıyla Ginevra yüzünde her zamanki muzip gülümsemesiyle objektife el sallıyor.Sarı saçları ve mavi gözleriyle gurubun en masumu Luna gülümsüyordu.Lethe çekmişti bu fotoğrafı ve kendisi yoktu.Lethe, resme biraz daha baktıktan sonra yakın zamanda gerçekleriyle kucaklaşacağını düşünerek gülümseyerek albümü  kapattı ve çekmeceye geri koydu.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

"-Harry, Şanon'u gördün mü?"
  "-En son Mrs.Weach'ın bahçesinde yeni astığı çamışırlarını mahvetmekle meşguldü."
  "-NE! Tanrım Harry onu durdurmadın mı?"
  "-Kusura bakma Lethe ben onu gördüğümde çoktan iş işten geçmişti."
 "-Çok güzel!"

Lethe, son sürat bahçeye çıkarken, Harry omuzlarını silkerek ve snape ve lanet iksir ödevi hakkında bir şeyler söyleyerek odasına giden merdivenlerde kayboldu. Okulların açılmasına sayılı günler kalmış olmasına rağmen o hala lanet iksir ödevini bitirememişti.

"Bu hafta bu üçüncü oldu.Mrs.Weach bu sefer kesin beni öldürecek! ah! Şanon" Lethe kendi kendine söylenerek bahçeye çıktı.Ve kendi bahçe sınırlarının bitiği yere doğru ilerlemeye başladı.Biraz sonra görüşüne   bir zamanlar bembeyaz olan ama şimdi çamur lekeleriyle dolu bir çamaşır yığının içinde debelenen Şanon girdi.Ama henüz ortalıklarda  kızgn bir Mrs. Weach yoktu ama şimdilik onu gören Şanon yaramazlık yapmış olduğunda takındığı masum ifadesini takınmış yeşil gözleriyle masum masum ona bakarken Lethe kızgın bir bakışla ona evi işaret etti.Şanon onun kızgın olduğunu biliyor ikiletmeden eve doğru hareketlenirken hala ortalıklarda Mrs.Weach yoktu. Ve Lethe bu sefer ona yakalanmadan kaçabileceğine dair umutları her geçen saniye daha da güçlenirken bahçe kapısı açıldı ve hafif toprlak yüzlü saçlarını başının tepesinde toplamış üzerinde hiç çıkarmadığı etek ceket takımıyla(Nedense bu kadın her zaman üzerinde resmi bir törene katılacakmış hissi uyandıran bir şekilde ortalıklarda dolaşıyordur.)Mrs.Weach göründü. Ve ince gözlüğünü düzeltirken daha sabah astığı bembeyaz çamışırlarını çamur içinde yerlerde görünce gözlerini kocaman açarak batı bir an ve sonra Lethe ile yüz yüze geldi. Lethe içinden kendi kendine gitmediği için lanetler  yağdırıyordu.Ama  artık çok geçti.

"-Miss.Black, bana neden çamaşırlarımın olması gerektiği gibi temiz ve beyaz olmadığını açıklayabilir misiniz? lütfen"
  "-Mrs.Weach, gerçekten özür dilerim.Biliyorsunuz, Şanon oyun oynamayı çok seviyor."
 "-Bu, bu hafta üçüncü Miss.Black korkarım ki köpeğinizin büyük bir eğitim sorunu var."
 "-Ben ben... gerçekten özür dilerim bir daha olmayacak Mrs.Weach çamaşırlarınızıda yıkayıp ,ütüleyip geri getireceğim"dedi.Lethe ve eğilerek kirli çamaşırları bir topak halinde kucakladı.Mrs.Weach onaylamaz bir ifadeyle  Lethe'i izlemeyi sürdürürken.
   Lethe:
  "En kısa zamanda çamışırlarını temiz bir şekilde geri getireceğim Mrs.Weach"dedi. Ve arkasını dönerek evine doğu ilermeye başladı.

Mrs.Weach:
 "- Bir daha olursa korkarım ki sizi şikayet etmek zorunda kalacağım Miss.Black."

Lethe bir an olduğu yerde dururken kanın hızla damarlarında dolaştığını hissediyordu.Ama kendi kendisine sakin olmasını tembihlerken elindeki çamaşır yığınını daha da sıkarak yoluna devam etti."Yaşlı bunak birde beni tehdit ediyor şikayet edermiş ah! tanrım!" Lethe çamışırları hırsla banyoda ki çamaşır makinesine tıktı.Çat! kapağını çarptı ve deterjan gözüne deterjanı ve yumuşatıcıyı da koyduktan sonra makinenin düğmesini 90 dereceye getirdi ve başlatma tuşuna bastı.Makine gürültülü bir su sesiyle çalışmaya başlarken, Lethe çamaşırların yıkama talimatlarını okumadığını fark etti.Ama önemsemedi.Mrs.Weach'ın buna deli olacağını düşünerek sırıtarak aşağı indi.

Lethe, salonda oturmuş dalgınca elindeki kitabını okuyordu.Harry odasında hala iksir ödeviyle boğuşuyor,  Şanon masum masum en sevdiği oyuncak topunu bile bir kenara fırlatmış onu affetmesi için yalvaran gözlerle Lethe'yi izliyordu. Ama Lethe hiç oralı değil inatla Şanon ile ilgilenmiyordu. Çünkü ona hala çok kızgındı.Derken salondaki şöminede bir hareketlilik oluştu  ve yeşil bir ışık çaktı ve kızıl saçlı bir cadı Ginevra Weasley şömineden çıtı. Lethe sevinçle uzun zamandır görmediği arkadaşının boynuna sarıldı. iki arkadaş doyasıya kucaklaştıktan sonra ayrıldılar.

"-Hoşgeldin Ginny seni çok özlemişim şu hale bak çok güzelleşmişsin"
 "-Bende seni çok özlemişim canım ve sende harika görünüyorsun.Diğerleri gelmedi mi?"
 "-Hayır, canım ilk sen geldin."
 "-Güzel, anlat bakalım Amerika nasıldı? yediğin içtiğin  senin olsun sen yakışıklılardan bahset bakalım."
 "-Ginny! bi sakin canım gelir gelmez tüm konları tüketmeyelim "

Ginny,  merakla arkadaşına bakarken şöminede bir yeşil ışık daha çaktı ve bu kez kumral bir kız Hermione şömineden çıkarak doğruldu.
 "-Selam kızlar"
 Ginny ve Lethe heyecanla Hermione'ye dönerken genç kız da gülümseyerek arkadaşlarıyla kucaklaştı.
 "-Hermione seni çok özlemişim canım"
 "-Bende Lethe inanırmısınız kızlar bu yaz sonu buluşmalarımızı iple çekiyorum."dedi Hermione ve üç kız salonda ki kanapeye geçip oturdular.
 "-Bu sene son okul yılı Hermione düşünebiliyormusun yıllar ne de çabuk geçti."
 "-Haklısın Lethe daha dün gibi."
 "-Hey! şunu hatırlatıp durmasanıza seneye sizsiz bir yıl of!"
 "-Üzülme Ginny mekuplaşırız tatillerde görüşürüz."dedi.Lethe
 "-Evet, Gin üzülme"dedi.Hermione
 "-Demesi kolay yanlız kalacak  olan benim."
 "-Yanlız değil Gin bir okul dolusu insan ne oluyor canım"dedi.Hermione
 "-Ama ben sizi istiyorum."dedi.Ginevra dudağını sarkıtarak.Lethe ve Hermione üzgünce arkadaşlarına baktılar.
 "-Hey !tamam kızlar önümüzde koskoca bir yılımız var.Yıl sonu geldiğinde üzülürüz."dedi Lethe üç kızda gülümserken
 "-Aslında hepimiz aynı dönemde mezun olabiliriz kızlar"dedi Ginny biraz önceki kederli havası biraz dağılmıştı. Lethe ve Hermione bir ağızdan sordular:
 "Nasıl?"
 "-Imm... şey şimdi siz bu yıl sınavlarda boş kağıt veriyorsunuz ve seneyede yeniden okula gelip hep beraber mezun oluyoruz"
 "-Ginevra!"
 "-Ne! en azından şansımı denedim."

Üç kızda kahkahalarla gülerken Hermione bunu kesinlikle unutmasını söymiştir.Lethe aslında olabileceğini söyleyerek Ginny göz kırpmıştır. Ama Hermione gayet ciddidir. Bir an sonra hemen arkalarından gelen bir patırtıyla üç kız da aynı anda gürültünün geldiği yöne döndü ve salonun orta yerinde boylu boyunca uzanan bir Luna ile karşılaştılar.
  Lethe endişeyle Luna'nın yanına gelip eğilirken Hermione ve Ginny'de ardından gelmişlerdi.
  "-İyimisin Luna?"dedi Lethe endişeyle
  "-Şey evet, Lethe şömineden çıkıyordum birden ne olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum."dedi Luna hafifçe pembeleşerek
  "-Bir şey olmaz kızım sana sen düşme konularında antiramanlısındır"dedi.Ginny gülerek  ve Hermione'nenin öldürücü bakışlarıyla karşılaştı.
  "-Ya ne demezsin en olmadık zamanlarda kendimi rezil etme potansiyelim vardır."dedi.Luna yarı gücenmiş yarı gülerek
  "-Ama biz seni bu halinle seviyoruz Luna" diyerek bu konuya son noktayı koydu Hermione ve hep beraber gülerek kızların biraz önce oturdukları koltuklara geçip yerleştiler.Birikmiş o kadar çok konu vardı ki hep bir ağazdan konuşmaya başladılar.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

"-Şanon nasılsmış bakalım benim yakışıklı oğlum neden bu kadar durgunmuş." Ginny kızıl saçlarını kulaklarının arkasına atarak  salonun bir köşesinde durgun durgun yatan Şanon'un kafasını okşadı.Şanon muhabettle Ginny'in onu okşamasına izin verirken bir yandan da kaçamak gözlerle Lethe'yi izliyordu.
 "-Merak etme Ginyy yakışıklın çok iyi ama bu günlerde biraz fazla yaramaz"dedi.Lethe, Şanon'a bakarak.
 "-Hımm anlaşıldı bu durgunluğun nedeni"dedi Ginny gülerek.
 "-Lethe, Harry nerelerde?"diye sordu.Hermione konuşmaya o kadar dalmışlardı ki onu unutmuşlardı.Başlarnı evet anlamında sallayrak Luna ve Ginny'de Hermione'ye katıldı.
 "-En son odasına gidip iksir ödevini tamalayacağnı söylemişti.Sanırım ona daldı.Yoksa sizin geleceğinizden haberi vardı."dedi.Lethe kaşlarını çatarak.
 "-Yaa, durumu ciddi olabilir kızlar Harry, bu kadar saattir.Odasında üstelik iksir ödevi yapacağını söylemiş."dedi.Ginny gözlerini kısarak
 "-Bu ödevi çoktan bitirmiş olmalıydı."dedi.Hermione onaylamaz bir ifadeyle
 "-Haklısın Ginny, Harry ve Snape'in iksir ödevi kaç saattir sesi de çıkmadı."dedi.Lethe kollarını göğüsünde kavuşturarak.
 "-Kızlar hadi gidip bakalım şuna aşırı ders çalışmaktan bayılmış falan olmasın."dedi Ginny kızların hepsi onaylarken ayaklandılar. Ve Harry'nin odasına doğru yol aldılar.

Harry'nin odasına geldiklerinde kapı aralıktı ve bu aralıktan çalışma masasında oturmuş önü kitaplar ve notlarla dolu bir Harry görüşlerine girdi.Lethe ve Ginny bir saniye birbirlerine baktılar ve sesizce elleriyle üç yaptılar.Luna ve Hermione fısıltıyla hayır derken  hiçbir yararı olmadı. Bir.. iki ..ve üç.. büyük bir gürültüyle odaya daldılar.Harry aniden gelen gürültüyle sıçrayıp sandalyesinden düşerken kızlar iki büklüm olmuş gülüyorlardı.

"-Hey! tanrı aşına neler oluyor."diye sordu.Harry düştüğü  yerden doğrulurken
 "-Kızlar geldi Harry baktık senin geleceğin yok onlarda sana gelelelim dediler."dedi.Lethe kıkırdayarak
 "-İyi yaptınızda bunu daha patırtısız yapamaz mıydınız?"dedi.Harry ayağa kalkıp dengesini bulmak için masaya tutunurken
 "-Bu bizim her zaman ki halimiz."dedi.Ginny, Harry gözlerini devirirken
 "-İyimisin? Harry"diye sordu.Luna mavi gözleriyle ona bakarak.
 "-İyiyim Luna sadece biraz ödüm koptu o kadar."dedi.Harry ve  muhtelemen Lethe ve Ginny'nin fikri olduğunu düşünerek kötü kötü onlara baktı.
"-Pekala millet karşılama töreni bittiğine göre film izlemeye ne dersiniz?"diye sordu. Lethe üç kız ve Harry'de onayladı.Ve hep beraber salona indiler.

Devam Edecek...

« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 16:59:30 Gönderen: ayriz » Logged

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hogwarts Gençliği 4.Bölüm:Hogwarts'a Bir Kala
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 06:03:38 »

josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2008, 10:28:03 »

vaaayy ayriz çok güzel olmuş sirius'umuzun bi kızı var ve james ile beraber yaşıyolar ha ama anneleri ndn yaşamıyo onu anlamadım ama ilerleyen bölümlerde açıklarsın heralde bikaç tane yazım yanlışı yakaladım ama onları ilerleyen bölümlerde düzelteceğine inanıyorum Aww çok güzel olmuş ellerine sağlık yeni bölümü beklemeye şimdiden başladım haberin olsun Göz Kırpan

not:vay be ilk yorumu bn yollamışım Sırıtan
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 10:28:53 Gönderen: josephine » Logged

Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız.
Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız Kahkaha
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2008, 10:32:08 »

yeni hikayeee Kahkaha Sarılan sirius ve james'in ölmediğine çok sevindim ya çok şekerler Dil Çıkaran
Lethe de tam babası gibi ginny'yle bi gün kalsalar yıkarlar o evi Kahkaha Kötülük ruhu var kızda hmm sevdimm Şeytani
zavallı Harry'ye de yazık oldu onca kızın arasında... Ron gelseydi bari Kahkaha
hikayeyi dokuz buçuktan beri okumaya çalışıyorum ama pc kafayı yedi sürekli açılıp kapanıyor...
neyse yeni bölümü heyecanla bekliyorum tebrikler duygu ablacım Göz Kırpan

...Love...

ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2008, 10:38:21 »

Çok teşekkür ederim evet ilk yorum senden geldi :)Anneleri yaşamıyor hikaye örgüsünde anneler olsaydı bazı yapmak istediğim şeyleri yapamayacaktım yani onların olmaması gerekiyordu.Ama neden ve nasıl öldüklerini açıklayacağım bölümlerde yazım yanlışları off gözümden kaçmış herhalde Utanmış artık daha dikkatli atarım bölümleri beğenmene çok sevindim. Gülümseyen

yeni hikayeee Kahkaha Sarılan sirius ve james'in ölmediğine çok sevindim ya çok şekerler Dil Çıkaran
Lethe de tam babası gibi ginny'yle bi gün kalsalar yıkarlar o evi Kahkaha Kötülük ruhu var kızda hmm sevdimm Şeytani
zavallı Harry'ye de yazık oldu onca kızın arasında... Ron gelseydi bari Kahkaha
hikayeyi dokuz buçuktan beri okumaya çalışıyorum ama pc kafayı yedi sürekli açılıp kapanıyor...
neyse yeni bölümü heyecanla bekliyorum tebrikler duygu ablacım Göz Kırpan

İkinci yorum ha çok teşekkür ederim Meryem'cim Sirius ve James öylelerdir şekerdir onlar Dil Çıkaran
  Evet haklısın Lethe babasının kızı ayrıcada James'in vaftiz kızı Ginny ile zaten bütün muzurluklar onların başının altından çıkacak ikinci bölümde neler neler yapacaklar sorma Kahkaha Harry hımm daha ne istiyor kız cenneti işte Kahkaha yok canım Ron filan gelmeyecek zaten kızlarda bir gece kalcaklar ama bir gece gece olacak yani ki sorma evlere şenlik XD canım benim okuyup yorumladın ya geç olsunda güç olmasın demişler.Çok teşekkür edeirm canım:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2008, 10:49:56 »

Duyguu süper olmuş canım ellerine sağlık.Bayıldım resmen yahu Kahkaha James ve Sirius un kavgaları,şanon falan çok tatlıydı.Yeni bölümü çok bekletme diyeceğim ama demiyorum sen zaten biliyorsundur Dil Çıkaran Çok güzel bir hikaye olmuş canım devamını iple çekiyorum Alkış

Not.:Ben bir şeyi anlamadım.Sirius un kızının adı Lethe Caroline Black ama arada bir sen ondan Elizabeth diye bahsetmişsin.Yoksa ben mi karıştırıyorum Acayip
Not 2:Karışmışsın gibi olmasında başlık Hogwarts gençliği olmayacak mıydı Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 10:52:28 Gönderen: miss-potter » Logged

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2008, 10:57:57 »

Duyguu süper olmuş canım ellerine sağlık.Bayıldım resmen yahu Kahkaha James ve Sirius un kavgaları,şanon falan çok tatlıydı.Yeni bölümü çok bekletme diyeceğim ama demiyorum sen zaten biliyorsundur Dil Çıkaran Çok güzel bir hikaye olmuş canım devamını iple çekiyorum Alkış

Not.:Ben bir şeyi anlamadım.Sirius un kızının adı Lethe Caroline Black ama arada bir sen ondan Elizabeth diye bahsetmişsin.Yoksa ben mi karıştırıyorum Acayip
Not 2:Karışmışsın gibi olmasında başlık Hogwarts gençliği olmayacak mıydı Gözlerini Deviren

Çok teşekkür ederim canımbeğenmiş olmana çok sevindim.Canım haklısın kızın ismi Lethe ama önceden Elizabeth idi yani sonradan değiştirdim ben onu ayy editlerken gözümden kaçmış Utanmış şimdi düzelttim hatta haklısın canım başlığıda şimdi düzeltiyorum uyarıların için çok saol Gülümseyen

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 17, 2008, 11:03:23 »

Çok teşekkür ederim canımbeğenmiş olmana çok sevindim.Canım haklısın kızın ismi Lethe ama önceden Elizabeth idi yani sonradan değiştirdim ben onu ayy editlerken gözümden kaçmış Utanmış şimdi düzelttim hatta haklısın canım başlığıda şimdi düzeltiyorum uyarıların için çok saol Gülümseyen

Ehem olur böyle vakalar miss-potter yakalar Kahkaha

not:900. mesajımda bu sayfaya geldi hayırlı uğurlu olsun Kahkaha

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2008, 11:06:21 »

Hikayeni beğendim; ama takıldığım bir nokta var. Özellikle Harry, bizim Harry' den ziyade adı Harry olan başka bir çocuğa benzemiş. (Bilmem anlatabildim mi, biraz karışık bir cümle olmuş çünkü Terleyen ) Gerçi bunda James ve Sirius' la birlikte büyümesinin etkisi olduğunu sanıyorum. Ellerine sağlık

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2008, 12:12:38 »

canım bence çok güzel bir konu olmuş Gülümseyen özellikle jamesin hayatta olması çok güzeldi,keşke anneler de hayatta olsaydı,bu arada lethenin annesi kim?genel olarak eğlencel, bir bölümdü,harrynin şanon konusundaki sitemi haklıydı bence ama bizim harry o kadar kızgın olmaz ya :)james ve siriusun birbirlerini iterek banyoya ulaşma çabalarını okurken koptum,işe geç kalma muhabbetleri de süperdi.dilin de güzel yalnız birkaç yerde yazım yanlışları var bence onları düzeltsen daha güzel olur,bir de betimlemelere yer versen muhteşem olacak.ellerine sağlık canım devamını dört gözle bekliyorum
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 12:13:30 Gönderen: masalcı » Logged

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2008, 12:14:38 »

Evet de evde 3 erkek olsa ve tek kızın baskısı altında sen de yaşasan sen de o şekilde bir Harry olurdun Başat. Sırıtan  

Evet güzel bir hikaye başlangıcı olmuş ama söylemeden geçemicem çok fazla yazım hatası var(kendine gönüllü bir editör bul ayriz  Dil Çıkaran  ) James ve Sirius büyüseler dahi çocuk kalmışlar ehh  güzel de olmuş.Devamını bekliyorum eline sağlık.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2008, 12:14:57 »

çok güzel olmuş duygucum( ayriz biraz saçma geldi Gülümseyen ) ya gerçekten çok güzel olmuş bir iki yerde yazım hatası var ama sanırım klawyeyi biraz hızlı kulanıyorsun hep hayel ettiğim bir fic di şimdi sen yazmışsın çok daha güzel olmuş zaten o kadar güzel betimlemeler yapmışsın ki erdim bittim burda Gülümseyen ellerine sağlık harika olmuş devamını bekliyorum Gülümseyen

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

aktas
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2008, 12:16:35 »

Yehuu  Yehuu yeni hikayee  Hede Hödö güzel olmuş eğlenceli devamını bekliyorum  Alkış
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2008, 13:33:53 »

Çok güzel olmuş  Aww çok iyi betimlemelerin var  Alkış ellerine sağlık. Gözlerini Deviren.devamını bekliyorum..  Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2008, 14:17:47 »

Yorumlar gelmiş hepinize çok teşekkür ederim.Gülümseyen geçelim ayrıntılara Dil Çıkaran

Alıntı
Ehem olur böyle vakalar miss-potter yakalar

not:900. mesajımda bu sayfaya geldi hayırlı uğurlu olsun

Saol canım Gülümseyen bu arada 900.mesajında kutlu olsun Aww

Alıntı
Hikayeni beğendim; ama takıldığım bir nokta var. Özellikle Harry, bizim Harry' den ziyade adı Harry olan başka bir çocuğa benzemiş. (Bilmem anlatabildim mi, biraz karışık bir cümle olmuş çünkü  ) Gerçi bunda James ve Sirius' la birlikte büyümesinin etkisi olduğunu sanıyorum. Ellerine sağlık

Çok teşekkür ederim Başat beğenmene sevindim :)Takıldığın noktaya gelince ayrıca gayet anlaşılır bir cümle olmuş Harry kitaplardaki gibi olamazdı.Aile faktörü çok önemlidir.Dursleyler'e büyünen Harry ve Babası ve Sirius ile büyüyen Harry arasında biraz fark olur sanıyorum.Okuduğun ve yorumladığın için teşekkür ederim Gülümseyen

Alıntı
Evet de evde 3 erkek olsa ve tek kızın baskısı altında sen de yaşasan sen de o şekilde bir Harry olurdun Başat.   

Evet güzel bir hikaye başlangıcı olmuş ama söylemeden geçemicem çok fazla yazım hatası var(kendine gönüllü bir editör bul ayriz    ) James ve Sirius büyüseler dahi çocuk kalmışlar ehh  güzel de olmuş.Devamını bekliyorum eline sağlık.
Aynen öyle olor Ayşe abla teşekkür ederim.Beğenmeiş olmana çok sevindim.Yazım hataları Utanmış biraz önce yeniden editledim bölümü umarım yanlışlarımı düzeltebilmişimdir ^^;teşekkür ederim:)

Alıntı
çok güzel olmuş duygucum( ayriz biraz saçma geldi  ) ya gerçekten çok güzel olmuş bir iki yerde yazım hatası var ama sanırım klawyeyi biraz hızlı kulanıyorsun hep hayel ettiğim bir fic di şimdi sen yazmışsın çok daha güzel olmuş zaten o kadar güzel betimlemeler yapmışsın ki erdim bittim burda  ellerine sağlık harika olmuş devamını bekliyorum 

Teşekkür ederim canım ayriz ; aydan denize yansıyan ilk ışık demekmiş canım ama sana zor geliyorsa Duygu de :)yazım hataları haklısınız biraz önce yeniden editledim bölümü umarım hatalarımı düzeltebilmişimdir Terleyen demek hayal ettiğin bir şeydi benimde aklıma gelince hemen yazmak istedim umarım güzel olur Aww

Alıntı
    yeni hikayee   güzel olmuş eğlenceli devamını bekliyorum   
Gönderen açık: Bugün 12:14:57Gönderen: ginny hhr 

Çok teşekkür ederim Gülümseyen

Çok güzel olmuş  Aww çok iyi betimlemelerin var  Alkış ellerine sağlık. Gözlerini Deviren.devamını bekliyorum..  Dil Çıkaran

Çok teşekkürler Gülümseyen
Edit:arkadaşlar yazım yanlışları konusundaki uyarılarınız için teşekkür ederim bölümü tekrardan editledim.uamrım yanlışlarımı giderebilmişimdir Terleyen hepinize teşekkürler Gülümseyen

Edit:Bu yorumu nasıl atlamışım ya çok pardon canım

canım bence çok güzel bir konu olmuş Gülümseyen özellikle jamesin hayatta olması çok güzeldi,keşke anneler de hayatta olsaydı,bu arada lethenin annesi kim?genel olarak eğlencel, bir bölümdü,harrynin şanon konusundaki sitemi haklıydı bence ama bizim harry o kadar kızgın olmaz ya :)james ve siriusun birbirlerini iterek banyoya ulaşma çabalarını okurken koptum,işe geç kalma muhabbetleri de süperdi.dilin de güzel yalnız birkaç yerde yazım yanlışları var bence onları düzeltsen daha güzel olur,bir de betimlemelere yer versen muhteşem olacak.ellerine sağlık canım devamını dört gözle bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım demin cevaplarımı yazarken gözümden kaçmış kusura bakma lütfen ^^;Anneler haytta olsaydı.Benim kafamda olan bir kaç şey var onları hayata geçiremezdim.İlerleyen bölümlerde hep beraber göreceğiz :)Lehte'nin annesi Caroilna adında bir kadın ama onunla ilgili bazı düşüncelerim var.İlerleyen bölümlerde göreceksiniz.Sirius ve James onlar büyüyememiş birer çocuk dah çok göreceksin canım onların yaramaz hallerini Dil Çıkaran betimleme konusunda haklısın galiba dikkat ederim.Çok teşekkürler
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 14:50:09 Gönderen: ayriz » Logged

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2008, 15:09:24 »

aay ne güzeel bi hikaye buu!! bayıldıım !! ellerine sağlık yeni bölümü istekle bekliyceem tekrardan ellerine sağlıık!!

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: