|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 19, 2008, 16:20:14 » |
|
bnce ron katiele evlnmsnnnnnnnnn hermione ile evlensnnn ltfn ginevra =)))))
bnm aklıma daha ii bi fikir geldi bence ben hikayeye dalim ronun bi güzel azını burnunu kırim hermiye de hayırlı bi kısmet bulim çok ii olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 20, 2008, 18:02:55 » |
|
Hermione tam hayallerimizdeki gbi oLmuş tşkr 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 20, 2008, 18:03:35 Gönderen: FearLessCriticaL »
|
|
Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
|
|
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 24, 2008, 18:13:29 » |
|
eeth yeni bölüm lütfen xD
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 24, 2008, 20:23:56 » |
|
Oh Hermione ile Katie'yi begenmenize sevindim  Yeni cocuk yakinda sizlerle  Yeni bölümü yazmaya basladim ama o kadar 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
rup_emma4ewa
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 24, 2008, 20:36:21 » |
|
yha lütfen ronla hermione yi ayırma zaten az fanficleri varr lütfen yalvarırım. (fikirlerine karışmak gibi olmasın) ama lütfennnnnnn ayırma onları zaten ronun evleneceği kız sinsinn teki ama ayırma onları  )))
|
|
|
|
|
|
R/Hr Shipper 
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 25, 2008, 14:16:30 » |
|
yha lütfen ronla hermione yi ayırma zaten az fanficleri varr lütfen yalvarırım. (fikirlerine karışmak gibi olmasın) ama lütfennnnnnn ayırma onları zaten ronun evleneceği kız sinsinn teki ama ayırma onları  ))) az mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 31, 2008, 22:46:34 » |
|
yha lütfen ronla hermione yi ayırma zaten az fanficleri varr lütfen yalvarırım. (fikirlerine karışmak gibi olmasın) ama lütfennnnnnn ayırma onları zaten ronun evleneceği kız sinsinn teki ama ayırma onları  ))) bakicaz  az mı  evet Meryem az  ayriz yorumun icin tesekkürler canim  bu yorumdan sonra gaza geldim devamini yaziyorum 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #58 : Nisan 01, 2008, 01:18:26 » |
|
çok güzel bir hikaye ve hycnla bekliyorum inşallah ron o kızla evlenmez hermonieyle evlenir ama herm onu biraz süründürsün haketti öküz yeni bölüm ne zaman yayınlanır bilgi verirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #59 : Nisan 01, 2008, 15:06:15 » |
|
az mı  evet Meryem az  ayriz yorumun icin tesekkürler canim  bu yorumdan sonra gaza geldim devamini yaziyorum  nese tartışmaya girmiorum yeni bölüm diorumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|