|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #271 : Temmuz 03, 2008, 20:18:30 » |
|
ilhamı sabırsızlıkla beklemekteyim 
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #272 : Temmuz 03, 2008, 22:48:21 » |
|
Sormadın ki Harry…” işte kızım yaa  “Merhaba Weasley Görüşmeyeli uzun zaman oldu değil mi? Aslında tam 11 yıl... Son görüşmemiz pek te keyifli değildi. Madem siz gelmiyorsunuz ben de emrivaki yapayım dedim. Buraya gelmeniz için tam 24 saatiniz var. Siz, yani Potter ve sen, kıymetlinizi de getirin tabi. Yıllarca paylaşamadığınız kıymetlinizi. Kendisine ufak bir sözüm vardı ve bir Malfoy verdiği sözü her zaman tutar. Not: Bulgar şekeri nerede olduğumu size söyleyecektir. Onu veya başka birini bu işe karıştırırsanız, çiçeği burnunda gelinin cenaze törenini yapmak zorunda kalırsınız. Geç kalmayın, süreniz başladı… Draco Malfoy” gidişim kötü olabilir ama dönüşüm muhteşem olacağın tam anlamı ehe ehe  çok gzl bir bölümdi iyi iş çıkartmışsın ajan 007 ehem ehem (ne diyorsam artık) ekşın var galima  sonunda ellerinne sağlık meleklerim (ehe ehe şimdi de charlie oldum  ) yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum dip not : ehem ehem özür dilerim geç gördüm yeni bölüm geldiini
|
|
|
|
|
|
 But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #273 : Temmuz 04, 2008, 14:00:27 » |
|
Öncelikle duygularıma tercüman olan smile'ı göndermek istiyorum :  Neyse zararın neresinden dönsen kardır şevvalcim  Yorumun için teşekkür ediyorum. Bol ekşınlı bölüm istiyorum dün biraz yazdım ama yazdığıma kendim bile şaşırdım  Hiç beğenmedim baştan yazıcam  Aklımda süper kurdum ama kahretsin yazamıyorum  Neyse dertlerimle sizi üzmeyim yeni bölümü merakla beklemeye devam edin 
|
|
|
|
|
|
"Katie Cassidy Hayran Kulübü" XXXX What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee unforgiven XXXX
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #274 : Temmuz 04, 2008, 14:24:32 » |
|
Öncelikle duygularıma tercüman olan smile'ı göndermek istiyorum :  Neyse zararın neresinden dönsen kardır şevvalcim  Yorumun için teşekkür ediyorum. Bol ekşınlı bölüm istiyorum dün biraz yazdım ama yazdığıma kendim bile şaşırdım  Hiç beğenmedim baştan yazıcam  Aklımda süper kurdum ama kahretsin yazamıyorum  Neyse dertlerimle sizi üzmeyim yeni bölümü merakla beklemeye devam edin  öyle yapıyoruz
|
|
|
|
|
|
 But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
yaz yagmuru
Şeker

seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum...
|
 |
« Yanıtla #275 : Temmuz 04, 2008, 16:15:54 » |
|
yeni bölüm istiyoruz
|
|
|
|
|
|
Yağmurları ne kadar çok sevdiğimi bilirsin. Ama bilmediğin bir şey var: Ben seni yağmurlardan daha çok seviyorum...
Kalabalıklar her zaman tehlikelidir. İçlerinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #276 : Temmuz 07, 2008, 17:21:17 » |
|
Waow ben bu hikayeyi neden önce görmedim yaaaaa! Daima Safkanı okuyunca Nevracım senin diğer hikayelerini de okumaya karar verdim bugün baya uzun zamandan beri bitirmeye çalışıyordum bitirdim tam süper olmuş...Bazı şeyler gerçekten de değişmiyor Hain Gin!!!!!! Ah Mione 3 arada bir derede draco HARRY ve ron neler dönüyo neler görende 40 yıllık dost değil de 400 yıllık düşman sanacak Neyse.... Meryemcim (umarım böyle söylememe kızmassın) sen de aratmamışsın yani Nevra'yı süper olmuş resimler fln  Neyse çok konuştum galba ama gerçekten çok beğendim ne yaparsınız replikler fln.... Çok hoşuma gitti GERÇEKTEN!!! Çok değişik bir konu....Paylaşılamayan Hermione  nese yeni bölümün ne zmn olduğunu sorarak yorumumu bitiriyor ve 2'nizide tebrik ediyorum . Sizin hikaye opera JK'de cam çatır çatır çatlıyo valla  (iğrenç bir espiri ama yapmadan edemedim  ) neyse yorumu hala bitirmediğimi farkederek özür diliyor ve tekrardan sizleri tebrik ediyorum.... Sonuna kadar (ki umarım gelmez) dewam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #277 : Temmuz 07, 2008, 17:33:05 » |
|
Waow ben bu hikayeyi neden önce görmedim yaaaaa! Daima Safkanı okuyunca Nevracım senin diğer hikayelerini de okumaya karar verdim bugün baya uzun zamandan beri bitirmeye çalışıyordum bitirdim tam süper olmuş...Bazı şeyler gerçekten de değişmiyor Hain Gin!!!!!! Ah Mione 3 arada bir derede draco HARRY ve ron neler dönüyo neler görende 40 yıllık dost değil de 400 yıllık düşman sanacak Neyse.... Meryemcim (umarım böyle söylememe kızmassın) sen de aratmamışsın yani Nevra'yı süper olmuş resimler fln  Neyse çok konuştum galba ama gerçekten çok beğendim ne yaparsınız replikler fln.... Çok hoşuma gitti GERÇEKTEN!!! Çok değişik bir konu....Paylaşılamayan Hermione  nese yeni bölümün ne zmn olduğunu sorarak yorumumu bitiriyor ve 2'nizide tebrik ediyorum . Sizin hikaye opera JK'de cam çatır çatır çatlıyo valla  (iğrenç bir espiri ama yapmadan edemedim  ) neyse yorumu hala bitirmediğimi farkederek özür diliyor ve tekrardan sizleri tebrik ediyorum.... Sonuna kadar (ki umarım gelmez) dewam Öncelikle yorumun için çok teşekkürler.  Okumana, yorum yapmana ve üstüne üstlük beğenmene gerçekten çok sevindim .  Nevra görünce çok sevinecektir. gerçekten. Final konusunda kararlıyım bitiriyoruz artık.  Tekrar teşekkür ederek bir duyuru yapmak istiyorum Sevgili hikayemizi okuyup yorumlayan yüce insanlar; Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi hikayemizin de sonu yaklaşmaktadır. Ancak Final için Nevra hanımın dönmesini beklemek gerekir. Bu yüzden final bölümünden önce hepimizin çok seveceği (nerden biliyorsam ) bir özel bölüm hazırlamayı düşünüyorum. Bu bölüm kahramanlarımızın geçmişleri üzerine olacak, onlar hakkında çok daha fazla şey öğrenmemizi sağlayacak. Umarım hepiniz severek okursnuz özel bölüm yakında sizlerle pericikleriniz sizinle olsun. 
|
|
|
|
|
|
"Katie Cassidy Hayran Kulübü" XXXX What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee unforgiven XXXX
|
|
|
|
hjglas_potter_begum
|
 |
« Yanıtla #278 : Temmuz 07, 2008, 18:15:06 » |
|
ah ah ah bitmesine çok üzüldüm daha zevkine yeni varmıştım  neyse özel bölüm güzel olur umarım dememe gerek yok güzel olacağını zaten biliyorum...Tek isteğim uzun olması  Peki ne zaman bu bölüm  Bu gün tatile çıkıyoruz...Dönünce söz veriyorum okuyucam pericikler için sağol odanın camına tıklatıyorlar 2 saatten beri  (yine iğrenç espiri yapamadan duramadım kendime öyk!)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 18:20:12 Gönderen: hjglas_potter_begum »
|
|
|
|
|
|
demendor
|
 |
« Yanıtla #279 : Temmuz 07, 2008, 21:39:30 » |
|
hikayeyi yeni okuyup bitirdim süper bir şeyy ginny ve ron nasıl hain bir plan yapış hayret doğrusu ama harry tam da ona yakışan bir şekilde hiiç bir şey söylememiş ve ginny ile evlenecek tabii evlenebilirse
bu arada hikayeneni bitecek olmasına da çoooook üzüldüm her ne kadar yeni başlasam da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaz yagmuru
Şeker

seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum...
|
 |
« Yanıtla #280 : Temmuz 09, 2008, 15:03:31 » |
|
yaa yeni bölüm istiyoruuuuuzzzzz
|
|
|
|
|
|
Yağmurları ne kadar çok sevdiğimi bilirsin. Ama bilmediğin bir şey var: Ben seni yağmurlardan daha çok seviyorum...
Kalabalıklar her zaman tehlikelidir. İçlerinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #282 : Temmuz 10, 2008, 16:44:38 » |
|
Evet  Sonunda birden ilham geldi ve hemen yazıverdim. Arada bir şaşırtıyor beni böyle  Neyse bu bölüm alışılmışın dışında bir bölüm... Adı üstünde özel bölüm zaten  Hatırlarsanız (10.Bölümde) Harry ve Ron'un arasında bir tartışma olmuştu. Bu bölümde o tartışmadan sonra yaşananları ele alıyoruz. Yani, ne oldu da Harry Hermione'yi unutabildi ve Hermione Harry'den nasıl vazgeçti... Harry planı öğrendikten sonra neden sesini çıkartmadı, fedakarlık yaptı. Hepsi ve daha fazlası az sonra 14.Özel Bölüm: "Nedenler"Hermione, kahvaltısının son lokmasını da yuttu. Harry hala ortalıklarda yoktu. Ron ise her zamankinden iştahsız görünüyordu. Duruma bakılınca bir şeyler olduğunu kavramak pek te zor değildi ama Ron da pek konuşulacak gibi değildi. Hermione’nin karasızlığına çare getiren Ginny oldu: “Herm biraz hava almaya ne dersin?” Hermione, cevap vermeden masadan kalktı. Ginny ile birlikte geniş bahçeye çıktılar. “Hermione, sana bir şey söylemem gerekiyor ama asıl söyleyeceğimi bilemiyorum…” dedi Ginny utana sıkıla. Hermione iyice korkmaya başlamıştı. “Gin yoksa Harry’ye kötü bir şey mi-“ “Hayır” diye Hermione’nin cümlesini kesti Ginny. “Hayır Harry gayet iyi… Sorun şu ki Harry…” “Ginny lafı dolandırma ne söyleyeceksen açıkça söyle!” “Tamam… Ben, dün gece Harry’yle konuştum…” Hermione “nolur söylemiş olmasın” diye geçiriyordu içinden. “Ginny sakın bana-“ “Evet.”diye tekrar kesti Ginny. “Yani hayır. Senin onu sevdiğini bilmiyor. Ama seni sevmediğinden eminim…” “Nasıl?” “Dün gece herkes uyumaya çıkmıştı. Harry ise hala ortak salondaki koltukta oturuyordu. Dertli görünüyordu. Ben de konuşmaya ihtiyacı olacağını düşündüm…” Hermione’den gözlerini kaçırarak devam etti “Ona derdini falan sordum. Önceleri bir şey söylemedi ama sonra aşık olduğunu söyledi…” Hermione, dengesini sağlayamayınca yakındaki bir kayanın üstüne oturdu. “İyi misin?” dedi Ginny duraksayarak. “Devam et…” “Ben de sensindir diye umutlandım… Tabi bana başka binadan birisi olduğunu söyleyene kadar… Ama kim olduğunu söylemedi.” Hermione yüzünü iki elinin içine aldı. Ginny’nin avutucu sözlerini duymuyordu çünkü kafasının içinde az önce duydukları çınlıyordu. “Aşık olduğunu söyledi… Başka bina…”“Sanırım Ron haklı…” diye düşündü Harry. Sabahki konuşmadan sonra bütün gün kendi kendine bunu söyleyip durduğu yetmezmiş gibi şimdi uyumaktan da vazgeçmişti. “Hem emin olmasaydı böyle söylemezdi. Yol yakınken Hermione’den vazgeçmem gerek. Ama nasıl… Kimi bulacağım ki…” Harry’nin yaptığı boş boş düşünmekten başka bir şey değildi. Bunu kendisi de biliyordu ama kendini ikna etmenin tek yolu bu gibi gözüküyordu. Sanki kendi kendine söylendikçe Hermione’yi sevmekten vazgeçecekmiş gibi… Kalbi yanıyordu… Ama bu sefer ona kulak vermeyecekti. Artık kendinden çok çevresindeki insanların mutlu olmasını istiyordu ve mantıklı düşününce Hermione, Ron’la çok daha mutlu olurdu. “Benim yaşayacağım bile belli değil…” Harry boş boş düşünmeye devam etti. Bir türlü uykusu gelmiyordu, zaten uyumak ta istemiyordu. Yanındaki yatakta arkası dönük olan arkadaşına baktı. Onun da kendisi gibi uyuyamadığını biliyordu. İnsanların kendi yüzünden üzülmesinden nefret ediyordu Harry. Ron’un sabahki söylediklerinden dolayı üzgün oluğunu biliyordu. Ama bilmediği bir şey daha vardı. O da Ron’un vicdan azabı… O gece kendi kendine bir söz verdi Harry. Artık kimsenin kendisi için üzülmesine izin vermeyecekti. Yarın ilk iş Hermione’yi unutacak ve ona tamamen kardeş gözüyle bakacaktı… Yapabildiği kadar...
Aynı sözü kızlar yatakhanesinde, ağlamaktan gözleri şişmiş Hermione Granger’ın da verdiğini anlayınca her şey için çok geç olacaktı…”Hogwarts, İhtiyaç Odası Harry yavaş yavaş durumu kabulleniyordu. Ron’la arası sonunda düzelmişti. Şimdi yapması gereken tek şey Cho’ya çıkma teklifi etmekti. Ron’un artık Hermione’den vazgeçtiğini anlamasını istiyordu. Vazgeçmiş miydi… “Cho! Cho bekler misin?” Etrafta az önceki toplantıdan kalan birkaç D.O üyesi vardı. Onlar da gitmek üzereydi. Harry seslenince Cho, ona baktı. Harry’den gerçekten hoşlanıyordu ama Cedric’i düşünmekten kurtulamamıştı. Harry ona yaklaştı. Derin nefes aldı ve konuşmaya başladı. “Ben… Cho… Benimle çıkar mısın?” Harry pat diye söyleyince Cho biraz şaşırdı ama aynı zamanda da cesaretinden etkilendi. Harry böyle kolay olacağını hiç tahmin etmiyordu. Cho Harry’ye gülümsedi. Yanağına ufak bir öpücük kondurdu. “Bunu evet olarak alıyorum”Hogwarts,Ortak salon, Gecenin ilerleyen saatleri “Ne yani Harry şimdi Cho’yla mı çıkıyor” Ginny sinirden köpürmüştü. Ron ise onu rahatlatmaya çalışıyordu… “Bir de iyi tarafından bak hiç olmazsa Hermione’yle değil ve mutlu…” “Kimin umrunda benle de değil!” “Sen hep kendini mi düşünürsün Gin!” “Sen rahatsın tabi, Hermione’yle aranızdan su sızmıyor. Yakında birlikte olursanız hiç şaşmam!” Ron, sinirden ağlayan kardeşine baktı. “Aptalcaydı…” “Ne aptalcaydı!” “Oynadığımız oyun… Gerçekten aptalcaydı. Sanki onları birbirinden ayırınca boynumuza atlayacaklardı.” Ginny bir an duraksadı. Zaten o da Harry’nin kendisine aşık olmasını beklemiyordu. Onun sorunu Hermione’yi kıskanmaktı, kendine bile itiraf edemese de… Şimdi ise vicdan azabından ölebilirdi.Hogwarts, Gryffindor Kızlar Yatakhanesi “Bak Ginny… Harry’nin o Pucca kılıklı kızla çıkması beni ilgilendirmez tamam mı? Ben Harry’yi uuu-nut-tum. Ayrıca da Harry mutluysa ben de mutlu olurum.” “Ondan bu kadar kolay vazgeçmeni beklemiyordum Hermione…” “Ne yani aşk acısı çekmemi mi istiyorsun? Eğer istediğin buysa, merak etme bolca çektim. Ama bilmiyorum. Ben… Belki de gerçekten Harry’yi sevmemişimdir.” Hermione bunu söylerken içi acıyordu. Sanki, kendini Harry’ye ihanet etmiş gibi hissediyordu. Az sonra söyleyecekleri canını daha da yakacaktı… “Ben artık Ron’la beraberim…” Ginny’nin gözleri bir anda faltaşı gibi açıldı. Bundan gerçekten haberi yoktu… “Ve inan, abini çok seviyorum…”pesimist_RG
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 10, 2008, 17:22:15 Gönderen: ginevra »
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #283 : Temmuz 10, 2008, 17:04:01 » |
|
Burda ne oyunlar dönüyor vede ne yalanlar bitiyo...Güzel bi bölüm olmuş...Ya bu yalan ne kötü şey yaaa cıx cıx cıxx.Neyse...
Bak Ginny… Harry’nin o Pucca kılıklı kızla çıkması beni ilgilendirmez tamam mı? Ben Harry’yi uuu-nut-tum. Ayrıca da Harry mutluysa ben de mutlu olurum.” puhaa pucca!! koptummm burda!! Neyse ellerine sağlıkk!İlham pericikleri seninle olsunn!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm [   
|
|
|
|
|
|