Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 06:35:45  

Sayfa: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 24   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayallerde Bir Umut ~FiNaL  (Okunma Sayısı 10692 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #285 : Temmuz 10, 2008, 17:13:03 »

Burda ne oyunlar dönüyor vede ne yalanlar bitiyo...Güzel bi bölüm olmuş...Ya bu yalan ne kötü şey yaaa cıx cıx cıxx.Neyse...

Bak Ginny… Harry’nin o Pucca kılıklı kızla çıkması beni ilgilendirmez tamam mı? Ben Harry’yi uuu-nut-tum. Ayrıca da Harry mutluysa ben de mutlu olurum.”  puhaa pucca!! koptummm burda!!
 Neyse ellerine sağlıkk!İlham pericikleri seninle olsunn!

Sırıtan Yorumun için teşekkür ederim. Beğenmene sevindim

Alıntı
“Cho! Cho bekler misin?”

hay senin cho kadar başına taş düşsün XD lan ne çakal lan bunlar şeytan diyo hepsini gebert <.< yaa ama haksızlık sevenleri ayırmak güzahtır sizin fic sayesinde soğudum haaa ron ile ginny den (ki nick ime bakın ginny'i çok seferdim Ağlayan ) cani etmişsiniz kızı XD neyse ellerinize sağlık XD
Her hikayede bir kötü vardır Şeytani Aslında neden Ginny'yi kötü yaptığımı bilmiyorum peksevmem kendisini  Hede Hödö Neyse sağol okuduğun için  Aww

...Love...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayallerde Bir Umut ~FiNaL
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 06:35:45 »

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #286 : Temmuz 10, 2008, 17:29:23 »

hem sevmeme dio hem bonnie yi avatar imzası yapiyii möanyaq Kahkaha

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #287 : Temmuz 10, 2008, 18:25:43 »

Geçmişe dönüş güzel olmuş.  Ginny'e deli olup durdum yine <.< Aslınd Ron doğru düşünmüş ama keşke geri adım atabilselerdi. bu arada karıştırdım galiba ama Ron ve Ginny bu planı yaparken Harry  duymuştu. Fakat şimdi sanki plandan haberi yok ve sadece Ron'un doğru dediğini düşünüyor gibi. Şaşırmış Bir de yazıda kişi isimleri çok fazla geçiyor, adım başı Harry ... dedi. Ron ... yaptı. Hermione... dedi. gibi Dil Çıkaran Bunları azaltıp bir de bir şekilde cümleleri bağlarsan daha hoş durur bence Gözlerini Deviren Eline sağlık.

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #288 : Temmuz 10, 2008, 18:32:01 »

“Bak Ginny… Harry’nin o Pucca kılıklı kızla çıkması beni ilgilendirmez tamam mı?[/color]

Kahkaha Pucca  Hede Hödö
valla sizin  yüzünüzden ginny'den soğuyorum  Hede Hödö. Ama seviyorum ben.  Gözlerini Deviren güzel bir bölümdü. Cümleleri biraz daha bağlasan tam olacak  Dil Çıkaran ellerine sağlık  Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #289 : Temmuz 10, 2008, 18:52:51 »

Geçmişe dönüş güzel olmuş.  Ginny'e deli olup durdum yine <.< Aslınd Ron doğru düşünmüş ama keşke geri adım atabilselerdi. bu arada karıştırdım galiba ama Ron ve Ginny bu planı yaparken Harry  duymuştu. Fakat şimdi sanki plandan haberi yok ve sadece Ron'un doğru dediğini düşünüyor gibi. Şaşırmış Bir de yazıda kişi isimleri çok fazla geçiyor, adım başı Harry ... dedi. Ron ... yaptı. Hermione... dedi. gibi Dil Çıkaran Bunları azaltıp bir de bir şekilde cümleleri bağlarsan daha hoş durur bence Gözlerini Deviren Eline sağlık.
Öncelikle yorumun içi teşekkür ederim  Aww
Bu aralar kendimi ifade etmekte güçlük yaşıyorum sanırım Kahkaha Bölümü göndermeden önce yapmam gereken açıklamayı unutmamın başka nasıl bir açıklaması olabilir ki? (vay be ne cümle kurdum Kahkaha )
Bu bölümde olanlar, dediğim gibi, ron ve harry'nin tartışmasından sonra gerçekleşiyor. Yani Harry'nin daha bir şeyden haberi yok. Bu yüzden Ron'un kendine iyilik yaptığını düşünüyor ve Ron'u mutlu etmek için Hermione'den vazgeçiyor ve Cho'ya çıkma teklif ediyor. Gelecek bölümde yazmak zorunda olduklarımı şimdi anlatıyorum, ama karışıklığı önlemem gerek  Hede Hödö Daha sonra Harry Cho'dan ayrılıyor. (Cedric olayı yüzünden zaten bunu hepimiz biliyoruz.) O sıralarda Ron ve Herm arasında kimsenin bilmediği bi kavga çıkıcaktı ama madem hepsini anlattım onu da söyliyim Kahkaha Yani anlayacağınız her şey başa sarıyor ve uslanmaz Ginny aynı oyunu iyice uygulamaya devam ediyor, Ron ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da... İşte o sıralarda Harry olanları duyuyor ve bu oyunu sonlandırmak için Ginny'yle çıkmayı kabul ediyor. Ayrıca Herm ve Ron'un da arasını yapıyor. (saf salak işte ne diyim Hede Hödö ) Sonra da Ginny'ye aşık oluyor zaten Hede Hödö (Karışık olduğunun farkındayım ama hikaye böyleydi.)

Aslında bunları final bölümünde öğrenecektiniz ama final bölümünü tamamıyla nevraya bırakmak istiyorum. O başladı o bitirecek. Onun hayalgücüne mani olmak istemem nasıl isterse öyle yazsın. Sevgiler...

“Bak Ginny… Harry’nin o Pucca kılıklı kızla çıkması beni ilgilendirmez tamam mı?[/color]

Kahkaha Pucca  Hede Hödö
valla sizin  yüzünüzden ginny'den soğuyorum  Hede Hödö. Ama seviyorum ben.  Gözlerini Deviren güzel bir bölümdü. Cümleleri biraz daha bağlasan tam olacak  Dil Çıkaran ellerine sağlık  Dil Çıkaran

Teşekkür ederim yorumun için Kahkaha

...Love...

yaz yagmuru
Şeker
**

seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #290 : Temmuz 11, 2008, 14:14:44 »

yaa çok güzel bir bölüm olmuş ellerine sağlık renkli yazman hoş durmuş tebrikler yeni bölümü bekliyorum

Yağmurları ne kadar çok sevdiğimi bilirsin. Ama bilmediğin bir şey var: Ben seni yağmurlardan daha çok seviyorum...

Kalabalıklar her zaman tehlikelidir. İçlerinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.
daphinea
Süt
*

ron<3hermine & rupert<3emma

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #291 : Temmuz 12, 2008, 13:42:04 »

hikayenin hepsini baştan sona okudum:)
gerçekten çok güzel ellerinize sağlık:)
yeni bölümü dört gözle bekliyorum:D

ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #292 : Temmuz 12, 2008, 19:56:53 »

Meryem'cim ilham iyki  de gelivermiş çok güzel bir bölüm olmuş canım:) daha doğrusu bir özel bölüm ya okurken resmen içim acıdı Harry de Hermione de ne kadar gereksiz fedakarlık varsa yapmışlar ya Ağlayan süper kardeşler(Ron-Ginny Hede Hödö) içinse yani o vicdan azabıyla kalın ömrünüz boyunca bir daha da çıkamayın emi <.<  birde Harry tutmuş Cho'ya çıkma teklif etmiş ya  <.< bu geçmişe dönüş güzel olmuş Harry ve Herm'in fedakarlıklarına süper kardeşlerin bencilliklerine her ne kadar kızmış olsamda güzel bir bölüm olmuş canıım ellerine, yüreğine sağlık tebrikler  Sarılan

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #293 : Temmuz 14, 2008, 13:12:53 »

“Ben… Cho… Benimle çıkar mısın?”
Harry pat diye söyleyince Cho biraz şaşırdı ama aynı zamanda da cesaretinden etkilendi. Harry böyle kolay olacağını hiç tahmin etmiyordu. Cho Harry’ye gülümsedi. Yanağına ufak bir öpücük kondurdu.
“Bunu evet olarak alıyorum”

Sinir oldum burda.Cho'da kimmiş   <.< <.<

“Bak Ginny… Harry’nin o Pucca kılıklı kızla çıkması beni ilgilendirmez tamam mı? Ben Harry’yi uuu-nut-tum. Ayrıca da Harry mutluysa ben de mutlu olurum.”

Pucca kılıklı Sırıtan XD XD çok güldüm burda inan bana Pucca bile saçını topuz ypınca bi şeylere benziyo ama Cho için bunu söyleyemem  Hede Hödö

Neyse....Yine çok güzel olmuş bu bölümde tebrikler. Gülümseyen çok üzüldüm Herm ve Harry için hep o ginny ve ron yüzünden  Kızgın Kızgın Nasıl kıydılar güzelim aşıklara  Ağlayan Ağlayan

İçimin aç gözlü tarafı az olduğunu söylüyorsa da çok süper bir bölümdü , devamını bekleriz böyle özel bölümlerin  Göz Kırpan Tebrikler Parmaklarına -nıza- sağlık  Sarılan Alkış
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 13:14:05 Gönderen: hjglas_potter_begum » Logged

Arda Âşık

r_p_r_t
Kakao

aşşııkkkk((Skandarrr----Ruperttt---Dominiccc))

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #294 : Temmuz 22, 2008, 15:20:49 »

yaaaaa okuduğum en güzel hikayeydi gerçekten başka bölüm yokmuuu??tebrik ederim gerçekten çok güzell

RON <---Love--->HERMİONE
r/hr-r/hr-r/hrxD
///anti dramio
--->    CHARLIE PACE   <---
(---(**Skandar Keynes**)---)
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #295 : Temmuz 22, 2008, 16:01:46 »

Yine geç okudum hımpffff
Hikaye git gide ağır romantizme dönüyor,ortalıkta ise sihir mihir kullanılmıyor.Bu küçük ayrıntı dışında resmen olaylar Dallas'a dönmüş durumda Kahkaha Kim kimi seviyor,kim hangi yalanı söylüyor,bütün herkes kaos ortamı içinde.
Herm'ün Harry'den asıl (bence) ayrılma ya da unutma sebebini gördük Kahkaha Gin'in kıskançlığı çoook evvelden belliydi zaten Dil Çıkaran
Cho'da işlere girdi,helal olsun.

Yine de edebi yönden çok iyiydi Gülümseyen

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #296 : Temmuz 25, 2008, 17:22:27 »

Öhöm öhöm Devamı yok mu Kahkaha Merakta bırakmayın  Aww

Arda Âşık

ariel_unicorn
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #297 : Temmuz 26, 2008, 09:35:07 »

hikayeyi yeniokudum gzl bir fic olmuş harry ve hermione çiftini pek sevmem ama burada işler arap saçında olduğu için en çok o ikisini sevdim,Ben ginny'i çok severim bu kadar bencil olmasını hayal bile edemezdim
tebrik ederim gzl bir hikaye ama yine de akıl karştırıcı ilişkiler bakımından
tebrik ederim

hikayelerime ulaşabileceğiniz adres

http://lareineetmelodie.forumup.web.tr
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

Mary Winchester <3

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #298 : Temmuz 26, 2008, 12:51:25 »

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim  Sarılan Nevra haftaya gelcek sanırım gelince bir şeyler düşünücez  Kahkaha Teşekkürler tekrar  Öpücük

...Love...

mahmut16
Şeker
**

Slytherin

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #299 : Temmuz 26, 2008, 12:53:17 »

Ben Harry/Hermione çiftini severim ama bu Ginny'den nefret ederdim iyice nefret ediyorum hayatımd böyle çakal, bencil başkalarının fikirlerini umursamayan bir insan görmedim.
"Aşk'ta ve Savaş'ta herşey mübahtır." diye bir atasözü vardır ama bu kadarı da oha Rezil Ginny ne diyeyim.
Birde Hermione'ye bakalım:"Ayrıca da Harry mutluysa ben de mutlu olurum."

Senin hayal gücün gerçekten büyükmüş nerden düşündün yazdın bu hikayeyi
Yazım tarzın çok hoş şakalar yerli yerinde
söylenecek başka bir şey yok heralde

not: 2 kişi mi yazıyorsunuz?

Sayfa: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 24   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: