Geçmişe dönüş güzel olmuş. Ginny'e deli olup durdum yine

Aslınd Ron doğru düşünmüş ama keşke geri adım atabilselerdi. bu arada karıştırdım galiba ama Ron ve Ginny bu planı yaparken Harry duymuştu. Fakat şimdi sanki plandan haberi yok ve sadece Ron'un doğru dediğini düşünüyor gibi.

Bir de yazıda kişi isimleri çok fazla geçiyor, adım başı Harry ... dedi. Ron ... yaptı. Hermione... dedi. gibi

Bunları azaltıp bir de bir şekilde cümleleri bağlarsan daha hoş durur bence

Eline sağlık.
Öncelikle yorumun içi teşekkür ederim
Bu aralar kendimi ifade etmekte güçlük yaşıyorum sanırım

Bölümü göndermeden önce yapmam gereken açıklamayı unutmamın başka nasıl bir açıklaması olabilir ki? (vay be ne cümle kurdum

)
Bu bölümde olanlar, dediğim gibi, ron ve harry'nin tartışmasından sonra gerçekleşiyor. Yani Harry'nin daha bir şeyden haberi yok. Bu yüzden Ron'un kendine iyilik yaptığını düşünüyor ve Ron'u mutlu etmek için Hermione'den vazgeçiyor ve Cho'ya çıkma teklif ediyor. Gelecek bölümde yazmak zorunda olduklarımı şimdi anlatıyorum, ama karışıklığı önlemem gerek

Daha sonra Harry Cho'dan ayrılıyor. (Cedric olayı yüzünden zaten bunu hepimiz biliyoruz.) O sıralarda Ron ve Herm arasında kimsenin bilmediği bi kavga çıkıcaktı ama madem hepsini anlattım onu da söyliyim

Yani anlayacağınız her şey başa sarıyor ve uslanmaz Ginny aynı oyunu iyice uygulamaya devam ediyor, Ron ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da... İşte o sıralarda Harry olanları duyuyor ve bu oyunu sonlandırmak için Ginny'yle çıkmayı kabul ediyor. Ayrıca Herm ve Ron'un da arasını yapıyor. (saf salak işte ne diyim

) Sonra da Ginny'ye aşık oluyor zaten

(Karışık olduğunun farkındayım ama hikaye böyleydi.)
Aslında bunları final bölümünde öğrenecektiniz ama final bölümünü tamamıyla nevraya bırakmak istiyorum. O başladı o bitirecek. Onun hayalgücüne mani olmak istemem nasıl isterse öyle yazsın. Sevgiler...
Teşekkür ederim yorumun için