Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:54:52  

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 22   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayallerde Bir Umut-14.Özel Bölüm: "Nedenler"  (Okunma Sayısı 8628 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #135 : Mayıs 26, 2008, 19:51:13 »

cok severek yazdigim bir bölüm oldu ve cok dönüm noktalari iceriyor
Iyi okumalar  Terleyen yorumlarinizi esirgemeyin =)
ayrica kisa bir bölüm oldugunu biliyorum  <.<

8.BöLüm  "Karmasik Duygular"

„Bana olanlari anlatmiycak misin, Katie?“
Kiz yataga uzanmis, uzun süredir tavana bakiyordu.Ron onun karsisindaki kanepeye oturmus, iki elini birlestirip, sabirsizlikla onun söze baslamasini bekledi.
„Öldü…….“
Kiz uzun bir süre daha birsey söylemeden öylece durdu.Sonra basini Ron’a cevirdi.
„Gittigim gece…öylece yatiyordu.Gözleri hareket etmiyordu, bombos bakiyordu.Yetisememisim, onu son bir kez göremedim Ron.Ona son bir kez baba diyemedim.Bütün gün beni beklemis, gözü sürekli kapidaymis sonra sonra ölmüs.“
Ron kizi daha fazla yormak istemiyordu ama o devam etti.
„Daha fazla orada kalamazdim, Ron.Bana hak vermelisin.O evin ici babamin hatiralariyla doluydu.Bana bir miktar para birakmis onunla bir otelde kaldim.Sabah ilk isim o sehirden uzaklasmak oldu.Esyalarimi toplayip cisimlenmeye hazirlanmistim….sonra sonra bilmiyorum bayilip düstüm, kendimde degildim.O anda bayginligin etkisiyle bir ormana cisimlenmisim.Kendime geldigimde ordan bu tarafa cisimlenmeye calistim ama basaramadim……sonra olanlari hatirlamiyorum cok kötüyüm sanki o gün orda birseyler oldu.“
Ron kizin yanina gelip saclarini oksadi.
“Cok yorgunsun, dinlenmelisin.“

„Sizce ona nolmus öyle?“
„Bilmiyorum, Ginny.Basina birseyler gelmis olmali,“dedi Harry düsünceli bir ifade takinarak.
Hermione onlara katildi.
„Babasi ölmüs olmali-….ve o bunu kaldiramamis.“
Ilk defa onun icin üzülüyordu.
„Haklisin, Hermione,“dedi merdivenlerden inen Ron,“Az önce uyudu cok bitkin.“
„Be-ben cok üzgünüm.“
Hermione ne diyecegini bilmiyordu.
„Hepimiz,öyle Hermione, hepimiz,“dedi Harry ayaga kalkarak,“Ron biraz temiz hava almaya ne dersin?“
Birlikte acik olan bahce kapisinin ardinda uzaklastilar.
„Dügünleri yakin olsa gerek,“dedi Ginny.Halen bu durumdan hosnut görünmüyordu.

„O iyi mi?“
„Evet, sadece biraz uykuya ihtiyaci var.Unutmadan bir kac gün icinde evleniyoruz, yeterince erteledik.”
Harry bunu bekliyordu ama bu kadar ani olmasini degil.
„Aceleniz niye?Yoksa onu gercekten sevmedigini anlamaktan mi korkuyorsun, Ron.“
Harry artik imali konusmasinin yani sira kizgindida.En son konusmalarinin üzerinden uzun süre gecmemisti.
„Benimle böyle konusma, Harry!Gercegi senden daha iyi görebiliyorum.“
Harry bir an sustu ve sakinlesti.
“Onu neden biraktin?”
“Biliyormusun, Harry, bunu bana daha önce hic sormadin.Kimse bana bunu bir kez bile sormadi.Herkes onu keyfimden ortada biraktigimi saniyor ama öyle degil.Biz, ben ve Hermione hic bir zaman birbirimizi sevmedik.”
“Belki sen sevmiyordun ama o kiz sana asikti,Ron!”
“Asil asik olan benim.Anliyormusun?Ayrilmamiz gerekiyordu, beraber olamazdik.”
“Neden?”
“Daha fazlasini isteme artik, Harry, beni yeterince sucladin yetmedi mi?”
Tam o sirada yanlarina Hermione geldi.Iki kolunu birlestirip sessizce onlara yaklasti.Az sonra onlara gülümsedi.
“Ücümüz beraber olmayali cok oldu,”dedi kiz fisilti tonunda bir sesle.
“Bu benim sucum degil orasi kesin,”dedi Harry ve onlardan hizla uzaklasti.
Ron ve Hermione soguk bir güz gecesi bir kac agacin altinda öylece kalakalmisti.

“Harry, sen iyi misin, askim?”
Ginny endiseyle sözlüsüne bakti.
“Ron birseymi söyledi?Harry, konussana, Tanri askina!”
“Yok birsey, Ginny.Ron’unda, o cok degerli müstakbel esininde cani cehenneme.Herkes kendi basinin caresine baksin bundan sonra.Baksana, biz ne zaman evleniyoruz?”
“Evlenmek mi?”
“Evet evlenmek, hani su sacma sapan giydigin kiyafetler, sonra yüzük ha unutmadan birde kilise töreni.”
“Evlenme teklifi almadigim icin bilmiyorum, Harry.”
“Tabi,”dedi Harry ve kizin iki elinide kavradi.
“Gönlümün prensesi, sihir aleminin en güzel cadisi, beni mutlu etmeye cocuklarimin annesi olmaya hazirmisin?”

“Hermione?”
Kiz ona bakti.
“Bana kizgin misin hala?”
“Asil sen beni affedebildin mi, Ron?”
“Sanirim affettim, baksana evlenmeye karar verdigime göre.Onlarin yaninda durmak sana aci vermiyor mu peki?”
“Hayir, aslinda ona asik olmadigimi anladim, Ron.Bir kac yil oluyor, onu gercekten sevmemisim.Harry’e asik degilim ben.”

« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 19:51:49 Gönderen: ginevra » Logged

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayallerde Bir Umut-14.Özel Bölüm: "Nedenler"
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:54:52 »

Camellia
~ginny hhr değil Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #136 : Mayıs 26, 2008, 20:02:11 »

Alıntı
“Yok birsey, Ginny.Ron’unda, o cok degerli müstakbel esininde cani cehenneme.Herkes kendi basinin caresine baksin bundan sonra.Baksana, biz ne zaman evleniyoruz?”
“Evlenmek mi?”
“Evet evlenmek, hani su sacma sapan giydigin kiyafetler, sonra yüzük ha unutmadan birde kilise töreni.”
“Gönlümün prensesi, sihir aleminin en güzel cadisi, beni mutlu etmeye cocuklarimin annesi olmaya hazirmisin?”

burası harikaydı ama

Alıntı
“Hayir, aslinda ona asik olmadigimi anladim, Ron.Bir kac yil oluyor, onu gercekten sevmemisim.Harry’e asik degilim ben.”

burası kafamı karıştırdı harika bir bölüm llerine sağlık

dip not : ilk yorum bendenn Gülümseyen

ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #137 : Mayıs 26, 2008, 20:05:49 »

Yorumun icin cok tesekkür ederim canim, tark diye dalip okuyup yorumladigin icin  Sırıtan  Sarılan
O bölümünü begenmene sevindim  Gözlerini Deviren

Alıntı

burası kafamı karıştırdı harika bir bölüm llerine sağlık

Evet, bu konu hakkinda aciklama yapmam gerekiyor sanirim ama ilerleyen bölümlerde ögrenirmisiniz bilmiyorum her neyse
Hermione ve Ron'un ayrilma sebebi Hermione'nin aslinda Harry'e asik olmasiydi ama kendisi ve duygulari yanilmis olan Hermione aslinda Ron'a asik  Dil Çıkaran

ayriz
~Eskici~
Kakao

HPC Yazarlarının Loncası!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Mayıs 26, 2008, 20:14:59 »

İyi akşamlar canım,yeni bölüm gelmiş daha okuyamadım maalesef zira yarın eve misafir geliyor ve sabahtan beri hzaırlıklarla boğuşuyorum Hede Hödö yemek molasında şöyle bir soluklanıyım demiştim.Bir baktım yeni bölüm çok sevindim şimdi tatlıyı yapmalıyım malzemeler ve mutfak beni bekliyor.unuttuğumu düşünmeni istemem Terleyen sevgilerimle Ayriz:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #139 : Mayıs 26, 2008, 20:34:41 »

Iyi aksamlar sanada Duygu  Sarılan
Yanliz ben yine birsey diycem 19 yasinda misin gercekten, öyleyse abla diycem valla  Sırıtan  Dil Çıkaran
Itiraf ediyorum misafir gelmesinden nefret ediyorum   Hede Hödö
Ok canim ne diyim hadi rastgele  Kahkaha
Okuyup yorumlamani beklerim  Terleyen

ayriz
~Eskici~
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #140 : Mayıs 26, 2008, 22:02:48 »

selam canım ,yine ben:) öncelikle;

Iyi aksamlar sanada Duygu  Sarılan
Yanliz ben yine birsey diycem 19 yasinda misin gercekten, öyleyse abla diycem valla  Sırıtan  Dil Çıkaran
Itiraf ediyorum misafir gelmesinden nefret ediyorum   Hede Hödö
Ok canim ne diyim hadi rastgele  Kahkaha
Okuyup yorumlamani beklerim  Terleyen

Aslında 20 Utanmış ama 1988'in kasımında doğduğumdan ben daha 19 diyorum Terleyen ne çok büyümüşüm ben ya

halbu ki daha dün 17'dim neyse canım duygu da diyebilirsin ablada fark etmez hangisi kolayına geliyorsa öyle Terleyen misafir gelmesinden nefter etmek bir ortak nokta Kahkaha  gelelim asıl meseleye kısa ve çok hoş bir bölüm olmuş canım

Alıntı
Bana olanlari anlatmiycak misin, Katie?“
Kiz yataga uzanmis, uzun süredir tavana bakiyordu.Ron onun karsisindaki kanepeye oturmus, iki elini birlestirip, sabirsizlikla onun söze baslamasini bekledi.
„Öldü…….“

yani bunu olacağını tahmin etmiştim ama  Ağlayan çok duygulandım ya yazık kıza

Alıntı
„Daha fazla orada kalamazdim, Ron.Bana hak vermelisin.O evin ici babamin hatiralariyla doluydu.Bana bir miktar para birakmis onunla bir otelde kaldim.Sabah ilk isim o sehirden uzaklasmak oldu.Esyalarimi toplayip cisimlenmeye hazirlanmistim….sonra sonra bilmiyorum bayilip düstüm, kendimde degildim.O anda bayginligin etkisiyle bir ormana cisimlenmisim.Kendime geldigimde ordan bu tarafa cisimlenmeye calistim ama basaramadim……sonra olanlari hatirlamiyorum cok kötüyüm sanki o gün orda birseyler oldu.“
Ron kizin yanina gelip saclarini oksadi.

Enteresan kate ne yaşadı acaba o hatırlamadığı cisimlenme sırasında Ne? bunun altından bir şey çıkacak ya neyse ve Ron artık Kate bırakamayacak kız bu haldeyken vicdan...

Alıntı
Harry, sen iyi misin, askim?”
“Evlenmek mi?”

Çok güzel ya evlenme teklifine bak sen çok yaşa emi Harry çok güzel olmuş canım Kahkaha

Alıntı
“Hermione?”
Kiz ona bakti.
“Bana kizgin misin hala?”
“Asil sen beni affedebildin mi, Ron?”
“Sanirim affettim, baksana evlenmeye karar verdigime göre.Onlarin yaninda durmak sana aci vermiyor mu peki?”

Şok şok yani Hermione Harry'e aşık olduğu için Ron'u terk etmiş Acayip yani hiç beklemiyordum bçyle bir şeyi şimdi hikaye iyice hareketlendi.Neler olacak merak ediyorum.
 Not:Yapmış olduğum tüm yorumlardaki Ron'a yüklendiğim kısımlardan utanıyorum bu Herm'de az değil yani olanları birazda olsa hak etmiş <.<

Son olarak ellerine sağşık Nevra'cım çok güzel bir bölüm olmuş söyleyeceğim her şeyi söyledim sanırım bu kadar. Sarılan

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #141 : Mayıs 26, 2008, 22:21:32 »

ben yeni bitirdim ve sadece son bölüm üzerinden yorum yapıcam ama yine de çok çok güzel olmuş eline sağlık öncelikle...

Alıntı
“Evlenmek mi?”

adam işi biliyor arkadaş çok güzel teklif yapmış...

Alıntı

pardon...

ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #142 : Mayıs 26, 2008, 22:28:41 »

Duygu abla diycem bundan sonra  Dil Çıkaran benim kuzenim haric hic ablam olmadi  Kahkaha
Evet, yine sen ya nerden ciktin  Hede Hödö saka bir yana hep bekleriz  Sarılan
Zaman cok cabuk geciyor ya ben de büyümekten korkar oldum  Üzgün
Ron ve Katie artik ayrilmaz bir cift oldu gibi birsey
Katie acaba ormanda neler yasadi, ben de bilmiyorum henüz  Gözlerini Deviren
Bu Harry'e asik olma meselesi ani oldu Meryem ne diycek bilmiyorum ama o h/hr taraftari oldugu icin iyi karsilar sanirsam  Şeytani
Fakat yinede sunu belirteyim fic r/hr fanfictionu (!)
Tesekkür ederim canim daha nice bölümlere ve karsilikli sen benim ben senin hikayene yorum yapmalara  Kahkaha Sarılan

bruww okudugun ve yorumladigin icin cok tesekkür ederim  Aww

ayriz
~Eskici~
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #143 : Mayıs 27, 2008, 14:27:23 »

Alıntı
Duygu abla diycem bundan sonra   benim kuzenim haric hic ablam olmadi 
Evet, yine sen ya nerden ciktin   saka bir yana hep bekleriz 
Zaman cok cabuk geciyor ya ben de büyümekten korkar oldum 
Ron ve Katie artik ayrilmaz bir cift oldu gibi birsey
Katie acaba ormanda neler yasadi, ben de bilmiyorum henüz 
Bu Harry'e asik olma meselesi ani oldu Meryem ne diycek bilmiyorum ama o h/hr taraftari oldugu icin iyi karsilar sanirsam 
Fakat yinede sunu belirteyim fic r/hr fanfictionu (!)
Tesekkür ederim canim daha nice bölümlere ve karsilikli sen benim ben senin hikayene yorum yapmalara   

Nasıl istersen canım duygu abla kulağa hoş geliyor benimde kendimden küçük kardeşim yok sadece ablam var.İnternetim olduğu sürece ben buradayım canım Gülümseyen o kadarda korkulacak bir şey değil aslında büyümek avantajları bile olduğunu söyleyebilirm. :)Evet şu Harry'e aşık olma meselesi ani oldu ama hikayeye heyacan kattı.Bakalım neler olacak Ne? Aynen canım daha nice karşılıklı yorumlara inşallah Sarılan

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #144 : Mayıs 28, 2008, 03:29:24 »

İşte bunu hiç beklemiyordum Şaşırmış Yani Hermione Ron'u değil Harry2i seviyordu :oBir de harry kalkmış suçlu ben değilim diyor Dil Çıkaran  Tabi o ne bilsin de Dil Çıkaran Kahkaha  Onlara geçmeden önce Ginny'n,n aldığı evlenme teklifi çok güzeldi Kahkaha Kahkaha Hermione aslında şimdi Harry'i de mi sevmiyor Şaşırmış Bence de o aslında Ron'u seviyor ama o bunun farkında değil Dil Çıkaran Ron da doğrusu o kadar suçlamaya ve kendisinin onu o kadar sevmesine rağmen bence iyi dayanmış Gözlerini Deviren  Yazık yahu, Kate ile  de mutlu olamayacak besbelli hala hermione'yi seviyor çünkü. Ama Kate ile de evlenmek üzere.... İşler arapsaçına dönüyor sanki ve ortada pek de çözüm yolu yok gibi Gözlerini Deviren Kısa da olsa şok edici bir bölüm olduğundan kısalığına yorum yok Dil Çıkaran Eline sağlık Aww

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
harry_LOVE
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : Mayıs 29, 2008, 18:37:57 »

ay bi baktım yeni bölüm gelmişşş Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan
ama çok kısa yazıyosun yetmiyo walla   Ağlayan
neyse cnm yine çok ilginç ve süprizli bi bölüm olmuş... öncelikle katenin babasının öleceğini bende tahmin etmiştim Utanmış
ayrıca harrynin sonunda(! Hede Hödö !) olaylara el atması içimi rahatlattı  Sırıtan ama bu hermin harryye aşkı nerden çıktı yaw  Acayip yok yani aşık olan olana  Hede Hödö anlamadım gitti  XD
herşeye rağmen okuyunca çok rahatladım walla  Gülümseyen güzel bi bölümdü  Alkış
eweett!!!! yeni bölüm ne zaman Ne? Ne? Ne? merakta bırakma bizi  Gülümseyen birazda uzun yaz lütfen  Gülümseyen

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #146 : Mayıs 30, 2008, 19:16:51 »

İşte bunu hiç beklemiyordum Şaşırmış Yani Hermione Ron'u değil Harry2i seviyordu :oBir de harry kalkmış suçlu ben değilim diyor Dil Çıkaran  Tabi o ne bilsin de Dil Çıkaran Kahkaha  Onlara geçmeden önce Ginny'n,n aldığı evlenme teklifi çok güzeldi Kahkaha Kahkaha Hermione aslında şimdi Harry'i de mi sevmiyor Şaşırmış Bence de o aslında Ron'u seviyor ama o bunun farkında değil Dil Çıkaran Ron da doğrusu o kadar suçlamaya ve kendisinin onu o kadar sevmesine rağmen bence iyi dayanmış Gözlerini Deviren  Yazık yahu, Kate ile  de mutlu olamayacak besbelli hala hermione'yi seviyor çünkü. Ama Kate ile de evlenmek üzere.... İşler arapsaçına dönüyor sanki ve ortada pek de çözüm yolu yok gibi Gözlerini Deviren Kısa da olsa şok edici bir bölüm olduğundan kısalığına yorum yok Dil Çıkaran Eline sağlık Aww

Yada sevdigini saniyordu yani duygularindan emin degildi
Hermione artik Harry'i sevmiyor zaten kendide söyledi  XD

Alıntı sahibi: Hermione
Harry’e asik degilim ben.”

Ama Ron'u sevdigini anladi sanirim ya nasil anlatiyim hani olur ya basindan beri birini sevdiginizi sanirsiniz sonra aslinda bir adim kadar uzakliginizdaki kisi gercek askinizmis öyle birsey iste  Dil Çıkaran
Dügün pek yakinda  Aww

ay bi baktım yeni bölüm gelmişşş Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan
ama çok kısa yazıyosun yetmiyo walla   Ağlayan
neyse cnm yine çok ilginç ve süprizli bi bölüm olmuş... öncelikle katenin babasının öleceğini bende tahmin etmiştim Utanmış
ayrıca harrynin sonunda(! Hede Hödö !) olaylara el atması içimi rahatlattı  Sırıtan ama bu hermin harryye aşkı nerden çıktı yaw  Acayip yok yani aşık olan olana  Hede Hödö anlamadım gitti  XD
herşeye rağmen okuyunca çok rahatladım walla  Gülümseyen güzel bi bölümdü  Alkış
eweett!!!! yeni bölüm ne zaman Ne? Ne? Ne? merakta bırakma bizi  Gülümseyen birazda uzun yaz lütfen  Gülümseyen

Bu bölüm kisa oldu biliyorum  Üzgün
Baktim ortalik dallas ben de uyum sagliyim dedim  Hede Hödö
Yeni bölüme baslamadim, Meryem'e ulasmam lazim  Kahkaha

Yorumlariniz icin tesekkürler  Sarılan

pesimist_RG
Miss.Winchester||Dean&Bela Forever!
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #147 : Mayıs 30, 2008, 22:18:18 »

i-na-na-mı-yo-rum Acayip
nevra kuzum son cmle ne öyle ya ağlatcan mı sen beni Kahkaha ben yapsam kızardın ama gıcık Hede Hödö
kafamda yeni tilkiler dönmeye başladı tam da alışıodum ya Kahkaha Dil Çıkaran
tüm bölümden çok son kısım şaşırttı beni iyi düşünmüşsün ama rona da mantklı bir sebep bulmuş olduk böylece Kahkaha
bna nie haber vermedin ya tamam kötülük 4ever da h-hr daha önemli Hede Hödö
nese ben boş hayallere kapılmim ehm kısa ve mükemmel öptüm seni canım arkadaşımmmmmmmmm Sarılan

S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #148 : Mayıs 31, 2008, 20:10:44 »

Meryem sirf sen mutlu ol diye yazdim onu ( aninda yalan uydurma  Kahkaha )
Yeni bölüm Meryem'in muhtesem fikirleriyle cok yakinda bu baslik altinda  Dil Çıkaran

Camellia
~ginny hhr değil Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #149 : Haziran 01, 2008, 00:32:33 »

bekliyoruz Kahkaha

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 22   Yukarı git
  Yazdır