Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 10:10:35  

Sayfa: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayallerde Bir Umut-15.Bölüm: "Intikam Kurbanlari"  (Okunma Sayısı 9073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #120 : Mayıs 15, 2008, 13:03:03 »

yeni bölümü nevraya gönderdim artık ne zaman ekleyeceği ona bağlı Gözlerini Deviren

Where did I go wrong, I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayallerde Bir Umut-15.Bölüm: "Intikam Kurbanlari"
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 10:10:35 »

ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #121 : Mayıs 15, 2008, 15:01:07 »

kendim henüz okumadim, möhüm islerim var onlari halledip okuyup yorum yapicam  Dil Çıkaran

7. Bölüm: “Kayıplar…”
   Katie, yağmurdan sırılsıklam olmuş, gözleri yarı kapalı, ayakta durmakta zorlanarak kapının kenarına dayanmıştı. Bavulunu sıkan eli bir anda gevşedi ve daha bir şey söyleyemeden kapının eşiğine yığıldı. Harry hemen Katie’yi kucağına alarak içeri getirdi. Kanepeye bıraktı.
   Katie uzun bir süre öylece kaldı. Harry ve Hermione endişeli gözlerle onu seyrederken arkadan bir takırtı geldi. Gelen Ginny’ydi. Bordo geceliğiyle, gözlerini zar zor açarak salon ortasına kadar geldi. Bir an Katie’yi gördü ve “Ona ne oldu?” diye sordu. Harry olanları hızlı bir şekilde Ginny’ye anlattı. Ginny hemen “Ron’a haber vermeliyiz” dedi. Ancak ikisinden de hareket gelmeyince hızlı adımlarla telefona yürüdü.
X   X   X   X   X
   Ron eve gelene kadar sırılsıklam olmuştu. İçeri girip salondaki en yakın kanepeye kendini attı. Ama bir türlü uyuyamıyordu. Gözlerini kapattığı anda Hermione’yi görüyor, Harry’nin sesi kulaklarında çınlıyordu. Sonunda pes etti. Yukarı çıktı. Ne yapmak istediğini bilmiyordu. Odasının yanında bulunan kilerin kapısını açtı. Kilere boş boş bakarken bir şey dikkatini çekti. “Okul sandığım…”
   Ron hemen onu çıkardı ve odasına girdi. Yatağına oturarak sandığını boşaltmaya başladı. İlk önce okul cüppeleri çıktı içinden. Tüy kalemler, parşömenler ve kitaplar… Eline renk değiştiren bir kitap geldi. Hafifçe gülümsedi. Bir iksir dersinde Harry’le tüm çabalarıyla doğru düzgün bir iksir yapmayı başarmalarına az kalmışken Neville kazanlarına çarpıp tüm iksiri kitabın üstüne dökmüştü. O günden beri kitabın kapağı ve sayfaları sarı-kırmızı-siyah arasında renk değiştiriyordu. Ron kitabın sayfaları arasında bir fotoğraf buldu. Harry, Hermione, Neville, Seamus, Dean, Ginny, Luna, Lavender ve diğerleri… Hepsi oldukça mutluydu. Ron, onların çoğunu uzun zamandır görmediğini hatırladı. Fotoğrafı bırakarak sandığını deşmeye devam etti. Eline sürekli fotoğraflar geliyordu. Bir fotoğrafta da Harry’yle ikisi süpürgelerinin üstünde Harry’nin elinde snicth kendi elinde ise Quaffle vardı. O günleri o kadar çok özlüyordu ki… Sonra eline bir zarf geldi. Zarfı hemen açtı içinden bir mektup ve fotoğraf çıktı. Fotoğrafta Hermione Ron’a en müthiş gülümsemesiyle gülümsüyordu. Hemen mektubu okudu:
   “Sevgili Ron,
   Tatilim fena geçmiyor. Ailemle birlikte iyi zaman geçiriyorum. Ancak kavuğa geleceğim günü iple çekiyorum. Seni ve Harry’yi çok özledim. Bu sene 6. Sınıf olacağız… Ne heycanlı değil mi? Sadece iki yılımız kaldı. Bir ay sonra kovukta görüşmek üzere. Seni seviyorum…
Hermione”
   Ron, mektuba uzun süre baktı. Hermione… Harry… İkisini de kaybetmişti artık. Elinde olmadan birkaç gözyaşı damlası daha döktü. Ancak damlalar bu sefer yüzüne değil doğruca kalbine iniyordu…
   Daha fazla dayanamayacağına kanaat getirerek sandığı boşaltmayı bıraktı. O sandıkta geçmişi yatıyordu. Hogwarts… Arkadaşları, umutları, üzüntüleri, aşkı… Hepsi bu sandığa hapsolmuştu. O zamana dair son arkadaşını Harry’yi de kaybetmişti artık… “Kendimden nefret ediyorum!”
X   X   X   X   X
-“Dur Ginny” dedi Harry. Ginny soran gözlerle Harry’e bakınca “Uyumuştur… Hemn bugün yeterince üzüldü. Bence sabahı beklemeliyiz.” dedi.
Ginny daha fazka açıklamaya gerek duymadan telefonu bıraktı.
   -“Ron?”
   -“Katie!”
   Katie sonunda gözlerini açmıştı.
   -“ Katie, ben Harry. İyi misin?”
   -“Harry mi? Ron nerde? Burda olmalıydı…”
   -“O burada değil Katie” bu sefer konuşan Hermione’ydi.
   -“Nerde?”
   -“Tamam… Ron’u arıyorum . Meral etme sen…”
   Harry Ron’un evde olması için içinden dualar ederek telefona gitti.
X   X   X   X   X
   “Sanırım artık zamanı geldi… Yaşamamın hiçbir anlamı yok… Zaten çevremdeki herkese zarar veriyorum… Ölümüm onlar için en iyisi olur… Böylece ben de kimseye daha fazla zarar vermemiş olurum…”
   Ron titreyen eliyle komidinin üstündeki asasına uzandı. Asasını sıkıca tutup kendine çevirdi. Gözlerini yumdu ve…   
   -“Avada….”
   Ancak devamını getiremedi. Aşağıdan bir ses geldi. Telefon çalıyordu. Saate baktı… “4:30… Bu saatte kim olabilir ki…” diye düşündü. Asasını elinden bırakmadan koşarak aşağı indi. Telefonu açtı.
   -“Harry?”
   Harry, o an en iyi dostunun hayatını kurtardığının farkında olmayarak Katie’ye olanları anlattı.
X   X   X   X   X
   Ron, Harry konuşmasını bitirir bitirmez oraya cisimlendi. Hemen Katie’nin yanına koştu.
   -“Katie!”
   -“Ron, sen misin ?”
   -“Merak etme canım buradayım…”
   -“Beni bırakma Ron…”
   Ron Katie’nin elinden tuttu. Katie’nin gözlerinden akan yaşları sildi. Eğilerek Katie’nin kulağına fısıldadı.
   -“Bırakmayacağım Katie… Bundan sonra sadece senin için yaşayacağım…”
   Katie Ron’un elini daha güçlü sıktı. Bu sırada Hermione:
   -“Hadi Katie. Dinlenmen gerekiyor. Yarın sabah bize ne olduğunu anlatırsın. Seni odana çıkaralım…” derken Harry’ye işaret etti. İkisi, Katie’nin iki koluna girip onu merdivenlerden çıkardılar. Ron az önce Katie’nin yattığı yere oturarak iki kaybının, yaşama amacını destekleyişini izledi. Onlar farkında olmadan tekrar tekrar Ron’un hayatını kurtarıyorlardı…
   -“Bence sen de dinlenmelisin, berbat görünüyorsun” dedi Ginny. Ron ağır adımlarla yerinden kalktı ve yukarı çıkmaya başladı.

Daima Safkan

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #122 : Mayıs 15, 2008, 15:55:42 »

Yaw bu bölümüde begendim ben  Dil Çıkaran
Insan güvenimi bosa cikarir arada  <.<
Tüm tesekkürler Meryem'e, bu bölümün tek kelimesini bile ben yazmadim  Sarılan
Resim süper olmus tam oturmus, kendin mi yapiyorsun ?
Katie'nin böyle bir durumda oldugunu hic tahmin etmiyordum, bitkin, yorgun, kacak gibi  Acayip
Ron'un eskileri kurcalamasi cok hos olmus, duygulandim  Terleyen
Neville'in kitap üzerine döktügü iksirde cok orjinal bir aksesuar olmus hikayede  Aww
Ron naptilar sana yivrum cocuk kendini intihar ediyor resmen  Şaşırmış
Birsey diycem acaip ilham aliyorum bundan sonraki bölümü ben yazmak istiyorum mümkün mü yoksa basladin mi aklindaki fikirleri bana pmle yollarsan süper olur  Göz Kırpan
Hersey icin cok cok tesekkürler eline saglik annem  Sarılan

Daima Safkan

Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Can I Eat Your Brain!?

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #123 : Mayıs 15, 2008, 18:18:57 »

süper bir bölüm olmuş tabi ellerine sağlık Kahkaha devamını bekliyorum

(göstermek/gizlemek için tıkla)

"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim"
"Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?"
"Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?"
"Sylar'a gabriel desem beni de yer mi"
Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?

Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #124 : Mayıs 15, 2008, 19:33:34 »

Yaw bu bölümüde begendim ben  Dil Çıkaran
Insan güvenimi bosa cikarir arada  <.<
Tüm tesekkürler Meryem'e, bu bölümün tek kelimesini bile ben yazmadim  Sarılan
Resim süper olmus tam oturmus, kendin mi yapiyorsun ?
Katie'nin böyle bir durumda oldugunu hic tahmin etmiyordum, bitkin, yorgun, kacak gibi  Acayip
Ron'un eskileri kurcalamasi cok hos olmus, duygulandim  Terleyen
Neville'in kitap üzerine döktügü iksirde cok orjinal bir aksesuar olmus hikayede  Aww
Ron naptilar sana yivrum cocuk kendini intihar ediyor resmen  Şaşırmış
Birsey diycem acaip ilham aliyorum bundan sonraki bölümü ben yazmak istiyorum mümkün mü yoksa basladin mi aklindaki fikirleri bana pmle yollarsan süper olur  Göz Kırpan
Hersey icin cok cok tesekkürler eline saglik annem  Sarılan
beğendiğine sevinmedim desem yalan olur Kahkaha o zmn sevindim Dil Çıkaran
duyulan güveni boşa çıkarmak huyum değildir Dil Çıkaran
evet resimleri kendim yapıorum aceleye geldi biraz ama Kahkaha Hede Hödö
ben en başından beri böle hayal ediordum nedenini pmle sölerim Kahkaha
eskileri kurcalaması olayını ben de sevdim zaten hep böle şeyler yazmak istemişimdir Gülümseyen
o kitap mevzuunda renklere dikkat Dil Çıkaran Dil Çıkaran
keşke intihar ettirtseydim dicem ama o zmn hikaye biterdi Kahkaha aslında hiç böle bişi düşünmüodum ama yazarken kendimi onun yerine koyunca... ehm neyse ...
tabiki de yazabilirsin kuzum izin mi alıyorsun bi de kendi ficin için Kahkaha bana da spr bi kıyak olur Kahkaha düşüncelerimi yine pmle gönderirim Göz Kırpan (pm de olmasa netcez Kahkaha )
herşey için bişey değil canım arkadaşımmm Sarılan

süper bir bölüm olmuş tabi ellerine sağlık Kahkaha devamını bekliyorum

(göstermek/gizlemek için tıkla)
hehe çok korktum yorumun o kadat die Kahkaha bi ara bölüm yazıp sana ronu öldürtcem kendi ellerinle merak etme (dermişim Kahkaha ) rona önceleri ben de kıl oluodum ama yazık allah vurmuş bi de biz vurmayalım Dil Çıkaran

sailormoon
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #125 : Mayıs 15, 2008, 22:02:55 »

Ağlayan çok güzel olmuş ama çok kısa ben bişe anlamadım ki  Ağlayan

Muziplik Tamamlandı
rup_emma4ewa
Süt
*

intellegentsinem_altun@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #126 : Mayıs 15, 2008, 22:13:32 »

ron ve hermione ne zmn birleşick 4 gözle bkliorum. bu arada ellerine sağlık =)))

R/Hr Shipper

Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #127 : Mayıs 15, 2008, 22:19:35 »

gerçekten yoğunum ve onca testin arasında ancak bu kadar oluyor Gülümseyen yine de saol Gülümseyen
ron ve hermione ne zmn birleşick 4 gözle bkliorum. bu arada ellerine sağlık =)))
bilmiyorum... bilemiyorum... zamanla görücez ruh halime bağlı Dil Çıkaran

ayriz
Hikaye Perisi
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #128 : Mayıs 15, 2008, 23:14:17 »

Merhabalar, ne zamandır girememiştim.İki bölüm birden okudum:) ikiside gerçekten çok güzel olmuş ben bu Nevra-Meryem aş.'yi tutum çok başarılısınız kızlar:) gelelim yorumlarıma Ron üzgün Ron pişman Üzgün derbeder derbeder dolaşıyor ortalıklarda ne olacak  hali bilemiyorum Hermione desen o ayrı üzgün ah ah ama ikiside inatçı yani birde kati yaralı bir vaziyette geri döndü.Ron anılar selinde boğuldu ve  intihar etmeye kalktı Şaşırmış ama Allah'tan son anda telefon geldide yoksa gidiyordu Üzgün Ron birdaha dener mi? bence denemesin ya kurguda olsa intihar etmek düşüncesi bile kötü bölümler biraz kısa gelsede çok güzel iki bölüm okudum.Son bölümü pesimist_RG Ginevra desteksiz yazmış gayet güzeldi:)bu arada Nevra'cım kendi hikayesine yorum yapabilen tek yazarsın tebrikler Aww yeni bölümü  kafamda oluşan bir ton soruyla merakla bekliyor olacağım.Tebrikler Alkış Sarılan söylemeyi unutmadan resimler çok hoş olmuş tebrikler:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #129 : Mayıs 15, 2008, 23:18:38 »

Merhabalar, ne zamandır girememiştim.İki bölüm birden okudum:) ikiside gerçekten çok güzel olmuş ben bu Nevra-Meryem aş.'yi tutum çok başarılısınız kızlar:) gelelim yorumlarıma Ron üzgün Ron pişman Üzgün derbeder derbeder dolaşıyor ortalıklarda ne olacak  hali bilemiyorum Hermione desen o ayrı üzgün ah ah ama ikiside inatçı yani birde kati yaralı bir vaziyette geri döndü.Ron anılar selinde boğuldu ve  intihar etmeye kalktı Şaşırmış ama Allah'tan son anda telefon geldide yoksa gidiyordu Üzgün Ron birdaha dener mi? bence denemesin ya kurguda olsa intihar etmek düşüncesi bile kötü bölümler biraz kısa gelsede çok güzel iki bölüm okudum.Son bölümü pesimist_RG Ginevra desteksiz yazmış gayet güzeldi:)bu arada Nevra'cım kendi hikayesine yorum yapabilen tek yazarsın tebrikler Aww yeni bölümü  kafamda oluşan bir ton soruyla merakla bekliyor olacağım.Tebrikler Alkış Sarılan söylemeyi unutmadan resimler çok hoş olmuş tebrikler:)
öncelikle yorumun için teşekkürler Gülümseyen ilk sorunu yantliyim ron bir daha denemicek çünkü katie'nin ona ihtiyacı var Gülümseyen
tüm ilkler nevrada tabi yapar o herşeyi Kahkaha iki feminist bir olunca böyle oluomuş demekki Kahkaha resimleri beğenmene sevindim teşekürler Gülümseyen umarım yorumlarını gelecek bölümlerde de esirgemezsin Sarılan

ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #130 : Mayıs 16, 2008, 16:26:01 »

Alıntı
o kitap mevzuunda renklere dikkat

nalcak hic dikkat etmemistim  Dil Çıkaran

banada kisa geldi  Hede Hödö

birlesicekler mi bakalim, su an zor görünüyor

Cok tesekkür ederiz Duygu'cum yorumun icin  Sarılan

Alıntı
Nevra'cım kendi hikayesine yorum yapabilen tek yazarsın tebrikler

ehe öyle oldu biraz  Kahkaha

Burdan duyurulur yeni bölümü yazmaya basladim ilk sayfa bitti  Dil Çıkaran

Daima Safkan

Kiraz
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #131 : Mayıs 16, 2008, 18:05:05 »

çok güzel olmuş ama çok kısa ya  Üzgün
bide bişey çok ilginç geldi yani büyücülerin intahar etmesini kimse böyle ele almamıştı  Gülümseyen
yani garip ama güzel  Sırıtan beğendim yani
ya bide şimdi bu bizim salak ron şimdi hayatını katieye borçlu olduğunu düşünüp hermioneyi yüzüstü bırakıyomuş  Hede Hödö
bu arada harry bu olaylara bi el atsın artık ya  Ağlayan
ancak o düzeltir bu aşıkları  Aww
yeni bölümü bekliyorummm... : )

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #132 : Mayıs 16, 2008, 18:18:10 »

Bir defasinda Ginny'i böyle intihar ettirmistim (bkz Let me love you  Dil Çıkaran)
Ron hayatini Katie'emi borclu bunu hic düsünmemistim  Acayip
Yeni bölümde Harry olaya el atiyor ve ayrica bu yorumun bölümün akisini 180 derece degistirdi  Dil Çıkaran

Daima Safkan

Pesimisticc
I <3 Hayden
Köpüklü Kapuçino

--Lonca Editörü--

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #133 : Mayıs 17, 2008, 14:46:34 »

çok güzel olmuş ama çok kısa ya  Üzgün
bide bişey çok ilginç geldi yani büyücülerin intahar etmesini kimse böyle ele almamıştı  Gülümseyen
yani garip ama güzel  Sırıtan beğendim yani
ya bide şimdi bu bizim salak ron şimdi hayatını katieye borçlu olduğunu düşünüp hermioneyi yüzüstü bırakıyomuş  Hede Hödö
bu arada harry bu olaylara bi el atsın artık ya  Ağlayan
ancak o düzeltir bu aşıkları  Aww
yeni bölümü bekliyorummm... : )

kısmen doğr yormun Gülümseyen yani ron hayaını katie'ye borçlu olduğunu düşünmüyor hayatnı katie'ye adıyor çünkü ktie'nin kendisine ihtiyacı olduğunu düşünüyor Gülümseyen yoksa katie olmasaydı ne harry ne herm ronla konuşmuyordu ve ronda herşeyini kaybettiği için kendini bir hiç gibi hissediyordu. katie'nin rona beni bırakma demesi ronun tek hayatta kalma sebebi (şimdilik Dil Çıkaran )
Bir defasinda Ginny'i böyle intihar ettirmistim (bkz Let me love you  Dil Çıkaran)
Ron hayatini Katie'emi borclu bunu hic düsünmemistim  Acayip
Yeni bölümde Harry olaya el atiyor ve ayrica bu yorumun bölümün akisini 180 derece degistirdi  Dil Çıkaran
hmm hatırladım şmdi son bölümmüydü o Gözlerini Deviren
artık bizde dengeler tersine döndü şimdi ben yoğunum nevra boş belki de artık o devam eder Gülümseyen

ginevra
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #134 : Mayıs 17, 2008, 19:07:20 »

Sonuna kadar devam edemem bunu biliyorum, cünkü maymun istahliyim bugün canim cok ister yarin ilgilenmem o yüzden güvenilir birine emanet etmek lazim hikayeyi  Dil Çıkaran

Daima Safkan

Sayfa: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: