Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 22:27:13  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 24   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayallerde Bir Umut ~FiNaL  (Okunma Sayısı 10554 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
drakula92
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Nisan 23, 2008, 20:34:26 »

kaç gün oldu  yazsan artık devamını
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hayallerde Bir Umut ~FiNaL
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 22:27:13 »

Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Rosalie Hale

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #91 : Nisan 24, 2008, 18:06:01 »

evet bende merak ettim ne zaman gelcek yeni bölüm ama sen genede aceleye getirme biz bekleriz (yani en azından ben) yeni bölümü bekliyoruz Gülümseyen

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #92 : Nisan 26, 2008, 21:13:00 »

Sabriniz icin cok tesekkür ederim
Simdi son zamanlarda cok yogun oldugum icin bir türlü devam edemedim
Düsündüm....düsündüm....aklima süper bir fikir geldi
Efendim Diziler senarist degisikligi yaparda biz yapamazmiyiz, bizim ne eksigimiz var dimi  Hede Hödö
Uzun ugraslarim sonucu pesimist_RG'yi ikna ettim, senaryoyu kendisi üstlendi
Hikaye yinede olmasi gerektigi gibi olucak ama Meryem farkiyla  Cool
Kendisinin yeni bölümü en kisa zamanda bitirecegini umuyor ve basarilar diliyorum
Tekrardan cok cok tesekkürler iyiki varsin Meryem  Sarılan

~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim.
   Bir TwiLight Parodisi

Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

The Unforgiven...

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #93 : Nisan 26, 2008, 21:17:44 »

ne demek canım bugün bana yarın sana dimi yani Kahkaha bi ara idare ederim sen gene dönersin okuyucuyu mahrum bırakma kendinden üstad Kahkaha

"Katie Cassidy Hayran Kulübü"

XXXX
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven
XXXX

ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #94 : Nisan 26, 2008, 21:21:21 »

Tabe hayat müsterektir  Kahkaha yada böyle birsey   Hede Hödö
Su hastaligim gecsin okul stresi azalsin dönerim hatta beraber devam ederiz
Anam bugün ikinci defa biri bana üstad diyor zuha puha  Dil Çıkaran

~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
   Bir TwiLight Parodisi

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Rosalie Hale

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #95 : Nisan 27, 2008, 16:15:23 »

gzl olur die düşünüyorum ve merakla beklemekten başka bi seçeneyim yok Ağlayan nesse sabır sabır Sırıtan herşey yeni bölüm için Sırıtan

Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

The Unforgiven...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #96 : Nisan 29, 2008, 21:31:03 »

yeni bölümü yazmaya başladım en az iki gün içinde okursunuz Kahkaha nevranın görmesi lazım Gülümseyen

XXXX
What I've felt
What I've known
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven
XXXX

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Rosalie Hale

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #97 : Nisan 29, 2008, 21:33:04 »

yeni bölümü yazmaya başladım en az iki gün içinde okursunuz Kahkaha nevranın görmesi lazım Gülümseyen

eeh kaç gün (belki hafta) beklemişiz 2 gün mü bekliyemeyeceğiz (kötü olanı benim net yasağı geliyor bi ara bakmaya çalışacağım çok üziliyirm şuu sbs yii çıkaranı bir bulsam zatii) Ağlayan Ağlayan

ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #98 : Nisan 29, 2008, 23:52:46 »

Meryem pmlen atarsin artik canim baska türlü karsilasamayiz belki  Göz Kırpan

ginny hhr umarim okuyabilecegin bir zaman yayinlariz  Gülümseyen

Bir TwiLight Parodisi

Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

The Unforgiven...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #99 : Nisan 30, 2008, 19:24:44 »

6.Bölüm: "Hata ve Gözyaşı"

Hermione agzini bir kez daha acmaya yeltenmistiki araya Victor girdi. „Biz Hermione ile tekrar bir araya geldik.Cikiyoruz,“dedi. Ron duraksadi.Ikisinide süzdü.Ayni saskinlikta olan Hermione bir Victor’a birde Ron’a bakiyordu.Ne söylemeliydi bilmiyordu. „Neden buraya geldigin anlasildi,“dedi Ron ona nefretle bakarak,“Tebrik ederim yada mutluluklar her neyse, izninizle.“ Ron son bir kez Hermione’ye bakip ayaga kalkti ve uzaklasti.Kiz onun yüzüne bakamamisti.Az önce duyduklarinin etkisindeydi hala…
         Kısa süreli bir sessizlik oldu. Hermione hiçbir şey diyemiyor, Harry ve Ginny’nin suçlayan bakışlarına maruz kalıyordu. Sonunda Harry konuştu:
-“Ben bir Ron'a bakıyım size afiyet olsun” diyerek hızla masadan kalktı ve son kez Victor’a delici bir bakış atmayı da ihmal etmedi. Tabi bu konuda Ron’un eline kimse su dökemezdi…
   Hermione’nin aklı şimdi tamamen durmuştu. Ne yapacağını şarşırıyor ne söyleyeceğini bulamıyordu. Victor’ın neden böyle bir şey söylediğine bir türlü bir anlam veremiyordu. Ginny sonunda gitmesi gerektiğini anlayarak bir şey söylemeden masadan kalktı ve usulca üst kata çıkan merdivenlere yöneldi.
   Bekledi…..Victor’un birseyler söylemesini bekledi.Belkide saatler gecmisti.Belkide saatlerdir öylece oturuyorlardi.Bilmiyordu…..zaman kavramini unutmustu. „Bunu nicin yaptin?“ „Onun seni asagilamasina daha fazla izin veremezdim.“ „O beni asagilamiyor.“ „Bunu anlamiyorsun, Hermione.Karsina gecmis sürekli Katie’den bahsediyor.Seni kiskandirmaya calisiyor.Inan bana bunu yapmasaydim ömrüm boyunca vicdan azabi duyardim.Yüzündeki o ifadeyi görmeme degdi.“ „Hangi ifade?“dedi kiz merakla. „Aptal gibi bakti,Hermione, tipki bir aptal gibi.Cok sevdigi birini kaybetmis bir aptal gibi…
x    x    x    x    x  
   -Ron! Ron beklesene dostum !
   Ron uzun adımlarla sokağın sonuna doğru yürürken Harry’nin sesiyle durdu. Harry koşarak ona yetişti. Nefes almakta güçlük çekiyordu. Birkaç saniye sonra nefes alışverişi düzene girince konuşmayı becerebildi:
   -“Ne oldu Ron?” diye sordu. Ancak sormaması gereken bir soruyu sorduğunu fark ettiğinde iş işten geçmişti.
         -“Ne mi oldu? Ne mi oldu Harry! Senin kulakların duymuyor mu? O saman kafayı duymadın mı? Tanrım ! Karşıma geçmiş hiçbir şey olmamış gibi ne oldu diye mi soruyorsun!” Bu sefer sinirlenme sırası Harry’deydi. Ron’un bağırışını keserek “Neden Ron? Neden bu kadar sinirleniyorsun? Sence buna hakkın var mı? Yıllar önce sudan bir sebepten ortada bıraktığın kızı mı kıskanıyorsun? Cevap versene Ron! Yoksa herkesin ortasında bağıra bağıra seni sevmiyorum dediğin kızın başkasıyla olması mı seni üzdü? Kusura bakma dostum ama bu sefer senin tarafını tutamayacağım… Çünkü Hermione’nin hayatına karışmaya, onu üzmeye zerre kadar hakkın yok! O hakkı yıllar önce kaybettin sen! Şimdi lütfen onun hayatını bir kez daha mahvetme…”derin bir nefes alarak devam etti”…ve lütfen Ron bana kızma. Çünkü haklıyım…” diyerek uzun adımlarla eve giden yola yürüdü. Bunları söylediğine inanamıyordu. En iyi arkadaşı…”Umarım beni affedersin Ron, çünkü başka dilden anlamıyorsun…”
x    x    x    x    x
         Ron hala olduğu yerde kalakalmış en iyi dostunun gidişini izliyordu. Şimdi kızgından çok suçlu gibiydi. Kabul etmek istemese de Harry’nin haklı olduğunu biliyordu. Tekrar yürümeye başladı. İlerideki parkta bir banka oturdu. Harry’nin sözleri hala kulağında çınlıyordu. “Lütfen onun hayatını bir kez daha mahvetme…” Ve gözlerinden gelen bir iki damla yaşa engel olamadı…
x    x    x    x    x
         Harry dalgın dalgın kapıyı çaldı. Ron’a bir yandan çok kızıyor diğer yandan da acıyordu. En iyi dostuna bunları söylemek zorunda kalmak ona acı veriyordu. Kapıyı korku dolu bakışlarla Hermione açtı. Gözlerinin Ron’u aradığı belliydi. Harry aslında ona da biraz sinirliydi ama hiçbir şey söylemeden içeri girip yukarı çıktı. Biraz kafasını dinlemenin en iyisi olacağına kanaat getirmişti çünkü...
        Hermione elindeki iki fincanla salona girdi. Victor kanepede oturmuş önündeki sehpaya gözlerini dikmişti. Hermione hafifçe yaklaştı. Bir fincanı Victor'a uzattı sonra yanına oturdu.
-“Teşekkürler Hermione”
         Hermione cevap vermedi. Kahvesinden bir yudum alarak söze nasıl başlayacağını düşünüyordu. Birkaç dakika öylece Victor’ı izledi. Sonunda tam söze başlayacakken Victor ondan önce davrandı:
-“Bu oyunu devam ettirmek zorunda değilsin Hermione. İstersen gidip herkese gerçeği anlatabilirsin. Gerçekten sana kızmam, ben de biraz düşüncesizce davrandım. Ama orada öyle söylemeseydim…”
Hermione yine tepki vermedi. “İyi de nasıl… Hadi Harry ve Ginny anlayış gösterdi diyelim ya Ron’a ne diyeceğim? Ron kusura bakma sen sürekli Katie’den bahsettiğin için Victor öyle söyledi aramızda bişey yok…” diye düşündü Hermione. Victor sanki Hermione’nin içinden geçenleri tek tek duymuş gibi “Tamam Herm. Zor bir durum. Ben giderim sen de ayrıldık dersin olur biter. Ben… Sanırım en iyisi bu olur…” diyerek ayağa kalktı. Hızla ilerleyip askıdan ceketini aldı.
-“Victor hayır!”
-“Harry’nin eşyalarını gönderirim. Her şey için teşekkürler… Hoşçakal Hermione…”
-“Victor lütfen!” Ama artık çok geçti. Victor çoktan çıkmış Hermione ise öylece kalakalmıştı. Sonra tekrar yerine oturdu. Zor bir gece onu bekliyordu…
x    x    x    x    x  
         Yağmur hafiften atıştırmaya başladı. Ron saatlerdir aynı yerde oturmuş aynı şeyleri düşünüyor, düşündükçe üzülüyordu. Öyle ki yağmurun yağdığını fark etmesi bile biraz zaman aldı. Yavaşça oturduğu yerden kalktı. Ve ağır adımlarla kendi evine doğru yürümeye başladı…
x    x    x    x    x  
-"Tak! Tak! Tak!"
        Hermione gecenin sessizliğini bölen sesle irkildi. Saat 3 olmuştu. Orada öylece uyuyakalmıştı.
-“Tak! Tak! Tak!” Hermione hemen kapıya doğru yöneldi. O sırada gürültüye uyanan Harry merdivenlerden hızla iniyordu. Eliyle Hermione’yi engelledi. Ve dikkatle kapıyı açtı…
-“Katie?!”

umarım beğenirsiniz nevrayla benim ortak bölümümüzdür Gülümseyen ...
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2008, 19:25:48 Gönderen: pesimist_RG » Logged

XXXX
What I've felt
What I've known
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven
XXXX

ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #100 : Nisan 30, 2008, 19:56:30 »

Ay cok heyecanlandim ilk defa kendi hikayeme yorum yapicam, degisik birsey  Sırıtan
Öncelikle Meryem'ede özelden bildirdigim gibi bu kadar yetenikli oldugunu tahmin etmiyordum
Bu kadar güzel bir bölüm olacaginida  Gözlerini Deviren
Bastan sunu söyliyim kisaydi Meryem nihaha  Şeytani

Resim cok hos Ron'un oturdugu bank olsa gerek  Sırıtan

Alıntı
Harry ve Ginny’nin suçlayan bakışlarına maruz kalıyordu

Anam bunlar niye sucluyorsa, oglan mutlu kiz mutlu size ne be  Hede Hödö
Meryem unutturma gelecek bölümlerde bunlari biraz kizdiralim  Şeytani

Alıntı
„Aptal gibi bakti,Hermione, tipki bir aptal gibi.Cok sevdigi birini kaybetmis bir aptal gibi…

Itiraf ediyorum bu benim cümlemdi, bunu yazarken birinin suratini cok rahat hayal edebiliyordum öfkemi kustum resmen yüzüne  Hede Hödö

Alıntı
Yıllar önce sudan bir sebepten ortada bıraktığın kızı mı kıskanıyorsun? Cevap versene Ron! Yoksa herkesin ortasında bağıra bağıra seni sevmiyorum dediğin kızın başkasıyla olması mı seni üzdü?

Cevap versene Ronald efendi sustun  Dil Çıkaran heh böyle iste aptal  <.<  Sırıtan

Alıntı
Umarım beni affedersin Ron, çünkü başka dilden anlamıyorsun…”

Meryem sanirim icinden gecenler buydu  Kahkaha

Victor'da amma oyun bozan cikti yavrum ya  Dil Çıkaran
Katie nerden cikti simdi  Şaşırmış enteresan ne isi var acaba burda, erken dönüs yapmis  Ne?
( birseyden haberi yokmus gibi yapan mode  XD )

Alıntı
umarım beğenirsiniz nevrayla benim ortak bölümümüzdür

Evet, basi bana ait  Cool  Sırıtan
Ayrica ilk ve son ortak bölümümüzdür

Evet arkadaslar yorumlara acik bir bölüm buyrun acilisi yaptim....  Hede Hödö

Bir TwiLight Parodisi

Pesimisticc
---Hunter---
Sıcak Çikolata

The Unforgiven...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #101 : Nisan 30, 2008, 20:07:43 »

ay senin hikayene benim yorum almam daha garip bişey emin olabilirsin Kahkaha
ayrıca da kısa değil 7,5 hatıra defteri sayfası tuttu Kahkaha Dil Çıkaran
harry ve ginnynin bakışlarına gelince...harry Victor'dan fazla hoşlanmadığı için ginny ise hermi ona hiç bir şey söylemediği için kızıyor... ama olur sen yeterki iste kızdırırız Kahkaha
evt o cümleyi ben de çok iyi gördüm kafamda Kahkaha ronun her zamanki odunluğu Hede Hödö
oy şimdi gördüm de harry baya iyi laf sokmuş
(:suçuharry'yeatıpsinsisinsigülensmile:)
evet nevra kesinlikle içimden geçenler oydu Kahkaha yazık harry'yi de çok kullandık acep beraber dalsak mı hikayeye Kahkaha
victor'ın gitmesi gerekiyordu ya ne bilim işte onla uğraşamam bu kişiden kurtuldum hiç olmazsa euhuehuehe Kahkaha
yorumun için teşekkürler canım yine yardım edersin sen bana ilk ve son fln değil Hede Hödö Sarılan

XXXX
What I've felt
What I've known
Never free
Never me
So I dub thee unforgiven
XXXX

ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #102 : Nisan 30, 2008, 20:31:05 »

Neyimiz normalki bu garip olmasin, söyle birsey  Hede Hödö :
Nevra'ya sormuslar kizim sizin neyiniz anormal diye Meryem cevap vermis neyimiz normalki  Sırıtan
Tamam annem sen bir gün muhasebeye ugra  Cool senin hatira defterindeki sayfalarin parasini öderiz
Evet, sucu Harry'e atip kacmak cok mantikli bence de hic sevmem o cocugu   <.<
Top sende Harry  Dil Çıkaran
Dalalim gaffur bir biz eksiktik  Kahkaha
Ama yok ben su siralar baska hikayede rol aliyorum ikisini bir yürütemem  Afro
Victor'u yollama sebebine bak ya anormal  Hede Hödö
Ilk ve son dedim öyle iste  XD

Bir TwiLight Parodisi

sailormoon
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : Mayıs 01, 2008, 16:25:46 »

ay çok güzel olmuş ron a çok güzel oldu herm de devam ettirsin ya kıyamam ben ona tebrikler
yeni bölümü yakın zamanda bekliyorum
ikinizinde ellerine sağlık

Muziplik Tamamlandı
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : Mayıs 01, 2008, 17:39:59 »

Alıntı
“Neden Ron? Neden bu kadar sinirleniyorsun? Sence buna hakkın var mı? Yıllar önce sudan bir sebepten ortada bıraktığın kızı mı kıskanıyorsun? Cevap versene Ron! Yoksa herkesin ortasında bağıra bağıra seni sevmiyorum dediğin kızın başkasıyla olması mı seni üzdü? Kusura bakma dostum ama bu sefer senin tarafını tutamayacağım… Çünkü Hermione’nin hayatına karışmaya, onu üzmeye zerre kadar hakkın yok! O hakkı yıllar önce kaybettin sen! Şimdi lütfen onun hayatını bir kez daha mahvetme…”
ooof süperdi ya "yoksa herkesin ortasında bağıra bağıra seni sevmiyorum dediğin kızın başkasıyla olması mı seni üzdü? " Ağlayan buraya bittim resmen ama bu sefer cidden ron haksız nasılda bırakıp gitmiş herm i öle  Ağlayan ama yinede yazıkk yaaa...neyse bölüm süperdi ikinizide tebrik ediorum nevra&meryem forever  Alkış Alkış Sarılan

not:lütfen arayı çok uzatmayın
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 17:57:16 Gönderen: qizeem » Logged

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's fallen from grace.
She's all over the place.

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 24   Yukarı git
  Yazdır