Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 02:01:35  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatalar-Dramione/Snupin  (Okunma Sayısı 1633 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zigu
Çerkez Kızı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 05, 2008, 23:23:17 »

ellerine sağlık çok güzeldi Gülümseyen
Sana bişey sorucam merak ettim de, imzanda ron ve hermione varken hikayelerinde genelde draco ve hermione üzerine yazıyorsun, neden acaba? Gülümseyen

Teşekkürler Gülümseyen Dramione hayal ürünü de ondan. Kahkaha Aslında kitap ve filmlerde Ron/Hermione'yi desteklerim Gülümseyen
ron ve hermione için de hikayelerini bekliyoruz diyim o zaman, tekrardan ellerine sağlık Gülümseyen

"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum:                       R/HR shippers
 Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide
 esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim
 dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?"
                                         Çerkez Ethem
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatalar-Dramione/Snupin
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 02:01:35 »

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Ocak 06, 2008, 20:06:38 »

yok bn dewamını bekliyorum derken bu fic in  deil başka bir hikaye yazmanı bekliyorum demiştim Aww şimdi bir hikaye yazıor musun acaba?Ne? Cool

Darkangel
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #32 : Ocak 07, 2008, 13:57:06 »

ron ve hermione için de hikayelerini bekliyoruz diyim o zaman, tekrardan ellerine sağlık Gülümseyen

Forumumda bir adet Ron/Herm one-shotu var. Sadece onları işlediğim bir fic yazmadım ama yan çift olarak bolca işlendiler.

yok bn dewamını bekliyorum derken bu fic in  deil başka bir hikaye yazmanı bekliyorum demiştim Aww şimdi bir hikaye yazıor musun acaba?Ne? Cool

Forumda canım her pazar günü bir yeni bölüm olarak HP senaryolarına devam edilorum. Ama burada yayınlanması uygun olacak derecede ( 13 yaşa uşgun ) bir fic yazarsam yine burada da yayınlarım Göz Kırpan

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Nisan 18, 2008, 18:40:52 »

Sevgili Darkangel

En çok beğendiğim ve seni tanıma imkanı bulduğum hikayen bu tabi ki  Alkış

Dramonie 'yi zaten çok seviyorum Ransy 'nin ise yan çift olması ayrı bir keyifti Gülümseyen

Hermione ve Draco nefretin nasıl sevgiye dönüştüğünü gösdterdi bize Bir çok aşkın da nefretle başladığını düşünürsek gerçekten çok güzel bir örnek olmuş bizim için Gülümseyen

Ron/Pansy çiftine gelecek olursak Ron'un her zaman daha sönük olduğunu görmüşümdür o muhteşem üçlü içinde Ancak burada söz konusu kişi Pansy iken yaptıkları, normalde omuzları düşük bir halde dolaşan genç adamın bir kaplana ya da daha doğru bir benzetmeyle aslana dönüşünü izleyiveriyoruz 

Ficin en can alıcı noktası ise tabiki Lupin'in hazrladığı cezaydı Ufak bir manevrayla neler yapılabileceğini bize çok iyi bir şekilde kanıtlamış oldu Çok akıllı olduğunu bir kez daha gösterdi Gülümseyen  Onun meyvesi de birleşen çiftler oldu zaten Gülümseyen

Ellerine sağlık Dark Benim için unutulmayacak bir yazıydı Gülümseyen
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2008, 18:45:51 Gönderen: su perisi » Logged

Darkangel
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #34 : Mayıs 30, 2008, 09:41:33 »

Sevgili Darkangel

En çok beğendiğim ve seni tanıma imkanı bulduğum hikayen bu tabi ki  Alkış

Dramonie 'yi zaten çok seviyorum Ransy 'nin ise yan çift olması ayrı bir keyifti Gülümseyen

Hermione ve Draco nefretin nasıl sevgiye dönüştüğünü gösdterdi bize Bir çok aşkın da nefretle başladığını düşünürsek gerçekten çok güzel bir örnek olmuş bizim için Gülümseyen

Ron/Pansy çiftine gelecek olursak Ron'un her zaman daha sönük olduğunu görmüşümdür o muhteşem üçlü içinde Ancak burada söz konusu kişi Pansy iken yaptıkları, normalde omuzları düşük bir halde dolaşan genç adamın bir kaplana ya da daha doğru bir benzetmeyle aslana dönüşünü izleyiveriyoruz 

Ficin en can alıcı noktası ise tabiki Lupin'in hazrladığı cezaydı Ufak bir manevrayla neler yapılabileceğini bize çok iyi bir şekilde kanıtlamış oldu Çok akıllı olduğunu bir kez daha gösterdi Gülümseyen  Onun meyvesi de birleşen çiftler oldu zaten Gülümseyen

Ellerine sağlık Dark Benim için unutulmayacak bir yazıydı Gülümseyen

Sağol canım hem iltifatların hem de yorumun için Gülümseyen Snupin'i hep bir yerde işlemeyi istiyordum kısmet bu ficeymiş. Ama en az Severus kadar Remus'un da öneminin ve zekasının görülmesini de istiyordum ve cezayla sanırım bunu başardım. Bizimkilerin arasındaki duvarları yıkan olay onun sayesinde gerçekleşmiş oldu. Draco ve Hermione her zaman en çok istenen çiftler olmuştur ama ben sanırım buna direnip araya başka ficler almasını becerdim. Böylece çift fazla kullanımdan sıkıcılığa kaymıyor Gülümseyen

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: