|
Herne Peş
|
 |
« : Aralık 24, 2007, 21:57:27 » |
|
Selam diye mırıldandı Harry Ron la kucaklaşırken
-Selam dedi Ron da sırıtarak pek bi garipsin –aa – dur Linda da geliyor değil mi?
-Evet dedi Harry içini çekerek annemle yürüyor aslında tek başına gelmek istiyordu ama annem ikna etti Hermione nerde dedi birden merakla
—İşte onu bilmiyorum dedi Ron sıkıntıyla halbuki geçen mektubunda tam bu saati vermişti sanırım rararba mıydı neydi
-Araba dedi Harry sırırtarak mrs Weasleye söyleme bunu
-Söylemem yada söylerim beklide muggle takıntısından vaz geçer aa bak geldi
Hermione ailesine el sallarken
-Nihayet dedi Harry geç kalıyordun farkındamısın?
-Hiç sorma dedi kız sihirle gelsek ama annemle babam işte kabul etmiyorlar.Linda yok mu nası ayrıldı peşinden ?
-Annemleydi dedi Harry annem ona sakin olmasını söylüyordu Petunia teyzenin yanında hangi bina daha iyi muhabbeti yapınca ortalık karıştı
-Onlarla mıydınız ? dedi Ron hayretle ben anlaşamıyorsunuz sanıyordum
-Öyle ama Dudleyin doğumgünüydü annem onların baykuşla hediye almaya alışık olmadığını söyledi –ah işte Linda
Üçüda başlarını çevirdi koyu kızıl saçlı bir kadının elini tutmuşaynı renk saçlı kız yürüyordu annesinin küçüklüğünün kopyası gibiydi tek farkı kızın gözlerinin ela olmasıydı
Geç kalıcaksınız tatlım dedi Lily saatine endişeli bir bakış attı aah çocuklar dedi sonra Hermione ile Ron u görünce kucaklayarak çabuk olun ama hadi
Ron başını salladı ve perona gidip kayboldu .Hadiiii dedi kadın Harry Lindaya y<rım et dedi
-Anneee ben yaparım tek yapmam gereken geçmek dedi kız gülerek
Hadi Linda dedi Hermione endişeli bir şekilde treni kaçıracağız ver elini
Kız bir an itiraz edercesine durdu sonra duvarı aştı
Harry annesine baktı -Ona dikkat et dedi Lily aynı renk gözlerini oğluna dikti
Harry sırıtmasına engel olamadı
-Anne sen rahat ol dedi hala gülerek ama Lindaya pek söz geçiremem babamın huyunu almış o sonra aceleyle kadını öpüp karşıya geçti ve diğerlerine katıldı
Boş bir kompartımana geçerlerken Linda içeri baktı
-Abi burada bir adam var
Ron merakla baktı
-Hogwarst expresi öğrencilere mahsus değimliydi dedi merakla
-O bir hoca dedi Hermione yavaşca bak r.j. lupin
-Hangi derse diye mırıldandı Harry
-Geçenkinin hafızasını sildiğine göre dedi Linda kıkırdayarak heralde KSKS dir
Hermionede gülümsedi diğerleriyle oturdu
-Eee dedi Rona bakarak sen Harry ile olduğuna göre Ginny Fred ve Georegeden ayrımı geldin
-Onlar önceden bindiler dedi Ron ve- bu karanlıkda nedir
-Linda senmi yapıyorsun dedi Harry öfkeyle
-Hayır dedi kız hafif korkuyla ben değiim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 13:12:51 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2007, 21:59:15 » |
|
Beni tanıyanlar böyle uçuk konularda yazdığımı bilirler öyküm hiç bilinmeyen nedenlerden kapandığı için bunu yazdım sizinde anladığınız gibi Harrynin cadoloz bir kardeşi var Lily yaşıyor ama Jamesi kaybettik konu bu beğenirsseniz devam ederim elbeete
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
yase
Süt
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2007, 18:38:39 » |
|
Bende bulamamıştım bir türlü nerde diye çok üzüldüm:( ama buda çok güzel olmuş ben hep düşünürdüm zaten harry nin bir kardeşi olsun diye  ellerine sağlık (devam devam ...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2007, 18:52:23 » |
|
bir dakika ya öyküyü bende bulamamıştım nerede ne oldu ona  sordun mu birisine ? ayrıca bu çok değişik olmuş adepte sorunum olu biraz  ama merak ettim nasıl yapacaksın diye
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2007, 21:35:26 » |
|
evet yaa diğeri gayet güzeldi niye silindi acaba  bu hikayende güzel..ellerine sağlık ..james'in kaderi bu,hep ölüyo hikayelerde yaa  devamını beklioruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 25, 2007, 21:41:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 25, 2007, 23:10:02 » |
|
Çok güzel olmuş. Demek Lily yaşıyor ha!
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2007, 15:07:55 » |
|
bir dakika ya öyküyü bende bulamamıştım nerede ne oldu ona  sordun mu birisine ? ayrıca bu çok değişik olmuş adepte sorunum olu biraz  ama merak ettim nasıl yapacaksın diye sordum cevabını yazyıroum Son temizlikte, aklımda tutamayacağım kadar eseri kaldırdım. Kuralları oku istersen elbet onalardan uymayan birine denk gelmiştir. Gelmediğini düşünüyorsan da gelmiştir =) arne belorn bende anlamış değildim ve çok üzüldüm o kadar emek vardı ama bunu yazdım.Bende çok üzülyüyorum jamesciğime herşey bu adamın başına geliyor 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 15:09:42 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2007, 15:10:25 » |
|
He bu arada jameside yaşatacaktım ama o zaman Harry türk filmi gibi olmazdı uçuk olsun istedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2007, 17:35:53 » |
|
Ne bu o zaman dedi Harry gerileyerek
-Noluyo dedi başka bir ses
-Bilmiyoruz Ginny gelde otur dedi Ron el yardmıyla kardeşinin seçmeye çalıştı
Buraya değil ama dedi Linda hızlıca abim var burada – ama ağabeyii
-Sus li dedi Harry bi karartı geliyor buraya ama bu ne
Oday gelen şey sanki bir anda havayı emmişti Harry geriye doğru gitmeye çalıştı fakat bu imkansızdı.
Gözlerinin önüne en korktuğu şey yerleşmişti sanki asası cüppesinin bu kadar derinindeyken ona ulaşması imkansızdı.Aniden üzerine çöreklenen karanlıkta babasını gördü olamaz diye bağıran incecik kızılsaçlı kadın bağırıyordu beşikte yatan kız çovcuğu ise kesinlikle bir şeylerin ters gittiğinin anlamıştı .Solgun yanaklarına yapışan saçlardan hızla ter dökülüyordu .Nası olmuştu bu nası babası _?
Geldiği gibi giden sesler gidince şaşkınlıkla doğruldu .
-Sen dedi adam Harry iyimsin ?
-Evet ben – ne oldu?
-Sarsıldınız hepiniz korkulacak bir şey yok dedi kısık bir sesle ruh emicilerdi Harry ileride tirtir titreyen Ginny nin yanına yaklaştı Hermione onu teselli etmeye çalışıyordu .Linda ise Ronun yanına outrmuş korktuğu zamanlarda olduğu gibi dilinin hafifiçe çıkarıp başının kladırarak onları izliyordu.
İyimisin dedi Ron telaşla Harry e dönerek
-O şey doğruca senin üzerine geldi hava çok soğudu aniden dedi ürpererek
-Evet diye onayladı Harry sadece sesler duydum ama onların burada işi ne?
-Ron başını silkti ve Hermioneye soran gözlerle baktı
-Siz hiç gazete okumazsısınız dedi kız tiz bir sesle gelecek postasını onlara itti.Lesrange azkabandan kaçmış o piskopat yüzünden bu önlemler ..
-Oranın güvenli olduğunu sanıyordum dedi Ron vay canına kim- olduğunu-bi,lirsin-senin en güçlü müridi çıkmış dedi hayretle
-Ama kocası duruyor değil mi dedi Harry tekerar Hermioneye bakarak buda demektirki önceden planlanmış bir kaçış değildir
-Bilimiyorum Harry dedi kız kafasını sallayarak o kadın kocasını bile bırakacak kadar cani
-Ama zeki dedi Ron onu keserek tek başına kim –olduğunu-bilirsin- seni kurtaramz ki
-Şansının denemek istemiş olabilir diye fikir yürüttü Harry işin şanı kendisine kalsın diye
Kimse bir şey söylemden Linda atladı
Hermione ye bakarak gözlerini kıstı
-Sence en iyi bina hangisi?
-Bilemeyeceğim Linda Grfindor sanırım dedi kız
-Cesurlar çünkü değilmi ama Ravenclow da zekiler var sanırım soru sorar gibi tekrar ona baktı değil mi?
-Evet dedi kız
-Pekiiii Huflepuff ve Slhtherin ?
-Shliterine kurnazlar düşer diye bilgi verdi Ron bu özelliklerin hiçbiri yoksa da Huflepuf a gidersin
-Sen Slhterine gitmemeye bak diye seslendi Harry diğerleri iyidir
Lindanın söylevleri ve soruları ile geçen yolculuk sonucu sonunda vardılar.
Fırtına kaplı hava rüzgarı öne sürükleyerek düşemlreine sebep oluyordu .
Birinci sınıflar buradan dedi Hagridin sesi
Linda telaşla Harry e baktı
-Hadi Linda dedi Harry onun sırtını sıvazlayarak korkma canım sadece şapka hadi
Kız sözü ikiletmeden geceyi içine alan karanlıkta kayboldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2007, 23:28:37 » |
|
ben bu Linda dan hoşlandım .eline sağlık ,devamını bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 29, 2007, 23:32:23 » |
|
tşkür ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2007, 01:06:40 » |
|
güzel olmuş,hangi bina acep  kesin slytherin'e gider 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 30, 2007, 14:39:48 » |
|
"Linda ise Ronun yanına outrmuş korktuğu zamanlarda olduğu gibi dilinin hafifiçe çıkarıp başının kladırarak onları izliyordu." hadi bakalım, bide lindamız oldu !  çok hoş bi fikir skeeter, devam ! ellerine sağlık !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2008, 15:26:23 Gönderen: hp_delisi »
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 30, 2007, 21:50:04 » |
|
saol  hep uçuk fikirler çıkar zaten benden 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2007, 21:51:57 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|