|
didemerve
|
 |
« Yanıtla #270 : Temmuz 13, 2008, 19:47:30 » |
|
kusura bakma son üç bölümü daha yeni okudum doğruyu söylemek gerekirse okumayı unutmuşum özür dilerim  neyse üç bölümde daha öncekiler gibi çok güzeldi ellerne sağlık  yazılar böyleorjinal olmuş ama bir iki tanesinde çok açık renkler kullanmışın okumak zor oluyo biraz yinede güzel yöntem ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #271 : Temmuz 13, 2008, 21:27:42 » |
|
kusura bakma son üç bölümü daha yeni okudum doğruyu söylemek gerekirse okumayı unutmuşum özür dilerim  neyse üç bölümde daha öncekiler gibi çok güzeldi ellerne sağlık  yazılar böyleorjinal olmuş ama bir iki tanesinde çok açık renkler kullanmışın okumak zor oluyo biraz yinede güzel yöntem ellerine sağlık Sağol canım beğenmene çok sevindim  o renkler konusunda 1 uyarı aldım onlara bir dahaki bölümlerde dikkat edeceğime emin olabilirsiniz  .Ayrıca fikir için Aytaç a tekrardan teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #274 : Temmuz 14, 2008, 11:47:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masalcı
|
 |
« Yanıtla #275 : Temmuz 15, 2008, 23:54:35 » |
|
ben de tebrik ediyorum,böyle güzel bir hikaye hak ediyordu zaten  bu arada nerede yeni bölüüüüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #276 : Temmuz 16, 2008, 00:09:00 » |
|
Aiiii çok sağol canımm  ya yeni bölümün yarısını yazdım ama hem beğenmedim hemde şuan biraz rahatsızım  bu hafta içinde yazmaya çalışıcam ama  tekrardan teşekkürler canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masalcı
|
 |
« Yanıtla #277 : Temmuz 16, 2008, 00:18:09 » |
|
Aiiii çok sağol canımm  ya yeni bölümün yarısını yazdım ama hem beğenmedim hemde şuan biraz rahatsızım  bu hafta içinde yazmaya çalışıcam ama  tekrardan teşekkürler canım  geçmiş olsun canım,olsun önemli olan sağlık,beklerim ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BlacK
Süt
DarK AngeL
|
 |
« Yanıtla #279 : Temmuz 17, 2008, 19:36:28 » |
|
yeni bölümü bekliyorus sabırla tebrik etmek istiyorum ama sabitlenmenin ne olduğunu bilmiyorum yinede herkes tebrik ettiğine göre iyi bişey  tebrik ederim
|
|
|
|
|
|
...duydum Da benİ unuT demişsiN bi DüşüN bakalıM HatırlanmayA değermisinN..?
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #280 : Temmuz 18, 2008, 00:38:58 » |
|
Hastalığı atlatmış gibiyim...en azından yazın ortasında ateşim çıkıp üşüyorum diye tutturmuyorum  yeni bölümü yazmaya başladım ama beğenmedim yeniden başlıyacağım...umarım en kısa sürede biter  Bu arada teşekkürler canım konunun sabitlenmesi gerçekten iyi bir şey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ariel_unicorn
Şeker

<3 EdWaRd <3
|
 |
« Yanıtla #281 : Temmuz 25, 2008, 14:59:21 » |
|
Hikayeni bir solukta okudum…Harika bir hikaye…  Çok akıcı yazıyorsun…Karakterleri ayıca alıştığımız dışında da sunuyorsun…19 bölümü birden okumak biraz zorladı ama pes etmedim… Etkisine kapılıp gittiğim bir hikaye oldu benim için…Sarah’ı çok sevdim olağanüstü müthiş bir karakter…  Tebrik ederim çok güzel yazıyorsun  …Devamını bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
๑۩۞۩๑ ஐSÖYLEDİKLERİMDEN ÇOK KONUŞMADIKLARIMDA GİZLİYİM. SESSİZLİĞİMDE ARAYIN BENİ...๑۩۞۩๑ ஐ  hikayelerime ulaşabileceğiniz adres
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #282 : Temmuz 25, 2008, 17:56:05 » |
|
Hikayeni bir solukta okudum…Harika bir hikaye…  Çok akıcı yazıyorsun…Karakterleri ayıca alıştığımız dışında da sunuyorsun…19 bölümü birden okumak biraz zorladı ama pes etmedim… Etkisine kapılıp gittiğim bir hikaye oldu benim için…Sarah’ı çok sevdim olağanüstü müthiş bir karakter…  Tebrik ederim çok güzel yazıyorsun  …Devamını bekliyorum  Öncelikle bu güzel yorumun için çook teşekkür ederim canım  Hikayemi beğenmene çok sevindim  Arayı çok açtığımı farkettim ama bu aralar biraz yoğunum  devamını en kısa sürede yazacağıma emin olabilirsin canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BlacK
Süt
DarK AngeL
|
 |
« Yanıtla #283 : Temmuz 25, 2008, 18:04:48 » |
|
konunun sabitlenmesinin ne olduğunu anladım geçte olsa  tekrar tebrikler bekletme bizi fazla...
|
|
|
|
|
|
...duydum Da benİ unuT demişsiN bi DüşüN bakalıM HatırlanmayA değermisinN..?
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #284 : Temmuz 25, 2008, 18:10:15 » |
|
Geç olsunda güç olmasın değil mi  teşekkür ederim yeni bölüm dedğim gibi en kısa sürede gelecek  (inşallah) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|