Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 11:07:16  

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 24   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-22.Bölüm:Maç ve kavga  (Okunma Sayısı 13356 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #255 : Temmuz 01, 2008, 01:10:24 »

yarın dedim ama okudum bitti  Sırıtan aklım burda kalmıştı zaten Terleyen öncelikle barışmalarını uzatmaman iyi olmuş formaliteleri sevmiyorum Hede Hödö  balo varmışşşş  Alkış ayılıyorum balolara bende yazmak istiyorum  Ağlayan sarah da baya ünlendi bakıyorum bütün erkekler peşindeymiş falan  Cool zirveye sağlam adımlarla çıkıyo kız. dracoyla konuşmalarına çok hoştu  Sarılan yani draconun bu kadar *sıcak* davranacağını ummamıştım... baloya davet ettiğinde panys araya sürmenle çocuk zincirlerinide kırmış oldu  XD ya bide bunlar konuşurken baya baya gülüşüyolar  Acayip noluyo bu dracoya kafasına taş mı düştü...
 harry çok kızdım. hem elini çabuk tutmuyo hemde trip yapıyo! ayıp yani kız seni ömrünün sonuna kadar bekleyemez ki!  Hede Hödö çok kızdırdı beni. bide gitti yine choyu buldu ya aklından şaşıyorum bu çocuğun ya  Hede Hödö yani tırnağı bile olamaz sarah'ın bu ne cüret  Hede Hödö keşke yüzüne baka baka söyleseydi dracoyla gidiyorum diye  Şeytani işte o zaman yüzündeki ifadeyi görmek isterdim  Şeytani bide draconun sarah'a *matmazel* demesi çok şekerdi. betimlemeler de iyiydi. yani o elbisenin üzerinde duruşunu hayal edebildim  Sırıtan
   bunca olandan sonra sarah harry'i tercih ederse elimden çekeceğin var  <.<  Kızgın
çokk keyif alarak okudum... uzun olması da ayrı güzeldi... teşekkürler cnm  Sırıtan

yeni bölümü merakla bekliyorum...  Gülümseyen

Ayyy...bu güzel yorumun için çok sağol canım. Sarılan Okurken o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Kahkaha Öyle sürekli barış olmuyor araya olaylar girmeli dimi ama. >:DOoo Sarah a laf yok zaten. Sırıtan Tüm erkekler kızımızın peşinde. XD Draco  nun kafasına bişi düşmedi ama aşıkm oldu canım benim. Öpücük Onun Sarahla olan diyaloglarını yazmaktan keyif alıyorum açıkcası. Kahkaha Aaa Harry e bende kızdım. Kızgın O kadar bekle sonrada kız başkasına söz verdi dite öyle yap cık cık cık. Kızgın (ben yazıyorum sonra kendim gıcık diyorum delimiyim ben yahu Acayip XD Kahkaha )Cho yuda hiç sevmem zaten ama onun için süper planlarım var. Şeytani Draco Sarah a Beuxbatons dan geldiği için Matmazel diyor.Malum Fransız okul. XD O elbise betimlemesi beni kanser ediyordu ama beğendiysen sorun yok. Terleyen Bana orada herşey birbirine girmiş gibi gelmişti. Terleyen Aaaa...harry i tercih eder mi ederse hemen eder mi Gözlerini Deviren  bilmem ama bu aralar harry-sarah ı sevgili olarak şeyetmeyi planlamıyorum. Şeytani Terleyen Kahkaha Onları süründürcem sanırım. Şeytani Terleyen XD Çok kötü gördüm kendimi yahu. Acayip Hede Hödö Beğenmene çok sevindim canım. Öpücük Bu güzel yorum için tekrar tekrar teşekkür ederim canım benim Sarılan Sarılan

ellerine sağlık canım,çok hoştu Gülümseyen sarah çok güzel,doğrusu Gülümseyen hermione ve ronla hemen barışması iyi oldu,küslük olayları uzun sürünce iyi olmuyor,yalnız harryle yaşadıkları üzdü biraz,keşke harry elini biraz daha çabuk tutabilseydi.draco sarah'dan çok etkileniyor gibi geldi bana ki büyük ihtimalle öyle ama ben harry ve sarah'yı bbirliikte görmekten daha çok keyif alırım gibime geliyor.yani slytherin kralıını bıraksın gryffinfora baksın derim ben Gülümseyen hoş sarah da harry'den hoşlanıyor gibi ya neyse Gülümseyen güzel bir bölümdü ama ben baloyu sabırsızlıkla bekliyorum,harry  ne yapacak merak içindeyim  Terleyen tüyo yok mu tüyo Terleyen tekrardan ellerine sağlık,keyifli bir bölümdü,bakalım neler olacak?

Ayyy canım senin yorumunda br harika. Kahkaha Böyle yorumlar bana nasıl moral ve mutluluk depoluyor bir bilseniz(ler) Gözlerini Deviren Sarah...rastgele bulmuştum bu resimleri Terleyen  ama güzel bulmuşum tam aklımdaki gibi. Kahkaha Uzun küslükleri bende sevmiyorum ama hep güllük gülistanlıkta olmuyor. Şeytani Harry-Sarah bi şekilde olacak Gözlerini Deviren ama yakın zamanda böyle bişi beklemeyin onları süründürcem Şeytani Hede Hödö Dil Çıkaran(yetermi bu tüyo Ne? )Baloyu ve Harry nin yapacaklarınıbende merak ediyorum açıkcası. Acayip Hede Hödö Güzel bir balo olacak ama  Kahkaha sanırım uzunluk açısından bu bölümden kısa olur gibi. Terleyen Ama ben gene şeyetmiyim sağım solum belli olmaz. Dil Çıkaran Terleyen XD Beğenmene çok sevindim canım benim. Aww Okuduğun ve yorum yazdığın için çok teşekkür ederim canım. Öpücük Sarılan Sarılan

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-22.Bölüm:Maç ve kavga
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 11:07:16 »

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #256 : Temmuz 01, 2008, 01:26:23 »

Heyyy, yeni bölüm! Aww Öncelikle resim koyman hoş olmuş ve resimdeki Sarah da pek güzel Gözlerini Deviren  Sonra, renklendirme yapmışsın ki bu da çok güzel olmuş bence Gözlerini Deviren Ancak sarı ve pembe rengin gözü yorduğunu söylemeliyim Dil Çıkaran Hele pembe Dil Çıkaran

Harry sanırım hep aynı hatayı yapacak, bir gün hızlı davransa Kahkaha Sarah Draco'nun teklifini kabul etti ama ona karşı hissettiklerinin pek Harry'e karşı hissettiklerine benzediğini sanmıyorum Dil Çıkaran Ben belki öyle olmasını isterdim Dil Çıkaran Ama bekleyip göreceğiz Gözlerini Deviren  Harry aşırı sinirlenmez umarım diyeceğim fakat.... Kahkaha Bu arada ikalabalığın fısıltısı çok güzeldi Kahkaha Gryffindor'un Asi prensesi ve Slytherin'in kralı. Çok uyumlu olmuş Kahkaha Eline sağlık Tuğçe'cim Aww 2o. bölümü de sabırsızlıkla bekliyorum Gözlerini Deviren

Herbirimiz karanlığa ve ışığa, her ikisine de yatkınız. İyiye ya da kötüye. İkisinden birine ya da hepsine. Ve kader, yönümüzü herhangi bir zamanda yürütürken, yaptığımız seçimlerle yönünü değiştirmiş olabilir.
~Heroes
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #257 : Temmuz 01, 2008, 01:56:57 »

Heyyy, yeni bölüm! Aww Öncelikle resim koyman hoş olmuş ve resimdeki Sarah da pek güzel Gözlerini Deviren  Sonra, renklendirme yapmışsın ki bu da çok güzel olmuş bence Gözlerini Deviren Ancak sarı ve pembe rengin gözü yorduğunu söylemeliyim Dil Çıkaran Hele pembe Dil Çıkaran

Harry sanırım hep aynı hatayı yapacak, bir gün hızlı davransa Kahkaha Sarah Draco'nun teklifini kabul etti ama ona karşı hissettiklerinin pek Harry'e karşı hissettiklerine benzediğini sanmıyorum Dil Çıkaran Ben belki öyle olmasını isterdim Dil Çıkaran Ama bekleyip göreceğiz Gözlerini Deviren  Harry aşırı sinirlenmez umarım diyeceğim fakat.... Kahkaha Bu arada ikalabalığın fısıltısı çok güzeldi Kahkaha Gryffindor'un Asi prensesi ve Slytherin'in kralı. Çok uyumlu olmuş Kahkaha Eline sağlık Tuğçe'cim Aww 2o. bölümü de sabırsızlıkla bekliyorum Gözlerini Deviren

Aii Zeynep Ablacım beğenmene çok sevindim. Öpücük Çok güzel yorumlar aldım bugün sevindirik oldum biraz. Terleyen Aww Sarah ı ve renklendirme olayını beğenmene sevindim. Kahkaha O konuda ki tavsiyesi için buradan Aytaç a tekrar teşekkürler. Sarılan Hmmm o renkleri bir daha kullanmam o zaman ablacım ayıp ettin. XD
Harry hep aynı hatayı yapıyor bu hatası ona Sarah ı kaybettirmez umarım. Gözlerini Deviren Sarah ın hissettikleri...hmm..bunlar tehlikeli konular... Gözlerini Deviren ilerde neler olacak biliyorum ama büyüsünü bozmamak lazım bence. Terleyen "Gryffindorun Asi Prensesi ve Slytherin Kralı" Kahkaha  bunu bende çok sevdiğim için kullandım aslında Kahkaha .Bu güzel yorumlardan sonra bende en kısa zamanda 20. ve daha nice bölümleri yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum ablacım. Kahkaha Öpücük Yorumun için tekrar sağol Öpücük Sarılan

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #258 : Temmuz 05, 2008, 10:03:32 »

Herkese merhaba.Arkadaşlar bir süredir nete çok sık giremiyorum ve bu bir süre daha devam edecek Kararsız .Yeni bölüm biraz geç gelebilir haber vereyim dedim. Göz Kırpan

By_BlacK
Süt
*

DarK AngeL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #259 : Temmuz 07, 2008, 13:09:31 »

ben yeni okumaya başladım
şimdilikiyi gidiyo emeğine sağlık
bitirince yorumlarım da devam edicek

...duydum Da benİ unuT demişsiN bi DüşüN bakalıM HatırlanmayA değermisinN..?
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #260 : Temmuz 07, 2008, 13:22:33 »

ben yeni okumaya başladım
şimdilikiyi gidiyo emeğine sağlık
bitirince yorumlarım da devam edicek

Yeni bir okuyucu daha...beğenmene çok sevindim canım...yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum Aww

By_BlacK
Süt
*

DarK AngeL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #261 : Temmuz 08, 2008, 00:49:09 »

Genel olarak yorumumu şöyle yapayım: İnsanı kendisine bağlayan, akıcı bir dile sahip ve insanın orada olduğunu hissettiren, oldukça özgün bir hikaye yazmışsın ve devamını da yazıyorsun. Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum ve ellerine, zihnine, emeğine sağlık diyorum Gülümseyen Sarılan.[/i]

duygu ve düşüncelerimi arkadaş tümüyle dile getirmiş
tamamiyle katılıyorum
çok güzel yazıyosun okurken heycanlanmamak elde değil
ben sarah-draco değilde Sarah - By_Black diyorum başka bişey demiyorum Dil Çıkaran

son olarak sarah için kısa bi mesaj : ...Umuda kurşun işlemez be gülüm...
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 00:52:40 Gönderen: By_BlacK » Logged

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #262 : Temmuz 08, 2008, 12:05:32 »

Genel olarak yorumumu şöyle yapayım: İnsanı kendisine bağlayan, akıcı bir dile sahip ve insanın orada olduğunu hissettiren, oldukça özgün bir hikaye yazmışsın ve devamını da yazıyorsun. Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum ve ellerine, zihnine, emeğine sağlık diyorum Gülümseyen Sarılan.[/i]

duygu ve düşüncelerimi arkadaş tümüyle dile getirmiş
tamamiyle katılıyorum
çok güzel yazıyosun okurken heycanlanmamak elde değil
ben sarah-draco değilde Sarah - By_Black diyorum başka bişey demiyorum Dil Çıkaran

son olarak sarah için kısa bi mesaj : ...Umuda kurşun işlemez be gülüm...

Ahaha Sarah-By Black istiyorsun demek Kahkaha Kahkaha Kahkaha düşünmem lazım ama olcak gibi görünmüyor XD
Beğenmene çok sevindim canım.Heyecanladırıp merakta bırakabiliyorsam ne mutlu bana Aww Aww
Bu mesajı da sarah a iletirim ben merak etme sen Kahkaha Kahkaha

By_BlacK
Süt
*

DarK AngeL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #263 : Temmuz 11, 2008, 14:45:17 »

sen gel bide bana sor meraktayken ne durumdayım off
Olcak gibi göremesen de benim gönlümde oldu Gülümseyen
valla o mesajı iletip bi de aramızı yapsan allaaah
senden iyisi yok on numarasın Kahkaha

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #264 : Temmuz 13, 2008, 09:00:14 »

Hikayen 1 hafta boyunca sabitlenmiştir tebrikler.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #265 : Temmuz 13, 2008, 09:19:37 »

Oooo ilk tebrik mesajı benden olsun Kahkaha! Tebrikler Tuğçe! Alkış Sarılan

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #266 : Temmuz 13, 2008, 09:37:40 »

Alkış
Tebrik ederim Tuğçe'cim Sarılan Eh yeni bölüm yayınlar mısın şimdi? Kahkaha

Herbirimiz karanlığa ve ışığa, her ikisine de yatkınız. İyiye ya da kötüye. İkisinden birine ya da hepsine. Ve kader, yönümüzü herhangi bir zamanda yürütürken, yaptığımız seçimlerle yönünü değiştirmiş olabilir.
~Heroes
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #267 : Temmuz 13, 2008, 10:47:44 »

Amaaaninnn...hikayemi öyle sabitlenmiş görünce yüreğime iniyordu valla XD
Hikayen 1 hafta boyunca sabitlenmiştir tebrikler.
Çok ama çok sağol ayşe ablacım Sarılan

Oooo ilk tebrik mesajı benden olsun Kahkaha! Tebrikler Tuğçe! Alkış Sarılan

Sağol Aytaç Sarılan

Alkış
Tebrik ederim Tuğçe'cim Sarılan Eh yeni bölüm yayınlar mısın şimdi? Kahkaha

Çok sağol Zeynep Ablacım.Valla yayınlama ihtimalim yüksek Kahkaha yarıladıydım 2-3 güne biter inşallah Aww

Camellia
Pesimisticc , Pess. , Pess'm o benim =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Daffodil Wedgerworth

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #268 : Temmuz 13, 2008, 15:22:53 »

tebrük ederim dadlum Kahkaha Sarılan

Susan: Durun tahmin edeyim; antikalara bakmaya mı geldiniz?
Dean: Nerden bildiniz?!?
Susan: Öyle bi' tipiniz var. Peki, yatak bir büyük boy mu olsun?
Sam: Ne? Hayır. Biz.. 2 tek yatak olsun. Biz kardeşiz.
Susan: Öyle mi? Çok üzgünüm.
Dean: "Öyle bi' tipiniz var." derken neyi kastettiniz?!!?

S U P E R N A T U R A L
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #269 : Temmuz 13, 2008, 18:02:01 »

tebrük ederim dadlum Kahkaha Sarılan

sağol canım Aww

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 24   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: