acele olmuş ama çok güzel olmuş.Ellerine sağlık yine kalemini konuşturmuşsun Özellikle seçmeler çok güzeldi
Beğenmene çok sevindim canım.Yorumun için sağol.

gerçekden çok beendim hani demiş ya zeliha hermione kıskandı die harry'de accık içerledi mi ne

Çok dikkatli bir okuyucu olduğunu söylemem gerek canım.Harry birazcık kıskandı doğru.Ron onun en yakın arkadaşı ve ondan habersiz böyle birşey yapması...Hem isteseydi Harry de ona yardım edebilirdi.Yani Harry böyle düşünüyor.Ayrıca Sarahla geceleri yalnız çalışması

neyse ya çok tüyo verdim gibi
dobby'mm cnm geri geldi bella öldürdüünde ne ağlamışdım ona yaaa (bak aklıma geldi gene gözlerim doldu yaaaa )(böhüüüü)
evet yaaa Dobby öldüğünde bende çok duygulanmıştım.Ben seviyorum Dobby i.Onun için yaşaması daha hayırlı.

eh be sarah kimse bilmiyo acaip büyü yapabildini bari çakdırma be bacım cık cık bizim herm'den kaçar mı sence bide akıllı geçinirsin
Dimi ama.Daha dur Sarah istemeden daha neler yapacak?-yaaa çok tüyo veriyorum

neyse cnm ben en iisi burda kesiim yoksa bu sefer dayanamayıp seni soru yağmuruna tutucam çok beğendim bn her ne kdr senin içine sinmesede... yeni bölümlerin içine sinmesi hadda kazınması ve bi daha hiç çıkmaması dileğiyle cnm...
Sağol canım.Beğenmene sevindim.