Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 11:07:42  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 24   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-22.Bölüm:Maç ve kavga  (Okunma Sayısı 13358 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Şubat 11, 2008, 22:35:15 »

senaryonu yeni gördüm yaa:)çok değişik bir fikir biraz daha ayrıntılı işlesen çok güzel olur bence,ellerine sağlık

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-22.Bölüm:Maç ve kavga
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 11:07:42 »

ayriz
~Teneke~
Krema

~Bir Vejeteryanın Günlüğünden~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Şubat 12, 2008, 17:48:21 »

Merhaba,arkadaşım bir hikaye yazdığını bilmiyordum şimdi gördüm ve hepsini okudum Kahkaha yorumlarımıda hemen sıralayım:Öncelikle canım birinci bölüm için diyebileceğim özet gibi olduğuydu ama sonraki bölümlerde konu giderek özgünleşmiş özellikle "Sarah" yeni bir karekter ve Dumbledore'nin kızı olması ayrıca ilgi çekici olmuş Dil Çıkaran Harry ile aralarında neler olacak merak ediyorum doğrusu ve söyleyebileceğim canım 1.Bölüm ve 6.bölüm arasında çok ilerleme kaydetmişsin tasvirlere ve dialoglara biraz daha dikkat edersen ve bölüm uzunluğu konusundada kendine bir standart belirlele canım ve onun altındaki bölümleri koyma diyorum ben naçizhane ama geçerese koyabilirsin uzuzn uzun ben okurum yani bir şikayetim olmaz Kahkaha lafın kısası güzeldi canım tebrik eder başarılarının devamını dilerim ilham periciklerin seninle olsun Sarılan sevgiler Ayriz Gülümseyen

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Şubat 14, 2008, 18:51:50 »

Biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın.Beğenmeniz dileğiyle iyi okumalar...
                                 ---7.Bölüm:Beklenmedik Tanışma---

-Gryffindor...Seçmen şapkanın bu bağırışıyla Gryffindor masasında bir alkış ve ıslık tufanı koptu.Bütün Gryffindorlu öğrencile bu yeni gelen kızın kendi binalarında olmasına seviniyor,Slytherin masası başta olmak üzere Rawenclaw vw Hufflepuf masaları yeni öğrencinin kendi binalarına gelmediğine içerliyordu.Sarahsa halinden hoşnut,yüzünde ışıltılı bir gülümsemeyle Gryffindor masasına doğru yürüyordu.Buna yürümek bile denemezdi.Kayarcasına ilerliyor,saçtığı ışığı peşinden sürükleyerek-uzun,rahat ve zarif adımlarla-Gryffindor masasına doğru ilerliyordu.Sarah Gryffindor masasını gözleriyle tarası,gözleri Hermione nin gözleriyle buluşunca gülümsemesi ve ışığı bir kat daha artarak-tabi böyle bir şey mümkünse-onlara doğru ilerlemeye başladı.Hermione nin yanına vardığında Hermione ona yanında yer açmıştı bile.Sarah kendine ayırlan yere oturdu ve gülümseyerek;
-Merhaba dedi.Ben Leanora Sarah Fawkes.

Bu sözün üzerine Harry ve Ron tam onu tanıdıklarının belirtisini veriyorlardı ki Hermione nin masanın altından onlara attığı tekmelerin acısıyla  Harry ve Ron ufak birer çığlık attı.Harry;
-Ahhhh...Hey!Hermione ne yapıyorsun?Ne diye tekmeledin şimdi bizi?dedi.Ron onaylayan bir mırıltı çıkarınca Hermione gülümsemeye çalışarak;   
-Ah,Harry ve Ron üzgünüm YANLIŞLIKLA(!) oldu,dedi “yanlışlıkla” kelimesini vurgulayarak.Bu arada,dedi Hermione Sarah a dönerek
-Ben de Hermione,Hermione Granger .Bu Ron,Ronald Weasley dedi Ron u göstererek.İşte bu da bildiğin gibi ,dedi Hermione –bu sefer harry i işaret ediyordu-Harry,Harry Potter.

Sarah Hermione nin çabalarını anlamış gülümsüyor,Ron ve Harry ise şaşkın şaşkın bakınıyorlardı.Harry ve Ron’un 1 dk içinde jetonları düştüğünde hep birlikte gülmeye başladılar.Bir süre yapılan muhabbetten sonra Sarah;
-Sizinle tanıştığım için çok şanslı olmalıyımUmarım bu muhteşem üçlü,benimle birlikte dörtlü olur,dedi.Bu sözler üzerine gülüşmeler yine başladı.Harry,Ron ve Hermione nin o ana akıllarından geçen tek bir şey vardı “Gerçekten de bu grup dörtlü olabilirdi.”Fakat üçü de bu düşüncelerini diğer öğrencilere çaktırmamak adına şuan bu düşüncelerini dile getirmediler.

Akşam Sarah yatağına yattığında-Hermione ile aynı yatakhanede-Hogwarts yıllarınında en az en yakın arkadaşı Cooper iLe birlikte muzırlıklar yaparak geçirdiği Beuxbatons yıllarından farklı olmayacağını,hatta daha çok eğlenceli olacağını düşünüyordu.O bunları düşünürken bütün  Hogwarts uykudaydı.Az sonra o da bu düşüncelerle uykuya daldı.

Güneşin etrafa saçtığı ilk tatlı ışıklarla Hogwarts Şatosu aydınlanıyordu.Güneş kızlar yatakhanesinin penceresinden içeri girip Sarah ın yüzüne çarpınca,Sarah ın yüzünün zarif hatları iyice belirginleşmişti.Sarah gözlerini oğuşturup tatlı tatlı gerinerek bu muhteşem sabaha gözlerini açtı.Ela gözleri mutlulukla parıldıyordu.Sarah yatağında yavaşça doğruldu,ayaklarını yataktan dışarı sarkıttı ve usulca yatağından kalktı.Hemen sabahlığını üzerine geçirdi,asasınıda sabahlığının cebine tıkıştırarak ortak salona indi.Ortak salonun penceresinden dışarıda ki muhteşem manzarasından dışarıyı izliyordu Sarah.Sonra dayanamadı ve bahçeye çıkmaya karar verdi.”Böyle bir havada içeride uyumak çok saçma.Bu havayı dışarı  çıkıp kendim solumalıyım”diye düşündü.Saat zaten çok erkendi ve şatodaki herkes uykudaydı.”Gider biraz hava alırım sonrada kimseye görünmeden geri dönerim”diye düşündü ve şişman kadın portresini iterek kendini ortak salonun dışına attı.

Yaptığı kısa bir yürüyüşle bahçeye çıkmıştı bile.Temiz havayı derin derin soluyarak Hogwarts arazisindeki göle doğru ilerledi ve oradaki bir ağaca sırtını dayayarak oturdu.”İnsanlar ne kadar aptal.Böyle bir hava varken kim içeride uyuklamak isterki.”dedi kendi kendine sesli sesli.Orada kendisinsen başka kimse olmadığını sanıyordu.Oysa bu koca bir yanılgıydı.Sarah birden sağından bir ses geldiğini duydu.
-Evet,insanlar gerçekten de çok aptal olabiliyor.Burada böyle bir hava ve böyle bir manzara varken yataklarında uyuyorlar ne yazık dedi.Sesin sahibi uzun boylu,sarı saçlı,mavi-gri gözlü oldukça yakışıklı biriydi.Sarah ın aksine üzerinde okul cüppesi vardı.Sarah ona doğru dönerken gözle görülemeyecek bir hızla asasını çekip sesin sahibine doğru doğrulttu ve
-Sen de kimsin diye sordu şüpheyle.Karşısındaki asaya önemsiz bir şeymiş gibi baktı ve
-Ben Malfoy,Draco Malfoy dedi sırıtarak.Slytherindenim.Sarah
-Ah,öyle mi?dedi.Asasını indirmiş sabahlığının cebine sıkıştırmıştı bile.Sesinde hissedilebilen ince bir alayla bende Fawkes dedi,Leanora Sarah Fawkes.Gryffindor dan

Draco Sarah ın ince alayını anlamazlığa vurarak kızı hayranlıkla süzdü ve Sarah a yaklaştı.
-Tanıştığımıza memnun oldum Sarah dedi.Sarah onun uzattığı eli sıkarak
-Bende diyebildi sadece.Çok şaşırmıştı bu duruma.O hep Gryffindor la Slytherin in düşman olduğunu duymuştu.Oysa karşısında ki bu çocuk gelmiş ona onunla tanıştığı için memnun olduğunu söylüyordu.”Neyse”dedi kendi kendine.Sonra Draco yu incelemeye başladı.Gerçekten  yakışıklı diye düşündü.O Draco yu süzerken Draco da hayranlıkla kızı seyrediyordu.Sonra Draco sırıtarak
-Artık okula gidip Hogwarts cüppeni giysen iyi olur.Herhalde diğer öğrencilere böyle görünmek istemezsin.

SaRah onun bu sözleri üzerine kendi kıyafetine baktı.Draco haklıydı.Sarah ın üzerinde ipekten ip askılı bir gecelik ve bu geceliğin üzerinde yine ipekten bir sabahlık vardı.Sarah bunun üzerine Draco ya döndü ve
-Sanırım haklısın.Hadi şatoya dönelim dedi.Malfoy yeniden sırıtırken
-Memnuniyetle dedi ve beraber Şatoya doğru ilerlediler.

Arkadaşlar iyi ya da kötü yorum yapın...

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Şubat 14, 2008, 19:14:54 »

oooo ben bu bölümü çok sevdim miss-potter Âşık [bu arada adını sorabilir miyim konuşuyoruz ama Terleyen ben zeynep Aww [/spoiler]
bunu beklememiştim yani malfoy severdi de sarah beğenmez gibi düşünmüştüm oysaki Âşık neyse dörtlü olma fikri çok hoşuma gitti. normalde üçlüye birinin eklenmesine gıcık olurum ama. ayrıca yazını uzatmışsın Kahkaha ve inan ilk yazınla şimdiki arasında çok fark oluştu Kahkaha Alkış

Herbirimiz karanlığa ve ışığa, her ikisine de yatkınız. İyiye ya da kötüye. İkisinden birine ya da hepsine. Ve kader, yönümüzü herhangi bir zamanda yürütürken, yaptığımız seçimlerle yönünü değiştirmiş olabilir.
~Heroes
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Şubat 14, 2008, 21:22:40 »

oooo ben bu bölümü çok sevdim miss-potter Âşık [bu arada adını sorabilir miyim konuşuyoruz ama Terleyen ben zeynep Aww [/spoiler]
bunu beklememiştim yani malfoy severdi de sarah beğenmez gibi düşünmüştüm oysaki Âşık neyse dörtlü olma fikri çok hoşuma gitti. normalde üçlüye birinin eklenmesine gıcık olurum ama. ayrıca yazını uzatmışsın Kahkaha ve inan ilk yazınla şimdiki arasında çok fark oluştu Kahkaha Alkış

beğenmene çok sevindim cnm bu arada adım Tuğçe -acep senin ki nedir-malfoy sevmezmi onunla ilgili süper planlarım var,sarah da beğendi tabi ama onu sevmiyor yanlış anlaşılmasın Hede Hödö
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 21:23:23 Gönderen: miss-potter » Logged

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Şubat 15, 2008, 19:16:18 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)
hım malfoy2u da göreceğiz sevindim ama Ben sarah- harry-Malfoy görüyorum sanki Terleyen

Herbirimiz karanlığa ve ışığa, her ikisine de yatkınız. İyiye ya da kötüye. İkisinden birine ya da hepsine. Ve kader, yönümüzü herhangi bir zamanda yürütürken, yaptığımız seçimlerle yönünü değiştirmiş olabilir.
~Heroes
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Şubat 15, 2008, 19:50:18 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)
hım malfoy2u da göreceğiz sevindim ama Ben sarah- harry-Malfoy görüyorum sanki Terleyen

sonuçta öyle olacak ama araya farklı şeyler girecek-çok mu tüyo verdim bana mı öyle geliyor-neyse tabi ben kör bi insanım senin ilk msj ndA adını yazdığını görmemişim çok sorry Hede Hödö

arkadaşlar yorum lütfen yorummmmmm

masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Şubat 22, 2008, 23:03:52 »

ben yeni bölümü çok sevdim canım güzel olmuş devamı ne zaman gelir Alkış

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Şubat 23, 2008, 03:26:13 »

ben yeni bölümü çok sevdim canım güzel olmuş devamı ne zaman gelir Alkış

yorumun için teşekkür ederim cnm yeni bölüm kağıtlar üzerinde hazır fakat ancak yarın bilgisayara geçirip atabilirim yeni bölümü

josephine
anlayan...anlaşılamayan...anlatılamayan...
Krema

towér ovér mé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #54 : Şubat 23, 2008, 15:05:50 »

hmmm muhhteşemm olmuşş(bu arada sürekli miss-potter diorm sana ama adınla hitab etsem sorun olurmu Ne? bn özge bu arada)

dumbledor'un kızı güzel bi fikir(daha şimdi okuduum için anca yorum yapıorm kusura bakma)aralarında bi ilişki olcakmıki harry ile acep Ne? malfoy dallaması yine daldı ortama (eksik olmsın Hede Hödö)ama kurgu açısından güzel bi fikir başarılarının dewamını diliorm sewgili tuğçe yazmaya dewam et bn sana yorum yaparım Sırıtan istediin yorum olsunnnn Aww
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Şubat 23, 2008, 15:41:25 »

hmmm muhhteşemm olmuşş(bu arada sürekli miss-potter diorm sana ama adınla hitab etsem sorun olurmu Ne? bn özge bu arada)

dumbledor'un kızı güzel bi fikir(daha şimdi okuduum için anca yorum yapıorm kusura bakma)aralarında bi ilişki olcakmıki harry ile acep Ne? malfoy dallaması yine daldı ortama (eksik olmsın Hede Hödö)ama kurgu açısından güzel bi fikir başarılarının dewamını diliorm sewgili tuğçe yazmaya dewam et bn sana yorum yaparım Sırıtan istediin yorum olsunnnn Aww

yorumun için teşekkür ederim özgecim ve ne demek tabikide bana adımla hitap edebilirsin ki zaten bu da beni çok mutlu eder Kahkaha

ya işte malfoy gene atladı ortaya ama naparsın hikayeye tat katıyor Hede Hödö

harry-sarah arasında bişi olur mu sorusuna gelince bunu kim bilebilir Göz Kırpan zaman gösterecek-elbette ben biliyorum ama okuyarak görmeniz daha sağlıklı olur Kahkaha-

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Şubat 23, 2008, 16:52:48 »

Birazcık geç geldi ama kusurı-uma bakmayın.Bu bölümde kitaba paralel çok şey görebilirsiniz çünkü bir geçiş bölümü olarak tasarlanmıştır kendisi.Haberiniz olsun dedim.Neyse beğenmeniz dileğiyle...iyi okumalar

8.Bölüm-Karanlık Sanatlara Karşı Savunma

Harry,Ron,Hermiıone ve Sarah kahvaltılarını yaparken,Sarah bu sabah olanları düşünüyordu."Draco" diye düşündü kendi kendine.Bir Slytherine göre bir Gryffindorluya çok nazik davranmıştı.O aklından bunları geçirirken Hermione nin sesiyle kendine geldi.Hermione,
-Bu sabah Profesör Mcgonagall ders programlarını dağıttı.Bu senenin ilk dersi K.S.K.S dedi.Bu söz üzerine Harry,
-Acaba yeni gelen şu Profesör nasıl biri?diye sordu.Kendisi yeni profesörün birazcık-hatta epey-yaşlı kurbağalara benzediğini düşünüyordu.Onun sorusunu Sarah gönülsüz bir ifadeyle yanıtladı.

-Dünkü konuştuklarına bakılırsa bu sene Hogwartsın başına bela olabilecekmiş gibi duruyor.Hem duyduğuma göre Profesör Dumbledore-burada bir müddet duraklamış hepsinin gözünün içine bakmıştı-yeni bir profesör bulamadığı için bu kadın Bakanlık tarafından Hogwartsa atanmış.Amacı ise çok belli.Hogwartsı denetlemek.Yüzü biraz sinirli gözüküyordu fakat Harry,Ron ve Hermione nin şok olmuş ifadelerini görünce yüzü yumuşadı,ışıltılı bir biçimde gülümsedi ve

-Merak etmeyin dedi fısıltılı bir sesle.O yaşlı kurbağa ne Hogwartsı ne de bizleri denetleyebilir.Babam buna izin vermez. Neyse ,dedi sesi fısıltılı halinden çıkmış yumuşak bir ton kazanmıştı. Hadi ilk derse geç kalıpta yeni profesörün binadan puan silmesine neden olmayalım,diyerek ayağa kalktı.Harry,Ron ve Hermione az önce duyduklarının şokuyla Sarah ın söylediklerini onaylar mırıltılar çıkardılar ve hep birlikte K.S.K.S sınıfının yolunu tuttular.

Az sonra K.S.K.S sınıfının önündeydiler.Kalabalık bir grup Gryffindor öğrencisiyle beraber sınıfın kapılarının açılmasını beklediler.Bir süre sonra sınıfın kapıları ardına kadar açılmıştı.Sınıf hiç penceresi olmayan,büyük bir yerdi.Her yerde kitaplıklar ve sıralar vardı ve bunların fazlalığından dolayı hiç düello yapılacak boşluk kalmamıştı.Herkes yerlerine yerleşirken-Harry ve Ron Hermione ile de Sarah oturuyordu-ince ve sahte bir öksürük duyuldu.Profesör Umbridge öğretmen masasının önünde duruyor sahte bir tebessümle sınıfı süzüyordu.İncecik sesiyle,

-Günaydın sınıf,dedi.Bu söz üzerine sınıftan  birkaç tan “Günaydın”mırıltısı dışında pek ses çıkmamıştı.Umbridge aynı sahte tebessümle sınıfı süzerek yeniden konuşmaya başladı,
-Bundan sonra ben size günaydın dediğimde sizde bana “Günaydın Profesör Umbridge” diyeceksiniz dedi ve bu sözlerinin ardından yeniden “Günaydın sınıf dedi.

Bu sefer sınıfın hepsi sıkıntılı bir ses tonuyla “Günaydın Profesör Umbridge”dedi.Umbridge sınıfı gözleriyle tarayarak kurbağa misali gözlerini herkesin üzerine dikti ve
-Bundan sonra K.S.K.S derslerini beraber işleyeceğiz.Şimdi kitaplarınızın 10.sayfasını açın ve “İmperius Laneti”bölümünü okuyun,dedi ve kısa adımlarıyla öğretmenler masasına giderek oraya oturdu.

Bir süre boyunca herkes kitaplarını okurken Hermione nin yükselen eli göze çarptı.Umbridge sahte gülümsemesini yeniden takınarak Hermione nin yanına gitti ve
-Bir sorun mu var Miss?dedi.Hermione,
-Hermione Granger dedi.Umbridge yeniden gülümseyerek,
-Evet Miss Granger bir sorunuz mu var?Hermione,
-Evet,dedi.Bu kitapta hiç uygulama yok.Umbridge hala o sahte ve insanı sinir eden gülümsemeyle,
-Uygulama mı diye sordu.Şaşırmış görünüyordu.
-Orada ihtiyacınız olan bütün teorik bilgiler yer alıyor. Hem bu bilgileri uygulamalı olarak bilmeniz ne işinize yarayacak Miss Granger dedi.Sınıfımda bir saldırıya uğrayacağınızdan mı korkuyorsunuz yoksa?

Hermione sinirinden kıpkırmızı kesilmişti.Şimdi bütün sınıfın gözleri bu ikilinin üzerindeydi.Arkadan  gelen yumuşak bir ses herkesin gözlerini kendi üzerine çekti.
-Profesör Umbridge dedi Sarah aynı yumuşak tonla.Acaba biz bu büyüleri uygulamazsak öğrenmemizin ne anlamı kalır?Umbrige bu soruyla afallamış görünüyordu.Umbridge nin yüzü bir anda oluşan bir sinir dalgasıyla gerildi fakat 1 saniye sonra bu sinirin yerini sahte bir tebessüm almıştı bile.İncecik ve sakin tutmaya çalıştığı titreyen sesiyle,

-Kitapta işinize lazım olacak bütün bilgiler teorik olarak var.Eğer bir büyüyü teorik olarak iyice bilirseniz o büyüyü rahatlıkla uygulayabilirsiniz Miss-?dedi.Fakat Sarah Umbridge nin aksine gerçekten sakin ve yumuşak olan ses tonuyla,

-Leonara Sarah Fawkes dedi.Bu sözleri söylerken eğlenir gibi bir ifadeyle Umbridegenin gözlerinin içine bakıyordu.Umbridge sesi gerçekten sinirden titreyerek;

-Evet Miss Fawkes dedi.Söylediğim gibi kimse size benim sınıfımdayken bir şey yapamaz..O bunu der demez Harry söze atıldı.Harry,

-Belki sizin dersinizde bir şey olmaz   Profesör fakat ya dışardaki dünya?dedi.Profesör Umbridge nin yüzü sinirden kasılmıştı.
-Bir daha kimse dersimde elini kaldırmadan konuşmasın dedi.Ayrıca dış dünya da hiçbir şey yok Mr.Potter.Sizin saçma sapan teorilerinizi biliyorum ve bütün bunlar bir yalan dedi yalan kelimesini vurgulayarak.

Harry nin sabrı taşmıştı.
-Yalan öyle mi diye bağırdı.Peki söylesenize Cedric Diggory de bir yalan yüzünden mi öldü?Umbridge patlar gibi bir ses tonuyla bağırdı.
-Hepsi bir kaza Mr.Potter.Sadece trajik bir kaza.Umbridgenin bağırmasına  karşılık Harry de ses tonunu yükseltmişti.
-Kaza öyle mi?Kendiniz kandırıyorsunuz dedi böğürerek.O geri döndü,Voldemort geri döndü.Harry bu kelimeyi ağzına alır almaz  sınıftan hızlı bir uğultu geçti.Harry,Ron,Hermione ve Sarah dışındaki herkes titremişti.Umbridge ise Harry e şok,sinir ve korku karışımıyla bakıyordu.Umbridge sesi titreyerek konuştu,
-Gryffindordan 20 puan ve cezalısınız Mr.Potter dedi.Bu akşam benim odamda saat 8 de.Ayrıca kimsenin geri döndüğü falanda yok.Şimdi kimse ağzını açmasın ve kitabının ilk bölümünü okusun ve ödev olarak 1 parşömen uzunluğunda özetini çıkarsın diyerek yerine oturdu.

Ders bitip herkes dışarı çıktığında Harry,Ron,Hermione Ve Sarah ortak salona ilerlerken hala Umbridgeye küfrediyorlardı.

yorum lütfen...
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2008, 16:54:02 Gönderen: miss-potter » Logged

josephine
anlayan...anlaşılamayan...anlatılamayan...
Krema

towér ovér mé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Şubat 24, 2008, 20:01:06 »

eet biraz fazla paralel gitmiş olaylar ama dediin gibi pek olay yok yani geçiş bölümü olduu belli ama ilerki bölümlerde olaylar umarım biraz daha sıradışı olur hani böyle ne biliim işte tema aynı olurda kurgu olay farklıdır öyle bişi işte Hede Hödö ay saçma oldu galiba ama güzel olmuş yine beendim hemde çokk Sırıtan dewamını büyyüüüüüüüükk kossskocamannn bi heyecanla bekliormmm Alkış
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : Şubat 25, 2008, 04:09:39 »

eet biraz fazla paralel gitmiş olaylar ama dediin gibi pek olay yok yani geçiş bölümü olduu belli ama ilerki bölümlerde olaylar umarım biraz daha sıradışı olur hani böyle ne biliim işte tema aynı olurda kurgu olay farklıdır öyle bişi işte Hede Hödö ay saçma oldu galiba ama güzel olmuş yine beendim hemde çokk Sırıtan dewamını büyyüüüüüüüükk kossskocamannn bi heyecanla bekliormmm Alkış

beğenmene sevindim cnm aksiyon istemişsin biraz merka etme ilerde çok güzel aksiyon-tam aksiyon demeyelimde çok sıradışı olaylar-göreceksiniz tabi yorum sayısı benim istediğim seviyeye ulaşınca-yani 2-3 yorum sonra-

masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #59 : Şubat 27, 2008, 20:22:42 »

ellerine sağlık,ben beğendim çok güzel olmuş ama dediğin gibi geçiş bölümü daha aksiyonlu bölümleri dööört gözle bekliyorum umarım kısa sürede gelir Gülümseyen

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 24   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: