Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 19:24:14  

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-Duyuru  (Okunma Sayısı 10530 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
didemerve
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #180 : Nisan 02, 2008, 23:11:50 »

güzel olmuş eline sağlık Alkış

ilk ficim
Harry Potter ve Gizemli Yüzük

yorumlarınızı bekliyoum Gülümseyen
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-Duyuru
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 19:24:14 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #181 : Nisan 02, 2008, 23:54:22 »

güzel olmuş eline sağlık Alkış

beğenmene sevindim cnm

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
drakula92
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #182 : Nisan 06, 2008, 14:23:33 »

çok güzel olmuş devamını bekliyoruz
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #183 : Nisan 06, 2008, 15:54:20 »

tuğçe'm nerde kaldın cnm yaa çadlıcam merakdan

Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız.
Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız Kahkaha
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #184 : Nisan 07, 2008, 15:57:22 »

çok güzel olmuş devamını bekliyoruz

beğenmene sevindim canım Gülümseyen

tuğçe'm nerde kaldın cnm yaa çadlıcam merakdan

canım bu cumartesi bilgisayarım çöktü onun için yeni bölüm gitti yeniden yazmam biraz uzun sürecek bir de yeni bir microsoft sürümü yüklettik bilgisayara bazen sorun oluyor benim için ondan dolayı yeni bölüm anca haftasonuna gelir.Bu gecikmeden dolayı hepinizden özür diliyorum.

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #185 : Nisan 07, 2008, 20:43:33 »

Ay çok geçmiş olsun canım ya Ortada msn yoluyla geçen yeni bir virus dolanıyor Birkaç ay önce ben de kurbanı olmuştum Neyse umarım şimdi bilgisayarın iyidir Gülümseyen

Savaş bittikten sonra Harry'e ne oldu? Harry Potter ve Kayıp Anahtar
Sizce Karanlık Lord da hiç aşık olmuş muydu?Kayıp Zaman (Voldemort&Hermione)
Nehrin Karşısı(Dramonie)
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #186 : Nisan 07, 2008, 20:54:12 »

Ay çok geçmiş olsun canım ya Ortada msn yoluyla geçen yeni bir virus dolanıyor Birkaç ay önce ben de kurbanı olmuştum Neyse umarım şimdi bilgisayarın iyidir Gülümseyen

Çok sağol canım.Evet şuan Çiko m(bilgisayarım) iyi durumda.Ablam sağolsun bir arkadaşının msn ninden gelen virüsü kabul etmiş.Virüs Windows dosyalarını tek tek silmiş.Sonuç çöken bir Çiko.Neyse şuan iyi ama benim o uzuuun yazdığım bölüm güme gitti.Şuan moralim bozuk çünkü o güme giden bölüm çok içime sinmişti ve başka hiçbir yerde bir kopyası yok.(Normalde ben önce kağıda yazarım sonra bilgisayara geçerimde)Neyse sanırım bu haftasonu bir bölüm gelir.Umarım...

josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #187 : Nisan 13, 2008, 05:32:23 »

tuğçecimm geçmiş olsunnn çiko'ya çok üzüldümm bnde diodum nerde bizim yeni bölüm ay bak moralim bozuldu şimdi umarım çiko'n şimdi iidir

sıkma güzelim sen tatlı canını içine sinen bi şey yazmak zordur bilirim o yüzden hiç merak etme sen beklemek zor deil(allahım bunu ben mi diorum Hede Hödö heyhat arkadaşlık tüüüm duyguların önüne geçio)

Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız.
Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız Kahkaha
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #188 : Nisan 13, 2008, 18:26:32 »

tuğçecimm geçmiş olsunnn çiko'ya çok üzüldümm bnde diodum nerde bizim yeni bölüm ay bak moralim bozuldu şimdi umarım çiko'n şimdi iidir

sıkma güzelim sen tatlı canını içine sinen bi şey yazmak zordur bilirim o yüzden hiç merak etme sen beklemek zor deil(allahım bunu ben mi diorum Hede Hödö heyhat arkadaşlık tüüüm duyguların önüne geçio)

çiko iyi cnm ama benim yeni bölm gitti ne fayda...yeni bölümü yazmaya başladım şuan yarısındayım ama ne zaman  bilgisayara atarım bilmiyorum.Gecikme için çok ama çok özür diliyorum sizi bu kadar bekletmeyi inan istemezdim.Bu arada son cümlene çok sevindim ne mutluyumki sizin gibi arkadaşlarım oldu Gülümseyen

Yeni bölüme geçersek sizi o kadar beklettim biraz spoi vermemin bi sakıncası olmaz herhalde efenim yeni bölümde Quidditch olacak güzel ve eğlenceli bi maç olduğuna inanıyorum bakalım siz ne diyeceksiniz.Bu arada yeni bölümde sadece quidditch de yok olay olacak biraz ama ne olacağı yeni bölümde sizlerlee Sırıtan

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #189 : Nisan 28, 2008, 12:55:39 »

vaaaauuv ben napmışım böyle yaaaa 29 gündür yeni böüm koymamışımmm Acayip yeni bölümü yazdım fakat bu kadar uzun süreyi telafi edecek bi bölüm olmadı sankii.Neyse haber veriyim diye yazıyorum bu mesajı eğer bi aksilik olmazsa yeni bölüm bu akşam gelecek.Ama uyarıyorum öyle uzun bi bölüm diil kısacık bişi

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #190 : Nisan 28, 2008, 17:14:55 »

Arkadaşlar biliyorum.Sizi çok uzun bir süre beklettim.Bu kadar uzun arayı kendimden beklemezdim çünkü ben ki severek okuduğum hikaye yazarlarını yeni bölüm ne zaman diyerek delirten bir insanım.Ama kendi hikayemde verdiğim araya bakılırsa buna hiç hakkım yokmuş.Bu yüzden hepinizden özür diliyor ve kısacık bir bölüm olsa da bu bölümü hikayenin başından beri beni destekleyen herkese ithaf ediyorum...Beğenmeniz dileğiyle...

Bölüm-17:Quidditch

Hogwarts Şatosu sabahın ilk ışıklarında önemli bir güne uyanıyordu.O gün dönemin ilk Quidditch maçı oynanacaktı. Sabah uyanıp kahvaltısını edenler hemen Quidditch sahasına gidip kendilerine yer buluyorlardı. Sabah Gryffindor Quidditch takımı büyük salona indiğinde büyük bir alkış ve ıslık tufanı koptu. Herkes heyecanlıydı. Maç saati geldiğinde Hastane Kanadında olan 1-2 öğrenci dışında herkes tribünlerde yerlerini almışlardı. Hermione de Sarah,Harry ve Ron a başarılar dileyerek tribünlerde kendine yer bulmaya gitti.

Gryffindor soyunma odasında Angelina takımına umut verici sözler söylerken sesi heyecandan titriyordu. Ne de olsa takım  kaptanlığında ilk maçına çıkıyordu bugün. En sonunda bütün talimatlar verildi,espriler yapıldı ve Gryffindor Quidditch takımı Angelina nın önderliğinde sahaya çıktı.

İki takım sahaya çıktığında tribünler tezahürat sesleriyle inliyordu. Madam Hooch un işaretiyle Angelina ve Hufflepuff takım kaptanı Charlie Moren el sıkıştılar. Bunun ardından duyulan düdük sesi ile birlikte iki takım oyuncuları aynı anda yeri tekmeledi. Oyuncular havada süzülürken sihirli megafondan son derece tanıdık bir ses yükseldi. Lee Jordan her zaman ki gibi maç anlatıcısıydı. Büyük bir heyecanla ve tribünleri kahkahadan geçirecek anlatım tarzıyla iki takım oyuncularını tanıtmaya başlamıştı.

-Maç başlamak üzere. Gryffindor takımının 2 ateşoku olmasına rağmen Hufflepuff ın en iyi süpürgesi Kuyrukluyıldız. Gryffindor takım kaptanı tutucu Oliver ile kovalayıcı Alicia nın mezun olmasının ardından Gryffindor takım kaptanlığına esmer güzeli Angelina getirildi. Aaa...tamam profesör...

Lee nin bu sözleri tribünlerde gülüşmelere neden olmuştu.

-Alicia nın yerine de veela olduğunu düşündüğüm hatta veelaları kıskandıracak güzelliğe sahip olan Sarah geçti. Çok güzel bir kız olmasının yanı sıra çok da iyi uçuyor. Profesör sadece şaka yapmıştımmm...

-Şimdi 2 takımın oyuncuları taraftarlarını selamlıyor. Hufflepuff takımı  Moren,Semender,Elisa,Mona,Brown,Chamber veee Smith...Gryffindor takımı ise Weasley,Johnson,Bell,Fawkes,Weasley,Weasley veeee Potter...Madam Hooch düdüğünü çaldı ve maç başladı...

-İlk Quaffle ı Sarah yakaladı.Şimdi hızla Hufflepuff tutucusu Moren in üzerine ilerliyor. Bir bludgerdan sıyrıldı,bir ötekinden de...Merlin aşkına eğer farklı bir meslek düşünmüyorsa bu kız harika bir Kovalayıcı olur. Sarah dosdoğru Moren in üzerine gidiyor. Çarpışacaklar...Hayır Sarah durmuyor, Moren çemberleri bırakıyor. Gerçek Gryffindor cesareti diye buna derim ben...Sarah Quaffle ı atıyor ve Quaffle zaten boş olan orta çemberden geçiyor ve Gryffindor 10-0 önde...

Bu sayı üzerine muhteşem bir alkış tufanı kopmuştu tribünlerde. Hufflepuff ın 1-2 başarısız sayı girişiminin ardından Angelina 1 sayı yapmıştı. Ardından Weasley ikizlerinden birinin marifetiyle elindeki Quaffle ı düşüren Hufflepuff oyuncusu Elisa kenara savrulurken Sarah havada serbest biçimde düşmekte olan Quaffle ı yakaladı ve hızla çemberlere doğru ilerlemeye başladı.

-Sarah üzerine gelen 1 bludgerdan sıyrıldı.Şimdi tutucuyla karşı karşıya.Quaffle ı muhteşem bir şekilde attı.Quaffle havada harika bir kavis çizerek Moren in beklediğiin tersine sol çemberden içeri giriyor.Gryffindor 30-0 önde.
...

-Şu an Gryffindor 70-0 önde.Gryffindor un 3 sayısı Sarah dan gelirken Angelina ve Katie de ikişer sayı yaptılar.O da ne Sarah ın üzerine bir bludger geliyor.Ahh...Hayır insan bludgerlardan Fred yok George ya da Fred,,,uffff...ikisinden biri işte bludger ı uzaklaştırdı.Fakat Hufflepuff vurucusunun gönderdiği diğer bludger Fred in eline çarptı ve bu çarpmayla Fred in sopası aşağıya doğru düşüyor.Sarah sopaya doğru hızlı bir iniş yaptı.Yere çakılacak...Hayır Sarah elinde Fredin sopasıyla hızla yükselerek kendine doğru gelen bludger a doğru ilerliyor.Nişan aldı ve Sarah bludger ı son derece dikkatsiz bir halde olan Hufflepuff arayıcısı Smith e gönderdi...Merlin aşkına Smith yere çakıldı.

Bu olayla maça kısa bir süre ara verilmişti.Bu arada Hufflepuff oyuncuları yerde arkadaşlarının durumunu kontrol ederken Gryffindor oyuncuları havada atışından ötürü Sarah ı tebrik etmekle meşguldü.

Çok heyecanlı bir maçtı ve dostça bir rekabet içinde ilerliyordu.Gryffindor 190-40 öndeydi.Artık herşey Snitch in görünmesine bağlıydı.Snitch maç başında serbest bırakıldıktan sonra bir daha hiç görülmemişti.

Harry dikkatini Snitch i bulmaya yönlendirmişken sağ kulağının kenarından bir şeyin hızla geçtiğini farketti.Bu Harry ile alay edercesine hareket eden snitch den başka bir şey değildi. Harry hızla Snitch in peşine takıldı. Onun bu hareketliliği sahada ki herkes tarafından farkedilmişti.Hufflepuff arayıcısı Harry ile arasında ki farkı kapatmaya çalışıyordu.Fakat Harry snitch e daha yakındı ve bir kuyrukluyıldız yerine bir ateşoku kullanıyordu.

Bundan saniyeler sonra Snitch Harry nin sağ avucunun içinde çaresizce çırpınırken Madam Hooch un maçı bitiren düdüğünün sesi tribünlerden yükselen alkış ve ıslık sesleri içinde boğulup gitmişti.Lee Jordan maç bitişinin heyecanı içinde maçın bitişini anlatıyordu.

-Harry Snitch i yakalıyor ve Gryffindor Hufflepuff ı 340-40 yeniyor...

Maç bitiminde Gryffindor takımı havada topluca kucaklaşırken Hufflepuff takımı süpürgelerini omuzlarına atmış buruk bir şekilde soyunma odalarına gidiyorlardı...

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #191 : Nisan 28, 2008, 17:16:48 »

Canım sen hiç sorun etme bölüm yollayamadım falan diye Bak bana arayı hiç bu kadar açmışmıydım Üstelik bakıyorum da haftalarca yeni bölüm yollamayanlar var Beklesinler napalım Dersler ödevler projeler üstelik diğer uğraşılan şeylerde cabası  Kararsız

Nehrin Karşısı(Dramonie)
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #192 : Nisan 28, 2008, 17:25:53 »

Eline sağlık canım Kısa da olsa hoş bir bölümdü Ellerine sağlık Gülümseyen

Ben pek kısa yorum yazmayı sevmem bilirsiniz Ancak bu bölümde tartışacak pek konu göremedim Çok iyi uçabilen bir oyuncu dikkatleri üzerine çekti Gülümseyen Herkes etkilendi Gülümseyen

Alıntı
Oliver ile kovalayıcı Alicia nın mezun olmasının ardından Gryffindor takım kaptanlığına esmer güzeli Angelina getirildi. Aaa...tamam profesör...

Of bu çocuğun konuşmasına bitiyorum Tanışmayı çok isterdim doğrusu Ancak önceliğim elbette Fred ve George olurdu Gülümseyen

Alıntı
Alicia nın yerine de veela olduğunu düşündüğüm hatta veelaları kıskandıracak güzelliğe sahip olan Sarah geçti. Çok güzel bir kız olmasının yanı sıra çok da iyi uçuyor. Profesör sadece şaka yapmıştımmm...

O sırada Mcgonagall'ın yüz ifadesini görmek isterdim doğrusu Her zaman onun gibi öğretmenlerim olsa da çok iyi anlaşabilecek insanlar olduğunu düşünüyorum Gülümseyen İnsan tanıdıkça sevebiliyor

Canım yazımın giderek çok daha iyiyye gidiyor Daha da iyi olacağından eminim Gülümseyen 

Nehrin Karşısı(Dramonie)
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #193 : Nisan 28, 2008, 17:30:13 »

Eline sağlık canım Kısa da olsa hoş bir bölümdü Ellerine sağlık Gülümseyen

Ben pek kısa yorum yazmayı sevmem bilirsiniz Ancak bu bölümde tartışacak pek konu göremedim Çok iyi uçabilen bir oyuncu dikkatleri üzerine çekti Gülümseyen Herkes etkilendi Gülümseyen

Alıntı
Oliver ile kovalayıcı Alicia nın mezun olmasının ardından Gryffindor takım kaptanlığına esmer güzeli Angelina getirildi. Aaa...tamam profesör...

Of bu çocuğun konuşmasına bitiyorum Tanışmayı çok isterdim doğrusu Ancak önceliğim elbette Fred ve George olurdu Gülümseyen

Alıntı
Alicia nın yerine de veela olduğunu düşündüğüm hatta veelaları kıskandıracak güzelliğe sahip olan Sarah geçti. Çok güzel bir kız olmasının yanı sıra çok da iyi uçuyor. Profesör sadece şaka yapmıştımmm...

O sırada Mcgonagall'ın yüz ifadesini görmek isterdim doğrusu Her zaman onun gibi öğretmenlerim olsa da çok iyi anlaşabilecek insanlar olduğunu düşünüyorum Gülümseyen İnsan tanıdıkça sevebiliyor

Canım yazımın giderek çok daha iyiyye gidiyor Daha da iyi olacağından eminim Gülümseyen 

Beğenmene çok sevndim cnm.Evet bende  :)Lee ile tanışmayı çok isterdim ama gerçektende Fred ve George biraz daha öncelikli

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #194 : Mayıs 24, 2008, 19:41:57 »

Merhabalar...uzun süre önce büyük heyecanlarla başladığım bu hikayeye karşı içimde hala büyük bir heyecan var fakat yazma gibi bir isteğim yok.Yorum azlığı,emeğe saygısızlık gibi sebeplerle hikayemi burada bitiriyorum.Hala bu hikaye ile ilgili hayallerim var ama bu hayalleri yazmam gibi bir durum olacağını sanmıyorum.Bugüne kadar hikayemi okuyup yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle
                                                                                        miss-potter

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: