|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #255 : Temmuz 01, 2008, 01:10:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #256 : Temmuz 01, 2008, 01:26:23 » |
|
Heyyy, yeni bölüm!  Öncelikle resim koyman hoş olmuş ve resimdeki Sarah da pek güzel  Sonra, renklendirme yapmışsın ki bu da çok güzel olmuş bence  Ancak sarı ve pembe rengin gözü yorduğunu söylemeliyim  Hele pembe Harry sanırım hep aynı hatayı yapacak, bir gün hızlı davransa  Sarah Draco'nun teklifini kabul etti ama ona karşı hissettiklerinin pek Harry'e karşı hissettiklerine benzediğini sanmıyorum  Ben belki öyle olmasını isterdim  Ama bekleyip göreceğiz  Harry aşırı sinirlenmez umarım diyeceğim fakat....  Bu arada ikalabalığın fısıltısı çok güzeldi  Gryffindor'un Asi prensesi ve Slytherin'in kralı. Çok uyumlu olmuş  Eline sağlık Tuğçe'cim  2o. bölümü de sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #257 : Temmuz 01, 2008, 01:56:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #258 : Temmuz 05, 2008, 10:03:32 » |
|
Herkese merhaba.Arkadaşlar bir süredir nete çok sık giremiyorum ve bu bir süre daha devam edecek  .Yeni bölüm biraz geç gelebilir haber vereyim dedim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BlacK
Süt
DarK AngeL
|
 |
« Yanıtla #259 : Temmuz 07, 2008, 13:09:31 » |
|
ben yeni okumaya başladım şimdilikiyi gidiyo emeğine sağlık bitirince yorumlarım da devam edicek
|
|
|
|
|
|
...duydum Da benİ unuT demişsiN bi DüşüN bakalıM HatırlanmayA değermisinN..?
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #260 : Temmuz 07, 2008, 13:22:33 » |
|
ben yeni okumaya başladım şimdilikiyi gidiyo emeğine sağlık bitirince yorumlarım da devam edicek
Yeni bir okuyucu daha...beğenmene çok sevindim canım...yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BlacK
Süt
DarK AngeL
|
 |
« Yanıtla #261 : Temmuz 08, 2008, 00:49:09 » |
|
Genel olarak yorumumu şöyle yapayım: İnsanı kendisine bağlayan, akıcı bir dile sahip ve insanın orada olduğunu hissettiren, oldukça özgün bir hikaye yazmışsın ve devamını da yazıyorsun. Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum ve ellerine, zihnine, emeğine sağlık diyorum  .[/i] duygu ve düşüncelerimi arkadaş tümüyle dile getirmiş tamamiyle katılıyorum çok güzel yazıyosun okurken heycanlanmamak elde değil ben sarah-draco değilde Sarah - By_Black diyorum başka bişey demiyorum  son olarak sarah için kısa bi mesaj : ...Umuda kurşun işlemez be gülüm...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 00:52:40 Gönderen: By_BlacK »
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #262 : Temmuz 08, 2008, 12:05:32 » |
|
Genel olarak yorumumu şöyle yapayım: İnsanı kendisine bağlayan, akıcı bir dile sahip ve insanın orada olduğunu hissettiren, oldukça özgün bir hikaye yazmışsın ve devamını da yazıyorsun. Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum ve ellerine, zihnine, emeğine sağlık diyorum  .[/i] duygu ve düşüncelerimi arkadaş tümüyle dile getirmiş tamamiyle katılıyorum çok güzel yazıyosun okurken heycanlanmamak elde değil ben sarah-draco değilde Sarah - By_Black diyorum başka bişey demiyorum  son olarak sarah için kısa bi mesaj : ...Umuda kurşun işlemez be gülüm... Ahaha Sarah-By Black istiyorsun demek  düşünmem lazım ama olcak gibi görünmüyor  Beğenmene çok sevindim canım.Heyecanladırıp merakta bırakabiliyorsam ne mutlu bana  Bu mesajı da sarah a iletirim ben merak etme sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BlacK
Süt
DarK AngeL
|
 |
« Yanıtla #263 : Temmuz 11, 2008, 14:45:17 » |
|
sen gel bide bana sor meraktayken ne durumdayım off Olcak gibi göremesen de benim gönlümde oldu  valla o mesajı iletip bi de aramızı yapsan allaaah senden iyisi yok on numarasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #264 : Temmuz 13, 2008, 09:00:14 » |
|
Hikayen 1 hafta boyunca sabitlenmiştir tebrikler.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #266 : Temmuz 13, 2008, 09:37:40 » |
|
Tebrik ederim Tuğçe'cim  Eh yeni bölüm yayınlar mısın şimdi?
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|