Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 03, 2008, 04:45:39  

Sayfa: 1 ... 9 10 11 [12] 13 14 15 ... 24   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-22.Bölüm:Maç ve kavga  (Okunma Sayısı 12336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #165 : Mart 24, 2008, 19:34:42 »

hikayenin tamamını okudum cnm  Sırıtan
nasıl daha önce görmedim hiç bilmiyom walla  Terleyen  Terleyen
kusura bakma cnm  Terleyen
bundan sonra takipçisiyim  Sırıtan  Sırıtan
sarah' da çok tatlıymış  Gülümseyen sevdim ben bu kızı  Sırıtan
hani bahçede dracoyla karşılaştıya en çok orayı beğendim  Sırıtan dracocuğumun da resmini koycan mı ?  Âşık
istersen harry' i de koy  Kararsız

ee yeni bölüm ne zaman  Ne? Ne? Ne? Ne?

beğenmene sevindim cnm.
Draco nun resmini ileriki bölümlerde koyarım hatta ilerde epey resimli bölümler var merak etmeyinn Gülümseyen

yeni bölüm bu hafta içi aslında yazabilseydim bu gün gelecekti ama yazamadım cumaya kadar gelecek ama merak etmeyinn

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-22.Bölüm:Maç ve kavga
« Eklendi: Aralık 03, 2008, 04:45:39 »

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #166 : Mart 26, 2008, 16:49:46 »

Heyyy! bu bölüm çok tatlı olmuş Tuğçe'cim Kahkaha Evet kitap ile benzerlikleri var ama bu çok normal çünkü D.O'yu inşa ediyorlar (dile kolay Dil Çıkaran ) Neyse Sanırım nazar büyüsünü de yaptılar o kağıda Kahkaha Sarah'ın resmini de gördük bu arada çok hoşmuş Kahkaha Diğerleri ile de ilgili resim olacak mı Gözlerini Deviren Bu arada Cho ve Harry arasında bir şey olacak mı acaba? Bir de Yeni bölüme yakında kavuşacak mıyız yoksa çok mu var Gözlerini Deviren Eline sağlık canım Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #167 : Mart 26, 2008, 18:36:28 »

Heyyy! bu bölüm çok tatlı olmuş Tuğçe'cim Kahkaha Evet kitap ile benzerlikleri var ama bu çok normal çünkü D.O'yu inşa ediyorlar (dile kolay Dil Çıkaran ) Neyse Sanırım nazar büyüsünü de yaptılar o kağıda Kahkaha Sarah'ın resmini de gördük bu arada çok hoşmuş Kahkaha Diğerleri ile de ilgili resim olacak mı Gözlerini Deviren Bu arada Cho ve Harry arasında bir şey olacak mı acaba? Bir de Yeni bölüme yakında kavuşacak mıyız yoksa çok mu var Gözlerini Deviren Eline sağlık canım Aww

yorumun için çok sağol zeynep abla beğenmene sevindim.
Evet kağıda uğursuzluk büyüsü yaptılar.işlerini garantiye alıyorlar işte. Sırıtan

diğerleri ile ilgili resimleri aslında koyacaktım aynı bölümde ama acelem vardı sadece sarah ı koyabildim aslında normal filmlerde değişen bir karakter yok hepsi aynı

cho ve harry arasında bişi olabilirde olmayabilirde ileride görürsünüz

yeni bölüm en geç cumartesi günü gelir yazdım ama bilgisayara geçirmek zor geliyor şimdi
epey uzun oldu da

su perisi
Luthien Miriel
Krema

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #168 : Mart 27, 2008, 21:18:51 »

Alıntı
yeni bölüm en geç cumartesi günü gelir yazdım ama bilgisayara geçirmek zor geliyor şimdi
epey uzun oldu da

Oh oh Özge çok sevinecek  Sırıtan Tabi ben de Ama keşke ben de hafta sonuna yetiştirebilsem yeni bölümü Neyse elimden geleni yapacağım Gülümseyen

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #169 : Mart 30, 2008, 19:57:43 »

Ben bu bölümü pek beğenmedim ama umarım siz beğenirsiniz.İyi okumalar...

16.Bölüm:Seçmeler

Sabah Gryffindor Ortak Salonunda ki duyuru birçok Quidditch severin yüzünü güldürmüştü.Çünkü o gün öğleden sonra saat 3 te Gryffindor  Quidditch takımı için seçmeler yapılacaktı.Takımda 1 kovalayıcı 1 tane de tutucu eksiği vardı.Takım kaptanı olan Angelina geri kalan oyuncuların çok iyi olduğuna karar vermiş olmalıydı.Fakat yine de seçmelerde takımın geri kalan üyelerinin hazır olması gerektiği duyuru da yazıyordu.Harry yeniden Quidditch maçlarının başlayacağı düşüncesiyle bütün gün  yüzünde aptal bir gülümsemeyle dolaşmıştı.Takıma katılacakları öğrendiğindeyse yüzünde ki sırıtış yerini büyük bir şok ifadesine bıraktı.Ron tutuculuk için başvuruyorken Ginny ve Sarah da kovalayıcılık için başvuruyordu..Gerçi geçenler de Sarah ın Beuxbatons daki binasının Qidditch takımında arayıcı olduğunu duymuştu hatta onunda bir ateşoku sahibi olduğunu  ama yine de bu olanlar ona çok ilginç geliyordu.İşte öğleden sonra ki K.S.K.S dersinden sonra yeniden ateşokunun üzerinde olacaktı...

Zar zor geçen bir günün ardından yeniden ellerinde süpürgelerle Quidditch sahasındaydılar.Angelina çoktan giyinmiş,seçmeler için başvuranların sırasını ayarlıyordu.Bir süre sonra herkes yerini almıştı.Angelina kovalayıcıları önce seçecekti.Sırayla seçmeler başladı.İlk 10 kişi resmen umutsuz vakaydı.Daha süpürge üzerinde durmasını bile beceremiyorlardı.Zaten kovalayıcılık 12 kişi başvurmuştu.Angelina nın tek umudu kalan 2 kişiden birisinin takıma alınabilecek düzeyde biri olmasını umuyordu.11.kişi olarak Ginny sahaya çıktı.Süpürge üzerinde gayet iyi duruyor,Quaffle ı yakaladığı gibi hızla çemberlere yöneliyordu.Angelina Ginny nin performansını çok beğenmişti.Onaylar bir şekilde ona baktı ve son kişinin gelmesini söyledi.Gerçi ona göre gelecek kişi muhtemelen Ginny den iyi olmayacak,takımda Ginny bulunacaktı ama bu sadece koca bir yanılgıydı...Sıra Sarah daydı.Angelina nın işaretiyle ateşokuna bindi ve sertçe yeri tekmeledi.2 saniye içinde kimse daha ne olup bittiğini anlamadan Sarah havadaydı bile.Angelina Quaffle ı Sarah dan uzağa attığındaysa hızlıca oraya yöneldi ve Quaffle ı kaptığı gibi hızlıca çemberlere yöneldi.Tam o sırada Fred ve George ona 2 bludger göndermişti bile.Bludger lar tam Sarah a çarpıyorken Sarah ateşokunun ucunu hızlıca aşağıya çevirdi.Bludger lar Sarah ın 5 metre yukarısında birbirleriyle çarpışmıştı bile...Fred ve George un bludger ları seçme boyunca her kovalayıcıyı vurmuştu.Hatta bir tanesi Ginny i süpürgesinden düşürüyordu ama Sarah bütün bludger lardan sıyrılmayı başardı.Quidditch sahasında çok hızlı hareket ediyor yakaladığı her Quaffle ı mutlaka çemberlerden geçiriyordu.Seçmenin sonunda Angelina aydınlanmış bir gülümsemeyle Sarah ı takıma aldığını bildirdi..Bu sözleri duyan Ginny ise gözleri dolu bir şekilde orayı terk etti.

Sıra tutucu seçimlerine gelmişti.Tutuculuk için başvuranların çoğu felaketti.Atılan 5 Quaffle ın 1 ini ya anca tutmuşlar ya da hiçbirini tutamamışlardı.Sıra Ron a geldiğindeyse gelen Quaffle ların hepsini başarıyla tutarak takıma alınmıştı.Akşam Harry,Ron ve Hermione ve Sarah mutlu yüzlerle ortak salonlarına gitmişler orada sohbet ediyorlardı.Harry Ron a yönelerek;

-Sen ne zamandır süpürge üzerinde bu kadar iyisin Ron?
-Aslında bu sene.Sarah ın yardımıyla böyle oldum.En başta berbattım.

Hermione ve Harry şok olmuştu.Hermione kekeleyerek
-Sarah ın yardımı mı?Ne zaman?dedi.Sarah gülümsyerek;
-Senenin başında Ron la Quidditch konuşurken birden bana tutucu olmak istediğinde bahsetmişti.Bende ona beraber seçmelere katılmayı önerdim.Ama o kendinden emin değildi.Bende “Zaten ben iyi bir arayıcı olabilirim ama arayıcı Hary.Kovalayıcılıkta nasıl olduğum konusunda da bir fikrim yok.Biz seninle bazı geceler Quidditch çalışıp kendimizi deneyelim.Eğer kötüysek girmeyiz seçmelere.”dedimO da kabul etti.Bazı geceler gizli gizli şatodan ayrılıp Quidditch sahasına antreman yapmaya gidiyorduk.
-İyi ama kimse sizi görmedi mi orada?
-Aslında hayır Haryy.Sarah mükemmel barikat büyüleri yapıyor.Quidditch sahasına bakanlar boş bir yer görüyor.Ama biz barikatın iç tarafında antreman yapıyor oluyoruz.
-Ne yani?Sarah sen şimdi bu çeşit bir barikat büyüsü yapabiliyor musun?
-Evet.
-İyide bu büyüyü F.Y.B.S lerde bile bize gösterilmiyor sen nerden bilebilirsin ki?
-Iııı...ben bunu Beuxbatons da kütüphanedeki bir kitapta gördüm Hermione.
-Hımmm...Hermione buna inanmış gibi göründü.Ama Sarah ın ondan birşeyler sakladığı açıktı.Bu büyünün olduğu kitaplar hiçbir okul kütüphanesinde yoktu.Hermione Sarah ın yalan söyleme nedenini merak etti ama gece boyunca bununla ilgili tek bir kelime bile etmedi.

Harry gece uykusundan gürültülü bir şak sesiyle uyandı.Karanlıkta küçük birinin yatağının ayak ucunda olduğunu gördü.
-Heyy...sen de kimsin?Cikler gibi bir ses;
-Ben Dobby Harry Potter.dedi.Gerçektende Dobby nin kocaman yeşil gözleri tam karşısında parlıyordu.
-Ahhh...Dobby senin burada ne işin var?
-Dobby Hogwarts da çalışmaya başladı efendim.Dobby Hogwartsa gelince Harry Potter ı ziyaret etmeye geldi efendim.Eğer istemezseniz Dobby şimdi gidebilir efendim.
-Yok yok Dobby ondan değil...
-Dobby Harry Potter a her zaman yardımcı olabileceğini söylemeye geldi efendim.
-Ahh...sağol Dobby.Ama benim şuan bir şeye ihtiyacım yok...
-Peki efendim Dobby şimdi gitmeli efendim.Dobby tam gitmek için elini kaldırmışken;
-Tamam Dobby...Dur Dobby bir dakika bekle.
-Buyurun efendim.
-Dobby bana bir konuda yardım edebilir misin acaba?
-Elbette efendim.Dobby Harry Potter a hizmet etmekten şeref duyar.
-Dobby bana Hogwarts da 30 kişinin rahatça düello yapabileceği bir yer söyleyebilir misin?
-Elbette efendim.
-Ne söyleyebilir misin yani?Harry nin gözleri şaşkınlıktan kocaman açılmıştı.
-Elbette efendim.Hogwarts da 7.katta bir gelen giden oda var efendim.Duvarın önünde istediğiniz şeyi düşünerek 3 defa gidip geliyorsunuz ve oda ihtiyaçlarınıza uygun bir yer hazırlıyor size.
-Peki sen nereden biliyorsun orayı?
-Dobby Winky i orada iyileştirdi Harry Potter.
-Winky de mi burada?
-Evet efendim.Ama Winky çok kötü efendim.Çok içki içiyor efendim.
-Peki Dobby beni bu odaya götürebilir misin?
-Elbette efendim.Ne zaman isterseniz.
-Neyse ben sonra giderim Dobby yardımın için sağol.
-Önemli değil efendim.Dobby Harry Potter a hizmet etmekten gurur duyar,dedi ve gürültülü bir şak sesiyle ortadan kayboldu.Harry de önemli bir şeyi halletmenin rahatlığıyla yeniden uykuya daldı.

Sabahleyin 4 binanın Ortak Salonlarında ki yeni kararname bütün öğrencileri huzursuz etmişti.Kararnameye göre bütün kulüp,takım ve örgütler kapatılmıştı ve buna Quidditch takımları da dahildi.Harry,Ron,Hermione ve Sarah ortak salonların da bu kararnameyi konuşuyorlardı.Ron titrek bir sesle;
-Birisi D.O yu ispiyonlamış olmalı.dedi.Bu sözler üzerine Hermione ve Sarah kahkahalarla gülmeye başlamışlardı.Harry kaşlarını çatarak onlara baktı.
-Bu kadar komik olan şeyi bize de anlatabilir misiniz acaba?
-Şeyy..tabi Harry.Aslında bizi kimsenin Umbridge ye söylediğini sanmıyorum.Eğer öyle bir şey olsaydı şimdiye haberimiz oldurdu.
-Öyle mi Hermione?Peki bunun nasıl olacağını söyler misin?
-Ben söyleyeyim Harry.O kağıda bir büyü koyduk.Sen istersen buna uğursuzluk büyüsü de.Eğer o kağıda imza atan biri örgüt fikrini bir yabancıya açıklarsa olacakları görmek isterdim.
-Bu dediklerinizde ciddi değilsiniz değil mi?
-Gayet ciddiyiz Ron.Sarah ın aklına geldi.Muhteşem bir fikir değil mi?

Şimdi dördü birden gülüyordu.O gün Gryffindor Quidditch takımına izin verilmemesi dışında bir olay olmamıştı.O da Dumbledore dan alınan özel izinle halledilmişti.Artık hiçbir sorun kalmamıştı ya da onlar öyle sanıyorlardı....

arkadaşlar gecikmeler için üzgünüm ama bir daha ki bölümü çok bekletmem-umarım-

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #170 : Mart 30, 2008, 20:02:20 »

eee acele gelsede yinede şeker bir bölüm olmuş özelliklede ilk kısmı.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
su perisi
Luthien Miriel
Krema

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #171 : Mart 31, 2008, 01:08:34 »

Canım sen bölümü beğenmemişsin ama bence gerçekten çok güzel olmuş Tamam heyecan fazla yok kitapta geçen bazı kısımlarda var ama şu bir gerçekki kendini yazım konusunda çok geliştirmişsin Bu konuda TEBRİKLER Gülümseyen

İmla kurallarına uyumun beni çok sevindirdi Bundan biraz olsun kendime de pay çıkarabilirim değil mi?  Terleyen
Ayrıca şu seçme kısmını çok iyi anlatmışsın Sarah'ın girdiği pozisyonlar falan çok iyiydi Neyse Ginny dolanmasın ortalıkta bakıyım  Cool

Hmm Ron'la çalışmasında kıskandı mı Hermione nedir  Kahkaha Kıskansın kıskansın bakalım Gülümseyen

Eline sağlık canım Bu ara herkesin en azından kendi adıma konuşursam sınavlar falan çok yoğunum ama seni de zorlamak istemeyiz değil mi Gülümseyen Sen dert etme Biz ne zaman hazır olursa o zaman okuruz Gülümseyen

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #172 : Mart 31, 2008, 06:52:58 »

eee acele gelsede yinede şeker bir bölüm olmuş özelliklede ilk kısmı.

beğenmene sevindim ayşe ablacım

Alıntı
Canım sen bölümü beğenmemişsin ama bence gerçekten çok güzel olmuş Tamam heyecan fazla yok kitapta geçen bazı kısımlarda var ama şu bir gerçekki kendini yazım konusunda çok geliştirmişsin Bu konuda TEBRİKLER 

Sağol Zeliha.Beğenmene çok sevindim.Aslında ben bu bölümde imlada yine sınıfta kalacağımı sanmıştım çünkü 2. defa okuyup düzeltemedim.

Alıntı
Ayrıca şu seçme kısmını çok iyi anlatmışsın Sarah'ın girdiği pozisyonlar falan çok iyiydi Neyse Ginny dolanmasın ortalıkta bakıyım 

bence de bir süre ortalarda dolanmasın sonra bir şeyler olursa sahada lazım olur. Terleyen  Gülümseyen

Alıntı
Hmm Ron'la çalışmasında kıskandı mı Hermione nedir   Kıskansın kıskansın bakalım

Birazcık kıskandı "Neden benim haberim yok"diye ama asıl sorun Sarah ın yaptığı büyüde Terleyen  Sırıtan

Alıntı
Eline sağlık canım Bu ara herkesin en azından kendi adıma konuşursam sınavlar falan çok yoğunum ama seni de zorlamak istemeyiz değil mi  Sen dert etme Biz ne zaman hazır olursa o zaman okuruz 

Beğenmene çok sevindim cnm ama ben sınavlara bakarsam Haziran a kadar sürekli sınavlar var.1.leri bitmeden 2.leri başlıyor.Sadece net sürem biraz kısa o kadar.Yoksa ben sizi çok bekletmem. Sırıtan

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #173 : Mart 31, 2008, 14:12:16 »

acele olmuş ama çok güzel olmuş.Ellerine sağlık yine kalemini konuşturmuşsun Gülümseyen Özellikle seçmeler çok güzeldi Kahkaha

josephine
özgün özgür özgé xD
Krema

édépsiz komédya...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #174 : Mart 31, 2008, 17:38:02 »

tuğçecimmm yeni bölüm gözümüüü gönlümüüü açdı(cidden açdı gönlümü Göz Kırpan )

hafta sonu okuyamadım istanbul dışındaydım da neyseeeeeee gelelim yorumlaraa

gerçekden çok beendim hani demiş ya zeliha hermione kıskandı die harry'de accık  içerledi mi ne Ne? dobby'mm cnm geri geldi bella öldürdüünde ne ağlamışdım ona yaaa Ağlayan (bak aklıma geldi gene gözlerim doldu yaaaa Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan )(böhüüüü) eh be sarah kimse bilmiyo acaip büyü yapabildini bari çakdırma be bacım cık cık Kararsız bizim herm'den kaçar mı sence bide akıllı geçinirsin Alla Alla

neyse cnm ben en iisi burda kesiim yoksa bu sefer dayanamayıp seni soru yağmuruna tutucam çok beğendim bn her ne kdr senin içine sinmesede... yeni bölümlerin içine sinmesi hadda kazınması ve bi daha hiç çıkmaması dileğiyle cnm...

GöZLéRiN Ya VaRDı aKLıMDa
BiZ ÇoKTaN uNuTTuK DüNYa DéDiKLéRiNi
aŞK BiR KaZa DéDiN BiZSé SaĞ KuRTuLDuK
BuGüN SéNiN GüNüN oNu Da MaHVéTTiN
SéNi SoRaNa HéR YaNıM DéRiM
Vé DaHaSıNı Da éKLéRiM
éLLéRiNi uZaT Ki DoKuNSuN
PaRMaKLaRıN BuGüN
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #175 : Mart 31, 2008, 18:42:17 »

Alıntı
acele olmuş ama çok güzel olmuş.Ellerine sağlık yine kalemini konuşturmuşsun  Özellikle seçmeler çok güzeldi

Beğenmene çok sevindim canım.Yorumun için sağol. Gülümseyen

Alıntı
gerçekden çok beendim hani demiş ya zeliha hermione kıskandı die harry'de accık  içerledi mi ne Ne?

Çok dikkatli bir okuyucu olduğunu söylemem gerek canım.Harry birazcık kıskandı doğru.Ron onun en yakın arkadaşı ve ondan habersiz böyle birşey yapması...Hem isteseydi Harry de ona yardım edebilirdi.Yani Harry böyle düşünüyor.Ayrıca Sarahla geceleri yalnız çalışması Sırıtan neyse ya çok tüyo verdim gibi

Alıntı
dobby'mm cnm geri geldi bella öldürdüünde ne ağlamışdım ona yaaa  (bak aklıma geldi gene gözlerim doldu yaaaa      )(böhüüüü)

evet yaaa Dobby öldüğünde bende çok duygulanmıştım.Ben seviyorum Dobby i.Onun için yaşaması daha hayırlı. Gülümseyen

Alıntı
eh be sarah kimse bilmiyo acaip büyü yapabildini bari çakdırma be bacım cık cık  bizim herm'den kaçar mı sence bide akıllı geçinirsin

Dimi ama.Daha dur Sarah istemeden daha neler yapacak?-yaaa çok tüyo veriyorum <.<

Alıntı
neyse cnm ben en iisi burda kesiim yoksa bu sefer dayanamayıp seni soru yağmuruna tutucam çok beğendim bn her ne kdr senin içine sinmesede... yeni bölümlerin içine sinmesi hadda kazınması ve bi daha hiç çıkmaması dileğiyle cnm...

Sağol canım.Beğenmene sevindim.

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #176 : Nisan 01, 2008, 12:37:47 »

Eline sağlık canım Kahkaha ekpress bir bölüm olmuş sanki Dil Çıkaran Ama şirin olmuş Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #177 : Nisan 01, 2008, 18:53:14 »

Eline sağlık canım Kahkaha ekpress bir bölüm olmuş sanki Dil Çıkaran Ama şirin olmuş Aww

teşekkür ederim Zeynep abla evet biraz hızlı bir bölüm oldu geçiş bölümü gibi Sırıtan

Kiraz
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #178 : Nisan 01, 2008, 23:02:20 »

güzel bi bölüm olmuş cnm
biraz kısa ama ne yapalım artık  Ağlayan
bir daha ki bölüme  Terleyen
arkadşlara katılıyorum
ilk bölümlerdeki anlatımından eser kalmamış  Sırıtan
çok daha iyi olmuş bu bölüm
devamını bekliyorum  Gülümseyen

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #179 : Nisan 02, 2008, 07:10:46 »

güzel bi bölüm olmuş cnm
biraz kısa ama ne yapalım artık  Ağlayan
bir daha ki bölüme  Terleyen
arkadşlara katılıyorum
ilk bölümlerdeki anlatımından eser kalmamış  Sırıtan
çok daha iyi olmuş bu bölüm
devamını bekliyorum  Gülümseyen

beğenmene sevindim cnm  devamı hafta sonu gelir gibi ama emin değilim.Bu hafta hergün 1 yazılı var.Aslında şu ana kadar hiçbirine çalışmadım ama artık 1-2 sine çalışayım bari Sırıtan

Sayfa: 1 ... 9 10 11 [12] 13 14 15 ... 24   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: