Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 03, 2008, 04:45:16  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Son l Bölüm 9: Karanlığa Doğru  (Okunma Sayısı 6811 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #150 : Haziran 21, 2008, 23:27:30 »

ben ilk 7 bölümü arka arkaya okudum ve de çok beğendim. Terleyen gerçekten mükemmel yazıyorsun Zeynep abla Sarılan o an okuduklarımın tesiri fazla oluyor. Göz Kırpan harika bir başlangıç olmuş  XDyalnız Draco iyi rolüne pek yakışmamış diye düşündüm en başta  Gözlerini Deviren sonra baktım ki çok uyumlu olmuş.yaşam düzenleri çok güzel. Alkış  ginny in onu yanlarına almama sahnelerinde ginny e hak verdim Hede Hödö.çok beğendim. bundan sonra aralıksız okuyacağıma dair izci sözüm var Dil Çıkaran

aii! yeni bölüm de gelmiş.bu bölümü de çok sevdim.ellerine sağlık  Sarılan

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Son l Bölüm 9: Karanlığa Doğru
« Eklendi: Aralık 03, 2008, 04:45:16 »

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #151 : Haziran 21, 2008, 23:34:45 »

ben ilk 7 bölümü arka arkaya okudum ve de çok beğendim. Terleyen gerçekten mükemmel yazıyorsun Zeynep abla Sarılan o an okuduklarımın tesiri fazla oluyor. Göz Kırpan harika bir başlangıç olmuş  XDyalnız Draco iyi rolüne pek yakışmamış diye düşündüm en başta  Gözlerini Deviren sonra baktım ki çok uyumlu olmuş.yaşam düzenleri çok güzel. Alkış  ginny in onu yanlarına almama sahnelerinde ginny e hak verdim Hede Hödö.çok beğendim. bundan sonra aralıksız okuyacağıma dair izci sözüm var Dil Çıkaran

aii! yeni bölüm de gelmiş.bu bölümü de çok sevdim.ellerine sağlık  Sarılan

Aii, çok sevindim Ayşe'cım Sarılan Draco'yu byük bir ihtimalle hep kötü rolünde bildiğimiz için ya da kitaptaki haline alıştığımız için yakıştıramamışsındır ama sonradan sevdiysen ne mutlu bana Kahkaha Ginny'e hak verdin ama o daha Harry ile gitmeden aldı başına belayı Dil Çıkaran Yeni bölümü de sevmene sevindim Aww Gelecek bölümler böyle çabucak okunamayacak ama çok bekletmeden yazmaya çalışacağım Aww

* İzci sözü mü Kahkaha Tamam izci sözüne güveniyorum Kahkaha Öpücük

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
ayriz
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #152 : Haziran 22, 2008, 17:09:55 »

Merhaba canım aslında uzun zamandır hikayeni okumak istiyordum ama bir türlü vakit bulamamıştım en sonunda bugün ama sadece ilk iki bölümü okumayı başardım. :)Gerçekten çok güzel iki bölüm okudum.İlk bölüm klasik başlamıştı Harry dursleylerin evinde yine sıkıcı bir yazdan sonra evine yani hogwarts'a dönmeyi bekliyordu.Her şey normal normal giderken birden çok şaşırtıcı bir şey oldu Petuna teyze kitaplarda asık suratına ve kötü karakterine alıştığımız biri beni gerçekten çok şaşırttığını itiraf etmeliyim. Olaylar biraz hızlı ilerlesede güzel olmuş iknci bölümdeki yoldaşlık ve Harry'nin saldırıya uğradığı bölümler gerçekten çok heyecanlı olmuş yani soluksuz okudum diyebilirim her an biri mi ölecek anam şimdi biri gitti oldum ama neyseki şimdilik biri ölmedi.Birkaç yazım yanlışı dışında eksik hiçbir şey yoktu canım gayet güzel olmuş tabi bunlar daha ilk iki bölüm diğer bölümleride en kısa zamnda okuyup yorumlarımı yazmaya çalışacağım bu arada çiftler kitaptakiyle aynı galiba Harry-Ginyy, Ron , Herm gerçi diğer bölümlerde var belli olmaz ama ben öyle hissettim neyse canım çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : Haziran 22, 2008, 21:14:08 »

Merhaba canım aslında uzun zamandır hikayeni okumak istiyordum ama bir türlü vakit bulamamıştım en sonunda bugün ama sadece ilk iki bölümü okumayı başardım. :)Gerçekten çok güzel iki bölüm okudum.İlk bölüm klasik başlamıştı Harry dursleylerin evinde yine sıkıcı bir yazdan sonra evine yani hogwarts'a dönmeyi bekliyordu.Her şey normal normal giderken birden çok şaşırtıcı bir şey oldu Petuna teyze kitaplarda asık suratına ve kötü karakterine alıştığımız biri beni gerçekten çok şaşırttığını itiraf etmeliyim. Olaylar biraz hızlı ilerlesede güzel olmuş iknci bölümdeki yoldaşlık ve Harry'nin saldırıya uğradığı bölümler gerçekten çok heyecanlı olmuş yani soluksuz okudum diyebilirim her an biri mi ölecek anam şimdi biri gitti oldum ama neyseki şimdilik biri ölmedi.Birkaç yazım yanlışı dışında eksik hiçbir şey yoktu canım gayet güzel olmuş tabi bunlar daha ilk iki bölüm diğer bölümleride en kısa zamnda okuyup yorumlarımı yazmaya çalışacağım bu arada çiftler kitaptakiyle aynı galiba Harry-Ginyy, Ron , Herm gerçi diğer bölümlerde var belli olmaz ama ben öyle hissettim neyse canım çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

Öncelikle okumaya başlamana çok sevindim Duygu'cum Aww İlk bölüm klasik olmak zorundaydı Gözlerini Deviren Sonraki kısımlarında da aklımdaki olayları yazmak için çabuk atlamıştım sanırım Gözlerini Deviren Ama diğer bölümlerde daha yavaş olmaya çalıştım Aww o ilk çarpışma kısmını beğenmene sevindim Aww Aslında orada birileri ölse diye düşünmüştüm ama erken gelmişti. Yazım hataları da çok acelden Terleyen İlk fırsatta düzelteceğim zaten Aww Çiftler kitaptaki gibi olsun istedim acak işler ilerideki koşullardan dolayı biraz karışabilir sadece Gözlerini Deviren  Okuduğun ve yorum yaptığın için teşekkür ederim Aww

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

*

*
Twilight Âşık
yaz yagmuru
JHutch// Bonnie Kathleen Wright
Kakao

Boşuna isyan etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #154 : Haziran 24, 2008, 14:40:24 »

çok güzel bir hikaye daha yeni okudum çok güzel yazıyosun yeni bölümü bekliyorum

"Bana ne kadar zaman veriyorsun?"

"Bana kalsa dünyadaki tüm zamanları sana verirdim..."

Astronotlar üzerinde yaşam bulunan başka bir gezegen bulsa herkes müthiş şaşırır ama kendi gezegenlerinin varlığı hiç de şaşırtmıyor onları...
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : Haziran 24, 2008, 17:33:53 »

çok güzel bir hikaye daha yeni okudum çok güzel yazıyosun yeni bölümü bekliyorum

Heyyy, yeni bir yorum Kahkaha  Teşekkür ederim  yorum yazdığın için Aww Ayrıca beğenmişsin onun için de ayrı mutlu oldum Aww

*

*

*
Twilight Âşık
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #156 : Haziran 29, 2008, 00:17:51 »

zeynep cim draco nun kişiliğini oturtmuşsun..ne yapacağını daha iyi biliyor ve karar verme konusunda daha kararlı..bu dracoyu sevdim..en azından voldi ye kafa tutacak cesareti taşıyor gibi görünüyor..

oldi yi salaklaştırdın mı bana mı öyle geliyor..sanki olayların dışından yaklaşıyor gibi ama belki de bizim böyle anlamamızı istiyorsun bilemiyorum..sonra öğreneceğiz sanırım bunu..

tamamıyla draco ağırlıklı bir bölüm olmuş..sanırım draco yu daha iyi anlamamız için yazılmış bir bölüm..

kesinlikle kısa değil bence uzunluğu tam yerinde..olayların örgüsü da güzel gidiyor..

ama sanırım biraz daha atraksiyon katabilirsin diye düşünüyorum affına sığınarak..yani en azından voldinin olduğu bölümlerde Gözlerini Deviren

anlatımın güzel..en azından ben beğeniyorum..devamını getireceğini biliyorum kolay gelsin canım Gülümseyen

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #157 : Haziran 29, 2008, 00:23:17 »

Esra saol çok Aww Evet haklısın biraz daha hareket lazım sanırım Gözlerini Deviren Ama son kısımdan da anlayacağınız üzere o kısımlar da geliyor Dil Çıkaran Evet haklısın Voldemort'un olduğu yerleri biraz daha hareketli yapsam daha güzel olacak Gözlerini Deviren Saol canım, ne demek affıma sığınmak Sarılan  Yok aslında Voldemort'u salaklaştırmadım da Draco'yu güçlendirdim diyelim Dil Çıkaran Snape'in öğrencisi olduğunu da göz önüne alarak Dil Çıkaran Evet Draco değişiminin daha oturması için böyle olsun istedim Gözlerini Deviren  İlerleyen kısımlar daha normal olacak yani diğerlerine de yer vereceğim Gözlerini Deviren Saol yorum çin tatlım kıymetlim Dil Çıkaran  Kahkaha

*

*

*
Twilight Âşık
hjglas_potter_begum
//Linkin Park // Mike & Chester // Skandar // Josh
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #158 : Temmuz 01, 2008, 15:35:39 »

İlk bölümünden başlayarak zevkle okudum hikayeni.Giderek geliştirmissin kendini ve böyle gidersen yıldızın çok güzel parlar bence Gülümseyen Hayal gücün gerçekten çok geniş çok beğendim hikayeni parmaklarına sağlık

Dip not: eee yeni bölüm ne zmn Ne?

BEYBİCANLAR ÖLMEZ !

Bir kız, 3 arkadaş ve 1 düşman... 1 dalış turu ve bir fırtına... Aşk, dostluk, esrarengiz olaylar ve bir ada.... Okumak için tık tık üstteki butona ! Gülümseyen
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #159 : Temmuz 01, 2008, 17:01:38 »

İlk bölümünden başlayarak zevkle okudum hikayeni.Giderek geliştirmissin kendini ve böyle gidersen yıldızın çok güzel parlar bence Gülümseyen Hayal gücün gerçekten çok geniş çok beğendim hikayeni parmaklarına sağlık

Dip not: eee yeni bölüm ne zmn Ne?

Teşekkür ederim önce okuduğun  için Aww Ayrıca yorum için de Gözlerini Deviren İlerlemiş gözüküyor olmasına sevindim Aww Yeni bölüm Gözlerini Deviren Sanırım biraz zaman gerekiyor Dil Çıkaran Gözlerini Deviren

*

*

*
Twilight Âşık
hjglas_potter_begum
//Linkin Park // Mike & Chester // Skandar // Josh
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #160 : Temmuz 01, 2008, 17:11:41 »

aaaaaa!olmadı ama bu şimdi =)

BEYBİCANLAR ÖLMEZ !

Bir kız, 3 arkadaş ve 1 düşman... 1 dalış turu ve bir fırtına... Aşk, dostluk, esrarengiz olaylar ve bir ada.... Okumak için tık tık üstteki butona ! Gülümseyen
ayriz
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #161 : Temmuz 03, 2008, 15:58:46 »

Zeynep'çim biraz önce okuyamadığım bütün bölümleri okumayı bitirdim.Gerçekten olaylar falan çok güzel ilerlemiş heşey klasik olarak kitapta ki gibi gidiyor olsada sen kendi hayal gücünle kattıklarınla gerçekten hikayeni çok fazla güzelleştirmiş ve özelleştirmişsin.Draco'nun ron'un kılığında onların arasına katılması gerçekten güzel ve ilginç bir fikir olmuş Hem ben zaten kötü Draco ve Snape okumayı hiç sevmem onların iyi olduğu hikayeler çok daha hoşuma gider. Senin kide gerçekten öyle sana şunu söyliyebilirm ki ilk okuduğum ve son okuduğum bölüm arasında çok fark var.Yani kendini çok fazla geliştimişsin canım:) ilk bölüm kötü mü keinlikle ama daha acemice insan yazdıkça gelişiyor.Ben kendimden de biliyorum ilk hikayem olan "Geçmişin İzleri"'nin ilk bölümü ve son yazdığım hikayenin ilk bölümü arasında her bakımdan farklar var. Yani normal olanı olmasıdır da her yaptığımız iş bir öncekini geçmeli neyse canım anlatımın , olaylar ve duyguları çok iyi yansıtmışsın Voldermot'u çok iyi yazmışsın ki ben onunla ilgili bir yer yazmaktan falan çok çekiniyorum yapamazmışım gibi gelliyor.Ama sen güzel yazmışsın.Fak tefek yazım yanlışları dışında hiçbir pürüz yoktu canım:) Tebrik ederim ellleirne sağlık yeni bölümü merakla bekliyorum. Sarılan

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #162 : Temmuz 03, 2008, 19:30:22 »

Zeynep'çim biraz önce okuyamadığım bütün bölümleri okumayı bitirdim.Gerçekten olaylar falan çok güzel ilerlemiş heşey klasik olarak kitapta ki gibi gidiyor olsada sen kendi hayal gücünle kattıklarınla gerçekten hikayeni çok fazla güzelleştirmiş ve özelleştirmişsin.Draco'nun ron'un kılığında onların arasına katılması gerçekten güzel ve ilginç bir fikir olmuş Hem ben zaten kötü Draco ve Snape okumayı hiç sevmem onların iyi olduğu hikayeler çok daha hoşuma gider. Senin kide gerçekten öyle sana şunu söyliyebilirm ki ilk okuduğum ve son okuduğum bölüm arasında çok fark var.Yani kendini çok fazla geliştimişsin canım:) ilk bölüm kötü mü keinlikle ama daha acemice insan yazdıkça gelişiyor.Ben kendimden de biliyorum ilk hikayem olan "Geçmişin İzleri"'nin ilk bölümü ve son yazdığım hikayenin ilk bölümü arasında her bakımdan farklar var. Yani normal olanı olmasıdır da her yaptığımız iş bir öncekini geçmeli neyse canım anlatımın , olaylar ve duyguları çok iyi yansıtmışsın Voldermot'u çok iyi yazmışsın ki ben onunla ilgili bir yer yazmaktan falan çok çekiniyorum yapamazmışım gibi gelliyor.Ama sen güzel yazmışsın.Fak tefek yazım yanlışları dışında hiçbir pürüz yoktu canım:) Tebrik ederim ellleirne sağlık yeni bölümü merakla bekliyorum. Sarılan

Teşekkür ederim Duygu'cum Aww Hem okuduğun için hemde bu yorum için Aww Gözlerini Deviren Gittikçe ilerlemiş olmasına çok mutlu oldum çünkü ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Ayrıca ben de öyle düşünüyorum. O yüzden bu çok iyi bir şey. Evet dediğin gibi yazım hatalarım var Gözlerini Deviren Hızlı yazıp kontol edemeden koyduğum için çoğu da. Ancak şimdi yavaş yavaş üstünden geçip temize çekiyorum Dil Çıkaran 1. bölümü temizledim bile ve açıkçası temizlerken de kendime çok kızdım dikkatsizliklerden dolayı <.< Voldemort'u yazmaya bende çok çekiniyordum açıkçası ve o yüzden böyle düşünmene de çok sevindim. Biraz sönük mü oldu diye korkuyordum Gözlerini Deviren  Teşekkürler Sarılan Devamını daha da seversin umarım Gözlerini Deviren

*

*

*
Twilight Âşık
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #163 : Temmuz 24, 2008, 17:44:36 »

Ay Zeynep Abla ben neleri kaçımışım !!

Betimlemelerin ve olayın akıcılığı harikaydı!Draco'nun aklındakileri mükemmel derecede yansıtmışsın.Voldemort...hımpff ,kuralları sadakatsizliği affetmem...
Ama gelişme var ya hemde mükemmel bir gelişme!
Ginny'de yazık başı yandı,bir ara bende snape gibi anlayacak diye düşündüm Kahkaha

Neyse neyse susuyorum Dil Çıkaran

By_BlacK
Süt
*

DarK AngeL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #164 : Temmuz 25, 2008, 20:27:57 »

tebrikler çok güzel bir hikaye
başladım ve bi solukta bitirdim hepsini
gerçekten çok iyi yazıyosun
evden ayrılırken ki çatışma çok güzeldi
heycandan kalp atışlarım hızlandı
diğer bölümlerde en az onun kadar iyiydi
draco yu bayaa bi güçlü yapmışsın
voldemort un zihnefendine karşı koyabildiğine
göre helal olsun draco ya
son bölümde de nefesim tutuldu yine
dedim tamam voldemort öğrendi draco pert Gülümseyen
ama helal olsun yine çalıştırdı kafayı
çıktı işin içinden alkışlar draco için  Alkış
tekrar tekrar tebrikler emeğine sağlık...

yeni  bölüm yok mu bu arada Ne?

...duydum Da benİ unuT demişsiN bi DüşüN bakalıM HatırlanmayA değermisinN..?
Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: