|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 03, 2007, 23:59:55 » |
|
çok karmaşık yazmışsın ne olduğu belli olmuo bidahaki sefere bunlara dikkat edersen çok güzel olucak
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
|
|
EJDER KRALI
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2007, 12:17:40 » |
|
güzel yazı olmuş devamını beklerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 04, 2007, 15:06:02 » |
|
çok karmaşık yazmışsın ne olduğu belli olmuo bidahaki sefere bunlara dikkat edersen çok güzel olucak
katılıorm bıde snape'in yıne haın olması hosuma gıtmedı zatı yeterınce haın muamelesı goruyo şey oldugu halde yanı...neyse anlarsın işte herneyse zatı senın hıkayen yınede gzl olmus dewmını beklerım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 15:09:00 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 05, 2007, 16:03:15 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 19:59:43 Gönderen: holy_solemn »
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 10, 2007, 00:13:34 » |
|
cidden mi?  nebılıym mrs weaslyı lanetlemesı felan  nese devam et o zamn ama dıalogdan ıbaret olmasın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2007, 00:14:49 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2007, 05:48:55 » |
|
tamamdır  beğendiğinize sevindim
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2007, 16:45:14 » |
|
yeni aklıma geldi..zeynep ablaa neden devamını yazmıyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 29, 2007, 23:33:41 » |
|
Değişik olmuş eline sağlık,ben hala Harry nin teyzesini düşünyorum.hönkk büyücümü yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2007, 01:19:42 » |
|
sevgi sözcükleri söylemiyorsa eğer büyücü ama devamını istiyoruz zeynep ablaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2007, 02:32:52 » |
|
muhteşem olmuş ellerine sağlık en kısa zamanda devamını bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 30, 2007, 18:29:38 » |
|
hiiii teşekkür ederim çoook teşekkür ederimmmm ben kimse bir şey demiyor diye bırakmıştım o yüzden devamı yoktu... yeni aklıma geldi..zeynep ablaa neden devamını yazmıyorsun  Değişik olmuş eline sağlık,ben hala Harry nin teyzesini düşünyorum.hönkk büyücümü yani  teşekkür ederim  çook hem de  evet onunla da ilgili bir şeyler var garip olan  yani aslında yoktu ama şimdi aklıma geldi artık var muhteşem olmuş ellerine sağlık en kısa zamanda devamını bekliyorum
yazmıyordum ama artık haftaya atarım sevgi sözcükleri söylemiyorsa eğer büyücü ama devamını istiyoruz zeynep ablaa  tamam buketçimmm  teşekkürler çok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 30, 2007, 18:47:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 30, 2007, 20:17:28 » |
|
bellisimo zeynep  sen bunu ne zaman yazdın ben niye görmedim  hemen esas konuya geliyorum  ilk baştaki Petiuna'nın büyüsü sanki filmlerdeki şeytan çıkarma sahnesi gibi olmuş  bir an dedim "tamam çıktı şeytan gözün aydın Harry "  dewam ediceğine sewindim et tabi canım (not defterini biz işgal ettik zaten  ) ee yeni bölüm ne zaman. =) destek lazım sana gaza getirelim de çabuk yaz 
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 31, 2007, 17:01:19 » |
|
hiiii  hug: nilcimmmm teşekkür ederimmmm  sende varsın arkamda oleyyyy  sırf bellissimo dan bir hug daha  beğenmene çook sevindim cnm ! hehe gaz lazım tabiii  bu hafta inş. yazarım  : -w
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 02, 2008, 16:41:02 » |
|
Bunu senmi yazdın zeynep abla görmedim ben hemen okuyorum 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|