Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 06:19:18  

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Son l Bölüm 9: Karanlığa Doğru  (Okunma Sayısı 6030 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #135 : Haziran 19, 2008, 11:06:29 »

Luciusun içinde sevgi var ama bu sevgi acaba sonu mu olacak.Acaba Ron'a malum mu oldu yoksa bir şekilde Draconun acısını mı hissediyor.Zavallı Snape zavallı Draco ve Lucius .Acaba ne olacağını bilselerdi yine de Voldizımbırtıya katılırlarmıydı?Güzel bir bölüm olmuş eline sağlık.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Son l Bölüm 9: Karanlığa Doğru
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 06:19:18 »

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #136 : Haziran 19, 2008, 12:51:12 »

Luciusun içinde sevgi var ama bu sevgi acaba sonu mu olacak.Acaba Ron'a malum mu oldu yoksa bir şekilde Draconun acısını mı hissediyor.Zavallı Snape zavallı Draco ve Lucius .Acaba ne olacağını bilselerdi yine de Voldizımbırtıya katılırlarmıydı?Güzel bir bölüm olmuş eline sağlık.

Aiii, teşekkür ederim Marissa abla Aww Okumana sevindim , beğenmene ayrı sevindim Kahkaha

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : Haziran 19, 2008, 16:19:32 »

Alıntı
Acaba Ron'a malum mu oldu yoksa bir şekilde Draconun acısını mı hissediyor

Abdala malum olurmuş dicem ama olmayacak Kahkaha zaten malum olcak bişi olmadığından ben susayım ne de olsa Ron=Draco,Draco=Ron Kahkaha

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Haziran 19, 2008, 19:22:29 »

zeyenp hani fırsat bulmuştun yazmak için hikayeyi. yeni bölüm var diye atladım bende  Sırıtan neyse sana baskı yapmıycam suan ki durumunu bilyorum staj fln onun için sadece basarılar ve bol bol bas zaman dilemek istiyorum sana  Sarılan

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #139 : Haziran 19, 2008, 21:06:42 »

Aslında o fırsatı bulmuştum ve kaçırdım Dil Çıkaran  Ama hala var elimde Kahkaha Bu gece oturup yazacağım Nil yoksa UU derken, dersler derken fırsatım olmayacak Gözlerini Deviren  Atlamakla iyi yaptın, harekete geçirdin beni Kahkaha Teşekkür ederim canım Sarılan 

Nayur nolamazzz...naptım ben yaaa... Acayip ben 7. bölümü okuduğumu sanıyordum okumamışım Acayip Ya ne unutkan bir insanım yaa insan okuduğu şeyi unutur mu Acayip Neyse bu geceikmeli yorumum için senden çok özür diliyorum.Süper bir bölümdü...tek solukta okuyuverdim.Draco ayy ya böyle iyi olunca ben seviyorum onu canım benim Hede Hödö Snape onu her haliyle seviyorum ben yahu Kahkaha Draco  babasını görmek için işkence çekmeye raazı oldu Ağlayan Neyse yeni bölümü daha fazla bekletmemen dileğiyle...ellerine sağlık ablacım çok güzeldi Alkış Sarılan

Tuğçe'cim ben senin mesajını görmemişim Terleyen  Ben de iyi olunca seviyorum Gözlerini Deviren Zaten kitapta da ortaya çıkaramadığı bir iyi yanı vardı bence Dil Çıkaran Yeni bölümü bitirdim aslında ama çok kısa oldu. Bu bölümde başka kısma da geçmek istemediğim için  yadığım yerlere bir şeyler ekleyerek uzatacağım Gözlerini Deviren Sanırım yarın  bitirmiş olacağım Aww Saol canım Öpücük

« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 02:30:16 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #140 : Haziran 20, 2008, 04:05:23 »

Aslında Vazgeçtim Dil Çıkaran Sekizinci bölüm çok kısa da olsa daha fazla yapacak bir şeyim yok Dil Çıkaran O yüzden bunu böylece koyuyorum Dil Çıkaran  Dokuzuncu bölüm daha çabuk gelecek diyebilirim artık Gözlerini Deviren

Bölüm 8. Zihnefend

Draco Malfoy yavaş admılarla ilerlerken kapının dışında başka birisinin cisimlenme sesini duydu ve gelenin Snape olduğunu anladı. Bir şekilde, biraz rahatladı. İşler ya çok kötü batacaktı ya da o vaftiz babasının oğlu olduğunu kanıtlayacaktı. Yutkunma içgüdüsüyle mücadele ederken mermerlerde yankılanan ayak seslerine yenileri de katıldı ve Draco yolun sonuna vardığında artık ilgiyle kendisini izleyen kırmızı gözlere bakmadan yavaşça diz çökerek başını eğdi.

"Emrinizdeyim efendim."

Bir kaç saniye sonra aynı cümle diğer büyücü tarafından aynı şekilde söylendi ve odayı Karanlık Lord'un tiz sesi doldurdu.

"Ayağa kalkın."

İkisi de aynı anda uyumlu bir şekilde ayağa kalktı ve genç oğlan çekinerek karşındaki adama baktı. Onları umursamadan yılanı sevemeye devam ediyordu. Draco kaybettiği her anın Labirente dönüşünü uzattığının farkındaydı ama Lord Voldemort'a böyle bir şeyi söylemeye cesaret etmek demek belki de Labirente hiç dönemeyecek hale gelmek demek olabileceği için susmaya devam etti. Aklını kontrol altında tutmaya çalışıyordu.

Voldemort sessizliği ikisinin de anlamadığı bir dil de konuşarak bozdu ve yılan uysallıkla yeşil pullrını alevde parlatarak süründü. Genç ölüm yiyen ayaklarının dibine gelen yılana baktı. Voldemort kendi onu denemeye tenezzül bile etmeden Naigi'yi mi yolluyordu ?  Tıslama sessizliği bir kez daha böldü. Herkes yılanın korku ve yalan duygularına karşı olan hassaslığını biliyordu. Geçen ay genç Sureni adlı ölüm yiyen bu yüzden onun tarafından sokulmuş ve yalvararak Karanlık Lord'dan yalanı için af dilenmişti. Ama Voldemort sadakatsizliği asla bağışlamazdı. Küçük ya da büyük. Zorlukla yutkunaak aslında şu an buz gibi terlenmediğini düşünmeye çalıştı. Evdeydi. Evdeydi. Hayır,kahretsin. Ev zaten Voldemort'un ya da yandaşlarıyla geçen anılarla doluydu. Hogwarts.... Burada değilsin. Kendini rahat hissettiğin yerdesin dedi kendi kendine. Yasak ormanın ilerisinde yükselen kuleler. Pansy... Büyük salondaki balolar...

Korkacak bir şey yok Draco. Annesi onu okula ilk yollarken ki zamanı hatılrıyordu. Korkacak bir şey Draco şapka seni Slyterin'e koyacak, koymak zorunda. Bunu unutma Draco! Seçmen şapkayı taktığı zaman ona seslenen sesin dedikleri şimdi kulaklarında çınlıyordu. Sen yiğt ve gözü pek birisin genç Malfoy. Ailen gibi olmayabilirsin. Senin gibi biri daha geçirmişti beni başına. Sen de Black'lere benzemeyen Sirius Black gibi bir Malfoy olabilirsin Draco Malfoy. Ne? Ah evet Karanlık Lord mu? Öyle istiyorsan madem Slytherin'de kendini kaybetmemeye çalış....

Yılanın sinirli sinirli tıslaması onu düşüncelerinden kopartarak şimdi bulunduğu yere getirdi. Ben Gryffindor'lu olacak kadar cesurum ve şimdi bunu test etme vakti. Naigi'nin sarımsı yılan gözlerine dim dik ve korkusuzca baktı. Doğru olanı yapıyordu. Bunun için korkmaya gerek yoktu. Hayvan ona doğru yaklaştı ve son kez daha tıslayarak arkasını dönüp yerine, efendisinin yanında dönerken Voldemort'un alev alev parlayan gözleri onun donuk gözlerini buldu. Başlıyorlardı. Zihnine dalındığını hissettiği an kendini serbest bırakmaya çalıştı. Saklayacak bir şey yoktu. Şüpheli davranma. Eğer kendini kapatmaya çalıştığını hissettirirse her şey biterdi. Sakin ol. Anıları aklından kayarcasına geçiyordu.

Kendisini yere savuracak güçte brii ona sarılıyordu. Potter üzgünce ayağa kalkıp özür diliyordu... Hep birlikte büyü çalışıyorrlardı. Granger mahçup mahçup ona bakıyordu. Bir sonraki anıda katılarak gülüyorlardı. Voldemort'un birlikleri hakkında konuşuyorlardı. Weasleyler düğünü ne zaman yapacaklarını tartışıyorlardı... Ginny ona tüm gücüyle vuruyordu... Harry kızıl saçlı kıza hiç ayrılmak istemiyormuş gibi sarılıyordu... Ve onu sevdiğini söylüyordu... Yeşillikler karanlıkta Granger'ın ayağında takılıyordu ve sendeleyerek düşerken çantasındakiler yere saçılıyordu. Kitapları toplamaya çalışırken kendisi de ona yardım ediyordu...

Draco anının değişmesini beklerken tam tersine anının yavaşladığını anladığında korkuyla  Karanlık Lord'un kitaplara odaklandığını farketti. En Karanlık Büyülere Karşı Savunma, Saldırı Büyülerini Önlemek ve Karşı Atak, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma -Gelştirilmiş Baskı, Hogwarts Kurucularının Hayatları. Hakkında Her Şey... Voldemort'un dikkati kitabın kapağına yöneldi. Kılıcı belinde olan Godric Gryffindor, parmağındaki yüzükle Salazar Slytherin, başında tacıyla Rowena Ravenclaw ve elindeki kupasıyla poz veren Helga Hufflepuff.. Draco kalbinin hızlandığını hissetti. Böyle bir dikkatsizlik yapmış olamazdı. Sakin kal. dedi kendine.  Anı değişecek, Voldemort buna dikkat bile etmez. Ama anı değişmedi. Voldemort mavi gözlerin gördüğü her şeyi görmeye devam ediyordu. Hermione kitapları büyüyle genişletilimiş çantasına  koydu. "Bunları yanımda tutmalıyım Ron. Önemliler biliyorsun." Draco anıyı şimdi değiştirmeliydi. Bunu Voldemort aklındayken yapabilir miydi bilmiyordu. Aslında düpedüz aptallıktı. Farkedilirse sonu barizdi. Hiç bir şey yapmadan beklerse de Voldemort biraz sonraki konuşmayı duyacaktı. Hermione ağzını açtı ve Draco artık yapmak zorunda olduğu şeyi yapmak için çok geç kaldığını anladığından dolayı geriye kalan tek yola başvurdu. Zihin bulandırıcı büyüyü sessizce yapmaya başladı. Tüm dikkatini ve gücünü kullanarak, Voldemort'un dikkatini çekmeden devam etti ve büyüyü bitirdiğinde hiç bir değişiklik yoktu. Hermione savunma kitaplarını koyarken ne kadar ilerlediklerinden bahsediyordu. Draco bir kaç cümle sonrasının duyulması haline her şey için çok geç kalacağını biliyordu. Voldemort onların hortkuluklardan haberleri olduğunu öğrenecekti. Başının döndüğünü hayal etti. Deli gibi başı dönmeliydi şimdi. Ama anı hala yerindeydi. Hadi ama lanet olsun! Hermione kurucuların yaşamlarının anlatıldığı kitabı eline almıştı bile. Draco nefes alamaz olmuştu.  "Biliyor musun Ron aslında- " Fakat anı bulanmaya başlamıştı, işe yaramıştı. Aklını bulandırdığı için anı gitmişti. Durduğu yerde sallandı ve yana, snape doğru yıkılırken kollar onu yakaladı. Göz temasını koparmıştı. Voldemort'un öfkesi havada hissediliyordu.

"Burada zayıflığa yer yok Draco Malfoy." Draco Karanlık Lord'un sesinden başardığını anladı. Saece zayıflığından dolayı uzun süreli bir zihnefendi kaldıramadığını düşünmüştü. Şimdi sadece bir kaç saniyesi vardı. Tekrar yere diz çökerek eğildi. "Bağışlayın beni, efendim. Daha güçlü olmam gerek biliyorum ancak-" Konuşması yılanın sabırsız tıslamasıyla kesildi. Yine de bu kısacıcık zaman dilimi ona anıları toparlamak için yeterli süreyi vermişti. Tekrar gözlerini kaldırdı ve karşısındaki gözler kendi gözlerini delip geçti. Tahmin ettiği gibi aynı anıya gidiyorlardı.. Hermione "Biliyor musun Ron Kurucu tarihini okuyarak Salazar Slyterin ile Voldemort arasındaki bağı iyice öğrenebiliriz.".... Voldemort biraz sonraki kendisi ve atası olan Salazar Slytherin hakkındaki -aslında ustalıkla kurgulandığını bilmediği- sohbeti dinlerken düşündüğünün olmadığını anlayarak bu anıyı bırakıp diğer anılara daldı. Voldemort her anıyı kurcalayıp, bilmeden onun dayanma gücünü test etmeyi bitirdiğinde tüm belleği allak bullak olan Draco bu kez gerçekten etrafın karardığını hissederek Snape tutundu ancak bacakları onu daha fazla taşımadı ve gürültüyle dizlerinin önüne düştüğünde Voldemort sadece tiksinerek baktı.

"Bir ölüm yiyen bu kadar zayıf olmaz Draco Malfoy."

"Üz-üzgünüm Lord'um. Ben-"

"Böyle bir şeyi cesasız bırakmayacağımı bilirsin elbet. Fakat gecikmen her şeyi mahvedebilir. Bu yüzden şimdi gitmene izin veriyorum. Bir dahaki gelişinde bunun cezasını iyice çekeceksin, tekrarlarsan... Alecto'ya neler olduğunu umarım hatırlıyorsundur." Draco bir an iliklerine dek buz gibi donduktan sonra itaatkar bir biçimde başını salladı ve Voldemort gördüğü tepki karşında gülümseyerek devam etti. "Anladığım kadarıyla bir bildikleri ya da planladıkları yok." Soğuk bir kahkaha attı.

"Bu çocuğun ölümsüz olan beni öldürebileceğine inanan herkesin yakalanmasını istiyorum Snape. Melezler, bulanıklar, herkes anladın değil mi." Durdu. Garip bir tıslama sonrası yanınan yaklaşan Naigi'yi okşamaya başladı. "Ona inananları özellikle ayırın ve herkesin öğrenebileceği şekilde bunun Harry Potter'ın  yaşıyor olmasından dolayı olduğunu belirterek bir kısmını öldürmenizi istiyorum."

Draco yeniden kanı donarak baktı ama Snape sadece bir köle gibi başını eğdi. "Elbette Lord'um,  bunu memnuniyetle yerine getireceğim."

Voldemort mavi gözlü çocuğa baktı. "Ve  o kızıl saçlı kızın da onların arasında olmasını istiyorum."
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2008, 02:23:13 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Haziran 20, 2008, 04:16:13 »

Ayyy Voldi bi an öğrencek diyodum,aha şimdi öğrencek dedim ama olmadı Kahkaha
Ucuz atlattı malfoy..
Ginny'nin başı dertte galiba :S
Holy abla Draco'nun duygularını okumak acayip bi histi Kahkaha saol. Alkış
Ellerine sağlık Sarılan
Voldiden korkulur valla Kahkaha

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #142 : Haziran 20, 2008, 04:21:22 »

Ayyy Voldi bi an öğrencek diyodum,aha şimdi öğrencek dedim ama olmadı Kahkaha
Ucuz atlattı malfoy..
Ginny'nin başı dertte galiba :S
Holy abla Draco'nun duygularını okumak acayip bi histi Kahkaha saol. Alkış
Ellerine sağlık Sarılan
Voldiden korkulur valla Kahkaha

Aslında o ben de öğrensin mi öğrenmesin mi diye kararsız kaldığım için de olabilir Kahkaha Ama daha erkendi değil mi Gözlerini Deviren Bencede ucuz atlattı, vaftiz babasına çekmiş diyelim Gözlerini Deviren Ama Ginny'in tehlikede olduğu kesin. Bakalım kurtarabilecekler mi onu Gözlerini Deviren Teşekkür ederim canım Aww Sarılan

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #143 : Haziran 20, 2008, 10:15:11 »

Yeni bölümmmm...amanin Draco ucu ucuna kurtuldu az daha dursaydı zaten direk tahtalı köy yolcusu olacaktı Kahkaha Draco demek Gryffindor a gidebilirdi ayy canım yaa sen niye gittin Slytherin ede yaktın kendini Dil Çıkaran Bizim Voldican iyice azıttı yahu o kadar milleti öldürücende napcan XD Ginny de istiyo Ginny bittin kızım sen Şeytani ...Zeynep abla öldürcen Ginny i demi hiç sevmem o kızı Kahkaha Ellerine sağlık ablacım herşeyiyle çok güzel ve çok kısa bi bölümdü Terleyen Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum XD

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #144 : Haziran 20, 2008, 14:13:21 »

Yeni bölümmmm...amanin Draco ucu ucuna kurtuldu az daha dursaydı zaten direk tahtalı köy yolcusu olacaktı Kahkaha Draco demek Gryffindor a gidebilirdi ayy canım yaa sen niye gittin Slytherin ede yaktın kendini Dil Çıkaran Bizim Voldican iyice azıttı yahu o kadar milleti öldürücende napcan XD Ginny de istiyo Ginny bittin kızım sen Şeytani ...Zeynep abla öldürcen Ginny i demi hiç sevmem o kızı Kahkaha Ellerine sağlık ablacım herşeyiyle çok güzel ve çok kısa bi bölümdü Terleyen Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum XD

Ginny ile ilgili hain planlarım var elbette Şeytani Bir kaç bölüm sonra öğreneceksiniz Kahkaha Evet Voldemort'tan neden korkulduğunu da görme vakti geldi diye düşündüm Gözlerini Deviren Draco'nun yaşamının aslında gördüğümüz gibi olmamasını istiyorum. Çocuk ailesi için Slytherin'e gitti. Dil Çıkaran Düşünün artık Dil Çıkaran Sonraki bölümü daha uzun yazmaya çalışacağım Gözlerini Deviren Okuduğun ve yorumunu eksik etmediğin için teşekkürler Öpücük
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 21:44:03 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : Haziran 20, 2008, 14:47:58 »

Aslında o fırsatı bulmuştum ve kaçırdım Dil Çıkaran  Ama hala var elimde Kahkaha Bu gece oturup yazacağım Nil yoksa UU derken, dersler derken fırsatım olmayacak Gözlerini Deviren  Atlamakla iyi yaptın, harekete geçirdin beni Kahkaha Teşekkür ederim canım Sarılan 

hii onur duydum zeynep  Sarılan iyi ki atlamışım yeni bölüm gelmiş yuppiii  Yehuu hemen okuyup yorumumu yapıcam 

edit:nefes kesen bir bölümdü Draco  Âşık Âşık var canına ondan hiç beklemediğim seyler yapıyor ve sende beklemediğim seyler yapıyorsun zeynep şaşırttın beni okurken her an heycanımın arttıgını hisettim  Alkış

Sen de Black'lere benzemeyen Sirius Black gibi bir Malfoy olabilirsin Draco Malfoy secmen sapkayı cok takdir ettim  Dil Çıkaran Dracoma ne de gsel seyler söylemiş öyle özellikle bu kısım etkiledi beni ellerine saglık sıradaki bölümü merakla bekliyorum canım  Sarılan Sarılan 
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 15:01:01 Gönderen: Raziel Neith » Logged

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
demendor
Süt
*

mehmetbegisi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #146 : Haziran 20, 2008, 18:03:10 »

waov devam dwm dwm dwm dwm dwm dwm

müthişşş
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #147 : Haziran 21, 2008, 21:59:00 »

hii onur duydum zeynep  Sarılan iyi ki atlamışım yeni bölüm gelmiş yuppiii  Yehuu hemen okuyup yorumumu yapıcam 

edit:nefes kesen bir bölümdü Draco  Âşık Âşık var canına ondan hiç beklemediğim seyler yapıyor ve sende beklemediğim seyler yapıyorsun zeynep şaşırttın beni okurken her an heycanımın arttıgını hisettim  Alkış

Sen de Black'lere benzemeyen Sirius Black gibi bir Malfoy olabilirsin Draco Malfoy secmen sapkayı cok takdir ettim  Dil Çıkaran Dracoma ne de gsel seyler söylemiş öyle özellikle bu kısım etkiledi beni ellerine saglık sıradaki bölümü merakla bekliyorum canım  Sarılan Sarılan 

Teşekkür ederim Nil Kahkaha çok sevindim yorumunu okurken Kahkaha Draco ve seçmen şapka kısmını bende çok severek yazmıştım Kahkaha Aslında ben Draco'yu şuana dek Sirius'un tercih ettiğini tercih etmemiş hali gibi düşünerek yazıyorum Dil Çıkaran Gelecek bölümü de en kısa sürede koymaya çalışacağım Aww Umarım gelecek bölümü de beğenirsin Kahkaha

waov devam dwm dwm dwm dwm dwm dwm

müthişşş

Teşekkür ederiiim Aww

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
aktas
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #148 : Haziran 21, 2008, 22:49:46 »

ben yeni farkettim  Acayip uzun süredir okuyomuşum ama yorum yazmıyomuşum  Utanmış çok özür dilerim  Terleyen çok hoş bi bölümdü özellikle zihnefend sahnesi  Alkış ellerine sağlık  Sırıtan
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #149 : Haziran 21, 2008, 22:51:26 »

ben yeni farkettim  Acayip uzun süredir okuyomuşum ama yorum yazmıyomuşum  Utanmış çok özür dilerim  Terleyen çok hoş bi bölümdü özellikle zihnefend sahnesi  Alkış ellerine sağlık  Sırıtan

Artık yazıyorsun ya hiç önemi yok aktas'cım Aww Çok sevindim yorum yazmana Aww Beğenmene de ayrı Sırıtan  Teşekkürler Aww

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too