Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 03, 2008, 04:46:58  

Anket
Soru: Hikayeme Çok Yorum YapıLmıyor.Bende Bitirmeyi Düşünüyorum.Sizce?
Hemen Bitir Okumak İstemiyorum.
Bitirsende OLur Bitirmesende.Fark Etmez.
Sen BiLirsin.
Bitirme Sonunu Merak Ediyorum.
Lütfen Bitirme.En Sevdiğim HikayeLerden Biri.

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter Ve Sihirli Boyut " 12.Bölüm=R.A.B."(Anket) Eklendi  (Okunma Sayısı 4357 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hrrybyz
Şeker
**

!!!HeR GüzeL DeğEr ÇirKinDen DoğaR UnuTmA!!!

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 04, 2008, 18:36:19 »

Dumbledore Marvoldo Gaunt'un yüzüğü olan Hortkuluk'u bulduğunda yüzüğü parmağına takmamış ve böylece yüzükteki lanet onu etkilememiş gibi fici yazıyorum.
  Ama tabi Severus Snape Narcissa Malfoy'a Bozulmaz Yemin ile bağlı.
  Draco Malfoy Dumbledore'u öldürmeyi beceremeyince Severus Snape Dumbledore'u öldürecek iken (Yapmak zorunda çünkü Bozulmaz Yemin var) Zümrüdüanka Yoldaşlığı üyeleri gelip duruma el koyuyor.
  Yani benim ficimde Dumbledore yaşıyor.
   Bir de bana göre Harry'nin aşkı Ginny değil. Ben Harry'nin aşkını başka biri yapacağım. Ehh kim olduğunu ilk bölümde öğreneceksiniz..=)
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2008, 15:48:44 Gönderen: hrrybyz » Logged

Benim Hikayem..Harry Potter ve SihirLi Boyut..Bir Büyü..Bir Boyut..İnsanLarı Geri GetirebiLir mi?..Getirirse Ne OLur?..Birini Gerçekten Getirdi..Peki Ya DiğerLerini..? http://www.harrypottercafe.com/forum/harry_potter_hikayeleri/harry_potter_ve_sihirli_boyut_10bolumhazirliklar_eklendi-t17646.0.html
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter Ve Sihirli Boyut " 12.Bölüm=R.A.B."(Anket) Eklendi
« Eklendi: Aralık 03, 2008, 04:46:58 »

Camellia
PesimisticCamellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Queen B.

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2008, 18:38:04 »

öhö güzele benziyor Gülümseyen

S U P E R N A T U R A L
Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
Sylar
Şeker
**

Dean & Sam Winchester

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2008, 18:42:29 »

vay spr gibi duruyor buradan ama bilmem eminim güzel olur Gülümseyen

Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2008, 18:46:24 »

hmm güzel bi fikirmiş gibi görünüo bakıcaz artık...Sırıtan

inşallah cho olur... ginny'e göre daa çok yakışıolar bnce cho'yla

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2008, 19:05:50 »

hikayeyi ne zaman göreceğiz Ne? Sırıtan

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2008, 19:06:46 »

Başlığını düzeltin Lütfen

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
hrrybyz
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2008, 19:31:34 »

1.Bölüm=Düşünceler
     Privet Drive'de çok sıcak bir yaz günüydü. Harry Potter adındaki çevredekilerin gözüyle o asi tuhaf çocuk azman kuzeni Dudley ve çetesinin Magnolia Road'daki parkta kıramadığı bir salıncakta oturuyordu. Harry geçen yıl olanları düşünüyordu. Lord Voldemort'un geçmişine dair anıları Dumbeledore ile izlemiş, Voldemort'un ölümsüz olmak için Hortkulukları yaptığını öğrenmişti. Daha sonra Dumbledore ile bir mağara gitmiş ve orda Hortkuluk bulmaya çalışmışlardı. Hortkuluğu bulduklarında Dumbledore Hortkuluğu almak için kendini zayıf düşüren bir iksir içmişti. Hortkuluk oradaydı ama sahteydi.. Gerçek Hortkuluk R.A.B adında biri tarafından alınmıştı. Mağaradan çıkıp Hogwarts'a döndüklerinde en yüksek kule olan Astronomi Kulesinin üstünde Karanlık İşareti Görmüşlerdi. Dumbledore Harry'e Görünmezlik Pelerinini giymesini söylemişti. İki süpürge bulup Kuleye uçmuşlardı. Kuleye vardıklarında Dumbledore tehlikeyi sezmiş Harry'e Beden-Kilitleme Laneti yapmış ve kendini bir an için savunmasız bırakıp asasını kaybetmişti. Draco Malfoy onu silahsız bırakıp öldürmeye kalkmıştı. Ama yapamıştı. Ölüm Yiyenlerle birlikte Severus Snape gelmiş ve Dumbledore'u öldürmek üzereyken Yoldaşlık üyeleri gelip durumu kontrol altına almıştı. Ama Snape, Malfoy ve Ölüm Yiyenler kaçmıştı.

Bu olanların ışığında Harry Ginny'den ayrılmıştı. Ginny'ye onun tehlikede olduğunu söyleyip ayrılmıştı. Ama Harry kendine bile itiraf edemediği bir neden yüzünden ayrılmıştı ondan. Harry Hermione'ye aşıktı. Hemde ilk yıllarında beri. Hermione her zaman destek veren ne olursa olsun yanında olan yanlışlarını düzelten ve Harry'nin annesi olmadığı için hayatındaki tek kadın olmuştu. Ama Harry'nin ona aşık olması çok yanlıştı. Harry bunu biliyordu .Ron'da Hermione'den hoşlanıyordu, bundan emindi. Hermione'ye açılmayı düşünmüştü. Ama Harry'ye Hermione Ron'dan hoşlanıyor gibi geliyordu. Belki de Harry Ron gibi tepkiler vermediği için Hermione ona yaklaşmıyordu. Harry Hermione'ye Ron gibi tepkiler verip kıskanırsa hem Hermione'yi hemde Ron'u kaybedeceğinden korkuyordu. Cho'dan hoşlanmıştı, ama sevmemişti. Cho onu anlayamamıştı. Hermione gibi bana anlayışlı, sevecen, yanlışlarını gören ve düzelten biri olsaydı ona aşık bile olabilirim diye düşünüyordu ama Cho Hermione gibi olamamış hatta yanından bile geçememişti. Ginny'nin Harry'ye olan zaafı Harry'ye onu bir nebze ondan hoşlandırmıştı ama ona gerçekten birşeyler hissetmemişti. Onun tek ve son aşkı Hermione'ydi. Ron bunu duysa onla kesinlikle konuşmazdı. Hermione ise kibarca reddeder ve onla bir daha konuşmazdı. En iyisi bu aşkı kalbine gömmekti.

Harry düşüncelerinden Mrs.Figg'in sesiyle ayrıldı.
-Harry, canım eve git saat geç oldu, dedi. Ben seni evin önüne kadar bırakayım.
-Tamam, dedi Harry sadece.

Mrs.Figg Harry'Yi eve götürürken konuşup durdu ama Harry onu dinlemiyordu. Privet Drive 4 numaraya geldiklerinde Mrs.Figg "İyi geceler" dileyip uzaklaştı. Harry kapıyı çaldı. Petunia Teyze onu görünce hiç bir tepki vermedi. Harry kapıdan geçip doğruca odasına çıktı.

Yatağının üstüne oturdu. Ailesinin resimleri olan albümü alıp içindedki resimlere baktı. Resimdekiler ona el sallıyor ve gülümsüyorlardı. Yaz boyunca Privet Drive'ye tıkılıp kalmıştı. Ron ve Hermione mektuplarında onu ne zaman almaya gelecekleri hakkında hiç bir şey söylemiyorlardı. Harry ikisinin mektuplarından aynı yerde olduklarını anlamıştı. İkiside mektuplarında onu çok büyük sürprizlerin beklediğini söylemişlerdi. Üç gün sonra reşit oluyordu ve onu koruyan tılsın kalkıyordu. Herşey şimdi başlıyordu. Harry bunları düşünürken gözlüğünü bile çıkarmadan uykuya daldı...

« Son Düzenleme: Kasım 22, 2008, 15:33:32 Gönderen: hrrybyz » Logged

Benim Hikayem..Harry Potter ve SihirLi Boyut..Bir Büyü..Bir Boyut..İnsanLarı Geri GetirebiLir mi?..Getirirse Ne OLur?..Birini Gerçekten Getirdi..Peki Ya DiğerLerini..? http://www.harrypottercafe.com/forum/harry_potter_hikayeleri/harry_potter_ve_sihirli_boyut_10bolumhazirliklar_eklendi-t17646.0.html
Feyza_Emmy
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2008, 20:21:43 »

vayy güzel bir hikayeye benziyor.Zaten ben h/hr hikayelerini çok severim devamını bekliyorum...

hrrybyz
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2008, 18:00:48 »

2.Bölüm=Bilinmeyen Akraba ve Esrarengiz Paket

Tak. Tak. Tak. Harry sıçrayarak uyandı. Saate baktı gece 3’tü. Pencerede bir baykuş vardı. Bu baykuşu tanımıyordu. Harry camı açtı ve Baykuş içeri süzüldü. Harry mektubu Baykuştan alınca Baykuş görevini yerine getirmenin rahatlığıyla pencereden uçup gitti. Mektup tanımadığı birindendi. Hakan William Tükenmez. İsme bak ne acayip diye düşündü Harry. Büyük bir heyecanla mektubu açtı.

Sevgili Harry,
Kim bu diye düşünüyorsun biliyorum. Haklısında. Harry ben senin bir akrabanım. Şaka değil gerçek, baban James’in kuzeniyim. Babanın halası Mary yani annem İngiltere’de çalışan bir Türk Seherbaza aşık olup evlenmiş. Ben James ile birlikte büyüdüm. Tabi ondan 5 yaş büyüktüm. Ben Türk Sihir okulunda okudum ve Türkiye’de görev yapıyorum. 2 tane çocuğum var. Oğlum Fatih benim gibi bir Seherbaz. Kızım seninle yaşıt. Harry ben ve oğlum bu sene Dumbledore tarafından İngiltere’de görev yapmak üzere çağırıldık. Kızımda bu sene seninle Hogwarts’ta okuyacak. En yakın zamanda tanışacağız. Yarın akşam saat 11’de bütün eşyalarınla hazır ol. Seni almaya gelecekler. Harry kendini olamayacağını sandığın her şeye hazırla. Hiç beklemediğin bir şeyle karşılaşacaksın. Kendine dikkat et. Her zaman tetikte ol.
   Sevgilerle
         Hakan
Not: Bu mektubu senden başkası iksir tarifi olarak görür.

Buna inanamıyordu. Mektubu baştan aşağıya beş kere okudu. Hiçbir anlam veremiyordu. Nasıl olurdu? Böyle bir şey olsa ona söylenirdi. Demek babasının bir kuzeni vardı. Yok, yok olamazdı. Herkesin dediği şu beklenmedik olay sürpriz neydi?
- Niye bana kimse bir şey söyleme zahmetine katlanmıyor, dedi ve yumruğunu duvara vurdu.

Bütün bunlara yarın kafamı takarım diye düşünüp kendini yatağa bıraktı. Gözlüğünü çıkarıp komedinin üzerine koyduktan sonra mektubu da gözlüğün yanına koyup direk uykuya daldı.

Ertesi sabah kalktığında bilincini toparlayamadı. Rüyadır deyip durdu kendine. Ama kalktığında gözlüğünün yanında mektubu görünce hayalleri suya döküldü. Yataktan kalktı gözlüğünü taktı. Saat 8’di. Dün gece eşyalarıyla uyuduğu için üstüne değiştirmeden aşağıya inmeye başladı. Merdivenlerden inerken Vernon Enişte’nin sesi duyuldu.
- ÇOCUK, buraya gel.

Harry hiç bir şey demeden aşağıya indi. Dursleyler’in hepsi salonda onu bekliyordu. Petunia Teyze’nin elinde bir kutu vardı.
 - Bir şey mi oldu, dedi Harry.
 - Bize bir mektup geldi ve senin bu akşam gideceğini söylüyor, dedi Petunia Teyze.
 - Evet, dedi Harry şaşırarak. Bir daha dönmemek üzere gideceğim.
 - Sana vermem gereken bir şey var, dedi Petunia Teyze. Bunu 17. yaş gününde vermemiz söylendi. Seni kapımıza bıraktıkları gece ( Petunia Teyze’nin yüzü ekşidi) bir mektup vardı. Ailene, sana neler olduğunu ve bu kutuyu 17. yaş gününde vermemiz gerektiği söyleniyordu, dedi elindeki kutuyu göstererek.
- Peki kutunun içinde ne var? dedi Harry.
- Açıklıyorum, dedi Petunia Teyze kızgın kızgın. Seni evin harabesinden çıkardıktan sonra senin için özel sayılabilecek bazı eşyaları koymuşlar. Birde evinizde masanın üstünde bir zarf zarmış onu da alıp koymuşlar içine. Al bakalım senin.

Kutuyu Harry’ye uzattı. Harry’nin ağzı açık kalmıştı. Kendini toparlayarak kutuyu aldı. Tam kutuyu açıyordu ki …
- Kahvaltını yap ondan sonra kutuyu odanda açarsın, dedi Petunia Teyze.

Bu konuşma sürecinde hiçbir tepki vermeyen Vernon Enişte ve Dudley Petunia Teyze’nin ardından mutfağa gitti.

Pek Yorum yok ama ben yinede gönderiyorum =(
                                                                İYİ OKUMALAR=)
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2008, 15:34:25 Gönderen: hrrybyz » Logged

özgür_dobby
Süt
*

Ah Dobby AAAAAHHH!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2008, 18:06:38 »

tam hikayeyi okurken 2. bölümü yolladın çok güzel bir hikaye olmuş.
Hakan William Tükenmez yeni KSKS öğretmenimiz olabilir mi? Gülümseyen
ve Harry Hermione yerine Hakan'ın kızına aşık olabilirmi?Gülümseyen
Bana öyle geldi bu hikayenin kokusu:)

Gitti
             Dön dön geriye Dobby
             Olamaz bunu yapamazsın
             Beklerim seni her zaman
             Baştan başlarsın
             Yalvarırım dön Dobby

şiirim nasıl?Kahkaha:D
masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2008, 18:36:43 »

öncelikle ellerine sağlık Gülümseyen ben açıkçası harrynin hakanın kızına aşık olacağını düşünmüyorum,zaten akrabalae sonuçta,hoş olmaz bence.ama bence o kızla iyi arkadaş olurlar belki başlarda anlaşamazlar falan bu arada ron o kızı sevebilir böylece harry ve herm de mutlu olur  Gülümseyen hemen de yazdım Gülümseyen

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2008, 11:32:05 »

Ehemm..yeni gördüğüm bir fic...güzele benziyor yeni bölümleri heyecanla bekliyoruzz elerine sağlık canımm Gülümseyen

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
josephine
özgün özgür özgé xD
Krema

édépsiz komédya...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2008, 11:34:32 »

masalcı bnm yerime herşeyi söylemişsin ztn bütün düşüncelerim şimdilik bunlar ve güzel bir fic'e benzio devamını okumayı çok isterim

GöZLéRiN Ya VaRDı aKLıMDa
BiZ ÇoKTaN uNuTTuK DüNYa DéDiKLéRiNi
aŞK BiR KaZa DéDiN BiZSé SaĞ KuRTuLDuK
BuGüN SéNiN GüNüN oNu Da MaHVéTTiN
SéNi SoRaNa HéR YaNıM DéRiM
Vé DaHaSıNı Da éKLéRiM
éLLéRiNi uZaT Ki DoKuNSuN
PaRMaKLaRıN BuGüN
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2008, 11:43:20 »

Hoş bir başlangıç olmuş. Ama bazı şeyler dikkatimi çekti. Mesela Rowling' in kullandığı bazı cümle yapılarını kullanmışsın. Dudley ve çetesinin kırmayı başaramadığı salıncak gibi. Ve bir de olaylara hemen girmişsin. Yani Harry' nin Hermione' ye aşık olmasını pat diye belirtmen gibi. Bunu sezdirip ilerleyen bölümlerde açıklasan çok daha mükemmel olurmuş.Ama dediğim gibi genel olarak yaratıcı bir başlangıç olmuş

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 06, 2008, 12:01:05 »

hmm çok farkı bi konu olmuş valla değişik olmuş vs... eline sağlık güzel olmuş gerçekten ama kısa olmuş biraz daa uzatabilirsin bnce... ne bilim farklı olaylar katabilirsin... sen bilirsin tabi yine de güzel olmuş... çok güzel değil ama güzel olmuş...

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: