2.BÖLÜM(inş bu sefer güzel olur)
Ron bu tuaf düşüncelerini hemen dile getirdi:
-hadi harry anladım da,bizi nerden tanıdınız?
-ah bunun için zaman var ama once size kendimi tanıtmak isterim...
Sisi cebinden çıkardığı asasını yavaşça çevirip birşeyler mırıldandı.Bi anda dört tane görünüşünden çok rahat oldu anlaşılan küçük koltuklar belirdi.Sisi:
-lütfen oturun biraz uzun olucak..
herkez yavşça küçük koltuklara çöktü.Harry yemin edebilirdiki bu onun bu güne kadar oturduğu en yumuşak koltuktu.Sisi kuru bir öksürükle başladı:
-aslında bakarsanız,tabi bunların en azından birazını hermione biliyor olsa gerek ama ben yinede başından başlamak isterim.Benim atalarımdan dha once hiç sarayda kız bebek dünyaya getiren olmamış.Bu yüzdende dedelirim ve hatta babam bile peri halkının içinden kimselerle evlenmiş.Bundan 17 yıl önce ben doğduğumda bütün herkez çok şaşkın bi o kadar da sevinçliymiş.herneyse sanırım biraz uzatıyorum özetle annemler voldemortun(o ismi söyleyince ron birden irkilmiş)hakimiyet sürdüğü zamanlarda bütün sihirle uğraşan halkı saraydaki baloya davet etmiş.Tabi amaç bana bu kolyeyi yapmakmış.Kapıdan her giren insan bir çeşit sihir yapıp ole irmesi gerekiyormuş.Daha sorna toplanan sihirlerin hepsi bu kolyeye hapsedilmiş.Sornada boynuma takmışlar bu güne kadar yanlızca birkez almaya çalışan oldu.O da voldemort(ron kendini tutamayarak bir çığlık basmış)ama tabi kolye ben istmeden kimseye gitmeiği için annemle babamı öldürmüş.(bunu o kadar üzgün ve hiddetle sölemiştiki hermione acımakla korkmak arasında kaldı)Ama tabi ben bu kolyeyi belki size delilik gibi gelicek ama bi kişiye vermek istedim tabi o bunu kabul etmedi.
-kimdi o? dedi hermione.
-o mu?O..o Dumledore du.(Harry bi anda kafasını kaldırıp gök mavisi gözlerini Sisi ye dikti.)
O gün bana Harry'le beraber bilinen şeyleri aramaya gideceklerini söyledi.
Bu kez üçü birden Sisiye baktılar.Sisi üzerine diklen gözlere aldırmadan devam etti;
-Bana ''asla olmaz o senin için önemli'' dedi.(bu kez Sisi gerçekten ağlama derecesine geldi.)
ama eğer o gün biraz dha ısrar edip almasını isteseydim hatta keşke sihir yapsaydım bütün bunlar olmıyacaktı.Belkide şu an aramızda olurdu.Herneyse sizi sıktım kalıcak yeriniz varmı?
-ah ewet sıcak bir çadırımız var dedi hermione.
-Ben bi ewde kalmanın daha iyi olcağınıdüşünmüştüm.dedi ve yavaşça asına birşeyler mırıldandı.o anda çok görkemli 3 katlı bir ev ortaya çıktı.Harry,Ron ve Hermione ağızları açık bi eve bide Sisi'ye baktılar.Ron hemen;
-ama çok ısrar edersen seninle kalbiliriz dedi.
Hermione hemen hiddetlendi ama Harry de onaylarcasına bir bakış atınca mecburen birşey demedi.Sisi:
-elbette benile kalmanız beni çok mutlu eder.
(devamını yorumlarınıza göre yazıcam gerçi bence onceye gore dha güzel ama..nese pamuk eller kılavyeye)