Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Temmuz 24, 2008, 10:38:20  

Sayfa: 1 ... 27 28 29 [30] 31 32 33 ... 35   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :))  (Okunma Sayısı 14089 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #435 : Mayıs 08, 2008, 16:05:09 »

Amaaaanın bunlar da ne böyle  Şaşırmış Acayip Sırıtan,

zaten ben o sonruyu 5'e tamamalansın die söyledim bi acelem yok tu Sırıtan (baktım herkes uzun uzun yorumlar yapmış benim ki biraz kısa oldu kusura bakma Sırıtan

HAdi bu seferlik böyle olsun  Sırıtan

Canım Süüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bir bölüm olmuş ellerine sağlık  Terleyen
İlaç ne kelime mucize gibi geldi  Sırıtan valla canım ya gerçekten her bölüm böyle mi olsa ne ki?Cidden harika olurdu... Cool

Lütfiş bana söyledi de ben pazartesi okulda değildim hastanaye filan gittim o yüzden bugün okuyabildim ama sen yazmışsın ya hikayenin başında diğer bölümler 6 bu 12 sayfa diye bir coştum bir sevindim ki anlatamam  Alkış  Alkış  Alkış

Ama gerçekten tv dizisine döndü yaa bir de bu ara fazla uğrayamadığım için en son olanları tam hatırlayamıyorum o yüzden bir önceki bölümün sonuna dönüyorum arada ama bugün hatırladım gerçi azıcık sonuna da bakmadım değil 17 bölüm özetinin  Sırıtan

Canım ya Lioana ya şaşırmadım desem yalan olur dharma için aptal veala filan dedi aşk insana neler yaptıyor valla  Kahkaha cidden ağzım açık kaldı,bu arada o neville sinirlerimi bozuyor yaa gitsin başka birşeyler bulsun bir rahat bırakmadı bizimkileri ya yazık,var ya dharma nın gelişinde de parmağı vardır onun beklerim ben yani,olanlar olmuş ona bu 6 yılda  Acayip insan azıcık tutarlı olur bir okul yıllarına bakın bir de şimdiye

Asıl şu Voldemort'un cesedi ne olacak ben onu çok merak ediyorum yaaa  Ne?  Ne?  Ne?  Ne?  Ne?
yani eski ölüm yiyenlerle pek de ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kesinlikle bir şekilde bu olayın Liona ile ilgisi var ayrıca malfoy gerçekten ne yaptı da intikamı aldı açıkcası lütfiş söyleyince ben de bir an bilmediğimi farkettim,harry'e birşeyler söylemişti sanki eski sevgilisi ile ilgili ama Liona ile pek ilişkilendiremedim,aydınlatırsan çok sevineceğiz lütfişcimle. Terleyen  Terleyen  Aww

Bu 100 bölüm işini çok sevdim ben yaa  Aww süper oldu  Alkış

Canım gerçekten çok sevindim yurtdışı için,hangi ülke?Bu arada ben tabiyine hikaye dışında pek takip edemiyorum yazılanları sen bana kısa bir özet geçersen sevinirim yurtdışı ile ilgili  Göz Kırpan
Ama en iyi dileklerim hep seninle... Aww
Sen nerede olursa ol kalbim hep seninle canım bunu unutma  Gülümseyen
3 ay nedir ki geçer ve biz yine eylül de burada buluşuruz,hakkında en iyisi olsun canım...

kendinize çok iyi bakın ve hoş kalın,hoşçakalın...  Aww

Sağol Cansucum Herkes 100 bölüme sevindi Ben normalde bu son 2 bölümü kısa tek bir bölümde vermek istiyoırdum ama beni uzxun ayrıntılı bölüm diye çok sıkıştırdılar Anlamıyoruz bazı diyenler oldu Gerçi böyle olduğunda da pek anlayan olduğunu düşünmüyorum  Sırıtan
Sağol Amerikaya gidiyorum hayırlısıyla bakalım Siz de gidersiniz daha erken Gülümseyen
Neville hakkında hikayenin sonunda büyük bir süprizim var Bütün o davranışlarının mantıklı bir açıklaması var Sadece bekleyin Gülümseyen
Bu arada çok geçmiş olsun canım Kendine iyi bak Gülümseyen

benim normalde tahmin ettiğim her şey tutar ama bu hşkede tutması kalmadı tahmin bile edmiyoum gerçekten çok başarılısın yine soluksuz okudum teşekkürler böyle bir bölüm için yine hycanlıbir bekleyiş içinde olacağım ben alında voldinin cesedini merak ediydum bambaşka ama ine heycanlı bir konu geldi karşıma ama hiç şikayetçideğilim inşallah oda yakın zamanda aydınlannır bu arada harrynin eski sevgilisini beğenmedim ne yalan söyliyim şu hrry de lionayı neville kaçırmasın ya sinir oluyom malesef senin kadar yazımda başarılı değilim ki yorumum yrm sayfaya ulaşsın yazdığın hikayenin yanında sönük kalıo ama ne yapalım bu kadar oluyo şimdiye hakar zaten en uzun yazdığım yorum oldu

elerin sağlık başka ne diyebilirimki yeni bölümü bizlerden esirgemezsin umarım ayrıca hikayelerinde sürekli yazzdığın bir tarih varmı ona göre takip etsem çünkü kçırmamak için herün giriyom ama artık öle bir fırsatım olmıcak işe başlıcam bilgi verirsen sevinirim

Teşekkürler canım Evet bu en uzun yorumun Gülümseyen Bu tutma mevzusu herkeste mevcut önceki bölümde kimse Dharmayı sevmemişti şimdi insanlar ya acaba demeye başladı Gülümseyen Neville in bütün davranışlarının mantıklı bir açıklaması var hikayenin sonuna doğru göreceksiniz Gülümseyen Yeni bölümü ben isteyerek geciktirmiyorum ki Ehliyet sınavım ingilizce kursum okul projeler vizeler üstelik bir de şu Amerika işinin hazırlıkları var Nasıl bunaldım anlatamam Bu arada çalışacakmışsın Tebrik ederm Hayırlı olsun İnsanın kendi parasını kazanmak gibisi var mı ? Gülümseyen Bölümlerle de ilgili ne zaman yayınlayacağımı gerçekten bilmiyorum başlamadım bile Üzgün

bütün ciddiyetimle katılıyorum
Kesinlikle  yarım sayfayı hakediyor (benimki biraz kısa olabilir) şimdiye kadar okuduğum en karışık bölümdü benim  Hede Hödö (anlayabilmek için 3 kere okudum )benim anlamadığım şeyler ;Loina nasıl bu kadar tanınıyor, voldemort veya grendervardla bir ilgisimi var?, muhafızla korunan kim mezarın orada ne işi var(voldemortun cesedinin çalındığını minervaya mektupla muhafız bildirmişti),Loina ile korunan akrabamı? ve ilk kısımdaki kişiler kim ? umarım bu sorular çabuk yayınlanır ve umarım 3 hafta beklemeyiz

Bütün yorumcularıma söylediğim KAtılmayın düşünceniz diğerleriyle aynı olsa da kendi cümlelerinizle ifade edin  Göz Kırpan Soru bombardımanına dönmüş yorumdan çok bu Ne yapsam bilmem ki Gülümseyen
Teşekkürler yorumun için İnsanları şaşırtmayı seviyorumn Hikayenin neredeyse her bölümünde böyle cümlelerle karşılaşıyorum Liona hatırlarsan Dırdırcının manşetinde görünmüştü ve Dırdırcı çok iyi bir gazete artık Gülümseyen Muhafız birini korumak için ki bu Liona'yla yakından alakalı Büyük bir şok geçireceksiniz umarım Gülümseyen

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :))
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 10:38:20 »

albus armando potter
Süt
*

371863834 baskan_1402@msn.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #436 : Mayıs 08, 2008, 16:52:32 »

abla dırdırcının ne ilgisi var bu işle Şaşırmış lunada mı işin içinde? Ne?(tamamen konu dışı ama bu arada sütlükten kurtulamıyoruz gitti)
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 16:53:39 Gönderen: albus armando potter » Logged
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #437 : Mayıs 12, 2008, 23:14:56 »

abla dırdırcının ne ilgisi var bu işle Şaşırmış lunada mı işin içinde? Ne?(tamamen konu dışı ama bu arada sütlükten kurtulamıyoruz gitti)

Canım sen bana Liona'nın neden bu kadar tanındığını sormadın mı ? Onun cevabı işte Ben sana 4. bölümü yeniden okumanı tavsiye edeceğim sanırım Gülümseyen Çünkü Dırdırcı ile ilgili bilmen gerekenler var Gülümseyen Sütlük bakımından herkes öyle canım dert etme

ginny hhr
StarLa&DeaN... SaM&SaraH...
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #438 : Mayıs 13, 2008, 17:49:39 »

Canım sen bana Liona'nın neden bu kadar tanındığını sormadın mı ? Onun cevabı işte Ben sana 4. bölümü yeniden okumanı tavsiye edeceğim sanırım Gülümseyen Çünkü Dırdırcı ile ilgili bilmen gerekenler var Gülümseyen Sütlük bakımından herkes öyle canım dert etme

hee bak ben kakao oldum var mı bir gelişme Sırıtan neyse bazen öyle bir kafa karıştırıyon ki dünyanın en iyi cerahları gelse düzeltemez (sadece zeliha abla düzeltir Sırıtan

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #439 : Mayıs 19, 2008, 14:37:47 »

hee bak ben kakao oldum var mı bir gelişme Sırıtan neyse bazen öyle bir kafa karıştırıyon ki dünyanın en iyi cerahları gelse düzeltemez (sadece zeliha abla düzeltir Sırıtan

Gülümseyen Öyle canım Zamanla hepiniz iyi konumlara geleceksiniz Gülümseyen

Ya bu arada niye yorum sayısı bu kadar düştü? Bir daha uzun bölüm yazmasam mı ne yapsam  <.<

ginny hhr
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #440 : Mayıs 19, 2008, 15:25:29 »

Gülümseyen Öyle canım Zamanla hepiniz iyi konumlara geleceksiniz Gülümseyen

Ya bu arada niye yorum sayısı bu kadar düştü? Bir daha uzun bölüm yazmasam mı ne yapsam  <.<

bak ona bende şaşırdım zatii mahmuttan haber yok oo olmiyinca iyice gitti site yaws aaa gelir zaten şu sıralar burAaya ilgi düştüü

wiseva
Şeker
**

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #441 : Mayıs 20, 2008, 11:45:25 »

hakikaten bu sefer yorumlar az olmuş..nerde bu millet..
bu aralar bütün okullarda sınavlar var galiba, bir tek bizim okulda haziranda başlıyordur Türkiye'de bu yönden tek okuluz herhalde Hede Hödö

NasıL oLuyoR..?
Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #442 : Mayıs 20, 2008, 12:44:17 »

Evet bu aralar yorumlar epey azalmış ki Zeliha bu kadar uzun yazarak emek vermiş.Ama sanırım bazı kişiler okuyupta yorum yapmıyor <.<

Zelihacım bu aralar seni cafe de daha mı az görüyorum  yoksa girdiğinde bana mı denk gelmiyor anlamadım  valla Acayip

Neyse Zeliha cım bu soruyu sana yöneltmekten nefret ediyorum ama benimkisi sadce merak Sırıtan

Acaba yeni bölüm ne zaman?? Kahkaha

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #443 : Mayıs 20, 2008, 20:32:52 »

gerçekten yarım sayfa yorumu hakediyor ama o kadar güzel ki yorum felan yazamıyorum ellerine sağlık.

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #444 : Mayıs 21, 2008, 16:13:25 »

bak ona bende şaşırdım zatii mahmuttan haber yok oo olmiyinca iyice gitti site yaws aaa gelir zaten şu sıralar burAaya ilgi düştüü

Valla canım sanırım göze geldim Okurlarım ortadan kaybolmaya başladı. Özge Mahmut Umut Nerelerdesiniz?  Acayip

hakikaten bu sefer yorumlar az olmuş..nerde bu millet..
bu aralar bütün okullarda sınavlar var galiba, bir tek bizim okulda haziranda başlıyordur Türkiye'de bu yönden tek okuluz herhalde Hede Hödö

Öyle oldu ya Benim sınavlarım 6 Haziranda bitiyor bakalım Gülümseyen Hepinize başarılar

Evet bu aralar yorumlar epey azalmış ki Zeliha bu kadar uzun yazarak emek vermiş.Ama sanırım bazı kişiler okuyupta yorum yapmıyor <.<

Zelihacım bu aralar seni cafe de daha mı az görüyorum  yoksa girdiğinde bana mı denk gelmiyor anlamadım  valla Acayip

Neyse Zeliha cım bu soruyu sana yöneltmekten nefret ediyorum ama benimkisi sadce merak Sırıtan

Acaba yeni bölüm ne zaman?? Kahkaha

Canım ben giriyorum ama ziyeretçi olarak bakıp çıkıyorum genelde ama eskisi kadar çok vakit geçiremiyorum Final haftası da geldi çattı   Kararsız

Yeni bölüme başlamadım bile  Üzgün Bu gidişlede biraz zor canım ya Ne yapsam ki

gerçekten yarım sayfa yorumu hakediyor ama o kadar güzel ki yorum felan yazamıyorum ellerine sağlık.

Şaşırdım Eh böyle yoruma da böyle cevap yazabilirim değil mi?  Gözlerini Deviren Neyse Ayşe Abla beğenmene sevindim  Gülümseyen

wiseva
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #445 : Mayıs 21, 2008, 17:08:43 »

arkadaşlar zelihacım bizi protesto edicek yakında duyurulur Ağlayan.. yorumlar önceki bölümlere oranla çok az gerçekten kan mı kaybediyoruz nedir.. Terleyen
bizim sınavlarımız da 6 haziranda bitiyor canım tesadüfe bak Kahkaha Amerika'ya gitmeden şöyle bomba gibi bir bölüm yazarsın de mi cnm..  Gülümseyen

NasıL oLuyoR..?
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #446 : Mayıs 21, 2008, 19:45:34 »

30 mayısda dahil o zmn a kadar full sınavlarım var hatta bugün b i sınav yüzünden kamyon çarpmışa döndüm ya neyse allahtan haziranda sınav yok Gülümseyen

neyse bu aralar herkesin sınavı olduğundan sanırım yorumlar azaldı tatil olunca eskisi kadar yorum alacağını umuyorum Zelihacım

ben o soruyu zaten meraktan sormuştum cnm finaller önemlidir sen onlar ÇALIŞ BİZ SENİ BEKLERİZ CNM Göz Kırpan

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #447 : Mayıs 23, 2008, 16:34:07 »

arkadaşlar zelihacım bizi protesto edicek yakında duyurulur Ağlayan.. yorumlar önceki bölümlere oranla çok az gerçekten kan mı kaybediyoruz nedir.. Terleyen
bizim sınavlarımız da 6 haziranda bitiyor canım tesadüfe bak Kahkaha Amerika'ya gitmeden şöyle bomba gibi bir bölüm yazarsın de mi cnm..  Gülümseyen

Canım protesto değil de bu sadece hakkım olanı isteme gibi bir şey  Ve hiçbir zaman haksızlığa tahammülüm yoktur her yerde ve her koşulda  Göz Kırpan

Canım sınavım 6 haziranda bitiyor ama hemen o günün akşamın ailemin yanına gidiyorum 10 haziranda da uçağım kalkıyor İnşallah yazabilirim Bugün de sınavım vardı Haftaya da finaller offff neyapsam bilmem ki?  Üzgün

30 mayısda dahil o zmn a kadar full sınavlarım var hatta bugün b i sınav yüzünden kamyon çarpmışa döndüm ya neyse allahtan haziranda sınav yok Gülümseyen

neyse bu aralar herkesin sınavı olduğundan sanırım yorumlar azaldı tatil olunca eskisi kadar yorum alacağını umuyorum Zelihacım

ben o soruyu zaten meraktan sormuştum cnm finaller önemlidir sen onlar ÇALIŞ BİZ SENİ BEKLERİZ CNM Göz Kırpan

Çok kolay gelsin canım Öyle gerçekten benim için her sınav üzerime gelen trafik canavarına sahip bir kamyon  Hede Hödö Ne yaparsın Gitmeden bir bölüm daha yayınlamak istiyordum Bölümü yazmaya çalışıcam ama söz vermiyim  Üzgün

ginny hhr
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #448 : Mayıs 23, 2008, 16:51:55 »

mahmut dağa kaçtı diğerlerini bilmem Hede Hödö mahmut şu sıralar bi oyuna takılmış kendisinden haber alamıtyorum en son 19 mart ta konuştuk Üzgün yok yani arkadaş güme gitti Hede Hödö

wiseva
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #449 : Mayıs 24, 2008, 18:08:21 »

zelihacım haklısın tabiki canım benim en doğal hakkın bu.. sen o kadar emek veriyorsun uğraşıyorsun tabiki yorum istemek en doğal hakkın Gülümseyen haksızlık konusunda aynı fikirdeyiz zaten, ben forumdaki diğer arkadaşlara çağrıda bulundum, sadece okuyup geçmemeliler sen okuyucunun fikirlerine önem veren bir yazarsın onu anlatmaya çalışıyorum herkese Göz Kırpan
canım benim yeni bölümü de takma kafana yetiştirebilirsen yazarsın Gülümseyen ne demişler sabrın sonu selamettir Kahkaha
görüşmek üzere arkadaşlar kendinize çok iyi bakın Gülümseyen

NasıL oLuyoR..?
Sayfa: 1 ... 27 28 29 [30] 31 32 33 ... 35   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: