Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 11:49:37  

Sayfa: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 35   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :))  (Okunma Sayısı 14117 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #405 : Nisan 27, 2008, 21:05:04 »

uuwww ne süpirüzleri merak ettim şimcik ama sormıycam yeni bölüm ne zamn die madem yazmaya başlamışsın 1-2 belki 3-4 belki 5-6 belki 7-8 belki 9-10 belki 11-12 belki 13-14 belki 15-16 belki 17-18 belki 19-20 belki 21-22 belki 23-24 belki 25-26 belki 27-28 belki 29-30 gün sonra gelir bilemem Kahkaha

(31 olmadı kusura bakma)

yeni bölümü artık zelihacım çok bekletmeyecek herhalde Sırıtan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :))
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 11:49:37 »

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #406 : Nisan 27, 2008, 22:42:38 »

uuwww ne süpirüzleri merak ettim şimcik ama sormıycam yeni bölüm ne zamn die madem yazmaya başlamışsın 1-2 belki 3-4 belki 5-6 belki 7-8 belki 9-10 belki 11-12 belki 13-14 belki 15-16 belki 17-18 belki 19-20 belki 21-22 belki 23-24 belki 25-26 belki 27-28 belki 29-30 gün sonra gelir bilemem Kahkaha

(31 olmadı kusura bakma)

Gülümseyen Bakalım Evet yazmaya başladım Ancak fark ettim ki ilk defa arayı bu kadar açmışım  Üzgün  31 güne kalmaz inş  Terleyen

yeni bölümü artık zelihacım çok bekletmeyecek herhalde Sırıtan

İnşallah canım Benimde tek temennim bu Gülümseyen

wiseva
Şeker
**

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #407 : Nisan 28, 2008, 14:14:22 »

herkese merhaba bu aralar uğrayamadık cansu'yla böyle giderse uğrayamayacağız çünkü yeni bir sınav haftasına girdik.. şu anda bilgisayar dersindeyiz ben de ilk fırsatta buruyu geldim Gülümseyen
Zelihacım sen yeni bölüm için acele etme geniş geniş rahat rahat yaz canım benim.. Gülümseyen
cansunn da slmı var cnm.. hoşçakalınn..

NasıL oLuyoR..?
Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #408 : Nisan 28, 2008, 20:27:12 »

Canlarım sizi bu sefer çok beklettim biliyorum bu konuda çok üzgünüm ancak elimde olmayan nedenlerle bu şekilde oldu.

Tuğçecim geçenlerde bana bir öneri sundu ve ben de gerçekten çok beğendim Hikayem uzun olduğu için çoğu kişi ilk bölümde sıkılıyordu. Tuğçenin teklifiyle ben de 17 bölümü içeren kısa bir özet yazdım Hikayeyi takip edenlerin okumasına gerek yok sanırım Gülümseyen

Diğer bir konuda hikayeyi çok beğenip imzasında taşımak isteyenler için bir yenilikti. Tuğçe yeni öğrenmeye başlamış -ancak böyle giderse bu konuda bayağı bir iyi olacak Gülümseyen - Bana istersem imza yapabileceğini söyledi. Nasıl mutlu oldum anlatamam Çünkü bu hikayenin daha da anlaşılır olmasını sağlıyor. Karakterleri daha ön plana çıkartıyor Çok sevindim Kaç gündür ben resim bulmakla o daha da zahmetlisi benim imzalarımla uğraştı durdu. Çok ellerine sağlık diyorum ve kendisini azmi ve başarısından dolayı tebrik ediyorum Gülümseyen

Sonuç olarak bu emeklerin karşılığında ortaya nur topu gibi 5 tane imzamız çıkmış oldu İsteyenler seçip beğensin kullansın Gülümseyen Tuğçeciğime de teşekkürlerini etsinler Gülümseyen

Not: Arkadaşlar eğer aranızda bu konuda yardımcı olabilecek varsa desteğinizi bekleriz özellikle afişler için Gülümseyen Tuğçecim sağolsun elinden geleni yapıyor ancak o da bu konuda çok yeni Gülümseyen 

Harry Potter ve Kayıp Anahtar
(İlk 17 Bölüm)

Harry’nin son düellodan sonra neler yaşadığını merak ediyor musunuz? O zaman okumaya devam edin.

Harry Voldemort’u öldürdükten sonra hortkuluklar için feda ettiği seneyi telafi etmek için 7. sınıftan okuluna devam etmiştir. Fakat o sene Hogwarts’ta geçirdiği diğer yıllardan çok daha farklı olmuştur genç adam için. Artık ne Voldemort’un gölgesi ne Ölüm Yiyenlerin saldırıları ne de diğer yaşadığı olaylar yoktur. Ancak değişen sadece bu değildir. Eskisinden çok daha populer olan Harry Ginny’den ayrıldıktan sonra aradığı mutluluğu bir türlü bulamamaktadır. Sonunda bir karara varır ve o kişi gelip kendisini bulana kadar kalbinin kapılarını kapatır.

Hogwarts’tan mezun olmasının ardından Bakanlık’ın onu büyük bir gururla kabulüyle seherbaz olarak çalışmaya başlamıştır. Uzun, yorucu ancak ona göre bir o kadar da eğlenceli geçen eğitim hayatından sonra çok başarılı ve bir o kadar da yetenekli, işinin en iyilerinden birisi olmuştur. Kendisine verilen bütün görevlerin üstesinden büyük başarıyla gelmiştir. 5 yıl bu böyle sürüp gitmişken bir doğum günü davetsiz misafir olarak gelen eski hocası ona bir görev teklif bulunur ve işinin monotonluğundan sıkılan Harry’e bu ilaç gibi gelir. Çünkü artık ortalıkta fazla kara büyücü olmadığı için ona verilecek bir görevde kalmıyordur.

Harry seçilen diğer Profesör Neville ile okula gidecekleri ilk gün diğer iki profesöründe kimliklerini öğrenir. Bunlardan birisi İksir dersi için seçilen Pansy diğeri ise Liona adında veelalardan çok daha etkileyici, duru güzelliğe sahip genç bir kızdır. Şölen gecesi ilk kez karşılaştığı genç kızdan herkes gibi o da çok etkilenmiştir. Çünkü ondan etkilenmeyecek yaratık bu dünya üzerinde yok gibidir. Ancak sorun şu ki genç kız artık büyü yeteneğini kaybetmiştir ve bu yüzden herkese karşı büyük bir mesafeyle yaklaşıyordur. O hiçbir zaman bilemese de Harry her ne pahası olursa olsun onu koruyacağına kendi kendine söz vermiştir. Bugüne kadar korunan hep kendisi olmuştur ve artık birilerini koruma görevi ona geçmiştir. 

Genç adam Şölen gecesinde ikinci büyük bir şok yaşar. Okuldaki en büyük düşmanı ve Ginny’in Harry ayrıldıktan sonra birlikte olduğu Malfoy’un da okula öğretmen olarak çalışacağını öğrenir. Ortada bir şeylerin döndüğü kesindir. Mcgonagall’ın apar topar yeni bir karar çıkarması, sihir yeteneği bile olmayan genç bir kızı işe alması, her ne kadar kendi alanlarında en iyilerden de olsa hepsi de genç 5 profesöre görev vermesi… Bunların hepsi bir şeylerin habercisidir ama ne olduğunu genç adam çözememiştir. Ona göre bütün soruların cevabı yaşlı cadıdır ama ondan laf almak belki de bu dünya üzerindeki en zorlu görevdir.

Şölen gecesi yaşanan bir tartışma ve olayla Harry genç kızın çok farklı bir yapısının da farkına varır. Harry’i korumuş ve dahası aralarında bir şeyler başlamıştır sanki. Ancak gelişen olaylar genç adamı fazla sevinmesine mani olmuştur.

Bunların yanında çok iyi şeylerde olmuyor değildir okulda. Eskisi gibi Hogwarts’ta evindedir. İşi kabul etmesinin en büyük nedenidir belki de bu. Öğrencileri çok başarılıdır, özellikle trende karşılaştığı 3 öğrenci favorisi haline gelmiştir. Buraya gelmeyeli yıllar olsa da okul eskisi gibidir. Değişen sadece yüzler olmuştur. Özellikle Karoline adındaki yeni Biçim Değiştirme Profesörü ve Neville çok iyi anlaştığı diğer öğretmenlerdir. Ancak Neville eskisi gibi içe kapanık ve sakin bir çocuk değildir. Çocukluk döneminde bastırdığı muzipliklerini şimdi ortaya çıkarıyordur ve genelde orada bulunan tek dostu Harry olduğundan hedef olarak genç adamı seçiyordur. Elbette seçtiği konuda bellidir. Genç Profesör Liona…

Genç adam genç kız hakkında en ufak bir bilgiye sahip olamıyordur. Hagrid’le yaptığı bir konuşmada onun anne ve babasını çok uzun zaman önce kaybettiğini öğrenir. Ancak bir gün ortaya çıkıveren bir mektup bütün düşüncelerini alt üst eder. Mektupta ismi saklı iki kişiden bahsediliyordur ve dahası mektubu yazan Liona’yla çok yakından ilgilidir. Ancak sorun şu ki bu mektup kimden gelmiş ve ne hakkında yazılmışsa Harry tahminlerinde haklıdır. Ortada bir şeyler dönüyordur.

Genç adam o gece aldığı bir haberle alt üst olur. Eski dostları Ron ve Hermione Voldemort’un cesedinin mezarlığından çalındığını bildirmek için gelmişlerdir. Kendi büyüsüyle koruma altında olan bir mezarlığa kim girebilir diye düşünmeden edememiştir genç adam. Kim bu kadar güçlü olabilir? Daha bunları aşamamışken okulun Hogsmade gezisi çıkagelir ve geziyi iptal etmenin bir sorun çıktığına işaret olacağı için mezar olayından önce ona öncelik tanınır. Ancak sorun şu ki beklenmedik şekilde Liona’ın yanında eski sevgilisi Dharma çıkagelir. İşte bu Harry’nin hiç istemediği bir şeydir.   

albus armando potter
Süt
*

371863834 baskan_1402@msn.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #409 : Nisan 29, 2008, 16:26:30 »

abla haksızlık ediyorsun her bölümden sonra yorum yapıyoruz. ama bu özet iyi olmuş asrkadaşalr atlaya atlıya gidiyordu (sürekli takip etmiyorlardı )bu onlara yarayacak
Camellia
~Heroes istereeemmm... hadi 15 eylül çabuk gel.. (ya da gelme okul var :P )
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #410 : Nisan 29, 2008, 18:31:03 »

ama adı üstünde özet ve imzalar demiii (yaaah bende bölüm die umutlanmıştımmm bööhüüüü)

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #411 : Nisan 29, 2008, 18:45:23 »

herkese merhaba bu aralar uğrayamadık cansu'yla böyle giderse uğrayamayacağız çünkü yeni bir sınav haftasına girdik.. şu anda bilgisayar dersindeyiz ben de ilk fırsatta buruyu geldim Gülümseyen
Zelihacım sen yeni bölüm için acele etme geniş geniş rahat rahat yaz canım benim.. Gülümseyen

Sorun değil canım Ben de daha tamamlayamadım bölümü  Üzgün Benim de bu ara proje çalışmalarım var Sınavları atlattım ama bunlarda ondan beter üstelik haftaya yeni sınavlarda beni bekliyor  Üzgün Neyse siz sınavlarınızı halledin bitince rahat rahat okursunuz Gülümseyen
Cansu'ya da selam söyle Gülümseyen Kendinize iyi bakın Gülümseyen

abla haksızlık ediyorsun her bölümden sonra yorum yapıyoruz. ama bu özet iyi olmuş asrkadaşalr atlaya atlıya gidiyordu (sürekli takip etmiyorlardı )bu onlara yarayacak

Canım ben size ne zaman yorum yapmıyorsunuz dedim  Acayip Birkaç sitememimde de üstüne basarak belirttim Bakıp bakıp geçenler diye Zaten özeti yazmamın nedeni de hikaye uzun olduğu için başlayamayanlar için bir kolaylıktı Eğer özeti okuyup beğenirlerse bölümleri baştan okuyabilirler elbette Gülümseyen Sen de söylemişsin zaten onların işlerine yarayacak diye Ben gene de bir kez daha teşekkkürü mü edeyim buradan Darılmış mı yorumcum bana Gülümseyen

ama adı üstünde özet ve imzalar demiii (yaaah bende bölüm die umutlanmıştımmm bööhüüüü)

Evet canım öyle Gülümseyen Neyse yeni bölüme sakla artık kendini Gülümseyen

Camellia
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #412 : Nisan 29, 2008, 18:47:19 »

evet öyle yapıyım demi ben aah sabreden derviş muradına ermiş ben bekliyim

albus armando potter
Süt
*

« Yanıtla #413 : Nisan 30, 2008, 14:30:10 »

yumuşamayalım biraz
albus armando potter
Süt
*

« Yanıtla #414 : Nisan 30, 2008, 14:56:16 »

ne laboratuarı ele mi geçirdiniz(eskiden bizim yaptığımız gibi )
wiseva
Şeker
**

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #415 : Nisan 30, 2008, 16:34:29 »

ne laboratuarı ele mi geçirdiniz(eskiden bizim yaptığımız gibi )

yok ele geçiremedik daha Sırıtan ama her hafta 2 saat dersimiz var ilk saat uygulama yapıyoruz 2.saat zaman kalırsa serbestiz, aslında 2 saat de serbest bıraksa öğretmen bizim için daha daha faydalı olur da gel de anlat Sırıtan Sırıtan

NasıL oLuyoR..?
Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #416 : Nisan 30, 2008, 19:27:17 »

Şimdilik öyle canım Ben sizi ne zaman yarı yolda bıraktım Gülümseyen

yumuşamayalım biraz

Hopp noluyor bakiyim orda Söyleyin bakalım  Hede Hödö

yok ele geçiremedik daha Sırıtan ama her hafta 2 saat dersimiz var ilk saat uygulama yapıyoruz 2.saat zaman kalırsa serbestiz, aslında 2 saat de serbest bıraksa öğretmen bizim için daha daha faydalı olur da gel de anlat Sırıtan Sırıtan

Ne yapardınız çok merak ettim şimdi  Kahkaha Ben de bazen okulda giriyorum ama derste pek vakit olmuyor (Bilgisayar hocasının programı incelerken altta kocaman Harry Potter Hikayeleri gibi bir yazı görmesini istemem doğrusu  Sırıtan Sırıtan )

Camellia
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #417 : Mayıs 01, 2008, 17:52:38 »

demi ne zaman Zeliha ablacığımız bizi yarıyolda bırakır mı?? gerekirse ölüme kadar beklerin (dur yaa ölümlü cümleler yoktu ama biraz şey olsun die şey ettim nessee bulmadım başka bi zaman inşallah)

albus armando potter
Süt
*

« Yanıtla #418 : Mayıs 02, 2008, 14:24:41 »

Şimdilik öyle canım Ben sizi ne zaman yarı yolda bıraktım Gülümseyen

yumuşamayalım biraz

Hopp noluyor bakiyim orda Söyleyin bakalım  Hede Hödö

Ne yapardınız çok merak ettim şimdi  Kahkaha Ben de bazen okulda giriyorum ama derste pek vakit olmuyor (Bilgisayar hocasının programı incelerken altta kocaman Harry Potter Hikayeleri gibi bir yazı görmesini istemem doğrusu  Sırıtan Sırıtan )
vallaha bizde tüm oyunlar yüklü idi normalde bilgisayar kapanınca gidicek diye karışmıyordu (tabi bunun çaresi oyunları d sürücüsüne kurmaktıki biz bunu biliyorduk) w.o.w. dan (bunu hiçbir zaman oynayamadım   Terleyen )g.t.a.ya kadar (4. hariç hepsi -vice city, san andreas, libraty city-vardı)bütün oyunları oynuyorduk
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2008, 14:26:41 Gönderen: albus armando potter » Logged
Camellia
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #419 : Mayıs 02, 2008, 18:40:51 »

vallaha bizde tüm oyunlar yüklü idi normalde bilgisayar kapanınca gidicek diye karışmıyordu (tabi bunun çaresi oyunları d sürücüsüne kurmaktıki biz bunu biliyorduk) w.o.w. dan (bunu hiçbir zaman oynayamadım   Terleyen )g.t.a.ya kadar (4. hariç hepsi -vice city, san andreas, libraty city-vardı)bütün oyunları oynuyorduk

höh ne yaptın beeaaa

Sayfa: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 35   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: