Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 23:28:57  

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 37   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 19. Bölüm : Acı ve Sadakat eklendi!!! :)  (Okunma Sayısı 16245 defa)
serseri_bludger ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CcAaNnSsUu
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #255 : Mart 23, 2008, 19:40:15 »

Canım merhaba,sanki biraz geç kaldım yaa Utanmış kusura bakmayın  Aww
Ya yine gerçekten süper bir bölüm olmuş,bir sürü  Ne? işaretleri var,bakalım neler olacak,merakla bekliyoruuuuuuuuuuuuzz  Sırıtan

Bu arada Jessica'Nın resmi süper olmuş,Amy Lee  Terleyen çok seviyorum ya ama tabi hepinizi ve herkesi,tüm insanları  Sarılan Bir an Pollyanna gibi hissettim kendimi  Sırıtan

Canım ya her geçen gün bir öncekinden çok daha etkileyici,çok daha büyüleyici yazıyorsun valla,ne diyelim,kesin senin bu kitabın (kitap diyorum,çünkü benim gözümde öyle Aww ) basılır,(hem de kaç milyon satar  Sırıtan ) bak 1 tane imzalı istiyorum ona göre ilk baskından  Sırıtan  Terleyen  Alkış

Canım benim,sen sakın yazmayı bırakma ve hiiiç arkana bakmadan ve de durmaksızın yazmaya devam et,15 bölüm oldu şurada ve hepsi de birbirinden harika!(kafiyeli olduu  Sırıtan )
Yani o kadar kişi okuyor ve her ne kadar senin istediğin sayı olmasa da bence hatırı sayılır ve en önemlisi de ''samimi'' olarak yorum yapanlar,yani bizler varız ve de biliyoruz senin kaleminin nasıl harika yazdığını... Terleyen

Ya o iki kişiden birisi kesin Malfoy'dur söyleyeyim  Sırıtan ya da şu iki küçük yaramaz da olabilir ama daha birkaç tahminim var da şimdilik bunlar olabilir diye düşünüyorum ve canım fotoğraflar da gerçekten çok ayrı bir tat katıyor,sana bu konuda yardımcı olan arkadaşına da teşekkürler.

Diyeceğim o ki,harika gidiyorsun ve devam et,ben sonuna kadar yanındayım ve de çok mutluyum,hoşçakal canım ve yeni bölümler  Alkış (iyi günler der gibi olduu  Sırıtan )
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 19. Bölüm : Acı ve Sadakat eklendi!!! :)
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 23:28:57 »

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #256 : Mart 23, 2008, 19:55:54 »

Canım merhaba,sanki biraz geç kaldım yaa Utanmış kusura bakmayın  Aww
Ya yine gerçekten süper bir bölüm olmuş,bir sürü  Ne? işaretleri var,bakalım neler olacak,merakla bekliyoruuuuuuuuuuuuzz  Sırıtan

Bu arada Jessica'Nın resmi süper olmuş,Amy Lee  Terleyen çok seviyorum ya ama tabi hepinizi ve herkesi,tüm insanları  Sarılan Bir an Pollyanna gibi hissettim kendimi  Sırıtan

Canım ya her geçen gün bir öncekinden çok daha etkileyici,çok daha büyüleyici yazıyorsun valla,ne diyelim,kesin senin bu kitabın (kitap diyorum,çünkü benim gözümde öyle Aww ) basılır,(hem de kaç milyon satar  Sırıtan ) bak 1 tane imzalı istiyorum ona göre ilk baskından  Sırıtan  Terleyen  Alkış

Canım benim,sen sakın yazmayı bırakma ve hiiiç arkana bakmadan ve de durmaksızın yazmaya devam et,15 bölüm oldu şurada ve hepsi de birbirinden harika!(kafiyeli olduu  Sırıtan )
Yani o kadar kişi okuyor ve her ne kadar senin istediğin sayı olmasa da bence hatırı sayılır ve en önemlisi de ''samimi'' olarak yorum yapanlar,yani bizler varız ve de biliyoruz senin kaleminin nasıl harika yazdığını... Terleyen

Ya o iki kişiden birisi kesin Malfoy'dur söyleyeyim  Sırıtan ya da şu iki küçük yaramaz da olabilir ama daha birkaç tahminim var da şimdilik bunlar olabilir diye düşünüyorum ve canım fotoğraflar da gerçekten çok ayrı bir tat katıyor,sana bu konuda yardımcı olan arkadaşına da teşekkürler.

Diyeceğim o ki,harika gidiyorsun ve devam et,ben sonuna kadar yanındayım ve de çok mutluyum,hoşçakal canım ve yeni bölümler  Alkış (iyi günler der gibi olduu  Sırıtan )

Nerelerdesin sen ya hmm   <.< Bakarız biz kusura  Gülümseyen
Teşekkürler Cansucum beğenmene sevindim Gülümseyen Fotoraflar için de ayrıca
Kitap mevzusu evet Ben bunu kitap şeklinde tasarladım aslında tıpkı diğer Harry Potter kitaplarında olduğu gibi her şey bölüm bölüm ilerliyor Bir bölümde verilen sırrı başka bir bölüm açıklıyor Gülümseyen Basılma konusunu bilmiyorum ama istersen imzalarım haha Sırıtan
Yazmaya devam ediyorum İnanın okula giderken ders aralarında ya da fic için kullanacağım şarkıları dinlerken aklımda hikayeden bölümler var Belki de bu kadar beğenilmesinin güzel bulunmasının sebebi budur Gülümseyen
Aslında çok içi boş yorumlar olmasındansa sıcak yorumların olması daha iyi Sırf hikayelere kulp bulmak için yazanlarda o kadar çok oluyor ki Ben her zaman söylüyorum Ben yazar değilim Bu konuda hiç deneyimim yok desem yeridir Ancak bir işi ele aldığımda onu en mükemmel şekilde yerine getirmeye çalışırım yapabildiğimin en iyisini vermek için uğraşırım Bunda da en büyük yardımcılarım bir zamanlar tükettiğim onca kitap ve sizlerin yazılarınız Onları da en iyi şekilde kullandığıma inanıyorum Gülümseyen
Bu iki kişi bayağı bir başınızı ağrıtacak anlaşılan Neyse siz biraz kafa patlatın bakim  Sırıtan Yok öyle hemen açığa vurmak Gülümseyen
Tekrar teşekkürler Bakalım yeni bölüm ne zaman Gülümseyen

Savaş bittikten sonra Harry'e ne oldu? Harry Potter ve Kayıp Anahtar
Sizce Karanlık Lord da hiç aşık olmuş muydu?Kayıp Zaman (Voldemort&Hermione)
Nehrin Karşısı(Dramonie)
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #257 : Mart 23, 2008, 20:59:14 »

hadi yaa tutturamadım desene Hede Hödö tuğçe'cim aydınlattı bni umut konusunda ama yine de saol Terleyen

hehe yaparız bi gün bi fic yeterki iste ama ben yeni konu açmayı bilmiyorum haberin olsun Ağlayan öğretirsen yazarım ama biraz bekletirim çünkü bu aralar sınav dönemindeyim malum Ağlayan
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 21:00:43 Gönderen: josephine » Logged

Vanda:Sizi seviyorum çocuklar.Ama salaksınız.
Timmy & Cosmo:Ama senin salaklarınız Kahkaha
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #258 : Mart 23, 2008, 21:12:56 »

hadi yaa tutturamadım desene Hede Hödö tuğçe'cim aydınlattı bni umut konusunda ama yine de saol Terleyen

hehe yaparız bi gün bi fic yeterki iste ama ben yeni konu açmayı bilmiyorum haberin olsun Ağlayan öğretirsen yazarım ama biraz bekletirim çünkü bu aralar sınav dönemindeyim malum Ağlayan

Önemli değil canım her zaman Gülümseyen Ama aslında beğendim teorilerini Gülümseyen

İstersen neden olmasın bazı şeylere dikkat ettiğin sürece Hay Allah Neyse söyleyeyim bari Hikayeler kısmında sağ alt köşede YENİ KONU diye bir buton var ona tıklıyorsun Yazıyorsun bu kadar Başka sorun varsa da cevaplarım Gülümseyen Benimde sınavlar yaklaşıyor Ne yapacağım bilmiyorum Sizide bekletmek istemem ama bakalım Gülümseyen

Nehrin Karşısı(Dramonie)
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #259 : Mart 23, 2008, 21:33:35 »

çok saol cnm bnde bakıyorum acaba ne bu die ama hiç denememiştim bakarız şu sınav dönemini atlatalım bi ndn olmasın bende bi fic yollarım

aslında öğrenci üyelerin bu konuda fazla problem yaratıcanı sanmıorum çünkü hepimiz sınav dönemindeyiz bu aralar

zeliha abla girdin aklıma bak bitsin sınavlarım size söz bi fic de benden Sırıtan

Kiraz
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #260 : Mart 24, 2008, 09:03:32 »

Alıntı
Amanda aman Bakalım beğendin mi Cedric süprizi mi

beğenmez olur muyum cnm  Ağlayan onu o kadar çokk özledim ki  Ağlayan gıcık JKR krum' u öldürseydi ya  Hede Hödö
neyse kusura bakma biraz geç oldu 2. yorum ama napalım iş güç
ewet;

öncelikle bu nasıllll son böyleee?Ne?Ne?Ne?Ne?  :O
nasıl bizi böyle bir merakta bırakacak kadar acımasız olabilirsin  Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan  çooooook teesüf ederim  Ağlayan
kim o odadaki iki kişi ??
yani harry tanıyo ama onun çevresi çoook geniş yani ne biliyim  <.<
cedric ' te iyi hoş ama yani ne bölüyon konuşmalarını  XD ayıp diye bişey var yani  Hede Hödö
sonra bi de MCGonagall niye nevile kızmış ki ?? o da herşeye karışıyo  Hede Hödö
kim bu misafir ?? hikayende misafir mi yoksa kalıcı mı Ne?  Aww
üff kusura bakma çok soru sordum  Terleyen

yeni bölüm ne zaman Ne?Terleyen

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
CcAaNnSsUu
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #261 : Mart 24, 2008, 14:04:18 »

Bu ara cidden baya  Ne? işaretleri kol geziyor  Sırıtan bakalım göreceğiz
Ya çoook merak içindeyim,lütfiş de öle sanıyorum  Sırıtan ben biraz düşüneyim bakalım yeni teoriler,2 kişi hakkında  Kahkaha ,çok bekletme bizi canım  Gözlerini Deviren  Aww   Terleyen
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #262 : Mart 24, 2008, 16:33:46 »

Mesajları cevaplamadan önce bir şey söylemeden geçemeyeceğim Gülümseyen Siteye girip hikayeme baktığımda o bölümde bulunan 61 ziyaretçiden tam 47sinin hikayemi incelediğini fark ettim Gülümseyen Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz Önceki gece 3257 olan açılış sayısının bir günde 3399a çıkmasına şaşmamalı Gülümseyen Neyse başlayalım Gülümseyen

Alıntı
zeliha abla girdin aklıma bak bitsin sınavlarım size söz bi fic de benden

Biz bekleriz efem ne demek Gülümseyen Siz beni az mı beklediniz Gülümseyen

Alıntı
Amanda aman Bakalım beğendin mi Cedric süprizi mi

beğenmez olur muyum cnm  Ağlayan onu o kadar çokk özledim ki  Ağlayan gıcık JKR krum' u öldürseydi ya  Hede Hödö
neyse kusura bakma biraz geç oldu 2. yorum ama napalım iş güç
ewet;

öncelikle bu nasıllll son böyleee?Ne?Ne?Ne?Ne?  :O
nasıl bizi böyle bir merakta bırakacak kadar acımasız olabilirsin  Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan  çooooook teesüf ederim  Ağlayan
kim o odadaki iki kişi ??
yani harry tanıyo ama onun çevresi çoook geniş yani ne biliyim  <.<
cedric ' te iyi hoş ama yani ne bölüyon konuşmalarını  XD ayıp diye bişey var yani  Hede Hödö
sonra bi de MCGonagall niye nevile kızmış ki ?? o da herşeye karışıyo  Hede Hödö
kim bu misafir ?? hikayende misafir mi yoksa kalıcı mı Ne?  Aww
üff kusura bakma çok soru sordum  Terleyen

yeni bölüm ne zaman Ne?Terleyen

Beğenmene sevindim canım Off offf Bu sorular beni delirtecek  Kahkaha Neyse aynı şeyi ben de size yapmıyor muyum Gülümseyen Sorularının cevabını bölüm bölüm alacaksın canım Hiç merak etme Gülümseyen Tek bir şey söyleyeyim Mcgonagall konusundaki soruna Neville'in Liona konusunda nasıl davrandığını biliyorsunuz Gülümseyen Müdire Hanım da bundan şikayetçi değil işte Gülümseyen Nasıl diye sormayın  Sırıtan

Ya çoook merak içindeyim,lütfiş de öle sanıyorum  Sırıtan ben biraz düşüneyim bakalım yeni teoriler,2 kişi hakkında  Kahkaha ,çok bekletme bizi canım  Gözlerini Deviren  Aww   Terleyen

Her zaman bekleriz efem  Sırıtan
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 16:39:10 Gönderen: su perisi » Logged

Nehrin Karşısı(Dramonie)
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #263 : Mart 24, 2008, 18:15:27 »

hmm... acep harry'nin misafirlery hermi ve ron olmasın bayaadır görünmüolar.ama başka biri de olabilir tabii Hede Hödö

wiseva
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #264 : Mart 24, 2008, 18:23:21 »

Ya çoook merak içindeyim,lütfiş de öle sanıyorum  Sırıtan ben biraz düşüneyim bakalım yeni teoriler,2 kişi hakkında  Kahkaha ,çok bekletme bizi canım  Gözlerini Deviren  Aww   Terleyen

eveeeeet..!! kesinlikle merak içindeyim bn ron ve hermonie diyeceim ama değildir tahmin yeteneğim yoktur sınavlarda da tahminlerimin hiçbirisi tutmaz zaten  Sırıtan
ya zeliha'cım jkr'den daha mı insafsızsın ne Sırıtan daha önceki sırları açıklamadan yeni yeni sırlar çıkıyor.. çok merak ediyorum valla ya özellikle de muhafızı.. hani en fazla harry'e acıyacaım demişsin ya bu iyice arttırdı merakımı bu muhafızlı bölümü, muhafızın kimliğinin açıklandığı bölümü biraz daha öne alsak hiç fena olmaz hanii Sırıtan

éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #265 : Mart 24, 2008, 19:51:49 »

hmm... acep harry'nin misafirlery hermi ve ron olmasın bayaadır görünmüolar.ama başka biri de olabilir tabii Hede Hödö

Canım Özgecim Bir sonraki bölüme öğreneceksin Üstelik büyük bir süprizle Gülümseyen YA ben bayağı acımazsız mı oldum nedir?  Şaşırmış Acayip

eveeeeet..!! kesinlikle merak içindeyim bn ron ve hermonie diyeceim ama değildir tahmin yeteneğim yoktur sınavlarda da tahminlerimin hiçbirisi tutmaz zaten  Sırıtan
ya zeliha'cım jkr'den daha mı insafsızsın ne Sırıtan daha önceki sırları açıklamadan yeni yeni sırlar çıkıyor.. çok merak ediyorum valla ya özellikle de muhafızı.. hani en fazla harry'e acıyacaım demişsin ya bu iyice arttırdı merakımı bu muhafızlı bölümü, muhafızın kimliğinin açıklandığı bölümü biraz daha öne alsak hiç fena olmaz hanii Sırıtan

Benim de sınavlarda aynı şey başıma gelir ama önemli olan usturplu atmakmış öyle diyorlar bu konuda neredeyse doktora yapmış insanlar Gülümseyen
Bu sırların cevabını gerçekten çok heyecanlı bir belki de bir kaç bölümden sonra alacaksınız ki açıklanan kısımlarda en az önceki bölümler kadar heyecanlı olur umarım Gülümseyen Üstelik ben hikayeyi daha uzun tutmak istiyordum ama eğer çok uzatırsam bitecek gibi görünmüyor Bazı yerleri bu yüzden atlamak zorunda kalıyorum Kusura bakmazsınız artık

Nehrin Karşısı(Dramonie)
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #266 : Mart 24, 2008, 19:57:50 »

kusura bakarız cnm sakın kesme hikayeyii

ya atmasyon denilen olayda hiçbiriniz iyi değilmisiniz cık cık cık bana bakıpta örnek alın salladığım 10 sorunun en az 3 ü doğrudur Sırıtan

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
josephine
RoMé & JuLY
Kakao

FééL THé FiRé...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #267 : Mart 24, 2008, 22:18:59 »

eh ne diim bende teori TÜKENDİ Hede Hödö

neyse dier bölümü beklicez artık napalım ya tuğçe atmasyon da öyle hemen olmuyokiii Hede Hödö

su perisi
Kakao

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #268 : Mart 25, 2008, 18:39:30 »

kusura bakarız cnm sakın kesme hikayeyii

ya atmasyon denilen olayda hiçbiriniz iyi değilmisiniz cık cık cık bana bakıpta örnek alın salladığım 10 sorunun en az 3 ü doğrudur Sırıtan

Kesme konusunda söyleyebileceğim şu ki eğer hikayeyi çok uzatırsam ve yaza bitmezse 3 ay gibi bir süre beklemek zorunda kalacaksınız  Ağlayan  Bilmiyorum
Aslında atma olayı şöyle eğer 2 şık arasında kalırsam kesin doğrudur yağtığım ama öbür türlü bilemiycem  Sırıtan

eh ne diim bende teori TÜKENDİ Hede Hödö

neyse dier bölümü beklicez artık napalım ya tuğçe atmasyon da öyle hemen olmuyokiii Hede Hödö

Eh bakalım yazmaya başladım ama ne zamana hazır olur o konuda bir şey söyleyemiycem  Gülümseyen

Nehrin Karşısı(Dramonie)
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #269 : Mart 28, 2008, 22:04:36 »

çok güzel bir bölümdü , tebrikler
zaten senin yazma yöntemine alışığım çok kaliteli
yeni bölümde düello görürüz inşallah

ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 37   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: