dilosch
Şeker

artık MeLeK değilim...
|
 |
« Yanıtla #510 : Mart 08, 2008, 16:35:35 » |
|
Çokkkkk güzel olmuş... Böyle heyecanlı yerde bırakılır mı ya??? Bir an önce yazzzzzz=)
|
|
|
|
|
|
Dan fan clup Emma Fun Clup Kafkas Derneği
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #511 : Mart 08, 2008, 16:37:56 » |
|
Çokkkkk güzel olmuş... Böyle heyecanlı yerde bırakılır mı ya??? Bir an önce yazzzzzz=)
Teşekkür ederim.  Normalde neler olduğunu yazacaktım ama arkadaşlar sabırsızlandılar diye yolladım bölümü, eh sabırsızlanmakta haklısınız ne diyebilirim ki.  Üzgünüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #512 : Mart 08, 2008, 18:57:19 » |
|
Teşekkür ederim.  Normalde neler olduğunu yazacaktım ama arkadaşlar sabırsızlandılar diye yolladım bölümü, eh sabırsızlanmakta haklısınız ne diyebilirim ki.  Üzgünüm. Üzülme biz bekleriz zaten böyle bir yerde bitmesi hoş olmuş. İnsan meraklanıyor, gelecek bölümü bekliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rup_emma4ewa
|
 |
« Yanıtla #514 : Mart 08, 2008, 21:15:09 » |
|
harikalar yaratmışsın weesel süpersin yeni bölümü heyecnla bkliorum 
|
|
|
|
|
|
R/Hr Shipper 
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #515 : Mart 10, 2008, 14:48:51 » |
|
Merve'cim eline koluna aklına! sağlık  çok güzeldi. Hele Ron ve Hermione'nin kavgası...  Herm'in en sonunda Ginny'e sarılınca ki hali çok kötüydü. O depremimsi şey dışarıdan bir saldırı değilse neydi çok merak ettim  39. için kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #516 : Mart 10, 2008, 16:18:02 » |
|
daha bitmedimi çok merakta bıraktın bizi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #517 : Mart 10, 2008, 16:37:14 » |
|
Pat diye yeni bölüm yazılmıyorki sabredeceksin biraz yazacak sonrada yayınlayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #518 : Mart 10, 2008, 19:14:00 » |
|
Teşekkür ederim.  Normalde neler olduğunu yazacaktım ama arkadaşlar sabırsızlandılar diye yolladım bölümü, eh sabırsızlanmakta haklısınız ne diyebilirim ki.  Üzgünüm. Üzülme biz bekleriz zaten böyle bir yerde bitmesi hoş olmuş. İnsan meraklanıyor, gelecek bölümü bekliyor. Peki o halde.  ahh duyguların yoğun olduğu bölümdü  güzel ama sonu tık! Heyecandan ölüyorum yeni bölüm gelsin biran önce  saol weesel  harikaydı  Teşekkür ederim Ekin.  harikalar yaratmışsın weesel süpersin yeni bölümü heyecnla bkliorum  Teşekkürler Sinem.  daha bitmedimi çok merakta bıraktın bizi
Üzgünüm ama daha başlamadım. Pat diye yeni bölüm yazılmıyorki sabredeceksin biraz yazacak sonrada yayınlayacak.
Evet, aynen Çağla'nın dediği gibi olacak. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #519 : Mart 10, 2008, 20:22:23 » |
|
Daha başlamamışsın. Önemli değil. (bana göre) miss-potter bana sinir olmaya başladı. En iyisi sen ona birşeyler de birazdan dövecek gibi konuşuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #520 : Mart 12, 2008, 15:11:01 » |
|
aaa kızı rahat bırakın azıcık ilham periciklerinin işi varmış gelince yazar diilmi ama  sıkmayın kızcağzı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #521 : Mart 12, 2008, 15:17:49 » |
|
O kadar heyecanlı yerde bırakırsa bizde böyle meraktan yeni bölümü sorarız. (İlham pericikleriyle konuştum şimdi yoldadırlar  ) Olsun yeni bölümü bekleyelim yine harika olacağını düşünüyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 12, 2008, 15:23:46 Gönderen: *_Duygu_* »
|
|
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #522 : Mart 12, 2008, 16:19:11 » |
|
ya lütfen yaz artık şunu orda kaldı olay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #523 : Mart 12, 2008, 16:43:21 » |
|
Eğer yeni bölüm 38. gibi güzel olacaksa ben beklerim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #524 : Mart 12, 2008, 17:07:05 » |
|
ya lütfen yaz artık şunu orda kaldı olay
kolaysa 4 sayfa hikayeyi sen yaz bakalım 1 günde o kadar güzel yazabiliyor musun? (tamam sinirlenmiyim) Elbette 38. bölüm gibi güzel olacak Merve harika bir yazar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|