Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 10:01:59  

Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 43   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter / 41. Bölüm : Baskın  (Okunma Sayısı 15638 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snape
Always Severus..
Has Türk Kahvesi

sensiz Hogwarts olmaz!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #270 : Şubat 12, 2008, 18:00:29 »

ehehehe XD
o kız ölüm yiyen olacak ya da bir hata yapacak Sırıtan neyse en iyisini weesel bilir Sırıtan
Hah! stannn! o ölüm yiyen amaa pelerini ve aptal ginny'i görmemeliydi diil mi? Sırıtan ya da yanlış düşünüyorum Sırıtan
neyse Alkış Bu bölüm normaldi,en azından bazı şeyler açıklığa kavuşturulmuş Sırıtan ellerine sağlık mervecim Alkış Sarılan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter / 41. Bölüm : Baskın
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 10:01:59 »

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #271 : Şubat 12, 2008, 19:28:08 »

Oooo .. Bol öpücüklü <.< , St.Mungo'lu , heyecanlı bir bölümdü Gözlerini Deviren Ben Michelle hakkında kötü düşünemiyorum açıkçası , ne bileyim sevdim ben onu Aww Belki de beni yanıltır .. Belki de Ekin'in dediği gibi Ölüm Yiyen gibi bişey olabilebilir tabii , mümkündür her türlü entrika XD

Ellerine sağlık Mervecim Alkış Alkış Betimlemeler , Fred , George vs.. kısacası hepsi çok güzel Aww Sarılan Ron saolsun herşeye atlıyor , Hermi'ye şıracı Kahkaha Kahkaha

Ginny'e de sinir oluyorum cidden <.< Tamam yedin bi halt gittin kendini Draco'nun kollarına attın , çantasını ne demeye karıştırıyorsun ki <.< ? Herşeye maydanoz olmanın ne anlamı var <.< ? Başın göğe mi erecek <.< ? Cıkcık ..

Ben Ginny , bir şekilde yakalanır ve aksiyonlu saatler başlar derim Gözlerini Deviren Ama bakalım , 34.Bölüm'de göreceğiz Aww Tekrar ellerine sağlık canım Alkış Alkış

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #272 : Şubat 12, 2008, 20:35:38 »

Merveeeeee neredesin nerede bu hikayenin devamııı Hede Hödö

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Weesel
Jim Morrison
Demleme Çay

"I am the Lizard King, I can do anything"

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #273 : Şubat 12, 2008, 22:13:10 »

merve'cim aslında ben de  george'un sevgilisine güvenemiyorum sanki bir şeyler ters onda Terleyen öyle mi acaba Terleyen yani malfoy'a bile sinir olmakla beraber güvenirim sannırım ama... o bir hain olabilir mi acaba Ne?

Çok teşekkürler. Sırıtan Sırıtan
Yazacağım yeni bölümde açıklığa kavuşacak diye düşünüyorum. Sırıtan Hain olup olmadığını söylersem balonu patlatırım. Sırıtan

ehehehe XD
o kız ölüm yiyen olacak ya da bir hata yapacak Sırıtan neyse en iyisini weesel bilir Sırıtan
Hah! stannn! o ölüm yiyen amaa pelerini ve aptal ginny'i görmemeliydi diil mi? Sırıtan ya da yanlış düşünüyorum Sırıtan
neyse Alkış Bu bölüm normaldi,en azından bazı şeyler açıklığa kavuşturulmuş Sırıtan ellerine sağlık mervecim Alkış Sarılan

Yok o çocuk Stan değildi, Stan Ölüm Yiyenler'in kontrolüne girdiği için Hızır Otobüs'de çalışamıyor artık. Hede Hödö Son kitapta ona ne olduğunu öğrenmek isterdim bir kitabın başında gördük sonra toz oldu. Imperius lanetiyle kontrol ediliyordu yazık ya severdim ben onu. Kahkaha

Michelle konusunda fazla meraka soktum sizi sanırım. Sırıtan

Çok teşekkürler canım. Sırıtan

Oooo .. Bol öpücüklü <.< , St.Mungo'lu , heyecanlı bir bölümdü Gözlerini Deviren Ben Michelle hakkında kötü düşünemiyorum açıkçası , ne bileyim sevdim ben onu Aww Belki de beni yanıltır .. Belki de Ekin'in dediği gibi Ölüm Yiyen gibi bişey olabilebilir tabii , mümkündür her türlü entrika XD

Ellerine sağlık Mervecim Alkış Alkış Betimlemeler , Fred , George vs.. kısacası hepsi çok güzel Aww Sarılan Ron saolsun herşeye atlıyor , Hermi'ye şıracı Kahkaha Kahkaha

Ginny'e de sinir oluyorum cidden <.< Tamam yedin bi halt gittin kendini Draco'nun kollarına attın , çantasını ne demeye karıştırıyorsun ki <.< ? Herşeye maydanoz olmanın ne anlamı var <.< ? Başın göğe mi erecek <.< ? Cıkcık ..

Ben Ginny , bir şekilde yakalanır ve aksiyonlu saatler başlar derim Gözlerini Deviren Ama bakalım , 34.Bölüm'de göreceğiz Aww Tekrar ellerine sağlık canım Alkış Alkış

Çok sağol Dilşat'cığım. Kahkaha
Michelle'i ben de seviyorum ya kötü de olsa iyi de olsa seviyorum. Sırıtan (hödöö kafa karıştırma. Sırıtan) Onun foyası varsa 34. bölümde zaten göreceksiniz merak etmeyin. Sırıtan
Ginny dötünün üstüne oturamıyor ki. Sırıtan
Fred ve George demişken onların başını da hiç istemesem de derde sokacağım bu bölümde mecburen. Hede Hödö
Uuv tahminler. Kahkaha
Tekrar teşekkür ederim canım. Sırıtan

Tuğçe hiç yazamadım ya... Üzgün Bu gece de muhtemelen yazamayacağım. Ödevlerimi ortaya dökeyim de durumumu anlayın bari. Hede Hödö
Yarına bir köy hikayesi yazmam, yazılı bir öykü örneği bulmam, özel adların kullanımıyla ilgili bir rapor çıkarmam gerekiyor. Hede Hödö Haa bir de geometri testlerim var tabi... Hede Hödö
10. sınıftan nefret ediyorum. Sırıtan

Aksama için üzgünüm cidden. Üzgün

"İşte tam karşımdaydı, yüzü yüzüme o kadar yakındı ki...
Güzelliği beni dehşete düşürdü, bu çok fazlaydı, alışamayacağım kadar fazlaydı."
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #274 : Şubat 12, 2008, 22:22:37 »

öenmli değil biz bekleriz Sırıtan taaa kaç bölüm okuduk ardı ardına hızımızı alalım dimi biraz;D  kolay gelsin bu arada merve'cim Aww haftasonu felan okuruz ama umarım Terleyen ben de hem bekleriz diyorum hem haftasonu Sırıtan

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Weesel
Jim Morrison
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #275 : Şubat 12, 2008, 22:30:31 »

öenmli değil biz bekleriz Sırıtan taaa kaç bölüm okuduk ardı ardına hızımızı alalım dimi biraz;D  kolay gelsin bu arada merve'cim Aww haftasonu felan okuruz ama umarım Terleyen ben de hem bekleriz diyorum hem haftasonu Sırıtan

Yok hafta sonuna kalmaz eklerim. Sırıtan
Sağol canım. Sırıtan

Güzelliği beni dehşete düşürdü, bu çok fazlaydı, alışamayacağım kadar fazlaydı."
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #276 : Şubat 12, 2008, 22:36:44 »

Tuğçe hiç yazamadım ya... Üzgün Bu gece de muhtemelen yazamayacağım. Ödevlerimi ortaya dökeyim de durumumu anlayın bari. Hede Hödö
Yarına bir köy hikayesi yazmam, yazılı bir öykü örneği bulmam, özel adların kullanımıyla ilgili bir rapor çıkarmam gerekiyor. Hede Hödö Haa bir de geometri testlerim var tabi... Hede Hödö
10. sınıftan nefret ediyorum. Sırıtan

Aksama için üzgünüm cidden. Üzgün

ne tesadüf bende 10. sınıftan nefret ediyorum aslında benim de ödevlerim var ama yapan yok Hede Hödö

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Weesel
Jim Morrison
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #277 : Şubat 16, 2008, 00:39:23 »

Arkadaşlar sanırım yarın ekleyebileceğim.

rowena rawenclaw
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #278 : Şubat 16, 2008, 14:12:03 »

ben bu fici kaç zamandır görüyordum ama çok fazla bölümü olduğu için okumaya üşeniyordum Aww dün okumaya başladım ve bu sabah bitirdim. 34. bölümü de çok merak ediyorum Gülümseyen çabuk ekleeee Sırıtan

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #279 : Şubat 16, 2008, 15:35:16 »

merveeeee nerdesin nerede yeni bölüm valla merve bugün yeni bölümü eklemezsen sonunu kendin düşün Hede Hödö

selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #280 : Şubat 16, 2008, 18:02:03 »

Yine çok güzel bir bölüm olmuş. Bugün yıllık ödev bahanesiyle girdim nete. İnşallah geri kalanını okuyabilirim.

Princess Hours/Goong
Belki tıklayıp büyütmek istersiniz 
har_mon_ald
Bee~~
Köpüklü Kapuçino

It's a call I'll never get !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #281 : Şubat 16, 2008, 18:23:35 »

Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruuummm Alkış
Her zamnki gibi müthiş gidiyooo Alkış

Twilight Âşık
josephine
Şeker
**

DaRk MaRk'S hİgH...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #282 : Şubat 16, 2008, 19:53:33 »

hala yeni bölüm eklenmedimi Üzgün  Üzgün ama neden ki Ne? merak ederim bnn

Loopy:Anne!Ben ne zaman güzel ve göz alıcı olacağım?
Larry:Senden daha çirkin biri yeryüzüne geldiği zaman tabi sivrizeka!
rup_emma4ewa
Süt
*

intellegentsinem_altun@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #283 : Şubat 17, 2008, 03:39:10 »

yeni bölüm ne zaman? =))

R/Hr Shipper

Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #284 : Şubat 17, 2008, 03:40:28 »

Uzak kalmıştım hikayeden biraz ama okuyorum şimdi XD

Alıntı
“Dumbledore bu gece beni yanına çağırdı. Hepimizi ilgilendiren bir konu hakkındaydı. Biz-Hogwarts’tan gidiyoruz. Yani sen, Hermione, ben ve Ron.”
Nereye gidiyorlar? Neler oluyor?

Alıntı
“Nasıl söylemezsin?!” diye patladı sonunda.
bunlar da iyice arthur & molly oldu Kahkaha

Alıntı
“Nereden öğrenmiş olabilir ki!?”
cidden nereden öğrendi? yeni yeni gizemler çıktı başımıza Kahkaha

Alıntı
“Çaydanlığa tutun, Ron.” dedi birden Dumbledore.

Ron adını ilk kez olarak telafuz eden Dumbledore’a kısa bir şaşkınlık anı yaşayarak baktıktan sonra
aa ben de şaşırdım.

Alıntı
Harry aniden Ginny’yi iterek kendisinden uzaklaştırdı, sendeleyen Genç kız kolilerden birine çarpmıştı...
Acayip

Alıntı
“Ona güvenmiyorum... Nasıl oluyor da ona güvenebiliyorsunuz?” diye fısıldadı Ron Harry’ye doğru
ben de pek güvenemedim, ayrıca george'un daha zevkli olmasını beklerdim yani bu kız nasıl desem tikky tipleri hatırlattı bana Hede Hödö yani şöyle esprili bi yengemiz olsaydı...

güzel olmuş bölümler, ellerine sağlık XD

But I mean nothing to you and I don't know why.
Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 43   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: