|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #586 : Nisan 13, 2008, 05:13:45 » |
|
yeni bölüm ne zaman gelir bilgisi olan varmı uzun zamandır merajkla bekliyoruz en heycanlı yerde kaldık ya
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
|
ninocuk
Süt
|
 |
« Yanıtla #588 : Nisan 24, 2008, 23:45:57 » |
|
bu bölümü yolla kolumu kıracak.(lafın gelişi)
|
|
|
|
|
|
Kırık kalpler kırık kemiklerden daha çok can acıtır!...
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #589 : Nisan 29, 2008, 13:54:02 » |
|
yaa arayı harbiden çok açtıın amaa!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
|
|
taliaejo
|
 |
« Yanıtla #591 : Nisan 30, 2008, 18:11:32 » |
|
slm ben senin yazılarını hep takip ediorm hatta kıymetini bilmelisin çünkü şimdiya kadar kimseye yorum yazmamıştm ...lütfen devam et artık 1.5 ay oldu ya bizi unuttun diecez şimdi...dimi arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #592 : Mayıs 01, 2008, 19:51:31 » |
|
slm ben senin yazılarını hep takip ediorm hatta kıymetini bilmelisin çünkü şimdiya kadar kimseye yorum yazmamıştm ...lütfen devam et artık 1.5 ay oldu ya bizi unuttun diecez şimdi...dimi arkadaşlar
evet zati ötekisindende haber yok merve bizi meraktan öldürmeye meyilli nerdesin yaaa mrk ettik
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #593 : Mayıs 03, 2008, 22:14:32 » |
|
gerçekten olağanüstü yazmışsın tebrik ediorum seni iki günde okudum hepsini... jkr'nin tam aksini yazmışsın... o daha çok okuladki hayatlarını anlatıyordu okuldayken ama sen özl hayatlarına daa çok yer vermişsin... umarım harry ginny'i bi daa asla affetmez affedilmicek bişe yaptı çünkü hemde malfoy'la öğhhh...bn her zaman harry ile cho'yu daa çok yakıştırmışımdır ztn... ayrıca şöle bi kusur var yazdıklarında cho harry'den bir sınıf büyük diilmi e okulda hala ne işi var o zmn sınıftamı kaldı hermione hamile? hemde hermione gibi örnek bi öğrenci ine de düşürmesine üzüldüm ron çok sevinmişti...:(sonunu merak ediyoruz ve tekrar tebrikler çok güzel yazmışsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taliaejo
|
 |
« Yanıtla #594 : Mayıs 04, 2008, 14:01:11 » |
|
ya süper yazıosunda çok beklettin bizi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #595 : Mayıs 12, 2008, 19:36:06 » |
|
Aaaa yeter ama artıık yaaa mervenin ev adresini bileen varmı gidiip boğcaam yine yazmazsa kafasına pompalı tüfek dayıycaam! her kes rahat etcek!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #596 : Mayıs 12, 2008, 20:53:09 » |
|
Aaaa yeter ama artıık yaaa mervenin ev adresini bileen varmı gidiip boğcaam yine yazmazsa kafasına pompalı tüfek dayıycaam! her kes rahat etcek!
merve hariç yaws kız nerede bilen varmı yawsmerak ettim şimcik yıllardır yok :S
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
taliaejo
|
 |
« Yanıtla #597 : Mayıs 16, 2008, 19:10:53 » |
|
ya bşi dimcm kimse bilmio mu adresini fln mail atsn bence unuttu bizi çünkü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #599 : Mayıs 17, 2008, 10:02:46 » |
|
Auhuaha. Vizıl duyuyor musun bu çığlıkları! Kendilerini kesiyor adamlar resmen  O değil de ben de merak ettim lan. Gitmeden önce sana bi' mesaj içerikli espri yapmak istiyrem Vizıl. Aha bu: Milletin içi çürüdü bi nevi Johnny Rotten oldu ehe ehe ehe öhey ıyh öeeyğh...
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|