eeehhh

uzun bir aradan sonra yeni bölümü özlediniz değilmi chakallar
YENİ HABERLER
(1.KISIM)
Aradan 1 hafta geçmişti.Harry Malfoy’a gidip hesap sormuştu ama Hermione
tarafından pek bir kaba şekilde Malfoy Malikanesi’nden atılmıştı.Sebebi o kafe baskınıydı
tabii.Hermione sevgilisinin böyle yapacağına inanmıyordu tabii ama Malfoy ise masumu
oynuoyrdu.Üstelik onun bakışlarını hiç beğenmemişti.Sürekli gözlerini Harry’den kaçırıyordu.
Harry en çok bu duruma sinirlenirdi.Sonra Malfoy’a diretmeye kalktı ama Hermione ‘’YETER’’
diye bağırarak onu kapıdan dışarı itti ve yüzüne kapadı.Kapıyı kapatırken:
-Hiç anlamıyorum!Sen ve Ron benim sevgilimden ne istiyorsunuz?Mutlu olmak istiyoruz
biz!Hayatımıza karışmayın!!
Daha sonra Harry evine geldi.Çok sinirlenmişti.Biraz olsun rahatlamak istiyordu.
Ginny ve Ron gelene kadar tabii.Ron ise Pansy’le yeni bir hayata başlamak istiyordu.İkiside
çok yorgundu çünkü.Sil baştan başlamak ikisinin de en büyük isteğiydi.Ron onları bir Muggle
restoranına götürmüştü.Bu sefer Debra’yı da almıştı.Her şey iyiydi tabii arada sırada Debra’nın
sıkılıp ağlaması sayılmazsa.Ron Harry’e olanları anlatırken zaman çabuk geçti ve gece oldu.
-Ben gideyim artık annem merak eder, dedi Ron.Sonra kardeşine döndü.
-Hadi Ginny!
-Sen git ben Harry’de kalacağım.
-Anneme ne diyeceğim peki?, dedi sinirle Ron.
-Gerçeği tabii, dedi umursamayarak.
-Babam?
-Annem bulur bir şey.
-2 hafta önce olanları unutmuyorsundur umarım.
2 hafta kadar önce Ginny Harry’e yatmaya geldi ve Ron annesine gerçeği dedi.Ama Mrs.Weasley kocasına Ginny’nin Luna’da olduğunu söyledi.Tam Mr.Weasley inanmıştı ki Luna
evi telefonla arayıp Ginny’le görüşmek istediğini söyleyene kadar.Mr.Weasley gerçeği anlamış
gibiydi ama daha fazla konuşmadı bu konuda.Çünkü Ginny’nin Harry’i sevdiğini görmeyecek
kadar salak değildi.
-Hayır unutmuyorum.Luna’yı bulursam onu geberteceğim.
Ron gülerek dışarı çıktı.Harry sevgilisine döndü.
-Eeee?
-Eeee si ne aşkım?
-Ne yapacağız?
-Buluruz bir şey, dedi Ginny muzip bir şekilde ve sonra öpüşmeye başladılar………..
…………………………………………………………………………………………………………
(2.KISIM)
1 hafta geçmişti.Ron Pansy’i biraz kırmıştı.’’Madem bakmak zor bebeği babasına ver’’
gibi bir laf gevelemesi az daha onu çıkmaz bir yola sokacaktı.Daha sonra ona mektup yollayıp
özür dilemişti.Daha sonra evine gidip tekrar özür dilemişti.Bu da işine yaramayınca ona çiçek yollamıştı.Çiçekleri yolladıktan birkaç saat sonra Ronbir mektup almıştı Pansy’den.Onu
affettğini yazıyordu mektupta.Ron hızla uçarak onun evine gitmişti sonra.Böylece barışmışlardı.
-Ohh az daha kızı kaçırıyorduk!!
-Abi senin ki de laf mı yani!!
-Bebek mızmız son günlerde nesi var anlayamadım galiba iyi bir anne değilim falan dedi
bendre öyle söyleyince….Ben ne bilebilirdim onun bu kadar çok üzüleceğini?!?
-Neyse. Dedi Harry.Bu sana ders olmuştur umarım.
-Valla süper bir ders oldu.
…………………………………………………………….
Hermione ürkek adımlarla sevdiği adamın odasına gitti.Yavaşça kapıyı tıklatıp açtı.
-Aşkım?
-Merhaba sevgilim, dedi Draco ve yerinden kalkıp onu öptü.
-Sevgilim?
-Hmmm?
-Elime bugün 3 tane mektup geldi.
-Kimlerden?
-Biri teyzemlerden.Eniştem ölmüş.Cenazeye Paris’e gitmem gerek.Diyorum ki sen de gel.
Hem biraz gezmiş olursun.Seni de tanırlar.
-Bakarız.Diğerleri?
-St.Mungo’dan tahlil sonuçlarımız gelmiş.
-Neyimiz varmış?
-Şeyy nasıl diyeceğim bilmiyorum ama….
-Ölecek misin?
-Yok yok…..,dedi gülerek Hermione, Sadece….. hamileymişim.
-NEEEEE? Ne dedin sen?!?
Genç kadın azıcık utanarak gülümsedi.Sarışın adam ona sarılarak öpmeye başladı.
-Du-dur…DUR!!Daha se-senin tahlil sonuçların….
-Ah unuttum!
-Bildiğin gibi…Fıldırganç alerjine dikkat etmelidin.
-Allah kahretsin!!1En sevdiğim meyve!!
-Ne yapalım?Öyleymiş.
-İyi.Sen diğer mektubu söylemedin?
Hermione’nin gözleri yaşla doldu birden.
-Aman Tanrım!!Kötü bir şey mi?
-Al sen oku!, dedi sesi titreyerek.
Sevgili Draco
Sen ne halt etmeye Granger’la evlenmeye kalkıyorsun?Onun bir bulanık
olduğunu bilmiyor musun?Gül gibi karın Pansy’den ne cüretle boşandın?Onu düşünmeseydin
bebeğini düşünseydin!Onu da bıraktım bizi düşünseydin!!Ailemizi..!! İtibarımızı!!!Ne cüretle
onunla aynı evde yaşarsın!!!Aklın hala yerindeyse sana diyeceğim şudur:hemen git
karının yanına dön ondan özür dile, bebeğini de al beraber yaşa!!O bulanık kadını da
boşver!Bıraksın peşini!!
Annen
O bulanığa alttaki notumu iletmeyi unutma
Not:Eğer Draco’muzun peşini bırakmazsan biz sana zorla bıraktırırız.
Narcissa Malfoy Hermione daha beter ağlamaya başladı.
-Hiç korkma sevgilim, dedi Draco genç kadını sakinleştirmeye çalışırken.Sana ya da
bebeğimize hiçbir şey yapamazlar.Korkma!’’
-Nasıl korkmayayım?Bunlar beni öldürür resmen!!Duymadın mı? ’’ Eğer Draco’muzun
peşini bırakmazsan biz sana zorla bıraktırırız.’’dediler.
-Merak etme güzelim!Herşey yoluna girecek
………………………………………………………………………………………………………..
HAYDİ BAKALIM PAMUK ELLER KLAVYEYE...EDİT:Fıldırganç meyvesini ben uydurdum, çilek gibi ama biraz ekşi bir meyvedir