Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 29, 2008, 04:48:50  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 12   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gizemli Sırlar(Final Bölümü-5 yıl sonra-eklendi-)  (Okunma Sayısı 4323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Camellia
~Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

We Were Just Starting To Be Brothers Again

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #60 : Nisan 29, 2008, 18:55:25 »

anam teddy hangi teddy bunlar okulu bitirmişlermiydi ay baya karıştırdım
abi aradaki zamandan bahsediliyor kitapta 19 yıl boşluk var

eet ama benim bildiğim kadarıyla harry&ginny pansy&draco& hermione&ron ama gzl bi fic unutmadan bu bir bölüm değilde sanki tanıtım olmuş gibi ron'un nasıl aşkını (pansy) e itiraf ettiğini söylemedin enson harry e "GEL BURAYA PİSİLK HERİF" diodu benim için bu kadar atlman büyük bir şok oldu zaten çok az aralıklarla yazabiliyorsun bide kuralsız aşklar tuz biber oluyor o yüzden seni fazla sıkıştırmak istemiyorum yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ellerine sağlık

yok hayır ben kitaba göre gitmiyorum Kahkaha benim hikayeme göre muhteşem üçlümüz ( Kahkaha ) 21 yaşlarındalar ron pansye aşkını itiraf etmedi sedece takılıyorlar ama ron aşık evt ayrıca o lafı biraz gırgır olsun diye kattım Kahkaha eğer beğenmediyseniz bir daha öyle argo margo kullanmam Kahkaha çok az aralıklarla yazmamın sebebi bilgisayar yasağımın gelmiş olması bölümleri haftada 1e bile indirebilirim gerçekten bilmiyorum sınıfta kalmamak için bu son 1 ay benim içiçn önemli fazla bölüm gelemeyebilir herkesten çok özür dilerim bunun için ayrıca kuralsız aşkların yeni bölümünü daha yeni yazmaya başladım Kahkaha Terleyen elimden geldiğince çabuk yollayacağım onun yeni bölümünüde çarşamba falan yollarım Aww

telefon mu? Puhhahahaha Kahkaha
Alkış Alkış
yorumum şindik belirsiz,sonraki bölümde yaparım.

evet telefon Kahkaha daha orjinal geldi nedense Kahkaha bilmiyorum yazayım dedim yorumun belli olunca söyle Kahkaha

eet eet biliyorum sen bu gırgır işini ii yapıyosun (bkz:kuralsız aşklar) aaa ne şikayeti devam et kim tutat senii (adını da sölesende adınla hitap etsek) spr spr biz seni bekleriz problemdeği (yanlız böyle alıntı yapmaya devam edrsek sonuçları kötü olacak oku oku bitmez artık) anam ne kadar çok parantez kullandım (unutmadan adım şevval) eh bu kadar parantesli bir yorum yeter Sırıtan  suul suul (sanırsın hikayeyi ben yazıyom Sırıtan ) ki bi yanlışlık oolmasın mirabilis_92 tarafından yazılıyo) suul suul (2)
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2008, 18:56:47 Gönderen: ginny hhr » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gizemli Sırlar(Final Bölümü-5 yıl sonra-eklendi-)
« Eklendi: Ağustos 29, 2008, 04:48:50 »

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #61 : Mayıs 01, 2008, 08:58:29 »

adım güneş Kahkaha nikim mirabillis latincede akşam sefası bitkisiyle aynı anlamda Kahkaha 92li olduğumdan da 92 dedim eh tanıştığımıza memnun oldum şevval Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #62 : Mayıs 01, 2008, 18:55:02 »

bende memnun oldum güneş eee yeni bölüm ne ara Sırıtan  hihi kafa yapiyim ama diğer bölümlerden daha uzun olur inşallah yaaah hmencecik özliyirim yaaaah

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Mayıs 02, 2008, 15:33:24 »

şuan kuralsız aşklara bir bölüm yetiştiriyorum Kahkaha o bitsin yarın gizemli sırlara başlarım pazar günü olabilirse yollarım

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #64 : Mayıs 02, 2008, 18:59:20 »

ok yolla güneş pazar hmm... az kalmış kualsız aşkları okudum güzel oolmuş ellerine sağlık (hatta ilk yorum da benden )

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #65 : Mayıs 07, 2008, 16:57:21 »

(2.BÖLÜM)

Harry aceleyle kalkıp üstünü değiştirdi, saçını taradı, kendini uykudan yeni uyanmış
halinden biraz olsun kurtarmaya çalıştı.Asasınıda alınca Ron’un ona tarif ettiği kafeye cisimlendi.
           Olay yerine gelince gözlerine inanamadı.Her taraf mahvolmuştu, içerisi tam bir harabeydi.
Harry dikkatle eşik olduğunu bildiği bir aralıktan geçti.Doğrulmak istedi ama tavan çökmüştü.Ve
Harry eğilerek geçti.Açıklık bir alana varınca yavaşça doğrulmaya çalıştı ama kafasını pat diye
tavanın tahtasına çarpınca gözleri acıyla sulandı.Tam o sırada yüzüne bir asadan olduğunu tahmin
ettiği ışıklar geldi.
     -Harry?
           Ron’du.Hemen asasını indirdi.
     -Ne olmuş buralara?
     -Gördüğün gibi.
     -Buranın sahibi var mı?
     -Evet.Çok kötü yaralanmıştı.Görevlileri çağırdık bizde.St. Mungo’ya gittiler.
     -Bir ifade alınır belki.
     -Kukuletalı bebek diye bağırıyordu ben geldiğimde.Anlamını çıkaramadım.
           Harry düşündü.’’kukuletalı bebek’’… Kim olabilirdi?
     -Bence bahsettiği kişi bir ölüm yiyen….Genç bir ölüm yiyen…Şimdi genç değilse bile…
     -Çocukken ölüm yiyen olmuştur, diye noktaladı Ron.
           Bir süre durdular.Sonra ikisi bir anda:
     -Malfoy, dediler.
…………………………………..

-Nerdeydin?
     -İşim vardı hayatım.
     -Ne işi Draco dedi Hermione bitkin bir sesle.
     -Acildi bebeğim.Gitmem gerekti.
     -Bana haber verseydin.Su içmek için kalktım ve sen yoksun.Korkuttun beni.
     -Ama öyle güzel uyuyordun ki.., dedi Draco.Hermione gülümseyerek karşısındaki adamı
dudaklarından ateşle, uzun uzun öpmeye başladı.Draco dayanamayıp genç kadını belinden
tuttu ve ikisi beraber yavaşça yatağa bıraktılar kendilerini….

………………………………………………..

Her sabah Malfoy Malikanesine Gelecek Postası geliyordu.Dün geceden oluşmuş bir
yorgunlukla kalmıştı Hermione.Sevgilisi mışıl mışıl oyuyordu yanıbaşında.Kalktı ve aşağıya, salona indi.Masanın üsütndeki Gelecek’i alıp ilk sayfaya şöyle bir göz gezdirdi sonra gözleri dehşetle
büyüdü.Dün gece Lonra’da bulunan bir büyücü kafesine ölüm yiyen baskını yapılmıştı.Seherbazlar
bunun üzerinde inceleme yapıyordu.Ayrıntılar 4. sayfadaydı ama Hermione bakmak istemiyordu.
İştahı da kaçmıştı.O sırada Draco aşağı indi.
     -Ah Draco!!, dedi kadın şokla.
            Draco gazeteye göz gezdirdi.Yüz ifadesi belli olmuyordu.
     -Yeniden ha…Başlarında Voldemort olmadan bile böylelerse..
     -Draco korkuyorum…Son günlerde böyle haberler artıyor…Ne olacak bu işin sonu?, dedi
Hermione sesi titreyerek.
     -Bekleyip göreceğiz hayatım, dedi genç adam.Daha sonra sevgilisine sarılıp onu saçlarından
öptü.

haydi bakalım pamuk eller klavyeye Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #66 : Mayıs 07, 2008, 17:47:29 »

kısa değil mi yaa hemde çok kısa (gerçi 2 fic birden yazıyorsun yazık sana ama) biraz kısa olmuş ühühü çok üzüldüm ama gzl bir bölüm olmuş ellerine sağlık Sırıtan

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #67 : Mayıs 08, 2008, 15:39:33 »

hermione çok saf bir kız Üzgün ve draco bunu kullanıyor

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Mayıs 12, 2008, 16:25:06 »

arkadaşlar yeni anket eklendi!!! oylamayı unutmayın!!!!

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #69 : Mayıs 12, 2008, 20:56:35 »

umutur muyuz balım aaa ayıp ettin (nasıl yaptın ben beceremedim zaten neyi beceriyom ki Kahkaha ) anketle birlikte (uzun olmak şartıyla) yeni bölümüde beklerinz

dip not: kısa olduğu taktirde hayal kırıklığına uğrarız ve tabi bir ara size de uğrarım  Şeytani Şeytani

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #70 : Mayıs 13, 2008, 17:06:02 »

eeehhh Kahkaha uzun bir aradan sonra yeni bölümü özlediniz değilmi chakallar Kahkaha Kahkaha Kahkaha

YENİ HABERLER
(1.KISIM)

Aradan 1 hafta geçmişti.Harry Malfoy’a gidip hesap sormuştu ama Hermione
tarafından pek bir kaba şekilde Malfoy Malikanesi’nden atılmıştı.Sebebi o kafe baskınıydı
tabii.Hermione sevgilisinin böyle yapacağına inanmıyordu tabii ama Malfoy ise masumu
oynuoyrdu.Üstelik onun bakışlarını hiç beğenmemişti.Sürekli gözlerini Harry’den kaçırıyordu.
Harry en çok bu duruma sinirlenirdi.Sonra Malfoy’a diretmeye kalktı ama Hermione ‘’YETER’’
diye bağırarak onu kapıdan dışarı itti ve yüzüne kapadı.Kapıyı kapatırken:
      -Hiç anlamıyorum!Sen ve Ron benim sevgilimden ne istiyorsunuz?Mutlu olmak istiyoruz
biz!Hayatımıza karışmayın!!
            Daha sonra Harry evine geldi.Çok sinirlenmişti.Biraz olsun rahatlamak istiyordu.
Ginny ve Ron gelene kadar  tabii.Ron ise Pansy’le yeni bir hayata başlamak istiyordu.İkiside
çok yorgundu çünkü.Sil baştan başlamak ikisinin de en büyük isteğiydi.Ron onları bir Muggle
restoranına götürmüştü.Bu sefer Debra’yı da almıştı.Her şey iyiydi tabii arada sırada Debra’nın
sıkılıp ağlaması sayılmazsa.Ron Harry’e olanları anlatırken zaman çabuk geçti ve gece oldu.
      -Ben gideyim artık annem merak eder, dedi Ron.Sonra kardeşine döndü.
      -Hadi Ginny!
      -Sen git ben Harry’de kalacağım.
      -Anneme ne diyeceğim peki?, dedi sinirle Ron.
      -Gerçeği tabii, dedi umursamayarak.
      -Babam?
      -Annem bulur bir şey.
      -2 hafta önce olanları unutmuyorsundur umarım.
            2 hafta kadar önce Ginny Harry’e yatmaya geldi ve Ron annesine gerçeği dedi.Ama Mrs.Weasley kocasına Ginny’nin Luna’da olduğunu söyledi.Tam Mr.Weasley inanmıştı ki Luna
evi  telefonla arayıp Ginny’le görüşmek istediğini söyleyene kadar.Mr.Weasley gerçeği anlamış
gibiydi ama daha fazla konuşmadı bu konuda.Çünkü Ginny’nin Harry’i sevdiğini görmeyecek
kadar salak değildi.
      -Hayır unutmuyorum.Luna’yı bulursam onu geberteceğim.
            Ron gülerek dışarı çıktı.Harry sevgilisine döndü.
      -Eeee?
      -Eeee si ne aşkım?
      -Ne yapacağız?
      -Buluruz bir şey, dedi Ginny muzip bir şekilde ve sonra öpüşmeye başladılar………..
…………………………………………………………………………………………………………

(2.KISIM)

1 hafta geçmişti.Ron Pansy’i biraz kırmıştı.’’Madem bakmak zor bebeği babasına ver’’
gibi bir laf gevelemesi az daha onu çıkmaz bir yola sokacaktı.Daha sonra ona mektup yollayıp
özür dilemişti.Daha sonra evine gidip tekrar özür dilemişti.Bu da işine yaramayınca ona çiçek yollamıştı.Çiçekleri yolladıktan birkaç saat sonra Ronbir mektup almıştı Pansy’den.Onu
affettğini yazıyordu mektupta.Ron hızla uçarak onun evine gitmişti sonra.Böylece barışmışlardı.
      -Ohh az daha kızı kaçırıyorduk!!
      -Abi senin ki de laf mı yani!!
      -Bebek mızmız son günlerde nesi var anlayamadım galiba iyi bir anne değilim falan dedi
bendre öyle söyleyince….Ben ne bilebilirdim onun bu kadar çok üzüleceğini?!?
      -Neyse. Dedi Harry.Bu sana ders olmuştur  umarım.
      -Valla süper bir ders oldu.
…………………………………………………………….

Hermione ürkek adımlarla sevdiği adamın odasına gitti.Yavaşça kapıyı  tıklatıp açtı.
      -Aşkım?
      -Merhaba sevgilim, dedi Draco ve yerinden kalkıp onu öptü.
      -Sevgilim?
      -Hmmm?
      -Elime bugün 3 tane mektup geldi.
      -Kimlerden?
      -Biri teyzemlerden.Eniştem ölmüş.Cenazeye Paris’e gitmem gerek.Diyorum ki sen de gel.
Hem biraz gezmiş olursun.Seni de tanırlar.
      -Bakarız.Diğerleri?
      -St.Mungo’dan tahlil sonuçlarımız gelmiş.
      -Neyimiz varmış?
      -Şeyy nasıl diyeceğim bilmiyorum ama….
      -Ölecek misin?
      -Yok yok…..,dedi gülerek Hermione,  Sadece….. hamileymişim.
      -NEEEEE? Ne dedin sen?!?
            Genç kadın azıcık utanarak gülümsedi.Sarışın adam ona sarılarak öpmeye başladı.
      -Du-dur…DUR!!Daha se-senin tahlil sonuçların….
      -Ah unuttum!
      -Bildiğin gibi…Fıldırganç alerjine dikkat etmelidin.
      -Allah kahretsin!!1En sevdiğim meyve!!
      -Ne yapalım?Öyleymiş.
      -İyi.Sen diğer mektubu söylemedin?
             Hermione’nin gözleri yaşla doldu birden.
      -Aman Tanrım!!Kötü bir şey mi?
      -Al sen oku!, dedi sesi  titreyerek.
             Sevgili Draco
            Sen ne halt etmeye Granger’la evlenmeye kalkıyorsun?Onun bir bulanık
olduğunu bilmiyor musun?Gül gibi karın Pansy’den ne cüretle boşandın?Onu düşünmeseydin
bebeğini düşünseydin!Onu da bıraktım bizi düşünseydin!!Ailemizi..!! İtibarımızı!!!Ne cüretle
onunla aynı evde yaşarsın!!!Aklın hala yerindeyse sana diyeceğim şudur:hemen git
karının yanına dön ondan özür dile, bebeğini de al beraber yaşa!!O bulanık kadını da
boşver!Bıraksın peşini!!
                                                                                                                                                   Annen
O bulanığa alttaki notumu iletmeyi unutma

Not:Eğer Draco’muzun peşini bırakmazsan biz sana zorla bıraktırırız.
                                                                   Narcissa Malfoy                                 

Hermione daha beter ağlamaya başladı.
        -Hiç korkma sevgilim, dedi Draco genç kadını sakinleştirmeye çalışırken.Sana ya da
bebeğimize hiçbir şey yapamazlar.Korkma!’’
        -Nasıl korkmayayım?Bunlar beni öldürür resmen!!Duymadın mı? ’’ Eğer Draco’muzun
peşini bırakmazsan biz sana zorla bıraktırırız.’’dediler.
       -Merak etme güzelim!Herşey yoluna girecek
………………………………………………………………………………………………………..

HAYDİ BAKALIM PAMUK ELLER KLAVYEYE...

EDİT:Fıldırganç meyvesini ben uydurdum, çilek gibi ama biraz ekşi bir meyvedir Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 17:08:37 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #71 : Mayıs 13, 2008, 17:45:33 »

glz merak ettim oo meyveyi len oo narcissa ne cadı kadın sen sevenleri ayır bende senin kafanı bedeninden ayırmassam  Şeytani hahayt bazen olayları çabucak geçmişsin vee tabii çok kısa niahaha  Şeytani  hee bizim ron&pensy ii de unutmayalım onun için fark etmez ikiside safka harry de az cin göz değil ginny le uyuacakmış hıh sen benim kulahıma anlat çok çakal oo harry *recem ivedik çakallmam sesi Sırıtan * ve ellerine sağlık harika bir bölüm olmuş yeni bölüm ne zamn

(haha draco nun oo tuhaf adlı meyveye alerjisimi var tüh kaptı güzelim kızı da bide evlendi bide hamile bıraktı oo nuri alço dan her şey beklenir zatii)   Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #72 : Mayıs 14, 2008, 15:58:29 »

nuri alço??? Kahkaha anlayamadım gitti! Kahkaha

recep ivedikli ses süper ya Kahkaha''sipem yollayip kızları indiregandi yapcan demi çakalll'' Kahkaha

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Mayıs 14, 2008, 16:10:34 »

ohaaaaaa  Kahkaha (pardon Sırıtan)
Narsisca'ya bayıldım.Sevimli(!) kötü kadın Kahkaha
Hoş bir mektup yollamış valla Hede Hödö

yani bölüm gelsin diyorum ne diyeyim Sırıtan

NOT= Zavallı Luna Kahkaha Nebilsin güzelim yaa Kahkaha

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #74 : Mayıs 14, 2008, 16:14:52 »

nuri alço??? Kahkaha anlayamadım gitti! Kahkaha

recep ivedikli ses süper ya Kahkaha''sipem yollayip kızları indiregandi yapcan demi çakalll'' Kahkaha

1 recep ivedikten bir de nuri alço dan herşey beklenirr Sırıtan

ohaaaaaa  Kahkaha (pardon Sırıtan)
Narsisca'ya bayıldım.Sevimli(!) kötü kadın Kahkaha
Hoş bir mektup yollamış valla Hede Hödö

yani bölüm gelsin diyorum ne diyeyim Sırıtan

NOT= Zavallı Luna Kahkaha Nebilsin güzelim yaa Kahkaha

herm'in hamileliğine dedin demi onu Kahkaha bende öle düşüneyom *sipem yollayip kızları indiregandi yapcan demi çakall* babında ayıp yaws hee yaa ne bilsin oo saf kız luna bizim harry ile ginny nin mercimeği fırına verdiğini bilmiyordu ki zavallıcık eeh onlarda birlikte uyuycaz bahanesiyle mercimek yapmasınlar hıh ben ginny yerinde olsam evlenmeden olmaz derdim ama kız bi kere uçmuş :S

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 12   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: