yeni bölüm karşınızda

bi 10 gün bilemedin 1 hafta istanbulda yokum

bu yüzden nete giremeyebilirim bölümlerin gelmesi olasılığı aksayabilir

ama çeşme-ayvalık-gelibolu arası bi internet kafe bulursam görüşürüzz

veee yeni bölüm====
GİZEMLİ SIRLAR
(1.KISIM)
-Ahh evlendiniz demek!!, dedi Mrs.Weasley sevinçle.
-Ne güzel!!!!!
-Balayına gidecek misiniz?
-Durun George’u çağırayım çok sevinecek!!
-Çocuk ne zaman?
Herkes genç çifti soru yağmuruna tutmaya başlamıştı birden.Ve George da bu karnavala katıldı.
-Hey!!Niye bana söylemediniz evlendiğinizi?
Herkesin susması biraz zor oldu ama sustuklarında Harry her şeyi özetledi.
-Ama Ginny haklıymış.Niye benden istemedin de kaçırdın kızımı?, dedi Mr. Weasley şakacıktan sinirlenmiş gibi yaparak.Ve Harry’nin yüzü Ginny’nin saçıyla aynı renk oldu.
-Aaa uzatmayın ama olmuş bir kere bir daha yapmazlar, dedi Fleur.Bu sözüne herkes güldü.Harry ve Ginny biraz olsun rahatladı.
Sonra akşam yemeğine oturdular.teddy bir anda Harry’nin kucağına sıçrayıverdi genelde yapmadığı bir şeydi bu.Üstelik biraz ağırdı Harry’nin dizi acıdı ama Harry hiç bozuntuya vermedi, ona kucağımdan in de diyemedi.Daha sonra Teddy birden yana kayıp Ginny’nin kucağına oturdu.Ginny çatalını ete batırıp Teddy’nin ağzına tutunca ‘’Iyykkk’’ diye başını çevirdi.Ginny de onu yavaşça aşağı indirdi.
…………………………………..
Biranda Malfoy Malikanesinin kapısı tak tak diye vuruldu.Draco Malfoy sallana sallana kapıya gitti.Acayip sarhoştu.Kapıyı açıp Hermione’yi karşısında görünce irkildi:
-Vayy…. Senin yolun buraya düşer miydi?
-Annemlerin Maldivler’e gittiğini unutmuşum.Sakıncası yoksa geri geldim.İstersen gideyim?
-Yok…yok olur mu öyle şey aşkım gel….Gel otur şöyle dinlen.Hamilesin yat uyu.
-Çok yorgun değilim aslında.Bu arada sen bayağı sarhoşsun.
-Ah….Bak sarhoşluğuma bir şey deme.
-Beni bu kadar özlediğini bilmiyordum.Kaç kadeh?
-İki üç falan..
-Draco…
-Hadi dört olsun.
Sonra kızın gözlerindeki bakışı gördü.
-Beş..daha fazla da olabilir.
-Benim için kendini harcıyorsun Draco.Ben bunlara değer miyim gerçekten?
Draco birden genç kadına sarıldı.Hermione de ona.Bir süre sonra Draco, sevgilisinin kulağına:
-Ben senin için ölürüm yavrum, diye fısıldadı sonra öylece kaldı.Hermione onun sızdığını anladı.İçini çekerek asasını salladı.Büyüyle Draco’yu yatağa yatırdı, soydu, üstünü örttü.Sonra kendisi de soyunup yatağa, Draco’nun yanına uzandı, uyudu.
……………………………………..
Harry ve Ginny eve geldiler.Harry anahtarı çevirdi.Ginny’le içeri girdi.Ev pek düzenli değildi, ama bilindik bekar evleri gibi de değildi, yani çoraplar bir tarafta, eşyalar başka bir tarafa dağılmış olarak göremezdiniz Harry’nin evini.
-Biraz dağınıktır kusura bakma.
-Biliyorum.O kadarı benim evimde de var, dedi Ginny eve göz gezdirirken.
-Sahi senin Diagon yolundaki evin ne olacak?
-Charlie’ye vermeyi düşünüyorum.Herkes evleniyor yakında çocuk ta yaparlarsa tatilde Kovuk taşar.Bir de gelen misafirler.Charlie kalabalığı pek sevmez ben evi ona vereyim İngiltere’ye gelince kalır.
-O evlenmeyecek mi?
-Sanmam.Charlie’nin arası bildiğim kadarıyla kızlarla iyi değildir.Ama pek telaş etmiyorum.Kendine göre bir ejderha bulur.
İkisi de kahkahayı bastı.Sonra merdivenlerden yukarı çıktılar……
…………………………………………
-Eee Pansy, nasılsın?Debra yok galiba…
-Biraz burun akıntısı var gibiydi bende onu bıraktım.
-Ne?Küçücük çocuk evde yalnız mı?
-Elbette hayır Narcissa anne.Onu Ron’lara bıraktım, Kovuk’a.
-Hmm..Molly’e mi?
-Tanıdığım en iyi anne.Kendi annemden bile daha çok şey biliyor.Bunu inkar edemem.
-Yaa tabi doğurmuş sekiz tane velet iyi anneyim diye geçiniyor.., diye homurdandı Narcissa Malfoy.
-Sekiz değil yedi.
-Her neyse.
-Bence sen onu kıskanıyorsun.
-Kim ben mi?Saçmalama Pansy, hem sen kimin tarafındasın?
-Onun tarafındayım.Beni buraya Draco ile barış demek için çağırdığını biliyorum.
-Hayatım senin ve bebeğin için en iyisi o.
-Hayır ben Ron’dan çok memnunum.
-Öyle mi?
-Evet.Hem Draco hayatta Hermione’yi bırakamaz çünkü Hermione hamile.
-NE?

?
-Yaaa dersin tabii ne diye.
-İnanmıyorum.
Pansy kahvesini yudumlayıp sehpaya bıraktı.
-Evet birbirlerini çok seviyorlar ikisi.Ron’da beni seviyor.Hem Debra onunla çok iyi anlaşıyor.Sakın bizi ayırmaya kalkma.Biz hepimiz çok mutluyuz bu halimizden.Böyle giderse Ron ile evlenirim hatta.
-Neee?? O kanıbozuk ile mi evleneceksin??
-Niye olmasın?Hem şuan bura bir Ölüm Yiyen evinde oturmamın tek nedeni sensin Narcissa.
-Biz Ölüm Yiyen değiliz!!O eskidendi.
-Yaa tabi tabi külahıma anlat!
-Çık dışarı Pansy, lütfen çık!
-İyi gidiyorum ama sakın unutma beni öldürsen bile hayatta Ron’u bırakıp Draco’ya gitmem.Şu an o Bulanık Hermione’ye ne kadar minnettar olduğumu bilemezsin.İyi ki kocamla yatmış yoksa gözüm açılmayacaktı.Kim bilir sonsuza kadar mutsuz bir evliliğim olacaktı.Ama şimdi Ron var ve ben mutluyum.İçinde biraz insan sevgisi denen şey varsa bir daha karşıma çıkma bizi de rahat bırak.Hoş….bu senin için imkansız gene rahat duramazsın sen.Neyse ben uyarayım yeter.Sonuçlarına katlanırsın yoksa.Bu arada kim yaptı bu kahveyi?Bulaşık suyu gibi öğğkk….
-Kahveyi ben yaptım sana özel.
-İçine fare zehri falan attın kesin.Neyse…..bir daha ki sefere görüşürsek..umarım seni değişmiş bulurum..Hoşçakal Cissy.
Ve hiçbir şey demeden malikanenin çıkışına doğru yürüdü.Narcissa’nın sol eli yanmaya başladı nedense…..
……………………………………………………….
Sabahın saat 9’unda Ginny gıdıklanarak uyandı.
-Harry ne yapıyorsun?
-Seslenmek istemedim.
-Ve daha abaza bir yol buldun.
-Sinsi diyelim.
-Olur.
-Neyin var?
-Uykum…..
-Biraz daha uyu istersen.
-İyi olur.
-Bende kahvaltıyı hazırlayayım.
-Aferin benim hamarat kocama.
……………………………………………………………………
-Aaa Pansy erkencisin, dedi Ron şaşırarak.Kucağında Debra ile gelmişti Pansy.
-Şey benim bir yere gitmem gerekiyor ama Debra’yı götüremem biraz nezle sanırım.Aklıma burası geldi.Bir-iki saat bakabilir misin?
-Tabi bakarım aşkım ne diyorsun?
-Haa iyi o zaman.Ben gelirim.Şuan biraz hasta zaten sana zorluk çıkaracak hali yoktur.
-Hehe.O zaman daha iyi.
-Tamam o zaman görüşürüz canım.Bay bay Debra.
-İyi güle güle.
-Bay bay..
-Aaa konuşuyor!!
-Evet öğrendi biraz.Neyse görüşürüz Ron
Ron kapıyı kapattı.Kucağında Debra ile salona gelince Mrs.Weasley şaşırdı.George işi şakaya verdi.
-Oooo bastıbacak Ronnie ne zaman baba oldu?
-Kes George.
-Neyi?, dedi Debra.
-Dilini kessin konuşmasın.
-Ama gonuşmazza nası söz sölicek?
-Kaç yaşında bu Ron?
-1,5 falan.
-Ne güzel konuşuyor.
-Ron işe erken başlamış.
-George!!
-Tamam anne.
-Anne Teddy nerde?Yanına bırakayım oynar.
-Yukarıya bak istersen.
-Yada yanına yaklaştırmayayım Debra biraz nezleymiş çünkü Pansy dedi bana.
-Ooooo hemde Pansy’den ha!!!!!!!!!!!!! Vay anasını!!Kim lan senin baban?
-Dıyako.
-O kim be?
-Draco diyor.
-Haa iyi.
Ron kucağında Debra ile yukarı çıktı.