Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:52:28  

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 12   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gizemli Sırlar(Final Bölümü-5 yıl sonra-eklendi-)  (Okunma Sayısı 4281 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #105 : Haziran 05, 2008, 19:57:58 »

hee evt bizim karşı sokakta oturuyoo XD

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gizemli Sırlar(Final Bölümü-5 yıl sonra-eklendi-)
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:52:28 »

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #106 : Haziran 10, 2008, 14:56:03 »

bu arada karakterlerin bazılarının resimlerini koymaya karak verdim  Dil Çıkaran
harry potter

ron weasley

hermione granger

draco malfoy

pansy parkinson

teddy lupin

debra malfoy

ginny weasley

harry iğrenç oldu itiraf edeyim Kahkaha
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 14:57:17 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

_SePeT_
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #107 : Haziran 10, 2008, 16:59:55 »

karakterler görünmüyor :S

Edü:Şimdi ilk iki bölümünü yeni okuyabildim canım ellerine sağlık çok hoş olmuş eleştiri yapmıyorum zaten geçmiş bitmiş ve zaten söylenmiş.Okudukça yorum yapacağım.Psikopat Ron'u daha bir sevdim sanki Âşık
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 17:05:33 Gönderen: _SePeT_ » Logged

Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #108 : Haziran 12, 2008, 12:53:34 »

ben görüyom Kahkaha ama istersen link atayım diyecem ama Kahkaha hehehe psikopat ron ama çok şekerrrr Kahkaha

bi 10 günlük ara veriyorum bu arada yol çeşmeye göründü Kahkaha internet bulursam haber yolarım Kahkaha bulamazsam boşver Kahkaha 10 gün gibi buluşuruz belki daha erken olur Kahkaha

2. sezona 3 ay sonrasından başlayacağım Kahkaha
« Son Düzenleme: Haziran 12, 2008, 12:54:26 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

Camellia
~ginny hhr değil Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #109 : Haziran 12, 2008, 13:02:12 »

teddy sadis gibi duruyo Terleyen harry iğrenç sölemiştin zaten pisikopat ron Kahkaha yaa ben inanmam dean ıı öldürdüğüne Kahkaha gin tam uymuş taa herm hiç uymamış Terleyen lidsay lohan Terleyen ehh ellerine sağlık be diem Terleyen

ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Haziran 12, 2008, 19:46:33 »

yha zac ımı niye ron yaptın kızıl olur mu o yha yakışırmı aşkıma+ harry iğrenç olmuş zaten belirtmiştin hermonie yakışmamış

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #111 : Haziran 13, 2008, 11:22:01 »

yeni bölüm karşınızda Kahkaha
bi 10 gün bilemedin 1 hafta istanbulda yokum Üzgün bu yüzden nete giremeyebilirim bölümlerin gelmesi olasılığı aksayabilir Ağlayan ama çeşme-ayvalık-gelibolu arası bi internet kafe bulursam görüşürüzz Kahkaha

veee yeni bölüm====

GİZEMLİ SIRLAR
(1.KISIM)

-Ahh evlendiniz demek!!, dedi Mrs.Weasley sevinçle.
      -Ne güzel!!!!!
      -Balayına gidecek misiniz?
      -Durun George’u çağırayım çok sevinecek!!
      -Çocuk ne zaman?
              Herkes genç çifti soru yağmuruna tutmaya başlamıştı birden.Ve George da bu karnavala katıldı.
      -Hey!!Niye bana söylemediniz evlendiğinizi?
               Herkesin susması biraz zor oldu ama sustuklarında Harry her şeyi özetledi.
      -Ama Ginny haklıymış.Niye benden istemedin de kaçırdın kızımı?, dedi Mr. Weasley  şakacıktan sinirlenmiş gibi yaparak.Ve Harry’nin yüzü Ginny’nin saçıyla aynı renk oldu.
      -Aaa uzatmayın ama olmuş bir kere bir daha yapmazlar, dedi Fleur.Bu sözüne herkes güldü.Harry ve Ginny biraz olsun rahatladı.
                Sonra akşam yemeğine oturdular.teddy bir anda Harry’nin kucağına sıçrayıverdi genelde yapmadığı bir şeydi bu.Üstelik biraz ağırdı Harry’nin dizi acıdı ama Harry hiç bozuntuya vermedi, ona kucağımdan in de diyemedi.Daha sonra Teddy birden yana kayıp Ginny’nin kucağına oturdu.Ginny çatalını ete batırıp Teddy’nin ağzına tutunca ‘’Iyykkk’’ diye başını çevirdi.Ginny de onu yavaşça aşağı indirdi.
…………………………………..

Biranda Malfoy Malikanesinin kapısı tak tak diye vuruldu.Draco Malfoy sallana sallana kapıya gitti.Acayip sarhoştu.Kapıyı açıp Hermione’yi karşısında görünce irkildi:
        -Vayy…. Senin yolun buraya düşer miydi?
        -Annemlerin Maldivler’e gittiğini unutmuşum.Sakıncası yoksa geri geldim.İstersen gideyim?
        -Yok…yok olur mu öyle şey aşkım gel….Gel otur şöyle dinlen.Hamilesin yat uyu.
        -Çok yorgun değilim aslında.Bu arada sen bayağı sarhoşsun.
        -Ah….Bak sarhoşluğuma bir şey deme.
        -Beni bu kadar özlediğini bilmiyordum.Kaç kadeh?
        -İki üç falan..
        -Draco…
        -Hadi dört olsun.
                Sonra kızın gözlerindeki bakışı gördü.
        -Beş..daha fazla da olabilir.
        -Benim için kendini harcıyorsun Draco.Ben bunlara değer miyim gerçekten?
                Draco birden genç kadına sarıldı.Hermione de ona.Bir süre sonra Draco, sevgilisinin kulağına:
        -Ben senin için ölürüm yavrum, diye fısıldadı sonra öylece kaldı.Hermione onun sızdığını anladı.İçini çekerek asasını salladı.Büyüyle Draco’yu yatağa yatırdı, soydu, üstünü örttü.Sonra kendisi de soyunup yatağa, Draco’nun yanına uzandı, uyudu.
……………………………………..

Harry ve Ginny eve geldiler.Harry anahtarı çevirdi.Ginny’le içeri girdi.Ev pek düzenli değildi, ama bilindik bekar evleri gibi de değildi, yani çoraplar bir tarafta, eşyalar başka bir tarafa dağılmış olarak göremezdiniz Harry’nin evini.
         -Biraz dağınıktır kusura bakma.
         -Biliyorum.O kadarı benim evimde de var, dedi Ginny eve göz gezdirirken.
         -Sahi senin Diagon yolundaki evin ne olacak?
         -Charlie’ye vermeyi düşünüyorum.Herkes evleniyor yakında çocuk ta yaparlarsa tatilde Kovuk taşar.Bir de gelen misafirler.Charlie kalabalığı pek sevmez ben evi ona vereyim İngiltere’ye gelince kalır.
         -O evlenmeyecek mi?
         -Sanmam.Charlie’nin arası bildiğim kadarıyla kızlarla iyi değildir.Ama pek telaş etmiyorum.Kendine göre bir ejderha bulur.
                 İkisi de kahkahayı bastı.Sonra merdivenlerden yukarı çıktılar……
…………………………………………

-Eee Pansy, nasılsın?Debra yok galiba…
        -Biraz burun akıntısı var gibiydi bende onu bıraktım.
        -Ne?Küçücük çocuk evde yalnız mı?
        -Elbette hayır Narcissa anne.Onu Ron’lara bıraktım, Kovuk’a.
        -Hmm..Molly’e mi?
        -Tanıdığım en iyi anne.Kendi annemden bile daha çok şey biliyor.Bunu inkar edemem.
        -Yaa tabi doğurmuş sekiz  tane velet iyi anneyim diye geçiniyor.., diye homurdandı Narcissa Malfoy.
        -Sekiz değil yedi.
        -Her neyse.
        -Bence sen onu kıskanıyorsun.
        -Kim ben mi?Saçmalama Pansy, hem sen kimin tarafındasın?
        -Onun tarafındayım.Beni buraya Draco ile barış demek için çağırdığını biliyorum.
        -Hayatım senin ve bebeğin için en iyisi o.
        -Hayır ben Ron’dan çok memnunum.
        -Öyle mi?
        -Evet.Hem Draco hayatta Hermione’yi bırakamaz çünkü Hermione hamile.
        -NE?Ne??
        -Yaaa dersin tabii ne diye.
        -İnanmıyorum.
                 Pansy kahvesini yudumlayıp sehpaya bıraktı.
        -Evet birbirlerini çok seviyorlar ikisi.Ron’da beni seviyor.Hem Debra onunla çok iyi anlaşıyor.Sakın bizi ayırmaya kalkma.Biz hepimiz çok mutluyuz bu halimizden.Böyle giderse Ron ile evlenirim hatta.
        -Neee?? O kanıbozuk ile mi evleneceksin??
        -Niye olmasın?Hem şuan bura bir Ölüm Yiyen evinde oturmamın tek nedeni sensin Narcissa.
        -Biz Ölüm Yiyen değiliz!!O eskidendi.
        -Yaa tabi tabi külahıma anlat!
        -Çık dışarı Pansy, lütfen çık!
        -İyi gidiyorum ama sakın unutma beni öldürsen bile hayatta Ron’u bırakıp Draco’ya gitmem.Şu an o Bulanık Hermione’ye ne kadar minnettar olduğumu bilemezsin.İyi ki kocamla yatmış yoksa gözüm açılmayacaktı.Kim bilir sonsuza kadar mutsuz bir evliliğim olacaktı.Ama şimdi Ron var ve ben mutluyum.İçinde biraz insan sevgisi denen şey varsa bir daha karşıma çıkma bizi de rahat bırak.Hoş….bu senin için imkansız gene rahat duramazsın sen.Neyse ben uyarayım yeter.Sonuçlarına katlanırsın yoksa.Bu arada kim yaptı bu kahveyi?Bulaşık suyu gibi öğğkk….
         -Kahveyi ben yaptım sana özel.
         -İçine fare zehri falan attın kesin.Neyse…..bir daha ki sefere görüşürsek..umarım seni değişmiş bulurum..Hoşçakal Cissy.
                    Ve hiçbir şey demeden malikanenin çıkışına doğru yürüdü.Narcissa’nın sol eli yanmaya başladı nedense…..
……………………………………………………….

Sabahın saat 9’unda Ginny gıdıklanarak uyandı.
         -Harry ne yapıyorsun?
         -Seslenmek istemedim.
         -Ve daha abaza bir yol buldun.
         -Sinsi diyelim.
         -Olur.
         -Neyin var?
         -Uykum…..
         -Biraz daha uyu istersen.
         -İyi olur.
         -Bende kahvaltıyı hazırlayayım.
         -Aferin benim hamarat kocama.
……………………………………………………………………

-Aaa Pansy erkencisin, dedi Ron şaşırarak.Kucağında Debra ile gelmişti Pansy.
         -Şey benim bir yere gitmem gerekiyor ama Debra’yı götüremem biraz nezle sanırım.Aklıma burası geldi.Bir-iki saat bakabilir misin?
         -Tabi bakarım aşkım ne diyorsun?
         -Haa iyi o zaman.Ben gelirim.Şuan biraz hasta zaten sana zorluk çıkaracak hali yoktur.
         -Hehe.O zaman daha iyi.
         -Tamam o zaman görüşürüz canım.Bay bay Debra.
         -İyi güle güle.
         -Bay bay..
         -Aaa konuşuyor!!
         -Evet öğrendi biraz.Neyse görüşürüz Ron
                 Ron kapıyı kapattı.Kucağında Debra ile salona gelince Mrs.Weasley şaşırdı.George işi şakaya verdi.
         -Oooo bastıbacak Ronnie ne zaman baba oldu?
         -Kes George.
         -Neyi?, dedi Debra.
         -Dilini kessin konuşmasın.
         -Ama gonuşmazza nası söz sölicek?
         -Kaç yaşında bu Ron?
         -1,5 falan.
         -Ne güzel konuşuyor.
         -Ron işe erken başlamış.
         -George!!
         -Tamam anne.
         -Anne Teddy nerde?Yanına bırakayım oynar.
         -Yukarıya bak istersen.
         -Yada yanına yaklaştırmayayım Debra biraz nezleymiş çünkü Pansy dedi bana.
         -Ooooo hemde Pansy’den ha!!!!!!!!!!!!! Vay anasını!!Kim lan senin baban?
         -Dıyako.
         -O kim be?
          -Draco diyor.
          -Haa iyi.
                     Ron kucağında Debra ile yukarı çıktı.

ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Haziran 16, 2008, 00:27:23 »

genellikle konuşma ağırlıklı olmuş bu bölüm+zacım ron olmasınnnn onun dışında güzel

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Haziran 16, 2008, 11:03:10 »

Güzel bir fic miş bugün tüm bölümleri okudum.Daha doğrusu ilk 1-2 bölümü okumuşumda unutmuş olmalıyım.(bunadım sanırım Dil Çıkaran )neyse canım çok güzeldi.Karakter resimlerinda Harry ve Ron dışında kiler fena değil doğrusu.Dramione çiftini severdim ama artık nefret ediyorum sanırımç Dil Çıkaran Neyse ellerine sağlık y :Peni bölümü çok bekletmezsin umarım Terleyen

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
yaz yagmuru
Süt
*

gerçekler seni özgür kılar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Haziran 19, 2008, 13:40:03 »

devamı ne zaman

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #115 : Haziran 19, 2008, 13:57:40 »

kimlan senin baban ?
-"Dıyako Kahkaha hoyko gibi Hede Hödö (hiç sevmem hayko cepkini şimdi ne alakaysa)
puhaa dıyako yu da ayyaş ettin kız Kahkaha senden korkulur Vallaha keşke biraz daha uzun olsaydı doyamadım Kahkaha yanlız çok güzeldi oo dıyako herione sahnesi Cissy ciğimee ayıp etti pans bılaşık suyu gibiyse nie sürekli için <.< hoş sürekli içtini söylemedin oo benim hayalim Kahkaha ellerine sağlık bu arada sen oo abaza kelimesine baya bi alıştın Kahkaha  yorumumu biraz geç oldu ama ellerine sağlık tekrar Gülümseyen

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #116 : Haziran 20, 2008, 19:42:02 »

saol canımın içi Kahkaha ohh be yeniden burda olmak ne güzel buldum sonunda bir internet cafe oooooohhh Kahkaha

istanbula pazar günü dönüyorum aksilik olmazsa pazartesi yeni bölümü okursunuz Kahkaha

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 : Haziran 28, 2008, 12:37:49 »

(2.KISIM)

Harry ve Ginny kahvaltıyı yaptıktan sonra Harry asasının bir hareketiyle sofrayı topladı.Ginny kızdı:
         -Ya Harry ben toplardım!!
        -Seni yormak istemedim.
        -Yapma bir daha lütfen.
        -Tamam canım.Kızma.
                 Ginny daha sonra alışverişe çıktı.Harry sıkıntıyla odaya döndü.İçinde bilmediği bir his ona bir şeylerin ters gideceğini söylüyordu.Bir Ölüm yiyen saldırısı mı, alışveriş sırasında Ginny’e bir şey olması mı, Harry şuan burada düşünürken birden ayağa kalkınca bayılıp düşmesi mi….Bilemiyordu.Yatak odasını düzenlemeye başladı.Bir pembe tüy kalem buldu.Ginny’nin olmalıydı.İçeri koymak için onun komidinin çekmecesini açtığı anda mor kapaklı bir defter gördü.Bu onun günlüğüydü.Harry günlüğe bakmanın ayıp olduğunu biliyordu, burada özel şeyler yazılırdı ama bir şey onu ‘aç, oku’ diye dürtüyordu.Harry mor kapağı açtı.Çok güzel bir el yazısıyla yazılmıştı.Harry birkaç sayfayı çevirdi.Bir sayfada durdu ve okumaya başladı:

Sevgili Günlük                                                                                                   12-06-1999

Dean bana evlenme teklifi etti.Ne yapacağımı şaşırdım.Kabul etsem bir türlü etmesem bir başka türlü.Anlayamıyorum ne yapacağım.Galiba ondan süre istemeliyim.Hemen kabul edersem, işler pek yolunda gitmeyebilir.

Sevgili Günlük                                                                                                   14-06-1999

Planlarımı Dean’e anlattım.Biraz surat astı ama daha sonra gülümseyip bana sarıldı.Ve kulağıma istediği tek şeyin benim mutlu olmam olduğunu söyledi.Dean öyle romantik bir insan ki.Harry hiç böyle değildi.Biraz bencildi üstelik.Sahi dün bana öyle bir bakıyordu ki.Sanırım beni kıskanıyor.Oh olsun.

Sevgili Günlük                                                                                                  26-08-1999

Fransa’ya gidiyorum.Fleur bir dil kursu ile anlaşmış sonunda.Oley!Kaç aydır istiyordum.Canım benim!İşte benim bitanecik fitilim bu günler için!!

Sevgili Günlük                                                                                                     06-09-1999

Fransa’ya vardım.Çok güzel bir şehir.Kurs binasında herkes Muggle.Hiç Muggle arkadaşım olmamıştı.Ama şimdi var, hem de bir sürü.Madeleine(sarı saçlı şirin bir kız), Amelie(tıpkı benim gibi kırmızı saçlı ama sırrını açıkladı kızıla boyatıyormuş), Laurie(mızmız bir oğlan huyları bana Harry’i hatırlatıyor, çabuk kızıyor ama fıkraları çok hoş),  Pavel(benim gibi dışarıdan gelmiş, Rusya’dan, acayip yakışılı ama acaba Dean’ı sollayıp buna mı geçsem?Yok artık).Bu 4 kişi benim en iyi dostlarım oldu.Gerçi Pavel, biraz dosttan öte yaklaşıyor bana.Hem korkuyor hem de onu istiyorum.Garip bir his.

Sevgili Günlük                                                                                                     10-09-1999

Dil kursumun Güney Fransa’ya bir gezisi var, 3 günlük ve bende gidiyorum.Çok eğlenceli olacak!!1

Sevgili Günlük                                                                                                     13-09-1999

Aylardan Eylül olmasına rağmen burada herkes denize giriyor.Madeleine ve Amelie her gün yarış yapıyorlar, Laurie kızları tavlamaya çalışıyor, Pavel’in gözleri ise benim üzerimde.Bunu hissediyorum.Buraya geleli 2 gün oldu ve 2 gündür her sabah denizde hız rekorları kırıyorum.Suyu sevmeyen ben, Fred ve George’un anlattığı hikayelere hala inanan ben..(Güya denizde bir cadı kazanı varmış, yüzmeye gelen insanları kazanına doğru girdapla çeker ve onları pişirip yermiş).Ve bu sabahta yüzüyordum.Çıkacakken kumda ayağım yandı.Hay aksi terliklerim yoktu!!Ve Pavel gülümseyerek beni izliyordu.Yanmamak için oturdum.Geldi ve beni kucağına alıp götürmeye başladı.Çıt çıkaramıyordum.Ona bir tokat atıp kovmam gerekir.Ama, nedense istemiyordum.Bu korku değildi.Aşk gibiydi, ama o da olamazdı.Gözden uzak bir yere beni bıraktı.Yanıma oturdu.Saçlarımı okşamaya başladı.Beraber kuma uzandık.Bana çok güzel olduğumu söyledi.Bulunduğumuz grupta benden güzeller var niye onlara bakmıyorsun diye sordum.Cevap vermek yerine beni öpmeye başladı.Onun altında iyice ufaldığımı hissederken-----

Harry defteri kapattı.Sinirden titriyordu.Aptal bir gençlik aşkıydı.Kesindi ama Harry bu salağın onun Ginny’sine, onun karısına, biricik aşkına böyle bir şey yapmasına inanamıyordu.Buna kafası basmıyordu.Anahtar çevrildi ve Ginny eve geldi.Harry mutfak seslerini duyuyordu.Ama kalkmadı.Suçuyla yakalanacaktı.Ginny ona günlüğünü okudu diye bağıracaktı.Ama Harry’nin umurunda değildi.Kim di bu Pavel?Yatak odasının kapısı açıldı:
          -Harry?
  Ginny gelmişti.Harry’nin yanına oturdu.Mor kaplı defteri görünce yüzü bembeyaz oldu.Harry gayet sakin bir sesle:
          -Bu Pavel kim?
          -Bir arkadaş.
          -Yalan söylüyorsun.Okudum.Aranızda arkadaşlıktan fazlası olmuş.
          -Her şeyi bilmiyorsun.
          -Seni becermiş valla ilk günlerden.Başka ne bilmem gerekir?
          -Harry!
          -Sadece şunu bilmek istiyorum.Nerde bu Pavel?
          -Ona hayatta ulaşamazsın.
          -Adresini vermeyecek misin?Korkma ben almayı bilirim.
          -Evi Moskova’da.Okuduysan o bir Rus.
          -Korkma dövmem onu.
          -Ayrıca o öldü.
          -Ne??
          -Ekim başında 1. kur bitti.Bende eve döndüm.Ondan haber almaya çalıştım.Bütün arkadaşlarıyla tek tek konuşmuşluğum vardır.-Ginny’nin gözleri dolmuştu-Reklamcı bir arkadaşı bana onun annesine ve iki kız kardeşine evlerine giren bir grup adamın, hırsız yani, onlara tecavüz edip öldürdüğünü söyledi.İki gün Pavel’den ses seda çıkmamış.Üçüncü gün onu soba borusu gibi bir şeyin üstünde asılı bulmuşlar.Olay bu.İstediğin bilgiyi aldın mı?Ayrıca ver şunu.
     Mor kaplı defteri yırtarcasına Harry’nin elinden aldı.Çekmecesine koyarken:
          -Bir daha ki sefere özel eşyalarımı karıştırmamanı tercih ederim.Evli olmamız sana bu hakkı vermez.Benim gizlilerimi karıştıramazsın.Ama, artık biliyorsun hepsini, daha ne kaldı?Bu arada yemek hazır.
      Harry utançla Ginny’nin peşinden gitti.Mutfağa gelince Harry Ginny’e sarıldı.Ginny hiçbir şey demeden karşılık verdi.Sonra Harry onu öptü.Sonra oturdular.
……………………………………………………..

Tak tak tak….Kovuğun kapısı çalınıyordu.Ron, Pansy diye kapıyı açtı ama iyi giyimli iki büyücü karşısında duruyordu.Polisleri hatırlatıyorlardı.
           -Ronald Weasley?
           -Benim.
Mrs.Weasley ve George ta gelmişti.
           -Ne oluyor?
           -Biz Sihir Bakamlığından geliyoruz hanımefendi.Ronald Weasley, Dean Thomas’ı öldürmekten tutuklusunuz!
           -NE ?
           -Ron?Bu ne demek ya?, dedi George şok geçirmiş bir halde.
           -Ayyyy…..diye Mrs.Weasley fenalaştı.George annesine destek olarak onu içeri götürdü ve geri geldi.
           -Bizimle geliyorsunuz Mr.Weasley, avukatınızla görüşme hakkınız vardır.Ayrıca sessiz de kalabilirsiniz.
           -Ron!!Bunlar yalan söylüyor değil mi?Ya Ron!!Bakın beyefendi, Ginny’nin eski sevgilisi bu adam!!Evinin önünde intihar etti o!
           -Cesedin üzerinde kardeşinizin parmak izlerine rastladı polisler.
           -Ron söyle bana bu doğru değil değil mi?
           -Ne yazık ki doğru abi.Pansy gelince Debra’yı ona verirsin.Olayları, şimdilik söyleme ona.İşi çıkmış de.Üzülmesin.
           -İyi, öyle yaparım.
İki tane adam Ron’u ortalarına alarak yürüdü ve Buharlaştı.Minik bir pop sesi çıkarken George’un yanağından bir damla yaş yüzüne yuvarlandı.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<SEZON FİNALİ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

-bol bol yorum istiyorum Kahkaha-
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 13:13:59 Gönderen: mirabillis_92 » Logged

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #118 : Haziran 28, 2008, 13:02:28 »

iste bol bol yorum hakkındır Kahkaha
çok imla hatası var ama düzeltirisin edüüt lersin onları

ehüeüh

ben oo harry'i bir ve ya 2 (kas kafalu ya) kaşık su da boğarım ayy okunurmu geri zekalı aptal amale.Ginny de az çakal değil haa üzüldüm çocuğa ölmüş bu arada ben harry nin yerinde olsam kıskanırdım çünküme demekki o ölmeseydi ona yar olacaktı Hede Hödö yaa adam ol harry bey amca zuahaha puhahahah

Ron hüüüüeeee Ağlayan Ağlayan bu yaştan sora mapuslara düşürme ronuu yaa ağlarım bak demedi deme hüüüee Ağlayan

Ronu en kısa zamnda kurtarman dileğiyle öptü bebiş

Sarılan mujkss

bi de diğer bölümde hermione dııyaaakooo

isterim Kahkaha

mirabillis_92
C@RMiN@
Demleme Çay

~Punk Baby~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #119 : Haziran 28, 2008, 13:06:46 »

2. sezonda yani..hmmm oluurrr Kahkaha Kahkaha

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 12   Yukarı git