2. kısım aşağıda
……………………………………….
Tam o sırada:
-Hermione!
-Bırak beni Draco.
Kız koşmaya başladı ama genç adam ondan hızlıydı.Hemen ona yetişti.
-Hermione dinle beni!
Hermione sinirle saçlarını yüzünden çekti.
-Daha ne dinleyeyim?Beni kandırdın!Pansy ile ilişkimiz bitti dedin ama ben seni hala onunla görüyorum.
-Kıskanıyorsun ha?Ooo…., dedi Malfoy etkilenmiş gibi.Hermione daha çok kızdı.
-Evet kıskanıyorum.
-Bu beni etkiledi.
-Nasıl?
-Pansy beni hiç kıskanmıyor beni sıkboğaz etmez, her daika nereye gidiyorsun diye sormaz.
Hermione şaşırdı.Draco devam etti.
-Galiba ondan bu yüzden soğudum.Ben galiba, beni kıskanan kadınları seviyorum.
Hermione inanamayarak baktı.
-Yeni kuklan ben miyim?
-Hayır Monny sen hiçbir zaman kukla değildin değilsin de.Sonsuza kadar benim aşkım olarak kalacaksın.
-Asıl kukla Pansy mi?
-Ona kukla demeyelim.
-Peki Ron?
Draco of çekti.
-Hiç sıkılma ona pat diye seni bırakıyorum diyemem.
-Ron salağını amma da önemsiyorsun!Duyan da Sihir Bakanı falan sanır onu.
Hermione gözünde yaşlarla:
-Tabii önemsiyorum, her ne kadar onu sevmesem de onu seviyorum.Tanrım bu nasıl cümleydi, dedi gülerek.
Artık gelmişlerdi Kovuk’un hemen yanında sayılırlardı.Draco Hermione ile Diagon Yolu’nda karşılaşmıştı ve ona buraya kadar eşlik etmişti.Hermione etrafa bakınınca Harry ve Ron’u gördü.Ron çok üzgün gibi duruyordu, Harry onun yanında oturuyordu, Ron’u teselli eder gibi bir hali vardı.İkisi çitin önünde durmuş bulutları izliyordu.
-Ah!
-Draco sus!
-Bu aptal yer cücesi ayak bileğimden ısırdı beni!
Hermione güldü.Aslında Harry ve Ron onları duyamazdı, ama Draco öyle bağırınca korkmuştu.
-Neyse sonra görüşürüz Draco.
-Kendine iyi bak Monny, diye Draco onu birden tutup uzun uzun öptü.Hermione bu an hiç bitmesin istiyordu ama bitmek zorundaydı eninde sonunda ayrılacaklardı: Draco kendi evine , Hermione’de Kovuk’a.
-HERMİONE!!!!
İkiside yerlerinden yarım metre sıçradı: az ilerilerinde Ron duruyordu felaket kızgın gibiydi, Harry arkasındaydı o da kızgınlıktan çok şaşkındı ama ikisi de Hermione’ye iğrenmiş gibi bakarken zavallı kız o anda yerin dibine gitmek istemişti.Bunun utançla alakası yoktu, tek bir şeydi şuan Ron’dan hayatında hiç korkmadığı kadar korkmasıydı
………………………………..
yorumlaaarrrr please

yorumlara göre 3. kısım atacağım