KIRGINLIKLAR VE SÜRPRİZLER
(1.KISIM)
Draco çalışıyordu.Bazen çok yorgun düştüğü için ailesini düşünemiyordu.Pansy’den ona çığırtkan gelmişti o hafta sonu Debra’yı görmeye gelmemiş, bütün bir gün boyunca ‘Baba baba..’ diye ağlamıştı.Pansy de ona kızmıştı tabiki.Ertesi gün Draco gidip Debra’yı gördü ama bu seferde Hermione’yi kırmıştı.Sebebi ise ultrason seansına gelemeyişiydi.Draco o gece sevgilisinden belki bin kez özür dilemişti ama Hermione Draco’nun ellerine çarşafı, battaniyeyi, pijamayı verdiği gibi odanın kapısını yüzüne çarpmıştı.Zavallı Draco da geceyi başka bir odada geçirmek zorunda kalmıştı.
İşte yine öyle bir gündü.Hermione bulantısı yüzünden çok yoruluyordu ve Draco dün gecenin akşam yemeğini kendisi yapmak istedi-Hermione Draco’nun bunu ev cinine yaptırmamasını söylemişti.Ama aksilik, Draco’nun yaptığı daha doğrusu yapmaya çalıştığı spagetti birbirine yapıştı (yağ koymamıştı).Hermione ‘Ben bunu hayatta yemem’ deyince kıyamet kopmuştu.Sonunda kızcağız ağlayarak kendini odaya atmıştı ve Draco yeniden diğer odada yatmak zorunda kalmıştı.Uzun lafın kısası işler iyi gitmiyordu.
………………………………………………………
-Hadi Ginny.
-Harry bilemiyorum…
-Alt tarafı 2 gece 3 gün…
-Annem hayatta izin vermez.Babam da seni öldürür.
-Ginny biz nişanlıyız!İstediğimizi yaparız!
-Ben…ben……
-Ne?
-Ben evlenmeden asla seninle yatağa girmem, dedi kız tıslayarak.
-Korkma ben sana bir şey yapmam ki!Sadece sarılır uyurum!
-Hıh…Sen onu külahıma anlat!
-Bana niye güvenmiyorsun?
-Geçen seferi unuttun galiba..
Geçen sefer dediği Ginny Harry’nin evine gelince beraber içip çakırkeyf olmuşlardı sonra Harry öyle bir halde birden kıza sarılıp öpmeye başlayınca Ginny zor kurtulmuştu Harry’nin kollarından ve lanet okuyarak eve gitmişti.
-Sarhoştum Ginny yapma ya…Seni tatile götüreceğim diyorum!Nesi kötü fikir?
-Balayında gideriz!
-Gin, bebeğim yapma ya…..başbaşa geçireceğimiz bikaç güncük!!
-Madem bu kadar çabuk istiyorsun…beraber bir şey yapmayı benimle evlenirsin Harry!!Gel beni babamdan iste!
-Ginny, canım şakanın sırası değil!!
-Şaka değil gerçek Harry!Yoksa sen benimle gönül mü eğlendiriyorsun??Öyle olsun, dedi kız ve odasına çıktı.
-Ginny, dur!!, dedi Harry ama kız çoktan gitmişti….
BİRAZ KISA BİLİYORUM VE ÖZÜR DİLERİM
AMA BU SADECE TADIMLIKTI VE 2.KISIM DA VAR