Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:23:12  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)  (Okunma Sayısı 5377 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Mayıs 26, 2008, 22:39:51 »

Ben de önce bölümü bitirip sonra isim bulmaya calisirim, baya zorlanirim ama  Terleyen
Aman gelmesinler Marc denen cocuk tatli bir cocuk öyle iste  Gözlerini Deviren
Nadya olucak kiz benden uzak olsun, ismi bile ürpertiyor beni  Dil Çıkaran
Senin hikayedeki Nadya'nin ismini mi degistirsek ne  Sırıtan
Döverim ben o Marry'i Duygu abla  Kızgın
Asil bu güzel bölüm icin ben tesekkür ederim  Sarılan

Masal pembeden griye yol almışsa..
Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık..
Papatyalar mutsuzsa..
Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık..
Ninniler uyutmuyorsa..
Yağmurlar ıslatmıyorsa artık..
Masalcı "Uzaklaş" diyordur..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:23:12 »

Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #61 : Mayıs 27, 2008, 12:12:25 »

tek kelimeyle muhteşem... harry poter'ın asıl hikayesine yepyeni bir yorum getirmişsin... çok akıcı betimlemeler çok güzel eline emeğine sağlık herşey çok güzel olmuş kesinlikle... en çok hermi'yi merak ediorum gerçi hamile hermione haha...

emeğine sağlık...

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : Mayıs 27, 2008, 14:21:31 »

Ben de önce bölümü bitirip sonra isim bulmaya calisirim, baya zorlanirim ama  Terleyen
Aman gelmesinler Marc denen cocuk tatli bir cocuk öyle iste  Gözlerini Deviren
Nadya olucak kiz benden uzak olsun, ismi bile ürpertiyor beni  Dil Çıkaran
Senin hikayedeki Nadya'nin ismini mi degistirsek ne  Sırıtan
Döverim ben o Marry'i Duygu abla  Kızgın
Asil bu güzel bölüm icin ben tesekkür ederim  Sarılan

Ya bende isim bulamadığımdan bölüme başlayamam böyle  =Pters bir insanım Kahkaha Marc tatlı çocuk ha zaten marc'lar öyledir benim hikayemdekide öyle tatlı Dil Çıkaran
  Nadya gerçekten seni çok fazla rahatsız ediyorsa değiştirelim canım önerilerini beklerim Aww
  Marry birlikte dövelim  o sarı saçlarını yoluk yoluk ederiz Kahkaha (ayrıca hikaye içinde de bir şeyler düşünücem sen merak etme) teşekkürler. Sarılan

tek kelimeyle muhteşem... harry poter'ın asıl hikayesine yepyeni bir yorum getirmişsin... çok akıcı betimlemeler çok güzel eline emeğine sağlık herşey çok güzel olmuş kesinlikle... en çok hermi'yi merak ediorum gerçi hamile hermione haha...

emeğine sağlık...

Çok teşekkür ederim yorumun için harry potter hikayesine yepyeni bir yorum getirmek Utanmış bu bu bugüne kadar aldığım en güzel yorumlardan biri gerçketen çok teşekkürler.Bir hayran hikayesi yazan biri olarak kitap kopyası olmamaya çalışıyorum başarabiliyorsam ne mutlu bana Terleyen.Herm'in başına gelecekler konusunda bakalım hep beraber göreceğiz Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2008, 14:36:46 Gönderen: ayriz » Logged

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Mayıs 27, 2008, 15:57:24 »

Bencede farkli bir yorumun var kesinlikle kitap kopyasi degil  Gözlerini Deviren
Bizim Marc biraz kel yanliz  Kahkaha hikayedeki nasil
Evet, Nadya ismi beni baya bir rahatsiz ediyor  Dil Çıkaran izninle degistirelim  Terleyen
Önerilerimi sonra yazarim  Aww
Marry sarisin mi ya inanmiyorum  <.<, dalalim  XD

Papatyalar mutsuzsa..
Ninniler uyutmuyorsa..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #64 : Mayıs 28, 2008, 12:27:13 »

emeğine sağlık...

Çok teşekkür ederim yorumun için harry potter hikayesine yepyeni bir yorum getirmek Utanmış bu bu bugüne kadar aldığım en güzel yorumlardan biri gerçketen çok teşekkürler.Bir hayran hikayesi yazan biri olarak kitap kopyası olmamaya çalışıyorum başarabiliyorsam ne mutlu bana Terleyen.Herm'in başına gelecekler konusunda bakalım hep beraber göreceğiz Kahkaha
[/quote]

e cidden öle ama..Gülümseyen

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #65 : Mayıs 30, 2008, 14:05:14 »

Bencede farkli bir yorumun var kesinlikle kitap kopyasi degil  Gözlerini Deviren
Bizim Marc biraz kel yanliz  Kahkaha hikayedeki nasil
Evet, Nadya ismi beni baya bir rahatsiz ediyor  Dil Çıkaran izninle degistirelim  Terleyen
Önerilerimi sonra yazarim  Aww
Marry sarisin mi ya inanmiyorum  <.<, dalalim  XD

Teşekkür ederim Nevra'cım Gülümseyen Benim Mark sırma saçlı Sırıtan tamam canım nasıl istersen önerilerini bekliyorum Aww Evet,Marry sarışın beraber dalalım Dil Çıkaran

[quotee cidden öle ama..][/quote]

Teşekkür ederim. Gülümseyen

Arkadaşlar yeni bölüme daha başlayamadım bile,ama bir başladım mı zaten  gerisi gelir.Sevgilerimle Ayriz
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 14:07:48 Gönderen: ayriz » Logged

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #66 : Mayıs 30, 2008, 18:50:04 »

Bunlardan biri olabilir  Terleyen

Aileen
Amelia
Arwen  ( bu pek uymuyor ama seviyorum bu ismi, bkz tersten okunusu  XD )
Casandra
Denise
Giselle

buldukca eklerim =)

Papatyalar mutsuzsa..
Ninniler uyutmuyorsa..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #67 : Mayıs 30, 2008, 20:00:32 »

Hımm gerçekten çok güzel isimler bunlar Nevra ben bir ingilizce özürlü olarak  ingilizce veya herhangi yabancı bir isim bulmakta gerçekten zorlanıyordum.(Bknz kendi kattığım karekterlerin isimleri:Ferund, Nadya, Mark, Marry, Arnold,Rose,Jordan=P) bunları bile bulmakta o kadar zorlanmıştım yani Utanmış senin önerdiklerinden de Amelia gerçekten çok hoşuma gitti.Ama şimdi aklıma geldi sence 6 bölümden sonra karekter isimlerinden birini değiştirmem okuyanlar açısından nasıl olur? yani gerçi kafamdaki plana göre Nadya Venüs Delix ile olan mecaramız 1 bölüm daha sürecek ve bitecek eğer sen bir bölüm daha Nadya ismini görmeye dayanam diyorsan değitirelim Aww: bilemiyorum aslında karasız kaldım Kararsız

Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Mayıs 31, 2008, 20:08:42 »

Haklisin Duygu abla sacmaladim biraz kalsin Nadya ya iyidir  Gözlerini Deviren
Spoiler duydum sanki Nadya ile son 1 bölüm wuha  Kahkaha

Papatyalar mutsuzsa..
Ninniler uyutmuyorsa..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #69 : Haziran 01, 2008, 19:49:23 »

Haklisin Duygu abla sacmaladim biraz kalsin Nadya ya iyidir  Gözlerini Deviren
Spoiler duydum sanki Nadya ile son 1 bölüm wuha  Kahkaha

[/quot

Yok canım estafurullah Kahkaha ama cidden biraz zor olacaktı.Spoiler evet canım doğru duydun.Nadya,Mark,Marry,Rose ve İspanya 'da geçecek son bölüm 7.bölüm olacak bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum daha yazmaya başlamadım. Terleyen göreceğiz Gülümseyen

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #70 : Haziran 04, 2008, 14:43:48 »

Of ya şimdilik ilk üç bölümü okudum ama çok güzel çok akıcı.Herm hamile görrünümünde ve...

Alıntı
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"

Herkesin verdiği tepkiyi verdim zuhaha gülmekten karnıma ağrılar girdi  XD.Ayrıntılı yorum sonra!!!
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 14:44:25 Gönderen: _SePeT_ » Logged

ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : Haziran 04, 2008, 15:52:13 »

Çok teşekkür ederim canım Kahkaha  ayrıntılı yorumlarını merakla bekliyor olacağım ne zaman müsait olursan tekrar teşekkürler:)

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Haziran 09, 2008, 12:40:40 »

Aaa, yeni bölüm diyerek bir solukta okudum. Merak da kalmıştım doğrusu ama bu bebek geliyor numarası harika buluş Kahkaha Tam Hermione'lik Kahkaha Ama acaba Harry'e ne oldu da gelemedi ve bizimki nasıl kurtulacak bu durumdan acaba Gözlerini Deviren Merakla bekliyorum , eline sağlık Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #73 : Haziran 09, 2008, 16:25:26 »

Çok teşekkür ederim canım yorumun için bebek geliyor numarası ee Herm akıllı kız ama bakalım daha başına neler gelecek hep beraber göreceğiz Kahkaha Harryyy hımm bir sakarlık felan yapıyor yapmış ya da yapacak olabilir daha karar vermedim Kahkaha tekrar teşekkürler:)
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 20:13:52 Gönderen: ayriz » Logged

ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : Temmuz 19, 2008, 15:32:54 »

Biliyorum biliyorum sizleri çok fazla beklettim ama çok uzun zamandır bitirmeye uğraştığım 7.bölümü sonuda bitirmeyi başardım. ^^;Hikayemi takip eden herkese sabrından doalyı çok teşekkür ediyorum Gülümseyen Ve daha fazla uzatmadan yeni bölüm diyorum keyifli okumalar ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirm Aww

Ta Ta İşte 7.Bölüm beğenmeniz dileğiyle

7.Bölüm:Oscar'lık Oyun

Hermione etrafını sarmış onca telaşlı ve endişeli yüzün arasından ona kızgınlıkla bakmakta olan Draco ile göz göze geldi.Karnını tutarak bağarıyor ve gerçekten sancısı var numarası yapıyordu.Ama gözünden gelen yaşlar sahiciydi.Hermione'nin başına toplanmış bu kadar insan telaşla ona bakıyordu.Draco sinirle etraflarına toplanan kalabalığa dağalmalarını söyledi.Herkes biraz açılınca Hermione'de biraz soluklandı ve Jordan 'nın gitmemiş olduğunu ve karısı Rose ile salonda olduklarını görünce biraz olsun rahatladı.Ama şimdi kendini bu durumdan nasıl kurtaracağına dair en ufak bir fikri yoktu.Salonun ortasında bir sandalyeye oturtulmuştu.Hermione acıdan değil ama heyecandan her an düşüp bayılacağını hissederken.Draco yanına geldi.Ve asasını Hermione'ye doğru sallayarak onu havalandırdı ve yanına gelerek onu kucakladı.

"-Tamam tamam herkes sakin olsun ben Nadya'yı odasına götürüyorum."dedi.Ve hızla kalabalığı yararak salonun çıkışına yöneldi.Marry,  şaşkınlıkla olanları izlerken bütün salon aynı şekilde bu olanları seyrediyordu.Ve merline şükür kimsenin aklına Ferund gelmemişti.Kalabalıktan biraz uzaklaştıklkları an Draco sinirle tısladı:

"-Çok dahiyanece plan sen kafayı mı yedin Granger!"

Hermione Draco'nun kucağında dikkat çekmemek için bir sahte çığlık daha atarken"-Aklıma yapacak daha iyi bir şey gelmedi."diye fısıldadı.Draco gözlerini devirirken "-şimdi bu oyunu sen başlattın ve başından beri her ne yapıyorsan devam et"dedi.Draco dişlerini sıkarak. Hermione başını sallarken bir sahte çığlık daha attı.Merdivenlerden çıkıp korüdora geldiklerinde Rose telaşla yanlarına geldi.

"-Nadya sakin ol canım sakın korkma"dedi.Hermione'nin saçlarını yüzünden çekerek.Hermione kafasını sallarken artık odaya girmişlerdi.Draco nazikçe onu yatağa yatırdı.Ve Rose dönerek: "Sanırım bir şifacıya ihitiyacımız var" dedi.Hermione dehşetle Malfoy'a bakarken Rose "Doğru" diyerek odanın çıkşına doğru hareketlenirken Draco:"Ve meraklıların buraya gelip kalablık etmesini engelle lütfen"diye seslendi Rose'un ardından.Rose 'tamam" diyip odadan çıktı.
   Hermione:

"-Ne şifacısı gerçekten bebek yok ki!"
  "-Biliyorum Granger vakit kazanmak için öyle söyledim.Ayrıca aklın nerede senin Snape'nin hazırladığı iksirin etkileri gerçek bir hamilelikle ayırt edilemeyecek kadar gerçekçidir."dedi.Draco yarı alaylı bir ifadeyle Hermione bunu tamamen unutmuştu şimdi hatırladı ve bunu unuttuğu için kendine şaşırırken şansları varsa şifacı bunun bir yansıma hamilelik olmadığını anlamazdı.Aslında anlaması için bir sebepte yoktu.Hermione'nin hissettikleri dahil her şey o kadar gerçekçiydi ki

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Harry bütün belgelerin kopyalarını almış dikkat çekmemesi için bir kol saatine dönüştürerek koluna takmıştı.Her şey iyi gitmişti.Gerçi son dakika yakalanacağını sandıysa da çok şükür ki bir gelen olmamıştı.Harry zaferle kokteylin olduğu koridora girecekken insanların Hermione'nin odasının önünde gruplar halinde toplandığını görünce yüreği çarparak koridordaki bir heykelin arkasına geçti.Koridorda ki herkes endişeyle Hermione'nin oda kapısını gösterek fısldaşıyorlardı.Harry ne olduğunu anlamak için pelerinin cebine son anda ne olur olmaz diye yanına aldığı görünmezlik pelerinini çıkartarak başından geçirdi.Ve dikkatlice konuşan insanlara çarpmamaya çalışarak Hermione'nin odasına doğru ilerlemeye başladı.Kapıya geldiğinde odanın kapısı açıldı ve Rose  aceleyle odadan çıktı bir yandan da "bebek geliyor prensimiz çok acelecei çıktı"diyordu.Harry daha bebek, prens ve erken gelmek kelimelerinin anlamını çözmeden Hermione'nin çığlığı geldi.

Harry, neler olduğunu Hermione'nin neler yaptığını anlayamadan Rose'nin ardından hemen odaya daldı.Odaya girdiğinde Hermione'nin yatağa uzunamış Draco'nun ise sinirle ona baktığını gördü.Ve görünmezlik pelerinini üzerinden sıyırdı.

"-Neler oluyor burada?"

Onu gören Hermione hem çok mutlu hem çok geç kaldığı için kızgın ayağa fırladı.

"-Nerede kaldın sen aklım çıktı adam odaya gidecek seni yaklayacak diye"dedi.Hermione Nadya'nın yeşil gözleri endişe ve sinirle parlıyordu.

Harry'nin ağazını açıpta bir tartışmaya sürükleneceklerini anlayan Draco onun konuşmasına fırsat vermeden kendisi konuştu.

"-Tamam Potter! Granger! tartışmanızı daha sonra yapın şimdi daha büyük bir sorunumuz var"dedi.İkisine de kızgınca bakarak.Bunun üzerine Harry'de Hermione'de sustular.
 "-Tamam Dışarıda bebek ve erken doğumdan bahsediyorlardı.Neler karıştırdınız siz böyle"dedi.Harry
 "-Birincisi biz değil sadece Granger karıştırdı ve evet duydukların doğru vakit dolupta sen gelemeyince Granger'da erken doğum(!) numarası yapmaya kara vermiş"dedi.Draco sinirle gülerek.

" -Herm bunu nasıl yaparsın"  dedi.Harry Hermione'ye bakarak
"-Bunu sonra konuşalım mı Harry? şimdi Rose şifacıyla burada olur."dedi.Hermione ve artık ayakta durmaktan yorularak yatağa oturdu.
"-Tamam şifacı gelene kadar sancıların geçmiş olamaz mı? yani sonuçta doğuma daha aylar var"dedi.Harry  kendinden pekte emin olmayan bir ses tonuyla
"-Evet bu harika bir fikir Harry nasılda aklıma gelmedi benim şifacı gelince sancıların geçtiğini söyleriz Ferund da gelmiş olur "dedi.Hermione biraz yüzüne renk gelmişti. 
"-Tamam o zaman ben Rose'a sancılarının geçtiğini iyi olduğunu yanında da Ferund'un olduğunu söyleyeyim"dedi.Draco ve odadan çıkmak için hareketlendi.

Hermione, Nadya'nın yeşil gözlerini kırpıştırarak yatağa girdi ve arkasınadaki yastıkları kabarttı ve üzerine örtüyü çekrek uzandı.Harry'nin öylece ayakta durduğunu görüncede ona bakarak
 "-Harry orada öylece dikilme birazdan Rose burada olur.Unutma sen karısı erken doğum tehlikesi atlatmış birsin gelip yanıma otur ve onlar gelince kendime dikkat etmediğimle ilgili telaşlarını falan dile getir."dedi.Hermione Nadya'nın saçalarını kulaklarının arkasına atarak.
 "-Tamam tüm bu işler bitsin seninle konuşacağız Herm"dedi.Harry ve Hermione'nin yanına oturdu.Tam o sırada odanın kapası çalındı ve endişeli ve şaşkın bir Rose ile hemen ardından da Draco girdi.Rose yatakta yüzünde bir gülümsemeyle oturan Hermione'nin yanıa giderek.

"-Nadya, Draco şifacı istemediğini söyledi sancıların geçmiş doğru mu canım"diye sordu.Kuşkuyla Hermione'ye bakarak.

Hermione yerinde dikleşerek en masum ifadesini takındı ve konuştu:
 "-Evet Rose deminden beri Ferund'da anlatmaya çalıştığım gibi ben iyiyim gerçekten"dedi.
 "-Emin misin? en azından şifacı seni bir görseydi"dedi.Rose
 "-Gerçekten gerek yok Rose ben iyiyim sadece yanlış alarm" dedi.Hermione ellerini karnın üzerine koyarak.
 "-Kendine dikat etmessen olacağı budur sana kaç kere çok fazla kendini yoracak hareketler yapma diyeceğim."dedi.Harry, Ferund'un sarı kaşlarını çatarak
 "-Yapma Ferund sadece küçük bir kasılma ve sancı hem bu aylarda bunlar normal"dedi.Hermione Nadya yerine savunmaya geçerek.Tamda istedikleri gibi tatlı bir karı koca atışması sergiliyorlardı.
 "-Ben onu bunu anlamam Nad ya sana veya bebeğe bir şey olsaydı.Artık yataktan çıkmak yok dinleneceksin"dedi.Harry Hermione uzanıp Harry'nin elini tutarak dudağını sarkıtarak:
 "-Hiç mi?"
 "-Hiç"   dedi.Harry Ferund'un yüzüne ciddi bir ifade oturtarak.

"-Pekala iyiym diyorsan bizde çıkalım Draco Nadya'da dinlensin"dedi.Rose Draco "tamam"derken
 "-Çok teşekkür ederim Rose akşam akşam sizinde bütün hazırlıklarınızı mahvettim"dedi.Hermione
 "-Aa! ne demek Nad hiç öenmli değil küçük prensimizin küçük bir süprizi oldu bize o kadar"dedi.Rose gülerek ve Hermione'nin karnını okşadı.Hermione gülümserken.
 "-Size çok geçmiş olsun Nadya, Ferund"dedi.Draco
 "-Teşekkür ederim Draco,  Nadya'yı odasına kadar getirip ilgilendiğin için"dedi.Harry
 "-Hiç önemli değil Ferund"dedi.Draco ve Rose ile odadan çıkmak için hareketlendi.

Onların gitmesiyle rahat bir nefes alan Hermione Harry'e dönerek.

"-Çok iyiydin Harry gerçekten bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum"dedi.Gülerek
 "-Sizinde benden aşağı kalır yaınız yoktu miss.Granger bir imza albilir miyim acaba? ilerde meşhur olunca beni tanımazsınız falan ne olur ne olmaz"dedi.Harry

İkisde gülerken Hermione bu kadar olay içinde sorması gereken en önemli şeyi sormayı unuttuğunu fark ederek

"-Harry belgeler onların kopyalrını aldın değil mi?"diye sordu merakla
 "-Evet, Herm burada kol saatine çevirdim"diyerek kolunu Hermione'ye doğru uzattı.
"-Güzel bu yaptıklarımızın hepsine değmiş o zaman"dedi.Hermione
 "-Evet iyi hatırlattın Herm hani kendini tehlikeye atacak hiçbir şey yapmayacaktın"dedi.Harry
 "-Ne yapmalıydım Harry onbeş dakika dolmuştu ve sen hala gelmemiştin"dedi.Hermione
 Harry tam cevap verecekken odanın kapısı çalındı ve Marry girin denmesini bile beklemden içeriye girdi.

"-Ah! iyimisin Nad? Draco beni odaya sokmadığı için yanına gelemdim tatlım"dedi.Marry Hermione'nin yatağının ucuna oturarak.
 "-iyiyim canım ve Draco'ya kızma ben kimseyi görmek istememiştim "dedi.Hermione
 "-Küçük prensimizde pek acelici çıktı yüreğimizi ağazımıza getirdi."dedi.Marry Hermione'nin karnını okşayarak.
 "-Evet benim küçük oğlum gelmek için biraz aceleci davrandı ama şimdi beklemede"dedi.Hermione
 "-Zamanını beklese iyi olur.Anneyi yorma duydun mu beni küçük bey" 

Marry, Hermione ve Ferund gülerek konuşurken yeniden kapı çalındı.Ve bu sefer elinde bir buket orkide ile Mark kapıdan içeri girdi.Onun geldiğini gören Hermione içinden buz gibi bir şeyler aktığını hissetti.Ama bozuntuya vermeden gülümsemeye çalıştı.

"-İyi akşamlar bizleri çok korkuttunuz Mrs.Delix geçmiş olsun"dedi.Mark ve elinde tutuğu çiçekleri Hermione'ye uzattı.Hermione çiçekleri alarak
 "-Çok teşekkür ederim Mark neden zahmet ettin bu çiçekler çok güzel"dedi.Hermione ve çiçekleri burnuna götürerek kokladı.
 "-Rica ederim elim boş gelemk istemedim"dedi.Mark
 "-Evet bu çiçekler gerçekten çok hoş hemde Nadya'nın en sevdiği çiçek orkide"dedi.Marry
 "-Evet gerçekten çok seversin değil mi? haytım"dedi.Harry uzanıp Hermione'nin elini dudaklarına götürerek usalca öptü "benim zevkli karım" 

Mark ifadesizce önündeki manzarayı izlereken Marry hayranlıkla Nadya ve Ferun'da bakıyordu.

"-Ee sen nasılsın ferund endişelenmiş olmalasın"diye sordu.Mark Harry'e dönerek
 "-Elbette yüreğim ağazıma geldi.Ama Tanrı'ya şükür ikisde çok iyiler"dedi.Harry
 "-Eee ne demişler hasta ziyareti kısa olurmuş bizde artık kalkalım da Nadya'da dinlesin ha Marry"dedi.Mark oturduğu sandalyeden kalkarak.Marry gönülsüzce de olsa yerinden kalktı ve
 "-Güzel güzel dinlen annecik ve sende anneyi yorma ufaklık"dedi.Marry Hermione'yi öperek Mark'ın ardından odadan çıkmak için yol aldı. 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

"-Ne gündü ama tüm bunların bitmiş olduğuna inanamıyorum"dedi.Hermione zaten çok fazla dağılmamış olan sandıklarını topluyordu.
 "-Evet yarın sabah bu iş bitiyor ve eve dönüyoruz"dedi.Harry
 "-Evet dönüyoruz bu malikaneden bolca anıyla döneceğimiz kimin aklına gelirdi"
 "-Evet Herm daha doğum yapmadan anlatacak bir doğum maceran bile oldu"dedi.Harry sırıtarak
 "-Aha ne demezsin bu konuda kitap bile yazabilirm "Onbeş dakika da erken doğum olur"adı da"
 "-İyi fikirmiş ama dikat edelim de ölüm yiyenlerin eline geçemsin resmen bir oda dolusu ölüm yiyeni kandırdın Herm"
 "-Asıl sen Malfoy'u görecektin resmen şaşkınlıktan küçük dilini yuttu"dedi.Hermione
 "-Malfoy'u sevmesem de Herm ona acıdığımı söylemeliyim çok zor bir durumda kalmış"ded.Harry
 "-Sanki benim için çok kolaydı.Neyse yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz yatalım mı artık?"
 "-Tamam Herm ben kanepede yatarım sen yatağa geç"dedi.Harry
 "-Harry bu konuyu hallettiğimiz sanıyordum.Kocaman yatak yarın sabah bütün kasların tuutlmuş olarak mı kalkmak istiyorsun?"

Hermione çoközlü iksirin etkisi geçmiş kendi kahverengi buklelerini at kuyruğu şeklinde topladı ve yatak örtüsünü kaldırarak yatağa girdi.Harry daha bonyodaydı.Hermione nedensiz bir heyecana kapılmıştı.Neden böyle hissettiğini bilmiyordu ama öyleydi işte kendi kendini sakinleştirmeye çalışırken banyonun kapası açıldı ve Harry "Harry" olarak banyodan çıktı. Ve yatağın yanına gelerek sanki zorla yapıyormuş gibi örtüyü kaldırdı ve yatağa girdi.Onunda içinde nedensiz bir heycan vardı.İkiside bir süre konuşmadan birbirlerine baktılar.Hermione'ye sanki yüz yılmış gibi gelen bir seizlikten sonra
 "-İyi geceler Harry"dedi.
 "-Sanada Hermione"dedi.Harry ve sırt üstü uzanarak gözlerini tavandaki avizeye odakladı.Hermione'de lambaya uzanarak ışıkları söndürdü ve  göbeğini tutrak birazcık zorlada olsa yan döndü.Şimdi oda dışarıdan gelen ay ışığının loşluğu ile aydınlanıyordu.Hermione bir süre Harry'nin yan profilini izledi.Onun için ne  kadar da endişelenmişti.Ama Tanrıya şükür iyi ve yanındaydı.Bir anlık onu kaybetme korkusu onu derinden sarsmıştı.Hermione o hengame içinde düşnecek fırsat bulamamıştı ama bugün onu kaybedebilirdi.Hermione ağladığının bile farkında değil bir damla yaş yanağından akrak yastığa düştü.

"-Hermione ağlıyor musun?"diye sordu Harry yan dönmüş gözünden akan yaşların bembeyaz pürüsssüz yanağında bıraktığı izlere dokunarak.
  "-İyiyim Harry sadece bugün olanlar ya Jordan seni yaklasaydı."dedi.Hermione gözlerinden yaşlar boşalarak
 "- Şşştt sakin ol Herm geçti.Ben iyim ve yanındayım"dedi.Harry Hermione'nin saçlarını okşayarak.Birden bire çok yakınlaşmışlardı.Aralarında sadece bir baş mesafe vardı.Kahverengi ve zümrüt yeşili birbirinin çekimine kapılmıştı.Harry planlamadan ve düşünmeden Hermione'ye uzandı ve gözyaşlarıyla ıslanmış tuzlu dudaklarını kendi kurumuş dudaklarıyla örttü.Bu temastan sonra Hermione'nin gözleri kocaman açıldı. Hem şaşkın hemde kalbi deli gibi atıyordu.Harry kendini çektiğinde telaşla yatakta doğrularak:

"-Özür dilerim Herm ben ben bilmiyorum ikimizde çok hırpalandık ve kafam karıştı"ded.Harry Hermione yaşdığı şokun etksinden kurtulamımış
 "-Haklısın Harry biz sadece dostuz"diyebildi.

İkisde bu olaydan sonra daha fazla konuşmayarak biribirlerine sırtlarını döndüler.Ama sabaha kadar ikisinide gözüne tek bir damla bile uyku girmedi.İkisde bu yaşadıkları şeyi düşünüyorlardı.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

"-Hoşçakalın umarım sizi iyi bir şekilde ağarlayabilmişizdir"dedi.Rose Nadya, Ferund ve Draco'yu yolcu ediyordu.
  "-Ah Rose her şey mükemmeldi.Çok teşekkür ederim"dedi.Draco Rose'nin elini nazikçe öperek.Rose gülerken.
 "-Evet Rose her şey için çok teşekkür ederiz "dedi.Hermione
 "-Hiç önemli değil Nad her zaman bekleriz"dedi.Rose ve kapıda duran uşağı Arnold'a dönerek
 "-Bavullar Arnold"dedi.Arnold derhal bavulları getimek için asasını salladı ve asasının tek bir hareketiyle bavulları getirdi.
 "-Güle güle efendim"dedi.Arnold ve yerlere kadar eğilip Harry, Hermione ve Draco'yu selamladı.

Harry, Hermione ve Draco bavullarını alarak malikanenin kapısından çıkarak dışarıya ilk adımlarını attılar.Uzun etrafında heykellerin durduğu taş yola geldiklerinde hiç konuşmadan ilerleyen Hermione ve Harry birbirlerinden uzakta yürüyorlardı. Hermione ilk geldiğinde bu yoldaki heykeller ne kadar ilgisini çekmiş ise şimdi o kadar onları görmüyordu.Sanki bu malikanede çok değerli bir şeyini bırakmıştı ve bir daha onu asla geri alamayacaktı.Draco onların bu haline bir anlam vermezken.Nadya'nın görünümündeki Hermione'ye baktı.Kız ne kadar da cesurdu.Bu yaşadıklarına inanamıyordu.Onbeş dakikaya neler sığdırmışlardı.Ama kesinlikle Granger ve Potter'ın bir şeyleri vardı.Ama neydi? Sorsa ona hiçbir şey anlatmaycaklarının farkında olan sarışın genç adam.Hala büyük bir sesizlikle yürüyen Hermione ve Harry'e dönerek konuştu:

"-Güvenli bir anahtarla bir yoldaşlık karargahına gidiyoruz"dedi.Ve malikaneden yeterince uzaklaştıklarında cebinden bir kalem çıkartarak onlara uzattı.Harry'de Hermione de tek bir kelime etmeden kendilerini anahtarın skışma hissine bıraktılar.

Devam Edecek...
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 17:02:10 Gönderen: ayriz » Logged

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: