Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aralık 04, 2008, 08:25:01
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Harry Potter Hikayeleri
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)
Sayfa:
1
...
3
4
5
[
6
]
7
8
9
10
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008) (Okunma Sayısı 5379 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taliaejo
Süt
Ynt: Gerçeküstü Sadakat 7.Bölüm:Oscar'lık Oyun
«
Yanıtla #75 :
Temmuz 19, 2008, 20:08:29 »
süper yaaa gerçekten ama lütfen harry ve hermione birleşsn ,gerçekten süper olur
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)
«
Eklendi:
Aralık 04, 2008, 08:25:01 »
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD
«
Yanıtla #76 :
Temmuz 19, 2008, 21:04:37 »
Duygucummm nihayetinde yeni bölümü yazmışsınn
...süper olmuş canım ellerine sağlık
.Nihayet atlattılar tehlikeyi bizimkiler.Harry-Hermione çok güzeller yaaaa
Uzun bir aradan sonra gayet güzel geldi bu bölüm.Ellerine,yüreğine,emeğine ve unutmadan klavyene sağlık canımmm
Twilight hayran hikayemi okumak için
buraya tıklayabilirsiniz=)
Madeleine
Köpüklü Kapuçino
Lonca Editörü...
«
Yanıtla #77 :
Temmuz 19, 2008, 21:56:13 »
İlk üç bölümü okudum. Sanırım Harry ve Hermione arasında bir şeyler olacak
Ayşe ablaya katılıyorum. Hermione-Malfoy hikayesi olsaydı keşke
Okuduğum kadarıyla gayet güzeldi, eline sağlık
Ayrıntılı yorumu tamamını okuyunca yapacağım
Avlanan Yürek
ayriz
~Teneke~
Krema
«
Yanıtla #78 :
Temmuz 19, 2008, 23:38:52 »
Yorumlar, yorumlar gelmiş hepinize pek çok teşekkür ederim.Geçelim ayrıntılara
Alıntı
süper yaaa gerçekten ama lütfen harry ve hermione birleşsn ,gerçekten süper olur
Çok teşekkür ederim yorumun için Harry-Hermione hikayesi zaten
Alıntı
Duygucummm nihayetinde yeni bölümü yazmışsınn ...süper olmuş canım ellerine sağlık .Nihayet atlattılar tehlikeyi bizimkiler.Harry-Hermione çok güzeller yaaaa Uzun bir aradan sonra gayet güzel geldi bu bölüm.Ellerine,yüreğine,emeğine ve unutmadan klavyene sağlık canımmm
Evet Tuğçe'cim nihayet seninde dediğin gibi yeni bölümü yazabildim.Ama özlemişim bu hikayeyi yazmayı yorumlarını bile özlemişim ya
çok teşekkür ederim:) evet bizimkiler İspanya tehlikesini atlattılar.ama bir macera biter diğeri başlar onları öyle süt liman bırakmam ben
bişiler düşüneceğim artık.
teşekkür ederim canım
[quoteİlk üç bölümü okudum. Sanırım Harry ve Hermione arasında bir şeyler olacak Ayşe ablaya katılıyorum. Hermione-Malfoy hikayesi olsaydı keşke Okuduğum kadarıyla gayet güzeldi, eline sağlık Ayrıntılı yorumu tamamını okuyunca yapacağım ][/quote]
Öncelikle zaman ayırıp okuduğun ve düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim:) bu hikayeye başlamadan önce zaten bir Dramione hikayesi olan "Geçmişin İzlerini" yazmıştım.buna başlarkende yazmadığım ve çok sevdiğim bir çift olan Harry-Hermione çiftini yazmaya başladım.Okuduğun kadarıynı beğenmene sevindim
bitirnce ayrıntılı yorumlarında merakla bekliyor olacağım
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun
masalcı
Krema
«
Yanıtla #79 :
Temmuz 19, 2008, 23:43:30 »
çok ama çok güzel bir bölümdü,bu hikayeye kesinlike devam etmelisin ve ben şimdiden yeni bölümü saırsızlıkla bekliyorum. diyaloglar,konuşmalar her şey yerli yerindeydi. özellikle hermionenin malikanede çok değerli bir şeyini bırakmış gibi hissetmesi kesinlikle muhteşemdi,bayıldım bu cümleye,bu kadar uygun olamazdı. herhalde harrye olan o saf dostluk duygusunu kaybetti
harry ve hermionenin birbirlerinden etkilenmesi çok doğaldı yani okurken hiç yok,artık falan demedim. durumları da uymuş,güzel değerlendirirsen ki bence sen yaparsın muhteşem bir konu olur ,hermone ve harry
yalnız draco da var. e hikayede draco da olunca bir hermione-draco da görmek isterim ben,aslında draconun hermin ne kadar cesur olduğunu düşünmesi bu konuda bir ipucu olabilir mi acaba
neyse ellerine sağlık,merakla bekliyorum devamını
Oyunlar/Okumak İçin Buraya Tıklayın
Bizim Hikayelerimiz
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm
«
Yanıtla #80 :
Temmuz 20, 2008, 01:41:01 »
Elien sağlık Duygu
Açıkçası epey uzun zaman olmuştu, özlemişim
Kolay ve güzelce atlattılar ama ben o Mark'ın uğursuz bakuşlarını hiç beğenmedim
Biraz korkuyorum bir sorun çıkacak diye. Hermione ve Harry arasındaki olayın onları şaşırtmasını ve durgunlaştırmasını güzel anlatmışsın. Devamını merakla bekliyorum, umarım gelecek bölümü daha çabuk okuruz
* Bir de bir odalarında veya kendilerini yalnız sandıkları zaman gerçek isimleri ile hitap ediyorlar ya, hiç düşünmüyorlar mı acaba ya yakalanırsak diye
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
*
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara
*
Saving people, haunting things, family business
*
Twilight
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay
s@pph!re~buluşma yakın
«
Yanıtla #81 :
Temmuz 21, 2008, 14:36:21 »
süper olmuş harika
sonunda bir bölüm geldi
devamını bekleriz
Ron: Ona aşığım!
Harry: Peki! Tamam! Ona aşıksın! Onunla tanıştın mı?
Ron: Hayır…Sen tanıştırır mısın?!
Pesimisticc
--PesimisticCamellia--
Sıcak Çikolata
X-TinA <3
«
Yanıtla #82 :
Temmuz 21, 2008, 15:26:03 »
Oy oy sonunda okuyabildim
Kazasız belasız atlattılar ya şu işi pek rahatladım
Harry ve Hermione'ye de çok üzüldüm. Harika bi bölüm olmuş Duygu ablacım. Beklediğimize değdi yani
Ne diyebilirim ki umarım bizi yine çok bekletmezsin. Periciklerin seninle olsun
...Love...
[Had I known how to save a life...]
ayriz
~Teneke~
Krema
«
Yanıtla #83 :
Temmuz 21, 2008, 16:44:15 »
[bYorumlar, yorumlar gelmiş hepinize çok teşekkür ederim.Geçelim ayrıntılara
][/b]
Alıntı sahibi: masalcı üzerinde Temmuz 19, 2008, 23:43:30
çok ama çok güzel bir bölümdü,bu hikayeye kesinlike devam etmelisin ve ben şimdiden yeni bölümü saırsızlıkla bekliyorum. diyaloglar,konuşmalar her şey yerli yerindeydi. özellikle hermionenin malikanede çok değerli bir şeyini bırakmış gibi hissetmesi kesinlikle muhteşemdi,bayıldım bu cümleye,bu kadar uygun olamazdı. herhalde harrye olan o saf dostluk duygusunu kaybetti
harry ve hermionenin birbirlerinden etkilenmesi çok doğaldı yani okurken hiç yok,artık falan demedim. durumları da uymuş,güzel değerlendirirsen ki bence sen yaparsın muhteşem bir konu olur ,hermone ve harry
yalnız draco da var. e hikayede draco da olunca bir hermione-draco da görmek isterim ben,aslında draconun hermin ne kadar cesur olduğunu düşünmesi bu konuda bir ipucu olabilir mi acaba
neyse ellerine sağlık,merakla bekliyorum devamını
Çok teşekkür ederim canım zaten devam ediyordum ama birazcık ihmal etmiştim sadece
Hermione'nin malikanede çok önemli bir şeyini bırakmış gibi hissetmesi Her anlamda duygusal olarak çok önemli şeyler yaşadı bu görev sırasında ve Harry'e olan saf dostluk duygusu da dahil bir daha asla hiçbir şey eskisi olamayacak.Hermione ve Harry'nin birbirlerinden etkilenmelerini doğal bir şekilde yazabildiysem ne mutlu bana
durumlarının uyması çok teşekkür ederim canım umarım güzel bir şeklde yazabilirm :-wEvet Draco'da var ama bu hikayeyi başlarken hiç Dramione düşünmemiştim ve üzülerek söylüyorum hala da düşünmüyorum yani onun durumu kafanızızı karıştırmasın bu güzel yorumun için tekrardan çok teşekkür ederim canım
Alıntı sahibi: holy_solemn üzerinde Temmuz 20, 2008, 01:41:01
Elien sağlık Duygu
Açıkçası epey uzun zaman olmuştu, özlemişim
Kolay ve güzelce atlattılar ama ben o Mark'ın uğursuz bakuşlarını hiç beğenmedim
Biraz korkuyorum bir sorun çıkacak diye. Hermione ve Harry arasındaki olayın onları şaşırtmasını ve durgunlaştırmasını güzel anlatmışsın. Devamını merakla bekliyorum, umarım gelecek bölümü daha çabuk okuruz
* Bir de bir odalarında veya kendilerini yalnız sandıkları zaman gerçek isimleri ile hitap ediyorlar ya, hiç düşünmüyorlar mı acaba ya yakalanırsak diye
Teşekkür ederim Zeynep'çim
evet haklısın epey zaman olmuştu yeni bölüm yazmayalı sizleri beklettiğim için üzgünüm ama inan bende hem bu hikayeyi yazmayı hemde yorumlarını pek çok özlemişim :DEvet kolay ve güzelce atlattılar.Ama dur sen daha elimden çekecekleri var onların
Mark evet sinsi bakışlı bir ölüm yiyen şimdilik ortalıklarda pek gözükmeyecek ama önümüzdeki bölümlerde süpriz bir şekilde karşımıza çıkabilir bilmiyorum
Herm ve Harry arasında yaşananlrdan sonraki tavırlarını beğenmene sevindim:)Son olarak canım odalrında ve yanlız kaldıklarında ses geçirmez tılsımlar koyuyorlardı ama bu bölümde onları atlamışım sanırım
çok teşekkür ederim yorumun için yeni bölümü elimden geldiğince çabuk yazmaya çalışıcağım
Alıntı
süper olmuş harika sonunda bir bölüm geldi devamını bekleriz
Çok teşekkür ederim
Alıntı
Oy oy sonunda okuyabildim Kazasız belasız atlattılar ya şu işi pek rahatladım Harry ve Hermione'ye de çok üzüldüm. Harika bi bölüm olmuş Duygu ablacım. Beklediğimize değdi yani Ne diyebilirim ki umarım bizi yine çok bekletmezsin. Periciklerin seninle olsun
Çok teşekkür ederim Meryem'cim evet işi kazasız belasız atlattılar ama bakalım ilerleyen zamanlarda daha başlarına neler gelecek
beklediğine değmiş olmasına çok sevindim ablacım
umarım bekletmem
periciklerimiz hep bizimle olsun
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun
ayriz
~Teneke~
Krema
«
Yanıtla #84 :
Temmuz 27, 2008, 16:36:07 »
Merhaba arkadaşlar bu sefer sizi çok fazla bekletmeden yeni bölümü veriyorum.Ama önce birkaç açıklamada bulunmalıyım. 7.Bölümün sonunda İspanya görevi bititi arkadaşlar ve bende hikayede yapmak istediğim bazı şeyler için 8.bölümde olayları 3 yıl sonrasına götürdüm.Yani bu bölümle birlikte olaylarda üç yıl sonrasına gitmiş olacak.Umarım bu bölümü ve yapmış olduğum bu değişikliği seversiniz.Keyifli okumalar ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ta ta işte karşınızda 8.bölüm unutmadan 3 yıl sonra...
8.Bölüm:Doğum Günü Süprizleri
Güneşin turuncu renge boyadığı Grimmauld meydanı 12 numaralı evde bir genç kız derin sesizliği bozmamak adına ayaklarının ucuna basarak odasından çıktı.Uykunun derin mahmurluğunu henüz üzerinden atamamıştı.Ağzını kocaman açarak esnedi.Saat sabahın altısına geliyordu ve gece nöbetini Ron ve Luna'dan devralacaktı.Son bir kez daha saatine baktı gelmelerine daha beş dakika vardı.Ayılmak için kendisine bir kahve yapmaya karar verdi.Ve aynı sesizlikle merdivenlerden inerek mutfağa doğru yol aldı.Küçük mutfakta zaten her şeyin yerine ezere bilen genç kız tam bir kör alışkanlığıyla kahve ve bardağı tezgahın üzerine koydu ve zaten devamlı hazır bulunan ısıtıcının düğmeine bastı.Suyun kaynadığını ilan eden tık sesi gelince suyu bardağa boşalttı ve suratına çarpan keskin kahve kokusuyla uykusu dağılırken acı kahveden suratını buruşturarak bir yudum aldı.Kahve içmeyi hiç sevmezdi. Ama iyi bir ayıltıcı olduğu kesindi.
Grimmauld 'daki derin sesizlik mutfağa cisimlenen iki kişiyle bozuldu.Sarı saçları omuzlarına dökülen Luna belliki sabahın körü olduğunun pek farkında değil sinirden deliye dönmüş bir şekilde mutfakta belirdi.
"-Sana inanamıyorum! Ron evet bugünün tek önemi güzel güneşli bir gün olması"dedi.Luna dişlerini sıkarak.En az onun kadar sinirli ama kız arkadaşının neden bu kadar kızdığını anlaymayan Ron şaşkınlıkla kızıl saçalrını karıştırarak ellerini beline koydu.
"- Luna bugün de her zamanki günlerden biri işte neden bu kadar kızdığını anlamıyorum"dedi.Ron mavi gözlerinde bir şaşkınlık ifadesiyle
"-Odunsun Ronald Weasley yontulmamamış bir odun"dedi. Luna ve hırsla mutfaktan çıktı. Onun mutfaktan çıkmasıyla bir sandalyeye çöken Ron soran gözlerle Hermione'ye baktı.Hermione üzgünce başını salladı ve baş parmağını ters çevirip aşağıya salladı.
"-Birinci yıl dönümüznüz Ron bugün"dedi.Hermione kahve bardağını elinde döndürerek.Ron inleyerek başını ellerinin arasına aldı.
"-Ben bitim Herm ne yapacağım?"
"-Sana bir hafta önceden söylemiştim ama görüyorum ki söylediklerim bir kulağından girip ötekinden çıkmış"dedi.Hermione kahvesinden bir yudum alarak.
Fakat, Ron'un üzgün bakışlarını görünce yumuşayarak.
"-Tamam tamam bir şeyler düşüneceğim.Ama pek fazla umutlanmasan iyi edersin çünkü yaptığın pekte çabuk unutulacak bir şey değil"dedi.Hermione bitmiş olan kahve fincanını lavaboda yıkayarak ters çevirdi.
"-Hayat kurtarıcısn Herm"dedi. Ron gözle görülür bir şekilde rahatlayarak.Hermione bu sahneyle Hogwarts'ta gibi hissetti kendindini bir an sanki Ron yine bir ödevini bitirememiş Hermione'den ödevini kopya etmek istemişti ve oda vermişti.Ama maalesef o günler artık çok geride kalmıştı.Hermione saatine baktı altıyı beş geçiyordu. Devriyeye çıkmalıydı. Ama her zaman ki gibi sevgili ortağı ortalıklarda yoktu.
"-Hermione Devriye"dedi.Ron dolaptan çıkardığı bir sandiviçi ağzına atarak.Hermione onun kocaman bir sandiviçi yutmasını izlerken
"-Malfoy"dedi.
Ron ağazında bir dolu yemekle ne olduğu pekte anlaşılmayan bir şeyler homurdandı.Hermione ona boğulmaması için bir bardak su uzattı.
"-Zaten bugün çok fazla şüphe çekeceğim onu buradan nasıl uzak tutacığım Tanrı bilir"dedi.Hermione sıkıntıyla
"-Fred ve George'a yarım saat bile yeter biliyorsun.Ayaklı süpriz parti gibiler"dedi.Ron
"-Bilmezmiyim"dedi.Hermione geçen yıl ona yaptıkları partiyi daha dün gibi hatırlıyordu.
Hermione mutfaktan çıkarak.Draco'nun odasına doğru yol aldı.Devriyeye ciddi ciddi geç kalmışlardı.Üstüne üstlük bugün Draco'yu devriyeden sonra bir süre oyalamalıydı.Akşam Malfoy'un ne kadarda şaşıracağını düşünerek.Odasının kapısına kadar geldi.Tam o anda Draco'da uyanmış odadasından çıkıyordu.
"-Günaydın Granger seni odamın kapısında görmek ne büyük bir şeref"dedi.Draco gülerek
"-Senin cazibene kapıldığım için değil Malfoy devriye ve geç kaldık"dedi.Hermione
"-Beş dakikadan bir şey olmaz.Ama sen şimdi her türlü bela kollarını açmış beni bekliyor.Boynu bükük bırakmayayım diyorsan o başa"dedi.Draco kollarını iki yana doğru açarak.
Hermione buna bir cevap vermeyip gözlerini devirmekle yetinirken
"-Hadi Malfoy az laf çok iş"dedi.Ve cisimlendi.
Yeni yeni uyanmış olan Diagon yolunda savaştan sinmemiş bir kaç cesaretli esnaf dükkanlarını açıyordu.Bugünlerde ne kadar normal olunabilirse o kadar normal bir şekilde insanlar işlerini gidiyorlardı.Diagon yolu çok kanlı çarpışmalar sonucunda yoldaşlığın elinde kalmıştı.Voldermot tüm gücünü sarf etsede Diagon yolunu düşürememişti.Tabi bu yoldaşlığa da pahalıya mal olmuştu.Bir sürü insan bu yolda hayatını kaybetmişti.Hermione ve Draco sesizce bir sokaktan köşeyi döndüler.
"-Her şey yolunda gibi"dedi.Draco sabahtan beri gezdikleri hiçbir sokakta olağandışı bir şeyle karşılaşmamışlardı.
"-Evet sıradan ve normal bir gün"dedi.Hermione çevresine bakınarak.
Draco yanında yürüyen genç kıza bakarak iç geçirdi.Üç yıldır ortaklardı devriyelerde, çatışmalarda.Buna kim inanırdı.Ama öyleydi.Her şey İspanya göreviyle başlamıştı.Daha dün gibiydi ama üzerinden koskoca bir üç yıl geçmişti.Deşifre olduğundan artık çift taraflı ajan değildi.Ama Draco'nun bundan pekte şikayeti olduğu söylenemezdi.İki tarfta sıkışıp kalmaktan o kadar çok yorulmuştuki.Üç yıldır yoldaşlıkla beraber Grimmauld on iki numarada yaşıyordu.
"-Sanırım bitti.Sırada ne var?"diye sordu.Draco genç kıza bakarak.Ortalardı ama yapılacak işlerin listesini hep Hermione tutardı.
"-En son saldırıya uğrayan evi görmemiz gerek.Kalıntıların arasında işe yarar bir şeyler var mı bakmalıyız"diye bildirdi.Hermione
"-Saldırıyı kimin yaptığını zaten biliyoruz orada ne bulacağız ki çok saçma"dedi.Draco
"-Saçma falan değil Lupin görmemizi söyledi ve bizde görmeye gidiyoruz."dedi.Hermione ve Draco cevap veremeden cisimlendi.
Geldikleri ev gerçekten bir harebeye dönmüştü eşyalar olmadık yerlere savrulmuş, pencerelerde tek bir sağlam cam bile kalmamıştı.Hermione asası elinde dikkatlice harabeye dönmüş evde ilerledi.Evin harap olmuş hali dışında her şey normal gözüküyordu.Hermione eğilerek yerden kırılmış bir fotoğraf çerçevesini aldı.Fotoğrafta orta yaşlı güzel bir kadın ve adam en fazla onbir yaşlarında olan kızlarına sarılmış mutlulukla objektife gülümsüyorlardı.Hermione içinin acıdığını hissetti bu küçük kız dahil bütün bu insanlar bu aile acımasızca katledilmişlerdi.Hemde sadece muggle oldukları için.Hermione çerçeveyi elinde sıkı sıkı tutarken neden savaştıkalrının farkına vardı bir kez daha...
"-Burada yıkıntıdan başka bir şey yok hadi gidelim"
Draco içeriden seslenmişti. Ama cevap gelmeyince salona Hermione'nin yanına geldi. Genç kızın öylece yere çömelmiş bir şeylere baktığını gördü.
"-Hermione iyimisin?
"-İyiyim sadece bu"dedi.Ve çerçeveyi görebilsin diye Draco'ya uzattı.Draco kırılmış çerçeveden mutlulukla gülümseyen aileye baktı bir an ve gri-mavi bakışarını üzgünce bakan Hermione'ye çevirdi.
"-Hadi gidelim artık Hermione burada yapılacak bir şey yok"dedi. Ve genç kızı kolundan tutarak cisimlenmek için dışarıya sürükledi.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Grimmauld on iki numaralı evde çok hummalı bir çalışma vardı. Akşama yapılacak olan süpriz parti için bir işi olmayan herkes hazırlıklara yardım ediyordu. Fred elinde kocaman bir kutu ile hazırlıkların tam ortasına cisimlendi.
"-Merhaba millet bolca patlayan sakızımız var."dedi.Sırıtarak savaştan beri çok fazla icat yapmaya vakit bulamamışlardı.Ama neyseki stokları onları daha yirmi doğum günü idare ederdi.
"-Onlardan hiç kalmadığını sanıyordum"dedi.George bir sandalyenin tepesinde asasıyla bir süslemeyi sabitlemeye çalışırken
"-Yatağın altında bolca kalmış bende tesadüfen buldum"dedi.Fred
"-Ve hepsini Malfoy'un partisi için mi harcayacağız?"dedi.George yüzünde inanamazmış gibi bir ifadeyle
"-Sanırım ama eğlence eğlencedir Malfy'nin partisi bile olsa"ded.Fred
Bu sırada elinde bir kutu ile içeri girmekte olan Harry:
"-Adam benim bir numaralı düşmanımdı.Şu hale bak şimdi adam için süpriz parti hazarlıyorum"dedi.
"-Ne olacağını kim bilebilir ki üç yıl önce bize de söyleseler hayatta inanmazdık"dedi. Fred ve George aynı anda
"-Ben hala inanamıyorum.Kendime neden bir iş icat etmedim ki !"dedi. Harry getirdiği kutudan çıkardığı süslemeleri Fred'e uzatarak.
"-Vayy! Harry kolay gelsin Draco'yu bu kadar sevdiğini bilmiyordum doğrusu gözlerim yaşardı"dedi.Luna gülerek
"-Hala sevmiyorum ama bir işim olmadığından başıma kaldı"dedi.Harry sıkıntıyla
"-Hımm anlıyorum"dedi.Luna
Tam bu anda Ron salondan içeriye girdi. Onu gören Luna'nın yüzündeki gülümseme anında silindi.
"-Size kolay gelsin beyler ben bir gidip mutfağa bakayım yardım edilecek bir şeyler bulurum."dedi. Ve Ron'un suratına bile bakmadan salondan çıktı. Giden Luna'nın ardında üzgünce bakan Ron hemen yanındaki bir sandalyeye çöktü.
"-Luna ve sen kavga mı ettiniz"diye sordu.Harry merakla
"-Aslında pek kavga sayılmaz bugün birinci yıldönümümüzü unuttum"dedi.Ron bir süslemeyi elinde çevirerek.
Fred ve George aynı anda ıslık çaldılar.
"-Sen bitmişsin küçük kardeş"dedi.Fred
"-Evet"diye kardeşini onayladı George
"-Çok saolun bilmiyordum yani"dedi.Ron
"-Yani kötü bir durumda kalmışsın abi"dedi.Harry bir işlkisi yoktu ama kızların böylesi bir durumda neler yapabilceğini tahmin edebiliyordu.
"-Ama Hermione bir şeyler yapacağını söyledi.Umarım Luna'yı yumuşatabilir"dedi.Ron
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
"-Ganger sabahtan beri bütün Londurayı gezdik.Artık eve gidebilir miyiz"dedi.Draco sabahtan beri Hermione onu bir muggle hastahnesi dahil olmadık yerlere götürmüştü.
"-Keyfimden değil Malfoy listemizde olduğu için geziyoruz"dedi.Hermione daha Draco'yu ne kadar tutabilirdi kendiside bilmiyordu.
"-Tamam sırada ne var."dedi.Draco sinirle onun eve dönmeye çalışmadığı için sevinen Hermione:
"-Çok bir şey değil sadece Diagon yoluna gidip bir kaç kitap almalıyım"dedi.
"-Ne! daha sabah oradaydık.Neden o zaman almadın?"diye sordu sarışın genç adam gerçekten sinirlenmeye ve şüphelenmeye başlamıştı artık.
"-Unuttum."dedi.Hermione masum görünmeye çalışarak.Ama kendiside bunun hiç inandırıcı olmadığının farkındaydı.Hermione'yi tanıyan aklı başında her insan onun asla kitap almayı unutmayacağını bilirldi.Nitekim sarışın genç adamın da suratında inanamış bir ifade vardı.
"-Ne öyle bakma bende insanım ve bazı şeyleri unutabilirm"dedi.Hermione ve Draco'yu kolundan tutarak cisimlendiler.
Savaş yüzünden açık kalabilen tek kitapçı olan dükkanın sokağına cisimlendiklerinde etraf sesizdi.Hermione dükkanın kapısını açmak için ittiğinde dükkana müşteri geldiğini ialn eden zil bir kez çınladı ve Hermione ve Draco kendilerini kitapçıya attılar.Burası çok büyük olmayan.Kitap yönünden de öyle pek fazla zengin olmayan bir dükkandı.Ama elleri mecbur Diagon yolundaki diğer tüm kitapçılar kapandığından bu dükkana kalmışlardı.Hermione boğucu bir havası olan kısa kitap raflarının arasında dolaşıyor.Bir yandan da kitapları inceliyordu.Kitapçının sahibi olan ufak tefek bir adam olan Mr.Pecs topal olan ayağını sürüyerek zaten çok büyük olmayan dükkanın arka tarafalarından küçük bir kapıdan çıktı.Müşteri geldiğine sevineceğine Draco ve Hermione'yi gören adamın yüzü beyazladı topal ayağını sürüyerek onların bulunduğu tarafa geldi ve sanki onların gelmiş olmasından hiç memnun değilmişçesine kabaca "-Kapalıyız"dedi.Şaşıran Hermione elindeki kitabı yerine koyarken:
"-Ama kapı açıktı"dedi.Adamın bu tavrına bir anlam verememişti.
"-Kapası açık olan her yere dalarmısınız miss. temzilik yapıyorum"dedi.Adam ve eğilerek tezgahın altından bir kova çıkardı ve çamur gibi olmuş siyah bir suya paspası daldırıp sıkma zahmetine bile katlanmadan pis sularıyla birlikte döşemeyi silmeye koyuldu. Yerler temizlenmek şöyle dursun yerdeki tozlarla birleşen döşeme çamur deryasına döndü.Hermione'nin yanına gelen Draco adamın döşemeyi çamura bulamasını izlerken
"-Neler oluyor?"diye sordu.Şaşırmış görünen Hermione'ye bakarak.
"-Kapalıymış.Temizlik..."dedi.Hermione
Adam yetrince çamura buladığı yerlere basarak.
"-Evet kapalıyız"dedi.Yaşlı adam sanki bir an önce onların gitmersini istiyordu.
"-Pekala kitapları başka bir zaman alırız"dedi.Draco
"-Ama..."
"-Yürü Granger söz veriyorum istediğin kitaplar bu gece elinde olacak"dedi.Draco ve Hermione'yi çekerek kitapçıdan çıkartmak üzereyken kitapçının kapası açıldı ve içeri şiş gözleri dağanık siyah saçları ve yüzündeki kötü ifadesiyle Bellatrix girdi.
"-Burada ne işi var bunun"dedi.Hermione
"-Bilmiyorum " dedi.Draco o Bellatrix'di ve burada olmasının milyon tane sebebi olabilirdi.Ama Draco hiçbirinsinin hayırlı olmayacağını iyi biliyordu.
"-Kitapçının o tuhaf halleri şimdi anlaşılıyor."diye mırıldandı.Hermione
Onları gören Bellatrix 'in gözleri parladı.Abartılı bir tavırla
"-Sevgili Draco bu kadar düştüğünü görmek çok acı bir bulanıkla alışveriştesin"dedi.Kadın asasını çekmişti.
"-Benim düştüğüm falan yok Bella asıl sizin aranızda kalsaydım düşmüş olacaktım."dedi.Draco oda asasını çekmişti.
"-Onun hastalıklı beyni bunu anlayamaz Draco"dedi.Hermione oda assını çekmişti.
"-Bak bak bulanık hanım konuştu.Tabi bu senin asla erişemeyceğin bir şey olan saf kanlık Draco'ya sahip olarak onu kazanabileceğinimi sandın."ded.Bella ve asasnı Hermione'ye doğru sallayarak bir büyü fırlattı.Ama Hermione çabuktu ve bu büyüyü kalaknıyla savuşturdu.Draco'da yanı anda Bella 'ya bir büyü göndermişti.Ama Belatrix'de hızlıydı.Draco'nun lanetini bir kalkanla savuşturdu.Ama ne kadar iyi olsada iki kişye karşı pekte şansının olmadığını biliyordu.Bu yüzden rafların arasına sinmiş olan kitapçıya dönerek:
"-Karanlık Lord bu gecikmeden hiç memenun kalmayacak"dedi.Ve Draco ve Hermione'ye son bir lanet atarak cisimlendi.Yolladığı lanet Hermione ve Draco'nun arkalarındaki rafa çarptı ve tüm kitaplar üstlerine devrildi.
"-İyi misin?"
"-Evet Draco kitapçı kaçmaya çaılışıyor"dedi. Hermione ve topal ayağını sürüyerek kaçmaya çalışan yaşlı adamı gösterdi.Draco hemen asasıyla görünmez ipler yaratıp adamı yakladı.
"-Hey! sen nereye gittiğini sanıyorsun"
Bu sırada ayağa kalkan Hermione üstünü başını düzeltiyordu.Tam o anda içeriye telaşla iki kişi girdi.
"-İyi misiniz?"diye sordu.Orta yaşlı adam yoldaşlık için çalışan bir seherbazdı.
"-Koruyucu tılsımlar burada bir çatışma olduğunu bildirdi."ded.Gelen diğer adamdı.
"-Evet iyiyiz Bellatrix buradaydı.Bu adamı görmeye gelmiş"dedi.Draco yerde görünmez iplerden kurtulmaya çalışan adamı göstererek.
İki adamda yerde yatan kitapçıyı kolarından tutarak kaldırdılar ve ilk konuşan adam:
"-Tamam bundan sonrasıyla biz ilgileniriz"dedi.
"-Çok iyi olur"dedi.Hermione bu sırada Draco'nun kafasından kan sızdığını gördü ve telaşla ona doğru ilerledi.
"-Kafan kanıyor"dedi.Hermione ve cebinden bir mendil çıkartarak Draco'nun kanayan yarasına bastırdı.
"-İyiym ben sadece küçük bir sıyrık."dedi.Draco
"-Tamam pekala kitapçıya gelmek kötü bir fikirmiş"dedi.Hermione eğilerek yerden her tarafa dağılmış olan kitaplardn birkaçını rafa koydu.
"-Sen umutsuz vakasın Granger bu olanlardan sonra bile kitapları düzeltebiliyorsun"ded.Draco gülerek.
"-Hey! gülme tamam tamam yarın buraya birilerini gönderip temizlettiririz"dedi.Hermione
"-Tamam bugünkü bela kotamızıda doldurduğumuza göre artık eve gidebilirz sanırım"ded.Draco
"-Evet bay şakacı gidebiliriz.Sen cisimlenbilecek misin peki?"diye sordu.Hermione
"-Sadece küçük bir sıyrık abartma istersen Granger."dedi.Draco ve ikisi aynı anda cisimlendiler.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Grimmauld meydanı on iki numaralı eve cisimlendiklerinde.Etraf kuşku çekecek kadar sakin ve sesizdi.Salona ilerlediler ve onların salona girmesiyle büyük bir gürültü koptu.Kopan bu gürültü karşısında şaşkına döenen Draco başına bir şapka takmış ve gülerek iyiki doğdun şarkısını söyleyen Hermione'ye baktı.Görünüşe göre tüm yoldaşlık buıradaydı.Draco hayatında ilk defa birileri oun için bir süpriz parti hazrlamış bunu nasıl bir duygu olduğunu ilk kez yaşamış aslında bugün doğum günü olduğunu bile unutmuş olduğunun farkına vardı.Evet bugün onun doğum günüydü ve tüm olanlara rağmen bu insanlar onun için bir süpriz parti hazırlamışlardı.
masalcı
Krema
Ynt: Gerçeküstü Sadakat 8.Bölüm:Doğum Günü Süprizleri
«
Yanıtla #85 :
Temmuz 27, 2008, 22:28:01 »
ay ay ay yeni bölüm gelmiş
çok sevindim,fazla beklemedik
evet,bölüme gelirsek;öncelikle hikayenin üç yıl ilerlemesi iyi olmuş,bazı olaylar daha da yerine oturmuş gibi,yalnız karakterler arasındaki gelişime de geri dönüşlerle falan yer verirsen daha da hoş olur bence. hermionenin mutfakta ronla diyaloğunu çok sevdim,sanki yanlarında gibiydim,çok sıcak buldum. luna ve ron da şeker gibi duruyorlar,tabi ron gibi "düşünceli" bir insanla olmak lunayı biraz asabi yapmış sanırım,haklı kız,unutulur mu hiç? cık cık,hiç yakıştıramadım ron,üstelik hermionenin ona hatırlatmış olması da çok gerçekçiydi,hoş bir ayrıntıydı. draco konusuna gelirsek özel bir ilgisi yok gibi duruyor ama arkadaş olarak hermioneyi seviyor gibi,harry malfoya hala mesafeli ki böyle olması iyi ,pek inandırıcı olmazdı öbür türlüsü. sevimli ve güzel bir bölümdü,devamını da merakla bekliyorum. ellerine sağlık canım
not1:sanırım ilk yorum benim.
not2:duygucuğum kesinlikle gittikçe geliştiriyorsun kendini ,edebi açıdan falan. ilk bölümle son bölümü karşılaştırırsak, bunun devamı dileğiyle
«
Son Düzenleme: Temmuz 27, 2008, 22:29:55 Gönderen: masalcı
»
Bizim Hikayelerimiz
ayriz
~Teneke~
Krema
«
Yanıtla #86 :
Temmuz 27, 2008, 22:47:59 »
İlk yorum gelmiş bile çok teşekkür ederim.Ayrıntılar
Alıntı sahibi: masalcı üzerinde Temmuz 27, 2008, 22:28:01
evet,bölüme gelirsek;öncelikle hikayenin üç yıl ilerlemesi iyi olmuş,bazı olaylar daha da yerine oturmuş gibi,yalnız karakterler arasındaki gelişime de geri dönüşlerle falan yer verirsen daha da hoş olur bence. hermionenin mutfakta ronla diyaloğunu çok sevdim,sanki yanlarında gibiydim,çok sıcak buldum. luna ve ron da şeker gibi duruyorlar,tabi ron gibi "düşünceli" bir insanla olmak lunayı biraz asabi yapmış sanırım,haklı kız,unutulur mu hiç? cık cık,hiç yakıştıramadım ron,üstelik hermionenin ona hatırlatmış olması da çok gerçekçiydi,hoş bir ayrıntıydı. draco konusuna gelirsek özel bir ilgisi yok gibi duruyor ama arkadaş olarak hermioneyi seviyor gibi,harry malfoya hala mesafeli ki böyle olması iyi ,pek inandırıcı olmazdı öbür türlüsü. sevimli ve güzel bir bölümdü,devamını da merakla bekliyorum. ellerine sağlık canım
not2:duygucuğum kesinlikle gittikçe geliştiriyorsun kendini ,edebi açıdan falan. ilk bölümle son bölümü karşılaştırırsak, bunun devamı dileğiyle
Öncelikle bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim Begüm'cüm
evet bu sefer ilham geldi ve sizleri çok fazla bekletmeden yeni bölmü verebildim.Hikayenin üç yıl ilerlemesi konusunda hoşuna gitmesi inan içimi çok rahatlattı.Bu konuda ya beğenizlemse diye şüphelerim vardı çünkü ama haklısın seninde dediğin gibi geri dönüşler yapmayı planlıyorum böylece hikaye derinliğini kaybetmemiş olur.:)Ron-Herm dialoğlarını beğenmene sevindim.Luna'nın Ron gibi düşünceli bir segilisi olması konusunda sna katılıyorum canım çok düşüncelidir çok
Draco konusunda evet Herm'e özel bir ilgisi yok sadece arkadaşlar.Onların dotluğunu yazmak çok hoşuma gidiyor.Ve Harry draco ile birden arkadaş olmaısnı beklenmzdi zaten seninde dediğin gibi inandırıcı olmazdı.Canım son olarak notlarına çok teşekkür ederim.Kendimi geliştirebildiysem ne mutlu bana ama o güzel yorumlarınıla inan sende gelişmemin bir parçası oldun bundan sonra da o güzel yorumlarını hep görmek dileğiyle
masalcı
Krema
«
Yanıtla #87 :
Temmuz 27, 2008, 22:55:07 »
Alıntı sahibi: ayriz üzerinde Temmuz 27, 2008, 22:47:59
İlk yorum gelmiş bile çok teşekkür ederim.Ayrıntılar
Alıntı sahibi: masalcı üzerinde Temmuz 27, 2008, 22:28:01
Öncelikle bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim Begüm'cüm
evet bu sefer ilham geldi ve sizleri çok fazla bekletmeden yeni bölmü verebildim.Hikayenin üç yıl ilerlemesi konusunda hoşuna gitmesi inan içimi çok rahatlattı.Bu konuda ya beğenizlemse diye şüphelerim vardı çünkü ama haklısın seninde dediğin gibi geri dönüşler yapmayı planlıyorum böylece hikaye derinliğini kaybetmemiş olur.:)Ron-Herm dialoğlarını beğenmene sevindim.Luna'nın Ron gibi düşünceli bir segilisi olması konusunda sna katılıyorum canım çok düşüncelidir çok
Draco konusunda evet Herm'e özel bir ilgisi yok sadece arkadaşlar.Onların dotluğunu yazmak çok hoşuma gidiyor.Ve Harry draco ile birden arkadaş olmaısnı beklenmzdi zaten seninde dediğin gibi inandırıcı olmazdı.Canım son olarak notlarına çok teşekkür ederim.Kendimi geliştirebildiysem ne mutlu bana ama o güzel yorumlarınıla inan sende gelişmemin bir parçası oldun bundan sonra da o güzel yorumlarını hep görmek dileğiyle
cevabın da çok hoştu
ne önemi var canım,burada oldukça yorumlarımı da eksik etmeyeceğim tabi ki
bu arada haklısın dostluğu yazmak da çok güzel,umarım o havaları bozulmaz.
Bizim Hikayelerimiz
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm
«
Yanıtla #88 :
Temmuz 27, 2008, 23:12:57 »
Beklemedik fazla
Bunun için teşekkürler öncelikle
Kısa ve hoş bir bölüm olmuş
Hermione ve Ron'un diyalogları çok tanıdıktı. Ron ve Luna çok tatlı gözüküyor, ama Luna'yı bile bu hale getirdiği için Ron'a diyecek söz yok
Draco, Hermione ve Bella kısmı biraz kolay olmuş gibi geldi. Yani Bella'yı sevmesemde çok güçlü olduğunu düşünüyorum, daha fazla olay olabilirdi sanki orada
Am bu olay Hermione'ye istediği süreyi tanımış oldu. ayrıca en sondaki Draco'nun hislerini anlatan kısım çok güzeldi. Bir kaç minik unutulmuş harf hatası vardı. Onun dışında çok güzeldi, eline sağlık Duygu'cum
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
*
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara
*
Saving people, haunting things, family business
*
Twilight
Pesimisticc
--PesimisticCamellia--
Sıcak Çikolata
X-TinA <3
«
Yanıtla #89 :
Temmuz 28, 2008, 12:40:49 »
Duygu ablacım öncelikle çok şeker bir bölüm olduğunu söylemeliyim.
Harry'yi uzun zaman görmeyince öldü sandım ama çok şükür yaşıyormuş
Neden 3 yıl sonrasına gittiğimizi anlamadım ama heralde gelecek bölümde anlayacağız. Bu arada Draco ve Herm çok şekerdi ama çift değiller dimi
Ehm neyse merak duygum çok fazla kabardı (özellikle o 3 yıl arada neler yaşandığına dair
) yeni bölümü en kısa zamanda bekliyorum periciklerin seninle olsun. Ellerine Sağlık
...Love...
[Had I known how to save a life...]
Sayfa:
1
...
3
4
5
[
6
]