Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:12:30  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)  (Okunma Sayısı 5359 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 01, 2008, 18:32:33 »

Merhaba, yeni okudum hikayeni ve gerçekten kurgusu oldukça güzel olmuş. Eline sağlık Aww Hermione'nin Harry ve Malfoy arasında arbulucu olacağı kesin gib ama bakalım neler olacak. Bu bölümün sonundaki anahtar esprisinde epey bir güldüm, tam Malfoy'luk bir laf olmuş Kahkaha Hermine hamile gibi hissedecekse sanırım bu işleri biraz zorlaştıracak, mide bulantıları felan... Ayrıca Sanki o kadında da bir şey var gibi geliyor bana. Muggle kitabı okuyan, et yemeyen , safkan bir Black Dil Çıkaran O evlilikten bir şey çıkacak gibi sanki ama göreceğiz Kahkaha

Yazım konusuna gelirsek;  brave 'e katılıyorum, karakter adlarını çok sık kullanmışsın diyaloglarda ve bu insanı biraz yoruyor. Bunun dışında çok güzel her şey Aww Tekrar eline sağlık, yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:12:30 »

brave_prens_1988
Süt
*

yeni dönem çapulcusu :-)

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Nisan 01, 2008, 19:05:14 »

bahsetmeyi unuttuğum nokta ise  hermione nin kılığına gireceği kişi. eğer iyi bir yazar oldugunu göz önüne alırsak yazdığın tasvirler ve anlatıma dikkat etmek gerekir.

o kadının yüzündeki hüzün. okulu bırakıp bir ölüm yiyenle ewlenmesi ve ikisinin hiç uyuşmaması. sanırım buradan anlayacağımız  kadına zorla sahip olunduğu olabilir. evet aklıma okurken öyle geldi ve  ileride bunu bilen birinin başlarına  bela olduğunu söylemek  uçuk bir teori olmaz sanırım  ( şu jk yüzünden teorilere o kadar alışmışız ki  hayran hikayelerinde bile ipuçlarından teori arıyoruz. sonumuz nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı Kahkaha )

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
Kiraz
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 01, 2008, 23:24:41 »

genelde hr-h hikayelerine pek rastlamam, önce dramione zannettim. ama baktım değil  XD
çok güzel bir başlangıç ve anlatımın çok akıcı rahatlıkla anlaşılıyo
konuda güzelmiş ama zavallı hermime naptın sen yaw  Ağlayan yazık kıza draconun eline bırakmışsın zavallımı  Ağlayan
yani zaten hamile duygusal bide o gıcık acıdım yani  Ağlayan
neyse devamını bekliyorum  Gülümseyen

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 02, 2008, 14:00:49 »

6.senenin nasıl bittiği aslında kitaptakiyle aynı olduğundan belirtmemiştim yani durum 6.kitaptan bırakıldığı yerde

nasıl yani  yanlış hatırlamıyorsam 6. kitapta dumbledore ölmüş, snape ve malfoy voldemort un yanına kaçmıştı.

diğerlerini de yeni bölümlere göre  gerekli tavsiyeler sürecektir. tabi dikkate aldıgın sürece

Bu konuda haklısın  bu bir hayran hikayesi olduğu için ölen karakterler dirilebiliyor yaşayanlarda ölebiliyor ama  2 bölüm hazır bu iki bölümden sonra 6.senenin nasıl bitmiş olduğunu bir temele oturtmaya çalışıcam umarım başırılı olabilirim:) yorum için teşekkür ederim:)

Merhaba, yeni okudum hikayeni ve gerçekten kurgusu oldukça güzel olmuş. Eline sağlık Aww Hermione'nin Harry ve Malfoy arasında arbulucu olacağı kesin gib ama bakalım neler olacak. Bu bölümün sonundaki anahtar esprisinde epey bir güldüm, tam Malfoy'luk bir laf olmuş Kahkaha Hermine hamile gibi hissedecekse sanırım bu işleri biraz zorlaştıracak, mide bulantıları felan... Ayrıca Sanki o kadında da bir şey var gibi geliyor bana. Muggle kitabı okuyan, et yemeyen , safkan bir Black Dil Çıkaran O evlilikten bir şey çıkacak gibi sanki ama göreceğiz Kahkaha

Yazım konusuna gelirsek;  brave 'e katılıyorum, karakter adlarını çok sık kullanmışsın diyaloglarda ve bu insanı biraz yoruyor. Bunun dışında çok güzel her şey Aww Tekrar eline sağlık, yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum Aww

Çok teşekkür ederim canım yorumun için:) Evet Herm Harry ve Draco arasında denge olmaya çalışacak :-wHermione ve hamile gibi hissetmek haklısın bu Hermione'yi baya bir zorlayacak ve Nadya konusunda evet ilginç birisi ilerleyen bölümlerde oonunda sırrını öğreniceğiz tekrar teşekkürler yorumun için saol:)

bahsetmeyi unuttuğum nokta ise  hermione nin kılığına gireceği kişi. eğer iyi bir yazar oldugunu göz önüne alırsak yazdığın tasvirler ve anlatıma dikkat etmek gerekir.

o kadının yüzündeki hüzün. okulu bırakıp bir ölüm yiyenle ewlenmesi ve ikisinin hiç uyuşmaması. sanırım buradan anlayacağımız  kadına zorla sahip olunduğu olabilir. evet aklıma okurken öyle geldi ve  ileride bunu bilen birinin başlarına  bela olduğunu söylemek  uçuk bir teori olmaz sanırım  ( şu jk yüzünden teorilere o kadar alışmışız ki  hayran hikayelerinde bile ipuçlarından teori arıyoruz. sonumuz nasıl olacak bilmiyorum ama hayırlısı Kahkaha )

Çok teşekkür ederim iyi bir yazarmı Utanmış yok canım kendi çapımda yapıyorum işte bir şeyler Evet Nadya  bu yaşadıklarını zorunlu olarak yaşadığı doğru onunla bağlantılı olarak önümüzdeki bölüm gelişmeler  baya bir haraketlenecek teorinin yarı yarıya doğru olduğunu söyleyebilirim Gülümseyen şimdilik bu kadar ağzımdan laf alamazsın Dudaklarını Mühürlemiş  Kahkaha çok teşekkür ederim yorumun için saol:)

genelde hr-h hikayelerine pek rastlamam, önce dramione zannettim. ama baktım değil  XD
çok güzel bir başlangıç ve anlatımın çok akıcı rahatlıkla anlaşılıyo
konuda güzelmiş ama zavallı hermime naptın sen yaw  Ağlayan yazık kıza draconun eline bırakmışsın zavallımı  Ağlayan
yani zaten hamile duygusal bide o gıcık acıdım yani  Ağlayan
neyse devamını bekliyorum  Gülümseyen

Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:) Hermione ve hamilelik evet hassas bir durum oluşturacak yorumun için tekrardan teşekkürler:)

Evet arkadaşlar yorumlar geldikçe çok mutlu oluyorum ve 4.bölümü ekliyorum keyifli okumalar ve yorumlarsanız sevinirim:)

4.Bölüm:İspanya'da

Hermione, vücudunu saran  sıkışma hissiyle karışık miğdesinin bulandığını hissediyordu.Öyleki bir dakika daha bu his devam etse kusabilirim diye düşündü.Ama tam o anda temiz havanın yüzüne vurmasıyla rahatladı. Elleriyle yüzüne yapışmış olan kahverengi bukleleri ama aslında ona ait olmayan bukleleri gözünün önünden çekerken Malfoy hemen yanında pelerinini düzeltiyor bir yandanda asassıyla hemen önlerindeki taş duvara vuruyordu.Hermione bir an Çatlak kazan gibi diye düşündü kendi kendine oraya gidiyormuş gibi geldi.Ama az sonra duvardaki taşlar yer değiştirmeye başlamış önlerine yeni bir yol açmıştı.Hermione  bu yolun ardından kendisini iki yanında çeşitli heykelerin uzandığı taş bir yolda buldu. Yanlarından geçerken tüm heykellerin Slytherin'e ait önemli kişeler olduklarını anladı. Hemen hemen hepsinin elinde veya yanında bir yılan figürü vardı.Ve yavaş hareketlerle gözlerini açıp kapatıyor hatta bazıları ellerindeki veya yanlarındaki yılanların kafalarını okşuyor yüzlerinde korkutucu ve memnuniyetsiz  bir ifadeyle yoldan geçmekte olan Draco ve Hermione'yi süzüyorlardı.Belliki tanımadıkları yabancılardan hoşlanmıyorlardı.Draco heykellerin bakışlarına aldırmadan hızlıca yürümeye devam ediyordu.Hermione'de adımlarını hızlandırarak koca göbeği elverdğince hızla yürümeye devam etti.Yolun sonunda onları uzun mermer merdivenler karşıladı ve merdivenlerin bitiminde çok eski çağlardan kalma gibi görünen bir köşk uzaktan sivri çatısı  yerden tavana kadar uzanan camlarıyla ve tüm ihtişamıyla onları karşıladı.Draco son kez pelerinini düzeltikten sonra kolunu Hermione'ye uzatarak "Evet Granger başlıyoruz şu andan itibaren Mrs.Delix'sin ona göre davran ve bana Draco de" Hermione derin bir nefes alarak Draco'nun koluna tutunurken
 "-Pekala Draco başlıyoruz" ve ikisi beraber mermer merdivenleri geçerek büyük giriş kapasının önüne geldiler.Kapı onlar gelir gelmez açıldı ve üzerinde lacivert bir takım olan uzun boylu ince bıyıklı bir adam önlerinde eğilerek selam verdikten sonra
 "-Hoşgeldiniz efendim.Mrs.Delix,Mr.Malfoy içeri buyrun"diyerek onları korüdora yönlendirirken Draco küçük bir baş selamı vermekle yetinirken Hermione'de sakince gülümsemekle yetinerek Draco'nun ardından sesizce yürümeye devam etti.Geçtikleri korüdordaki bütün tablolar onların gelmesiyle hareketlenmişlerdi.Kimisi kendi aralarında fısıldaşıyor kimisi Draco'ya nazik bir baş selamı veriyor Draco'da aynı naziklikle kendisini selamlayan tabloları selamlıyordu.En sonunda uşak korüdordaki geniş bir kapıdan salon olduğu anlaşılan odaya önden girerek:
 "-Mrs.Merror misafirleriniz geldi efendim"diyerek yerlere kadar eğilip selam verdi ve beklemeye başadı.Mrs.Merror yaptığı işi bırakıp hızla onlara doğru ilerken bir yandanda elleriyle siyah saçlarını savurarak
 "-Ah merlin! Draco hoşgeldin canım yine her zamanki gibi yakışıklılığınla her yeri yakıyorsun"diyerek draco'nun yanağına çabucak bir öpücük kondurdu.
 "-Sende her zaman ki gibi güzelliğinle göz kamaştırıyorsun Rose" Rose, gülerek Draco'nun koluna tutunurken
 "-Siz Malfoylar hep böyle flörtçü oluyorsunuz"dedi.Ve Hermione'ye dönerek:
 "-Nadya, canım hoşgeldin.Bu ne hal böyle küçük velihattımız gelmek için gün sayıyor"dedi Hermione'nin karnına dokunarak.
 "-Evet, Rose küçük prensimizin gelmesine az kaldı"dedi gülümsiyerek.
 "-Ee?hamilelik nasıl gidiyor? umarım seni çok fazla zorlamıyordur."
 "-Çok fazla sayılmaz Rose, sadece yürümekte biraz zorlanıyorum ve çok fazla ayakta kalırsam belim ağrıyor,birde biraz sık tuvalete gidiyorum o kadar mağlum artık son aylar." Rosse, başını sallarken beklemekte olan uşağa dönerek:
 "-Arnold Mrs.Delix'e odasına kadar eşlik et ve bir isteği olursa yerine getir"dedi ve Hermione'ye dönerek
 "-Uzun ve yorucu bir yoldan geldin dinlenmek istersin"dedi.Hermione rahatlayarak
 "-Ah! evet,  biraz dinlenmek çok iyi olur"
 "-Öyleyse akşam yemekte görüşürüz Nadya"
 "-Öyleyse hanımlar benimde yapacak işlerim var Rose,Nadya akşam yemekte görüşürüz."
rose:
 "-Beyler ve yapılacak işleri hiç bitmez"diyerek gülerken Draco, Hermione'ye dönerek
 "-Evet Nadya seni sağa sağlim buraya ulaştırdığıma göre sonra görüşürüz"
  "-Evet Draco çok saol bana eşlik ettiğin için"
 "-Ne demek benim için zevkti" diyerek salonun çıkışına doğru ilerleyerk gözden kayboldu.Hermione bir anlık panikle şimdi ne yapacağını düşünürken Arnold:
 "-Mrs.Delix hazırsanız gidelim mi efemdim"deyince Hermione hızla başını sallayarak "-gidelim" dedi ve Rose'u hafifçe başıyla selamlayarak Arnold'un peşinden salondan çıktı.Bu Malfoy ne yapıyordu böyle onu nasıl yanlıız bırakırdı diye düşünerek uşağı takip etti en sonunda uşak bir kapıyı açarak hermione'ye döndü ve
 "-Buyun Mrs.Delix odanız hazır eğer istediğiniz bir şey olusa bana seslenmeniz yeterli olucaktır"diyerek yine yerlere kadar eğilerek Hermione'yi selamladı.Hermione bir teşekkür mırıldanarak kendini odaya attı ve çoktan tüm eşyalarının gelmiş ve yerleştirilmiş olduğu yeşil ağarlıklı oadaya şöyle bir göz gezdirirek yakındaki yatağa çökerek oturdu.Hermione oturduğu an tüm vücudunun ağrıdığını hissetti çok bir şey yapmamıştı ama bu koca göbekle değil yürümek ayakta durmak bile onu çok yormuştu.Ev ve ev sahibesi ile bir sorun çıkmamamıştı ama şimdilik bu atlattıkları daha ilk evreydi ve önlerinde çok uzun bir zaman vardı.Acaba Malfoy nerlere kaybolmuştu daha ilk dakikadan yanlız bırakıcaktıysa niye partner olmuşlardiki.Hermione tüm bunları düşünürken odasının kapısının açıldığını duydu ve hızla toparlanarak asasını eline aldı ve kapıya ileledi.
 "-Kendini böylemi koruyorsun Granger kapında bir kilit bile yok."
 "-Odaya şimdi girdim. Malfoy koruma büyülerini elbette koyacaktım ama sevgili partnerim gelirse odaya girebilsin diye bekledim."Dedi Hermione gözlerini devirerek.Malfoy'la aralarındaki barışı korumak istiyordu ama artık sabrı taşmıştı.Draco başlamak üzere olan bir tartışmanın fitilini alevlendirmemek adına sakince Hermione'ye dönerek:
 "-Pekala Granger akşama kadar yorgun olduğundan kimse seni rahatsız etmez akşam yemek için salonda olucaksın kapını kilitle ve iksirini hemen ulaşabileceğin bir yere koy her ihtimale karşı.Akşama görüşürüz."Diyerek odadan çıktı.Hermione sinirle ağzazını açtı ama hiçbir ses çıkmadı.Asasını eline alarak kapıya doğrulttu ve kapıda  koruma büyüleri oluşurken Hermione bir an aynada kendisini gördü iksirin etkisi kaybolmaya başlamıştı.Hermione, bu sefer kendisine ait olan kahverengi bukleleri  yüzünden çekerek at kuyruğu yaptı ve sandığından bir kitap alıp kocaman yatağın ortasına geçerek uzandı ve koca göbeğini bir sehpa gibi kullanarak kitabını yerleştirdi ve okumaya başladı.Ama aklını bir türlü okuduklarına veremiyordu.Şu anda ölüm yiyenlerele dolu bir evde Hermione Granger olarak üstelik 6,5 aylık hamile olarak(!) uzanmış kitap okuyordu.Üstelik Malfoy partneriydi ve yarın sabah karanlık lordun yıllardır ele geçirmek içn uğraştığı Harry Potter burada bir sürü ölüm yiyenin burnun dibinde(!) olacaktı.Hermione, tüm bunları düşünmemeye çalışırken birden karnın acıktığını hissetti.Halbuki daha kahvaltı edeli bir iki saat olmuştu.Hermione  bu hissin geçmeyeceğini anlayınca yataktan kalkarak odadaki masaya ilerledi ve meyve dolu tabaktan bir elma alarak önce asasıyla konturol ettikten sonra  kocaman bir ısırık alarak elmayı yedi.Açlılığı geçeceğine Hermione'nin canı bu güne kadar yemekten nefret ettiği şeyleri çekiyor üstelik burnunda kokusunu duyuyordu.Hamilelik iksiri hepsi onun yüzündendi.Hermione kendi kendine bu iksirin bir etkisi derken birden karnında bir şeylerin kıpırdandığını hissetti ve dehşetle ellerini karnına koyarken o anda ilk defa bedenindeki büyük değişimin ve Snape'in hamile gibi hissedeceksin sözünün anlamını kavramıştı.Bu bu çok garip bir histi içinde bir şeylerin kıpırdanması böyle olacağını hiç düşünmememişti.Hermione şanslı mı? yoksa şansız mı? olduğunu bilemiyordu. Tamam bu gerçek bir hamilelik değildi belki ama dünyadaki kaç kadın gerçekten hamile kalmadan bu durumu yaşayıp hissedebilir ki?Hermione tüm bu düşünceleri beyninden uzaklaştırarak odanın içinde gezinmeye başladı.Kendini bu duruma kaptırmamalıydı yapılacak çok önemli görevleri vardı ve kendini bu sahte gerçekliğe kaptırmamalıydı.İksirin ona hissettirdiği şeyleri düşünmemeye çalışarak geçirdiği zamandan sonra saatin beşe geldiğini gördü ve  sandığına ilerleyerek iksirini içti iksirin acı tadıyla yüzünü buruştururken aynanın karşısına geçti ve vücudu Nadya'ya dönüşürken sesizce izledi.  Dönüşüm tamamlandığında Nadya'nın sandığına ilerleyerek bir sürü kıyafetin arasından akşam için uygun bir şeyler bakmaya başladı.En sonunda koyu yeşil saten bir elbisede karar kıldı gerçi Nadya hamile olduğundan elbiselerinin hemen hepsi birbrine benziyordu.Hermione neden yeşil diye kendine sorarken aynada Nadya'nın yeşil gözlerine bakarken uyumlu olacağı içindir dedi ve yüzüne en güzel gülümsemesini takıp Nadya Delix olarak geçireceği akşam yemeğine katılmak üzere odadan dışarı adımını attı.
   Hermione, dışarı adımını atar atmaz Arnold gülümseyerek ve yine yerlere kadar eğilerek onu selamladı ve:
 "-Mrs.Delix, bende sizi çağırmak için gelmiştim efendim yemek hazır herkez aşağıda sizi bekliyorlar efendim"
Hermione herkes bekliyor daki kalbalığa aklı takılmışken Draco'nun da orada olması nedensizce içini rahatlatmasına şaşırırken Arnold'un peşinden yemek salonuna doğru yol aldı.Hermione içeri girer girmez salondaki tüm başlar ona çevrilmiş bakarken Hermione gergince gülümseyerek ilerledi.Rose yüzünde kocaman bir gülümseme ona doğru ilerleyerek
 "-Müstakbel annemiz de geldiğine göre artık yemeğe geçebiliriz"  Ve Hermione'nin koluna girerek onu masaya doğru ilerletti tam oturmak üzere masaya gelmişlerdiki Hermione salonun içini kaplayan bir feryatla salondaki herkes gibi bakışlarını girişe yönelltti.
 "-Nadya Venüs Delix !!! bu sen misin? inanamıyorum" siyahlar içinde sarı saçları omuzlarına dökülen mavi gözlü genç bir kız hızla salonu geçerek Hermione'ye ulaşmış sıkıca sarılken Hermione hızla Nadya'nın dosyasında okuduğu ve gördüğü kişileri düşünüyordu ve buldu Marry, Nadya'nın en yakın arkadaşı Hermione onun kim olduğunu bulmanın rahatlığıyla genç kızdan ayrılırken
 "-Ah! Marry seni görmek çok güzel"
 "-Senide Nad gerçekten çok çok-"
 "-Hamile gözüküyorum değil mi?"dedi Hermione gülümseyerek Marry 'de gülerek
 "-Evet, Nad seni böyle görmek öyle garip ki"
 "-biliyorum Marry böyle olmak benim içinde o kadar garip ki!" Hermione, kendine şaşırıyordu.Tamam Nadya ile ilgili her şeyi okumuştu ama onun gibi davranmanın ona hiç bu kadar kolay geleceğini düşünmemişti.
 "-Bayanlar hasret gidermek için bol bol vaktiniz olacak şimdi isterseniz yemeğe geçelim" iki kızda bu sözle kendilerine gelirken hızla masaya gidip yerlerine oturdular.Masadaki herkes onları teker teker selamlarken ve uşaklar son hızla etraflarında koştururken Hermione bu insanların en azından büyük bölümünün ölüm yiyen eşi,kızı veya bizzat ölüm yiyen olduğuna inanamıyordu.Kendi aralarında nasıl bir maskeyle dolaşıyorlar dışardan bakıldığında gayet normal gözüküyordu her şey Hermione masaya baktığında Marry'nin bir adamla gülüşerek sohbet ettiğiini  gördü.Masada oturanlara şöyle bir göz gezdirirken masaının diğer ucunda Rose misafirleriyle ilgileniyor. Herkes birisiyle konuşuyorken giriş kapısından Malfoy gözüktü onun içeri girmesiyle herkes bir an susmuş onu selamlarken Marry yerinden fırlamış Draco'ya sarılıyor bir yandan sitem ediyor bir yandan da yalancıktan koluna vuruyordu. Draco'da en sevecen ifadesini takınmış  Marry'e bir şeyler söylüyordu.Draco, Marry'i nazıkçe masaya ilerletip sandelyesini çekerken Marry gülerek teşekkür etti. Draco Hermione'nin yanındaki sandelyeye yerleşip  Hermione''ye bakarken Hermione her şey yolunda gibisinden başını salladı.
 "-Eee, Slytherin'nin yakışıklı prensi anlat bakalım okul nasıl gidiyor?"dedi Marry gülerek Draco'ya dönerken
 "-İyi, Marry her zaman ki gibi"
 "-Beauxbatons nasıl?"
 "-Her zaman ki gibi ama Nadya'yı özlüyorum onsuz okul gerçekten sıkıcı"
 Hermione Nadya'dan bahsedildiğini duyunca dikleşerek dinlemeye devam etti.
 "-Bende özlüyorum Marry inan"
 "-Bazen Ferund 'un seni nasıl kandırdığını anlyamıyorum bir yıl daha bekliyemez miydi?" Marry yüzünü sarkıtırken  Hermione gülümseyerek buna ne cevap vereceğini düşünüyordu ama hemen arkalarından gelen bir sesle cevap vermesine gerek kalmadı.
 "-Aşk sevgili Marry, Ferund Nadya'yı elinden kaçırmak istemediğinden böyle acele etti."
 "-Ah! Mark sende nerden çıktın"diyerek ayağa kalkan Marry ona sarılırken Hermione bir an Draco ile göz göze geldi ve Draco hızla Hermione'nin kulağına eğilerek "Mark Nadya'nın eski erkek arkadaşı "  Hermione şokla bir an donarken Draco ayağa kalkmış Mark ile tokalaşıyordu.Mark Hermione'nin tam karşısına otururken Draco:
 "-Seni beklemiyorduk Mark süpriz oldu"
 "-Benim içinde Draco aslında başka palnlarım vardı .Bu toplantıya katılmayacaktım ama işlerim ereken bitince şöyle bir uğrayayım dedim"
 "-İyi yapmışsın Mark seni görmek çok güzel"dedi Marry gülümsiyerek Mark'ta gülümseyerek:
 "-Seni de öyle Marry, Mrs.Delix nasılsınız? hamilelik nasıl gidiyor"diyerek Hermione'ye döndü.Hermione:
 "-İyi Mark gördüğün gibi son aylar".Mark yüzündeki alaycı gülümsemesi solarak devam etti.
 "-Sevgili eşini göremedim Nadya o gelmedi mi?"
 "-Yarın sabah burada olacak halletmesi gereken işleri var"
 "-Demek seni buraya yankız başına gönderdi" Hermione cevap verecekken Draco araya girdi ve
 "-Hayır Mark, Ferund benden rica etti bende Nadya'ya yolculuğunda eşlik ettim"Mark tek kaşı havada onlara bakarken
 "-Anlıyorum"
 Yemeğin geri kalanında kimse daha fazla konuşmazken Hermione sanki doyma hissi alınmış gibi büyük bir iştahla yemek yiyor geceninde sonu geliyordur. Ve birazda olsa içi rahatlamaya başlamıştır.Henüz hiçbir sorun çıkmamaıştır.Hermione Mark'ı görünce ciddi anlamda panıklemiştir ama her şeyi çok güzel idare etmişlerdir ve Draco ona çok yardımcı olmuştur.Hermione yemeğiyle ilgilenen Malfoy'a bakar ve önüne dönerken artık yemek bitmiş herkes yavaş yavaş odalarını çekilmeye başlamışken salonda bir kaç kişi kalmıştır artık.Marry, gerinerek ayağa kalkarken Mark onun sandelyesini çekiyordur.Marry sakince bir teşekkür mırıldanırken
 "-Eee, şimdi ne yapıyoruz"
 "-Sizi bilmem ama ben çok yorgunum odama çıkıp dinleneceğim"dedi.Mark Marry suratını asarak ona bakarken Mark başını iki yana sallarken"Herkese iyi geceler"diyerek salondan ayrıldı.Hermione onun gitmesiyle rahatlarken Marry hızla iksine dönerek:
 "-Hadi gençler en azından bir yürüyüşe çıkabiliriz"
 "-Üzgünüm Marry ama beni maruz gör inan ki yatıp uyumaktan başka bir şey yapacak halim yok" Hermione, hamile olmasının avantajanı kullanıyordu. Marry ellerini Hermione'nin karnına koyarak:
 "-Küçük prensimize dua et annecik, yoksa seni hayatta bu kadar erken bırakmazdım."
 "-Saol Marry"
 "-Ama bay Malfoy siz hiç bir yere kaçamzasınız bu gece benimlesiniz"
 Draco, istemesede sarı saçlarını geriye atarak:
 "-Elbette Marry benim için zevk"Marry gülerek Draco'nun koluna girerken:
 "-Pekala annecik sen git ve dinlen bizde gecenin tadını çıkartalım"
 "-Bana uyar Marry,Draco iyi geceler"Hermione, Draco onun gidip kendisini Marry ile tek başına bırakmasına bozulmuş bakarken Hermione çoktan salondan çıkmak için yol almıştı.Odasına girdiğinde kapıyı kilitledikten sonra gerinerek yatağa doğru gitti ve oturdu.Gerçekten de akşam yemekte biraz fazla kaçırdığını düşündü.O kadar yemeğin üzerine üç tabak pudingi keşeke yemeseydim diye düşünürken bir daha canı ne kadar istesede bu kadar çok yememe kararı aldı.Hermione'nin hamilelik adına öğrendiği en önemli şey doyma hissinin hamilelikle beraber kaybolduğuydu.Harry ve Ron onu böyle iştahla yemek yerken görseler nasıl şaşırırlardı kimbilir?Hermione kapısından gelen bir tıkırtıyla ayaklandı biri kapasına vuruyordu ama kim?Draco olamazdı Marry, asla onu bu kadar erken bırakmaz diye düşündü. Hermione kapı hızla çalınmaya devam ederken Hermione derin bir nefes alarak ses tonunu ayarladı ve sordu:
 "-Kimsiniz?"
 "-Benim Nadya Mark"
  Hermione, şokla olduğu yerde kala kalırken şimdi ne yapacağını düşünüyordu.

Devam Edecek...
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2008, 16:50:54 Gönderen: ayriz » Logged

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Nisan 02, 2008, 17:57:53 »

öncelikle ilk yorum benden. bir hata ile başlayalım

Şu anda ölüm yiyenlerele dolu bir evde Hermione Granger olarak üstelik 6,5 aylık hamile olarak(!) uzanmış kitap okuyordu

hermi olarak değil mrs delix olarak.

gelecek konusunda ise  mark gelir gelmez birşeyler oldugunu anlamıştım. bu mark büyük ihtimalle hermi yi asıl hali ile görecek. şimdi olmasa bile bunu ilk o farkedecek. imperius lanetine hazırlanın derim ben.

uzun yazıyosun hoş oluyor ama biraz da paragraf kullanmayı denesen çok daha iyi olacak. birde herkez lafı çok geçiyor bir paragrafta. aslında herkes yazsan takılmazdım, neden z ile yazıon Kahkaha

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 02, 2008, 19:43:57 »

ayrız cnm her zaman ki gibi çok güzel bir bölüm olmuş tek solukta okudum valla bu markla bişi olacak ama ne orasını pek kestiremiyorum-kestiriyorum aslında ama çaktırmayın Kahkaha -hermione çok şeker böyle hamile hamile  Kahkaha cnm yeni bölümü en kısa sürede bekliyorum

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 02, 2008, 20:06:19 »

Alıntı
Şu anda ölüm yiyenlerele dolu bir evde Hermione Granger olarak üstelik 6,5 aylık hamile olarak(!) uzanmış kitap okuyordu

iyide çok özlü iksir .içmişti ve iksirin etkisinin geçtiğini belirtmek istemiş bence.

Hamile olmadan hamileymiş gibi olmak.çok farklı bence.birde bu iş bitince Herm kesin balona dönecek.3 tabak puding  Sırıtan

tatlı bir bölüm olmuş.eline sağlık.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
brave_prens_1988
Süt
*

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Nisan 02, 2008, 20:20:50 »

hiç öyle düşünmemiştim, okudugum da bana o hissi verdi. haklı olabilirsin ablacığım. eğer haklıysan kusura bakma ayriz  yanlış tespit Kahkaha

eheheheueuheheueeh
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Nisan 03, 2008, 15:09:29 »

Bence de iksirin ekisi geçtiğini belirtiyor Dil Çıkaran

Ayriz Eline sağlık Kahkaha Yine çok güzel bir bölümdü ama MArk'ın öyle rahat rahat Nadya'nın kapısına kada gelebilmesi için yakın olmaarı gerek diye düşünüyorum ama yemekte hiç de öyle değilllerdi Şaşırmış Oradan da bir şey çıkacak gibi Dil Çıkaran Draco nasıl onu yalnız bırakıyor anlamıyorum başım ağrıyor vb. deseydi keşke <.< Harry ertesi gün geleceği ve bğirlikte olacakları için çok yalnız kalmayacak en azından Dil Çıkaran Yenisini de sabırsızlıkla bekliyorum Sırıtan Hermione  böyle giderse hamilelik iksiri almadan da 6.5 aylık hamile gibi gözükmeye başlayacak Sırıtan

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Nisan 03, 2008, 16:41:14 »

Yorumlar gelmiş Gülümseyen yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim efem Kahkaha geçelim ayrıntılara:

öncelikle ilk yorum benden. bir hata ile başlayalım

gelecek konusunda ise  mark gelir gelmez birşeyler oldugunu anlamıştım. bu mark büyük ihtimalle hermi yi asıl hali ile görecek. şimdi olmasa bile bunu ilk o farkedecek. imperius lanetine hazırlanın derim ben.

uzun yazıyosun hoş oluyor ama biraz da paragraf kullanmayı denesen çok daha iyi olacak. birde herkez lafı çok geçiyor bir paragrafta. aslında herkes yazsan takılmazdım, neden z ile yazıon Kahkaha

Evet ilk yorum senden gelmiş çok teşekkür ederim:) hata var demişsin ama orada çok özlü iksirin etkisi geçiyor.Bunu belirtmek için yapmıştım.Yani o anda yatakta gerçekten 6,5 aylık hamile Hermione Granger olarak uzanıyor:)  yani iksirin etkisi geçmiş :)Evet Mark geliyor ve evet bir şeyler olacak ama imperius laneti hımmm bilemiyorum  hiç düşünmemiştim ama olabilir:)Paragraf konusunda haklısın kumak güçleşiyor ama sonraki bölümlerde paragraflar olacak söz Gülümseyen "Herkez" ayy utandım Utanmış şimdi baktımda gerçekten öyle yapmışım ama ben  "s" 'ri çok tıslayan bir insan olarak arkadaşlarımdam çok çekmişimdir Kahkaha herhalde bilinç altım s harfini z yapıvermiş ama haklısın yazı dili ayrı konuşma dili ayrı yorumlara cevaplarım bitsin düzeltiyorum:) yorumun için tekrar teşkkürler:)

ayrız cnm her zaman ki gibi çok güzel bir bölüm olmuş tek solukta okudum valla bu markla bişi olacak ama ne orasını pek kestiremiyorum-kestiriyorum aslında ama çaktırmayın Kahkaha -hermione çok şeker böyle hamile hamile  Kahkaha cnm yeni bölümü en kısa sürede bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım:) Mark ile olacaklarrı sus aman ha kimse duymasın çaktırmayalım süprizi bozulur Kahkaha HErm hamile hamile evet çok şeker ama bu durumun cefasını çekecek o daha Şeytani yeni bölüm en kısa sürede inş canım:)

Alıntı

iyide çok özlü iksir .içmişti ve iksirin etkisinin geçtiğini belirtmek istemiş bence.

Hamile olmadan hamileymiş gibi olmak.çok farklı bence.birde bu iş bitince Herm kesin balona dönecek.3 tabak puding  Sırıtan

tatlı bir bölüm olmuş.eline sağlık.

Çok teşekkür ederim canım:) Evet iksirin etkisinin geçtiğini belitmek istemiştim Gülümseyen saol Evet hamile olmadan öyle hissetmek banada çok ilginç geliyor.Sus sus bir kaç kilocuk alacak gib Kahkaha tekrar teşekkürler:)

hiç öyle düşünmemiştim, okudugum da bana o hissi verdi. haklı olabilirsin ablacığım. eğer haklıysan kusura bakma ayriz  yanlış tespit Kahkaha

Ne demek hiç önemli değil Gülümseyen

Bence de iksirin ekisi geçtiğini belirtiyor Dil Çıkaran

Ayriz Eline sağlık Kahkaha Yine çok güzel bir bölümdü ama MArk'ın öyle rahat rahat Nadya'nın kapısına kada gelebilmesi için yakın olmaarı gerek diye düşünüyorum ama yemekte hiç de öyle değilllerdi Şaşırmış Oradan da bir şey çıkacak gibi Dil Çıkaran Draco nasıl onu yalnız bırakıyor anlamıyorum başım ağrıyor vb. deseydi keşke <.< Harry ertesi gün geleceği ve bğirlikte olacakları için çok yalnız kalmayacak en azından Dil Çıkaran Yenisini de sabırsızlıkla bekliyorum Sırıtan Hermione  böyle giderse hamilelik iksiri almadan da 6.5 aylık hamile gibi gözükmeye başlayacak Sırıtan

Çok teşekkür ederim canım:) Mark'ın kapıya gelebilmesi için yakın olamaları gerektiğini söylemişsin yakın olmadıklarını nereden çıkarttın:) Bunlar sonuçta eski sevgililer XD Evet Harry bir sonraki bölüm geliyorum:) yorumun için çok teşekkürler:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Nisan 03, 2008, 16:43:34 »

Öncelikle bir kac kritik belirticem  Dudaklarını Mühürlemiş
zaman hatasina rastladim ve okumami zorlastirdi

Alıntı
Yemeğin geri kalanında kimse daha fazla konuşmazken Hermione sanki doyma hissi alınmış gibi büyük bir iştahla yemek yiyor geceninde sonu geliyordur. Ve birazda olsa içi rahatlamaya başlamıştır.Henüz hiçbir sorun çıkmamaıştır.Hermione Mark'ı görünce ciddi anlamda panıklemiştir ama her şeyi çok güzel idare etmişlerdir ve Draco ona çok yardımcı olmuştur.

Kararsız dikkat edersen sevinirim

Ayrica belirtildigi gibi paragraf kullansan tam süper olur
Hikayeye gelince hala cok akici ve cok hos, hayal gücün süper tebrik ederim ayriz  Alkış
diyaloglar cok hostu ve hikaye sürükleyici olmaya basladi
Bu Mark kim ya Marry kim nerden cikti bunlar
Birde yemek cok güzeldi ortam falan ölüm yiyenler keske ben de orda olsam  Kahkaha

Alıntı

bu yorum yüzünden arkadasin üstüne gidilmis yeterince birde ben gidicem  Sırıtan
heyt hikayeyi düzgünce okusana sen arkadasim olmuyor ama aaa  Hede Hödö
snape ne dedi hamile iksiri 1 ay sürücek demedimi yani Hermione kendine döndügünde bile hamile olacak
Neyse ellerine saglik canim ilham perilerin seninle olsun  Sarılan

Masal pembeden griye yol almışsa..
Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık..
Papatyalar mutsuzsa..
Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık..
Ninniler uyutmuyorsa..
Yağmurlar ıslatmıyorsa artık..
Masalcı "Uzaklaş" diyordur..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Nisan 03, 2008, 17:04:52 »

Öncelikle bir kac kritik belirticem  Dudaklarını Mühürlemiş
zaman hatasina rastladim ve okumami zorlastirdi

Alıntı
Yemeğin geri kalanında kimse daha fazla konuşmazken Hermione sanki doyma hissi alınmış gibi büyük bir iştahla yemek yiyor geceninde sonu geliyordur. Ve birazda olsa içi rahatlamaya başlamıştır.Henüz hiçbir sorun çıkmamaıştır.Hermione Mark'ı görünce ciddi anlamda panıklemiştir ama her şeyi çok güzel idare etmişlerdir ve Draco ona çok yardımcı olmuştur.

Kararsız dikkat edersen sevinirim

Ayrica belirtildigi gibi paragraf kullansan tam süper olur
Hikayeye gelince hala cok akici ve cok hos, hayal gücün süper tebrik ederim ayriz  Alkış
diyaloglar cok hostu ve hikaye sürükleyici olmaya basladi
Bu Mark kim ya Marry kim nerden cikti bunlar
Birde yemek cok güzeldi ortam falan ölüm yiyenler keske ben de orda olsam  Kahkaha

Alıntı

bu yorum yüzünden arkadasin üstüne gidilmis yeterince birde ben gidicem  Sırıtan
heyt hikayeyi düzgünce okusana sen arkadasim olmuyor ama aaa  Hede Hödö
snape ne dedi hamile iksiri 1 ay sürücek demedimi yani Hermione kendine döndügünde bile hamile olacak
Neyse ellerine saglik canim ilham perilerin seninle olsun  Sarılan

Çok teşekkür ederim canım yorumun için:) çok pardon ya haklısın bu hata oumayı güçleştirmiştir Terleyen uyardığın için çok saol bir daha olmaz yani umarım Aww paragraf konusunda da haklısın:) dersler çıkarıldı bir daha tekrarlenmayacaktır Kahkaha Mark  Nadya'nın eski sevgilisi  ve Hermione'nin başına biraz işler açacak bir  zat oluyor:) Marry, Nadya'nın iyi bir arkadaşı ama biraz umursuz gezip eğlenmekten başka düşündüğü yok savşmış falan umrunda değil Hede Hödö ilerleyen bölümlerde  daha iyi anlıyacaksınız:) ölüm yiyenlere yemek aşkolsun Nevra'cım sen benim baş konuğumsun gel sen gel Kahkaha Herm olarak değil mrs.Delix olarak evet canım sağolsunlar  yorum yapan bütün arkadaşlar bu konuyu dile getirmiş hepsine buradan teşekkür edeiyorum Ama son kez sende getir bakalım:)  zaten brave arkadaşımız bu konuda geri dönüş yapmış:) tekrar yorumun için çok teşekkür ederim canım ilham periciklerimiz hep bizimle olsun Gülümseyen şimdi senin hikayenin yeni bölümünü okumaya gidiyorum yorumlarımı yapacağım Sarılan

mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

s@pph!re~buluşma yakın

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Nisan 03, 2008, 17:10:58 »

çooo...ook güzel ya Kahkaha yeni bölüm ne zaman?

Ron: Ona aşığım!
Harry: Peki! Tamam! Ona aşıksın! Onunla tanıştın mı?
Ron: Hayır…Sen tanıştırır mısın?!
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Nisan 03, 2008, 17:22:58 »

tamam her şey ok kabul,güzel de olmuş ama bir şey sormak istiyorum,
hikayenin herhangi bir yerinde türklerle yani bizlerle bir bağlantı oluşacak mı???
çünkü hp de tek geçen yer ing lilerin türkiyeyi quidiçte yenmesi ile ilgili.

ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
Kiraz
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Nisan 03, 2008, 18:57:59 »

mark girmeden önce bende nolcak dedim yani herm ve harry arasında
acaba dracodan filanmı kıskancak dedim ama
böyle mark eski sevgili falan iyi oldu
güzel bi bölümdü cnm
özellikle hermi hamile ve ron gibi yemek yerken hayal etmek çok zevkliydi Sırıtan
yeni bölüm ne zaman Ne? Ne? Ne?

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: