Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:30:20  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)  (Okunma Sayısı 5384 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 28, 2008, 17:53:08 »

Merhaba, Gerçeküstü Sadakat benim ikinci hayran hikayesi denemem olup 13 bölüm olarak tasarladığım.Ve şu an 11 bölümünü yayınladığım bir hikayedir.Bölümler:

1.Bölüm:Kar
   2.Bölüm:Beklenmedik Görev
   3.Bölüm:Hamilelik İksiri
   4.Bölüm:İspanya'da
   5.Bölüm:Emanet
   6.Bölüm:Onbeş dakika
   7.Bölüm:Oscar'lık Oyun
   8.Bölüm:Doğum Günü Süprizleri
   9.bölüm:Hüzünlü Bir anı
  10.Bölüm:Yakalananlar Dönemez
  11.Bölüm:Kabus

Bu sayfayadan devam ederek diğer bölümlere ulaşabilirsiniz.Keyifli okumalar.Ve yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Gülümseyen

1.Bölüm:Kar                                                                           
   Sabahın erken bir saati Gryffindor ortak salonu çok erkenci bir misafirini ağırlıyordu."Hermione Granger" üzerinde pijamaları elinde bir kitap rahat bir koltukta oturuyordu.Bütün gece hiç uyuyamamış, yatağın içinde dönüp durmuştu.Hermione'de sabahın ilk ışıklarıyla kendini Gryffindor ortak salonuna atmıştı.Bu yıl Hogwast'da ki son yıllarıydı ve onca olan şeye rağmen yoldaşlığın baskısı sonucu son defa Hogwast'a dönmüşlerdi.Gerçi Harry'i ikna etmek bayağı güç olmuştu. İlk başalrda bunu kabul etmemek için direndiysede Lupin'nin, onunla yaptığı başbaşa konuşmadan sonra okula dönmeyi kabul etmişti.Ama genç adam  çok değişmişti.  Omuzlarına binen yük her zamankinden fazlaydı ve okulda eli kolu bağlı bir şekile oturmak zorunda olmak iyice sinirlerini bozmuştu.Herkez her an tetikteydi. Kötü haberler havada uçuşuyordu. Ve sanki Hogwast'ın üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu.O,eski neşeli öğrencilerin her yerde cıvıldadığı Hogwast gitmiş yerine hergün yeni ölüm haberi alırmıyım korkusuyla gazeteleri açan endişeli bir topluluk gelmişti sanki ve eskiden kalabalık ve gürültüyle inleyen ortak salon artık çoğu zaman suskundu.Hermione, elinden geldiğince Harry'e destek oluyordu. Aslında Hermione, çok endişeliydi kendisi için dostları için Harry için büyük gün geldiğinde sevdiği insanlara bir şey olmaması için şuan dua etmekten başka bir şey yapamıyordu.Hermione, camdan dışarı baktığında dışarıda kar yağadığını görünce heyecanla yerinden kalkarak pencereye ilerledi. Ve camdan yağan yılın ilk karını izlemeye başladı.İçinde birden bire yeni yağmış ve el değmemiş kara dokunma isteği doğdu ve hızlıca kızlar yatakhanesine bir koşu kopardı.Sesizce üzerini değiştirip yatakhaneden çıktı ve çıkar çıkmaz ortak salonda birinin camdan dışarısını izlediğini gördü Hermione biraz yaklaşınca bu kişininHarry  olduğunu gördü.Yanına doğru ilerleyerek:
 "-Günaydın Harry, bu sabah erkencisin"
 "-Sanada günaydın Hermione,sabah sabah böyle giyinmş nereye gidiyorsun?"
  "-Dışarı çıkıyordum Harry dışarıda yılın ilk karı yağıyor"
  "-Evet, gerçekten çok güzel"
  "-Sen de gelmek istermisin ? Harry"
  "-Tamam üzerimi değiştirip geliyorum"
  "-Pekhala, çabuk ol"
 Harry, sesizce yatakhaneye girdi ve uyuyanları uyandırmadan, üzerini değiştirip yatakhaneden çıktı.Her an tetikte olmaktan kendisini o kadar çok sıkmıştı ki geceleri uyuyamıyor, gündüzleri bir hayalet gibi ortalıklarda dolanıyordu.O "Harry Potter yani seçilmiş çocuktu" herkezin parmakla gösterdiği hatta artık hiç utanmadan bariz bir şekilde onu gördükleri her yerde parmaklarıyla işaret edip gösteriyor ve sanki o yokmuşçasına ve duymuyormuşçasına kendi aralarında fısıldaşmaya başlıyorlardı.Harry, bu insanların endişeli bakışlarından ve ona günde bin defa sorulan: "İyimisin Harry"ile başlayan sorulara katlanamıyordu artık.Harry, tekrar ortak salona döndüğünde Hermione'nin pencerinin önünde onu beklediğini gördü ve genç kızın yanına doğru ilerledi.Hermione, en iyi arkadaşı her koşulda ona destek olan ve yalnız bırakmayan aslında Harry bir tek onun yanında kendini rahat hissedebiliyordu aralarında yedi yıl boyunca oluşan dostluk sayesinde birbirlerini çok iyi anlayabiliyorlardı.Harry onun yanında kendini bırakabiliyordu o iyi hissemesini sağlayabiliyordu.Ron'da onun çok iyi bir arkadaşıydı ama onun ailesi hakkında duyduğu endişe Harry, onu anlayabiliyordu. Tüm bu olanlar herkez için zordu.
 "-Kar...! !"
-"-Yavaş! Hermione düşüceksin"
  Ama Hermione, ona pek aldırıyormuşa benzemiyordu.
karın altında küçük çocuklar gibi koşuşturuyordu.Harry, gülerek genç kızı izliyordu omuzlarına dökülen lüle lüle kahverengi saçları ve soğuktan pembeleşmiş yanaklarıyla çok sevimli gözüküyordu.
  "-Hermione, küçük çocuklar gibisin"dedi Harry gülümseyerek.
  "-Demek öyle Mr.Potter"
  "-Evet"
  "-O zaman bunu yapmamda da bir sakınca yok"dedi Hermione, ve yerdeki karlardan alarak Harry'e fırlatmaya başladı.
  "-Demek savaş istiyorsunuz küçük hanım" dedi.Harry ve o da yerden karları alarak Hermione'ye fırlatmaya başladı.Ve aralarında amansız bir kartopu savaşı başladı.En sonunda Hermione yediği bir kartopu darbesinden sonra kahkahalar arasında:
  "-Yeter pes ediyorum "dedi ve ellerini teslim olmuş gibi havaya kaldırdı.Harry genç kızın bu haline gülerek elindeki kartopunu yere attı.Ve Hermione'nin yanına ilerleyerek genç kızın saçlarına birikmiş olan karları silkelemesine yardım ederken uzun zamandır bu kadar gülmediğini düşündü.Hermione'de üzerini düzeltirken o da uzun zamandır bu kadar çok gülmediğini düşünüyordu.
  "-Teşekkür ederim Hermione"
  "-Ne için?"
  -"Bugün için Hermione uzun zamandır bu kadar gülmemiştim"
  "-Saçmalma Harry asıl ben teşekkür ederim hem arkadaşlar ne içindir"dedi Hermione, gülerek Harry'de gülerek karşılık verdi.
  "-Üşüdün mü?"
  "-Biraz Harry sen?"
  "-Bende "
  "-Ama bu hissi seviyorum"
  "-Üşümeyi mi?"
   "-Hayır, sevdiğim bir şeyi sevdiğim biriyle yapmayı,hepimiz uzun zamandır o kadar gerginizki "dedi Hermione kahverengi gözlerini gölün manzarasına çevirerek.Harry, ilerleyerek genç kıza yandan sarıldı. Ve ona dokunduğu an tüm üşümesi geçmişti sanki içini bir sıcaklık kapladı.
  "-Haklısın Hermione bu banada iyi geldi."dedi Harry,Hermione'de Harry ona sarıldığında içinin bir sıcaklıkla dolduğunu hissetti nedense birden bire üşümesi geçivermişti.
  "-Sanırım artık okula dönmeliyiz Harry biraz daha oyalanırsak ilk desi kaçıracağız ve ilk ders Snape'in "dedi Hermione
  "-Haklısın Mione ama ilk desi kaçırsakta olabilir yani"dedi Harry sırıtarak
  "-Harry!"
  "-Tamam tamam Hermione gidelim"dedi.Harry, ve iksi birlikte okula dönmek için yol aldılar.Okula girdiklerinde yüzlerine çarpan sıcak havayla ısınırlarken Hogwat'ın sakinlerinin uyanmış olduğunu gördüler öğrenciler yanlarından geçerken ikside gerginliği hissedebiliyorlardı.Kötü enerji ve endişe her yere yayılmıştı sanki Harry bir an keşke hep dışardaki gibi Hermione ile kalbilse diye düşündü.Ama olamazdı geçirdiği anlar güzeldi ama sorumluluklarından kaçamazdı.İkiside okula girdiklerinden beri sesizce yürüyorlardı.  Şişman hanımın portresinin önüne geldiklerinde Hermione şifreyi söyledi:
  "-Resimde ki tavus kuşu"portre öne doğru savrulup onları içeri alınca Gryffindor ortak salonun kalabalıklaştığını gördüler herkes uaynmıştı.Ron onların dışarıdan geldiğini görünce merakla yanlarına gelerek:
 "-Bütün sabah nerelerdeydiniz Harry kalktığımda yoktun"
  "-Sadece bahçeye çıkmıştık Ron ikimizde erken kalmıştık"dedi Hermione ve Harry'de onu başıyla onayladı.Ron iksinin ona haber vermeden dışarı çıkmalarına bozulmuştu ama belli etmedi ve:"Ya demek öyle hadi çabuk olun ilk ders başlamak üzere" demekle yetindi.Harry erkekler Hermione ise kızlar yatakhanesine doğru hızla ilerlediler ve üstlerini değiştirip tekrar ortak salona döndüklerinde Ron, onları bekliyordu ve hep beraber ilk derese yetişebilmek için aceleyele ortak salondan çıktılar.

devam devam Dil Çıkaran

2.Bölüm:Beklenmedik Görev                                                 

-"Gerekli malzemeler, tahtada  yazılı  dersin sonuna kadar iksirleriniz hazır olsun ve "Lomgomtom" iki ölçek kurbağa bacağı dört değil kazanınla beraber bütün sınıfı havaya mı uçurmaya çalışıyorsun."Severus Snape" simsiyah pelerinini savurarak masasına geri döndü. Zavallı Neville'nin sinirden yüzü kıpkırmızı olmuştu bile, Hermione gözlerini devirerek sinirle fısıldadı "onunla uğraşmasa işi rast gitmez sanki?"ve Neville'ye doğru giderek fısıldadı:"Sakin ol Neville yapabilirsin"Neville Hermione'ye bakıp gergince gülümsedi ve başını salladı.Hermione de kendi kazanına döndü.Dersin sonuna doğru herkes kazanına umutsuzca bakarken çünkü hemen hemen hiçbirinin iksiri olması gerektiği renk yani açık leylak rengi değildi. Sadece Hermione'nin iksiri her zamanki gibi olması gerektiği gibiydi.Harry'nin ki pembemsi bir renkte, Ron'un iksiri ise düpedüz vişne rengindeydi.Ron mutsuzca iksirine bakarak iç geçirdi.Yine zayıf alıcaktı.Snape yine her zamanki gibi sıraların arasında dolanmaya başladı ve Harry'nin kazanın yanından geçerken memnuniyetsiz bir ifadeyele kazanını süzdü.Harry'de ona aynı derecede memnuniyetsiz bir bakış atarak karşılık verdi.
  "-Ders bitmiştir herkes yaptığı iksirden bir numuneyi masama bırakıp çıkabilir"dedi. Snape ve herkes aceleyle iksirlerini minik tüplere doldurup Snape'nin masasına bırakıp çıkmaya başaldı.
  "-Temiz hava o havasız zindanı hiç sevmiyorum."
  "-Bende"dedi Harry ve ders programına bir göz atarak "şimdki ders kehanet"dedi.
  "-O zaman burda ayrılıyoruz çocuklar çünkü benim aritmasi dersine girmem gerek" dedi.Hermione
   "-Pekala Mione sonra görüşürüz."
    "-Görüşürüz."dedi ve onlardan ayrılıp kuzey korüdoruna yönelmek üzereyken yanından soluk soluğa kalmış bir ikinci sınıf Gryffindor öğrencisi koşarak geçti ve Harry'ye doğru bir mektup uzattı.Harry, merakla mektubu alırken çocuk yine geldiği gibi hızla yanlarından koşarak uzaklaşırken Harry ardından bağırdı:
  "-Hey..! teşekkür ederim."
  Hermione ve Ron merakla Harry'e bakarken Harry:
  "-Dumbledore'dan beni çağırıyor,ama ne için bilmiyorum"dedi omuzlarını silkerek.
  "-O zaman gidip öğren Harry, Ron bizde biraz daha oyalanırsak deslerimizi kaçıracağız"dedi Hermione, Ron tam hareketlenirken Harry:
 "-Hermione sende benimle geliyorsun Dumbledore senide çağırıyor."dedi.Hermione şaşırarak "Benide mi?" dedi.
   "-Evet Mione"dedi Harry kızın yüzündeki allak bullak ifadeyi görünce bir an duraksadı.Acaba yine birilerine bir şey mi olmuştu.Hermione'nin yüzünden onunda bunu düşündüğü belliydi.
  "-Pekala gidelim Harry sonra görüşürüz Ron"dedi Hermione ve Harry ile iksi sesizce Ron'u arkalarında bırakıp Hogwast'ın taş korüdorlarında ilerlemeye başladılar.İkiside öğrencilerin hepsi sınıflarda olduğu için çıt çıkmayan taş korüdorda kendi ayaklarının çıkardığı gürültü yüzünden bozulan sesizlik içinde ilerlediler.Ve aynı şeyi düşünüyorlardı "ne olur birine bir şey olmuş olmasın."En sonunda Hermione bu dayanılmaz sesizliğe son vererek konuştu:
  "-Sence Dumbledore bizi neden çağardı Harry umarım kötü bir şey yoktur."
   "-Bilmiyorum, Hermione ama umarım kötü bir şey yoktur."dedi Harry yeşil gözlerini Hermione'nin kahverengi gözlerinden kaçırarak.Onun yüzünden Hermione'nin ailesine bir zarar gelmiş olmasını kaldıramazdı.İkiside sesizce ilerleyerek Dumbledore'un odasının önüne geldiler. Ve Harry tabloya şifreyi söyledi:"Hakikatlar eşiği"tablo öne doğru savrulup onları içeri aldı ve dönen merdivenleri çıkmaya koyuldular en sonunda Dumbledore'un odasına ulaştıklarında Dumbledore'u üzerinde bin türlü acayip şeyin durduğu ve kendi kendine hareket ettiği masasının başında oturur buldular.Dumbledore onları görünce yarım ay biçimi gözlüklerinin üzerinden güzel mavi gözleriyle gülümsedi.
 "-Hoşgeldiniz çocuklar, lütfen oturun."Harry ve Hermione karşılıklı olarak Dumbledore'un masasının önündeki büyük ve rahat koltuklara kendilerini bıraktılar.Dumbledore,uzun gümüşi sakalını ince parmaklarıyla sıvazlayarak söze başladı:
  "-Evet çocuklar,  sizi buraya ne için çağırdım merak etmiş olmalısınız"Harry de Hermione'de başlarını salladlar ve Harry:"profösör kötü bir şey y..-"diye lafa başlamıştı ki Dumbledore araya girdi:  "Hayır, Harry hiç kimseye bir şey olmadı herkes çok iyi meraklanmanıza gerek yok ve sizinde bayan Granger"dedi Dumbledore karşısında oturan iki gencinde nefeslerini hızla bıraktığını duydu ve gülümseyerek devam etti.
 "-sizi buraya yoldaşlık için çok önemli ve tehlikeli bir görev için çağırdım."
  "-Elbette profösör"dedi Harry yeşil gözleri parlıyarak en sonunda oda bir işe yarıyacaktı.
  "-Kabul ediceğinizi biliyorum Harry ama bu çok riskli bir görev çok dikkatli olmalısınız aslında yoldaşlıkta bu görevin size verilip verilmemesi hususunda çok büyük tartışmalar yaşandı. Ama ben sizin yapabileceğinizi biliyorum."
  "-Ne olursa biz yapabiliriz profösör"dedi Hermione sesinde korkmuş ama karalı bir tını vardı.Bir an Harry'nin zümrüt yeşili gözleriyle kendi kahverengi gözleri birbirini buldu.Genç adamın gözlerinde gördüğü "bunu yapmamalısın" ifadesine inat karalı bir şekilde gülümsedi.
  "-Evet çocuklar öncelikle şunu belirtmeliyim yapmanızı ve başarıcağınızı umduğum şey yoldaşlık için çok önemli eğer bunu başarabilirseniz bu bize çok önemli avantajlar sağlıyacak şimdi zaman bizim için çok önemli çünkü bu görevde zamanlama çok önemli bu sabah itibariyle  İspanya'da ki çok özel bir kasaya çok önemli belgeleri almak için yola çıkacak olan Ferund Delix  adlı ölüm yiyen yakalanmış durumda ve şu an kendisi çok gizli bir yerde yoldaşlık üyeleri tarafından sorguda.Tabi o bize İspanya'ya ne için gönderildiğini söylemedi bu çok gizli  bilgiyi bize sizinde tahmin edebileceğiniz gibi Severus Snape verdi.Ferund görünüşte oraya sadece çok yakın bir arkadaşının bu arkadaşın bir ölüm yiyen olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım daveti üzerine gidiyor ama asıl amacının bu olmadığı oradakilercede biliniyor.Dikkat çekmemek için o kadar dikkatli davranıyorlar ki Ferund'un altı aylık hamile olan karısı Nadya'da onunla birlikte geliyor.Yani dışarıdan bakıldığında gayet normal bir seyehat."
  "-Sanırım profösör bizim onların yerine İspanya'ya gidip o gizli belgeleri almamızı istiyorsunuz"
   "-Evet Hermione seninde dediğin gibi bunu istiyorum ama hala isterseniz kabul etmeyebilirsiniz"
   "-Kabul ediyorum profösör"dedi Harry bundan korkmuyordu ama Hermione onun için korkuyordu ama onunda kendisi gibi asla bunu yapmaktan vazgeçmiyeceğini adı gibi biliyordu itiraz etmesi hiçbir işe yaramıycaktı.
  "-Evet çocuklar bu görev için çok özlü iksir kullanıcaksınız Harry ve tahmin ettiğin gibi sen Ferund olucaksın Hermione sende Nadya gerkli olan iksirleri profösör Snape hazırladı. Hermione sen çok özlü iksirin yanında hamile gibi görünebilmen için bir iksir daha alıcaksın İspanya'ya gittiğinizde kalıcağınız malikane çok karışık ve tehlikeli bir yer ama bizde bu malikanenin çok ayrıntılı bir planı var bunu nasıl ele geçirdiğimizi sormayın çünkü söyliyemem ama gitmeniz gereken yer harita planında açıkça gösteriliyor.Size birer yüzük vericem ve herhangi bir tehlike anında benimle iletişime geçebileceksiniz"dedi Dumbledore ve ikisinede birer yüzük uzattı yüzükler gayet normal duruyorlardı. Harry kendi yüzüğünü elinde çevirerek inceledi.Hermione'de aynı şekilde yüzüğe bakıyordu.
  "-Unutmayın sizin yaşamanız her şeyden daha önemli kendinizi asla tehlikeye atmayacaksınız şüpelendiğiniz an görevi bitirip dönüceksiniz yarın sabah Hogwast'tan ayrılacaksınız ve görev için hazırlanmak üzere yoldaşlığa ait bir eve gideceksiniz"
  "-Profösör bizim birden bire okuldan ayrılmamız dikkat çekmiycek midir?"
   "-Evet çekecektir bunun için Miss.Granger siz anneniz hasta olduğu için benim tarafımdan verilmiş özel bir izinle eve gitmiş olucaksınız  Harry sende hastahane kanadında sıvı serpilden yatıyor olacaksın"Harry ve Hermione'de başlarını salladılar.
  "-Evet çocuklar gizlilik esas hiç kimseye en yakın dostlarınıza bile bundan bahsetmemelisiniz ve Mr.Weasley'de buna dahil"Harry'nin içi bir garip olmuştu Ron'a yalan söylemekten hiç hoşlanmıyordu sonuçta onun en iyi arkadaşıydı ve en az kendisi ve Hermione kadar yoldaşlığa yardım etmek için her şeyi yapabileceğini biliyordu.Hermione'ninde yüzü asılmıştı Harry onunda Ron'a yalan söylemek zorunda olmaktan hoşlanmadığını biliyordu.
  "-Suratınızı asmayın çocuklar sizin en yakın arkadaşınıza yalan söylemekten hoşlanmadığınızı biliyorum ama inanın bunu ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi bunu bilmeleri hayatlarını tahlikeye atmaktan başka işe yaramaz" dedi Dumbledore ciddi bir ifadeyle Harry'de Hermione'de başlarını salladılar.
  "-Profösör oraya gittiğimizde yani İspanya'ya nasıl davranıcağız yani sonuçta orada bir malikane dolusu ölüm yiyenle birlikte olacağız"dedi Hermione
  "-Evet, Hermione haklısın tamda onu söylemek üzereydim tüm bu görev boyunca size eşlik edecek ve rehperlik edecek biri daha olucak"Harry'de Hermione'de birbirlerine baktılar aslında ikisininde aklından Snape geçiyordu Harry "profösör bize  eşlik edicek kişi Snape yani profösör Snape'mi?"dedi Harry içinden ne olur olmasın diye geçiriyordu Snape ve başbaşa bir görev düşünmesi bile korkunçtu.
  "-Hayır, Harry profösör Snape değil ama inan okuldan ayrılması dikkat çekmese seve seve size eşlik edebilirdi"dedi Dumbledore
  "-Öyleyse kim profösör"diye sordular Harry ve Hermione bir ağızdan ama cevap tam arkalarından geldi alaycı ve kendinden emin ses:
   "-Benim Potter"dedi.
  Harry ve Hermione başlarını aynı anda sesin geldiği yöne çevirdiler gördükleri kişi sarı saçları mavi gözlerinin üzerine düşmüş elleri ceplerinde" Draco Malfoy"du.Harry, şokla ağzını açtı ama hiçbir ses çıkmadı.Buna inanamıyordu.Onlara babası bir ölüm yiyen ve kendisinin ne olduğu belli olmayan birimi yardım edecekti.Hermione'de aynı şokla yerinden kalkmış Malfoy'a bakıyordu.

Devam Edecek...[/
« Son Düzenleme: Dün 16:35:14 Gönderen: ayriz » Logged

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçeküstü Sadakat 11.Bölüm:Kabus(27.10.2008)
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:30:20 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2008, 19:34:45 »

çok güzel bir hikaye başlangıcı olmuş ve senin de dediğin gibi devam devam devam

(bu arada Dumbledore'un odasının önünde tablomu vardı yahu heykel yokmuydu?) eline sağlık.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2008, 20:50:33 »

Ay cok akici ve sürükleyici bir hikaye olmus muhtesem  Göz Kırpan
Fakat bana eskiden okudugum bir Draco/Hermione hikayesini hatirlatti konusu falan  Acayip
Ordada Draco ile Hermione beraber kilik degistirip ölüm yiyenlerin arasina atilip gizli bir görevde yer aliyorlardi  Dudaklarını Mühürlemiş
Neyse ama güzel olmus Harry gelmese sadece Draco ve Hermione gitseler süper olur aslinda  Hede Hödö
Devamini bekliyorum eline saglik  Gülümseyen

Masal pembeden griye yol almışsa..
Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık..
Papatyalar mutsuzsa..
Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık..
Ninniler uyutmuyorsa..
Yağmurlar ıslatmıyorsa artık..
Masalcı "Uzaklaş" diyordur..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 28, 2008, 20:52:45 »

çok ama çok güzel olmuş sevgili ayrız ellerine sağlık umarım en kısa sürede devamı gelir-aslında aklımda bir sürü var ama cevaplanmayacağı kesin olduğundan sormuyorum-

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 31, 2008, 14:25:51 »

çok güzel bir hikaye başlangıcı olmuş ve senin de dediğin gibi devam devam devam

(bu arada Dumbledore'un odasının önünde tablomu vardı yahu heykel yokmuydu?) eline sağlık.

Yorumun içn çok teşekkür ederim Gülümseyen  Dumlbledore'nin odasının önünde  haklısın heykel vardı galiba o kısmı yazarken kitapları karıştırmıştım ama Utanmış neyse yorumun için tekrar teşekkür ederim

Ay cok akici ve sürükleyici bir hikaye olmus muhtesem  Göz Kırpan
Fakat bana eskiden okudugum bir Draco/Hermione hikayesini hatirlatti konusu falan  Acayip
Ordada Draco ile Hermione beraber kilik degistirip ölüm yiyenlerin arasina atilip gizli bir görevde yer aliyorlardi  Dudaklarını Mühürlemiş
Neyse ama güzel olmus Harry gelmese sadece Draco ve Hermione gitseler süper olur aslinda  Hede Hödö
Devamini bekliyorum eline saglik  Gülümseyen

Çok  teşekkür ederim Gülümseyen görev konusu haklısın pek çok hikayede ve Dramione'de kullanılıyor.Ama benim amacım zaten Dramione yazamak değil bu hikaye Dramione olmayacak arkadaşlar.Aslında tüm hikayenin okulda geçmesini planlamıştım ama  ders sırandaki dialogları yazmakta falan çok zorlandığımı görünce bende okuldan çıkarmak için ortaya attım şu görev meselesini ama iyide oldu ilerleyen bölümlerde göreceksiniz Dil Çıkaran Tekrar teşekkür ederim canım Gülümseyen

çok ama çok güzel olmuş sevgili ayrız ellerine sağlık umarım en kısa sürede devamı gelir-aslında aklımda bir sürü var ama cevaplanmayacağı kesin olduğundan sormuyorum-

Çok teşekkür ederim canım Gülümseyen hımm demek bir sürü sorun var umarım yeni bölümle bu sorularınada yanıt bulabilirsin tekrar teşekkürler Gülümseyen

Evet arkadaşlar yorum yapan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.Yeni bölümü veriyorum.Ama lütfen lütfen okuyorsanız yorumlarınızı esirgemeyin aslında yeni bölümü vermemem gerek zira okunma ve yorum sayısına bakınca ama 3 kişide olsa yeni bölümü bekleyenler var.Evet lafın kısası keyifli okumalar arkadaşlar ve yorumlarsnız sevinirim.

3.Bölüm:Hamilelik İksiri
 Etrafa yayılmış bir sürü parşömen ve üzerinde minik noktaların  hızlıca hareket ettikleri  bir harita başında oturmuş ciddiyetle çalışan ve her an bir saldırıya uğurayabilcekmiş gibi elleri asalarının üzerinde duran üç genç Hermione Granger,Harry Potter ve Draco Malfoy aslında üçüde burada böylece oturmuş ne yaptıklarını düşünüyorlardı.Evet gizli bir görev için bir araya gelmişlerdi.Hepsi bir ağızdan bu duruma itiraz etmemiş değillerdi. Ama Dumbledore bir saat içinde onları ikna etmeyi başarabilmişti.Ve sonuçta buradaydılar.Hermione Granger karşısında oturmuş ve büyük bir ciddiyetle önlerindeki haritadan bir şeyleri gösteren Draco Malfoy'a baktı hala bu ona inanılması zor bir olay gibi geliyordu. Malfoy ve yoldaşlık bir arada ve bakışlarını aynı ciddiyetle onu izleyen Harry'e çevirdi.Sanki iki genç adamdan birinin her an birbirlerinin üzerine atlıyacaklarmış gibi durdukları hissine kapılmıştı.
 "-Yarın sabah sizi gelip buradan alacağım ve iksirler için bu gece bir ara prafösör Snape uğrayacak ve birde size verdiğim dosyaları iyi okuyun bu görev boyunca bu bilgiler hayatınızı kurtarıcak."Dedi Draco Malfoy ve onlardan bir cevap gelmesini bile beklemeden şöminenin içinde mavi bir alevle kaybuldu.Onun evden ayrılmasından sonra Harry hırsla ayağa fırladı. Bu görev boyunca Malfoy ile ortak çalışacaklardı ama Malfoy daha ilk dakikadan onların patronu gibi davranmaya başlamıştı."O Malfoy gerizekalısı kendini ne zannediyordı ki"Harry'nin gözü birden öylece bir koltukta oturmuş Malfoy'un onlara verdiği dosyayı okuyan Hermione'ye takıldı.Aslında Hermione bugün onu çok şaşırtmıştı Malfoy ne söylese alttan almış aralarındaki barış ortamını korumak için elinden geleni yapmıştı.Ve bunda da gayet başarılı olmuştu .Daha yalnız kaldıkları ilk anda kavgaya tutuşup asalarını çeken Harry ve Draco'ya burada çok önemli bir görev için bir arada bulunduklarını söyleyerek azarlamıştı. Hermione'de aslında Malfoy'un bu patronluk taslayan havalarına kızmıyor değildi ama aralarındaki barışı korumak zorunda olduğu için durumu biraz alttan almıştı.Sonuçta bu görev boyunca isteselerde istemeselerde bir arada olucaklardı ve birbirlerini yiyerek görevi tehlikeye atamazlardı.Hermione okuduğu dosyadaki her cümlede daha da şaşıyordu.Nadya Vennüs Delix gerçekten ilginç biriydi ailesinde nesillerdir doğan ilk kız çocuktu.Ailesi yani Vennüs'ler ço köklü ve safkan bir aileydiler.Ve karanlık tarafa olan bağlılıklarıyla ünlüydüler.Nadya Beauxbatons sihir akademisinde okumuştu.Ama son yılında okula devam etmemiş ve Ferund Delix ile evlenmişti.Hermione çok parlak bir öğrenciyken okulunu bırakıp evlenmiş olmasına çok şaşırmıştı.Acaba neden bu kadar alel acele okulunu bile bitiremeden evlenmişti? hemde bir ölüm yiyenle(!) Hermione bir an bakışlarını kızın fotoğrafına kaydırdı omuzlarına dökülen kahverengi saçlarıyla kocaman ve ancak çok yakından bakıldığında yeşil olduğu anlaşılan gözleri,biçimli burnu ve dolgun dudaklarıyla çok güzeldi ama yüzünde Hermione'nin anlayamadığı hüzünlü bir ifade vardı.Hermione bakışlarını kızın fotoğrafından çekerek okumaya devam etti.Quidditch konuşmaktan çok hoşlanıyordu.En sevdiği kitap bir muggle(!) kitabı olan Ezop masallarıydı.Arkadaş çevresi çok genişti. Beauxbatons sihir akademisinde oldukça popiler bir öğrenciydi.Alış veriş yapmaktan,seyehat etmekten çok hoşlanırdı.En sevdiği renk maviydi.Kocasıyla yani Ferun Delix ile çocukluk arkadaşıydılar ve geçen yıl aile arasında sade bir törenle evlenmişlerdi.Hermione, dosyanın içini karıştırarak Ferund Delix'in fotoğrafını buldu.Ferund, Nadya'dan iki yaş büyüktü ve mavi gözleri ve sarı saçlarıyla oldukça yakışıklı bir gençti ama gözlerinde bir soğukluk ve kin hissetti Hermione, nede olsa o bir ölüm yiyen diye düşündü. Ama nedense Nadya ile Ferund'u yakıştıramamıştı.Fotoğrafı çıkardığı dosyaya geri sokarak okumaya devam etti.Hermione, okurken gözü bir an bir kelimeye takıldı "vejeteryan" önce yanlış okuduğunu sandı ama parantez içindeki açıklamayı görünce yanlış okumadığını anladı.Vejeteryan:muggle'ın et yemeyen insan grubuna verdikleri isim Hermione hayretle okumayı sürdürdü demek Nadya bir vejereyandı.Nadya Delix 6,5 aylık hamile Hermione birden dehşetle bu cümleyi tekrar okudu.Nadya hamileydi hemde 6,5 aylık ve Hermione yarın sabah 6,5 aylık hamile bir kadın taklidi yapıcaktı.Bir anlık panikle korkmaya başladı ama sonra kendi kendine endişelenicek bir şey yok dedi.Aslında Hermione hamilelik hakkında bilmesi gerekenden çok daha fazla şey biliyordu.Anne ve babası doktor olduğundan evlerinde pek çok doğumu ve hamileliği anlatan kitap okumuştu.Hermione içinden birden girdiği paniğe gülerken  şöminenin içinden çıkan bir silüet ile haraketledi.Harry'de Hermione gibi haraketlenmişti.İkiside asalarını çıkartmış hazır bekliyorlardı. Ama gelen Snape'ti siyah pelerinini savurarak içereye girdi.Harry'de Hermione'de asalarını indirdiler.
  "-Hoşgeldiniz profösör"dedi Hermione Snape elineki çantadan küçük küçük iksir şişeleri çıkartarak konuşmaya başladı:
  "-Çok fazla vaktim yok iksirleri bırakıp gitmeliyim,şimdi şu iki şişede çok özlü iksir var bu iksirlerden birer yudum aldığınızda size iki saatlik dönüşüm kazandırır"
  "-Biliyoruz profösör"
 "-Bildiğinizi biliyorum Miss.Granger,ayrıca size söylemem gereken birkaç detay var bayan Grager"
 "-Evet profösör"
 "-Sizin için hazırladığım hamilelik iksiri bunu bir defa alıcaksınız ve etkisi bir hafta boyunca sürecek malesef kısa etkili olarak sizi hamile gibi gösterebilecek bir iksir yok bunun için bir hafta boyunca hamile gibi gözüküceksiniz ve hissediceksiniz."
 Hermione bir an hamile gibi hissediceksiniz kısmına takıldı ve birden bire ağızından istemsizce sözcükler dökülüverdi:
 "-Nasıl yani hamile gibi mi hissedeceğim!!?"
 "-Evet, Miss.Granger bu süre boyunca gerçek bir hamile neler yaşarsa sizde onları yaşayacaksınız"dedi Snape böcek gibi kara gözlerini devirerek.Hermione utancından kıpkırmızı olduğunu hissetti.
 "-Ve unutuyordum Potter Dumbledore bunu sana vermi mi istedi."Dedi ve pelerinin cebinden bir mektup çıkartarak Harry'e uzattı.Harry'i mektubu alarak daha sonra okumak üzere pantolonun cebine yerleştirirken konuştu:
 "-Yarın sabah İspanya'ya  nasıl gideceğiz?"
 "-Özel korunan bir anahtar sistemiyle ama Miss.Granger ve sen oraya ayrı ayrı gideceksiniz"
 Şaşıran Harry "Neden" diye sordu.
 "-Çünkü Nadya ve Ferund yaptıkları planda oraya birer gün arayla gideceklerdi.Hem Draco bunu size söylemedi mi?"
 "-Hayır söylemedi"
 "-Pekala bu kadar şimdi gitmeliyim sizde bir an önce yatıp biraz dinlenin yarın çok yorucu olacak"dedi ve geldiği yerden yani şömineden evi terk etti Snape.
 "-Harry mektubu okumayı düşünmüyor musun?"
 "-Evet"dedi Harry ve mektubu cebinden çıkartarak mührünü açıp okudu.Okumayı bitirdiğinde Hermione'nin merakla onu süzdüğünü görünce:
 "-Sadece yoldaşlıkla ilgili birkaç şifreli soru ve cevapları güvenlik için"dedi ve mektubu Hermione'ye uzattı.Hermione'de okuduktan sonra mektup kendi kendini bir pof sesiyle kül etti.
 "-Sanırım artık yatmalıyız Harry yarın uzun bir gün olucak"dedi Hermione
 "-Haklısın"dedi Harry ve kanepeye doğru ilerleyerek oturdu.Hermione'de ilerleyerek Harry'nin yanına oturdu.
 "-İçeri gidip uyurmusun Hermione odada bir yatak var ben burada idare ederim"dedi Harry Hermione başını iki yana sallayarak:
 "-Seni burada yanlız başına bırakıp içerde uyuyamam"
 "-Hermione yoksa korkuyormusun"dedi Harry muzipçe gülümsiyerek aslında Hermione'nin burada onunla kalması çok hoşuna giderdi.Hermione yarı gücenmiş bir edayla:
 "-Hayır korkmuyorum,sadece birlikte olursak yani bir arada birbirimize güç verebiliriz diye düşünmüştüm"dedi Harry yanında oturan genç kızın kahverengi gözlerine bakarak gülümsedi.Ve güç verircesine elini sıkıca tuttu.Hermione kızgınlığını unutarak başını Harry'nin omzuna daydı ve gözlerini kapadı.Harry'de Hermione'nin saçlarından gelen güzel kokuyla yerine iyice yerleşerek gözlerini kapadı.

Sabah olduğunda ilk uyanan Hermione oldu.Kanepete oturur bir vaziyette uyumaktan her yeri tutulmuştu ama Hermione, uzun zamandır böyle güzel bir uyku çekmemişti.Harry'nin göğüsüne düşmüş olan gözlüğünü alarak düşmeyeceği bir yere koydu ve açılmış olan üzerini örterken Harry uyandı.
 "-Günaydın Herm"
 "-Sanada günaydın Harry,birazdan Malfoy burada olur.Kahvaltı için bir şeyler hazırlayacağım sonra da şu hamilelik iksirini almalıyım."
 "-Pekala Hermione banyoya gitmeliyim"diyerek ayaklandı Harry, ve koltuktan kalkarak banyoya ilerledi.Hermione ise çok güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamaya koyuldu.
 "-Hermione, bu krepler gerçekten harika olmuş"
 "-Saol Harry afiyet olsun"
 "-Malfoy ne zaman gelecek baksana saat ona geliyor."
 "-Bilmiyorum Harry bir saat vermedi sadece sabah gelirim dedi."Ve onlar tam konuşurken şöminenin içinden Malfoy çıktı.Ve masada oturmuş kahvaltı eden Harry ve Hermione'ye bakarak:
 "-Kahvaltı faslınız bittiyse çıkmalıyız"dedi.Hermione, krepinin son lokmasını ağzına tıkıştırarak ayaklandı.
 "-Hemen hazır olurum Malfoy biraz bekle "diyerek dün gece Snape'nin ona verdiği ikisiri alarak banyoya doğru ilerledi.Baş başa kalan Harry ve Malfoy bir an hiç konuşmayarak sadece birbirlerini süzdüler.En sonunda Draco söze başladı:
 "-Potter, ben bugün Granger ile önden İspanya'ya gidiyorum sende yarın başka bir yoldaşlık üyesiyle İspanya'ya gidiceksin."
 "-Malfoy, Hermione ile ayrı ayrı gideceğimizi neden dün söylemedin?"diye sordu Harry
 "-Unutmuşum hem küçük bir ayrıntı Potter"
 "-Tabi çok küçük bir ayrıntı"dedi Harry sinirle
 "-Aaa, tabi unutmuşum Potter, Granger'den bir dakika bile ayrı kalamaz!!"dedi Draco alayla Harry dişlerini sıkmış cevap vericekken odaya karnı burnunda Hermione girince dikkati dağılarak hayretle ona döndü.Malfoy'da aynı şekilde hayretle Hermione'ye bakıyordu.Hermione, rahatsızca karşısında durmuş yüzlerinde aptal bir sırıtma ifadesiyle duran Harry ve Draco'ya bakarak:
 "-Bu konuyla ilgili tek bir şaka bile duymak isteniyorum"dedi.
  İki genç adamda yüzlerindeki sırıtmaya engel olamayarak Hermione'ye bakmayı sürdürdüler.
 "-Malfoy, hadi gitmiyormuyuz?"
 "Evet evet gidiyoruz"dedi.
 "-Pekala görüşürüz Harry "dedi Hermione ve kocaman göbeği elverdiğince ona sarıldı.
 "-Dikkatli ol Herm birgün sonra yanında olacağım merak etme"dedi Harry, kız gülümseyerek "Biliyorum Harry "dedi ve ondan ayrılarak kapının önünde duran valizini alarak şömineye doğru ilerledi.Harry, Hermione'nin ardından bakarken Malfoy'a doğru tısladı:
 "-Hermione'ye dikkat et eğer ona bir şey olursa bundan seni sorumlu tutarım"dedi.Malfoy bir cevap vermeden kendisini beklleyen Hermione'nin yanına doğru ilerledi ve önde Hermione ardından Malfoy şöminenin içinde kayboldular.
  Geldikleri yer çok geniş bir sahildi ve ortalıklarda kimsecikler görünmüyordu.Malfoy ilerleyerek birbirinin aynı gibi gözüken deniz taşlarının arasından bir tanesini alarak Hermione'ye döndü.
 "-Hey! Granger bir an önce şu çok özlü iksiri içsen diyorum akşama kadar burda seni bekliyemem!"
 Hermione çabuk hareketlerle çantasından minik bir iksir şişesi çıkartarak bir yudum aldı.Tadı gerçekten kötüydü yüzünü buruşturarak kendindeki değişimi bekledi.Büyük bir hızla Nadya'ya dönüşüyordu.Draco başıyla onaylayarak
 "-Aynı Nadya gibi gözüküyorsun Granger"dedi ve anahtar olan deniz kabuğunu ona doğru uzatarak:
 "-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"dedi Malfoy alayla Hermione gözlerini devirerek elini anahtara doğru uzattı ve Malfoy'un çok bile dayandığını düşünerek kendi kendisine sakin olmasını tembihledi.Umarım bu görev boyunca Malfoy sınırlarımı zorlamaz diye düşündü. Ama zorlayacağı şimdiden belliydi.

Devam Edecek...

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 31, 2008, 15:37:24 »

burada h-hr hikayesi mi okumaktayım

ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2008, 15:47:54 »

Evet bir H-Hr hikayesi okumaktasın Gülümseyen umarım beğenmişsindir

Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2008, 16:10:23 »

Ayh cok güzel buda favori ff'lerimden oldu  Aww
Anlatis tarzin falan cok hos akici sürükleyici falan filan daha öncede belirtmisim zaten  Sırıtan

Alıntı
görev konusu haklısın pek çok hikayede ve Dramione'de kullanılıyor

ehm öylemi cok pardon o zaman  Terleyen
Neyse ya bayildim ben bu hikayeye  Sarılan

Alıntı
Daha yalnız kaldıkları ilk anda kavgaya tutuşup asalarını çeken Harry ve Draco'ya burada çok önemli bir görev için bir arada bulunduklarını söyleyerek azarlamıştı.

Harry ve Draco ayni görevde bu baya zor olucaktir baksana ilk anda baslamis bunlar yazik Hermione'ye  XD

Alıntı
En sevdiği kitap bir muggle(!) kitabı olan Ezop masallarıydı

Acayip  Acayip bir Black hemde safkan manyaklarindan olan bir Black muggle kitabi okuyor  Acayip birsey cikicak bunun altindan  Hede Hödö

Alıntı
Hermione yarın sabah 6,5 aylık hamile bir kadın taklidi yapıcaktı

owh birde cocugu Hermione dogurmasin  Kahkaha

Alıntı
 "-Hermione yoksa korkuyormusun"dedi Harry muzipçe gülümsiyerek

Sırıtan Heri'de kendini naza cekiyor valla ne güzel gelmis iste kiz yamacina  Dil Çıkaran

Alıntı
"-Potter, ben bugün Granger ile önden İspanya'ya gidiyorum sende yarın başka bir yoldaşlık üyesiyle İspanya'ya gidiceksin."

anam Draco ve Hermione yanliz drin drin  Sırıtan tamam tamam Dramonie olmuycak  <.<  XD

Alıntı
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"dedi Malfoy

sen o koca cenenle kalmazsan iyidir  Hede Hödö

Tebrikler canim  Alkış

Masal pembeden griye yol almışsa..
Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık..
Papatyalar mutsuzsa..
Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık..
Ninniler uyutmuyorsa..
Yağmurlar ıslatmıyorsa artık..
Masalcı "Uzaklaş" diyordur..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2008, 16:19:49 »

e ozaman güzel olmuş demekten başka birşey demeye gerek yok

ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 31, 2008, 16:37:01 »

H-Hr değilde Hermi Malfy olsaydı diyerek başlıyor ve çok güzel bir hikaye olarak devam ediyor.

Alıntı
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"

burda dolu dolu bir kahkaha attım.Hermi hamile gibiiii vayyy görmek ve okumak lazım.eline sağlık.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
brave_prens_1988
Süt
*

yeni dönem çapulcusu :-)

ayfirt_1988@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Mart 31, 2008, 18:20:45 »

öncelikle hikaye güzel. her ne kadar  duygusallığın bulaşmasını sevmesemde  betimlemelerden anlatımlara kadar gayet iyi.  ama  tabi yanlışlar ve hatalarda var.bunlar ;

özellikle ilk bölüm, sanki alelacele yazılmış bir hikaye gibiydi. bir çok yazım hatası var. yazımlara dikkat etmelisin. özellikle  de  anlatım diline. iyi anlatıyorsun ama günlük konuşma ağzıyla yazıyorsun. biraz daha  edebi bir şekilde anlatırsan, okuyanlar için kolaylık olur.

en çok takıldıgım nokta ise diyaloglar. her cümle de karşılarındaki kişinin adını söylemek zorunda mı bu arkadaşlar. o kadar fazla kullanıyorsun ki  okurken daralıyor insan. yani zaten harry nin  hermy ile konuştugunu biliyoruz  sürekli adını söylemesine gerek yok. yada tam tersinin.

hikayeye geçecek olursak. ron u direk saf dışı etmişsin. ama onun bilmesi iyi olurdu. iyice aptal gibi görünüyor. hastane kanadında bi arkadaşı yatacak ve ron ona asla ulaşamayacak, biraz saçma. hastalığı ne olursa olsun.  ayrıca , yeni bir hikaye yazıyorsun ve 7. kitabı konu alıyorsun. keşke ya olayları 6 dan alsaydın yada  en azından 6. senelerinde neler olup bittiğini söyleseydin. harry nin omzuna yük biniyor ama  neden biniyor. dumbledore hayatta zaten. snape yanlarında. en azından  son seneden ek bilgi olarak biraz bahsetmen çok daha iyi olurdu.

hikayenin geleceği konusunda; duygusallık işin içine fazla giriyor ve bu da beni korkutuyor. draco ya hermi ile harry nin aralarını bozacak yada  onlara ileriki bölümlerde ihanet edecek. ihanet büyük olasılıkla olacaktır ama bunu en sona saklayacağından eminim. 

umarım eksik kalan yerleri tamamlar  en azından  6. senelerini nasıl bitirdiğinden bahsedersin. yeni bölümleri bekliyoruz. hatalar belki fazla ama okunmaya değer oldugu kesin. müthiş bi kurgun var.

biz çapulcuyuz arkadaş başka bişey değil çapulcuların geri dönmesi için yeni bir grup kurmaya ne dersiniz onlar gibi olamasakda muziplikte 2 numara ( :-)  ) olmaya ne dersiniz 
eheheheueuheheueeh
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 31, 2008, 19:16:18 »

ayrız canım her zaman ki gibi çok güzel bir bölüm olmuş cnm ellerine sağlık.

Alıntı
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"dedi Malfoy alayla

Sırıtan işte burada deliler gibi güldüm ki annemlerde bana deli muamelesi yapmaya başladılar Kahkaha

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Pesimisticc
--PesimisticCamellia--
Sıcak Çikolata

X-TinA <3

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2008, 15:19:49 »

Evet bir H-Hr hikayesi okumaktasın Gülümseyen umarım beğenmişsindir
yehuuuu oleyy (ve ne kadar sevinç nidası varsa hepsii Kahkaha ) aylar sonra bir h-hr fic okumak çok güzel Kahkaha umarım bu çifti bozmassın yaw çok sevindirik oldum şu anda Dil Çıkaran

"-Bu konuyla ilgili tek bir şaka bile duymak isteniyorum"

bu cümleye bittim tam hermione'lik Gülümseyen

...Love...

[Had I known how to save a life...]
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 01, 2008, 15:53:44 »

Yorumlar yorumlar gelmiş  Gülümseyen hepsine teker cevap vereceğim ama öncelikle genel olarak yorum yapan herkeze teşekkür ederim:) ve geçelim ayrıntılara Dil Çıkaran

Ayh cok güzel buda favori ff'lerimden oldu  Aww
Anlatis tarzin falan cok hos akici sürükleyici falan filan daha öncede belirtmisim zaten  Sırıtan

Alıntı
görev konusu haklısın pek çok hikayede ve Dramione'de kullanılıyor

ehm öylemi cok pardon o zaman  Terleyen
Neyse ya bayildim ben bu hikayeye  Sarılan

Alıntı
Daha yalnız kaldıkları ilk anda kavgaya tutuşup asalarını çeken Harry ve Draco'ya burada çok önemli bir görev için bir arada bulunduklarını söyleyerek azarlamıştı.

Harry ve Draco ayni görevde bu baya zor olucaktir baksana ilk anda baslamis bunlar yazik Hermione'ye  XD

Alıntı
En sevdiği kitap bir muggle(!) kitabı olan Ezop masallarıydı

Acayip  Acayip bir Black hemde safkan manyaklarindan olan bir Black muggle kitabi okuyor  Acayip birsey cikicak bunun altindan  Hede Hödö

Alıntı
Hermione yarın sabah 6,5 aylık hamile bir kadın taklidi yapıcaktı

owh birde cocugu Hermione dogurmasin  Kahkaha

Alıntı
 "-Hermione yoksa korkuyormusun"dedi Harry muzipçe gülümsiyerek

Sırıtan Heri'de kendini naza cekiyor valla ne güzel gelmis iste kiz yamacina  Dil Çıkaran

Alıntı

anam Draco ve Hermione yanliz drin drin  Sırıtan tamam tamam Dramonie olmuycak  <.<  XD

Alıntı
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"dedi Malfoy

sen o koca cenenle kalmazsan iyidir  Hede Hödö

Tebrikler canim  Alkış

Ginevra'cım  çok teşekkür ederim canım yorumun için favori ficin oldu demek ayy çok mutlu oldum Sarılan umarım ilerleyen bölümlerde hayal kırıklıına uğramazsın tekrar tekrar teşekkür ederim:)

e ozaman güzel olmuş demekten başka birşey demeye gerek yok

Teşekkür ederim canım:)

H-Hr değilde Hermi Malfy olsaydı diyerek başlıyor ve çok güzel bir hikaye olarak devam ediyor.

Alıntı
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"

burda dolu dolu bir kahkaha attım.Hermi hamile gibiiii vayyy görmek ve okumak lazım.eline sağlık.

Çok teşekkür ederim canım biliyorsun bu hikayeden önce bir Dramione yazmıştım ve bu hikayeye başlarken değişik bir şeyler yazmak istedim. Dolu dolu kahkaha attın demek sizleri güldürebildiysem ne mutlu çünkü bende yazarken eğleniyorum tekrar teşekkürler:)

öncelikle hikaye güzel. her ne kadar  duygusallığın bulaşmasını sevmesemde  betimlemelerden anlatımlara kadar gayet iyi.  ama  tabi yanlışlar ve hatalarda var.bunlar ;

özellikle ilk bölüm, sanki alelacele yazılmış bir hikaye gibiydi. bir çok yazım hatası var. yazımlara dikkat etmelisin. özellikle  de  anlatım diline. iyi anlatıyorsun ama günlük konuşma ağzıyla yazıyorsun. biraz daha  edebi bir şekilde anlatırsan, okuyanlar için kolaylık olur.

en çok takıldıgım nokta ise diyaloglar. her cümle de karşılarındaki kişinin adını söylemek zorunda mı bu arkadaşlar. o kadar fazla kullanıyorsun ki  okurken daralıyor insan. yani zaten harry nin&nbs