çok güzel bir hikaye başlangıcı olmuş ve senin de dediğin gibi devam devam devam
(bu arada Dumbledore'un odasının önünde tablomu vardı yahu heykel yokmuydu?) eline sağlık.
Yorumun içn çok teşekkür ederim
Dumlbledore'nin odasının önünde haklısın heykel vardı galiba o kısmı yazarken kitapları karıştırmıştım ama
neyse yorumun için tekrar teşekkür ederimAy cok akici ve sürükleyici bir hikaye olmus muhtesem

Fakat bana eskiden okudugum bir Draco/Hermione hikayesini hatirlatti konusu falan

Ordada Draco ile Hermione beraber kilik degistirip ölüm yiyenlerin arasina atilip gizli bir görevde yer aliyorlardi

Neyse ama güzel olmus Harry gelmese sadece Draco ve Hermione gitseler süper olur aslinda

Devamini bekliyorum eline saglik

Çok teşekkür ederim
görev konusu haklısın pek çok hikayede ve Dramione'de kullanılıyor.Ama benim amacım zaten Dramione yazamak değil bu hikaye Dramione olmayacak arkadaşlar.Aslında tüm hikayenin okulda geçmesini planlamıştım ama ders sırandaki dialogları yazmakta falan çok zorlandığımı görünce bende okuldan çıkarmak için ortaya attım şu görev meselesini ama iyide oldu ilerleyen bölümlerde göreceksiniz
Tekrar teşekkür ederim canım 
çok ama çok güzel olmuş sevgili ayrız ellerine sağlık umarım en kısa sürede devamı gelir-aslında aklımda bir sürü var ama cevaplanmayacağı kesin olduğundan sormuyorum-
Çok teşekkür ederim canım
hımm demek bir sürü sorun var umarım yeni bölümle bu sorularınada yanıt bulabilirsin tekrar teşekkürler
Evet arkadaşlar yorum yapan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.Yeni bölümü veriyorum.Ama lütfen lütfen okuyorsanız yorumlarınızı esirgemeyin aslında yeni bölümü vermemem gerek zira okunma ve yorum sayısına bakınca ama 3 kişide olsa yeni bölümü bekleyenler var.Evet lafın kısası keyifli okumalar arkadaşlar ve yorumlarsnız sevinirim. 3.Bölüm:Hamilelik İksiri
Etrafa yayılmış bir sürü parşömen ve üzerinde minik noktaların hızlıca hareket ettikleri bir harita başında oturmuş ciddiyetle çalışan ve her an bir saldırıya uğurayabilcekmiş gibi elleri asalarının üzerinde duran üç genç Hermione Granger,Harry Potter ve Draco Malfoy aslında üçüde burada böylece oturmuş ne yaptıklarını düşünüyorlardı.Evet gizli bir görev için bir araya gelmişlerdi.Hepsi bir ağızdan bu duruma itiraz etmemiş değillerdi. Ama Dumbledore bir saat içinde onları ikna etmeyi başarabilmişti.Ve sonuçta buradaydılar.Hermione Granger karşısında oturmuş ve büyük bir ciddiyetle önlerindeki haritadan bir şeyleri gösteren Draco Malfoy'a baktı hala bu ona inanılması zor bir olay gibi geliyordu. Malfoy ve yoldaşlık bir arada ve bakışlarını aynı ciddiyetle onu izleyen Harry'e çevirdi.Sanki iki genç adamdan birinin her an birbirlerinin üzerine atlıyacaklarmış gibi durdukları hissine kapılmıştı.
"-Yarın sabah sizi gelip buradan alacağım ve iksirler için bu gece bir ara prafösör Snape uğrayacak ve birde size verdiğim dosyaları iyi okuyun bu görev boyunca bu bilgiler hayatınızı kurtarıcak."Dedi Draco Malfoy ve onlardan bir cevap gelmesini bile beklemeden şöminenin içinde mavi bir alevle kaybuldu.Onun evden ayrılmasından sonra Harry hırsla ayağa fırladı. Bu görev boyunca Malfoy ile ortak çalışacaklardı ama Malfoy daha ilk dakikadan onların patronu gibi davranmaya başlamıştı."O Malfoy gerizekalısı kendini ne zannediyordı ki"Harry'nin gözü birden öylece bir koltukta oturmuş Malfoy'un onlara verdiği dosyayı okuyan Hermione'ye takıldı.Aslında Hermione bugün onu çok şaşırtmıştı Malfoy ne söylese alttan almış aralarındaki barış ortamını korumak için elinden geleni yapmıştı.Ve bunda da gayet başarılı olmuştu .Daha yalnız kaldıkları ilk anda kavgaya tutuşup asalarını çeken Harry ve Draco'ya burada çok önemli bir görev için bir arada bulunduklarını söyleyerek azarlamıştı. Hermione'de aslında Malfoy'un bu patronluk taslayan havalarına kızmıyor değildi ama aralarındaki barışı korumak zorunda olduğu için durumu biraz alttan almıştı.Sonuçta bu görev boyunca isteselerde istemeselerde bir arada olucaklardı ve birbirlerini yiyerek görevi tehlikeye atamazlardı.Hermione okuduğu dosyadaki her cümlede daha da şaşıyordu.Nadya Vennüs Delix gerçekten ilginç biriydi ailesinde nesillerdir doğan ilk kız çocuktu.Ailesi yani Vennüs'ler ço köklü ve safkan bir aileydiler.Ve karanlık tarafa olan bağlılıklarıyla ünlüydüler.Nadya Beauxbatons sihir akademisinde okumuştu.Ama son yılında okula devam etmemiş ve Ferund Delix ile evlenmişti.Hermione çok parlak bir öğrenciyken okulunu bırakıp evlenmiş olmasına çok şaşırmıştı.Acaba neden bu kadar alel acele okulunu bile bitiremeden evlenmişti? hemde bir ölüm yiyenle(!) Hermione bir an bakışlarını kızın fotoğrafına kaydırdı omuzlarına dökülen kahverengi saçlarıyla kocaman ve ancak çok yakından bakıldığında yeşil olduğu anlaşılan gözleri,biçimli burnu ve dolgun dudaklarıyla çok güzeldi ama yüzünde Hermione'nin anlayamadığı hüzünlü bir ifade vardı.Hermione bakışlarını kızın fotoğrafından çekerek okumaya devam etti.Quidditch konuşmaktan çok hoşlanıyordu.En sevdiği kitap bir muggle(!) kitabı olan Ezop masallarıydı.Arkadaş çevresi çok genişti. Beauxbatons sihir akademisinde oldukça popiler bir öğrenciydi.Alış veriş yapmaktan,seyehat etmekten çok hoşlanırdı.En sevdiği renk maviydi.Kocasıyla yani Ferun Delix ile çocukluk arkadaşıydılar ve geçen yıl aile arasında sade bir törenle evlenmişlerdi.Hermione, dosyanın içini karıştırarak Ferund Delix'in fotoğrafını buldu.Ferund, Nadya'dan iki yaş büyüktü ve mavi gözleri ve sarı saçlarıyla oldukça yakışıklı bir gençti ama gözlerinde bir soğukluk ve kin hissetti Hermione, nede olsa o bir ölüm yiyen diye düşündü. Ama nedense Nadya ile Ferund'u yakıştıramamıştı.Fotoğrafı çıkardığı dosyaya geri sokarak okumaya devam etti.Hermione, okurken gözü bir an bir kelimeye takıldı "vejeteryan" önce yanlış okuduğunu sandı ama parantez içindeki açıklamayı görünce yanlış okumadığını anladı.Vejeteryan:muggle'ın et yemeyen insan grubuna verdikleri isim Hermione hayretle okumayı sürdürdü demek Nadya bir vejereyandı.Nadya Delix 6,5 aylık hamile Hermione birden dehşetle bu cümleyi tekrar okudu.Nadya hamileydi hemde 6,5 aylık ve Hermione yarın sabah 6,5 aylık hamile bir kadın taklidi yapıcaktı.Bir anlık panikle korkmaya başladı ama sonra kendi kendine endişelenicek bir şey yok dedi.Aslında Hermione hamilelik hakkında bilmesi gerekenden çok daha fazla şey biliyordu.Anne ve babası doktor olduğundan evlerinde pek çok doğumu ve hamileliği anlatan kitap okumuştu.Hermione içinden birden girdiği paniğe gülerken şöminenin içinden çıkan bir silüet ile haraketledi.Harry'de Hermione gibi haraketlenmişti.İkiside asalarını çıkartmış hazır bekliyorlardı. Ama gelen Snape'ti siyah pelerinini savurarak içereye girdi.Harry'de Hermione'de asalarını indirdiler.
"-Hoşgeldiniz profösör"dedi Hermione Snape elineki çantadan küçük küçük iksir şişeleri çıkartarak konuşmaya başladı:
"-Çok fazla vaktim yok iksirleri bırakıp gitmeliyim,şimdi şu iki şişede çok özlü iksir var bu iksirlerden birer yudum aldığınızda size iki saatlik dönüşüm kazandırır"
"-Biliyoruz profösör"
"-Bildiğinizi biliyorum Miss.Granger,ayrıca size söylemem gereken birkaç detay var bayan Grager"
"-Evet profösör"
"-Sizin için hazırladığım hamilelik iksiri bunu bir defa alıcaksınız ve etkisi bir hafta boyunca sürecek malesef kısa etkili olarak sizi hamile gibi gösterebilecek bir iksir yok bunun için bir hafta boyunca hamile gibi gözüküceksiniz ve hissediceksiniz."
Hermione bir an hamile gibi hissediceksiniz kısmına takıldı ve birden bire ağızından istemsizce sözcükler dökülüverdi:
"-Nasıl yani hamile gibi mi hissedeceğim!!?"
"-Evet, Miss.Granger bu süre boyunca gerçek bir hamile neler yaşarsa sizde onları yaşayacaksınız"dedi Snape böcek gibi kara gözlerini devirerek.Hermione utancından kıpkırmızı olduğunu hissetti.
"-Ve unutuyordum Potter Dumbledore bunu sana vermi mi istedi."Dedi ve pelerinin cebinden bir mektup çıkartarak Harry'e uzattı.Harry'i mektubu alarak daha sonra okumak üzere pantolonun cebine yerleştirirken konuştu:
"-Yarın sabah İspanya'ya nasıl gideceğiz?"
"-Özel korunan bir anahtar sistemiyle ama Miss.Granger ve sen oraya ayrı ayrı gideceksiniz"
Şaşıran Harry "Neden" diye sordu.
"-Çünkü Nadya ve Ferund yaptıkları planda oraya birer gün arayla gideceklerdi.Hem Draco bunu size söylemedi mi?"
"-Hayır söylemedi"
"-Pekala bu kadar şimdi gitmeliyim sizde bir an önce yatıp biraz dinlenin yarın çok yorucu olacak"dedi ve geldiği yerden yani şömineden evi terk etti Snape.
"-Harry mektubu okumayı düşünmüyor musun?"
"-Evet"dedi Harry ve mektubu cebinden çıkartarak mührünü açıp okudu.Okumayı bitirdiğinde Hermione'nin merakla onu süzdüğünü görünce:
"-Sadece yoldaşlıkla ilgili birkaç şifreli soru ve cevapları güvenlik için"dedi ve mektubu Hermione'ye uzattı.Hermione'de okuduktan sonra mektup kendi kendini bir pof sesiyle kül etti.
"-Sanırım artık yatmalıyız Harry yarın uzun bir gün olucak"dedi Hermione
"-Haklısın"dedi Harry ve kanepeye doğru ilerleyerek oturdu.Hermione'de ilerleyerek Harry'nin yanına oturdu.
"-İçeri gidip uyurmusun Hermione odada bir yatak var ben burada idare ederim"dedi Harry Hermione başını iki yana sallayarak:
"-Seni burada yanlız başına bırakıp içerde uyuyamam"
"-Hermione yoksa korkuyormusun"dedi Harry muzipçe gülümsiyerek aslında Hermione'nin burada onunla kalması çok hoşuna giderdi.Hermione yarı gücenmiş bir edayla:
"-Hayır korkmuyorum,sadece birlikte olursak yani bir arada birbirimize güç verebiliriz diye düşünmüştüm"dedi Harry yanında oturan genç kızın kahverengi gözlerine bakarak gülümsedi.Ve güç verircesine elini sıkıca tuttu.Hermione kızgınlığını unutarak başını Harry'nin omzuna daydı ve gözlerini kapadı.Harry'de Hermione'nin saçlarından gelen güzel kokuyla yerine iyice yerleşerek gözlerini kapadı.
Sabah olduğunda ilk uyanan Hermione oldu.Kanepete oturur bir vaziyette uyumaktan her yeri tutulmuştu ama Hermione, uzun zamandır böyle güzel bir uyku çekmemişti.Harry'nin göğüsüne düşmüş olan gözlüğünü alarak düşmeyeceği bir yere koydu ve açılmış olan üzerini örterken Harry uyandı.
"-Günaydın Herm"
"-Sanada günaydın Harry,birazdan Malfoy burada olur.Kahvaltı için bir şeyler hazırlayacağım sonra da şu hamilelik iksirini almalıyım."
"-Pekala Hermione banyoya gitmeliyim"diyerek ayaklandı Harry, ve koltuktan kalkarak banyoya ilerledi.Hermione ise çok güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamaya koyuldu.
"-Hermione, bu krepler gerçekten harika olmuş"
"-Saol Harry afiyet olsun"
"-Malfoy ne zaman gelecek baksana saat ona geliyor."
"-Bilmiyorum Harry bir saat vermedi sadece sabah gelirim dedi."Ve onlar tam konuşurken şöminenin içinden Malfoy çıktı.Ve masada oturmuş kahvaltı eden Harry ve Hermione'ye bakarak:
"-Kahvaltı faslınız bittiyse çıkmalıyız"dedi.Hermione, krepinin son lokmasını ağzına tıkıştırarak ayaklandı.
"-Hemen hazır olurum Malfoy biraz bekle "diyerek dün gece Snape'nin ona verdiği ikisiri alarak banyoya doğru ilerledi.Baş başa kalan Harry ve Malfoy bir an hiç konuşmayarak sadece birbirlerini süzdüler.En sonunda Draco söze başladı:
"-Potter, ben bugün Granger ile önden İspanya'ya gidiyorum sende yarın başka bir yoldaşlık üyesiyle İspanya'ya gidiceksin."
"-Malfoy, Hermione ile ayrı ayrı gideceğimizi neden dün söylemedin?"diye sordu Harry
"-Unutmuşum hem küçük bir ayrıntı Potter"
"-Tabi çok küçük bir ayrıntı"dedi Harry sinirle
"-Aaa, tabi unutmuşum Potter, Granger'den bir dakika bile ayrı kalamaz!!"dedi Draco alayla Harry dişlerini sıkmış cevap vericekken odaya karnı burnunda Hermione girince dikkati dağılarak hayretle ona döndü.Malfoy'da aynı şekilde hayretle Hermione'ye bakıyordu.Hermione, rahatsızca karşısında durmuş yüzlerinde aptal bir sırıtma ifadesiyle duran Harry ve Draco'ya bakarak:
"-Bu konuyla ilgili tek bir şaka bile duymak isteniyorum"dedi.
İki genç adamda yüzlerindeki sırıtmaya engel olamayarak Hermione'ye bakmayı sürdürdüler.
"-Malfoy, hadi gitmiyormuyuz?"
"Evet evet gidiyoruz"dedi.
"-Pekala görüşürüz Harry "dedi Hermione ve kocaman göbeği elverdiğince ona sarıldı.
"-Dikkatli ol Herm birgün sonra yanında olacağım merak etme"dedi Harry, kız gülümseyerek "Biliyorum Harry "dedi ve ondan ayrılarak kapının önünde duran valizini alarak şömineye doğru ilerledi.Harry, Hermione'nin ardından bakarken Malfoy'a doğru tısladı:
"-Hermione'ye dikkat et eğer ona bir şey olursa bundan seni sorumlu tutarım"dedi.Malfoy bir cevap vermeden kendisini beklleyen Hermione'nin yanına doğru ilerledi ve önde Hermione ardından Malfoy şöminenin içinde kayboldular.
Geldikleri yer çok geniş bir sahildi ve ortalıklarda kimsecikler görünmüyordu.Malfoy ilerleyerek birbirinin aynı gibi gözüken deniz taşlarının arasından bir tanesini alarak Hermione'ye döndü.
"-Hey! Granger bir an önce şu çok özlü iksiri içsen diyorum akşama kadar burda seni bekliyemem!"
Hermione çabuk hareketlerle çantasından minik bir iksir şişesi çıkartarak bir yudum aldı.Tadı gerçekten kötüydü yüzünü buruşturarak kendindeki değişimi bekledi.Büyük bir hızla Nadya'ya dönüşüyordu.Draco başıyla onaylayarak
"-Aynı Nadya gibi gözüküyorsun Granger"dedi ve anahtar olan deniz kabuğunu ona doğru uzatarak:
"-Önden buyur Granger umarım o göbekle anahtarda sıkışıp kalşmazsın"dedi Malfoy alayla Hermione gözlerini devirerek elini anahtara doğru uzattı ve Malfoy'un çok bile dayandığını düşünerek kendi kendisine sakin olmasını tembihledi.Umarım bu görev boyunca Malfoy sınırlarımı zorlamaz diye düşündü. Ama zorlayacağı şimdiden belliydi.
Devam Edecek...