Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:13:16  

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 10021 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Haziran 04, 2008, 19:34:11 »

hikayeni ziyaretçi olarak takip ediyordum şimdi sana yorum yapmak güzel bir duygu harika gidyor herkesin söylediğini söyleyeceğim son bölüm çok kısaydı ama umarım Lily ile aynı bölüme girer jasmine çok tatlı ve iyi bir karaktere benziyor aslında ayrıntılı yorum yapmak isterdim ama malesef yapamıyorum çünkü yer fazlalığı olacak Gülümseyen o yüzden biraz kısa kestim inşallah diğer bölümlerde uzun ve ayrıntılı yorumlarım Gülümseyen

Sağol ve aramıza hoşgeldin Gülümseyen

Twilight Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:13:16 »

Sylar
Şeker
**

Dean & Sam Winchester

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Haziran 04, 2008, 19:48:32 »

hikayeni ziyaretçi olarak takip ediyordum şimdi sana yorum yapmak güzel bir duygu harika gidyor herkesin söylediğini söyleyeceğim son bölüm çok kısaydı ama umarım Lily ile aynı bölüme girer jasmine çok tatlı ve iyi bir karaktere benziyor aslında ayrıntılı yorum yapmak isterdim ama malesef yapamıyorum çünkü yer fazlalığı olacak Gülümseyen o yüzden biraz kısa kestim inşallah diğer bölümlerde uzun ve ayrıntılı yorumlarım Gülümseyen

Sağol ve aramıza hoşgeldin Gülümseyen

öhöm teşekkür ederim Gülümseyen

Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Ağustos 08, 2008, 11:23:07 »

“Gryfindor” diye haykırdı şapka.Jasmine ise yüzündeki şaşkın gülümsemeden kurtularak memnuniyetle Gryfindor masasına doğru ilerledi ve boş bulduğu ilk yere oturdu.Tesadüf eseri trendeki o iki çocuğun karşısına oturduğunu bilemezdi elbet.

“Hey Montez!”

“Efendim” dedi Jasmine bir an duraksadı sonra “Seni nerden tanıyorum” diye ekledi.

“Trenden olabilir” dedi gözlüklü olan sırıtarak.

“Onu demiyorum” dedi Jasmine bıkkınlıkla. “Sizi başka bir yerde daha gördüğüme eminim.Babalarınız Büyücüler Toplatısı’na katıldı mı hiç?”

“Tabii ki.Babam her yıl katılır sanki çok gerekli bir şeymiş gibi…” dedi Sirius. “Ahh şimdi hatırladım seni,sen şu Montez’sin.Hani Rose diye bir ablası,Jason diye babası olan.”

“Ehh genelde Jasmine derler” diyerek elini uzattı Jasmine.Daha sonra Lily ile göz göze gelerek elini geri çekti ve hemen masadan kalkıp onun yanına gitti.

Sabahın ilk ışıkları yatakhanenin içine vuruyordu.Jasmine ise erkenden kalkmış,Lily’i uyandırmaya çalışıyordu.”Lily,kalk hadi.Kahvaltıya geç kalacağız”

Lily güçlükle gözlerini araladı ve o aralıktan yatakhane perdelerini seçmeye çalıştı.Akşam heyecandan tam olarak inceleyemediği geniş odaya baktı.Büyük pencereleri,o pencereleri zarifçe örten bordo perdeleri vardı.Pencerelerin büyüklüğüyle orantılı çok güneş alıyordu yatakhane…Lily,önce nerede olduğunu kavrayamayarak etrafına bakındı.Daha sonra yıllar önce olmuş bir şeyi hatırlar gibi yüzü aydınlandı.

“E kahvaltı etmeye niyetin yok herhalde,” dedi Jasmine yatağını düzeltmeyi tamamlayıp sandıktan kravatını çekerken.

“Ayy tamam amma sabırsızsın,geldim işte,” diye cevap verdi Lily ona mutlulukla.Derken bir yandan da saçını topluyordu.

Zaten sadece iki küçük kızın olduğu yatakhane,onlar çıkınca sessizleşti.İlk ders İksir’di.Öğretmeni,Jasmine’nin babasının eski arkadaşı Horace Slughorn’du.Rose’un dediğine göre Slughorn , Slug Kulübü adında bir kulüp kurmuş ve gözde öğrencilerini oraya üye yapmıştı.Her yıl bu öğrencilere yenileri eklenirdi.Slughorn , öğrencileri ; yetenekleri , zarafetleri , güzellikleri ve kan bağları doğrultusunda seçerdi.Jasmine ve Lily kahvaltılarını çabucak yaparak hiç geç kalmak istemedikleri İksir Sınıfına – daha doğrusu zindanına – doğru yollandılar.

“Doğru yolda olduğumuza emin misin ?” diye sordu yorgunlukla Lily.Tam 15 dakikadır sınıfı arıyorlardı.

“Eminim,” dedi Jasmine. “Sen bana güven!”

Sonra bir kapıya doğru korkuyla yaklaştı,doğru sınıf olmasını umarak tokmağı çevirdi.Kapı gıcırtıyla içinde şaşkın bakışlı birçok birinci sınıf öğrencisinin olduğu bir sınıfa açıldı.Galiba doğru yerdeydiler.

Birkaç saniye henüz geçmişti ki Lily “Bu da ne böyle” deyiverdi.Jasmine ona doğru döndü ve elinde bir şey tuttuğunu gördü.

“Hey uçağımı geri ver !”

“Sen de ki- ” Ama Lily’nin sözü yarıda kaldı,çünkü karşında hiç karşılaşmak istemediği biri vardı : JAMES POTTER !!

Jasmine , James’e hafifçe gülümsedi.Öyle ya , ne de olsa tanışmışlardı güzel bir şekilde.Ancak Lily o kadar anlayışlı değildi.Uçağı , Jasmine ve James’in şaşkın bakışları altında ortadan ikiye yırtarak çöpe attı.James konuşacak gibi oldu ama ağzını kapattı.Jasmine muzipçe gülerek Lily’nin peşisıra kendine yer aradı.Her yer dolu gibiydi,Lily siyah saçlı bir kızın yanına oturdu.Belli ki kızla kimse oturmak istememişti.O sırada,Slughorn içeri girdi.

“ İstersen oturabilirsin ? ” sesin sahibi Sirius’tu.James’le yan yana oturmuştu ancak hala bir yer boş gibi görünüyordu.Jasmine başka seçeneği olmadığını fark edip oturdu ve malzemelerini çıkarmaya başladı.Bir kazan , bir fare dalağı ve bir parça sülük sıvısı … Ufalma İksiri malzemeleri.Sınıfın geri kalanına baktığında diğerlerinin de aynı şeyi yaptıklarını gördü.

“Bugün ilk dersimiz olduğu için iksir yapmayacağız,” dedi Slughorn sınıfı şaşırtarak. “Bunun için malzemelerinizi kaldırın ama kitaplar kalsın,” diye sırıttı. “Dersin amaçlarını işleyeceğiz bugün.Ama bakıyorum ki gözleriniz felfecir okuyor.Eminim aranızda Veritaserum’u duymuş olan vardır.”

Sınıfa derin bir sessizlik çöktü.Anlaşılan ya kimse bilmiyordu ya da söylemeye utanıyordu.Ancak bir kişi bu sessizliği bozdu.

“ Evet , Miss ? ” dedi Slughorn hevesle.

Jasmine heyecanla ayağa kalktı ve söze başladı :

“Ehmm…Jasmine Montez.Veritaserum ; bilinen en güçlü Hakikat İksiri’dir.Bu iksir o kadar güçlüdür ki,birkaç damlası bile en gizli sırlarınızı ortaya dökmenize yetebilir.Bu yüzdendir ki kullanımı çok sert Bakanlık talimatlarıyla kontrol edilir,” dedi soluk soluğa.

“Harika !! Bir birinci sınıf öğrencisinden daha iyisi beklenemezdi ! Gryfindor’a 10 puan.Ancak bir şey sormalıyım ; Montez’lerle bir alakanız var mı? Özellikle de Jason Montez ile?” diye sordu Slughorn ilgiyle.

“O , şey…” dedi Jasmine utana sıkıla. “Babam olur.”

“Benim de eski arkadaşım olur,açıkçası uzun zamandır görüşmüyoruz,” dedi Slughorn düşünceli düşünceli.

Jasmine yerine oturdu , o sırada Severus’un ona doğru baktığını gördü ve içtenlikle gülümsedi.Aslında Gryfindor’a gidince arkadaşlıkları biter sanmıştı ama Severus onu çok şaşırtmıştı.Gerçi Lily ve Jasmine’nin hiç tasvip etmediği arkadaşları yok değildi ama en azından hala görüşüyorlardı.Bu da şimdilik Jasmine yeterdi.Aslında diye düşündü Jasmine , Severus’un arkadaşlarından olan Avery,Mulciber ve Malfoy’dan nefret ediyorum.Kendilerini bir şey sanıyorlar ve kan statüsünün her şey olduğunu düşünüyorlar.Tamam kendisi de safkandı ama bunun her şey olduğunu düşünmemişti hiç…

“Nerden bildin,” diye sordu Remus merakla , Slughorn’un sorusunu kastederek.

“Babamdan duydum,büyütmeyin artık,” dedi Jasmine.Remus’la ders çıkışı tanışmıştı.Tanıdığı kadarıyla iyi biriydi , yani en azından Lily öyle düşünüyordu.Diğer iki oğlanın aksine şımarık değil diyordu Lily,Remus için.Oysa Jasmine’e göre , Remus ne kadar iyiyse diğerleri de o kadar iyiydi.Ama bunu Lily’e en azından şimdilik söylememeye karar verdi.

“Sahi senin baban ne iş yapıyor ?” diye bir soru daha sordu Remus.

“Bakanlıkta çalışıyor.Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı,” dedi Jasmine.Ama bunu öyle bir tonda söylemişti ki övünmekten çok sıkılmış gibi bir hali vardı.Oysa övünmesi gerekirdi çünkü bu dairenin başkanlığı ; Sihir Bakan’lığından sonra Bakanlık’taki en yüksek mevkiiydi.Bunun içindir ki İngiltere’nin en zengin cadı ve büyücü ailelerindendiler. “Sen ne yapacaksın beni ?” diye isyan etti Jasmine sonunda. “Kendinden bahset biraz ya da arkadaşlarından,çevrenden falan işte !”

“Arkadaşlarım şurada gördüğün çocuklar,” dedi Remus,şöminenin yanında uyuklamak üzere olan üç oğlanı göstererek.

“Ehh madem öyle,tanıştır bizi o zaman !” dedi Jasmine neşeyle.İşte aradığı fırsat gelmişti…

Remus ayağa kalktı,Jasmine de peşinden.Üçlüye doğru yanaştılar,Sirius Jasmine’i süzdü.

“Vay vay vay kimler gelmiş” dedi alayla.

“Ben geldim” dedi Jasmine. “Sizinle tanışmaya geldim,aslında tanıyorsunuz artık ama yine de denemek istedim.Ben Jasmine !” diye devam etti verecekleri tepkiden az biraz korkarak.Ancak onlar Jasmine’i yanıltarak ona gülümsediler.

“Ben de James” dedi trendeki gözlüklü çocuk. “Bu Sirius,bu da Peter” diye ekledi yanındaki iki çocuğu sırayla tanıtarak. “Ve sanırım Remus’la tanışmışsın bile!”

7.Bölüm Yeni Arkadaşlar

“Onlarla konuştuğuna inanamıyorum !” dedi Lily öfkeyle. “Onlar trende Sev’i küçük düşürmedi mi ? Sev bizim dostumuz değil mi ?”

“Off Lily,bak anlamıyorsun ! Onlar göründükleri gibi değiller yani nasıl göründüklerini biliyorum ; şımarık , ukala , gıcık !! Ama değiller,de-ğil-ler” dedi Jasmine onu aratmayan bir öfkeyle. “Neyse belki de seninle konuşmam hata,ben gidiyorum,” dedi ve merdivenlerden inmeye başladı.

Zaten merdivenin önünde kapıştıkları için herkes onlara bakıyordu.Jasmine bir an için onlara da bağırmak istedi ama sonra vazgeçti.Lily’nin söyledikleri beyninde yankılandı.Onlar Sev’i küçük düşürdü…Sev bizim dostumuz…Sana inanamıyorum! ...Tam Tılsım dersine giderken kavga etmeleri iş miydi şimdi?İlk Tılsım dersiydi bu.Şimdi Lily yüzünden berbat geçecekti.Geniş bir koridordan sola döndü ve karşında tahta kapılı bir sınıf gördü.Ama kapısı kapalıydı.Offf…Belli ki geç kalmıştı işte.Off Lily!! Hafifçe utanarak kapıyı tıklattı.

“Girin,” diye cikledi bir ses.Kapıyı az gıcırtı çıkarmak istercesine yavaşça açtı.
“Şey…Şey ben…Yani geç kaldım biliyorum ama izin verirseniz yerime geçe-”
Jasmine’in sözü yarıda kaldı çünkü adam ona başıyla geçmesini işaret etti.Mutlulukla,boş olması çok şaşırdığı ön sıralardan birine oturdu.

“Bugün,bir sihirbazın mutlak bilmesi gereken bir şeyi öğreneceğiz,” dedi Flitwich. “Yani,Uçurma Büyüsü’nü.Şimdi rica ediyorum ; herkes tüy kalemlerini çıkarsın ve tabii asalarını.”

Jasmine tıka basa çantasından bir tüy kalemi çekerek çıkardı.Cüppesinden asasını çekti.

“Önce sadece sözlü,asaları bırakın lütfen.Wingardium Leviosa ! ” dedi Flitwich asa tutan eliyle havada zarifçe daireler çizerek.Bu ses sınıfta uzun bir süre yankılandı.Sonra uğultular başladı ; herkes kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyordu.Birkaç dakika içinde Flitwich asaları almalarını söyledi.Uğultular iki kat arttı.

“Wingardium Leviosa”

Bir anda herkesin gözleri büyüdü.Lily başarmıştı,Jasmine kendi tüyüyle uğraşmayı bırakıp ona döndü.Lily’nin İksir’de yanında oturan,şimdiyse Jasmine’nin arkasında olan Mary McDonald “Nasıl başardın ?” diye sordu ilgiyle.

“Aslında o kadar zor değil,istersen sana da gösterebilirim dersten sonra,” dedi centilmen bir şekilde Lily.
 Kız ‘çok isterim’ der gibi başını hızlıca aşağı yukarı salladı.

“Gryfindor’a on puan” diye cikledi Flitwich.

Lily ve Jasmine teneffüs boyunca da hiç konuşmadılar.Jasmine ıssız bir köşede yalnız oturmayı tercih ederken Lily,Mary’i Muska çalıştırıyordu.Jasmine’in yalnızlığını fark eden Severus onun yanına geldi.

“İlk defa seni Lily’den ayrı görüyorum,”

Jasmine bir an ‘Hepsi senin suçun’ diye bağırmak istedi ama nedenini bilmediği bir şey buna engel oldu.

“Biz tartıştık biraz,” dedi Jasmine.

“Hangi konuda ?” diye sordu Severus bildiği halde.

“Onlarla arkadaşlık etmeme bozuluyor,”dedi Jasmine biraz durakladı. “Peki sen ne düşünüyorsun?”

“Önemli olan senin mutluluğun bence.”
Jasmine içtenlikle gülümsedi , Severus’a sarıldı ve fısıldadı:

“Sev…Sen çok,çok iyisin!”

_________________________________________________________________________________

Gece geç saatlerde yatakhanede bir çift açık göz olmazken,Jasmine yatağında oturuyordu.Uyku tutmamıştı işte…Üstelik üstünü bile değiştirmemiş,doğruca gelip yatağına oturmuştu.Önceleri uyumaya çalışmış fakat bunun daha çok uykusunu kaçırdığını fark edince vazgeçmişti.Biraz daha oturduktan sonra kalktı ve pencereden dışarı puslu geceye baktı.Şu anda dışarıda olmak için neler vermezdim diye iç geçirdi.Birden bir tıkırtı duyuldu,Jasmine kapıya doğru yöneldi ve arkadaşlarının uyanmamasını umarak kapıyı açtı.Dışarı çıkıp Ortak Salon’a inen merdivenlerden indi.Dört tane karanlık silüet portre deliğinden geçerken Jasmine onlara yetişti.

“James” diye fısıldadı.Gözlüklü çocuk döndü,diğerlerini de dürttü. “Senin burada ne işin var ? ” dedi James.
“Ben de aynını sana soracaktım.Gecenin kör karanlığında dışarıda ne işiniz var Mr. Potter ? ”
“Git hemen buradan,” diye hırladı Sirius.Belli ki bunun olayları çözeceğinden oldukça emindi.
“Gitmemi istemezsin,çünkü gideceğim yer yatağım değil McGonagall’ın odası olur,” diye lafı yapıştırdı Jasmine.
“Ne istiyorsun ? ” diye sordu James ama pes etmemişti.
“Sizinle gelmek.Basit,sizinle gelmeme izin verin ben de sizi ele vermeyeyim.”
James ve Sirius düşündü.Belli ki doğurabileceği problemleri enine boyuna düşünüyorlardı.Jasmine de sabırsızlıkla bir şey söylemelerini bekliyordu.
“Peki,gel,” Jasmine’in yüzü sevinçle aydınlandı ve beş çocuk koridorda ilerlemeye devam ettiler.Uzun bir silüetin gölgesi koridora vurduğunda saat gece yarısını geçmiş olmalıydı.
“Bu da ne?” diye telaşla sordu Peter gölgeyi işaret ederek.
“Hayalet olamayacağına göre…” diye durumu tarttı Remus. “Tek bir seçenek kalıyor,” dedi gözleri büyüyerek.
“Filch !!” Ah hayır…Lütfen şimdi olmasın,lütfen Filch olmasın…
Uzun bir kedi miyavlaması koridorda yankılanırken hepsi nefesini tuttu.
“Mrs.Norris” dedi Sirius bilgiç bir edayla. “Baş belası kedi.”
“Tatlım kimleri gördün burada?” dedi hademenin soğuk ve hırıltılı sesi.

“Bunu nasıl yapabilirsiniz ?! Yani okullar açılalı bir hafta bile olmadı !!” dedi oldukça sinirli görünen Bina Başkanı.Aptal hademe hiç acımadan McGonagall’ın odasına götürmüştü onları.Kadın sanki dünyanın en yasadışı işini yapmışlar gibi bakıyordu.
“Korkarım ki yarın saat 11’de sizin Mr.Filch’in odasına gideceğinizi belirtmek durumundayım.İtirazı olan var mı?”
“Ama yarın Cumartesi,” dedi Sirius hayal kırıklığı ve biraz da küstahlıkla.
“Cumartesiyse ne olmuş?” dedi hırıltılı sesiyle Filch.Belli ki ilk hafta içinde cezaya kalacak kadar kolay yem olan çocukları elinden kaçırmak istemiyordu.
“Ehh…Genelde hafta sonları insanlar istediklerini yaparlar,” diye lafı ağzına tıktı James “Ve hiç kimse hafta sonunu hayvanat bahçesinde geçirmek istemez !”
McGonagall’ın gözleri bir anda –eğer olabilirse- daha fazla ateş saçmaya başladı.
“Mr.Potter,bu terbiyesizliğinizden dolayı Gryfindor’dan 20 puan! Ha unutmadan,geceleri dışarılarda dolaştığınız için her birinizden 40’ar puan silinecek.”
Olamaz diye düşündü Jasmine.Bir çırpıda 260 puan ha !! Bu bir rekor herhalde.
McGonagall’ın sözleri üzerine Filch memnuniyetini bildiren bir ses çıkardı.Ve beş yeniyetme ona nefretle baktı.

Cumartesi sabahı Jasmine büyük bir isteksizlikle kalktı yatağından.Sonra da acaba cezanın etkisi mi diye iç geçirdi.Ancak Ortak Salon’a indiğinde diğerlerinin de ayakta uyuduğunu fark etti.Hatta Peter,geceden kalma eski bir Sihir Tarihi kitabına takılıp yere yapışıyordu.Sirius esneyerek “Hadi gidelim artık” dedi.James önden gitti,diğerleri de onu izledi.

Filch’in ofisi,merdiven altı gibi küçük ve garip bir şekilde rutubetliydi.Zaten ayakta durmakta zorlanan Peter bulduğu ilk yere oturdu.Fazla zaman geçmemişti ki Filch odada beliriverdi.
“İşte cezanız !!” dedi hem sırıtıp hem de dağ gibi bir parşömen yığınını göstererek. “Şimdi burada gördüğünüz parşömenlerde yazılı olan cezaları tarihine göre sıraya dizeceksiniz pis veletler.”
Hepsinin o tarafa doğru ilerlemesini bekledi,sonra da kapıyı çarpıp çıktı.Jasmine tomarın yanına gitti,bir kağıt çekti ve yazılanları yüksek sesle okudu.
“Jack Watson,Sydney Sandburrock’a lanet yaparken yakalandı.Sandburrock’un yüzünde çıbanlardan JW harfleri yazılı.”
“Bu Watson kimse kafa çocukmuş,” dedi James.
“Bence de,” diye hak verdi ona Sirius. “Daha klasik yöntemler varken çocuk yaratıcılığını kullanmış,” diye devam etti su katılmamış alaycılıkla.
“Bence,her şey iyi-güzel ama tek sorun yakalanması !! Yakalanınca ne anlamı var ki ?! ” dedi gülerek Jasmine.
Hepsi sırıttı.Masanın başındaki sandalyelere doğru ilerlediler,yapılacak çok iş vardı.

« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2008, 11:26:09 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
harry_asly
Telve

<3<3

asli_altin_1994@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Ağustos 22, 2008, 13:43:20 »

brava ya  yıne 2 dk okudm we bbbitti Kahkaha yenı bolum ne zamn Ne? XD XD

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : Ağustos 22, 2008, 13:55:17 »

brava ya  yıne 2 dk okudm we bbbitti Kahkaha yenı bolum ne zamn Ne? XD XD

Sağol,yeni bölüm yorum geldiği zaman Gözlerini Deviren

Twilight Âşık
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Ağustos 22, 2008, 14:30:54 »

Canım çok uzun zamandır göremiyordum seni, çok özlemişim Sarılan Hikayeyi de unutöuştum neredeyse ama okumaya başlayınca hatırladım hemen tabi Kahkaha Jasmine'in hem Severus ile hem de çapulcularla böyle iyi olması güzel. Ama Lily kısmı nasıl olacak merak ediyorum açıkçası. Gözlerini Deviren 7. bölümün sonunu da okuyunca bizim kızın içinde de bir çapulcu ruhu olduğunu gördüm sanki Dil Çıkaran Pek tatlıydı, eline sağlık Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #81 : Ağustos 22, 2008, 16:44:33 »

Canım çok uzun zamandır göremiyordum seni, çok özlemişim Sarılan Hikayeyi de unutöuştum neredeyse ama okumaya başlayınca hatırladım hemen tabi Kahkaha Jasmine'in hem Severus ile hem de çapulcularla böyle iyi olması güzel. Ama Lily kısmı nasıl olacak merak ediyorum açıkçası. Gözlerini Deviren 7. bölümün sonunu da okuyunca bizim kızın içinde de bir çapulcu ruhu olduğunu gördüm sanki Dil Çıkaran Pek tatlıydı, eline sağlık Aww

Ben de göremiyordum seni Zeynep Abla'm Sarılan Sağol Öpücük

Twilight Âşık
taliaejo
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #82 : Ağustos 22, 2008, 20:26:51 »

ee yeni bölm ne mzndı o zmn:D:)
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino