Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:17:21  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 10027 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Mart 22, 2008, 20:34:43 »

Çok güzel olmuşş jameslede tanışmış oldular Alkış Alkış ellerine sağlıkk

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:17:21 »

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Mart 29, 2008, 21:19:53 »

ooo çok güzel olmuş kusra bakma sınavlar takip edemiyorum böyle arkadan arkadan geliyorum işte idare et  Terleyen  tekrar eline sağlık cnm  Alkış Sarılan 

olsun cnm geç olsun güç olmasın dimi ama?beğenmene sevindim

Çok güzel olmuşş jameslede tanışmış oldular Alkış Alkış ellerine sağlıkk

sağol canım teşekkürler
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 21:20:39 Gönderen: aybuke_hrmn » Logged

Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Nisan 09, 2008, 14:19:05 »

ehmm yeni bölüm gecikmesi için özür dilerim ama bu aralar sınavlar falan var,yeni bölümü artık inşallah yakında paylaşabilirim
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 10:54:16 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Mayıs 26, 2008, 10:56:27 »

“Birazdan bu kapıdan içeri girip arkadaşlarınıza katılacaksınız.Sizi,bin yılı aşkın süredir binalara ayıran Seçmen Şapka’yla tanıştıracağız.Bu şapka annelerinizi,babalarınızı hatta büyük büyükbabalarınızı doğru binaya seçmiş bir şapkadır.Evet şimdi başlıyoruz.” dedi gözlüklü ve hafif yaşlı kadın.

Lily merakla “Bu kim?” diye sordu.Hemen yanında başka bir kızla konuşmakta olan Jasmine “Hogwarts müdür yardımcısı,” dedi. “Minerva McGonagall.Ablamın dediğine göre çok kuralcı bir kadınmış.Ama ablamı sever.”

Daha sonra büyük bir gürültüyle kapı ardına kadar açıldı.Öğrenciler,Büyük Salon’a yarı meraklı yarı korkmuş bakışlarla girdiler.Jasmine,Lily ve Snape de arkadaşları gibi meraklıydılar.Fakat korkmuş sayılmazlardı,hep bunun hayalini kurmuşlardı.Ravenclaw ve Hufflepuff masalarının arasından geçerlerken “Jasmine ! Lily !” diye bir ses duyuldu.Jasmine başını Ravenclaw masasına çevirdi ve ablasını gördü.Rose oldukça mutlu bir ifadeyle onlara el sallıyordu.Gür kahverengi saçları omuzlarına dökülüyordu,ela gözlerinde heyecan vardı.Çok kalabalık bir grubun tam ortasında oturuyordu.Belli ki grubunda çok popülerdi.

Bir müddet daha yürüdükten sonra durdular.Durdukları yer bir taburenin üstüne özenle yerleştirilmiş eski,yırtık pırtık bir şapkanın önüydü.Belli ki Seçmen Şapka buydu.McGonagall ayağa kalkarak uğultulu kalabalığı susturdu,bir takım öğrenci isimleri okumaya başladı.

“McDonald,Mary”

Ufak tefek bir kız,kalabalığın içinden coşkuyla fırladı ve soluk soluğa tabureye oturdu.McGonagall’ın da yardımıyla şapkayı başına geçirdi.Şapka birkaç dakika düşündü,kalabalıktan çıt çıkmıyordu ve sonra haykırdı:

“Hufflepuff”

Hufflepuff masası,sanki bir maç kazanmışlar gibi delicesine alkışlamaya başladı.

“Evans,Lily”

Lily derin bir nefes aldı,titrek bacaklarla gidip tabureye oturdu.Yine elleri titreyerek beceriksizce şapkayı giydi.Şapka,Mary’ninkinden yalnızca birkaç saniye uzun düşünmüş olabilirdi.

“Gryfindor”

Gryfindorlular hayatlarının tek emeli alkışlamakmış gibi alkışlıyorlardı.Lily yüzünde küçük bir tebessümle tabureden indi ve Snape’in siyah gözlerine baktı.Snape,Lily’e bakarak üzüldüğünü belli eden bir ses çıkardı.

“Snape,Severus”

Lily mutlulukla masasına giderken,Snape de büyük bir umutla tabureye oturdu.Şapka siyah,yağlı saçlara değer değmez haykırdı.

“Slytherin”

Jasmine nefesini tuttu,Lily bir ‘‘ah’’ çekti.Buna rağmen hala dost olabilirler miydi?Bu mümkün müydü?Belki de olurdu,ama nasıl olurdu?Slytherin ve Gryfindor…Yıllardır süregelen bir düşmanlıktı bu.

“Montez,Jasmine”

Jasmine masum gözlerini kaldırıp McGonagall’a baktı.Hafif heyecanlı bir şekilde tabureye oturdu.Ya Slytherin’e giderse…Oraya gitmek istemiyordu ki hiç.Şapkanın kenarından sarkan ipe gözlerini kilitledi.Neredeyse on dakikalık bir bekleyişten sonra sonucu öğrendi.

Twilight Âşık
Narnia Kraliçesi
I'll Wait For You Come Back To Me... Elizabeth&Will...
Köpüklü Kapuçino

Really Love Time...Jack & Elizabeth <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Haziran 02, 2008, 17:59:59 »

nereye gitti yaa

"I don't think,I belive ghoststories anymore Captain Barbossa..."
                                                                       Elizabeth Swann

"Dünya eskiden daha büyüktü..."
"Dünya hala aynı.Sadece içindekiler azaldı..."

Sarılan Keira Knightley Hayran Kulübü  Sarılan
Camellia
PesimisticCamellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Queen B.

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #65 : Haziran 02, 2008, 21:00:12 »

Alıntı
-“Ben Severus, Lily’i ve seni uzun zamandır izliyorum,ikinizin de cadı olduğunu biliyorum.İzin ver ben bunu Lily’e söyleyeyim.”

Sen kimi gizli gizli izliyorsun kopar kafasını Jasmine Kahkaha

Alıntı
“Lily dur bekle n’olur.”Lily durdu,ağlıyordu.Jasmine yanına koştu:
-“Bak bugün seninle konuşmak istediğim konu  buydu,ama sen hiç dinlemedin ki beni.Aslında ne zamandır…”
   Lily ona bakmadı bile sadece ablasının peşinden gitti.

ya kızım dur nereye gidiyorsun bilmeden etmeden Kahkaha

Alıntı
“Sana bizden uzak dur demiştim.Yaklaşma demiştim.Ama sen dinlemedin ve olanları gördün.Mutlu oldun mu şimdi?”

hıh snape al şimdi boyunun ölçüsünü aferin sana Jasmine 

ilk bölüm harikaydı ellerine sağlık 

Alıntı
“Yaa baba,arkadaşlarıyla kavga etti.Lily’yle kavga etti,daha doğrusu gerçeği Lily’e söylemediği için bizimkine küstü.Bizimki de yasta.”Jasmine:

hiii ispikçii sinir oldum burada ablasına

Alıntı
Jasmine bunu görünce anladı.Lily’i bulmalıydı,hemen onu bulup özür dilemeliydi.

hele şükür çaktı arkadaş Kahkaha

Alıntı
-“Bak Severus,biz de tam senden bahsediyorduk.Değil mi Jasmine?
-“Hııı… a evet.”
-“Ve sen de bir şey söyleyecektin değil mi Severus?” Snape bıkkın bir yüz ifadesiyle Jasmine’e döndü:
-“Özür dilerim.” Jasmine ise Lily’i çok şaşırtarak:
-“Ben de.Ben de çok özür dilerim senden.Çok üstüne geldim.” Snape ise Lily’i daha daha şaşırtarak:
-“Önemli değil” Onlar konuşurken Lily ise şaşkın bir şekilde ağacın altında kaldı ve insanların nasıl da değişebileceğini düşünmekle yetindi.

burası spr olmuştu işte 2. bölüm çok gzldi ellerine sağlık 

Alıntı
Mektubu aldığı gibi dışarı fırladı.Bisikletine atladı ve Lily’nin evine doğru yola koyuldu

oooh oooo bu kıız unuttu kahvaltıyı falan Kahkaha

-
Alıntı
“Hii eve geç kaldım.”

-“Ya olsun otur biraz.”

ooh senin tuzun kuru tabi Kahkaha

Alıntı
“Sayın küçük hanım,
Bugün zamanını pek bilmediğim sularda asamı aldığınızın farkına varmış bulunmaktayım.Cezanızı da önce annem ve babama danışarak vermeyi düşünüyorum.Şimdi düşün önüme.”

burası çok güzeldi 

Alıntı
“Eee ben napayım şimdi odama mı gideyim?” dedi Jasmine.

“Odana git.” dedi Mrs.Montez.Mr.Montez hiç onaylamaz bir yüz ifadesi takınırken,Mrs.Montez kendinden gayet emindi.

tipik aile dramları işte yaa olmazmı kardeşim bende kaç kere izinsiz abimin eşyalarını alıp haşat ettim *Kötü kız kardeş bakışı* Kahkaha

Alıntı
“Seninle barışmak” dedi Jasmine. “Kavga ettiğimizden beri,insanın ablası olmasının bir ayrıcalık olduğunu düşünür hale geldim.Sonra bütün yaşadıklarımızı düşündüm.Yarın okula başlıyorum.Ben okulu eskiden de hayal ederdim hep.Tamam seni görürdüm üniformalarla ama okula başlamak farklı bir duygu.Bununla bağlantılı kaç gündür aptallık derecesinde cüretkarca davranıyorum.Birinin asasını çalmak…Önemini şimdi anlıyorum.Eğer biri bana ait bir şeyi alsaydı delirirdim herhalde.İşte bunun için senden bütün kalbimle özür diliyorum.”

“Bir daha olmayacağına söz ver” dedi Rose.

“Söz” dedi Jasmine. “Hadi Lily’e bakalım yalnız kaldı.”

burası çok gzl ve çok tatlıydı Âşık

Alıntı
Ucube olmak için aptal bir bunaktan ders alacak değilim,”dedi.Ucube…Yanlış mı duymuştu yoksa gerçekten ablası ona ucube mi demişti?Lily moralini daha fazla bozmamak için onun yanından uzaklaştı.Üzgündü.Jasmine Lily’nin bu halini fark edip yanına gitti. “Neyin var?” diye sordu. Lily ağlamaklı “Sonra konuşuruz.Önce içeri girelim.”

ucubeymiş hıh önce kendine baksın!!

Alıntı
Boş ver sen onun ne dediğini.O sadece seni kıskanıyor, Severus sen de bir şeyler söylesene,” dedi Jasmine.

ben bu Jasmine’yi çok sevdim ya aklı başında kız Hede Hödö

Alıntı
“Zeki olacağına güçlü olmayı tercih ediyorsan aptalsın demektir,” dedi Snape. “Bütün güçler zekadan gelir.”

puhahahahahaha ayıp ayıp James’le öyle konuşulurmu okul yılı boyunca başına bela olur sonra Sırıtan Hede Hödö

ve son olarak bölümlerinin harika olduğunu söylemek istiyorum son bölüm çok kısaydı Jasmina nın nereye gittiğini mera kettim ellerine sağlık :leve: Sarılan  Sırıtan

dip not: yorumlarım çok uzun oldu ama Kahkaha bu konuda özür diliyorum alıntı yapmadan edemedim Gülümseyen

S U P E R N A T U R A L
Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Haziran 03, 2008, 10:53:55 »

nereye gitti yaa

eh bakalım,o da gelecek parçada Dil Çıkaran sağol yorumun için Sarılan

ginny hhr yorumun için sana çok çok teşekkürler Dil Çıkaran ben de alıntı yapcaktım ama yeni sayfa açılırdı heral Dil Çıkaran Çok çok teşekkürler,bu bölüm kısa çünkü bu ilk parçası.bu arada adını öğrenebilir miyim?

Twilight Âşık
Camellia
PesimisticCamellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Queen B.

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #67 : Haziran 03, 2008, 12:50:23 »

nereye gitti yaa

ginny hhr yorumun için sana çok çok teşekkürler Dil Çıkaran ben de alıntı yapcaktım ama yeni sayfa açılırdı heral Dil Çıkaran Çok çok teşekkürler,bu bölüm kısa çünkü bu ilk parçası.bu arada adını öğrenebilir miyim?

Tabi ki de öğrene bilirsin artık buranın durmaksızın okuyucu olacağım için Hede Hödö Sırıtan adım Şevval Kahkaha ginny hhr zor olur Kahkaha

S U P E R N A T U R A L
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Haziran 03, 2008, 15:14:16 »

nereye gitti yaa

Tabi ki de öğrene bilirsin artık buranın durmaksızın okuyucu olacağım için Hede Hödö Sırıtan adım Şevval Kahkaha ginny hhr zor olur Kahkaha

Memnun oldum ben de Aybüke Gülümseyen

Twilight Âşık
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #69 : Haziran 03, 2008, 15:35:12 »

Of çok güzel bir bölüm olmuşDevam etmene çok sevindim ya!! Jasmine nereye gitti acaba  Gözlerini Deviren ??
Bekletme bizi bak aaaa

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Haziran 03, 2008, 15:47:09 »

Of çok güzel bir bölüm olmuşDevam etmene çok sevindim ya!! Jasmine nereye gitti acaba  Gözlerini Deviren ??
Bekletme bizi bak aaaa

Sağol canım Sarılan Zaten yazıyordum ama üşengeçliğimden dolayı pc'ye geçiremiyordum bir türlü Dil Çıkaran Neyse umarım çabucak geçirebilirim Gülümseyen

Twilight Âşık
Camellia
PesimisticCamellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Queen B.

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #71 : Haziran 03, 2008, 16:07:31 »

bende memnun oldum Aybüke Gülümseyen

S U P E R N A T U R A L
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Haziran 04, 2008, 15:57:06 »

ooowwff gzl bölümdü Alkış
ya ama çok kısaydı Üzgün Jasmine slytherin olsun bari,sniple tanışır hiç olmazsa
ahhh,ahh snape için slytherinli bile olmaya razıyımmmm

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Haziran 04, 2008, 19:11:55 »

ooowwff gzl bölümdü Alkış
ya ama çok kısaydı Üzgün Jasmine slytherin olsun bari,sniple tanışır hiç olmazsa
ahhh,ahh snape için slytherinli bile olmaya razıyımmmm

Zati onlar tanışık,bölüme gelince bu ilk parça olduğu için kısa.Yoksa bölüm çok uzun Dil Çıkaran Bölümler sonra yorumunu görmek güzel Gülümseyen ve teşekkürler Sarılan

Twilight Âşık
Sylar
Şeker
**

Dean & Sam Winchester

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : Haziran 04, 2008, 19:16:44 »

hikayeni ziyaretçi olarak takip ediyordum şimdi sana yorum yapmak güzel bir duygu harika gidyor herkesin söylediğini söyleyeceğim son bölüm çok kısaydı ama umarım Lily ile aynı bölüme girer jasmine çok tatlı ve iyi bir karaktere benziyor aslında ayrıntılı yorum yapmak isterdim ama malesef yapamıyorum çünkü yer fazlalığı olacak Gülümseyen o yüzden biraz kısa kestim inşallah diğer bölümlerde uzun ve ayrıntılı yorumlarım Gülümseyen

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: