Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:20:32  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 10032 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sena-1903-rup
Role Playing
Krema

----Rupert Grint---

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Mart 06, 2008, 21:34:59 »

Jasmine kendi odasında kapıyı kapatıp eşiğe oturmuştu.Yaklaşık iki ya da iki buçuk saattir orada oturuyordu.

ne sabırlı kızmış ben hayatta bekleyemezdim 2 saat  Hede Hödö 
neyse cnm çok güzel olmuş ama kısa geldi bu bana yaaa Gözlerini Deviren  varamadım tadına  Dil Çıkaran
devamını bekliyorum  Sarılan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:20:32 »

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Mart 06, 2008, 22:24:57 »

Jasmine kendi odasında kapıyı kapatıp eşiğe oturmuştu.Yaklaşık iki ya da iki buçuk saattir orada oturuyordu.

ne sabırlı kızmış ben hayatta bekleyemezdim 2 saat  Hede Hödö 
neyse cnm çok güzel olmuş ama kısa geldi bu bana yaaa Gözlerini Deviren  varamadım tadına  Dil Çıkaran
devamını bekliyorum  Sarılan

hihi...evet biraz fazla sabırlı...devamı en kısa zamanda gelecek

Twilight Âşık
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Mart 07, 2008, 11:17:06 »

Efenim, efenim. Beğendim hikayeyi. Jasmine de pek ukala, kendini beğenmiş gibi duruyor doğrusu. İlk bölümde olaylar biraz hoppidi, zıppidi gelişmişti. (Türkçesi çok hızlı Dil Çıkaran) Sonradan bunu üzerinden atmışsın. Devamında çıtayı yükselteceğini düşünüyorum. 10 üzerineden 6 veriyoruz ve seni haftanın rüküşü seçiyoruz Dil Çıkaran Tamam, itiraf ediyorum burası şakaydı Kahkaha O kadar cimri değilim 8 veriyorum. Ama dediğim gibi kendini geliştiriyor gibi duruyorsun, bazı hatalar göze çarpıyor (Mesela bir cadının bisikletinin olması, ya da büyücünün büyü kullanamayacağını söylemesi gibi, halbuki o bakanlıkta çalışıyor) ama bunlardan kurtulursan umarım.

~ Fraktal

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Mart 07, 2008, 18:41:37 »

çok çok teşekkür ederim yorumun için,söylediklerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin Gülümseyen
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 19:45:43 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Mart 09, 2008, 22:36:51 »

arada sorunlar var ama onların dışında gayet güzel olmuş.devamını bekleriz... Alkış

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #50 : Mart 11, 2008, 14:18:23 »

ayy yine süper bir bölüm yinee ellerine sağlık Kahkaha devam!

josephine
özgün özgür özgé xD
Krema

édépsiz komédya...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Mart 16, 2008, 12:21:08 »

aybuke(sanırım adın bu yanlışsan lütfen düzelt Hede Hödö ) bi solukta okudum çok hoşuma gitti gerçekten dewamını bekliorum

GöZLéRiN Ya VaRDı aKLıMDa
BiZ ÇoKTaN uNuTTuK DüNYa DéDiKLéRiNi
aŞK BiR KaZa DéDiN BiZSé SaĞ KuRTuLDuK
BuGüN SéNiN GüNüN oNu Da MaHVéTTiN
SéNi SoRaNa HéR YaNıM DéRiM
Vé DaHaSıNı Da éKLéRiM
éLLéRiNi uZaT Ki DoKuNSuN
PaRMaKLaRıN BuGüN
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Mart 16, 2008, 13:51:03 »

aybuke(sanırım adın bu yanlışsan lütfen düzelt Hede Hödö ) bi solukta okudum çok hoşuma gitti gerçekten dewamını bekliorum

evet evet adım bu.beğenmene çok sevindim

Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Mart 17, 2008, 20:42:15 »

flood yaptığım için çok üzgünüm  Terleyen ama bekledim kimse mesaj yazmadı  Ağlayan yeni bölüm biraz geç oldu ama işte;

Diagon Yolu’nda etraflarına bakarak yürüyorlardı şimdi.Dükkanlar bir dizi diş gibi yan yana sıralanmıştı.Lily arada sırada Jasmine’i durduruyor,ona sorular soruyordu.Jasmine de bıkmadan usanmadan sorularını cevaplıyordu.Derken bir dükkanın  önünde durdular.Lily başını yukarı kaldırınca şu yazıyı gördü;

“Olivander’ın Asa Dükkanı”

İşte hep istediği olacaktı,hep hayalini kurduğu şey.Bir asa…Onunla istediği her şeyi yapabilirdi.Yapabilir miydi gerçekten?Sonra düşündü.Her yerde bir takım kurallar vardır.Olsun o da azıcık kurala uyuverirdi.Zaten cadı olması bile bir mucize değil miydi?Lily bunları düşünerek tozlu ve rutubetli dükkandan içeri girdi. “İsterseniz Miss Montez ile başlayalım” dedi Mr. Olivander.Birçok asanın bulunduğu tahta dolaba ilerledi ve oradan ince uzun bir asayı çekip alarak Jasmine’e verdi.Jasmine ise Mr.Olivander’in yanına emin adımlarla yaklaştı ve asayı aldı.Hafifçe salladı.Sallamasıyla birlikte büyük bir gümbürtü duyuldu.Mr.Olivander başını iki yana sallayarak,yeni bir asa verdi.Jasmine öncekinden daha korkak adımlarla adama yaklaşıp asayı elinden aldı.Yine salladı.O an masanın üzerinde duran tüy kalem havalandı.Jasmine gülümsedi,asasına sevinçle baktı.
“Tek boynuzlu at kılı,kavak ağacından yapılma,30 cm” dedi Mr.Olivander. “İşte asanız bu.Şimdi size bir asa bulalım Miss Evans.”

Lily cesur adımlarla adama yaklaştı.Jasmine de Lily’nin gitmesini fırsat bilerek Rose’un yanına yaklaştı. “Ne istiyorsun?”dedi Rose.

“Seninle barışmak” dedi Jasmine. “Kavga ettiğimizden beri,insanın ablası olmasının bir ayrıcalık olduğunu düşünür hale geldim.Sonra bütün yaşadıklarımızı düşündüm.Yarın okula başlıyorum.Ben okulu eskiden de hayal ederdim hep.Tamam seni görürdüm üniformalarla ama okula başlamak farklı bir duygu.Bununla bağlantılı kaç gündür aptallık derecesinde cüretkarca davranıyorum.Birinin asasını çalmak…Önemini şimdi anlıyorum.Eğer biri bana ait bir şeyi alsaydı delirirdim herhalde.İşte bunun için senden bütün kalbimle özür diliyorum.”

“Bir daha olmayacağına söz ver” dedi Rose.

“Söz” dedi Jasmine. “Hadi Lily’e bakalım yalnız kaldı.”

_____________________________________________________________________________________

Hogwarts…Tamam oraya gidecekti,orası kesindi artık.Ama hangi binaya…Bu da çok önemliydi.Ailesinde her binadan insan vardı.Ablası,annesi ve babası Ravenclaw’dandı.Büyük amcası Hufflepuff,büyük halası da Gryfindor’dandı.Ailenin geri kalanı Slyterin’dendi.

Slyterin’e gitmek Jasmine’e korkunç bir şey gibi geliyordu.Şimdiye kadarki bütün Slyterinler kara büyücü olmuştu.Şaka ya da değil yarın Hogwarts’a gidiyordu.Bunları düşünürken gözleri yavaşça kapandı.

____________________________________________________________________________________

“Jasmine kalk geç kalıyoruz!”

Jasmine sabah Rose’un sesiyle uyandı.Hızla yataktan fırladı.Cüppesini giydi –aslında sonra da giyebilirdi- ve çoktandır hazır duran sandığını aldı.Onun merdivenlerden inerken çıkardığı sesi dinleyerek aşağı indi.

“Kahvaltı edecek vakit yok.Tren 11’de kalkacak,”dedi Rose. “Ben kendime de Jasmine’e de bir şeyler alırım trende.”

“Hah Jasmine de gelmiş.Hadi çıkalım artık evden yoksa gerçekten geç kalacağız ki zaten kaldık bile,” dedi Mr.Montez. “Lily’i annesi babası mı götürecek?”
“Evet,” dedi Jasmine. “Kızlarını kendileri uğurlamak istediler.Ne de olsa sömestr tatiline kadar görüşemeyecekler.”

“Tamam madem öyle gidelim artık.”

İstasyonda Lily’i bekliyordu.Acaba tarifi anlayabilmiş miydi?Duvardan geçebilecekler miydi?Derken birkaç metre ötede Snape’i gördü.Yanında kendisine çok benzeyen bir kadınla oturuyordu.Herhalde annesi olmalıydı.Kadın o kadar sert bakıyordu ki Jasmine yanına gitmeye korktu.Nasılsa trende görüşeceklerdi.Jasmine odaklanmış bir şekilde Snape’e bakarken,Snape ise başka yere doğru bakıyordu.

Jasmine başını onun baktığı yere çevirince Lily’i gördü.Yanında annesi,babası ve Petunia vardı.Jasmine biraz daha dikkatli bakınca Petunia’nın yüzünde apaçık bir kıskançlık ifadesi gördü.Öyle ki Lily koşarak Jasmine’in yanına giderken bile o ifade yüzünden silinmedi.Mr. ve Mrs.Evans kendilerine oturacak yer buldular.Petunia da isteksizce yanlarından yürüdü.

Lily ise Jasmine’in yanında kaldı. “Neden bizimle konuşmuyor?” diye sordu Lily Snape’i göstererek. “Bilmem,” dedi Jasmine. “Belki de annesinden çekiniyordur.Böyle bir annem olsa ben de çekinirdim.”
Lily güldü.Tam o sırada perondaki büyük saat 11’i vurdu.

“Hadi gitme zamanı,” dedi Rose.Lily koşup ailesine sarıldı.Tabii Petunia’ya da.Sonra ona “Eğer bizimle gelmek istersen,müdürle konuşup ikna edebiliriz belki.Jasmine’in babasının bazı konularda sözü geçiyor,” dedi.Petunia ise dondu kaldı sanki.Belli ki Lily yanlış bir şey söylemişti.İnanamayan gözlerle ona baktı. “Ucube olmak için aptal bir bunaktan ders alacak değilim,”dedi.Ucube…Yanlış mı duymuştu yoksa gerçekten ablası ona ucube mi demişti?Lily moralini daha fazla bozmamak için onun yanından uzaklaştı.Üzgündü.Jasmine Lily’nin bu halini fark edip yanına gitti. “Neyin var?” diye sordu. Lily ağlamaklı “Sonra konuşuruz.Önce içeri girelim.”

_________________________________________________________________________________

Dağlardan ve çayırlardan giden Hogwarts Ekspresi’nin dar koridorunda yürüyordu Severus Snape.Belli ki birilerini arıyordu.Sonra içinde iki küçük kızın bulunduğu kompartımanın önünde durdu.Kapının sürgüsünü açarak içeri girdi. “Merhaba,” dedi. “Ben de oturabilir miyim?”
“Tabii ki oturabilirsin,” dedi Jasmine.İçi rahatlayan Snape Lily’nin karşısındaki koltuğa çöktü. “Tuney bana ucube dedi,” dedi Lily. Jasmine uzun zamandır bunu bekliyor gibiydi.

“Boş ver sen onun ne dediğini.O sadece seni kıskanıyor, Severus sen de bir şeyler söylesene,” dedi Jasmine.

“Jasmine haklı,Lily.Bence de kesinlikle seni kıskanıyor.Hem neşelen biraz.Bak Hogwarts’a gidiyoruz.Eğer şanslıysan Slyterin’e  girersin,” dedi.

“Slyterin mi?”
Bunu arkalarında oturan sıska ve gözlüklü çocukla,Jasmine aynı anda söylemişti.Jasmine dönüp çocuğa baktı.Gözlüklü ve ela gözlüydü.Üzerinde tuhaf ukala bir tavır vardı.Yanında ise aynı derecede ukala görünen başka bir çocuk oturuyordu.Jasmine’in ise bu çocuğu bir yerden gözü ısırıyor gibiydi.

“Slyterin’e gitmek istediğinden emin misin?” dedi sıska ve gözlüklü olan.

“Tabii ki eminim.Sen nereyi istersin peki?”

“Kesinlikle Gryffindor,” dedi çocuk. “Oradakiler cesur olur.”

“Zeki olacağına güçlü olmayı tercih ediyorsan aptalsın demektir,” dedi Snape. “Bütün güçler zekadan gelir.”

“Tamam yeter,Severus gidelim artık,” diye mırıldandı Lily.

“O zaman kendine başka bir bina bulsan iyi edersin.Çünkü sen de ikisi de yok!” dedi diğer çocuk.

“Sen karışmasana!” dedi Jasmine. “Kendini ne sanıyorsun sen?”

“Senden ve senin Sümsük arkadaşından daha önemli biri olduğum kesin.”

“Hadi başka bir kompartıman bulalım.Buranın havası iyice bozuldu,” dedi Lily.

“Görüşürüz Sümsüküs.”

_____________________________________________________________________________________

“Anlamıyorum kendini ne sanıyor?” dedi Jasmine.Şu anda yalnızca üçünün olduğu bir kompartımanda oturuyorlardı.Hepsi kızgındı. “Herhalde dünyanın efendisi olduğunu falan zannediyor,” dedi Lily.

“Onları tanıyor musun?” diye sordu Snape.

“Daha önce bir kez daha görmüştüm.”Onların meraklı bakışlarına dayanamayarak “Babamın davetlerinden birinde herhalde,”  diye kestirip attı.

“Neyse…Her neyse bu konuyu kapatalım artık,”dedi Lily.

____________________________________________________________________________________

Daha sonbaharın ilk günü olmasına rağmen hava puslu ve rüzgarlıydı.Uzun boylu iri yarı bir adam –hayır dev demek daha doğru- onlara yolu gösteriyordu.Onlara yolu gösteriyordu.Zaten ürkmüş olan birinci sınıflar daha da ürküp birbirlerine iyice sokuldular.Üst sınıflar gayet rahattı.Sanki her gün bir dev görüyorlarmış gibi.Jasmine çevresine bakındı ve ilerdeki kayıkları gördü.Herhalde oradan Hogwarts’a gideceklerdi.Daha sonra birinci sınıf harici olanların dar bir patikaya saptığını gördü.

Onlar ise oldukları yerde kaldılar.Yarı-dev adam onlara doğru yaklaştı ve çocukları dörder dörder kayıklara bindirdi.Geçmeleri gereken bir göl vardı.Yolu yarıladıklarında Lily başını kaldırıp yukarı baktı.Hogwarts…Işık yanan pencereleri ve irili ufaklı kuleleriyle görkemli bir şato.Sanki bütün bunlar bir rüya gibiydi.Çok güzel bir rüya…Hayatındaki en güzel gündü sanki Lily’nin.Bu okulda kim bilir kaç tane arkadaşı olacaktı.On dakikalık bir yolculuktan sonra kayıklardan indiler.Karşılarında Hogwarts’ın büyük kapısı duruyordu.

« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 19:47:19 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Mart 18, 2008, 11:21:22 »

Heyyy gayet güzel olmuş.Tatlım sen kendini gitgide geliştiriyor ve daha da güzel yazmaya devam ediyorsun.eline sağlık.yeni bölümü bekliyorum.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Mart 18, 2008, 12:17:46 »

,Oooo Kahkaha Bu bölüm daha da güzel  olmuş canım eline sağlık Aww sonunda gidiyorlar artık Hogwarts'a Kahkaha Ne zaman James'lerle tanışacaklar diye bekliyordum bu bölüme  kısmetmiş Kahkaha Potter her zaman ki gibi ukala Dil Çıkaran  Snape de cesaret de zeka da var bir kere :hıh: Âşık Umarım kızlar ondan etkilenmez diyeceğim ama senin de James sever olduğunu bildiğimden bir şey demiyoyorum Kahkaha  Çok şeker bölümdü, binalara seçilme kısımlarını iple çekiyorum Kahkaha

[NOt:Jasmine uslanmış, özür de dilemiş sonunda  Kahkaha Rose hangi binada ve kaçıncı sınıftı bu arada Terleyen ]

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Mart 18, 2008, 13:10:50 »

vaaaay çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ama lilly nin asasının özelliklerini görmedik olmaz ki cöyle cık cık cık

ellerine sağlık jameslerle tanıştılarda ayyy süpeeer yeni bölümü en kısa sürede bekliyorummmm

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #57 : Mart 18, 2008, 13:32:23 »

yine harika bir bölüm ve...Çok akıcıydı! Gerçekten çok akıcıydı ellerine sağlık (afiyet olsun Hede Hödö) ve yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum...

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : Mart 18, 2008, 20:35:11 »

Heyyy gayet güzel olmuş.Tatlım sen kendini gitgide geliştiriyor ve daha da güzel yazmaya devam ediyorsun.eline sağlık.yeni bölümü bekliyorum.

sağol ablacım yeni bölümü bilgisayara geçiriyorum şu an

,Oooo Kahkaha Bu bölüm daha da güzel  olmuş canım eline sağlık Aww sonunda gidiyorlar artık Hogwarts'a Kahkaha Ne zaman James'lerle tanışacaklar diye bekliyordum bu bölüme  kısmetmiş Kahkaha Potter her zaman ki gibi ukala Dil Çıkaran  Snape de cesaret de zeka da var bir kere :hıh: Âşık Umarım kızlar ondan etkilenmez diyeceğim ama senin de James sever olduğunu bildiğimden bir şey demiyoyorum Kahkaha  Çok şeker bölümdü, binalara seçilme kısımlarını iple çekiyorum Kahkaha

[NOt:Jasmine uslanmış, özür de dilemiş sonunda  Kahkaha Rose hangi binada ve kaçıncı sınıftı bu arada Terleyen ]

Rose Ravenclaw'da ve 7.sınıf.beğendiğine çok sevindim

vaaaay çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ama lilly nin asasının özelliklerini görmedik olmaz ki cöyle cık cık cık

ellerine sağlık jameslerle tanıştılarda ayyy süpeeer yeni bölümü en kısa sürede bekliyorummmm

sağol beğendiğine çok sevindim

yine harika bir bölüm ve...Çok akıcıydı! Gerçekten çok akıcıydı ellerine sağlık (afiyet olsun Hede Hödö) ve yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum...

akıcı...evet galiba yapmak istediğim buydu.beğendiğine sevindim

Twilight Âşık
sena-1903-rup
Role Playing
Krema

----Rupert Grint---

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : Mart 22, 2008, 18:37:26 »

ooo çok güzel olmuş kusra bakma sınavlar takip edemiyorum böyle arkadan arkadan geliyorum işte idare et  Terleyen  tekrar eline sağlık cnm  Alkış Sarılan 
« Son Düzenleme: Mart 22, 2008, 18:38:13 Gönderen: sena-1903-rup » Logged

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: