Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 06:47:04  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 9987 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 19, 2008, 19:01:17 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

GERÇEK DOSTLUK
     Sıcak bir yaz sabahıydı.Kumral saçlı mavi gözlü küçük bir kız,iki katlı bahçeli evinden koşarak dışarı çıktı.Aklında sadece Lily’i görmek vardı.Lily ile yaklaşık 4 yıl önce tanışmıştı.Görür görmez arkadaş olmak istemişti.Ama normalde çok cesur olmasına rağmen ilk adımı atmaya cesaret edememişti.Fakat Lily buna aldırış etmeden onun yanına gelip konuşmuştu ve çok iyi arkadaş olmuşlardı.Şu anda 10 yaşındaydı ikisi de.Ancak bundan birkaç gün önce siyah saçlı zayıf bir çocuk önünü kesmiş ve:

-“Ben Severus, Lily’i ve seni uzun zamandır izliyorum,ikinizin de cadı olduğunu biliyorum.İzin ver ben bunu Lily’e söyleyeyim.”
Jasmine:

-“Bunu yapmana izin vermeyeceğim.Eğer bunu Lily’e biri söyleyecekse bu ben olmalıyım.Ayrıca bizi özellikle beni gizli gizli izlemenden rahatsız olduğumu belirtmeliyim.Bir daha seni etrafımda görmek istemiyorum.”

İşte Lily’i arama nedeni buydu.O Snape denen çocuktan önce Lily’i bulmalıydı.10-15 dakika aradıktan sonra onu parkta ablası Petunia’yla buldu.Soluk soluğa yanına koştu.

-“Nerdeydin 15 dakikadır seni arıyorum”

-“Neden beni arıyordun ki?Neyse bakın size bir şey göstereceğim.”Meraklı bir yüz ifadesiyle bir çiçeğin üzerine eğildi.Elini çiçeğin üzerine kapamasıyla birlikte çiçeğin yapraklarının kapanması bir oldu.Petunia:

-“Nasıl yapıyorsun?” Jasmine:

-“Lily benim sana bir şey söylemem gerekiyor.”

-“Önemli mi?Değilse sonra konuşalım.”

-“Önemli hem de çok önemli.” Petunia tekrarladı:

-“Nasıl yapıyorsun?”

Çalılıkların ardından bir çocuk fırladı o anda.Hepsi soluğunu tuttu.Petunia geriledi.Jasmine çocuğu anında tanıdı:

-“Senin burada ne işin var?Sana benden uzak dur demiştim.” Lily:

-“Ne oluyor sen de kimsin?” Petunia:

-“Tanıdım seni sen Snape’lerin oğlusun.”

Snape Lily’e dönerek sözüne başladı:
-“Sen…Sen…” Jasmine yüzünde onaylamaz bir ifadeyle onları izledi.Sonra sözcükler Snape’in ağzından saçılıverdi.
-“Sen bir cadısın.Aslında bunu o da biliyordu.” Parmağıyla Jasmine’i işaret etti. “Ama bunu sana hiçbir zaman söylemedi söylemeyecekti de.O da bir cadı hem de ailesi en iyilerden ve safkan.”

Snape anlatmaya devam ederken Lily sadece Jasmine’e bakıyordu.İmkansız,imkazsızdı bu.Jasmine en iyi arkadaşıydı onun.Ayrıca onu uzun zamandır tanıyordu.Böyle bir şey olsa anlamaz mıydı hiç?Belki de anlamazdı,anlamamıştı.Sonunda Snape sözünü bitirdi.Petunia tek kelime etmeden koşmaya başladı.Lily de onun peşinden gidecekken Jasmine:

-“Lily dur bekle n’olur.”Lily durdu,ağlıyordu.Jasmine yanına koştu:
-“Bak bugün seninle konuşmak istediğim konu  buydu,ama sen hiç dinlemedin ki beni.Aslında ne zamandır…”

Lily ona bakmadı bile sadece ablasının peşinden gitti.Jasmine ise oracıkta durup Snape’e doğru yürürken Snape geriledi ve salıncağın direğine çarptı.
-“Bak özür dilerim böyle olsun istememiştim.”

-“Sana bizden uzak dur demiştim.Yaklaşma demiştim.Ama sen dinlemedin ve olanları gördün.Mutlu oldun mu şimdi?” Şimdi o da ağlıyordu. “Hepsi senin suçun” Geri geri giderek Snape’ten uzaklaştı.Snape ise tek başına koskoca parkta kalakaldı.

« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2008, 11:27:09 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 06:47:04 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2008, 20:45:24 »

değişik ve ilginç bir başlangıç olmuş burda Snape'e patavatsız ,Jasmine'de arkadaşlar arasında bu tarz sırlar olmaz diyorum cıkk cıkkk. Kahkaha

Güzel bir başlangıç olmuş devamını bekliyorum.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2008, 20:59:08 »

değişik ve ilginç bir başlangıç olmuş burda Snape'e patavatsız ,Jasmine'de arkadaşlar arasında bu tarz sırlar olmaz diyorum cıkk cıkkk. Kahkaha

Güzel bir başlangıç olmuş devamını bekliyorum.

evet snape biraz öyle oldu ama o kendini affettirmeyi bilir,jasmine de öyle
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2008, 23:56:24 Gönderen: aybuke_hrmn » Logged

Twilight Âşık
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2008, 21:45:06 »

hımmm güzel olmuş en azından ilk ficinin ilk bölümü olduğuna bakılırsa gayet güzeldi ellerine sağlık umarım en kısa zamanda devamını yazarsın

not:ismim tuğçe

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2008, 23:13:42 »

evet tuğçecim yeni bölümü ya c.tesi akşamı ya da pazar sabahı eklerim

Twilight Âşık
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2008, 16:21:59 »

canım eline sağlık değişik olmuş epey  Aww , devam et emi Kahkaha  kısaydı biraz o yüzden çok hakim olamadım konuya Terleyen

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2008, 19:23:24 »

aaa güzel başladı Sırıtan  Alkış
1-yeni karakter ilave etmen çok iyi olmuş  Gülümseyen
2-olaylara çok hızlı giriş yapmışsın biraz uzatıp yeni kızı daha ayrıntılı olarak tanıtabilirdin.   Sırıtan
3-Birazıcık betimleme lütfen   Terleyen  Sırıtan
4-Snipciğmin öle pattadanak karışması hoş olmadı tabii ama umarım düzelir  Sırıtan
5-Ellerine sağlıkk  Öpücük

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2008, 20:31:09 »

evet dediklerinizi yapacağım,betimleme eksikliğini ve bölümün kısa olmasını ben de farkettim.ilerde düzeltmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

Twilight Âşık
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2008, 23:07:19 »

Canım güzel olmuş ama çok kısa geldi bana biraz daha uzatırsan sanırım yerli yerine oturur Gülümseyen

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 21, 2008, 20:46:14 »

Canım güzel olmuş ama çok kısa geldi bana biraz daha uzatırsan sanırım yerli yerine oturur Gülümseyen

yavaş yavaş uzayacak,2. bölüm biraz daha uzun.yeni bölüm için c.tesi veya pazar demiştim ama olamayacak çünkü biz bi yere gidicekmişiz Terleyen  Terleyen ben artık onu salı ya da çarşamba eklerim (bu sefer söz)
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 10:59:03 Gönderen: aybuke_hrmn » Logged

Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Şubat 25, 2008, 21:41:21 »

işte yeni bölüm;
Büyük Pişmanlıklar

Tüm bunların üzerinden tam 4 gün geçmişti.Aslında Jasmine saymak istememişti günleri ama odasında duran eski bir takvim ona bütün olanları yeniden hatırlatıyordu.Sanki yıllar geçmişti üzerinden,yıllar öncesinde kalmış bir anı gibi parkta olanları hatırladı.Sonra tekrar düşündü,bütün bunlar Snape’in suçu muydu yani,kendisinin hiç mi suçu yoktu?Tam bunları düşünürken kapı aralandı.Gelen Rose*’du:

-“Hadi uyan uykucu kahvaltı zamanı!”

-“Uyumuyordum ben sadece…”

-“Eee amma uzattın hadi kahvaltı.”

Jasmine yatağından usulca kalktı,kapının soğuk kolunu tutarak kapıyı açtı.Tozlu merdivenlerden aşağı indi ve gülen yüzlerle kendisini bekleyen ailesine gülümsedi.Mrs.Montez:

-“Benim güzel kızım kalkmış da…” O sırada Mr.Montez  Jasmine’deki tuhaflığı fark etti:

-“Bir dakika canım.Kızım neyin var?”

-“Bir şey yok baba sadece arkadaşlarımla tartıştım biraz o kadar.” Rose hemen atladı:

-“Yaa baba,arkadaşlarıyla kavga etti.Lily’yle kavga etti,daha doğrusu gerçeği Lily’e söylemediği için bizimkine küstü.Bizimki de yasta.”Jasmine:

-“Sen biraz sussana” Mrs.Montez:

-“Şişt…Ablayla öyle konuşulmaz.”

-“Ya yeter artık.Anne n’olur bir kere de benim tarafımı tutsan.Ama olmaz değil mi çünkü o büyük,o kötü bir şey yapmaz.Hep ben işitirim azarı.” dedi ve büyük bir hışımla odasına gitti.

Aslında pek yalnızlığı sevmezdi ama şimdi gerçekten ihtiyacı vardı.Odasını da sevmezdi ama güzel bir odaydı.Gündüzleri bol güneş alırdı,evin büyük odalarındandı..Duvarda eski bir takvim dururdu hep,yanında da bir pano.Genelde yapacağı şeyleri unutmamak için oraya iğnelerdi.Sonra yanındaki fotoğraf albümü…En güzel anıları ordaydı.Eli güçlükle oraya gitti ve kapağını açtı.İlk sayfada gülen bir bebek vardı,büyük mavi gözleri vardı ve henüz saçları yoktu.Bebeğin ona gülümsemesine karşılık Jasmine de ona gülümsedi ve diğer sayfayı çevirdi.Oradaki fotoğraf bir muggle fotoğrafıydı,bunu hareket etmemesinden anlamak mümkündü.Fotoğrafta kızıl saçlı şirin bir kız,hemen hemen aynı yaşta olduğu kumral saçlı olana sarılarak gülüyordu.Jasmine bunu görünce anladı.Lily’i bulmalıydı,hemen onu bulup özür dilemeliydi.Merdivenlerden aşağı indi ama bu kez koşarak.Rose’un söylenmelerine aldırmadan bahçeye çıktı ve bisikletine atladı.Lily’lerin evi uzaktı aslında ama bisikletle gitmek istemişti canı.Yarım saat süren bir yolculuktan sonra iki katlı,bahçeli şirin bir evin kapısında durdu.Orta büyüklükteki demir bahçe kapısını iterek açtı ve seslendi:

-“Lily” Biraz duraksadı sonra yine seslendi:

-“Lily” Evinden koşarak çıkan bir kız gördüğüne bu kadar sevineceğini sanmazdı aslında.Ama çok sevinmişti.Lily:

-“Buraya niçin geldin?En son seninle küstüğümü hatırlıyorum ben.”

-“Lily n’olur anlatmama izin ver,bak seninle tanıştığımda senin cadı olduğunu bilmiyordum inan.Anladığımda da söyleyemedim,kolay değil ki en iyi arkadaşının karşısına çıkıp ‘ Sen bir cadısın’ demek."

-“Bu konuda ısrarcısın yani.”

-“Hangi konuda?”Bu kez Jasmine de afallamıştı.

-“Cadı olduğum konusunda.Yani biri çıkıyor ‘Sen bir cadısın’ diyor.Hepimiz ona inanıyoruz.”

-“Lily bak bu o çocuğun uydurduğu bir palavra değil.O kadar basit bir konu değil bu.Bana inanıyor musun?”

-“Sana inanıyorum ama…”

-“Tamam o zaman problem yok.Şimdi benimle koruluğa gelir misin?”Lily arkasını döndü evdekilere seslendi:

-“Ben koruluğa gidiyorum.”Sonra o da bisikletine bindi.Beraber yola çıktılar.Sonra koruluğun önüne geldiklerinde bisikletleri durdurdular.Kapıdan geçip içeri girdiler.İçerde çeşit çeşit ağaçlar vardı.Meşe,söğüt,akasya…Her birinin altında bir grup insan oturmuş konuşuyorlardı.Lily:

-“Burası çok güzel,en sevdiğim yerlerden biri” diyerek bir ağacın altına oturdu.Jasmine de yanına geçti.Şimdi ağaçların yaprakları arasından sızan güneş yüzlerine vuruyordu.Bu da Lily’nin saçlarının daha da kızıl görünmesine sebep oluyordu.Lily konuyu açtı:

-“Ben dün Snape’le konuştum.Bana aslında amacının aramızı bozmak olmadığını söyledi ve ben de…” Jasmine:

-“Yoksa ona inandın mı?”

-“İnandım ama lütfen dinle öyle bir konuştu ki bana gayet samimi göründü.”

-“Tabii öyle görünür sadece seni kandırmaya çalışıyor.”

-“Hayır çalışmıyor.Olanlardan dolayı o da çok üzgün.Çok üstüne gittik.Hadi n’olur siz de barışın.”

-“Gelirse barışırım,gelmezse ayağına gitmem.” Tam da o sırada Snape göründü ve hiçbir yere bakmadan onların yanına doğru yürüdü.Lily:

-“Bak Severus,biz de tam senden bahsediyorduk.Değil mi Jasmine?

-“Hııı… a evet.”

-“Ve sen de bir şey söyleyecektin değil mi Severus?” Snape bıkkın bir yüz ifadesiyle Jasmine’e döndü:

-“Özür dilerim.” Jasmine ise Lily’i çok şaşırtarak:

-“Ben de.Ben de çok özür dilerim senden.Çok üstüne geldim.” Snape ise Lily’i daha daha şaşırtarak:

-“Önemli değil” Onlar konuşurken Lily ise şaşkın bir şekilde ağacın altında kaldı ve insanların nasıl da değişebileceğini düşünmekle yetindi.

*Rose Jasmine'nin kendinden 6 yaş büyük ablası ve Ravenclawda okuyor

« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 19:42:06 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2008, 13:18:45 »

Güzel olmuş ellerine sağlık  Alkış yazdıkça açılıyorsun dahada güzelliyor  Alkış  Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2008, 15:28:53 »

güzeldi ama yine hızlıydı olaylar Gülümseyen
bir de

Jasmine bunu görünce anladı.Hemen Lily’i bulmalıydı,hemen onu bulup özür dilemeliydi.Hemen merdivenlerden aşağı indi

bu kırmızı kelimeler gibi bazı yerlerde çok fazla tekrar yapmışsın  Aww

bunların dışında güzel  Gülümseyen

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Şubat 26, 2008, 18:41:07 »

Güzel olmuş ellerine sağlık  Alkış yazdıkça açılıyorsun dahada güzelliyor  Alkış  Alkış

sağol canım

güzeldi ama yine hızlıydı olaylar Gülümseyen
bir de

Jasmine bunu görünce anladı.Hemen Lily’i bulmalıydı,hemen onu bulup özür dilemeliydi.Hemen merdivenlerden aşağı indi

bu kırmızı kelimeler gibi bazı yerlerde çok fazla tekrar yapmışsın  Aww

bunların dışında güzel  Gülümseyen

evet o kırmızıları düzelttim.ayrıca beğenmene çok sevindim

Twilight Âşık
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 27, 2008, 16:55:23 »

canım  çok tatlıydı bu Jasmine'i sevdim ben Kahkaha ilk başta pek sevmemiştim de şimdi severus ile de barıştıklarına göre bir sorun yok Kahkaha hoş olmuş çok eline sağlık Aww Jasmine'in duygularını daha çok gördüğmüz için özellikle Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*