Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 08:14:43  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 10024 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 27, 2008, 18:31:10 »

canım  çok tatlıydı bu Jasmine'i sevdim ben Kahkaha ilk başta pek sevmemiştim de şimdi severus ile de barıştıklarına göre bir sorun yok Kahkaha hoş olmuş çok eline sağlık Aww Jasmine'in duygularını daha çok gördüğmüz için özellikle Aww

ben de bu bölümdeki jasmine'i daha bi sevdim.beğendine çok sevindim

Twilight Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 08:14:43 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 27, 2008, 20:56:20 »

cnm süper olmuş yaaa ama jasmine niye snape i hemen affetti neler oluyor burada neyse neyse umarım bir dahaki bölümü en kısa zamanda ve uzun bir şekilde yazarsın çünkü bu bana çok kısa geldi

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Şubat 27, 2008, 21:00:32 »

aybukecim ben bu fic'i bulmaya çalıştım bir türlü bulamadım yanlış imzandaki link haberin olsun Göz Kırpan

ama çok beğendim jasmine gibi bir karakter cuk oturmuş,hatalarını da düzelttiğine göre...mü-kem-mel!

bekletme emi?

Cailleach
Blair Waldorf
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Şubat 27, 2008, 22:05:18 »

Çok şükür okuyabildim Aybukecim .. Kusuruma bakma , Weesel ve snape'in hikayelerini bile okuyamadım , hatta UU'ları .. (bile diyorum çünkü burada çok yakından takip ettiğim ficlerden ikisi) Terleyen Terleyen

Ellerine sağlık , değişik bir konusu var ve gidişatını çok merak ediyorum Gözlerini Deviren Yegane dileğim , Lily & Snape Âşık Âşık .. Neyse , snape'in Sarılan de söylediği gibi , kelime tekrarların vardı ve düzeltmişsin zaten , ilk yazına göre ikinci yazın daha düzenli olmuş ama aralarda biraz daha boşluk bırakırsan daha güzel olacak Gözlerini Deviren Aww Devamını bekliyorum , tekrar ellerine sağlık Gözlerini Deviren Aww
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 27, 2008, 23:10:36 »

cnm süper olmuş yaaa ama jasmine niye snape i hemen affetti neler oluyor burada neyse neyse umarım bir dahaki bölümü en kısa zamanda ve uzun bir şekilde yazarsın çünkü bu bana çok kısa geldi

sağol canım,jasmine snape'i hemen affetti çünkü lily snape'e inanmıştı.

aybukecim ben bu fic'i bulmaya çalıştım bir türlü bulamadım yanlış imzandaki link haberin olsun Göz Kırpan

ama çok beğendim jasmine gibi bir karakter cuk oturmuş,hatalarını da düzelttiğine göre...mü-kem-mel!

bekletme emi?

yoo link çalışıyo neyse bekletmem merak etme sen

Çok şükür okuyabildim Aybukecim .. Kusuruma bakma , Weesel ve snape'in hikayelerini bile okuyamadım , hatta UU'ları .. (bile diyorum çünkü burada çok yakından takip ettiğim ficlerden ikisi) Terleyen Terleyen

Ellerine sağlık , değişik bir konusu var ve gidişatını çok merak ediyorum Gözlerini Deviren Yegane dileğim , Lily & Snape Âşık Âşık .. Neyse , snape'in Sarılan de söylediği gibi , kelime tekrarların vardı ve düzeltmişsin zaten , ilk yazına göre ikinci yazın daha düzenli olmuş ama aralarda biraz daha boşluk bırakırsan daha güzel olacak Gözlerini Deviren Aww Devamını bekliyorum , tekrar ellerine sağlık Gözlerini Deviren Aww

ehh...nihayet.ama beğenmene çok sevindim.evet aralarda boşluk bırakmayı düşünüyodum zaten.neyse tekrar sağol

Twilight Âşık
İrUzY
irem ~
UU Seherbazları
Demleme Çay

chad ::)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2008, 20:19:21 »

canım  çok tatlıydı bu Jasmine'i sevdim ben Kahkaha ilk başta pek sevmemiştim de şimdi severus ile de barıştıklarına göre bir sorun yok Kahkaha hoş olmuş çok eline sağlık Aww Jasmine'in duygularını daha çok gördüğmüz için özellikle Aww
evet güzel olmuş cnm ellerine sağlık

~ Chad'm
Sarılan  Alkış Hpc'de 1.Yılım  Alkış  Sarılan
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 29, 2008, 12:48:58 »

evet güzel olmuş cnm ellerine sağlık

sağol beğendiğine sevindim

Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2008, 16:27:54 »

Bir gece daha sabahına kavuşurken,sevimli bir kız yatağında doğruldu ve içinde quidditch oyuncularının posterleri bulunan odasına baktı.Yataktan kalktı ve takvimine doğru ilerleyip bir yaprak kopardı ve büyük bir şokla o günün 1 Ağustos olduğunu fark etti.Bu Hogwarts kabul mektubunun gelmesine birkaç gün kaldığına işaretti.Büyük bir heyecanla okulun açılış tarihi olan 1 Eylül’ü takvimde işaretledi.Daha sonra merdivenleri birer-ikişer atlayarak aşağı indi.O aşağı indiğinde annesi ile babası onu bekliyorlardı.Jasmine:

-“Günaydın anne,günaydın baba!”.Mr.Montez:

-“Ne o erkencisin!”

-“Ben normal kalktım ama çok acıktığım için bekleyemedim. ”

-“ Kahvaltıda ne yapayım sana?Hı ne yemek istersin?”diyerek mutfak tezgahına ilerledi Mrs.Montez.

-“Omlet istiyorum.Ama fazla kızarmış olmasın”

-“Tamam sen git ben omlet hazır olunca sana haber veririm.”

Salona girdi.Salonları sıcak bir yerdi.Devamlı güneş alırdı,içinde her aile bireyi için birer koltuk ve iki tane de misafir koltuğu her zaman bulunurdu.Jasmine başını çevirdi ve üzerinde bir müzik kutusu bulunan konsola yaklaştı.Kapağını açtı,o hoş melodiyi dinlerken:

-“Hadi Jasmine kahvaltı hazır.”

Kutuyu konsola geri bıraktı.Mutfağa doğru ilerledi ve masanın üzerindeki omlete baktı.Çok güzel görünüyordu.Oturup yemeğe başladı.Annesi:

-“Bak salonda sana bir mektup var,aç bakalım neymiş?”
    Çok aç olmasına rağmen merakına yenik düşerek sandalyesinden kalktı.Derin bir nefes alarak salondaki masaya ilerledi ve mektubu gördü.İlk bakışta üzerinde aslan,yılan,porsuk ve kartal amblemlerinin birlikte durduğu bir mektuptu sadece.Ama dikkatli bakınca aylardır bu mektubu bekleyen bir ailenin kızı olarak anlamaması imkansızdı.Bu Hogwarts mektubuydu.Sonunda gelmişti işte.Beceriksizce zarfı açmaya çalıştı ve okudu:

Sayın Jasmine Sarah Montez;
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na kabul edildiğinizi bildirmekten onur duyarız.Okulun açılış tarihi olan 1 Eylül’e kadar ek’teki malzemeleri temin etmek zorundasınız.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Müdür Yardımcısı
                                                           Minerva  McGonagall

Mektubu aldığı gibi dışarı fırladı.Bisikletine atladı ve Lily’nin evine doğru yola koyuldu.Geldiğinde bir büyücü evin içinde,Lily’nin anne ve babasına durumu anlatmaktaydı.Jasmine merakla zaten aralık olan kapıdan içeri girdi.Mr. ve Mrs. Evans kapının önünde öylece duruyorlardı.Belli ki kızlarının cadı olma ihtimali onları derinden sarsmıştı.Ama güçlü görünmeye çalışıyorlardı.Sonunda Mr. Evans güçlükle konuştu:

-“Ne demek kızımız bir cadı?Buna nasıl inanmamızı beklersiniz bizden?Bakın bu çok büyük bir iddia ve kanıtlamadığınız sürece buna inanamayız.Şimdi lütfen evimi terk edin.” Esmer ve uzun boylu büyücü:

-“Bunu size nasıl kanıtlayabilirim?Ancak bir sihir göstermem gerekir bu da…”

-“Ben kanıtlayabilirim.” Herkes Jasmine’nin varlığını yeni fark etti ve bir anda tüm başlar ona çevrildi.Jasmine tekrarladı:

-“Ben kanıtlayabilirim dedim ya.Merak etmeyin ben tek başıma yapabilirim.”

-“Peki madem Miss Montez size kanıtlayacağını söylüyor ben artık gideyim.”
 dedi ve kapıyı yavaşça çekerek çıktı.Jasmine ise geldiği gibi evden çıkacakken:

-“Siz beni bekleyin 20 dakikaya kadar burada olurum.”diyerek dışarı çıktı.

5 dakika sonra Rose’un odası

Jasmine her yerde bir şey arıyordu.Her yeri talan etmiş fakat bulamamıştı.Daha sonra kendi oluşturduğu yığınların arasında bir şey dikkatini çekti.Sivri uçlu bir cisimdi bu.İşte aradığını bulmuştu,Rose’un asasını bulmuştu.Şimdi ise yapması gereken tek şey ablasına yakalanmadan odadan çıkmaktı.Başardı da,tam söz verdiği gibi 20 dakika sonra Lily’nin yanındaydı.Asasını çekmiş bir şekilde üzerinde kırık bir camın bulunduğu masanın önünde duruyordu.

-“Şimdi size cadılık diye bir şeyin varolduğunu ve kızınızın bir cadı olduğunu kanıtlayacağım. Reparo!

Birden cam parçaları birleşti,sanki çok güçlü bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi.Bütün ailenin ağzı biraz daha açılırken Jasmine ise bunun olacağı zaten önceden belliymiş gibi gülümsüyordu.

-“Şimdi de Lily’nin bir cadı olduğunu kanıtlayacağım.Lily buraya gel lütfen.”

Lily ürkek adımlarla masaya yaklaştı ve asayı Jasmine’in elinden aldı ve sadece salladı.Ancak sallamasıyla birlikte kitaplık üst rafları olduğu gibi aşağı inince Mr.ile Mrs. Evans’ın da inanmaktan başka çareleri kalmamıştı.Jasmine Lily’e yaklaştı ve kulağına fısıldadı:

-“Ablam asasıyla yaptıklarımı öğrenene kadar bekle.”dedi ve evine dönmek üzere yola çıktı.

5 dakika sonra koruluğa gelmişti.Aslında eve gitmek için çıkmıştı ama hava çok güzeldi ve canı eve gitmek istemiyordu.Biraz yalnız dolaştıktan sonra bir ağacın altında oturan Snape’i gördü.

-“Merhaba Severus.Oturabilir miyim?”

-“Tabii ki.”

-“Bugün neler neler  yaşadım anlatamam.Ha bir de size Hogwarts’tan mektup geldi mi?” Snape başıyla onaylayınca Jasmine devam etti:

-“Neler neler yaşadın diye sormayacak mısın?”

-“Neler neler yaşadın?”

-“Bak şimdi önce Lily’e gittim mektubu almış mı diye,sonra bir de baktım bir büyücü gelmiş onlara.Bil bakalım neden?

-“Cadılık konusunu açıklamak için mi?”

-“Yaaa hemen bildin ama dur asıl macera şimdi başlıyor zaten.Eve gittim ablamın asasını aldım,amacım Lily’nin ailesini inandırmak.Sonra bir büyü yaptım hallerini görmeliydin Severus.Severus?Beni dinlemiyorsun?

-“Ha pardon duymamışım ne diyordun?”

-“Neyse boş ver.”

-“İyi peki sen bilirsin.” dedi ve çimenlere uzandı.

-“Hogwarts mektubu geldiğinde ne kadar mutlu oldum bilemezsin Severus.Tamam geleceğini biliyordum ama yine de çok sevindim anladın mı?”diyerek yanına uzandı.

-“Anladım.”

Tam o sırada büyük parktaki saat kulesi saat altıyı vurdu.Jasmine:

-“Hii eve geç kaldım.”

-“Ya olsun otur biraz.”

-“Olmaz annemlerin buraya geldiğimden bile haberi yok.” demesiyle bisikletine binip gitmesi bir oldu.

Eve gittiğinde bisikleti kapının önüne bıraktı.İçeri giden büyük mermer merdivenleri çıkmaya başladı.Tam zile basacaktı ki bir ses:

-“Asalar kişiye özeldir.” dedi.Jasmine’in içi ise nedenini bilmediği bir korkuyla doluydu.

« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 19:43:42 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Mart 02, 2008, 16:31:34 »

yine harika bir bölüm ellerine sağlık

fakat niye asadan korktu orda şaşırdım  Acayip

zaten söyleyemezsin ya neyse ellerine sağlık devam devam

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mart 02, 2008, 16:33:57 »

yine harika bir bölüm ellerine sağlık

fakat niye asadan korktu orda şaşırdım  Acayip

zaten söyleyemezsin ya neyse ellerine sağlık devam devam

sağol orda asadan değil başka bişeyden korktu neyse diğer bölüm geldiğinde anlarsın zaten

Twilight Âşık
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2008, 16:35:30 »

hmm güzel  Gülümseyen
ama hep konuşmalardan ibaret olmasın  Aww
ayy snip Âşık
devamına göre daha uzun yorum yapabilirim belki
şimdi biraz belirsiz benim için  Gözlerini Deviren

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mart 02, 2008, 16:39:43 »

hmm güzel  Gülümseyen
ama hep konuşmalardan ibaret olmasın  Aww
ayy snip Âşık
devamına göre daha uzun yorum yapabilirim belki
şimdi biraz belirsiz benim için  Gözlerini Deviren

tuhaf ama aslında benim için de belirsiz bu bölümler,daha oturmadı yani,ama bundan sonraki bölümlerde daha çok oturacak hikaye

Twilight Âşık
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mart 02, 2008, 16:46:13 »

Eline sağlık Aww Snape nedense pek durgundu ?  Üçü de Hogwarts'a gittiklerindeki hallerini çok merak ediyorum doğrusu Kahkaha  lily'de sonunda inandı buna da sevindim de Rose'un asasını kullanmaları epey sorun yaratacak sanki Kahkaha bakalım neler olacak...

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Mart 02, 2008, 16:49:15 »

Eline sağlık Aww Snape nedense pek durgundu ?  Üçü de Hogwarts'a gittiklerindeki hallerini çok merak ediyorum doğrusu Kahkaha  lily'de sonunda inandı buna da sevindim de Rose'un asasını kullanmaları epey sorun yaratacak sanki Kahkaha bakalım neler olacak...

evet o biraz sorun olacak gibi bakalım

Twilight Âşık
sena-1903-rup
Role Playing
Krema

----Rupert Grint---

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Mart 02, 2008, 16:50:51 »

aa ben niye görmemişim bunu cık cık kızdım kendime  Kızgın   
neyse sonuçta okudum di mi  Terleyen
ya ben çok beğendim çok heyecanlı başlamışsın  Alkış
ayrıca merak ettim nolcak  Gözlerini Deviren