Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 02, 2008, 16:54:52 » |
|
yaramaz ve afacan bişi bu Jasmine açıkcası azcıkda ukala .  Yani başka bir yetkin büyücüyü resmen kapıdışarı edip kendisi büyü gösteriyooo .Üstelik yetkin olmadan okul dışında büyü yapamayacağını bile bile.Evett asalar özeldir başkasının asasını almamalıydı.Severus'a da üzüldüm yahu bu kızdan çekeceği var yavrumun. Neyse eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 02, 2008, 17:04:24 » |
|
yaramaz ve afacan bişi bu Jasmine açıkcası azcıkda ukala .  Yani başka bir yetkin büyücüyü resmen kapıdışarı edip kendisi büyü gösteriyooo .Üstelik yetkin olmadan okul dışında büyü yapamayacağını bile bile.Evett asalar özeldir başkasının asasını almamalıydı.Severus'a da üzüldüm yahu bu kızdan çekeceği var yavrumun. Neyse eline sağlık. evet aynen öyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 02, 2008, 17:05:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 02, 2008, 19:13:58 » |
|
hımmm bu bölümde güzel olmuş acaba o sondaki sesin sahibi jasmine nin ablası rose olabilirmi
neyse neyse ellerine sağlık cnm devamını en kısa sürede bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 03, 2008, 10:38:03 » |
|
hımmm bu bölümde güzel olmuş acaba o sondaki sesin sahibi jasmine nin ablası rose olabilirmi
neyse neyse ellerine sağlık cnm devamını en kısa sürede bekliyorum
bilmem artık,beğenmene çok sevindim,yeni bölüm en kısa zamanda sizlerle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 03, 2008, 16:18:17 » |
|
Gerçkten çok hoş olmuş ilerledikçe daha çok zevk alıyorum tşkürler 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 03, 2008, 18:12:02 » |
|
Gerçkten çok hoş olmuş ilerledikçe daha çok zevk alıyorum tşkürler  sağol canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 05, 2008, 19:21:37 » |
|
Jasmine merakla gözlerini sesin geldiği noktaya doğru çevirmiş,sesin sahibini görünce “Off inanmıyorum.” diye mırıldanmıştı kendi kendine ama işe yaramamıştı tabii. Şimdi ise daha önce gelmediği hiç güneş almayan,soğuk ve rutubetli bir evin salonundaydılar.Ev en azından yüzyıllık gibiydi.Ama bir muggle evi olduğu kesindi.Bunun kanıtı hiç kıpırdamayan solgun fotoğraflardı.Jasmine sanki dilini yutmuş gibi sadece etrafına bakıyor,hiç sesini çıkarmıyordu.
İlerdeki odada Rose ve arkadaşları hararetle bir şey konuşuyorlardı.Jasmine daha iyi duyabilmek için yaklaştı.Odanın kapısını aralamadan kulağını paslı anahtar deliğine dayadı.Birden Rose dışarı çıktı. “Sonunda bitti mi konuşmanız?” dedi Jasmine.
“Şuna bak hem suçlu hem güçlü.Neyse gel içeri kararımızı verdik.” diye cevapladı onu Rose.Jasmine Rose’un peşisıra odaya girdi.Bu odanın durumu salondan beterdi.Paslı demir çerçeveleri olan pencerelerden büyük bir kavak ağacı görünüyordu.Ağacın üstünde ise bir kuş yavrularını azgın kediden korumaya çalışıyordu.Jasmine kediyi izler gibi yaptı.Kedi,yavrularını korumaya çalışan zavallı kuşu ne pahasına olursa olsun yemeye kararlı gibiydi.Bir daldan diğerine atlıyordu.
Daha sonra Jasmine başını odanın geri kalanına çevirdi.Salondaki solgun fotoğraflardan burada da vardı,hem de birçok tane.Ancak bu fotoğraflardaki tek fark içindeki kişilerdi.Salondakinde yaşlı bir kadın ve kocası,odadakinde iki genç kız vardı.Herhalde yaşlı kadının kızları olmalıydılar.
Jasmine bunları düşünürken Rose’un sesiyle kendine geldi. “Ooow küçük hanım biraz bizi dinlerseniz,size kararımızı açıklayacağız.” dedi Rose. “Tabii memnuniyetle sizi dinlerim.”dedi Jasmine ukala bir tavırla.
Rose boğazını temizledi,öksürdü ve başladı:
“Sayın küçük hanım, Bugün zamanını pek bilmediğim sularda asamı aldığınızın farkına varmış bulunmaktayım.Cezanızı da önce annem ve babama danışarak vermeyi düşünüyorum.Şimdi düşün önüme.”
Jasmine şimdi mahvolmuştu.Cidden mahvolmuştu.Anne ve baba…Şimdi iki korkunç cellat gibi görünüyorlardı ona.
“Bunu nasıl yaparsın Jasmine?Biz sana küçüklüğünden beri ne dedik?Asa özel bir şeydir,kişiye özeldir,demedik mi?” dedi Mrs. Montez büyük bir hışımla.
“Anne gerçekten kötü niyetle yapmadım.Lily’e ve ailesine kanıtlamam gerekiyordu.Ablamın asasını da bu yüzden aldım.” diye kendini savundu Jasmine.
Rose ise halinden gayet memnun bir şekilde onları izliyordu.En sonunda ne zamandır sessiz kalan Mr.Montez söze karıştı:
“Tamam Jade.Üsteleme artık.Belli ki Jasmine üzgün işte.” dedi.
“İnanamıyorum Jason.Bu kadar sakin olabilmene inanamıyorum.Kızımız bir şeyi sahibinden izinsiz almış,yani çalmış.Bu bence önemli.” dedi Mrs.Montez.
“Eee ben napayım şimdi odama mı gideyim?” dedi Jasmine.
“Odana git.” dedi Mrs.Montez.Mr.Montez hiç onaylamaz bir yüz ifadesi takınırken,Mrs.Montez kendinden gayet emindi.
Jasmine kendi odasında kapıyı kapatıp eşiğe oturmuştu.Yaklaşık iki ya da iki buçuk saattir orada oturuyordu.Aynı zamanda olanları düşünüyordu.En başından…Hogwarts mektubunu alması,Lily’e gitmesi,büyücüyü görmesi,Rose’un asasını alması.Rose’un asasını alması…Galiba başına en çok dert açan buydu.Ama alması da şarttı.Yoksa Mr. Ve Mrs.Evans kızlarının Hogwarts’a gitmesine izin vermezdi.
O tam bunları düşünürken odanın kapısı aralandı ve “Hadi bakalım daha acıkmadın mı?” dedi Mr.Montez. “Baba geldin…Annem gelmene kızmadı mı?”diye sordu Jasmine. “Sen bilmez misin anneni?Kızar falan ama öfkesi çabuk geçer.” diye cevapladı onu babası.
“Hem aslında beni buraya gönderen de oydu.” diye de sözlerine devam etti.Jasmine gülümsedi.Bu olayı ne kadar da hafif atlatmıştı.
Bunlardan yaklaşık on beş gün sonra Jasmine erkenden kalkmıştı.Çünkü bugün büyük gündü.Diagon Yolu’na gidip alışveriş yapacaklardı.Annesi ve babası olmadan ama.Sadece ablasıyla.Belki de bu sayede onunla barışabilirdi.Annesiyle çoktan barışmıştı.Ailesi iki kardeşin de barışması için ellerinden geleni yapmışlardı gerçi ama Rose kararlıydı,barışmazdı,o küçük canavar özür dilemeden olmazdı.
Jasmine de az değildi hani o da inadım inattı.Özür dilemeyi kesinkes reddetmişti bir kere.Odasının kapısını açtı ve merdivenlerden inmeye başladı.
Aşağı indiğinde orda büyük bir telaş olduğunu gördü.E kolay değildi tabii.Küçük kızları bile okula gidecek kadar büyümüştü.Jasmine başını birkaç metre ileri çevirince Mr. ve Mrs.Evans’ı gördü.Yanlarında da Lily tabii.Mr. Evans söze başladı:
“ Biz size güveniyoruz ve siz bu konularda daha deneyimli olduğunuz için de Lily’nin alışverişe sizinle beraber gitmesine izin veriyoruz.”
Jasmine ve Lily’nin yüzü sevinçle aydınlanırken,Rose üzülmüşe benziyordu.Belli ki çocuk sayısının birden ikiye çıkması onu rahatsız etmişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 05, 2008, 19:52:01 » |
|
ayyy cnm yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_LOVE
Şeker

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 05, 2008, 19:53:14 » |
|
çok güzel devamını bekliyorum snape'le ilgili hikayeler okumak beni hep meraklandırmıştır J.K.R gıcık oluyorum bu konuda dışlıyo hep snipi
|
|
|
|
|
|
PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 05, 2008, 20:54:54 » |
|
ayyy cnm yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
sağol canım yaa beğendiğine çok sevindim. çok güzel devamını bekliyorum snape'le ilgili hikayeler okumak beni hep meraklandırmıştır J.K.R gıcık oluyorum bu konuda dışlıyo hep snipi
ben de bu konuda jkr'ye sinir oluyorum neyse beğendiğine çok sevindim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 06, 2008, 09:23:17 » |
|
hımmm Jasmine'in cezası daha fazla olmalıydı bence(hıhhhh kıza sinir oldum yahuuuu  ) Ehe eline sağlık canım.yeni bölümlerini bekliyoruz.Sev'ciğim (Severusssss) daha fazla görünsünnn lütfen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 06, 2008, 14:07:29 » |
|
Marissa ablaya katılıyorum ; jasmine sinir oluyorum  Rozi de az değillmiş ellerine sağlık sü-per 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 06, 2008, 14:08:06 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 06, 2008, 14:24:52 » |
|
Bence de kolay atlattı  Şanslıymış. Ama ablasından özür dilemeli yani ayıp ayıp  hem suçlu hem güçlü  Severus'u ne zaman göreceğiz  Eline sağlık canım
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 06, 2008, 18:23:49 » |
|
Marissa ablaya katılıyorum ; jasmine sinir oluyorum  Rozi de az değillmiş ellerine sağlık sü-per  çok teşekkür ederim.yoo ben jasmine'i seviyorum,ben rose'a sinir oluyorum da neyse... Bence de kolay atlattı  Şanslıymış. Ama ablasından özür dilemeli yani ayıp ayıp  hem suçlu hem güçlü  Severus'u ne zaman göreceğiz  Eline sağlık canım bence de kolay atlattı babası olmasaydı görürdü o...severus'u bundan sonraki bölümde olacak,teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|