Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 12:56:59  

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 5461 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mart 02, 2008, 16:54:52 »

yaramaz ve afacan bişi bu Jasmine açıkcası azcıkda ukala . Kararsız  Yani başka bir yetkin büyücüyü resmen kapıdışarı edip kendisi büyü gösteriyooo .Üstelik yetkin olmadan okul dışında büyü yapamayacağını bile bile.Evett asalar özeldir başkasının asasını almamalıydı.Severus'a da üzüldüm yahu bu kızdan çekeceği var yavrumun.

Neyse eline sağlık.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Gerçek Dostluk ~ VI.Bölümün Devamı ve VII.Bölüm Yeni Arkadaşlar
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 12:56:59 »

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Mart 02, 2008, 17:04:24 »

yaramaz ve afacan bişi bu Jasmine açıkcası azcıkda ukala . Kararsız  Yani başka bir yetkin büyücüyü resmen kapıdışarı edip kendisi büyü gösteriyooo .Üstelik yetkin olmadan okul dışında büyü yapamayacağını bile bile.Evett asalar özeldir başkasının asasını almamalıydı.Severus'a da üzüldüm yahu bu kızdan çekeceği var yavrumun.

Neyse eline sağlık.

evet aynen öyle

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mart 02, 2008, 17:05:32 »

aa ben niye görmemişim bunu cık cık kızdım kendime  Kızgın  
neyse sonuçta okudum di mi  Terleyen
ya ben çok beğendim çok heyecanlı başlamışsın  Alkış
ayrıca merak ettim nolcak  Gözlerini Deviren

aşkolsun niye görmedin tabii ki şaka önemli olan okumuş olman,ayrıca beğenmene çok sevindim

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mart 02, 2008, 19:13:58 »

hımmm bu bölümde güzel olmuş  acaba o sondaki sesin sahibi  jasmine nin ablası rose olabilirmi

neyse neyse ellerine sağlık cnm devamını en kısa sürede bekliyorum

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Mart 03, 2008, 10:38:03 »

hımmm bu bölümde güzel olmuş  acaba o sondaki sesin sahibi  jasmine nin ablası rose olabilirmi

neyse neyse ellerine sağlık cnm devamını en kısa sürede bekliyorum

bilmem artık,beğenmene çok sevindim,yeni bölüm en kısa zamanda sizlerle...

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Mart 03, 2008, 16:18:17 »

Gerçkten çok hoş olmuş ilerledikçe daha çok zevk alıyorum tşkürler Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Mart 03, 2008, 18:12:02 »

Gerçkten çok hoş olmuş ilerledikçe daha çok zevk alıyorum tşkürler Alkış
sağol canım

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Mart 05, 2008, 19:21:37 »

Jasmine merakla gözlerini sesin geldiği noktaya doğru çevirmiş,sesin sahibini görünce “Off inanmıyorum.” diye mırıldanmıştı kendi kendine ama işe yaramamıştı tabii.

Şimdi ise daha önce gelmediği hiç güneş almayan,soğuk ve rutubetli bir evin salonundaydılar.Ev en azından yüzyıllık gibiydi.Ama bir muggle evi olduğu kesindi.Bunun kanıtı hiç kıpırdamayan solgun fotoğraflardı.Jasmine sanki dilini yutmuş gibi sadece etrafına bakıyor,hiç sesini çıkarmıyordu.

İlerdeki odada Rose ve arkadaşları hararetle bir şey konuşuyorlardı.Jasmine daha iyi duyabilmek için yaklaştı.Odanın kapısını aralamadan kulağını paslı anahtar deliğine dayadı.Birden Rose dışarı çıktı. “Sonunda bitti mi konuşmanız?” dedi Jasmine.

“Şuna bak hem suçlu hem güçlü.Neyse gel içeri kararımızı verdik.” diye cevapladı onu Rose.Jasmine Rose’un peşisıra odaya girdi.Bu odanın durumu salondan beterdi.Paslı demir çerçeveleri olan pencerelerden büyük bir kavak ağacı görünüyordu.Ağacın üstünde ise bir kuş yavrularını azgın kediden korumaya çalışıyordu.Jasmine kediyi izler gibi yaptı.Kedi,yavrularını korumaya çalışan zavallı kuşu ne pahasına olursa olsun yemeye kararlı gibiydi.Bir daldan diğerine atlıyordu.

Daha sonra Jasmine başını odanın geri kalanına çevirdi.Salondaki solgun fotoğraflardan burada da vardı,hem de birçok tane.Ancak bu fotoğraflardaki tek fark içindeki kişilerdi.Salondakinde yaşlı bir kadın ve kocası,odadakinde iki genç kız vardı.Herhalde yaşlı kadının kızları olmalıydılar.

Jasmine bunları düşünürken Rose’un sesiyle kendine geldi. “Ooow küçük hanım biraz bizi dinlerseniz,size kararımızı açıklayacağız.” dedi Rose. “Tabii memnuniyetle sizi dinlerim.”dedi Jasmine ukala bir tavırla.

Rose boğazını temizledi,öksürdü ve başladı:

“Sayın küçük hanım,
Bugün zamanını pek bilmediğim sularda asamı aldığınızın farkına varmış bulunmaktayım.Cezanızı da önce annem ve babama danışarak vermeyi düşünüyorum.Şimdi düşün önüme.”

Jasmine şimdi mahvolmuştu.Cidden mahvolmuştu.Anne ve baba…Şimdi iki korkunç cellat gibi görünüyorlardı ona.

“Bunu nasıl yaparsın Jasmine?Biz sana küçüklüğünden beri ne dedik?Asa özel bir şeydir,kişiye özeldir,demedik mi?” dedi Mrs. Montez büyük bir hışımla.

“Anne gerçekten kötü niyetle yapmadım.Lily’e ve ailesine kanıtlamam gerekiyordu.Ablamın asasını da bu yüzden aldım.” diye kendini savundu Jasmine.

Rose ise halinden gayet memnun bir şekilde onları izliyordu.En sonunda ne zamandır sessiz kalan Mr.Montez söze karıştı:

“Tamam Jade.Üsteleme artık.Belli ki Jasmine üzgün işte.”  dedi.

“İnanamıyorum Jason.Bu kadar sakin olabilmene inanamıyorum.Kızımız bir şeyi sahibinden izinsiz almış,yani çalmış.Bu bence önemli.” dedi Mrs.Montez.

“Eee ben napayım şimdi odama mı gideyim?” dedi Jasmine.

“Odana git.” dedi Mrs.Montez.Mr.Montez hiç onaylamaz bir yüz ifadesi takınırken,Mrs.Montez kendinden gayet emindi.

Jasmine kendi odasında kapıyı kapatıp eşiğe oturmuştu.Yaklaşık iki ya da iki buçuk saattir orada oturuyordu.Aynı zamanda olanları düşünüyordu.En başından…Hogwarts mektubunu alması,Lily’e gitmesi,büyücüyü görmesi,Rose’un asasını alması.Rose’un asasını alması…Galiba başına en çok dert açan buydu.Ama alması da şarttı.Yoksa Mr. Ve Mrs.Evans kızlarının Hogwarts’a gitmesine izin vermezdi.

O tam bunları düşünürken odanın kapısı aralandı ve “Hadi bakalım daha acıkmadın mı?” dedi Mr.Montez. “Baba geldin…Annem gelmene kızmadı mı?”diye sordu Jasmine. “Sen bilmez misin anneni?Kızar falan ama öfkesi çabuk geçer.” diye cevapladı onu babası.

“Hem aslında beni buraya gönderen de oydu.” diye de sözlerine devam etti.Jasmine gülümsedi.Bu olayı ne kadar da hafif atlatmıştı.

Bunlardan yaklaşık on beş gün sonra Jasmine erkenden kalkmıştı.Çünkü bugün büyük gündü.Diagon Yolu’na gidip alışveriş yapacaklardı.Annesi ve babası olmadan ama.Sadece ablasıyla.Belki de bu sayede onunla barışabilirdi.Annesiyle çoktan barışmıştı.Ailesi iki kardeşin de barışması için ellerinden geleni yapmışlardı gerçi ama Rose kararlıydı,barışmazdı,o küçük canavar özür dilemeden olmazdı.

Jasmine de az değildi hani o da inadım inattı.Özür dilemeyi kesinkes reddetmişti bir kere.Odasının kapısını açtı ve merdivenlerden inmeye başladı.

Aşağı indiğinde orda büyük bir telaş olduğunu gördü.E kolay değildi tabii.Küçük kızları bile okula gidecek kadar büyümüştü.Jasmine başını birkaç metre ileri çevirince Mr. ve Mrs.Evans’ı gördü.Yanlarında da Lily tabii.Mr. Evans söze başladı:

“ Biz size güveniyoruz ve siz bu konularda daha deneyimli olduğunuz için de Lily’nin alışverişe sizinle beraber gitmesine izin veriyoruz.”

Jasmine ve Lily’nin yüzü sevinçle aydınlanırken,Rose üzülmüşe benziyordu.Belli ki çocuk sayısının birden ikiye çıkması onu rahatsız etmişti.

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Mart 05, 2008, 19:52:01 »

ayyy cnm yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
harry_LOVE
Şeker
**

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Mart 05, 2008, 19:53:14 »

çok güzel
devamını bekliyorum
snape'le ilgili hikayeler okumak beni hep meraklandırmıştır
J.K.R gıcık oluyorum bu konuda
dışlıyo hep snipi

PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Mart 05, 2008, 20:54:54 »

ayyy cnm yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık
sağol canım yaa beğendiğine çok sevindim.

çok güzel
devamını bekliyorum
snape'le ilgili hikayeler okumak beni hep meraklandırmıştır
J.K.R gıcık oluyorum bu konuda
dışlıyo hep snipi

ben de bu konuda jkr'ye sinir oluyorum neyse beğendiğine çok sevindim

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Mart 06, 2008, 09:23:17 »

hımmm Jasmine'in cezası daha fazla olmalıydı bence(hıhhhh kıza sinir oldum yahuuuu <.< )

Ehe eline sağlık canım.yeni bölümlerini bekliyoruz.Sev'ciğim (Severusssss) daha fazla görünsünnn lütfen.

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Mart 06, 2008, 14:07:29 »

Marissa ablaya katılıyorum ; jasmine sinir oluyorum <.< Rozi de az değillmiş ellerine sağlık sü-per Alkış

« Son Düzenleme: Mart 06, 2008, 14:08:06 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Mart 06, 2008, 14:24:52 »

Bence de kolay atlattı Kahkaha Şanslıymış. Ama ablasından özür dilemeli yani ayıp ayıp Kahkaha hem suçlu hem güçlü Kahkaha  Severus'u  ne zaman göreceğiz Kahkaha Eline sağlık canım Aww

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Mart 06, 2008, 18:23:49 »

Marissa ablaya katılıyorum ; jasmine sinir oluyorum <.< Rozi de az değillmiş ellerine sağlık sü-per Alkış

çok teşekkür ederim.yoo ben jasmine'i seviyorum,ben rose'a sinir oluyorum da neyse...

Bence de kolay atlattı Kahkaha Şanslıymış. Ama ablasından özür dilemeli yani ayıp ayıp Kahkaha hem suçlu hem güçlü Kahkaha  Severus'u  ne zaman göreceğiz Kahkaha Eline sağlık canım Aww

bence de kolay atlattı babası olmasaydı görürdü o...severus'u bundan sonraki bölümde olacak,teşekkür ederim

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: