-“Ben Severus, Lily’i ve seni uzun zamandır izliyorum,ikinizin de cadı olduğunu biliyorum.İzin ver ben bunu Lily’e söyleyeyim.”
Sen kimi gizli gizli izliyorsun kopar kafasını Jasmine
“Lily dur bekle n’olur.”Lily durdu,ağlıyordu.Jasmine yanına koştu:
-“Bak bugün seninle konuşmak istediğim konu buydu,ama sen hiç dinlemedin ki beni.Aslında ne zamandır…”
Lily ona bakmadı bile sadece ablasının peşinden gitti.
ya kızım dur nereye gidiyorsun bilmeden etmeden
“Sana bizden uzak dur demiştim.Yaklaşma demiştim.Ama sen dinlemedin ve olanları gördün.Mutlu oldun mu şimdi?”
hıh snape al şimdi boyunun ölçüsünü aferin sana Jasmine
ilk bölüm harikaydı ellerine sağlık
“Yaa baba,arkadaşlarıyla kavga etti.Lily’yle kavga etti,daha doğrusu gerçeği Lily’e söylemediği için bizimkine küstü.Bizimki de yasta.”Jasmine:
hiii ispikçii sinir oldum burada ablasına
Jasmine bunu görünce anladı.Lily’i bulmalıydı,hemen onu bulup özür dilemeliydi.
hele şükür çaktı arkadaş
-“Bak Severus,biz de tam senden bahsediyorduk.Değil mi Jasmine?
-“Hııı… a evet.”
-“Ve sen de bir şey söyleyecektin değil mi Severus?” Snape bıkkın bir yüz ifadesiyle Jasmine’e döndü:
-“Özür dilerim.” Jasmine ise Lily’i çok şaşırtarak:
-“Ben de.Ben de çok özür dilerim senden.Çok üstüne geldim.” Snape ise Lily’i daha daha şaşırtarak:
-“Önemli değil” Onlar konuşurken Lily ise şaşkın bir şekilde ağacın altında kaldı ve insanların nasıl da değişebileceğini düşünmekle yetindi.
burası spr olmuştu işte 2. bölüm çok gzldi ellerine sağlık
Mektubu aldığı gibi dışarı fırladı.Bisikletine atladı ve Lily’nin evine doğru yola koyuldu
oooh oooo bu kıız unuttu kahvaltıyı falan
-
“Hii eve geç kaldım.”
-“Ya olsun otur biraz.”
ooh senin tuzun kuru tabi
“Sayın küçük hanım,
Bugün zamanını pek bilmediğim sularda asamı aldığınızın farkına varmış bulunmaktayım.Cezanızı da önce annem ve babama danışarak vermeyi düşünüyorum.Şimdi düşün önüme.”
burası çok güzeldi
“Eee ben napayım şimdi odama mı gideyim?” dedi Jasmine.
“Odana git.” dedi Mrs.Montez.Mr.Montez hiç onaylamaz bir yüz ifadesi takınırken,Mrs.Montez kendinden gayet emindi.
tipik aile dramları işte yaa olmazmı kardeşim bende kaç kere izinsiz abimin eşyalarını alıp haşat ettim *Kötü kız kardeş bakışı*
“Seninle barışmak” dedi Jasmine. “Kavga ettiğimizden beri,insanın ablası olmasının bir ayrıcalık olduğunu düşünür hale geldim.Sonra bütün yaşadıklarımızı düşündüm.Yarın okula başlıyorum.Ben okulu eskiden de hayal ederdim hep.Tamam seni görürdüm üniformalarla ama okula başlamak farklı bir duygu.Bununla bağlantılı kaç gündür aptallık derecesinde cüretkarca davranıyorum.Birinin asasını çalmak…Önemini şimdi anlıyorum.Eğer biri bana ait bir şeyi alsaydı delirirdim herhalde.İşte bunun için senden bütün kalbimle özür diliyorum.”
“Bir daha olmayacağına söz ver” dedi Rose.
“Söz” dedi Jasmine. “Hadi Lily’e bakalım yalnız kaldı.”
burası çok gzl ve çok tatlıydı
Ucube olmak için aptal bir bunaktan ders alacak değilim,”dedi.Ucube…Yanlış mı duymuştu yoksa gerçekten ablası ona ucube mi demişti?Lily moralini daha fazla bozmamak için onun yanından uzaklaştı.Üzgündü.Jasmine Lily’nin bu halini fark edip yanına gitti. “Neyin var?” diye sordu. Lily ağlamaklı “Sonra konuşuruz.Önce içeri girelim.”
ucubeymiş hıh önce kendine baksın!!
Boş ver sen onun ne dediğini.O sadece seni kıskanıyor, Severus sen de bir şeyler söylesene,” dedi Jasmine.
ben bu Jasmine’yi çok sevdim ya aklı başında kız
“Zeki olacağına güçlü olmayı tercih ediyorsan aptalsın demektir,” dedi Snape. “Bütün güçler zekadan gelir.”
puhahahahahaha ayıp ayıp James’le öyle konuşulurmu okul yılı boyunca başına bela olur sonra
ve son olarak bölümlerinin harika olduğunu söylemek istiyorum son bölüm çok kısaydı Jasmina nın nereye gittiğini mera kettim ellerine sağlık :leve:
dip not: yorumlarım çok uzun oldu ama

bu konuda özür diliyorum alıntı yapmadan edemedim