Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:15:36  

Anket
Soru: Bu hikaye devam etsin mi?
Evet,düğün ve sonrasını da görelim. - 19 (90.5%)
Hayır,bıktık artık. - 2 (9.5%)
Toplam oy: 21

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Geçmiş Bazen Acıtır-Son Bölüm  (Okunma Sayısı 8707 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Şubat 06, 2008, 21:36:05 »

yorumlar için teşekkürler:)umarım beğenirsiniz
Bölüm 04
  ''Aman Tanrım!Sevgili hapishane arkadaşım buradaymış.Üstelik yanında da pek değerli Potty'ciğimizin pek değerli kız arkadaşı Bulanık Hanım var.Çok memnun oldum,seni götürünce pek çok Ölümyiyen de memnun olacaktır.Malum uzun zamandır böyle hoş bir kız görmemiş olacaklar.O zaman partiyi başlatalım artık!''dedi Bellatrix o alaycı ses tonuyla.Yanında da yeni Ölümyiyen olmuş Landry duruyordu.Sirius'un bu sözlere cevabı ise bir lanet oldu ve daha sonra aradan geçen saatler boyunca duyulan sesler havada uçuşan lanetler olmuştu.En sonunda Hermione ve Sirius ikisini de sersemletmeyi başardılar.Daha sonra Sirius onları büyüyle bağlayıp yerden yükselmelerini sağladı,gene yürümeye başladılar.Ancak esirleri arada bir yere çarpıyordu.Bunu gören Hermione elinde olmadan gülümsedi.Sirius merakla Hermione'ye baktı,uzun zamandır onun böyle gerçek manada güldüğünü görmemişti,ne olduğunu sordu.Hermione ''Biz üçüncü sınıftayken Profesör Snape'i böyle taşıman gerekmişti.''dedi,sözün devamını getiremedi.Sirius da bunu hatırlayınca gülmeye başladı.Şimdi durmuşlar,gülüp konuşarak geçmişi anıyorlardı.Ancak tam gülerlerken Sirius aldığı bir lanetle yere düştü.Bellatrix ve Landry'nin geldikleri yerde koruma amaçlı bıraktıkları Nott saklandığı yerden Sirius'a bir lanet atmıştı.Vakit kaybetmeden Bellatrix ve Landry'i de alarak cisimlendi.Hermione bir çığlıkla Sirius'un yanına koştu.Adam vahşi kurtların saldırısına uğramış gibiydi ve acı çektiği her halinden belli oluyordu.Her tarafında yaralar vardı,kolunda ise derin bir kesik açılmıştı.Hermione ''Çok'' diye mırıldandı  ''Çok kan var.'',gözyaşlarını tutmakta zorlanıyordu.Sirius sakince ''Güçlü olmalısın ve hemen buradan ayrılmalısın,her an gelebilirler ve benim için birilerini yollamayı unutma .''dedi.Hermione lafını kesti ''Saçmalama,seninle birlikte ayrılacağız.''Sirius ''Yoldaşlığa gitmek istemiyorum dedi.''Laneti biliyorum ve bununla başa çıkabilirim.Kimsenin beni böyle görmesine gerek yok.Onun için Black malikanelerinden birine gitmeliyim,her birinde yeterince koruyucum var.''Hermione ''Bu olmaz.''dedi ''Seni bulmaya çalışırlar kesinlikle.''Beyni hızla çalışıyordu,birden ''Buldum.''dedi.Sirius ağzını açamadan birlikte cisimlenmişlerdi bile.
   Sirius gözünü açtığında oldukça geniş bir yatak odasında olduklarını gördü.Odada pastel renkler hakimdi.Duvarlar sütlü kahve rengindeydi.Mobilyalar koyu renkteydi.Ortada çok geniş ve rahat olduğu her halinden belli olan bir yatak vardı.Üzerindeki örtü kahverengiydi,adeta huzur veriyordu,şu an gözlerini ondan alamıyordu.Hermione hızlı bir asa hareketiyle yatak örtüsünü açtı.''Burada rahat edersin.Zaten nevresimleri de buradan ayrılmadan değiştirmiştim.''dedi.Sirius'un soru dolu bakışları üzerine devam etti ''Buraya çok bunaldığım zaman geliyorum,kafa dinlemek için ideal.Kimse bilmiyordu benden başka.Şimdi sen de öğrenmiş oldun işte.''dedi.Sirius anladığıın belli eden bir şekilde başını salladı ve birden yüzü acıyla kasıldı.Bunu gören Hermione ''Kendime inanmıyorum,sen orada öylece yatarken ben burada sohbet ediyorum.''dedi hızlıca içeri gitti.Döndüğünde elinde iksir şişeleri vardı.Yatağa ilerledi,yavaşça kaldırarak içirdi ve adamın başına elini koydu ''Biraz ateşin var ''dedi tam elini çekecekti ki Sirius elini yakaladı ''Lütfen ''dedi sesi adeta yalvarır gibiydi,ama daha fazla bir şey söylemedi,genç kadın olduğu gibi kalakalmıştı,adamın yüzüne baktı,gözleri kapalıydı ve böyle bir durumda olmasına rağmen yakışıklı yüzü çekiciliğinden bir şey kaybetmemişti,kendini daha fazla tutamayacağını hissediyordu.Bir kaç kez Sirius diye seslendi,bir cevap alamayınca elini çekti,adamın yüzüne düşen saçları geriye attı,saçları çok güzel adeta ipek gibi diye düşündü saçlarını okşayarak biraz daha düzelttikten sonra sessizce eğilip dudaklarına küçük bir öpücük kondurdu.Hemen doğruldu.''Ne  yapıyorsun sen?''dedi içinden ''O senin dostunun vaftiz babası.Ne düşünüyorsun?Böyle saçma bir şeyin sonu olduğunu mu düşünüyorsun?'' .''Ama hala çok yakışıklı ,çok çekici  ve öylesine genç duruyor ki!'' ''Aptal tabi ki öyle genç duracak çünkü o büyücü damarlarında safkan büyücü kanı akıyor.'' içinden bunları geçirdikten sonra bir an durdu ,kendi içinde iki kişi çatışıyordu sanki.İçeri gidip uzanması gerektiğini düşündü. O kadar yorgundu ki...
  Hermione odadan çıktıktan sonra Sirius gözlerini açtı.Lanet her ne kadar canını yaksa da garip bir mutluluk vardı içinde.Bu duyguyu hissetmeyeli çok uzun zaman olmuştu.Aklına birden Azkaban yılları geldi,ne kadar ümitsiz durumda olduğunu hatırladı.Uzun zamandır bu genç kadına karşı daha değişik şeyler hissettiğini anlamıştı,kendini daima engellemişti,zaman zaman ona sert davranmıştı,terslemişti,bu sayede ondan uzaklaşabileceğini düşünmüştü ama olmuyordu genç kadın sanki bir bahar havası gibiydi,ulaştığı her yere tazelik getiriyor ve neşe veriyordu,daima düşünceliydi başkalarını kendisinin önüne koyuyordu ve zekiydi evet bu özelliğine de hayran olmuştu Sirius.Genç kadın genç yaşında Yoldaşlık için çok önemlli biri halini almıştı bunun pek farkında olmasa da.Ayrıca çok güzelleşmişti,eski çocuk halinden de genç kızdan da eser kalmamıştı,yoldaşlığa katılmasından sonra geçen 3 yılda tam bir genç kadın halini almıştı.Eski kabarık saçları yerini büyük yumuşak dalgalara bırakmıştı,ela gözleri daha güzel bir ateşle yanıyordu,vücuda da çok çarpıcı bir şekil almıştı.Ama genç kadın etrafındakilerin farkında değil gibiydi,sadece işiyle ilgileniyordu,ve dostlarıyla.Sirius Harry hatırladı,Onun bakışlarında da Hermione'ye karşı bir ilgi görmüş gibiydi.Aklı biraz önceye gitti,genç kadının davranışı aklına geldi,o da ondan hoşlanıyor olabilirdi ki bu oldukça normaldi.Sirius eski yakışıklılığını muhafaza ediyordu hatta artmış gibiydi bu durum,olgunluğu onu daha da çarpıcı yapıyordu,kendi kendine gülümsedi ve bir an sonra iksire dayanamayarak uykuya yenik düştü.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Geçmiş Bazen Acıtır-Son Bölüm
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:15:36 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Şubat 06, 2008, 22:03:36 »

çok güzel olmuş ya muhteşem devamı ne zaman acep

not:çok aceleci davranıyorsam kusura bakma ama gerçekten çok güzel yazmışsın ve ben bunun devamının ne zaman geleceğini çok merak ediyorum

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Şubat 06, 2008, 22:25:05 »

not:çok aceleci davranıyorsam kusura bakma ama gerçekten çok güzel yazmışsın ve ben bunun devamının ne zaman geleceğini çok merak ediyorum
teşekkür ederim canım:)aşkolsun ya hiç önemli değil,çok iyi anlıyorum seni hiç kusura bakmam yani:)ya canım umarım yarın öğlen gelir 5. bölüm sanırım  çok bekletmem seni
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 22:32:58 Gönderen: masalcı » Logged

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Şubat 06, 2008, 22:45:39 »

teşekkür ederim canım:)aşkolsun ya hiç önemli değil,çok iyi anlıyorum seni hiç kusura bakmam yani:)ya canım umarım yarın öğlen gelir 5. bölüm sanırım  çok bekletmem seni

yarın öğlen mi yuppiiiiiiiiiii yarın öğlenden itibaren bilgisayarın başında olacağımdan muhtemelen hikayene ilk yorumu yapanın ben olacağımdan emin olabilirsin(tabi elektrikler bi süpriz yaparak kesilmezlerse)

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Şubat 06, 2008, 22:51:39 »

gayet güzel gidiyor, devamını bekliyorum merakla Kahkaha
amma da etkilendiler birbirlerinden XD

But I mean nothing to you and I don't know why.
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Şubat 06, 2008, 22:57:14 »

gayet güzel gidiyor, devamını bekliyorum merakla Kahkaha
amma da etkilendiler birbirlerinden XD
teşekkürler,oooooooo daha ne etkilenmeler olacak kolay mı:)
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 22:59:03 Gönderen: masalcı » Logged

masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Şubat 06, 2008, 22:59:39 »

yarın öğlen mi yuppiiiiiiiiiii yarın öğlenden itibaren bilgisayarın başında olacağımdan muhtemelen hikayene ilk yorumu yapanın ben olacağımdan emin olabilirsin(tabi elektrikler bi süpriz yaparak kesilmezlerse)
teşekkür ederim ya moral oldu bu bana:)

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Şubat 06, 2008, 23:05:22 »

Şuana kadar gördüğüm ilginç senaryolardan biri Gözlerini Deviren Ellerine sağlık Alkış Alkış Çok güzel gidiyor. Yalnız , yazıların arasında biraz aralık olsa daha güzel olacak sanki Aww Daha okunaklı olacak gibime geliyor. Devamını bekliyorum , daha da güzel olacak bence , öyle görünüyor Gözlerini Deviren Tekrar ellerine sağlık Alkış Alkış

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Şubat 06, 2008, 23:11:36 »

Şuana kadar gördüğüm ilginç senaryolardan biri Gözlerini Deviren Ellerine sağlık Alkış Alkış Çok güzel gidiyor. Yalnız , yazıların arasında biraz aralık olsa daha güzel olacak sanki Aww Daha okunaklı olacak gibime geliyor. Devamını bekliyorum , daha da güzel olacak bence , öyle görünüyor Gözlerini Deviren Tekrar ellerine sağlık Alkış Alkış

teşekkür ediyorum fikirlerin için:)yazıların arasına biraz daha aralık istemişsin onu da deneyeceğim o zaman gördüğün bir senaryoyu örnek verebilirsen isteğini daha iyi değerlendirebileceğimi ve uygulayabileceğimi düşünüyorum

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Şubat 06, 2008, 23:16:30 »

Ehm Terleyen Terleyen .. Görgüsüzlük gibi olmasın ama benim senaryoma XD , Fraktal'ın senaryosuna yada Raziel Neith'in senaryosuna bakarsan ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlayacaksın Aww

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2008, 23:19:54 »

Ehm Terleyen Terleyen .. Görgüsüzlük gibi olmasın ama benim senaryoma XD , Fraktal'ın senaryosuna yada Raziel Neith'in senaryosuna bakarsan ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlayacaksın Aww
ya aşkolsun ne görgüsüzlüğü olacak:)tamam hemen bakıyorum

masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Şubat 07, 2008, 00:13:31 »

Bölüm 05
  Hermione uyandığında akşam oluyordu,bir an durarak niye salonda uzandığını düşündü.Sonra içeride yatan adam aklına geldi,uçarcasına içeri girdiğinde onun hala uyuduğunu gördü.Yavaşça yanına gitti,dizlerini yatağın kenarına dayayarak elini Sirius'un alnına uzattı,adamın ateşi düşmüştü tam doğruluyordu ki Sirius onu kendine çekti ve  öpmeye başladı.Hermione ne yapacağını bilemeden yavaşça kollarını tutarak ona cevap veriyordu ki bir an sonra durdular. Hermione ne yapacağını bilemeden ayağa kalktı.Sirius ona dikkatle bakıyordu,Hermione konuşmaya başladı:                                                                                       -Bence daha iyisin.Bir süre yalnız kalabilecek durumdasın.Ben de bu sırada gidip Dumbledore'u görsem iyi olacak.
Sirius ona dalgınca baktı,beklediği sözlerin bu olmadığı anlaşılıyordu,kırgın bir tavırla:
-Bir ihtiyacım olmayacaktır.Sen işlerini rahatça halledebilirsin,dedi.
Hermione onun kırgınlığını anlamış gibiydi,gülümseyerek cevap verdi:
-Her ihtimale karşı acele edeceğim.Mesaj yollamak istediğin birisi var mı?
Sirius:
-Hayır diyince Hermione dışarı çıktı.Kapıyı yavaşça kapattı.

Hermione Dumbledore'un ofisine gittiğinde yaşlı adam sessizce gazete okuyordu.Hermione gelince başını kaldırarak ona baktı:
-Hermione,sen ve Sirius iyisiniz umarım dedi.Hermione ona olanları kısaca anlattı,Sirius'un kendi evinde olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.Daha sonra Sirius'u yalnız bırakmak istemediğini söyleyerek kalktı.Bu sırada aklına geldi:
-Harry'e durumu uygun bir şekilde anlatacağınızı umuyorum Profesör dedi.Sirius onun endişelenmesini istemiyor.
Dumledore:
-Sen onun yanındayken kimse onu merak etmez diyerek güldü.Senin çok becerikli bir cadı olduğunu biliyoruz.Eminim onu da kısa sürede iyileştireceksin.Evet,kendine çok iyi bak Hermione diyerek sözlerini bitirdi.
  Hermione gülümseyerek dışarı çıktı.

Genç kadın eve vardığında karanlık çoktan bastırmıştı.Sirius kalkmış,salonda oturuyordu.Genç kadının geldiğini görünce:
-Hoşgeldin,dedi.Bir sorun var mı?
Hermione sahte bir gülümsemeyle cevap verdi:
-Ah,hayır.Dumbledore'la konuştum.O da bir sorun çıkmayacağını söyledi.Neyse en son öğle yemeğini yedin.İksirlerin için de artık yemen lazım,hemen hazırlıyorum,dedi.
Sirius,yerinden kalkarak ben de yardım edeyim dedi.Ancak Hermione bunun mümkün olmadığını ve dinlenmesi gerektiğini söyledi.Daha sonra mutfağa geçerek çabucak yemeği hazırladı.Bir tepsi hazırlayarak Sirius'a götürdü.
  Gece Hermione salonda kitap okuyor,Sirius ise içeride dinleniyordu.Bir süre sonra salona gittiğinde  Hermione'nin kendisine yine o sahte gülümsemeyle baktığını gördü.Genç kadın koşarak yanına geldi.Kolunun sargısını aralayarak baktı:
-Kesikler çabuk iyileşiyor,dedi ve aynı gülümsemeyle ona bakmaya devam etti,bu sırada ruhunda fırtınalar koptuğundan Sirius'un haberi olamazdı tabi.Sirius bir an kızarak :
-Şu sahte gülümsemeyi çıkarır mısın yüzünden?Sana hiç yakışmıyor,dedi.
Hermione'nin yüzü çabucak dağılmıştı.Gözlerindeki bulutlar yaklaşan yağmuru haber veriyor gibiydi.Kendini toplamaya çalışarak :
-Ben misafir odasını kendime göre hazırlasam iyi olacak,diyerek hızlıca içeri gitti.Misafir odasındaki yatağa çökerek ağlamaya başladı.
  İçeride ise Sirius yaptığı sert çıkışa pişman olmuş gibi duruyordu.Bir anda kararını vererek içeri gitti.Misafir odasının kapısı açıktı,Hermione'nin ağladığını görünce içi sızladı,kapıya hafifçe vurarak içeri girdi.Yatağın yanı başına gitmişti.Hermione onun geldiğini görünce gözlerini silerek ayağa kalktı.
Sirius:
-Özür dilerim,çok özür dilerim.Seni böyle üzmek istemezdim,dedi.
Hermione hemen atılarak:
-Ah,hayır.Az önceki sözün için değildi bu.Gerçekten anlıyorum seni,dedi.
Sirius,şaşırmıştı:
-Sorun ne o zaman?diye sordu.
Hermione gözlerinden yaşlar süzülürken yavaşça:
-Bilmiyorum,bu son zamanlardaki hislerim korkutuyor beni,yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum.Üstelik senin yaralanman,çabucak iyileşsen de elimde değildi,çok korktum dedi ve yaşlar gözlerinden inci sırası gibi dökülürken Sirius eliyle yavaşça sildi bu yaşları,genç kadının çenesini hafifçe kaldırdı.Yavaşça dudaklarına eğildi.
  Ve bu an geldiğinde Hermione kalbinin durduğunu hissetti,ama itiraz edemiyordu.O da ona yavaşça sokuldu ve dudakları buluştuğunda genç kadın dünyanın durduğuna yemin edebilirdi.

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Şubat 07, 2008, 00:17:20 »

allahım çok güzel olmuş ellerine sağlık ne diyebilirimki diyecek söz bulamıyorum süper olmuş devamını bekliyeceğim:)

Sirius&Hermione

masalcı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Şubat 07, 2008, 00:22:19 »

allahım çok güzel olmuş ellerine sağlık ne diyebilirimki diyecek söz bulamıyorum süper olmuş devamını bekliyeceğim:)

Sirius&Hermione
teşekkür ederiiiiiim Gülümseyen beğendiysen ben de çok mutlu oldum devamı da yarın gelir artık:)

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Şubat 07, 2008, 00:43:30 »

Wooo Gözlerini Deviren !! Ne romantizm ama Hede Hödö E güzel Aww .. e hoş Aww .. Ne diyeyim , ellerine sağlık Alkış Alkış Yarınıda büyük bir merakla bekleyeceğiz artık Aww

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: