Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 16, 2008, 06:51:17
Duyurular
:
Harry Potter Cafe üyeleri ne dinliyor? Cevabı
Last.fm
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
/
Harry Potter Hikayeleri
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Geçmiş Bazen Acıtır-Son Bölüm
Anket
Soru:
Bu hikaye devam etsin mi?
Evet,düğün ve sonrasını da görelim.
19 (90.5%)
Hayır,bıktık artık.
2 (9.5%)
Toplam oy: 21
Sayfa:
1
...
13
14
15
[
16
]
17
18
19
...
21
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Geçmiş Bazen Acıtır-Son Bölüm (Okunma Sayısı 9235 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay
...:::eMMa:::...
Ynt: Geçmiş Bazen Acıtır(Sirius&Hermione)-18. Bölüm Eklendi
«
Yanıtla #225 :
Mayıs 06, 2008, 16:13:47 »
zaten bu hafta bütün okullar için sınav-ödev haftası gibi bir şey ortalama kime sorsam sınavım var falan diyolar
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Geçmiş Bazen Acıtır-Son Bölüm
«
Eklendi:
Ekim 16, 2008, 06:51:17 »
ayriz
Hikaye Perisi
Krema
«
Yanıtla #226 :
Mayıs 15, 2008, 23:37:31 »
Merhabalar,biraz gecikmelide olsa yorumumu sonunda yapabiliyorum:) savaş bitti bitecek Harry hortluk olduğunu öğrendi şimdi neler olacak derken birinci bölümdeki düğün aşamasına nasıl gelmişler? her şey yavaş yavaş sonlanmaya başlamış artık üçlümüz sağ sağlim savaştan çıktılar sonunda.Ama ölmeyen çocuk savaş kahramanı çok mutsuz:( her şey bitmiş ama o hala bir boşlukta ünü zaten sevmiyordu.Bu onun doğasında var
evlenme teklifi biraz pat diye gelsede Herm en iyi arkadaşıı üzmememk adına kabul edecek bakalım ben asıl bu fedakarlığı yaparken sirius'un tepkilerini merak ediyorum açıkçası vaftiz oğlu için aşkından vazgeçmek bu kararı nasıl verdi.Herm hiç diretmedi mi
yani bilemiyorum bu sorularımın yanıtları ancak yeni bölümde saklı olacak
gerçekten çok güzel bir bölüm olmuş ellerine sağlık canım tebrikler
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun
ESBMCR
Süt
«
Yanıtla #227 :
Mayıs 19, 2008, 19:56:08 »
Çok güzel ve ilginç bir çift olmuş zevkle okuyorum ama bir çelişki var 7. bölümde "Draco savaş başladıktan 2 yıl sonra babasının ölümüyle birlikte Dumbledore'la bir anlaşma yapmıştı ve bir yıldır Yoldaşlık içn çalışıyordu" demişsin ama 9. bölümde "Biraz ileride ise Lucius ve Sirius amansız bir düelloya tutuşmuşlardı" yazıyor
«
Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 19:58:38 Gönderen: ESBMCR
»
masalcı
Krema
«
Yanıtla #228 :
Mayıs 22, 2008, 15:49:24 »
Alıntı sahibi: ayriz üzerinde Mayıs 15, 2008, 23:37:31
Merhabalar,biraz gecikmelide olsa yorumumu sonunda yapabiliyorum:) savaş bitti bitecek Harry hortluk olduğunu öğrendi şimdi neler olacak derken birinci bölümdeki düğün aşamasına nasıl gelmişler? her şey yavaş yavaş sonlanmaya başlamış artık üçlümüz sağ sağlim savaştan çıktılar sonunda.Ama ölmeyen çocuk savaş kahramanı çok mutsuz:( her şey bitmiş ama o hala bir boşlukta ünü zaten sevmiyordu.Bu onun doğasında var
evlenme teklifi biraz pat diye gelsede Herm en iyi arkadaşıı üzmememk adına kabul edecek bakalım ben asıl bu fedakarlığı yaparken sirius'un tepkilerini merak ediyorum açıkçası vaftiz oğlu için aşkından vazgeçmek bu kararı nasıl verdi.Herm hiç diretmedi mi
yani bilemiyorum bu sorularımın yanıtları ancak yeni bölümde saklı olacak
gerçekten çok güzel bir bölüm olmuş ellerine sağlık canım tebrikler
teşekkür ediyorum cnm
Alıntı sahibi: ESBMCR üzerinde Mayıs 19, 2008, 19:56:08
Çok güzel ve ilginç bir çift olmuş zevkle okuyorum ama bir çelişki var 7. bölümde "Draco savaş başladıktan 2 yıl sonra babasının ölümüyle birlikte Dumbledore'la bir anlaşma yapmıştı ve bir yıldır Yoldaşlık içn çalışıyordu" demişsin ama 9. bölümde "Biraz ileride ise Lucius ve Sirius amansız bir düelloya tutuşmuşlardı" yazıyor
yorum attığın için teşekkürler öncelikle
yazdığın çelişkiyi geçtim hata maalesef.7. bölümdeki o ifadeyi siliyorum ,farkettiğin için sağol başka kimse farketmedi yoksa okumuyor musunuz
Oyunlar/Okumak İçin Buraya Tıklayın
Bizim Hikayelerimiz
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay
«
Yanıtla #229 :
Mayıs 22, 2008, 15:52:44 »
biz oraları pas geçiyoruz aslında
diyeloglar diyaloglar..falan giderken aaa bölüm sonu
şaka şaka tabii öyle değil
şahsen ben okuyorum yane
19. bölüm gelir inş.
masalcı
Krema
Ynt: Geçmiş Bazen Acıtır(Sirius&Hermione)-19. Bölüm Eklendi
«
Yanıtla #230 :
Haziran 04, 2008, 22:26:31 »
19
Genç kadın bir an gözlerini kırpıştırırken söylenen cümleyi anlamayı denedi.”Evlilik,Harry,ben…Hiç mantıklı değil.”Gözlerini açıp Harry’e tekrar baktığında sordu:
-Neden bahsediyorsun sen?Böyle bir şey mümkün olabilir mi sence?
Karşısındaki adam soğukkanlılıkla konuştu:
-Olmaması için senin söyleyebileceğin geçerli sebepler var mı?
Bunun üzerine Hermione cevap vermek için ağzını açtı ama kaparken tek kelime söylemedi.
Harry kollarını kavuştururken yüzünde memnun bir ifadeyle genç kadına baktı:
-Evet,dinliyorum.
Onun rahatlığı karşısında Hermione’nin tepesi bir anda atarken:
-Tanrı aşkına!Bir düşünür müsün?Bir evlilikte aşk olması gerekmez mi?
Genç adam omuz silkerek :
-Benim bu açıdan bir problemim yok,derken Hermione cevap vermeden hızla gerileyerek :
-Gitmeliyim,dedi ve hemen ardından cisimlenirken Harry yüzündeki acı gülümsemeyle ilerledi ve koltuğa oturdu,derin bir nefesle arkasına yaslanıp başını dayarken gözlerini kapattı.”Gene kaçtı.”diye düşünürken uzun yıllar öncesinde kalan bir olayı hatırladı.
Hogwarts
Karlar araziyi bir örtü kaplamışken ortak odadaki şömine yanıyordu,etrafta Harry’den başka kimse yoktu.O da bir koltuğa oturmuş yanan odunların çıtırtıları kulaklarında sakince yanan ateşi izliyordu.O sırada tablo savrularak açılırken eli kolu kitaplarla dolu içeri giren Hermione’ye bakışlarını çevirdi,onun halini görürken gülümsedi,genç kız saldırılar ve çatışmalar artarken zaten az olan kendisine ayırdığı zamanı daha da azaltmış,kendini her zamankinden daha büyük bir hırsla çalışmaya vermişti.”Öğrenmeliyim”diyordu.”Onları elimize düşürebilecek her şeyi öğrenmeliyim.” Harry ona minnet duyuyordu aslında,artık endişelerini daha az dile getirir olmuştu ve daha çok onların kendilerini yeterince geliştirmeleri için çalışıyordu.Daha sonra düşünmeyi bırakıp birtakım sözler mırıldanarak kitapların Hermione’nin elinden onun odasına gönderilmesini sağlarken Hermione mutluluk dolu bir sesle konuştu:
-Harry sözsüz büyülerde artık çok iyisin.Neyse ki bu sefer biraz söz dinleyip çalıştın.
Harry yeşil gözleri pırıl pırıl parlarken onu süzüyordu.Genç kız artık çocukluktan kesinlikle çıkmıştı.Kendisi bunun farkında olmasa da o neşesi,sevecenlikle parlayan ela gözleri,zekasıyla girdiği ortamlarda dikkat çekiyor;ince ve biçimli vücuduyla başların bir kez daha ona dönmesine neden oluyordu.Hermione de yavaşça yanına gelip oturarak ateşi izlemeye başladı,bir anda başını çevirerek:
-Bu arada,dedi.Aldığın o kolye çok güzeldi,hep benimle olacak,bak;ve genç kız eliyle saçlarını toparlayarak kolyenin daha fazla görünmesini sağlarken o da hafifçe eğilerek kolyeye eliyle dokundu ve başını kaldırıp Hermione’nin gözlerine bakarken genç kız nefes almayı unuturken,Harry de içinden gelen isteğe engel olamayarak elini genç kızın narin boynunda gezdirerek dudaklarına uzandı.Hermione de gözlerini kapatarak ona izin verirken bir an sonra nefes nefese ayrıldılar,genç kız hafifçe pembeleşerek:
-Tekrar teşekkürler Harry,her şey için … dedikten sonra hızlıca ayağa kalkıp odasına çıkarken Harry de gözlerini kapatarak arkasına yaslanırken bir an için savaşın engel olduklarını düşünerek içinden lanet etti.
Yüzünde bir gülümseme o güzel anıyı tekrar zihninde yaşarken genç kızın cümleleri de aklındaydı.”Önceliğimiz savaş olmalı,ona yoğunlaşmalıyız.” Harry’nin kendisi de zaten tehlikede olan genç kızı daha fazla tehlikeye sokmak istememiş,bu konuyu bir kenara bırakmıştı.Ama bu sefer onun daha fazla kaçmasını istemiyordu,o genç kadını gerçekten seviyor ve ona değer veriyordu.Hermione daima onun yanında olmuştu,onun desteği olmazsa o karanlık günleri aşamayacağını biliyordu.Aklına Hermione’yle vedalaşması gelirken o anki üzüntüsü tekrar kalbini dolduruyordu,bir anda silkinerek gözlerini açtı ve doğruldu.Ondan kaçmasına kesinlikle izin vermeyecekti.
Genç kadın gözlerinden okunan belirgin bir hüzünle Londra'da iki kişi dışında kimsenin bilmediği eve girdi.Çantasını ve paltosunu portmantoya bıraktıktan sonra salona ilerledi uzun koltuğa uzandı gözlerini koluyla kapamıştı,artık düşünmekten çıldıracak bir hale gelmişti daha fazla düşünmek istemiyordu.Birden cisimlenme sesiyle irkildi o toparlanana kadar adam odaya girmiş,yanına ulaşmıştı.Genç kadın ayağa kalktı,ne yapacağını bilemiyordu adam yanına gelince daha fazla düşünmeden sarıldı ve ağlamaya başladı.Adamın Black ailesine mahsus bir asaleti vardı.Kadına sarılarak''Şşşş,tamam her şey iyi olacak.Ama önce istersen bana sorunu anlat.''dedi.Hermione yerine oturdu,adamın uzattığı kağıt mendille yüzünü sildi.''Harry'' dedi ''Evlenmek istiyor.''Sirius bir an durdu ''Ve...''dedi.Hermione ''Oh Sirius!Benimle evlenmek istiyor.Vaftiz oğlun benimle evlenmek istiyor ve...''genç kadın hıçkırıklarla sarsılıyordu sözlerine devam edemedi.Adamın yakışıklı yüzündeki ifade donmuş gibiydi,gözlerine karanlık bir ifade çökmüştü.
''Hayır,kaybedemem seni kaybedemem ama Harry o kadar acı çekti onun kalbinin kırılmasına da asla izin vermem.Harry seni mi seviyordu ki?Ben her zaman dost olduğunuzu düşünürdüm.'’ Uzun zamandır sessiz olan Hermione bu cümlelerle irkilerek başını kaldırdı ve ''Bilmiyorum hiç bir şey bilmiyorum.''dedi.Yanındaki adam dönüp ona var gücüyle sarıldı,sanki bu anların gelecekte bir daha yaşanamayacağını anlar gibiydi.Hermione daha sonra biraz geri çekilerek koltuğa yaslandı ve konuştu:
-Onu reddedemen,Sirius.
Genç adam da başını iki yana sallarken:
-Biliyorum,biliyorum ama…Merlin aşkına!Bu basit bir şey değil ki evlilik, bir insanı kıramayacağın için onunla evlenmeyi nasıl aklına getirebilirsin.
Hermione kaşlarını çatarak konuştu:
-O senin vaftiz oğlun,Sirius.
-Biliyorum,ama olaya daha mantıklı ve doğru olarak bakmaya çalışıyorum.Harry için de en iyinin ne olacağını düşünüyorum.Sence kendisini sevmeyen bir kadınla evlenmesi ona bir fayda sağlayacak mıdır?
Hermione bir anda ayağa fırlarken:
-Ne cüretle,dedi.Sen bu dünyada onu karşılıksız ve çıkarsız benim kadar sevecek bir kadın tanıyor musun?
-Sakin olmalısın ve sen elbette benim ne dediğimi anlıyorsun.Burada dostuna duyduğun sevgiden bahsetmiyorum,aşktan bahsediyorum.İkisini bir arada tutabilir misin?
-Tabi ki tutamam,tutmam da zaten ama belki de en iyisi budur.Bu kadar zamandır yara almış,acı çekmiş birini kolaylıkla başkasına bırakamam zaten.Her gün ve her an onu kaybettiğimizi daha da hissediyorum.Sanki hayatla bağları gitgide zayıflıyor,geçen zamanla birlikte onu tutan şeyler de dağılıyor.
-Ben varım,Remus var,siz varsınız.Yetmez mi?
-Sana yetmiş miydi?Harry’e yetmiyor,o zannettiğimizden çok daha yalnız.Ona ulaşmaya çalıştıkça daha çok uzaklaşıyor.
Hermione derin bir nefes alarak koltuğun önünde diz çöktü elini yavaşça genç adamın ellerinin üstüne koydu ve simsiyah gözlerine bakarak:
-Onu kaybettiğimizi düşündüğümüz zamanı hatırla,neler hissettin?Ya da o bizlerle vedalaşırken onu mutlu etmek için her şeyi yapabileceğini düşünmedin mi,keşke bir yolu olsa demedin mi,bir şekilde olsa ve ona mutlu olma imkanı versem demedin mi?Bizler için ,başkaları için bu kadar şey yapmış birinden bunu esirgeyebilir miyiz?Başkalarının bencilliğinin acısını yıllarca çeken ve bunun yükünü taşıyan birine şimdi aynı şeyi biz kendi ellerimizle mi yapacağız?
Sirius cevap vermeden sessizce karşısındaki gözlere bakarak uzun zaman baktı ve düşündü.Haklıydı,Hermione her zaman olduğu gibi.Aklına James geldi.Dostu olan adam,ona güvenen adam,bir zamanlar birlikte gülüp birlikte kızdığı birlikte büyüdüğü adam…Ona ihanet edebilir miydi?Ya Lily o da eşi gibi kendisine güvenmişti.
Godric’s Hallow
Geniş pencerenin önünde duran siyah saçlı adam bakışlarını puslu gökyüzünden alarak odaya çevirdi.Fazla geniş olmayan odada sıcak bir hava vardı.Köşedeki koltukta oturan kızıl saçlı genç kadının kollarında simsiyah saçlı ve sevimli bir bebek yatıyordu.Lily başını hafifçe eğerek kendisi gibi yeşil gözlerin kapanmış olduğunu gördüğünde yavaşça ayağa kalktı.Sirius’a gülümseyerek odadan çıktı ve merdivenlere yöneldi.Bebeğini yatırıp odaya dönüğünde Sirius’un hala ayakta olduğunu gördü,yanına ilerleyerek elini genç adamın koluna koydu:
-James birazdan burada olacaktır,Sirius,çok bekledin ama gene işi çıkmış olmalı.
Genç adam hafifçe gülümserken konuştu:
-Önemli olmadığını biliyorsun Lily.
Genç kadın iç çekerek devam etti:
-Her şey daha da kötü oluyor.Çalışıyoruz ama boşa kürek çekiyoruz sanki.Verilen kayıpların haddi hesabı yok.
-Bu kadar kötü düşünme.Onların kayıplarını da yok sayamayız.
Genç kadın kollarını kavuştururken:
-Aslında Harry için endişeleniyorum.Bize,James ve bana bir şey olursa,ne olacak?
Sirius kaşlarını çatarak ona döndü:
-İşte bunu kabul edemem,Lily.Ne olursa olsun ben onun yanında olacağım.O benim de oğlum sayılır ve hiçbir şey onun önüne geçemez.Bana güvenebilirsin.
Lily konuşmanın başından beri ilk defa gülümserken mırıldandı:
-Sana güvenebileceğimi biliyorum, Sirius.
“Sana güvenebileceğimi biliyorum,Sirius.”Bu cümle bir kez daha beyninde yankılanırken toparlandı ve hafifçe dikleşirken konuştu:
-Haklısın.
Arkadaşlarının güvenini boşa çıkarmayacak,Harry’nin mutluluğu için elinden geleni yapacaktı.
«
Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 09:31:55 Gönderen: masalcı
»
Bizim Hikayelerimiz
mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay
«
Yanıtla #231 :
Haziran 05, 2008, 15:28:16 »
hmm...
her zaaman ki gibi çok güzel bir bölüm olmuş
geriye gidenb anılar....harry ve herm....lily ve sirius...süper olmuş..ellerine sağlık
harika
..
hrrybyz
Süt
!!!HeR GüzeL DeğEr ÇirKinDen DoğaR UnuTmA!!!
«
Yanıtla #232 :
Haziran 05, 2008, 15:40:44 »
ÇoK güZeL oLmuşŞş....
BekLediĞimiZe DeğMiş....=)
Benim Hikayem..Harry Potter ve SihirLi Boyut..Bir Büyü..Bir Boyut..İnsanLarı Geri GetirebiLir mi?..Getirirse Ne OLur?..Birini Gerçekten Getirdi..Peki Ya DiğerLerini..?
http://www.harrypottercafe.com/forum/harry_potter_hikayeleri/harry_potter_ve_sihirli_boyut_10bolumhazirliklar_eklendi-t17646.0.html
Marissa
Merry Gentry
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #233 :
Haziran 05, 2008, 15:41:58 »
vayy çok güzel olmuş canım(yine yine yine)ama bu kendini feda etmelere gıcık oluyorum neymişşş Harry nin mutluluğuymuş ya onların mutluluğuna ne olacak .hüüü ikiside akıllarını başlarına alsınlar ve bu işi bitirsinler.eline sağlık güzelim
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
masalcı
Krema
«
Yanıtla #234 :
Haziran 05, 2008, 15:48:28 »
Alıntı sahibi: mirabillis_92 üzerinde Haziran 05, 2008, 15:28:16
hmm...
her zaaman ki gibi çok güzel bir bölüm olmuş
geriye gidenb anılar....harry ve herm....lily ve sirius...süper olmuş..ellerine sağlık
harika
..
teşekkür ederim
Alıntı sahibi: hrrybyz üzerinde Haziran 05, 2008, 15:40:44
ÇoK güZeL oLmuşŞş....
BekLediĞimiZe DeğMiş....=)
beğenmenize sevindim
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Haziran 05, 2008, 15:41:58
vayy çok güzel olmuş canım(yine yine yine)ama bu kendini feda etmelere gıcık oluyorum neymişşş Harry nin mutluluğuymuş ya onların mutluluğuna ne olacak .hüüü ikiside akıllarını başlarına alsınlar ve bu işi bitirsinler.eline sağlık güzelim
toplasınlar akıllarını başlarına
çok teşekkür ediyorum cnm
Bizim Hikayelerimiz
ayriz
Hikaye Perisi
Krema
«
Yanıtla #235 :
Haziran 05, 2008, 16:51:39 »
Uzunn bir aradan sonra yeni bölüm nihayet gelmiş aslında çokta vaktim yoktu ama senin hikayenin yeni bölümünü görünce salla işleri dedim uzun zamandır bekliyorsun
canım gerçekten çok güzel bir bölüm olmuş evlenme teklifinden sonra Herm'in tepkileri falan çok gerçekçi olmuş ama hüzünlüydü de aynı zamanda ve geçmişten gelen bir anı Hermione'ninde zamanında Harry'e karşı birşeyler hissetiğini gösterdi yani fedakarlık falan diyoruz ama Herm geçmişte Harry' aşık olabilir ve aşkı yeniden depreşebilir yani bu işler hiç belli olmaz
tabi bu yazara kalmış
Sirius ise artık bekledğim tepkileri vermeye başlamış her ne kadar Harry onun oğlu gibi olsada bir yanda da aşkı var. Bunu o kadar kolay kabul etmeyecek gibi ama onunda geçmişinden gelen anılar etkisini göstercek gibi ahh bilemiyorum ama bir şeyi biliyorum hikayeni çok özlemişim bir daha bu kadar uzun aralar verme canım merak ediyoruz burada
Son olarak canım üyü ilişkileri bölümünde klüpler kısmmında Hpc yazarlarının loncası diye bir klüp açıldı.Hpc yazarları olarak yorumsuzluk ve emeğe saygı konusunda birbirimize destek oluyoruz anlayacağın bir lonca gibi çalışıyoruz ve senide aramızda görmektn mutluluk duyarız
reklamımıda yaptığıma göre söyliyeceklerim bu kadar ellerine yüreğine sğlık canım:)
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun
masalcı
Krema
«
Yanıtla #236 :
Haziran 05, 2008, 17:09:29 »
Alıntı sahibi: ayriz üzerinde Haziran 05, 2008, 16:51:39
Uzunn bir aradan sonra yeni bölüm nihayet gelmiş aslında çokta vaktim yoktu ama senin hikayenin yeni bölümünü görünce salla işleri dedim uzun zamandır bekliyorsun
canım gerçekten çok güzel bir bölüm olmuş evlenme teklifinden sonra Herm'in tepkileri falan çok gerçekçi olmuş ama hüzünlüydü de aynı zamanda ve geçmişten gelen bir anı Hermione'ninde zamanında Harry'e karşı birşeyler hissetiğini gösterdi yani fedakarlık falan diyoruz ama Herm geçmişte Harry' aşık olabilir ve aşkı yeniden depreşebilir yani bu işler hiç belli olmaz
tabi bu yazara kalmış
Sirius ise artık bekledğim tepkileri vermeye başlamış her ne kadar Harry onun oğlu gibi olsada bir yanda da aşkı var. Bunu o kadar kolay kabul etmeyecek gibi ama onunda geçmişinden gelen anılar etkisini göstercek gibi ahh bilemiyorum ama bir şeyi biliyorum hikayeni çok özlemişim bir daha bu kadar uzun aralar verme canım merak ediyoruz burada
Son olarak canım üyü ilişkileri bölümünde klüpler kısmmında Hpc yazarlarının loncası diye bir klüp açıldı.Hpc yazarları olarak yorumsuzluk ve emeğe saygı konusunda birbirimize destek oluyoruz anlayacağın bir lonca gibi çalışıyoruz ve senide aramızda görmektn mutluluk duyarız
reklamımıda yaptığıma göre söyliyeceklerim bu kadar ellerine yüreğine sğlık canım:)
teşekkür ediyorum canım öncelikle ben de özlemişim yorumlarını,aslında yazan herkesinkini özlemişim emeğe saygı gösterenleri(mesaj vermeye çalışıyorum sayın okuyup kaçanlar
)tabi ki destek veririm hatta hemen bakıyorum.
bir yerde geçmişti zaten eskiden hoşlandığı hatta 18. bölümdü,bilemiyorum aslında ileriye yönelik çok plan yok kafamda ama bakacağım artık,ben de istemem bekletmem inşallah bir daha olmaz öyle.kısıtlı vaktini ayırıp okuduğun ve yazdığın için tekrar sağol
«
Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:10:15 Gönderen: masalcı
»
Bizim Hikayelerimiz
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
~Lonca Editörcübaşısı~:p
«
Yanıtla #237 :
Haziran 05, 2008, 17:12:34 »
Aman Tanrımmm yeni bölümmm
Valla siteye gelipte son atılan mesajlarda yeni bölümün geldiğini görünce direk damladım bu sayfaya
Öncelikle canım her ne kadar uzun bir ara versen de gene de yeni bölüm bunu telafi etti gerçekten çok güzel olmuş çünkü
ama ama Harry e n'oluyor yaaa deli edecekti okurken beni gıcık
Hermione yle evlenmekte nerden çıktı şimdi
Hermione de saf mıdır nedir Harry i reddedemezmiş bak seeennn Sirius a n'olcak peki <.<Sirius un ve Harry nin geçmişi bi anlığına hatırlamaları çook güzeldi
Daha doğrusu bölüm .ok güzeldi ellerine sağlıkk
Harry Potter ve Umudun Büyüsü
<br /><br />
~Dans Kulübü~
<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
masalcı
Krema
«
Yanıtla #238 :
Haziran 05, 2008, 17:30:49 »
Alıntı sahibi: miss-potter üzerinde Haziran 05, 2008, 17:12:34
Aman Tanrımmm yeni bölümmm
Valla siteye gelipte son atılan mesajlarda yeni bölümün geldiğini görünce direk damladım bu sayfaya
Öncelikle canım her ne kadar uzun bir ara versen de gene de yeni bölüm bunu telafi etti gerçekten çok güzel olmuş çünkü
ama ama Harry e n'oluyor yaaa deli edecekti okurken beni gıcık
Hermione yle evlenmekte nerden çıktı şimdi
Hermione de saf mıdır nedir Harry i reddedemezmiş bak seeennn Sirius a n'olcak peki <.<Sirius un ve Harry nin geçmişi bi anlığına hatırlamaları çook güzeldi
Daha doğrusu bölüm .ok güzeldi ellerine sağlıkk
çok çok çok teşekkür ediyorum tuğçecim beğenmene çok sevindim
Bizim Hikayelerimiz
hrrybyz
Süt
!!!HeR GüzeL DeğEr ÇirKinDen DoğaR UnuTmA!!!
«
Yanıtla #239 :
Haziran 05, 2008, 17:53:56 »
Çok süPer oLmuş bekLediğimiZe deyMiş eLine SağLık....
Bir Daha Ki böLümde Bu Kadar BeKLetMesSin inŞaLLah=)
Benim Hikayem..Harry Potter ve SihirLi Boyut..Bir Büyü..Bir Boyut..İnsanLarı Geri GetirebiLir mi?..Getirirse Ne OLur?..Birini Gerçekten Getirdi..Peki Ya DiğerLerini..?
http://www.harrypottercafe.com/forum/harry_potter_hikayeleri/harry_potter_ve_sihirli_boyut_10bolumhazirliklar_eklendi-t17646.0.html
Sayfa:
1
...
13
14
15
[
16
]
17
18
19